اینم لیمو شکری من😍😍🍋🍋🍋
برای هر نیمکیلو لیمو۲۵۰گرم شکر نیاز داریم
ودر صورت تمایل چند برگنعنا میتونید به جای شکر از عسل در این مخلوط استفاده کنید در حد امکان از لیموهای زرد استفاده کنید.چون سبز تلخ میشه لیموها رو بشورید وخوب خشکشون کنید بعد برشهای نازک نازک بزنید وحتمااا حتماا هسته هاش رو جدا کنید وگرنه تلخ میشه بعد از اینکه برش زدید داخل شیشه بچینید وهر یه لایه که لیمو چیدید شکر اضافه کنید تاسطح روی لیمو رو کاملا بپوشونه وبعد لایه بعد لیمو ومجدد شکر وچند برگنعنا همینطور تا آخر بعد درب شیشه رو کاملا محکم کنید وبه مدت ده روز بزارید پشت پنجره ولی به شرطی که آفتاب مستقیم بهش نخوره چونخواصش رو از دست میده.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#میرزاقاسمی
◦ بادمجان 1 کیلوگرم
◦ گوجه فرنگی 4 عدد
◦ سیر 3 الی 4 حبه
◦ تخم مرغ 3 عدد
◦ زردچوبه به مقدار لازم
◦ نمک به مقدار لازم
◦ فلفل به مقدار لازم
◦ رب گوجه فرنگی(دلخواه) 1 قاشق غذاخوری
◦ کره به مقدار لازم
ابتدا بادمجان ها را کبابی کنید. پوست آن ها را جدا کرده، ساتوری خرد کنید. سیر ها را ریز خرد کنید و یا رنده کنید. گوجه فرنگی ها را بسیار نازک پوست بگیرید و رنده کنید. می توانید به ابعاد کوچک مکعبی آنها را خرد کنید.
در تابه ای کمی کره بریزید، روی حرارت قرار دهید. وقتی کره ذوب شد سیر های خرد شده و یا رنده شده را درون تابه بریزید، زردچوبه را اضافه کنید و تفت دهید. سپس بادمجان های کبابی و ساتوری شده را به سیر ها اضافه کنید. برای مدت 20 دقیقه بادمجان ها را به همراه سیر تفت دهید تا بادمجان ها خوب طعم بگیرند و کمی سرخ شوند.
در نهایت گوجه فرنگی های رنده شده را به مواد درون تابه اضافه کنید. نمک و فلفل را نیز در این مرحله اضافه کنید. در تابه را بگذارید و حرارت را کم کنید. تا مخبلوط این مواد باهم خوب جا بیفتد. و آب گوجه فرنگی گرفته شود. می توانید در صورت تمایل 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی خانگی و یا آماده را به مواد اضافه کنید.
در آخر مواد درون تابه را به یک سمت هدایت کنید و گوشه ای از تابه را خالی بگذارید. 2 عدد از تخم مرغ ها را درون آن فضا بشکنید و هم بزنید. بعد از اینکه تخم مرغ ها کمی خودشان را گرفتند، تخم مرغ های هم زده را با بقیه مواد مخلوط کنید. میرزا قاسمی شما آماده می باشد. می توانید یک عدد تخم مرغ باقی مانده را درون یک قالب تخم مرغ بشکنید و بدون قاطی کردن زردی آن، فرصت دهید تا گرفته و پخته شود. و پس از سرو میرزا قاسمی در ظرف مناسب، سپس تخم مرغ آماده شده را برای تزئین روی آن قرار دهید.
شما می توانید میرزا قاسمی را مانند مردم خطه شمال همراه با کته، و یا با نان نوش جان کنید. میرزا قاسمی همراه با سبزی خوردن تازه، سیر ترشی، زیتون پرورده و چاشنی های خوشمزه دیگر بسیار لذت بخش خواهد بود.
نکته ها:
– شما می توانید گوجه فرنگی ها را مانند بادمجان ها کباب کنید. پوست آن ها را جدا کرده و در نهایت رنده کنید. همچنین در روش دیگری، می توانید گوجه فرنگی ها را پس از شسته شدن، در آب در حال جوشیدن قرار دهید. پس از مدت 10 دقیقه آن ها را خارج کرده، پوست آن ها راحت تر جدا شده و کمی نیم پز می شوند. که در این صورت طبخ شما بسیار راحت تر می شود. – بادمجان های مورد استفاده شما می توانند از نوع بادمجان قلمی و یا بادمجان دلمه باشند. بادمجان های دلمه نیز بعد از کباب شدن بسیار خوشمزه و لذیذ می شود.
– برای تزیین میرزا قاسمی میتوانید از انواع قالب پلاستیکی ژله استفاده کنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#بورك_مرغ
مرغ: ۲ عدد
آب: به مقدار لازم
خمیر یوفکا: ۱۰ عدد
پیاز بزرگ: یک عدد
نمک و فلفل: به میزان لازم
سیر: ۲ حبه
مواد لازم میانی:
برنج: ۲ ق س
پیاز (خردشده): ۴ الی ۵ عدد
پاپریکا: ۲ ق س
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
🥐مواد لازم رویه:
زرده تخم مرغ: ۲ عدد
روغن زیتون: ۳ ق س
پیازچه (ریز خردشده): ۴ الی ۵ عدد
🥐طرز تهیه:
سینه های مرغ را به همراه آب در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید تا بپزند. سپس مرغ را از ظرف خارج کرده و ریش ریش کنید، آب مرغ را کنار بگذارید. برای تهیه مواد میانی، کره را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و پیاز خردشده را در آن تفت دهید تا نرم و طلایی شود.
برنج شسته شده، نمک، پاپریکا و فلفل سیاه پودر شده را اضافه کرده و تفت دهید. مرغ ریش ریش شده و آب مرغ کنار گذاشته را اضافه کنید طوری که به اندازه بند انگشت روی برنج را آب مرغ بگیرد، اجازه دهید مواد روی حرارت بپزند تا آب مرغ کاملا کشیده شود.
یک عدد خمیر یوفکا را روی سطح کار پهن کنید و مقداری از مخلوط مواد میانی را روی آن پخش کرده و رول کنید و این کار را با بقیه خمیرها تکرار کنید. آنها را در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی بچینید، زرده تخم مرغ و روغن زیتون را با هم مخلوط کنید و با برس روی رول های خمیر بمالید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید تا طلایی و برشته شوند. برای سرو، بورک ها را در ظرف سرو بچینید.پیازچه ریز خرد شده روی آنها بپاشید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
. خاگینه هویج 🍴🌸
۱-مواد لازم:دودعدد هویج،۲عدد تخم مرغ،۲قاشق ماست شیرین،۲قاشق غذا خوری آرد،وانیل،بکین پودر،زعفران.مواد شهد:۱ل شکر،۱ل آب و زعفرون دم کرده.
۲-هویج را رنده ریز کرده ابشو فشار میدیم تا خارج بشه بقیه مواد را کاملا قاطی کرده و هم میزنیم تا یکنواخت شود.
۳-نصف مواد را میریزیم در حرارت کم که خودش را بگیرد.در ظرف تفلون نسوز
۴-مواد آجیلی دلخواه را میریزیم و درشو میگزاریم تا خودش را بگیرد.گردو،بادام،پسته،دارچین،گل محمدی،هل،رنجبیل
۵-باقیمانده مواد را ریخته و درشو میگزاریم تا کاملا ببنده.
۶-برمیگردانیم طرف دیگرشم سرخ بشه.
۷-برش داده و شیره سرد را روش میریزیم و میگزاریم خوب به خودش جذب کنه.
۸-در ظرف سرو گذاشته و روش را با پسته تزءین میکنیم.
شیره هم واسه دولیوان شکر یک ونیم لیوان اب وکمی زعفران
واسه مواد میانیش هم گردو خرد شده.بادام خرد شده، پودر قند،دارچین.گل محمدی
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#همبرگر
🍔🍔🍔🍔🍔🍔🍔🍔🍔
مواد لازم (برای ۴نفر):
گوشت گوسفند چرخ شده ٧٠٠گرم
پیاز رنده شده ۱عدد کوچک
سير خرد شده ١حبه
سس گوجه كچاپ ۱قاشق غذاخوری
نان برشته پودر شده ۱/۲فنجان
پنير پارمزان ١/٤فنجان
گشنیز خرد شده ۲قاشق غذاخوری
تخم مرغ ٤عدد
بيكن ورقه اي ١٢برش نازك
پنير چدار رنده شده ١ فنجان
فلفل سیاه و نمک به مقدار لازم
کاهو خرد شده ۲فنجان به علاوه مخلفات دلخواه(گوجه فرنگي و خيار شور)
سس قرمز تند
نان همبرگر
🍔🍔🍔🍔🍔🍔
طرز تهیه:
۱. ترکیب کردن گوشت چرخ کرده، پیاز رنده شده، سير، پودر نان، گشنیز، پنير پارمزان، نمک و فلفل با یکدیگر و به خوبی ورز دهید.
۲. تقسیم کردن ترکیب گوشت به ٤قسمت مساوی دایره ای شکل. توجه داشته باشید اندازه ی ضخامت و بزرگی و کوچکی همبرگرها به نان و سلیقه ی شما بر می گردد، اما همبرگر های کوچک تر و نازک تر راحت تر مغز پخت می شوند. دقت کنید که زیادی هم نازک نشود، که خشک شود.
۳. گریل کردن همبرگر ها بر روی دستگاه گریل هرطرف به مدت ۷ دقیقه تا زمانی که کاملا مغز پخت شود سپس پنير چدار رنده شده را بر روي برگر ها ريخته تا پنير كاملا ذوب شود. بيكن ها را در تابه اي با حرارت ملايم سرخ كنيد. (می توانید به جای گریل برگر ها را سرخ کنید اما پیشنهاد می کنم برگر ها را گریل کنید. چرا که با این روش غذایتان سالم تر است و ضرری نخواهد داشت. در هر دو صورت بگذارید هر دو طرف برگر خوب پخته و سرخ شود).
۴. برش دادن نان ها و قرار دادن مخلفات دلخواه كه در اينجا از كاهو، گوجه و خيار شور استفاده شده و سپس قرار دادن برگرهای آماده شده داخل نان و سپس بيكن هاي سرخ شده را روى برگرها قرار دهيد يا مى توانيد دور برگر ها بپيچيد.
٥. نيمرو كردن تخم مرغ ها و قرار دادن نيمروها بر روي آخرين لايه كه بيكن ها بود و در آخر سس كچاپ سپس به همراه سيب زميني سرخ شده سرو کنید
#هات_داگ_با_آرد_ذرت 🥖🌽🥖🌽
مواد لازم برای۴ نفر
آرد پنکیک ۳ فنجان
آرد ذرت ۱ فنجان
تخم مرغ ۱ عدد
آب ۲ فنجان
روغن کانولا به مقدار لازم
سوسیس هات داگ ۸ عدد
سیخ چوبی ۸ عدد
طرز تهیه
۱- در یک کاسه، آرد پنکیک ، آرد ذرت، تخم مرغ و آب را با یکدیگر مخلوط کنید و هم بزنید.
۲- روغن را تا دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) داخل قابلمه گرم کنید.
۳- سیخ ها را در هر یک از هات داگ ها فرو کنید و بعد هات داگ ها را داخل مخلوط آرد بچرخانید و داخل روغن داغ سرخ کنید و روی کاغذ حوله ای قرار دهید.
۴- سپس با سس باربیکیو یا سس دلخواهتان سرو نمایید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دوشنبه تون عالی 🌞
الهی امروزبه🌸
آرزوهاتون برسید🌸
الهی🌸
حالتون خوب 🌸
لحظه هاتون شیرین🌸
کارهاتون موفق 🌸
مشکلات تون آسان و🌸
زندگیتون با🌸
خوشبختی سپری بشه🌸
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نون_کره_ای_سه_رنگ
موادلازم :
خمیر مایه 1قاشق غذاخوری
شیر ولرم 1 پیمانه
تخم مرغ 1عدد
شکر 1/2 پیمانه
شیر خشک 3 قاشق غذاخوری
خامه بسته صورتی 3 قاشق غذاخوری
بهبود دهنده 1/2 قاشق غذاخوری
پودر کاکائو وقهوه باهم 2 قاشق غذاخوری
پودر نسکافه2 قاشق غذاخوری
کره آب شده 1/4پیمانه
وانیل کمی،نمک کمی
آرد حدودبه میزان لازم
کره برای لایه وسط خمیرها 100 گرم ذوب شده ولی خنک
طرز تهیه:
اول شکر ومایه خمیر رو تو شیر ولرم می ریزیم ومیزاریم 10دقیقه بمونه تا عمل بیاد بعد تخم مرغ وکره و وانیل و نمک وشیرخشک وبهبود دهنده وخامه رو اضافه با هم می زنیم وبه مایع خمیر آماده اضافه کنیدو مواد رو به ۳ قسمت (۲ قسمت مساوی و ۱ قسمت کمی بزرگتر ) تقسیم می کنیم وقسمت بزرگتر رنگ سفید خمیره ، به دوقسمت بعدی به یکیشون نسکافه واگه خواستی خوشرنگ تر بشه میتونی کمی زعفران غلیظ هم اضافه کنی وبه دیگری کاکائو وقهوه رواضافه و با آرد به شکل خمیری که زیاد سفت نباشند ولی به دست نچسبند آماده میکنیم به1/3 بزرگتر خمیر ساده سفید رو با آرد آماده وهر۳خمیر رو در۳ ظرف جدا گانه روش سلفون می کشیم و تا 1ساعت استراحت میدیم .بعد استراحت خمیر های رنگی رو هر کدام به ۴ قسمت وسفید رو به ۵ قسمت تقسیم و خمیر سفید رو به شکل مستطیل حدود ۲۵*۲۰ پهن و کره رو با برس روش میمالیم ولایه بعدی خمیره کاکائویی به همان اندازه باز وروی خمیر سفید گذاشته ودوباره کره مالیده وسپس خمیر نسکافه ای رو به همان اندازه باز وروی خمیر های قبلی گذاشته ومجدد کره مالیده وتا اتمام خمیرها بهمین تربیت کار رو به اتمام میبر یم فقط لایه اول وآخر کارمون خمیر ساده سفید هستش وروی لایه آخری کره مالیده نمیشود حالا از طول خمیرها رو به ۱۰ قسمت تقیسم وهرکدام رو مثل نان سمیت پیچیده ودر سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم، ودر فر 180 درجه حدود۴۵ دقیقه گذاشته بعد آماده شدن نوش جان بفرمای ،
نکته: نسبت به نوع و دمای فر این تایم میتونه متفاوت باشه.
نوش جونتون 😋😋😋😋
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#كيك_خرمالو
الان فصل خرمالو هست. برای همین یه دستور کیک خرمالو براتون میزارم که اگه عاشق خرمالو هستید کیکش رو هم درست کنید و همراه خانواده لذت ببرید.
مواد لازم:
روغن مایع 1 پیمانه
شکر 300 گرم
تخم مرغ 3 عدد
آرد 300 گرم
جوش شیرین ¼ قاشق چای خوری
نمک ¼ قاشق چای خوری
بیکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
خرمالوی پوست گرفته و پوره شده 1 پیمانه
گردوی خرد شده 40 گرم
طرز تهیه: روغن مايع، شكر و تخم مرغ ها را بزنيد تا پف كند و سفيد شود. آرد، جوش شيرين، نمك و بكينگ پودر را با هم مخلوط كرده به مواد قبلي اضافه كنيد و اجازه دهيد تا خوب مخلوط شود. سپس خرمالو و گردو را نيز به مخلوط بيفزاييد.مايه آماده را در قالب گرد وسط خالي به قطر 25 سانت كه چرب و آردپاشي شده ريخته و در فر 170 درجه سانتيگراد به مدت 40 تا 45 دقيقه قرار دهيد تا بپزد
#كيك_خرمالو
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نان خانگی
مواد لازم برای۴ نفر
پیاز نازک حلقه کرده ۱ عدد
آرد ذرت ۱۷۵ گرم
آرد برنج ۱۰۰ گرم
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
شکر ۱ قاشق چای خوری
نمک ۱ قاشق چای خوری
پنیر چدار ۱۱۵ گرم
شیر ۲۰۰ میلی لیتر
تخم مرغ ۲ عدد
پودر زنجبیل ۱/۲ قاشق چای خوری
روغن آفتابگردان ۲ قاشق چای خوری
طرز تهیه
۱- فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم نمایید.
۲- قالب لوف 900 گرمی را کمی چرب کنید.
۳- روغن را در تابهای گرم نمایید، پیاز را به آن بیفزایید و کمی تفت دهید تا پیاز نرم شود. سپس آن را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود.
۴- سپس آرد ذرت، آرد برنج، بیکینگ پودر، شکر و نمک را در کاسهای بریزید و خوب مخلوط کنید.
۵- آنگاه پنیر را بیفزایید و خوب مخلوط نمایید.
۶- حالا شیر، تخممرغها، پودر زنجفیل و روغن آفتابگردان را خوب با همزن برقی بزنید تا رنگ آن روشن شود. سپس آن را به مخلوط آرد اضافه نمایید و خوب مخلوط کنید. اکنون آن را با نیمی از پیاز پخته و خنک شده خوب مخلوط نمایید.
۷- خمیر نان را در قالب آماده شده بریزید، روی آن را صاف کنید و برای حدود 45 دقیقه بپزید تا نان بالا بیاید و طلایی شود.
۸- سپس اطراف نان را با چاقو از قالب جدا نمایید و نان را روی توری سیمی بگذارید تا کمی خنک شود. حالا روی نان را با پیاز باقیمانده تزئین کنید و برش بزنید.
🍞🍞🍞🍞🍞
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
.
#بانت_کیک موز و سیب با سس کاراملی
مواد لازم برای تهیه کیک موزی:کره نرم همدمای محیط ۱۱۰گرم.شکر سفید ۸۰ گرم.شکر قهوه ای ۸۰ گرم.تخم مرغ درشت۲عدد(۱۳۰ گرم)وانیل مایع۱/۲ق چ.موز کاملا رسیده و پوره شده ۳عدد(بدون پوست۲۵۰گرم).بیکینگ پودر۲ق چ.جوش شیرین۱/۲ق چ.نمک۱/۲ق چ.دارچین ۳/۴ق چ.زنجبیل ۱/۴ق چ.آرد سفید سه صفر۳۴۰ گرم.ماست ساده۶۰ گرم.
مواد لازم برای آماده کردن سیب:
سیب بدون پوست و خردشده ۳۰۰گرم(سه عدد متوسط یا پنج عدد کوچک).کره ۲۰ گرم.آب۱ق غ.وانیل ۱/۴ق چ.شکر قهوه ای ۱/۴پ.دارچین ۱ق چ.زنجبیل۱/۲ق چ.جوز هندی۱/۲ ق چ
کره را داخل تابه گرم کنید و بقیه مواد را اضافه کرده روی حرارت بذارین تا سیب کمی نرم بشه و بعد اجازه بدین تا خنک بشه.
طرز تهیه کیک:
کره و شکرها رو با همزن بزنید تا مثل کِرِم بشه بعد تخم مرغها رو یکی یکی اضافه و پس از هریک خوب بزنید(حدود یک دقیقه)وانیل هم بریزید.پوره موز اضافه و مخلوط کنید.ماست بریزید و مخلوط کنید.آرد،دارچین و زنجبیل،بیکینگ پودر ،نمک و جوش شیرین رو دوبار با هم الک کنید و با مواد مخلوط کنید.قالب میان تهی ۲۵ سانت را چرب و آردپاشی کنید.نیمی از خمیر کیک رو با قاشق داخلش بریزید(خمیر کمی سفته)نیمی از سیبهای آماده شده رو روش بریزید و پخش کنید.سپس بقیه خمیر کیک و بعد بقیه سیبها.با نوک کارد خمیر کیک و سیبها رو با هم مخلوط کنید قالب رو داخل فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم شده به مدت ۴۰_۵۰ دقیقه قرار بدین سپس با خلال چوبی تست کنید اگه تمیز بیرون اومد کیک آمادس.روی توری فلزی خنک و با سس کاراملی نوش جان کنید.
-برای اینکه کیک به قالب نچسبه قالب رو با کره همدمای محیط چرب کنید آرد بپاشید آرد اضافی رو خارج کنید قالب رو بذارین یخچال تا کره سفت بشه بعد خمیر کیک رو داخلش بریزین.
-من اندازه ها رو (بخصوص آرد) به گرم میگم چون هر کسی ممکنه آرد رو یه جور پیمانه کنه و برای اینکه نتیجه کار خودتون خوب بشه لطفا شما هم وزن کنید.یه ترازوی کوچک دیجیتال برای شما دوست عزیزی که علاقه مند به پخت کیک هستید لازمه.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خاگینه مغزدار
تخم مرغ ۴ عدد
آرد سفید قنادی ۶ ق غ ( حدودا ۱۰۰ گرم)
ماست سفت ۴ ق غ (حدودا ۱۰۰ گرم)
بیکینگ پودر ۲ ق م
وانیل مقداری(نوک قاشق)
زعفران مقداری
اول میریم سراغ شهدش ، برای شهدش ، یک لیوان آب رو با یک لیوان شکر داخل ظرفی ریختم و روی حرارت قرار دادم . بعد زعفران دم کرده رو اضافه و بعد از ۴ الی ۵ دقیقه جوشیدن مقداری گلاب اضافه کردم . میتونید هل هم بریزید . بعد از حرارت برمیداریم و میزاریم خنک بشه.
تخم مرغ و وانیل رو هم زدم من از همزن دستی استفاده کردم می تونین برقی هم استفاده کنین با دستی یکی ، دو دقیقه زدم . بهش ماست و بیکینگ پودر رو اضافه کردم . حالا آرد رو الک کرده و به مواد اضافه کردم . میتونید داخل مواد زعفران هم بریزید .
حالا داخل تابه ای من در تابه به قطر ۲۵ سانت استفاده کردم رو روی حرارت قرار دادم و روغن در حد کم یکی ، دوقاشق ریختم نصف از مواد رو داخل تابه ریختم در تابه رو قرار دادم وقتی بست مواد مغزدار داخلش ریختم . مواد مغزدار هر چی بخواین سلیقه ای پودر گل محمدی ،گردو خرد شده و دارچین . من از گردو و دارچین استفاده کردم .
بعد بقیه مواد رو روش ریختم و در تابه رو گذاشتم و وقتی یه طرفش سرخ شد برگردوندم تا اون طرفش هم سرخ بشه .
بعد از پخت از حرارت برداشتم و شهد خنک رو روی خاگینه داغ ریختم و بعد که به خوردش رفت حدودا ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بمونه داخل ظرف سرو قرار میدیم و برش می زنیم .
روش هم کمی پودر گل سرخ و پودر پسته برای تزیین ریختم .
برای فر در دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۵ دقیقه اگه قالب بزرگ باشه تا ۴۰ دقیقه زمان می بره حتما خودتون چک کنن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.#نان_سیر
اگه طعم کره رو دوست ندارید میتونید مارگارین(کره گیاهی) رو جایگزین کنید.
مارگارین(کره گیاهی) رو از سوپرمارکتها میتونید تهیه کنید
استفاده از تره عطر بسیااار دلپذیر و ملایمی به نان سیر شما میده پیشنهاد میکنم در کنار جعفری حتما ازش استفاده کنید
استفاده از پنیرپارمزان در این نان صرفا برای طعم دهی بیشتر هست و میتونید حذفش کنید
چون پنیر پیتزا نمک داره در استفاده از نمک حتما دقت کنید یوقت نون دلبرتون شور نشه
من همیشه در مواد نان سیر 1 قاشق مایونز اضافه میکنم که کاملا سلیقه ای هست و میتونید حذفش کنید.
حتما مواد رو یکنواخت روی نانها بماید هیچ جای روی نونها بدون مواد نمونن یوقت
مارگارین یا کره در فر آب میشه و حسااابی نونهاتون رو ترد میکنه...جوری که نونها توی دهن آب میشن...
دمای ذکر شده 240 درجه به مدت 10 دقیقه برای فرهای گازی هست...برای فر برقی یا توستر دما رو روی 200 یا 220 درجه بذارید و از کنار فر تکون نخورید چون نونها یهو طلایی و برشته میشن
این نون دلبر رو میتونید توی تابه هم درست کنید...نونها رو توی تابه بچینید و درب تابه رو بذارید تا پنیر کاملا ذوب و زیر نونها برشته و طلایی بشه.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک خوراک لذیذ
مواد لازم:
۳تا ۴ عدد بادمجان
۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
یک کاسه آب
یک عدد پیاز
کمی جعفری
فلفل دلمه ای یک عدد
نمک و فلفل
روش تهیه:
بادمجانها را پوست کنده و به صورت حلقه ای خرد میکنیم و در آب نمک میخوابانیم.
بعد بادمجانها را با روغن کم سرخ میکنیم.
گوشت چرخ کرده را با نمک و فلفل و پیاز در روغن تفت میدهیم و در حال سرخ شدن کمی گوجه و فلفل دلمه ای نیز در آن خرد میکنیم.
مخلوط گوشت را همانند کلیپ روی تکه های بادمجان تفت داده شده میگذاریم و تکه ای دیگر از بادمجان را روی آن قرار میدهیم تا گوشت میان دو تکه قرار گیرد.
برای روی بادمجانها از حلقه های فلفل دلمه ای استفاده میکنیم.
بعد رب گوجه را با آب مخلوط کرده روی بادمجانها میریزیم و کمی هم در ظرف محتوی بادمجانها از مخلوط رب و آب اضافه میکنیم.
ظرف را در فر با دمای ۱۸۰ تا ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار میدهیم تا حد مناسب پخته شود.
میتوانیم برای تزیین از تکه های جعفری استفاده کنیم.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مقلوبه_پلو
مواد لازم :
برنج 3 پیمانه
بامجان 2 عدد
خلال بادام 100 گرم
گوشت چرخ کرده 200 گرم
پیاز پیاز 1 عدد
آب گوشت یا عصاره گوشت 1/2 پیمانه
روغن-نمک-فلفل-ادویه و زعفران به میزان لازم
طرز تهیه:
برنج را حدود 1 تا 2 ساعت با مقداری نمک خیس کنید. سپس قابلمه ای را آب کرده و بگذارید جوش آید. برنج خیس خورده را داخل قابلمه بریزید. بعد از اینکه مغز برنج نرم شد، به قابلمه حدود 2 لیوان آب سرد اضافه کرده و بعد از یکی دو جوش آن را در صافی بریزید. (به این عمل شوک دادن به برنج گفته می شود.)
پیاز را ریز خرد کرده وبا کمی روغن تفت دهید. گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و آن را نیز همراه ادویه و نمک و فلفل تفت دهید. بادمجان ها را هم حلقه حلقه ببرید. روی آنها نمک پاشیده و پس از 10 دقیقه آنها را شسته، خشک کرده و در تابه ای جداگانه با کمی روغن سرخ کنید.
ظرف یا قالب نچسبی را که می خواهید برنج را در آن بپزید، آماده کنید. آن را کمی چرب کرده و خلال بادام را ته ظرف بریزید. سپس گوشت و بعد بادمجان ها را ریخته و در آخر برنج آبکش شده را روی آنها بریزید.
مواد را با دست فشار دهید. آب گوشت و زعفران را روی همه سطح مواد بریزید و روی غذا را با کاغذ آلومینیوم بپوشانید. قالب را در فر از پیش گرم شده با حرارت180 درجه سانتی گراد به مدت 25 تا 30 دقیقه قرار دهید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_کدوحلوایی
مواد لازم
آرد 250 گرم
تخم مرغ 3 عدد
شکر 160 گرم
کدو حلوایی پخته و پوره شده 1 پیمانه
بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
وانیل ¼ قاشق چایخوری
نمک یک هشتم قاشق چایخوری
پوست لیمو ترش1/2قاشق چایخوری
آب لیموترش 1 قاشق سوپخوری
روغن مایع 200 گرم(1لیوان فرانسوی سر خالی)
گردو ریز خرد شده:1/2پیمانه
طرز تهیه:
کف یک قالب 20 سانتی را کاغذ روغنی بیاندازید دیواره ها و کف قالب را چرب و سپس آرد پاشی کنید و قالب را تکان دهید تا آرد اضافی کاملا بریزد.فر را روی حرارت 180 درجه روشن کنید.
تخم مرغ ها ,شکر دانه ریز, وانیل و نمک را در کاسه ای ریخته و به مدت 5 دقیقه با درجه متوسط همزن برقی بزنید تا کاملا کرم مانند شود. پوست لیموی رنده شده، آبلیموی تازه و روغن را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید . سپس پوره کدوحلوایی را اضافه کرده و یک دقیقه هم بزنید. برای تهیه پوره کدو حلوایی تکه های کدو را بخارپز کنید و کاملا پوره کنید از این پوره 1 پیمانه سر صاف در مایه تخم مرغی بریزید . آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و 3 بار از الک رد کنید سپس در 3 مرحله به مایه تخم مرغی بیافزایید و با لیسک یا قاشق چوبی بصورت دورانی هم بزنید. در نهایت گردو خرد شده اضافه کنید. مایه کیک که یکدست شد در قالبی که آماده کرده اید بریزید. تا جایی که 2/3قالب را پر کند و در طبقه وسط فر قرار دهید و به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه کیک را بپزید(زمان پخت بستگی به حرارت فر شما دارد) تا روی کیک طلایی شود و اگر سیخ چوبی را در مرکز کیک فرو کنید تمیز بیرون بیاید .قالب را از فر خارج کنید و بعد از یک ربع برگردانید و کاغذ روغنی را از کیک جدا کنید و مجددا کیک را برگردانید و بگذارید کاملا به دمای محیط برسد سپس برش زده و در دیس سرو بچینید نوش جان.
نکته؛میتونید کمی دارچین بهش اضافه کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#_ته_چین_انگشتی
موادلازم:
برنج سه پیمانه
سینه مرغ یک پیمانه
تخم مرغ یک عدد کامل و یک زرده
زعفران دم کرده 2ق غ
روغن مایع یک پیمانه
ماست دوپیمانه
نمک فلفل زرچوبه ب مقدارلازم
✍️طرزتهیه:
برنجمون ک ازقبل خیس کردیم آبکشی میکنیم مرغ مون و با یک پیاز خرد شده و نمک و فلفل و زردچوبه میذاریم بپزه بعدش ریش ریش میکنیم و سرخش میکنیم
حالا تخم مرغامونو با زعفرون و روغن و ماست و نمک فلفل مخلوط میکنیم و برنجامونو به مواد اضافه میکنیم وخوب هم میزنیم قالبمونو چرب میکنیم و یکم از موادمون ته قالب ریخته وبعد یکم از مرغمونو میریزیم و دوباره برنج میریزیم و روی قالب فویل میکشیم در فر با درجه حرارت 180ب مدت یک ساعت میذاریم نوش جان.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک شیرموزشکلات
مواد لازم برای۸ نفر
مواد اصلی
تخم مرغ متوسط ۴ عدد
آرد 2.5 لیوان
موز متوسط ۲ عدد
شیر ۲/۳ لیوان
شکر 1.5 لیوان
روغن ۲/۳ لیوان
پودر کاکائو ۳ قاشق غذا خوری سرپر
بیکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری
وانیل ۱/۳ قاشق چای خوری
قهوه ۱ قاشق غذا خوری
پودر نسکافه ۱ قاشق غذا خوری
آب جوش ۵ قاشق غذا خوری
نمک نوک قاشق چای خوری
طرز تهیه
۱- ابتداتمام موادراازیخچال بیرون میذاریم تابه دمای محیط برسه قالب راچرب کرده باروغن جداکننده وکنارمیذاریم فرراروی دمای ۱۸۰میگذاریم تاگرم بشه آردوبیکینگ پودروپودرکاکائوونمک وقهوه رامخلوط میکنیم وسه بارالک میکنیم وکنارمیگذاریم
۲- تخم مرغ وشکرووانیل رااونقدرباهم زن میزنیم تاکرم رنگ بشه و حجمشون دوبرابربشه شیروموزراداخل مخلوط کن میریزیم تاخوب مخلوط بشندپودرنسکافه راداخل آب جوش حل میکنیم وبعدهمه ی این موادرابه همراه روغن به مخلوط تخم مرغ اضافه میکنیم ودرمخلوط شدن ویکدست شدن درحدیک دقیقه هم میزنیم
۳- ازاینجابه بعد همزن برقی راکنارگذاشته مخلوط آردراکه قبلاالک کردیم رادرسه مرحله به موادمون اضافه میکنیم وبالیسک خوب مخلوط میکنیم فقط ازیک جهت هم بزنیدبه صورت دورانی تاهیچ گلوله ای ازآردداخل موادنباشه خیلی هم نزنیدچون پف کیک کم میشه
۴- موادکیک راداخل قالب ریخته وقالب راسه بارروی سطح صافی بکوبید تاموادبه صورت یکنواخت داخل قالب پخش بشه وهیچ حباب وهوایی بین موادنباشه وداخل فرازقبل گرم شده بادمای ۱۸۰درجه به مدت ۴۵دقیقه بپزیدبعداز۴۵دقیقه تست کنیداگه هنوزپخته نشده بازم بهش زمان بدیدتابپزه بعدازپخت هم حدود۱۰دقیقه داخل فرخاموش بذاریدتاپف کیک نخوابه
سایر نکات
من برای چرب کردن قالبهای شکلدارکیک که نمیشه کاغذروغنی انداخت از(ارده )استفاده میکنم یامیتونیدازروغن جداکننده که خودتون درست میکنیدبه نسبت مساوی آردیک قاشق غذاخوری روغن مایع یک قاشق غذاخوری روغن جامدیک قاشق غذاخوری مخلوط کنیدوبرای چرب کردن قالب استفاده کنیدکیک بعدازپخت به راحتی ازقالب جدامیشه من روی کیک شکلات تخته ای آب شده ریختم.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛