#دسرهندوانه
مواد لازم:
آب هندوانه 3لیوان
پودرژلاتین 4ق.غ
خامه پاستوریزه 1پاکت یا1لیوان
رنگ خوراکی (رنگ غذایی در صورتی که بخواهید رنگ دسر پر رنگتر باشد) به میزان دلخواه
شکر 1لیوان پر
بستنی ساده وانیلی 1لیوان
طرز تهیه :
پودر ژلاتین را با کمی آب سرد نصف لیوان خیس کنید … بعد از ۱۰ دقیقه روی بخار آب بگذارید تا به روش بن ماری کم کم گرم شده و کاملا حل شود .
ژلاتین که حل شد در صورتی که میخواهید از رنگ خوراکی اضافه کنید به ژلاتین حل شده اضافه کرده و خوب بهم بزنید تا یکنواخت رنگ در آب ژلاتین حل شود .
در مخلوط کن آب هندوانه و خامه و بستنی و شکر را ریخته و خوب هم بزنید تا یک دست شود . سپس ژلاتین آب شده را به مواد بالا اضافه کنید و دوباره خوب مخلوط کنید . قبل از ریختن مایع در قالب حتما طعم دسر را بچشید اگر به نظرتان کم شیرین آمد به آن مقداری دیگر شکر اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید. سپس دسر آماده شده را در قالب مورد نظر ریخته و در یخچال بگذارید حداقل ۴ تا ۵ ساعت بماند تا خود را بگیرد.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ترشی_کلم_مجلسی
🔸برگای کلم رو به ارامی جدا کرده و داخل اب جوشی که یکم نمک و سرکه ریخته ایم میجوشانیم تا نرم شوند
مواد داخل ،،،،فلفل دلمه ای رنگی ،فلفل تند ،برگ کلم ،هویج،و بادمجان ،همه رو خیلی ریز خرد میکنیم و کمی ادویه ترشی و نمک و سرکه اضافه کرده و مثل دلمه میپیچیم
🔹برا بستن سبزی تره رو یک دقیقه داخل اب جوش میزاریم تا شکنندگیش از بین بره ،بعد مثل روبان میپیچیم دور دلمه هامون ودرسرکه میزاریم تاجابیوفته.برای تزیین ازبرگ کلم سفیدوهویج استفاده میکنیم.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷سلام امروز پنجشنبه 7 آذر🌷
💚نمیگویم روزتان بخیر،
💛که خیریست به کوتاهی روز
❤️میگویم عاقبتتون بخیر،
💙که خیریست به بلندای سرنوشت
💚عاقبت تون بخیر
💛غم هایتان فانی
❤️شادی هایتان باقی
#صبح_بخیر🌼
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#های_بای_خونگی
📝مواد لازم:
🔸آرد 430 گرم
🔸شکر 150 گرم
🔸کره 300 گرم
🔸تخم مرغ 1عدد
🔸وانیل 1قاشق چایخوری
♨️مواد را با هم مخلوط کنید و مواد رو نصف کنید.
2 قاشق نشاسته ذرت و 2 قاشق پودر کاکائو
را با مواد بالا مخلوط کنید.
👈 و شکلات چیپسی برای داخل های بای آماده کنید.
با دمای170 / 15دقیقه بپزه.
خمیر رو نیم ساعت استراحت بدید تو یخچال کیفیتش عالی میشه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✅حلوا با آرد سمولينا😋
✍مواد لازم
موادلازم:آب يك ويك دوم پيمانه
شكر يك پيمانه
شير هم دماي محيط يك و يك دوم پيمانه
شيره انگوريك دوم پيمانه(ميتونيد شيره خرما جايگزين كنيد)
زعفرون دم كرده غليظ١ق م
كره١٢٥گرم
روغن مايع٢ق س
آردسفيد٦٠گرم ألك شده
آردسمولينا يك پيمانه
🍜طرز تهیه
ابتدا آب وشكر رو روي شعله ملايم قرارداده وميذاريم شكر درآب حل بشه،سپس شير،شيره انگور ياخرما وزعفرون روهم اضافه كرده يه جوش كه زد شعله رو خاموش ميكنيم
در ظرفي ديگر روغن وكره رو ميريزيم و روي حرارت ملايم اجازه ميديم كره آب بشه،سپس آردسفيد وسمولينا رو اضافه كرده و مدام هم ميزنيم تابوي خاميش گرفته وكمي تغيير رنگ بده،درآخر شربت رو كم كم اضافه كرده وخوب هم ميزنيم تا زماني كه حلوا خودشو جمع كنه،سپس در قالب ريخته،فشرده ميكنيم و وقتي خنك شد در ظرف مورد نظر بر ميگردونيم.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛