eitaa logo
آشپزی خاص
94.5هزار دنبال‌کننده
14.1هزار عکس
41.3هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_یخچالی 1لیتر شیر 2 قاشق غذاخوری آرد 3قاشق غذاخوری نشاسته 2 قاشق غذاخوری کاکائو 1 فنجان پودر شکر 40 گرم بسته نیم شکلات تلخ(اختیاری) همچنین 2 بسته بیسکویت پتیبور نارگیل به میزان لازم طرز تهیه: همه مواد به جز بیسکویت را با هم مخلوط کرده روی اجاق با حرارت ملایم قرار میدیم تا غلیظ بشه سپس مطابق فیلم بیسکویت ها رو پودینگ زده و در ظرف مورد نظر میچینم در اخر هم دور تا دور بیسکویت ها رو از مواد پوشانده 1تا2 ساعت در یخچال قرار میدیم و با پودر نارگیل تزئین و نوش جان میکنیم. امیدوارم خوشتون اومده باشه 😍😍😍 #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سس_مایونز مواد لازم : سرکه  یک چهارم استکان روغن مایع سه چهارم استکان زرده تخم مرغ پخته 1 عدد نمک 1 قاشق چایخوری خردل 1 قاشق مربا خوری زرده تخم مرغ خام  1 عدد طرز تهیه : تخم مرغ ها را در مخلوط کن بریزید . سرکه و روغن مایع را قطره قطره به آن بیفزایید . مراقب باشید که در ریختن روغن و سرکه عجله نکنید تا هر بار کاملاٌ مخلوط شود و سس غلیظ و یکنواختی به دست آید . در آخر نمک و خردل را اضافه کنید. #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔅اگر مقدارى خورش قورمه سبزی باقى مونده بود ميتونيد غذای جالب ازش دربیارم که خیلی هم خوشمزه ست👌🏻 سه پیمانه برنج رو چند ساعت خیس کنید . سپس سه تا زرده تخم مرغ و زعفران آب کرده و نصف پیمانه ماست سفت رو کاملا مخلوط کنید تا یکنواخت بشه و ماست کاملا باز بشه . اگر ماست سفت ندارین و از ماست معمولی استفاده میکنین ؛ ماستشو بیشتر کنین ولی با ماست سفت بهتر میشه .... حالا برنج رو آبکش کنید و بعد با مایه ماست مخلوط کنین .کف قابلمه کمی روغن بریزین . حالا نصف برنج رو بریزین تو قابلمه و سطحشو کاملا صاف کنین بعد خورش قورمه سبزی رو روش بریزین و دوباره سطحشو صاف کنین و بقیه برنج رو روش بریزین و سطحشو کاملا صاف کنین و بزارین تا مثل برنج عادی کاملا دم بکشه . 🔸بهتره قورمه سبزیتون آبدار نباشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ته_چين_قورمه_سبزي #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم 📝 رنگ خوراکی به مقدار لازم تخم مرغ ۱ عدد وانیل‏ نوک قاشق چای خوری آرد ۲ لیوان پودر قند نصف لیوان کره ۱۰۰ گرم ✍طرز تهیه: ۱- ابتدا کره و پودر قند را با هم به خوبی مخلوط میکنیم تا زمانیکه حجمش دو برابر بشه و کرم رنگ بشه . ۲- حال وانیل و تخم مرغ را با هم مخلوط میکنیم و خوب هم میزنیم . ۳- آرد الک شده را کم کم اضافه میکنیم و با نوک انگشتان مخلوط میکنیم آرد را تا جایی اضافه میکنیم که خمیرچسبندگیشو از دست نده و نسبتا چسبندگی داشته باشه چون در غیر اینصورت گلبرگها بهم نمیچسبد . ۴- حال زمان اضافه کردن رنگ خوراکی یا رنگ طبیعی میباشد ما در اینجا از رنگ خوراکی استفاده کردیم ولی برای مزه بهتر از زغفران و قهوه استفاده کنین بهتر میشه. ۵- حواستون باشه خمیر نباید زیاد ورز داده بشه فقط با نوک انگشتان ورز بدهید. ۶- حال خمیر ها را به گلوله های کوچک تقسیم کنین . ۷- و سپس مثل گل به هم وصل میکنیم . ۸- حال داخل سینی فر میچینیم فقط حواستون باشه هر کدام از گلها با هم فاصله داشته باشن چون پف میکند و ممکنه گلها به هم بچسبند . ۹- حال سینی را داخل فری که با درجه ۱۷۵ سانتیگراد قبلا گرم شده به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه بگذارید فقط حواستون باشه زیر کار تغییر رنگ داد کافیه و فر را خاموش کنین بگذارید تا شیرینی سرد شود بعد از کاغذ روغنی جدا کنید . ۱۰- شیرینی پاپاتیا شما آماده هست بفرمایید نوش جان . ✏️سایر نکات: کوچک بودن یا بزرگ بودن توپها به خودتون بستگی داره با توپهای کوچکتر گلهای کوچکتری خواهید داشت این خمیر باید حتما کمی چسبندگی داشته باشه در غیر این صورت بعد از پخت توپ ها از هم جدا میشن . با ارد ذرت لطیف تره ولی بدون ارد ذرت طعمش بهتره نباید خمیر رو زیاد ورز بدیم...با نوک انگشت کافیه..خمیرهایی که کره دارن(مثل خمیر تارت) با ورز دادن زیاد با گرمای دستمون به روغن میافتن و کیفیتشونو از دست میدن.. میتونیم خمیر رو به چند قسمت تقسیم کنیم و با رنگهای خوراکی یا کاکائو رنگشون کنیم... از خمیر گلوله هایی به اندازه فندق برمیداریم و توی دست گرد میکنیم و کنار هم میچینیم .کمی فشار میدیم به هم بچسبن..توی سینی کمی چرب شده میچینیم..کمی فاصله میذاریم بین شیرینیها چون بزرگتر میشن... 🔴میتونید این شیرینی رو بدون فر ویا حتی توی کیک پز هم درست کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیرینی_پاپاتیا #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اول شربتشو اماده کنین بزارین سرد شه 1 لیوان شکر با یک لیوان آب مخلوط کنین وبزاربن رو گاز تا شکر کامل حل شه و جوش بیادکمی زعفرون و گلاب اصافه کنین و بزارین 10دقیقه با شعله ی کم قوام بیاد بعد خاموش کنین و بزارین کنار سرد بشه 2عدد تخم مرغو با دو قاشق ماست همزدم و بعد چهارقاشق آرد و 1قاشق مرباخوری پکینگ پودر وانیل الک کنین و مخلوط کنید و بعد روغنو بزارین داغ بشه بهتره که ظرفی که سرخ میکنین کوچیک باشه و روغن زیاد بریزین و بزارین داغ بشه خمیرخاگینه هارو با قاشق غذاخوری بریزین تو روغن و سرخ کنین و بعد بندازین داخل شربت و نوش جان حتما باید شربت خنک باشه خاگینه داغ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خاگینه_قاشقی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
‍ میوه خشک خونگی😍😍 میوه ها رو خوب بشویید وحلقه حلقه کنید طبق تصویر.تو حیاط یا پشت بوم(جایی که آفتاب زیاد باشه) یه پارچه تمیز پهن کنیو ومیوه ها را روش بچینید ودر طول روز سر بزنید بهشون اگه یه طرفش خشک شده بود برگردونید تاطرف دیگرش هم خشک شه.تقریبا یک روز ونصفی طول میکشه بسته به ضخامت حلقه هاتون. گوجه ها رو هم من ۴قاچ میکنم وهمونطور رو پارچه میچینم اونا ۳روز طول میکشه تا خشک بشه.البته اگه حلقه ای برش بزنید زودتر خشک میشه. نمک هم نزنید رنگشون کدر میشه. میوه هایی که به این شیوه جلو آفتاب خشک میشن خوشرنگترن ولی تو فر تیره ترن. سیب وموز رو اگه خواستین خشک کنید با برس دوطرفشو کمی آبلیمو باید بزنید.موز رو خیلی نازک نبرید. کیوی رو هم بهتره پوست بگیرید بعد خشک کنید تا پرزهاش موقع خوردن اذیت نکنه. پرتقال وخرمالو هم به همین صورته اگر منطقه شما آفتابی نیست ونمیتونید اینکارو انجام بدید .داخل فر هم میشه.دمای فر رو روی کمترین حالت بزارید ومیوه ها رو روی سینی فر بچینید وبزارید تا ۳الی ۴ساعت تو فربمونن. میوه ها را روی روزنامه پهن نکنید چون نوشته های روزنامه بهش میچسبه ومضره میوه های خشک رو در یخچال نگهداری کنید گوجه خشک رو داخل فریزر نگهداری کنیدتا ۱الی ۲سال موندگاری داره. در فصل زمستون میتونید روی رادیاتور (شوفاژ)یک فویل بکشید ومیوه ها رو روش بزارید خیلی عالیه وزود خشک میشه. پرتقال رو بهتره بدون پوست بزارید چون تلخ میشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#میوه_خشک_خانگی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
‌ ‌ سلام عزیزان‌ این شیرینی رو توی هفته ی اخیر دوبار پختم از بس خوشمزه ست 🙈😍 . آرد تقریبا دو لیوان (با توجه به رطوبت ارد ها ممکنه کم و زیاد بشه ) یک تخم مرغ و یک سفیده دو قاشق پودر نارگیل سی گرم آرد سمولینا یا ایرمیک شش قاشق روغن مایع صدو بیست گرم کره در دمای محیط آشپزخونه یک و نیم قاشق چایخوری بکینگ پودر یک چهارم قاشق چایخوری وانیل یک زرده برای رومال . 🔽برای شربت دولیوان شکر زعفران ساییده شده کمی دولیوان آب و یک قاشق چای خوری آبلیمو و زعفران رو ده دقیقه روی حرارت قرار بدید بجوشه بعد خاموش کنید و اجازه بدید خنک بشه. . و اما طرز تهیه شیرینی : 🔽تمام مواد بالا رو بجز آرد با دست مخلوط کنید وقتی یکدست شد ارد رو درچند مرحله اضافه کنید یکجا نریزید چون ممکنه خمیر تون سفت بشه و کیفیت کارتون پایین بیاد.ممکنه از آرد کمتری استفاده بشه.پس مواظب باشید .من دوقاشق آرد اضافه آوردم که زیر کار ریختم و خمیرو با وردنه پهن کردم. خمیرتون باید طوری باشه که به دستتون نچسبه درعین حال نرم و لطیف باشه.👌 🔽خمیر نیاز به استراحت نداره با وردنه به قطر نیم سانت باز کنید و با قالب گرد قالب بزنید ( مثلا بعد از قالب زدن ۲۸ تا خمیر دایره ای داریم ، حالا وسط ۱۴ تاشون رو با یه قالب کوچیکتر خالی میکنیم ) اون حلقه هایی که از خالی کردن وسطشون به وجود اومده رو روی دایره اصلی بذارید و داخلش مغز بذارید .میتونید از هر مغزی استفاده کنید. فندوق و یا پسته و گردو. داخل سینی فر یا یک ظرف پیرکس رو چرب کنید و شیرینی های قالب زده رو داخلش بچینید و یک عدد زرده تخم مرغ که کنار گذاشته بودیم رو با نوک قاشق چایخوری وانیل هم بزنید و با برس رو مال کنید و سپس داخل فر بذارید . فر رو از یک ربع تا بیست دقیقه روی دویست درجه گرم کنید و بعد از این مدت روی ۱۸۰ درجه تنظیم کنید و شیرینی ها رو داخلش بزارید تا کاملا سرخ بشه من چهل دقیقه داخل فر گذاشتم اگه خواستید رنگش بیشتر طلایی بشه دو دقیقه گریل رو روشن کنید.(من اینکارو نکردم خودش طلایی شد.) 🔽وقتی از فر خارج کردید شربت ولرم رو روش بدید و اجازه بدید که کاملا به خوردش بره ( نترسید زیاد نیست چون شیرینی اصلا شکر نداشت ) . . خلاصه یک شیرینی فوق العاده آسون و خوشمزه مثل ست. 😍👌 نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیرینی_لانه_بلبل #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛