#خاگینه_گل_سرخ
مواد لازم:
پودر گل سرخ (با دست سابیده شده) یک پیمانه
تخم مرغ 4 عدد
آ رد 2ق غ
گردوی خرد شده یک پیمانه
بکینگ پودر یک قاشق غذا خوری
طرز تهیه:
تخم مرغ ها رو با همزن می زنیم تا کف کند بعدآ ردو پودر گل سرخ و گردو رو بهش اضافه می کنیم وهم میزنیم تا کاملا یکدست بشه و در ماهی تابه روغن می ریزیم و دو طرفش رو سرخ میکینم . حتما از دم کنی استفاده کنید و زیرش هم شعله پخش کن بذارید
بعد از پخت در شیره آماده شده می گذاریم تا شیره جذب خاگینه بشود …شربت باید سرد باشه و خاگینه گرم ..بعد از اینکه یکی دو جوش زد بر می دارم
طرز تهیه شربت:
شکر یک لیوان
آب یک دوم لیوان
شکر و آب رو مخلوط می کنیم و می جوشانیم بعد اینکه سرد شد روی خاگینه ها می ریزیم تا کمی بجوشد تا به خورد خاگینه ها برود
این خاگینه یکی از خوشمزه ترین خاگینه هاست .
😋نوش جون😋
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
15.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شیرینی_پفکی_گردویی
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
22.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ته_چین
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_انگلیسی_مخصوص
♨
کیکی فوق العاده خوشمزه با بافت معرکه و پف عالی👌
مواد لازم:
تخم مرغ ۶ عدد
شکر ۲۵۰ گرم
آرد سفید ۳۰۰ گرم
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
شیر ۱۲۵ میلی لیتر
بکینگ پودر یک قاشق غذا خوری
روغن ۱۵۰ گرم
گردو و کشمش دلخواه هست و میتوانید اصلا نریزید
📝طرز تهیه:
ابتدا زرده و سفیده را جدا کرده...
سفیده را با نیمی از شکر با همزن برقی میزنید تا جای که ظرف را برگردانید مواد داخل ظرف بیرون نریزد...
وقتی سفیده زده شد تا اماده شدن بقیه مراحل داخل یخچال نگهداری شود...
بعد زرده را با نیمی دیگر از شکر هم زده تا سفید رنگ و کمی کش دار شود...
سپس روغن و وانیل را به زرده و شکر اضافه میکنیم و ارام هم میزنیم...
ارد و پیکینگ پودر را باهم مخلوط کرده و سه بار الک کنید چون در کیفیت و پف کیک تاثیر زیادی دارد...
آرد و پیکینگ پودر را رابه مواد زرده و شکر و روغن اضافه کرده و کم کم شیر را اضافه میکنیم و با همزن برقی میزنیم و بعد در صورت دلخواه کشمش را اضافه میکنیم، البته من صد گرم گردوی خرد شده ریختم...
سفیده را به مواد اضافه کرده و به صورت دورانی هم زده تا کاملا مخلوط و یکدست شود...
شش قاشق از مایع کیک را برداشته و با دو قاشق غذا خوری پودر کاکائو مخلوط کنید...
مایه ساده را در قالب ریخته و بعد مایه شکلاتی را روی آن بریزید نیازی به هم زدن نیست...
فر را از قبل روشن کنید...
درجه حرارت ۱۸۰ ومدت ۴۵ دقیقه البته به دمای فرتون بستگی داره😘
نوش جان
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پیتزا_گوشت
مواد لازم خمیر:🍚
▫️تخم مرغ همدما شده 1عدد
▫️خمیرمایه یک قاشق غذاخوری +یک قاشق مرباخوری
▫️آب ولرم نصف پیمانه
▫️شکر ی قاشق م
▫️نمک من نزدم چون از آرد نانوایی استفاده شد خودش ی مقدار نمکو داره
▫️شیرنصف پیمانه
▫️روغن5قاشق غذاخوری مایع
▫️آرد اندازه نیاز
طرز تهیه:🍕
خمیرمایه رو با آب ولرم و شکر مخلوط میکنیم روشو میپوشونیم و میزاریم تو دمای آشپزخونه 10تا یکربع بمونه پف کنه.بقیه موادو اضافه میکنیم و آرد میزنیم تا وقتی چسبندگی نداشته باشه.خمیر ک آماده شد روشومیپوشونیم و میزاریم یکساعت تو همون دمای آشپزخونه تا حجمش دوبرابر بشه.مواد داخلشو آماده میکنیم ،میتونه هر چیزی ک دوست دارید باشه.من ی پیاز متوسطو با 400گرم گوشت و فلفل سبز تند و سیر..آویشن..ادویه..و جعفری تف دادم در آخر دوقاشق کمتر رب گوجه اضافه کردم موقعی ک میخواهید این خمیرو پهن کنید چون خمیر خیلی نرمی هست باید حسابی سطح کارتون آرد پاشی بشه.
ی مستطیل از خمیر باز کنید،خیلی نازک نشه با کارد لبه های اضافیشو بگیرید تا مرتب بشه..و بزارید روی کاغذ روغنی از مواد روشو پر کنید و پنیر پیتزا اضافه کنید.فلفل دلمه رو خلال کنید..و دوباره از خمیر بردارید پهن کنید و رشته های باریک برش بدید.و همینطور ک مشخصه حصیر باف کنید.دمای فررو 200بمدت یکربع شایدم یکم بیشتردرآخر گریل بالارو روشن کنید تا طلایی بشه.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پاچینی
یا بال سوخاری دسته دار یکی از اون غذاهای خوشمزه است که کم هزینه هم به حساب میاد. برای منوی مهمانی هم غذای مناسبیه. خوبیش اینه که میشه از قبل پاچینی ها رو آماده کرد و فقط برای سرخ کردنشون ۲۰ دقیقه زمان گذاشت. خوردنش هم که راحته، دسته یا همون استخون کتف مرغ رو بگیرید و گاز بزنید;)
دلیل نامگذاریش رو راستش نمیدونم. بعضی جاها خوندم که به اون قسمت بازوی مرغ ( بالای بال مرغ ) میگن پاچین! بعضیا هم میگن بازوی مرغ که به این روش درست میشه، بازو یا بال سوخاری به سبک چینی هست که خلاصه ش میشه پاچینی. حالا درستش کدومه؟ هر کی میدونه به منم بگه.
امیدوارم خوشتون بیاد.
مواد لازم برای ۲ الی ۳ نفر:
بازوی مرغ ۶ عدد
پیاز ۱ عدد
زعفران آب گرفته مقداری
آب لیمو ترش ۲ قاشق غذاخوری
آرد ذرت ۱ قاشق غذاخوری
کنجد ۴ قاشق غذاخوری یا به میزان دلخواه
پودر سوخاری ۱ پیمانه یا به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه و آویشن به مقدار لازم
پنیر پارمزان ۲ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۱ عدد
روغن جهت سرخ کردن
طرز تهیه:
برای پاچینی از قسمت بالای بال مرغ که همون بازوی مرغه استفاده میکنیم. بازوهای مرغ رو جدا کنید و با یک عدد پیاز خلال شده و زعفرون و آب لیمو ترش و نمک و فلفل در ظرفی بریزید و خوب هم بزنید تا مواد به خورد مرغ بره. مرغها رو بذارید چند ساعت یا از شب تا صبح مزه دار بشه. اگه عجله دارید میتونید این مرحله رو حذف کنید ولی مزه دار کردن مرغ تأثیر زیادی توی طعم نهایی داره. پس توصیه میکنم حذف نکنید.
در حالیکه بازوی مرغ رو با یک دستتون گرفتید با چاقو یه برش به قسمت بالاش بدید تا گوشتش از استخون جدا شه.
حالا با کمک چاقو یا دست گوشت بازو رو به سمت پایین بکشید تا کاملاً از استخون جدا بشه.
گوشت بازو رو به سمت انتهای بازو ببرید و برگردونید. گوشت تقریبا یه حالت گرد و توپی پیدا میکنه و انتهای بازو جمع میشه. اگه گوشت خوب فرم نگرفته نگران نباشید، با دستتون بهش حالت بدید. بعداً توی آرد و تخم مرغ که میزنید بهتر جمع میشه و خودشو میگیره.
در ظرفی پودرسوخاری، کنجد، نمک و فلفل و آویشن و پودر پنیر پارمزان و آرد ذرت رو با هم مخلوط کنید.
تخم مرغ رو هم در ظرف گود دیگه ای هم بزنید.اشپزی خاص
حالا بازوهای آماده شده رو ابتدا در مخلوط آرد بزنید تا خوب کاور بشه.
بعد در تخم مرغ زده شده بزنید.
و برای بار دوم در آرد بزنید و خوب تکون بدید تا کاملاً آغشته بشه.
همه ی بازوها رو به همین ترتیب آماده کنید.
در شیرجوش یا قابلمه ی کوچک گودی مقدار نسبتاًَ زیادی روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار بدید تا خوب داغ بشه.
بهتره روغن تا حدی باشه که روی قسمت گوشت پاچینی ها رو بگیره.
وقتی روغن خوب داغ شد، پاچینی های آماده شده رو در قابلمه بذارید و روی حرارت ملایم اجازه بدید خوب سرخ بشن.
حرارت زیاد نباشه چون در این صورت کاورشون زود میسوزه ولی توشون خام می مونه.
پس حرارت رو کم کنید و بذارید حدوداً ۲۰ دقیقه سرخ بشن.
بعد از روغن در بیارید و روی دستمال آشپزخونه بذارید تا روغن اضافیشون گرفته بشه.
سپس در ظرف مناسب به همراه سبزیجات دلخواه یا سیب زمینی سرخ کرده سرو کنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛