#کیک_هویج_و_گردو
🌺کیک هویج از اون کیک های خوشمزه ای هست که به خاطر وجود هویج داخل مواد که بافتی نرم و لطیف داره، ادویه مهم و اصلی بیشتر دستورهای کیک هویج دارچین هست.
قالب میان تهی یا گرد 27 یا 28
هویج خام رنده شده 2 لیوان
گردوی خرد شده دو سوم لیوان
آرد 2 و یک سوم لیوان
شکر 1 و یک سوم لیوان
بکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
تخم مرغ 4 عدد درشت
روغن مایع دو سوم لیوان
دارچین 2 تا 3 قاشق غذاخوری
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
تخم مرغها را بهمراه شکر و وانیل زده تا کاملا سفید و کشدار شود .
روغن مایع را اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.
آرد، دارچین و بکینگ پودر را 3 بار الک میکنیم .
سپس به مخلوط اولیه به تناوب آرد و هویج را
اضافه میکنیم و با همزن دستی مخلوط میکنیم و بعد گردوها را اضافه کنید .
سپس کیک را در فری که از قبل بمدت 20 دقیقه با درجه حرارت 175 گرم کرده ایم بمدت 50 تا 60 دقیقه قرار میدهیم .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#بیسکوییت_کرمدار
مواد لازم
کره ۱۲۵ گرم(از روغن صاف قنادی یا مارگارین میشه استفاده کرد)
پودر قند نصف لیوان
بکینگ پودر یک ق چ
نصف یک عدد تخم مرغ کامل(تخم مرغ رو داخل ظرف بشکنید هم بزنید نصفش رو بردارید)
آرد حدود دو لیوان .
پودر نشاسته گندم یا ذرت نصف لیوان(نشاسته باعث میشه بیسکوییت بسیار ترد و عالی بشه اگر ندارید حذف کنید به جاش آرد بزنید )
وانیل نوک ق چ
ابتدا کره و پودر قند و وانیل رو با چنگال یا با دست مخلوط میکنیم بعد تخم مرغ و بکینگ پودر میزنیم بعد هم نشاسته حالا آرد رو کم کم اضافه میکنیم تا جایی که خمیر بدست نچسبه وقتی خمیر یکدست شد حواستون باشه آرد زیادی نزنید اول یک لیوان بزنید مخلوط کنید بعد کم کم آرد بزنید با نوک انگشت هم ورز بدین خمیر به روغن نیفته
روی سطح کار با وردنه باز میکنیم به قطر دو تا نیم میلی متر...بعد هم قالب میزنیم روش رو با خلال سوراخ سوراخ کردم بعد داخل تابه یا سینی فر چرب شده می زاریم
روش پخت روی گاز
شعله پخش کن با حرارت ملایم روی شعله متوسط یک ربع میزاریم گرم بشه بعد تابه رو روش میزلریم و درش رو میبندیم مدت یک ربع تا بیست دقیقه زمان میبره تا آماده بشه بعد این زمان آماده است بزارید خنک بشه بعد از قالب خارج کنید
روش پخت داخل مایکروفر
مایکروفر رو با کانوکشن 160 درجه میزارین داغ بشه مدت بعد سینی رو روی سه پایه کوتاه میزاریم و مدت یک ربع تا بیست دقیقه زمان میبره تا آماده بشه بعد این زمان آماده است بزارید خنک بشه بعد از قالب خارج کنید
بعد خنک شدن بینشون هر نوع کرم یا مارمالاد می تونید بزارید من مربای تمشک گذاشتم ...هیچی هم نزارید همینجوری خوشمزه است 😉
من با کمی شکلات تخته ای آب شده داخل قیف ریختم تزیین کردم
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کلاف_مرغ
موادلازم برای پنج نفر:
آرد،،،،1پیمانه
خمیرمایه،،،1قاشق چایخوری
نمک،،،،1قاشق چایخوری
آب ولرم،،،به میزان لازم
موادلازم برای داخل کلاف:
سینه مرغ چرخ شده،،،،1عدد
پیاز،،،،دوعدد
سیر،،،،دوحبه
پنیرگودا،،،2قاشق سوپخوری
زرده تخم مرغ ،،،یک عدد
کره وکنجدبرای تزیین به میزان لازم
نمک وفلفل به میزان لازم
طرزتهیه خمیر.....
ابتدامایه خمیرفوری رادرآب ولرم 38درجه ریخته باکمی آرد ،،،تا کمی عمل کند....
سپس موادخشک راباهم قاطی ومایه خمیررااضافه کرده ،،،آب ولرم راقطره قطره اضافه کرده تاخمیریکدستی حاصل شود....
وبدست نچسبد،،،
خمیررااستراحت داده وبعدازیکساعت خمیررا جمع کرده وبصورت چانه درآورده....
توجه داشته باشید مغزخمیررا ورزنمیدهیم،،،چون احتیاج به آردبیشتری پیدامی کند.....
سپس ازخمیرگلوله هایی پنجاه گرمی جداکرده ،،،وباوردنه بازکرده ....
سپس ازموادمیانی آماده شده (گوشت مرغ،پیازوسیررنده شده،،،نمک،فلفل،وپنیر).....به اندازه نارنگی برداشته ودردست گلوله میکنیم ،،،
وچونه های خمیررابازکرده
وبرشهای یک د ربیست سانتی مترزده ،،،وبرش می دهیم وبصورت کلاف دورگوشت مرغ پیچیده تابصورت کلاف درآید.....
بعد آنها را درسینی چرب شده میچینیم ....
سپس روی کلافهارادستمال نازک وتمیزکشیده ویکربع دیگراستراحت دوم داده .....
وبعد استراحت دوم ،،،روی آنهارابا کمی کره، زرده تخم مرغ میمالیم وسپس به دلخواه کنجدیاسیاه دانه پاشیده....
ودرفرازقبل روشن بادرجه حرارت دویست درجه سانتی گراد،،،بمدت بیست وپنج الی سی دقیقه قرار میدهیم تا بپزند.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خوراک_عدس_و_قارچ
یه غذای کاااملا سالم😁
✍طرزتهیه:
نصف پیمانه عدس رو پختم،یه پیاز رو خلالی خرد کردم و توی روغن سرخ کردم،یه سیب زمینی نگینی بهش اضافه کردم و نمک،فلفل،زردچوبه،1قاشق رب،1حبه سیر و چنتا دونه قارچ خرد شده و وقتی خوب سرخ شدن ریختم داخل ظرف عدس و جاتون سبز نوش جان کردم.راستی از گلپر هم غافل نشین که عجیب با این غذا خوشمزه س.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✅ کوفته ی ترکی 😋
✍مواد لازم :
۵۰۰گرم گوشت چرخ کرده کم چربی
۱ پیاز متوسط رنده و آبش گرفته شده باشع
۱ قاشق غذاخوری نان خشک شده یا ۱ فنجان چای پودر سوخاری
۱ تخم مرغ
۲ حبه سیر رنده شده
۲_۳قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
فلفل سیاه، ،زیره، نمک به مقدار لازم
روغن زیتون یا کره برای سرخ کردن
🍜طرز تهیه: .
در یک کاسه بزرگ گوشت چرخکرده و خردهنان یا آردسوخاری و تخم مرغ و نمک و زیره و پیاز رندهشده که آبش را کامل گرفته و سیر رندهشده و جعفری خرد شده را اضافه کنید. (البته میتونید جعفری رو حذف کنید اگه دوست ندارید)همه مواد را مخلوط کنید، و خوب ورز دهید هرچقدر بیشتر ورز دهید این غذا خوشمزه و ترد تر میشه .اگر عجله ندارید بهتر است که روی مواد را بپوشانید و بزارید یخچال به مدت ۲ ساعت بماند،قبل از اینکه سرخ کنید ا ز یخچال در بیارید تا به دما محیط برسه،سپس به اندازههای دلخواه از مواد را برداشته و در روغن داغ سرخ کنید.سپس به سلیقه خودتون میتوان با گوجهفرنگی، سیبزمینی سرخشده و پیاز سرو کنید.
#کوفته_ترکی
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#بقچه_بادمجان
۱/یک عدد پیاز متوسط رو ریز خرد کنید و توی روغن تفت بدین تا نرم شه بعد دو عدد سیر رنده شده و زردچوبه و فلفل رو اضافه کنیدو بعد گوشت چرخ شده رو اضافه کنید و تفت بدین بعد از ده دقیقه فلفل دلمه خرد شده رو به گوشت اضافه کرده و هم بزنید
۲/وقتی فلفل ها نرم شدن دو قاشق رب گوجه اضافه کنید.نمک بزنید و بعد از تفت دادن خاموش کنید
۳/بادمجونارو نواری برش بدین و نمک بزنید و توی روغن سرخ کنید و روی دستمال بزارین تا روغنشون گرفته شه
۴/حالا دو تا از برش های بادمجونارو بصورت + روی هم قرار بدین و از مواد گوشتی وسط اون قرار بدین و بقچه پیچش کنید(فیلمشو استوری میزارم)
و با خلال دندون فیکسش کنید
۵/برای درست کردن سس توی تابه یک پیاز کوچیک رو ریز خرد کنید و یک سیر رو رنده کنید و تفت بدین و نرم ک شد دو قاشق رب گوجه اضافه کنید نمک و فلفل بزنیدبعد از ۵دقیقه تفت دادن دو لیوان آب اضافه کنید و اجازه بدین جوش بیاد و یه مقدار غلیظ شه بعد بقچه های بادمجون رو توی سس بچینید و اجازه بدین یه ربع روی اجاق بمونه و بعد غذای شما آمادس
میتونیداین غذارو با برنج یا با نون سرو کنید
میتونید توی مواد گوشتی از قارچ هم استفاده کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کلوچه_زعفرونی_کشمشی
مواد لازم
تخم مرغ 3 عدد
شکر 1 پیمانه
آرد 2 پیمانه
روغن نصف پیمانه
زعفرون دم کرده غلیظ و گلاب یک سوم پیمانه
بیکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری
وانیل کمی
کشمش نصف پیمانه
.شیر نصف پیمانه
طرز تهیه
آرد و بیکینگ پودر و سه بار الک میکنیم و میذاریم کنار تخم مرغ هارو به همراه وانیل و شکر حدود پنج دیقه ای با دور تند همزن میزنیم تا پف کنه بعد روغن رو اضافه میکنیم و یک دقیقه هم میزنیم بعدم مخلوط گلاب و زعفرون شیر رو اضافه میکنیم و هم میزنیم . همزن و میزاریم کنار و تو سه مرحله آرد رو به مواد اضافه میکنیم و ب صورتی دورانی با لیسک هم میزنیم. کشمش و که از یک ربع قبلش خیس کردم و بعد توی آرد غلتوندم و به مواد کیکم اضافه کردم.سینی دستگاه چرب کردم ی ملاقه کوچیک از مواد ریختم تو هر قالبش و بعد درشو بستم بعد ۴ دیقه اینطورا امادس.
.
بچها میتونین مواد کزک رو بریزید تو قالب و بذارین تو فر از قبل گرم شده بادمای ۱۸۰برای ۴۵ دیقه یا روی گاز درست كنيد
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇
.
سلام سلام🙋
آقا ریا نباشه این قشنگ خوش ادا شام امشب مابودن
یه غذای #سالم #خوشمزه و #ارگانیک😉
به نظر من یک بخش از هیجان غذا مربوط به قشنگیه اون هست😊
ضمناً موجودات خوشگلی که در عکس میبینید کدو ستاره ای هستن.
وی با ایشونا خورشت کدو غوره ای ساختم که نگو و نپرس😄
جای همگی خالی❤❤
.
#خورشت_کدو
برای این خورشت خوشمزه
300 گرم گوشت چرخ کرده رو با یک عدد پیاز رنده شده و نمک و فلفل و زرچوبه مخلوط کرده قلقلی میکنیم وداخل روغن سرخ میکنیم و کنار میذاریم.
دو عدد پیاز درشت را نگینی خرد کرده و تفت میدیم تا سبک و طلایی بشه زرچوبه وفلفل و رب گوجه فرنگی، دو سه برش حلقه ای از یک فلفل قلمی تند ، ادویه خورشتی و نمک اضافه کرده و مجدد تفت میدیم و بعد به مقدار کافی آب جوش و کمی زعفران اضافه میکنیم و گوشت قلقلی ها و کدوها رو داخل سس قرار میدیم و درب ظرف رو میذاریم تا کاملا بپزه و جا بیفته همینطور میتونیم کدوها رو سرخ کنیم و بعد از اینکه گوشت قلقلی ها پخت ده دقیقه آخر به همراه غوره به خورشت اضافه کنیم بعد از اینکه جا افتاد در ظرف مناسب میکشیم و با گوجه سرخ شده و سیب زمینی سرخ شده و پلوی زعفرانی سرو کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نون ماهیتابه ای
مواد لازم
آرد:2کیلوگرم
آب پنیر۲ لیوان
شکر۱ لیوان
شیر۱ لیوان
روغن مایع ۱/۲ لیوان
تخم مرغ۲ عدد
مایه خمیر۱.۵ق غ
کنجد۲ق غ
سیاه دانه1ق غ
نمک۱ق چ
دستور تهیه :
مایه خمیر را با نصف لیوان آب ولرم برای ۵ تا ۱۰ دقیقه کنار می گذاریم تا عمل بیاد.
آب پنیر، شیر، شکر، روغن مایع و تخم مرغ ها را با هم مخلوط و روی حرارت قرار می دهیم تا ولرم شود.
داخل ظرفی بزرگ، آرد را ریخته به ترتیب مایه خمیر، نمک، سیاه دانه، کنجد و مخلوط آب پنیر را کم کم اضافه می کنیم و هم می زنیم، خمیر را ورز داده تا یکدست شود.
روی خمیر را پوشانده و در جای گرم قرار می دهیم، بعد یک ساعت ورز می دهیم دوباره روی آن را پوشانده و یک ساعت دیگر کنار می گذاریم.
داخل تابه را با روغن چرب می کنیم، پف خمیر را گرفته و به ضخامت حدود ۲ سانتیمتر کف تابه پهن می کنیم.
روی تابه را پوشانده و برای نیم ساعت کنار می گذاریم.
نان را داخل فر با دمای ۱۵۰ درجه سانتیگراد حدود یک ساعت می پزیم.
نوش جان
نکات :
برای ترد شدن بهتر نان، از آرد قنادی استفاده کنید.
مقدار شکر رابا توجه به ذائقه می توانید بیشتر کنید.
به جای آب پنیر می توانید ۱ لیوان آب ولرم و ۱ لیوان ماست اضافه کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نون_ماهیتابه_ای
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#_فیله_مرغ_زعفرونی
مواد لازم : 📝
سینه مرغ: ۵ عدد
پیاز: ۲ عدد
ماست یا روغن مایع: ۱/۲ لیوان
زنجبیل تازه: ۱ تکه کوچک
زعفران دم کرده: ۱/۳ لیوان
آبلیمو: ۵ قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی درشت: ۴ عدد
کره: مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
✍طرز تهیه :
پیازها را به شکل حلقه های نازک خرد کنید و داخل کاسه ای بریزید. سینه های مرغ را به صورت نوارهای پهنی برش بزنید و هر نوار را از وسط نصف کنید سپس به پیازها اضافه نمایید. در ادامه ماست یا روغن مایع، زنجبیل، زعفران دم کرده، ۳ قاشق غذاخوری آبلیمو، نمک و فلفل سیاه را به تکه های مرغ و پیاز اضافه کنید. خوب مخلوط نمایید تا تکه های مرغ کاملا به مواد آغشته شود. سپس روی ظرف را با سلفون یا نایلون فریزر بپوشانید و به مدت ۸-۵ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.
پس از مزه دار شدن تکه های مرغ را در یک ردیف روی سطح کار قرار دهید سپس روی آن را با دست نگه دارید و سیخ را به آرامی از داخل تکه های مرغ عبور دهید برای تهیه سس کره مخصوص جوجه کباب مقداری کره را داخل کاسه ای بریزید و روی حرارت بخار آب قرار دهید تا آب شود. سپس ۲ قاشق غذاخوری آبلیمو و مقداری نمک و فلفل اضافه کنید.سیخ های جوجه را روی آتش ذغال قرار دهید و کمی این طرف و آن طرف کنید تا رنگ گوشت تغییر کند. سپس با قلمو از سس کره روی سطح جوجه کباب بزنید. در زمان کباب شدن هر چند لحظه یک بار سیخ های جوجه را روی هم قرار دهید تا آب کباب به خورد جوجه ها برود و جوجه کباب ترد بماند. پس از اینکه جوجه کباب آماده شد بقیه سس کره را روی کباب ها بریزید و از روی حرارت بردارید. در صورتی که می خواهید جوجه کباب را در فر آماده کنید باید جوجه ها را پس به سیخ کشیدن داخل سینی فر که چرب کرده اید قرار دهید. سپس سینی را داخل فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار دهید. هر چند دقیقه کباب ها را پشت و رو کنید و با سس کره روی آن برس بکشید تا آماده شود.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#فسنجون
من پیاز رورنده می کنم و تفت میدم،نمک و زردچوبه اضافه می کنم و گردو رواضافه می کنم و یکم تفت میدم و بعد اب اضافه می کنم،رب انار هم توش می ریزم و تکه های مرغ روسرخ می کنم و توش میذارم تا بپزه،در آخر مزه می کنم و اگه ترش بود شکر اضافه می کنم تا طعمش ملس بشه،شش ساعتزمان پخت بهش بدید با شعله ی کم در آخر چند تکه یخ اضافه کنید تا به روغن بیوفته می تونید بجای مرغ از گوشت قلقلی و گوشت خورشتی هم استفاده کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷صبح شد
🍃این صبحگاه روشن و زیبا بخیر
🌷بامداد دلکش و
🍃دلچسب و روح افزا بخیر
🌷صد سلام از من
🍃به دستان پر از مهر شما
🌷صبح من صبح شما
🍃صبح همه دنیا بخیر
🌷سلام_صبحتون_بخیر_و_شادی
✅کوکو قارچ و سیب زمینی 😋
۴ تا سیب زمینی متوسط اب پز کردم بعد ۳۰۰ گرم قارچ ریز خرد کردم و با ۱ ق غذاخوری ابلیمو تفت دادم تا ابش کشیده شد توی یک کاسه سیب زمینی پخته رنده شده ، ۱ دونه پیاز متوسط رنده شده اب گرفته ، قارچ تفت خورده ، ۳ ق غذاخوری جعفری خرد شده نمک و فلفل پودر سیر ، ۱ دونه تخم مرغ و ۱ ق غذاخوری ارد سفید مخلوط کردم هم بزنید اگه حس کردید چسبندگیش کمه ۱ دونه تخم مرغ دیگه بزنید و بعد سرخ کنید ساده و خوشمزه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#میگو_پلو 🍛 😋
🔸اول از همه میگو ها رو با زعفران، نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، ادویه ماهی، و پودر سیر مزه دار کردم به مدت ۱ ساعت بهش استراحت دادم.
سپس توی یه تابه ۱ عدد پیاز درشت رو تفت دادم خوب که طلایی شد و کرانچی مانند شد بهش ۲ ق غ خ زعفران دم شده زدم و یکدست که شد زیرشو خاموش کردم
توی یه تابه دیگه مقداری روغن ریختم و میگو های مزه دار شده رو ریختم و خوب تفت دادم و دوباره بهش زعفران زدم و خوب سرخ که شدن با پیاز های سرخ شده مخلوط کردم و بهش زرشک اضافه کرده و یه تفت خیلی کم که خورد زیرشو خاموش کردم.
سپس برنج آبکش شده رو دم کردم و بعد از دم گرفتن توی دیس ریختم و روشو از مواد حاظر شده و برنج زعفرانی و جعفری خورد شده ریختم و سرو شد.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دونات_نان_ذرت
مواد لازم:
آرد ذرت دو سوم پیمانه
آرد گندم یک سوم پیمانه
بیکینگ پودر سه چهارم قاشق چای خوری
جوش شیرین سه چهارم قاشق چای خوری
نمک مقداری
تخم مرغ زده شده 1 عدد
ماست کم چرب 170 گرم
روغن کانولا 1 قاشق غذاخوری
آب لیمو 2 قاشق غذاخوری
شکر 2 قاشق غذاخوری
کره آب شده 2 تا 3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
فر را روی درجه 400 ، از پیش گرم کنید درون کاسه بزرگی تمام مواد خشک را با هم مخلوط کنید در کاسه ای دیگر روغن، تخم مرغ، ماست و آب لیمو را با هم مخلوط کنید در وسط مواد خشک، سوراخی ایجاد کنید و مواد خیس را درون آن بریزیدمواد خشک و خیس را به آرامی هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند با یک قاشق چای خوری درون هر قالب دونات، مقداری کره بچکانید و درون آن ها را چرب کنیددرون کیسه ای کوچک خمیر را بریزید و سر آن را محکم ببندید سپس در انتهای کیسه سوراخ کوچکی ایجاد کنید و با فشار، خمیر را درون قالب ها بریزید و تا نیمه آن ها را پر کنید و در وسط آن ها سوراخی ایجاد کنید اگر دوناتهایی که تهیه می کنید در سایز کوچک باشند 5- 4 دقیقه و اگر در سایز معمولی باشند 10- 8 دقیقه حرارت دهید
فوروارد فراموش نشه👌
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷#ترشی_هندوانه_ابوجهل
#ترشی_شپله
سلام دوستان
این هندونه های خوشگل هدیه دوست عزیزم هستش که تبدیل به ترشی شدن و اما طرز تهیه:
ابتدا هندوانه ها رو شسته دم آنرا با قیچی گرفته و در آب سرد و نمک میریزیم و در یخچال به مدت ده روز نگهداری میکنیم و هر روز آب و نمک آن را عوض می کنیم تا تلخی شون گرفته بشه. بعد از این مدت هندوانه ها رو آبکشی کرده و در سرکه حدود یک تا دو دقیقه میجوشونیم✔ (نباید هندوانه ها نرم بشن).
بعد از اینکه خنک شد در شیشه ریخته و مقداری سبزیجات معطر، سیر و فلفل اضافه میکنیم .بعد از دو هفته ترشی ما آماده ست.
*این ترشی خواص فوق العاده ای داره از جمله درمان دردهای مفاصل، کاهش چربی خون و بهبود عملکرد کبد و به نوعی محافظ کبد محسوب میشه.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_محلی
🔸دو لیوان آرد سفید قنادی با دو لیوان آرد گندم .یه قاشق غذاخوری مایه خمیر .یه قاشق مربا خوری بکینگ پودر. سه قاشق غذاخوری شکر. یه قاشق مربا خوری نمک با هم مخلوط کرده یک چهارم لیوان روغن مایع اضافه کرده و آب ولرم کم کم اضافه کرده تا خمیر نرمی بدست بیاد وبه دست نچسبه .خمیر رو یه ساعت استراحت داده بعد چونه میگیریم و دوباره استراحت میدیم بعد چونه ها را باز میکنیم در ماهیتابه کمی روغن میریزیم و سرخ میکنیم
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛