eitaa logo
آشپزی خاص
97.2هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.4هزار ویدیو
68 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
#نان_خانگی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
. موز و سیب با سس کاراملی مواد لازم برای تهیه کیک موزی:کره نرم همدمای محیط ۱۱۰گرم.شکر سفید ۸۰ گرم.شکر قهوه ای ۸۰ گرم.تخم مرغ درشت۲عدد(۱۳۰ گرم)وانیل مایع۱/۲ق چ.موز کاملا رسیده و پوره شده ۳عدد(بدون پوست۲۵۰گرم).بیکینگ پودر۲ق چ.جوش شیرین۱/۲ق چ.نمک۱/۲ق چ.دارچین ۳/۴ق چ.زنجبیل ۱/۴ق چ.آرد سفید سه صفر۳۴۰ گرم.ماست ساده۶۰ گرم. مواد لازم برای آماده کردن سیب: سیب بدون پوست و خردشده ۳۰۰گرم(سه عدد متوسط یا پنج عدد کوچک).کره ۲۰ گرم.آب۱ق غ.وانیل ۱/۴ق چ.شکر قهوه ای ۱/۴پ.دارچین ۱ق چ.زنجبیل۱/۲ق چ.جوز هندی۱/۲ ق چ کره را داخل تابه گرم کنید و بقیه مواد را اضافه کرده روی حرارت بذارین تا سیب کمی نرم بشه و بعد اجازه بدین تا خنک بشه. طرز تهیه کیک: کره و شکرها رو با همزن بزنید تا مثل کِرِم بشه بعد تخم مرغها رو یکی یکی اضافه و پس از هریک خوب بزنید(حدود یک دقیقه)وانیل هم بریزید.پوره موز اضافه و مخلوط کنید.ماست بریزید و مخلوط کنید.آرد،دارچین و زنجبیل،بیکینگ پودر ،نمک و جوش شیرین رو دوبار با هم الک کنید و با مواد مخلوط کنید.قالب میان تهی ۲۵ سانت را چرب و آردپاشی کنید.نیمی از خمیر کیک رو با قاشق داخلش بریزید(خمیر کمی سفته)نیمی از سیبهای آماده شده رو روش بریزید و پخش کنید.سپس بقیه خمیر کیک و بعد بقیه سیبها.با نوک کارد خمیر کیک و سیبها رو با هم مخلوط کنید قالب رو داخل فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم شده به مدت ۴۰_۵۰ دقیقه قرار بدین سپس با خلال چوبی تست کنید اگه تمیز بیرون اومد کیک آمادس.روی توری فلزی خنک و با سس کاراملی نوش جان کنید. -برای اینکه کیک به قالب نچسبه قالب رو با کره همدمای محیط چرب کنید آرد بپاشید آرد اضافی رو خارج کنید قالب رو بذارین یخچال تا کره سفت بشه بعد خمیر کیک رو داخلش بریزین. -من اندازه ها رو (بخصوص آرد) به گرم میگم چون هر کسی ممکنه آرد رو یه جور پیمانه کنه و برای اینکه نتیجه کار خودتون خوب بشه لطفا شما هم وزن کنید.یه ترازوی کوچک دیجیتال برای شما دوست عزیزی که علاقه مند به پخت کیک هستید لازمه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#بانت_کیک #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خاگینه مغزدار تخم مرغ ۴ عدد آرد سفید قنادی ۶ ق غ ( حدودا ۱۰۰ گرم) ماست سفت ۴ ق غ (حدودا ۱۰۰ گرم) بیکینگ پودر ۲ ق م وانیل مقداری(نوک قاشق) زعفران مقداری اول میریم سراغ شهدش ، برای شهدش ، یک لیوان آب رو با یک لیوان شکر داخل ظرفی ریختم و روی حرارت قرار دادم . بعد زعفران دم کرده رو اضافه و بعد از ۴ الی ۵ دقیقه جوشیدن مقداری گلاب اضافه کردم . میتونید هل هم بریزید . بعد از حرارت برمیداریم و میزاریم خنک بشه. تخم مرغ و وانیل رو هم زدم من از همزن دستی استفاده کردم می تونین برقی هم استفاده کنین با دستی یکی ، دو دقیقه زدم . بهش ماست و بیکینگ پودر رو اضافه کردم . حالا آرد رو الک کرده و به مواد اضافه کردم . میتونید داخل مواد زعفران هم بریزید . حالا داخل تابه ای من در تابه به قطر ۲۵ سانت استفاده کردم رو روی حرارت قرار دادم و روغن در حد کم یکی ، دوقاشق ریختم نصف از مواد رو داخل تابه ریختم در تابه رو قرار دادم وقتی بست مواد مغزدار داخلش ریختم . مواد مغزدار هر چی بخواین سلیقه ای پودر گل محمدی ،گردو خرد شده و دارچین . من از گردو و دارچین استفاده کردم . بعد بقیه مواد رو روش ریختم و در تابه رو گذاشتم و وقتی یه طرفش سرخ شد برگردوندم تا اون طرفش هم سرخ بشه . بعد از پخت از حرارت برداشتم و شهد خنک رو روی خاگینه داغ ریختم و بعد که به خوردش رفت حدودا ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بمونه داخل ظرف سرو قرار میدیم و برش می زنیم . روش هم کمی پودر گل سرخ و پودر پسته برای تزیین ریختم . برای فر در دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۵ دقیقه اگه قالب بزرگ باشه تا ۴۰ دقیقه زمان می بره حتما خودتون چک کنن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.#نان_سیر اگه طعم کره رو دوست ندارید میتونید مارگارین(کره گیاهی) رو جایگزین کنید. مارگارین(کره گیاهی) رو از سوپرمارکتها میتونید تهیه کنید استفاده از تره عطر بسیااار دلپذیر و ملایمی به نان سیر شما میده پیشنهاد میکنم در کنار جعفری حتما ازش استفاده کنید استفاده از پنیرپارمزان در این نان صرفا برای طعم دهی بیشتر هست و میتونید حذفش کنید چون پنیر پیتزا نمک داره در استفاده از نمک حتما دقت کنید یوقت نون دلبرتون شور نشه من همیشه در مواد نان سیر 1 قاشق مایونز اضافه میکنم که کاملا سلیقه ای هست و میتونید حذفش کنید. حتما مواد رو یکنواخت روی نانها بماید هیچ جای روی نونها بدون مواد نمونن یوقت مارگارین یا کره در فر آب میشه و حسااابی نونهاتون رو ترد میکنه...جوری که نونها توی دهن آب میشن... دمای ذکر شده 240 درجه به مدت 10 دقیقه برای فرهای گازی هست...برای فر برقی یا توستر دما رو روی 200 یا 220 درجه بذارید و از کنار فر تکون نخورید چون نونها یهو طلایی و برشته میشن این نون دلبر رو میتونید توی تابه هم درست کنید...نونها رو توی تابه بچینید و درب تابه رو بذارید تا پنیر کاملا ذوب و زیر نونها برشته و طلایی بشه. #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک خوراک لذیذ مواد لازم: ۳تا ۴ عدد بادمجان ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی یک کاسه آب یک عدد پیاز کمی جعفری فلفل دلمه ای یک عدد نمک و فلفل روش تهیه: بادمجانها را پوست کنده و به صورت حلقه ای خرد میکنیم و در آب نمک میخوابانیم. بعد بادمجانها را با روغن کم سرخ میکنیم. گوشت چرخ کرده را با نمک و فلفل و پیاز در روغن تفت میدهیم و در حال سرخ شدن کمی گوجه و فلفل دلمه ای نیز در آن خرد میکنیم. مخلوط گوشت را همانند کلیپ روی تکه های بادمجان تفت داده شده میگذاریم و تکه ای دیگر از بادمجان را روی آن قرار میدهیم تا گوشت میان دو تکه قرار گیرد. برای روی بادمجانها از حلقه های فلفل دلمه ای استفاده میکنیم. بعد رب گوجه را با آب مخلوط کرده روی بادمجانها میریزیم و کمی هم در ظرف محتوی بادمجانها از مخلوط رب و آب اضافه میکنیم. ظرف را در فر با دمای ۱۸۰ تا ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار میدهیم تا حد مناسب پخته شود. میتوانیم برای تزیین از تکه های جعفری استفاده کنیم. #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم : برنج 3 پیمانه بامجان 2 عدد خلال بادام 100 گرم گوشت چرخ کرده 200 گرم پیاز پیاز 1 عدد آب گوشت یا عصاره گوشت 1/2 پیمانه روغن-نمک-فلفل-ادویه و زعفران به میزان لازم طرز تهیه: برنج را حدود 1 تا 2 ساعت با مقداری نمک خیس کنید. سپس قابلمه ای را آب کرده و بگذارید جوش آید. برنج خیس خورده را داخل قابلمه بریزید. بعد از اینکه مغز برنج نرم شد، به قابلمه حدود 2 لیوان آب سرد اضافه کرده و بعد از یکی دو جوش آن را در صافی بریزید. (به این عمل شوک دادن به برنج گفته می شود.) پیاز را ریز خرد کرده وبا کمی روغن تفت دهید. گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و آن را نیز همراه ادویه و نمک و فلفل تفت دهید. بادمجان ها را هم حلقه حلقه ببرید. روی آنها نمک پاشیده و پس از 10 دقیقه آنها را شسته، خشک کرده و در تابه ای جداگانه با کمی روغن سرخ کنید. ظرف یا قالب نچسبی را که می خواهید برنج را در آن بپزید، آماده کنید. آن را کمی چرب کرده و خلال بادام را ته ظرف بریزید. سپس گوشت و بعد بادمجان ها را ریخته و در آخر برنج آبکش شده را روی آنها بریزید. مواد را با دست فشار دهید. آب گوشت و زعفران را روی همه سطح مواد بریزید و روی غذا را با کاغذ آلومینیوم بپوشانید. قالب را در فر از پیش گرم شده با حرارت180 درجه سانتی گراد به مدت 25 تا 30 دقیقه قرار دهید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مقلوبه_پلو #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم آرد  250 گرم تخم مرغ  3 عدد شکر  160 گرم کدو حلوایی پخته و پوره شده  1 پیمانه بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری وانیل ¼ قاشق چایخوری نمک  یک هشتم قاشق چایخوری پوست لیمو ترش1/2قاشق چایخوری آب لیموترش  1 قاشق سوپخوری روغن مایع 200 گرم(1لیوان فرانسوی سر خالی) گردو ریز خرد شده:1/2پیمانه طرز تهیه: کف یک قالب 20 سانتی را کاغذ روغنی بیاندازید دیواره ها و کف قالب را چرب و سپس آرد پاشی کنید و قالب را تکان دهید تا آرد اضافی کاملا بریزد.فر را روی حرارت 180 درجه روشن کنید. تخم مرغ ها ,شکر دانه ریز, وانیل و نمک را در کاسه ای ریخته و به مدت 5 دقیقه با درجه متوسط همزن برقی بزنید تا کاملا کرم مانند شود. پوست لیموی رنده شده، آبلیموی تازه و روغن را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید . سپس پوره کدوحلوایی را اضافه کرده و یک دقیقه هم بزنید.  برای تهیه پوره کدو حلوایی تکه های کدو را بخارپز کنید و کاملا پوره کنید از این پوره 1 پیمانه سر صاف در مایه تخم مرغی بریزید . آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و 3 بار از الک رد کنید سپس در 3 مرحله به مایه تخم مرغی بیافزایید و با لیسک یا قاشق چوبی بصورت دورانی هم بزنید. در نهایت گردو خرد شده اضافه کنید.  مایه کیک که یکدست شد در قالبی که آماده کرده اید بریزید. تا جایی که 2/3قالب را پر کند و در طبقه وسط فر قرار دهید و به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه کیک را بپزید(زمان پخت بستگی به حرارت فر شما دارد) تا روی کیک طلایی شود و اگر سیخ چوبی را در مرکز کیک فرو کنید تمیز بیرون بیاید .قالب را از فر خارج کنید و بعد از یک ربع برگردانید و کاغذ روغنی را از کیک جدا کنید و مجددا کیک را برگردانید و بگذارید کاملا به دمای محیط برسد سپس برش زده و در دیس سرو بچینید نوش جان. نکته؛میتونید کمی دارچین بهش اضافه کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_کدوحلوایی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
موادلازم: برنج سه پیمانه سینه مرغ یک پیمانه تخم مرغ یک عدد کامل و یک زرده زعفران دم کرده 2ق غ روغن مایع یک پیمانه ماست دوپیمانه نمک فلفل زرچوبه ب مقدارلازم ✍️طرزتهیه: برنجمون ک ازقبل خیس کردیم آبکشی میکنیم مرغ مون و با یک پیاز خرد شده و نمک و فلفل و زردچوبه میذاریم بپزه بعدش ریش ریش میکنیم و سرخش میکنیم حالا تخم مرغامونو با زعفرون و روغن و ماست و نمک فلفل مخلوط میکنیم و برنجامونو به مواد اضافه میکنیم وخوب هم میزنیم قالبمونو چرب میکنیم و یکم از موادمون ته قالب ریخته وبعد یکم از مرغمونو میریزیم و دوباره برنج میریزیم و روی قالب فویل میکشیم در فر با درجه حرارت 180ب مدت یک ساعت میذاریم نوش جان. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#_ته_چین_انگشتی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک شیرموزشکلات مواد لازم برای۸ نفر مواد اصلی تخم مرغ متوسط ۴ عدد آرد 2.5 لیوان موز متوسط ۲ عدد شیر ۲/۳ لیوان شکر 1.5 لیوان روغن ۲/۳ لیوان پودر کاکائو ۳ قاشق غذا خوری سرپر بیکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری وانیل‏ ۱/۳ قاشق چای خوری قهوه ۱ قاشق غذا خوری پودر نسکافه ۱ قاشق غذا خوری آب جوش ۵ قاشق غذا خوری نمک نوک قاشق چای خوری طرز تهیه ۱- ابتداتمام موادراازیخچال بیرون میذاریم تابه دمای محیط برسه قالب راچرب کرده باروغن جداکننده وکنارمیذاریم فرراروی دمای ۱۸۰میگذاریم تاگرم بشه آردوبیکینگ پودروپودرکاکائوونمک وقهوه رامخلوط میکنیم وسه بارالک میکنیم وکنارمیگذاریم ۲- تخم مرغ وشکرووانیل رااونقدرباهم زن میزنیم تاکرم رنگ بشه و حجمشون دوبرابربشه شیروموزراداخل مخلوط کن میریزیم تاخوب مخلوط بشندپودرنسکافه راداخل آب جوش حل میکنیم وبعدهمه ی این موادرابه همراه روغن به مخلوط تخم مرغ اضافه میکنیم ودرمخلوط شدن ویکدست شدن درحدیک دقیقه هم میزنیم ۳- ازاینجابه بعد همزن برقی راکنارگذاشته مخلوط آردراکه قبلاالک کردیم رادرسه مرحله به موادمون اضافه میکنیم وبالیسک خوب مخلوط میکنیم فقط ازیک جهت هم بزنیدبه صورت دورانی تاهیچ گلوله ای ازآردداخل موادنباشه خیلی هم نزنیدچون پف کیک کم میشه ۴- موادکیک راداخل قالب ریخته وقالب راسه بارروی سطح صافی بکوبید تاموادبه صورت یکنواخت داخل قالب پخش بشه وهیچ حباب وهوایی بین موادنباشه وداخل فرازقبل گرم شده بادمای ۱۸۰درجه به مدت ۴۵دقیقه بپزیدبعداز۴۵دقیقه تست کنیداگه هنوزپخته نشده بازم بهش زمان بدیدتابپزه بعدازپخت هم حدود۱۰دقیقه داخل فرخاموش بذاریدتاپف کیک نخوابه سایر نکات من برای چرب کردن قالبهای شکلدارکیک که نمیشه کاغذروغنی انداخت از(ارده )استفاده میکنم یامیتونیدازروغن جداکننده که خودتون درست میکنیدبه نسبت مساوی آردیک قاشق غذاخوری روغن مایع یک قاشق غذاخوری روغن جامدیک قاشق غذاخوری مخلوط کنیدوبرای چرب کردن قالب استفاده کنیدکیک بعدازپخت به راحتی ازقالب جدامیشه من روی کیک شکلات تخته ای آب شده ریختم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_شیر_موز_شکلات #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✅ ناگت مرغ 😋 نیم کیلو سینه ی مرغ وچرخ میکنیم یه حبه سیرو رنده واضافه میکنیم .یه پیازو رنده ی ریز میکنیم وآبش ومیگیریم وهمراه با نمک وفلفل وآویشن اضافه میکنیم صدوپنجاه گرم پنیر پیتزا اضافه میکنیم ویک قاشق سس مایونزویک سوم پیمانه پودر نون نصف قاشق چایخوری بیکینگ پودر. بعد خوب ورز میدیم وحداقل یک ساعت تو یخچال استراحت میدیم.بعد گلوله های کوچک برمیدارم پهن میکنیم به پودر نون آغشته میکنیم ودر روغن سرخ میکنیم.میشه واسه رنگش پودر پفک نمکی اضافه کرد ولی من حذف کردم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ناگت_مرغ #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
😍👈شير۲ليوان+نشاسته۲ق غ+شكر٤ق غ+كمي پودرهل+كمي زعفران همه رامخلوط روي حرارت هم زده تاغليظ شودزولبياتكه شده بريزيدمهلبيه روي زولبياريخته بذاریدخنک شه بعددریخچال بذاریدببنده #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🌸سلام دوستان خوبم 💐صبح سه شنبه تون بخیر 🌸و طلوع دیگر از زندگی 💐بر شما خوبان مبارک 🌸الهی خانه اميدتون آباد 💐زندگیتون بر وفق مراد 🌸و برکت فراوان روزی 💐هر روزتان باشد #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
موادلازم سیب زمینی سه عدد متوسط پنیر پیتزا نمک،‌فلفل،‌زردچوبه، آویشن،‌پودرسیر آرد گندم، تخم مرغ و پودر سوخاری برای سوخاری کردن طرزتهیه اول سیب زمینی ها رو بزارین اب پز شه بعد از اب پز شدن بزارید خنک بشن بعد پوستش رو جدا کنید و رنده کنید سپس نمک،‌فلفل سیاه، کمی زردچوبه، آویشن یه کوچولو هم پودر سیر اضافه کنید و حسابی مخلوط کنید حالا کمی از سیب زمینی رو تو دستتون باز کنید و بینش پنیر بزارین و عین گردو بپیچید سپس اول تو آرد سفید سپس تخم مرغ زده شده و در اخر داخل پودر سوخاری بغلطونید و داخل قابلمه ی کوچکی با روغن زیاد و کاملا داغ سرخ کنید بعد از سرخ شدن روی دستمال حوله ای بزارین تا روغن اضافیش بره (اگه پودر سیر دوست نداشتین میتونید حذف کنید) دوست داشتین میتونید کمی جعفری به مواد سیب زمینی اضافه کنید یا داخلش فلفل دلمه هم بریزین من همیشه میریزم این سری نداشتم بچه ها من پنیر فله ای باز ریختم داخلش . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#بشقاب_خوشمزه #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🥘آشپزی خاص 🔷 کدو حلوایی 1و 1/2 کیلوگرم شکر 2 کیلوگرم دانه هل نکوبیده 1 قاشق مربا خوری آهک 5 قاشق غذاخوری گلاب 1/4 پیمانه جوهر لیمو 1/2 قاشق چایخوری کدو حلوایی را پوست بکنید و به ضخامت نیم سانت ورقه کنید و قالب بزنید یا با چاقو به شکل دلخواه (مثلا مربع) برش بزنید. کدوهای قالب زده رادرون آب اهک آماده شده بریزید و اجازه بدهید ۲۴ ساعت در آب آهک بماند. کدو حلوایی را از آب آهک خارج کنید و ۴-۵ ساعت در آب سرد بریزید و در طول این مدت ۳ بار آب آن را عوض کنید. بعد کدو را در صافی بریزید تا آب آن برود. شکر را در قابلمه بریزید و ۵ – ۶ لیوان آب درون آن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد بعد شربت را از صافی رد کنید. کدو را داخل شربت بریزید و اجازه دهید تا بجوشد و گاهی کف روی مربا را بگیرید . وقتی شربت قوام آمد دانه هل و گلاب و جوهر لیمویی را که قبلاً در یک قاشق غذاخوری آب گرم حل کرده اید داخل مربا بریزید و پس از ده دقیقه جوشیدن از روی شعله بردارید. مربای کدو حلوایی ترد، براق و خوشمزه شما آماده است. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مربای_کدو_حلوایی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✅ باگت شکم پر😋 ابتدا مواد کتلت را آماده میکنیم. من سیب زمینی پختم و رنده کردم و وقتی سرد شد یدونه تخم مرغ و نمک و زردچوبه و نعنا خشک اضافه کردم و خوب ورز دادم. نان باگت هارو برش میزنیم،به هر اندازه که دوست داشتین و داخلشو با دست حفره ایجاد میکنیم و از مواد کتلت یک قاشق وسطش میریزیم و صاف میکنیم. اصلا نیاز نیست خمیر وسطشو در بیارین چون براحتی مواد داخلش قرار میگیره و در نهایت داخل روغن داغ دو طرفشو سرخ میکنیم. خیلی خوشمزه و راحته و سرد هم میتونین سرو کنین. ✔️ واسه اینکه نونتون خیلی روغن بخودش نگیره میتونین خمیر داخلشو خالی کنین و مواد کتلت بیشتر بریزید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#فینگرفود #باگت_شکم_پر #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این پیتزا پیتزای مرغ گریله که من توش از سوسیس استفاده نکردم..فیله مرغ رو فندقی خرد کردم و با ادویه دلخواه مزه دار کردم و تو تابه گریل که کفش رو چرب کرده بودم هفت هشت دقیقه حرارت دادم تا پخت..مواد روی پیتزا هم که کاملا سلیقه ایه و شما میتونید هر چی که دلتون میخواد روی پیتزاتون بریزید..( یه آقای ایرانی خلاق توی خارج از کشور پیتزای چلوکباب درست می کنه که از قضا خیلی هم محبوب و پرمشتریه!..یعنی میخوام بگم تا این حد موادش میتونه دلبخواه باشه!) .اما من اگر چه تنبل شدم و معمولا از خمیر آماده استفاده می کنم ، ولی سس روی خمیر رو کماکان خودم درست می کنم ، چون این سس روی طعم پیتزا خیلی موثره..برای این سس من چند تا گوجه بزرگ و رسیده رو پوست میگیرم و بلند میکنم ، بهش یه ق.غ روغن زیتون ، یه ق.غ سرکه سفید ، نمک، فلفل فراوون و دو تا سیر له شده هم اضافه میکنم و میذارم روی حرارت متوسط تا آبش کاملا تبخیر بشه و وقتی خنک شد روی خمیر میریزم و بعد هم پنیر و مابقی مواد. برای این که پنیر پیتزا کش بیاد باید اگر پنیرتون منجمد هست چند ساعت زودتر از فریز درش بیارین تا موقع استفاده یخ زده نباشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پيتزاى_مرغ #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سینه مرغ نصف عدد سیب زمینی ۳ عدد نخود فرنگی ۳ تا ۴ ق غ شوید خرد شده ۴ ق غ خیارشور ۲ عدد سس مایونز ۲ ق غ ماست ۳ ق غ نمک و فلفل و آب لیمو به میزان لازم سینه مرغ رو با یه پیاز و سیر و کمی نمک پختم و بعد از پخت ریش ریش کردم سیب زمینی رو پوست کندم و نگینی خرد کردم داخل قابلمه آب جوش و نمک ریختم و سیب زمینی رو بهش اضافه کردم و ۱۵ تا ۲۰ دقیقه جوشوندم تا بپزه و بعد آبکش کردم خیارشور رو هم نگبنی خرد کردم نخود فرنگی رو هم پختم داخل ظرفی بزرگتر سیب زمینی و سینه مرغ و نخود فرنگی و خیارشور و شوید رو اضافه کردم و مخلوط کردم .میتونید داخلش سس هم نریزین و با روغن زیتون و یا آب لیمو سروکنید .من ماست و سس و نمک و فلفل و آب لیمو رو مخلوط کردم و داخلش ریختم .و برای اینکه قالبی بشه داخل طرف مورد نظر کیسه فریزر انداختم و مواد سالاد رو ریختم و فشرده کردم و یکی دوساعت داخل یخچال قرار دادم و بعد برگردوندم و به دلخواه تزیین کردم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سالاد_شوید #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✅ کاناپ مرغ 😋 ✍مواد لازم : نصف سینه ی مرغ نان تست سیب زمینی نسبتا بزرگ یک عدد خیار شور ۲۰۰ گرم نمک و فلفل به میزان لازم . سس مایونز نصف شیشه کوچک 🍜طرز تهیه: سیب زمینی ها و مرغ رو جدا رو می پزیم .وقتی خنک شدن اونا رو با خیار شور چرخ می کنیم. اگه تو غذا ساز که بریزید معمولا بعضی سیب زمینی ها کشدار میشن (مال منم کشدار شد )و یا با رنده ی ریز رنده می کنیم .بهر حال باید مواد مون حالت خمیری داشته باشن .بعد بهش سس مایونز می زنیم و نمک و فلفلش رو اندازه می کنیم.حالا با کاتر دایره، نان های تست رو قالب می زنیم و اطرافش رو جدا می کنیم .یک نون رو داخل کاتر می زاریم و موادمون روش می زاریم و با قاشق فشرده می کنیم بعد یک نون برش زده ی دیگه روش می زاریم و به آرامی از توی کاتر در میاریم . من با پنیر گودا و پستو ورقه ای تزیین کردم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛