هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#کیک_کره_ای_فوری
این کیک بسیار ساده و راحت تهیه میشه و برای کاپ کیک هم گزینه مناسبی به حساب میاد.
🍴مواد لازم:
کره 125 گرم
شکر 165 گرم
تخم مرغ 2 عدد
آرد 225 گرم
بینکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
شیر 125 میلی لیتر
🍴طرز تهیه:
ابتدا همه مواد را اندازه گیری کرده به دمای محیط برسانید. فر را روی 180 درجه سانتی گراد روشن کنید. همه مواد را داخل ظرفی ریخته و با دور تند همزن حدود 5 دقیقه بزنید تا رنگش روشن تر بشه. این کیک همزدن زیادی نداره . مواد را داخل قالب ریخته و به مدت 40 دقیقه یا تا زمانی که بپزد داخل فر 180 درجه قرار دهید. اگه از قالب کاپ کیک استفاده میکنید زمان پخت به حدود 35 دقیقه میرسه. همیشه برای اطمینان از پخت وسط کیک خلال دندون فرو کنید اگه مواد بهش نچسبیده بود آماده هست.
نکته مهم : حتما همه مواد به دمای محیط برسن و حتما مواد را دقیق اندازه گیری کنید.
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#سالاد_سزار
کاهو نصف بته
نان تست مکعب برش خورده
سینه مرغ
نمک و فلفل و کمی روغن زیتون برای گریل کردن
کاهو را کمی درشت برش میزنیم و بعد از شستشو حسابی خشک میکنیم
مرغهامون رو بعد از مزه دار کردن گریل میکنیم و بعد نان ها رو داخل فر یا تابه برشته میکنیم میتونید به نونهاتون کمی روغن زیتون و پودر نعنا و پودر سیر بزنید
حالا میریم سراغ چاشنی اصلی این سالاد 1 حبه سیر رو رنده کنید و بهش نصف آب لیموی تازه اضافه کنید بعد 2 قاشق غذاخوری سس مایونز و 1 قاشق غذاخوری سس خردل اضافه کردم و کاملا بهم زدم با چنگال بعدش 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون و 1 قاشق مرباخوری سرکه سیب و 3 قاشق مرباخوری پنیرپارمزان و مقداری نمک فلفل اضافه کردم و کاملا هم زدم.
اول کاهو و تکه های مرغ و بعد سس خوشمزه ی سزار و در آخر تکه های نون و اگر دوست داشتین کمی پودر پنیر پارمسان که طعمشو عاااالیتر میکنه
این سالاد گوجه گیلاسی هم میخواد که من نریختم
دستورات متنوع تروآموزش های بیشتر در کانال
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
❤️❤️❤️❤️
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
✅کرم پسته شیرعسلی 😋
✍مواد لازم:
زرده تخم مرغ ۳ عدد
شیرعسلی فجر نصف قوطی
شکر نصف لیوان
شیر یک لیتر
خامه صبحانه ۳ قاشق غذاخوری
پودرژلاتین ۳ قاشق غذاخوری سرپر
پودر پسته ۱ فنجان
وانیل نصف قاشق چایخوری
🍜طرز تهیه:
شیر را در قابلمه ای میریزیم و روی حرارت میذارم،نصف فنجان آب سرد رو به پودر ژلاتین اضافه کرده و روی سماور درحال جوش میذاریم تا شفاف شود.
زرده تخم مرغ را با شکر و وانیل با همزن میزنیم تا کرم رنگ و کشدار شود، وقتی شیر داغ شد پودر ژلاتین شفاف شده را به شیر اضافه میکنیم و هم میزنیم، شیرعسلی را هم اضافه کرده و هم میزنیم و مخلوط زرده تخم مرغ و شکر و وانیل رو هم به شیر داغ اضافه کرده و هم میزنیم
بعد از اینکه به مرحله جوش رسید یعنی از کناره ها شروع به حباب زدن کرد و شیر کف کرد حرارت رو خاموش میکنیم و میذاریم کمی خنک شود بعد خامه و پودر پسته را اضافه کرده و در صورت تمایل یک قطره رنگ سبز هم اضافه میکنیم و قالب مورد نظر را چرب کرده و دسر را داخلش ریخته و حدود ۶ ساعت در یخچال میذاریم تا خوب ببنده،بعد از اینکه دسر بست کناره های دسر رو با کارد از دیواره های قالب جدا کرده و ظرف موردنظرو روش میذاریم و برمیگردونیم.
پودر پسته مقداریش تهنشین میشه و مقداریش میاد روی دسر اگه خواستین میتونین دسر رو لایه لایه بریزین یعنی مقداریش رو بریزین بذارین تو یخچال تقریبا ببنده بعد بقیه شو بریزین ولی من همشو با هم تو قالب ریختم.
با این مقدار مواد دو تا دسری که تو عکس میبینید درست شد یکیش قالب تک نفره هست.
وقتی برای دسری از قالب سیلیکونی استفاده میکنید حتما تا پایان کار زیر قالبتون یه سینی بذارین حتی موقعی که دسرو از قالب خارج میکنید سینی زیر قالبتون باشه
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#سالاد_لوبيا_چشم_بلبلي😍😍
.لوبيا چشم بلبلي ، ذرت ، خيارشور، فلفل دلمه اي قرمز ( اگه دوست داريد ميتونيد فلفل رو گريل كنيد ) پيازچه ، شويد ، .
چاشني ؛ آبليمو ، فلفل ، روغن زيتون ، نمك ( ميتونيد به جاي آبليمو از سركه هم استفاده كنيد ) .
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#کیک_شکلاتی_بی_بی
مواد لازم:
آرد مخصوص شیرینی پزی 2 پیمانه
پودر کاکائو 1/2 پیمانه
بکینگ پودر دو و نیم قاشق مرباخوری
جوش شیرین 1/2 قاشق مرباخوری
نمک 1/4 قاشق مرباخوری
پودر نسکافه یک قاشق مرباخوری
پودر شکر یک و نیم پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
شیر یک پیمانه
روغن مایع 1/2 پیمانه
وانیل 1/2 قاشق مرباخوری
آب جوش 1/2 پیمانه
طرز تهیه کیک شکلاتی بی بی:
ابتدا آرد را به همراه پودر شکر و کاکائو و نسکافه با نمک و جوش شیرین و بکینگ پودر در یک ظرف مناسب بریزید و باهم ترکیب کنید تا یک دست شوند.
فر را روشن کنید و در دمای 350 درجه فارنهایت بگذارید.
شیر و تخم مرغ و روغن و وانیل را در وسط همان ظرفی که مواد خشک را ریخته بودید بریزید.
همزن را روشن کنید و به مدت دو دقیقه با دور کند مواد را هم بزنید.
به تدریج آب جوش را به مواد کیک اضافه کنید.
در دو قالب 22 سانتی متری که کف آنها را چرب و آرد پاشی کرده اید، بیاورید و به طور مساوی از مایع کیک درون آن بریزید.
قالب ها را در طبقه وسط فر که از قبل روشن کرده ایم به مدت 30 تا 35 دقیقه قرار دهید.
تا بیست دقیقه اول به هیچ عنوان در فر را باز نکنید چون پف کیک می خوابد.
بعد از سپری شدن تایم مورد نظر با فرو کردن یک خلال دندان در وسط کیک از پختن کیک شکلاتی خود اطمینان حاصل کنید.
اگر خلال دندان تمیز از درون کیک بیرون آمد، یعنی که کیک شما پخته است.
وقتی کیک را از درون فکر خارج کردی به آن ده دقیقه زمان بدهید تا خنک شود، سپس از قالب خارجش کنید.
بعد از خنک شدن کیک با سس شکلات و یا خامه مورد پسند خود وسط و روی کیک را تزیین کنید.
چند نکته مهم در پخت کیک شکلاتی بی بی:
در طرز تهیه کیک شکلاتی بی بی از پودر شکر به جای شکر استفاده کنید تا مواد یک دستی داشته باشید. اگر مقدار شکر را کم کردید به همان نسبت از مقدار کاکائو هم برای جلوگیری از تلخ شدن کیک کم کنید. در نتیجه چون از حجم مواد خشک کم شده است برای رقیق نشدن مواد کیک شکلاتی باید میزان آب جوش را هم کم بفرمایید.
از کیک شکلاتی بی بی می توان به عنوان عصرانه، کیک تولد و دیگر مناسبت ها استفاده کرد و از طعم بی نظیر آن لذت برد
فوروارد فراموش نشه👌
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#کراکر_کنجدی
مواد لازم:
💜125 گرم کره
💜نصف استکان روغن مایع
💜3 قاشق غذاخوری آب
💜2 قاشق غذاخوری سرکه (اختیاری)
💜1عدد تخم مرغ
💜1 قاشق مربا خوری نمک
💜1 قاشق مربا خوری شکر
💜3 لیوان آرد
برای رومال :
💜1 عدد تخم مرغ
💜1 قاشق چایخوری شیره ی انگور
💜4-5 قاشق غذاخوری کنجد بو داده
طرز تهیه:
بجز آرد بقیه مواد را باهم مخلوط کنید آرد را کم کم اضافه کنید خمیری که مثل نرمی گوش است به دست آورید خمیر را روی میز که کاغذ روغنی انداختید به شکل مستطیل در ابعاد20در28 سانتی متر با وردنه باز کنید. تخم مرغ را هم بزنید شیره ی انگور را به تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید و با فرچه روی خمیر بمالید. به مقدار فراوان کنجد بپاشید با دست کمی فشار بدید تا کنجد ها به خمیربچسبد. یک ساعت داخل یخچال استراحت بدید سپس خمیر را به شکل نوارهای یک سانتی برش بزنید. داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداختید با فاصله دو سانت از هم بچینید و در فر 180 درجه که 15_20 دقیقه از قبل گرم کردید بذارید و تا وقتی که رنگش طلایی شود حدود 25_30 دقیقه بپزید.
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کراکر کنجدی
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#لیته_بادمجون
🔺بادمجون و باسركه بپزيد، بعداز صافی ردکنید و با سیر،نمک،فلفل، گلپر،سبزی معطر،تلخون و ریحون خرد شده مخلوط كنيد.
🔺تو این ترشی نباید زیاد سرکه بریزید.
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziy
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ژله تزریقی
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
طرز تهیه ژله رولی رنگین کمانی
سر بطری کوچک نوشابه یا آب معدنی را بریده تا شکل لیوان بشه و توی اون ژله های خرده شیشه رنگی رو بریزین.
روش ژله سفید که با بستنی و ژله آلوئه ورا تهیه کردین رو ریخته و بگذارین یخچال تا ببنده.
بعد از قالب کوچک خارج کرده داخل بطری بزرگ نوشابه بگذارید (البته از قبل قسمت بالاش رو ببرین) .
ژله خرده شیشه باید وسط قالب بزرگ قرار بگیره و اطرافش رو لایه لایه ژله های رنگی ریخته و بگذارین ببنده و باز لایه بعد تا انتها … مثل تهیه ژله رنگین کمان.
بعد از اینکه لایه آخری هم بست ژله رولی را از قالب خارج کرده و سرو کنید
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#پشت_زیک
دو لیوان کنجد سفید
یک لیوان شکر
دو ق غ عسل(خیلی از دستورا عسل ندارن ولی من طعم عسل رو داخل این شیرینی خیلی دوست دارم و فکر میکنم به تردی مواد کمک میکنه)
کره50 گرم
مغز گردو و بادام در صورت دلخواه
خب برای شروع کارمون؛کنجد ها رو داخل تابه میریزیم و به مدت10دقیقه نهایتا 15 دقیقه روی حرارت کم تفت میدیم.این کار رو تا جایی ادامه میدیم که دونه های کنجد تغییر رنگ بدن و بوی خوبی ازشون بلند بشه.این کار برای اینه که خامی کنجد گرفته بشه.
توجه:با قاشق چوبی این کار رو انجام بدین و مدام کنجد ها رو زیرو رو کنین و مواظب باشین تا نسوزند.
در مرحله دوم شکر رو داخل قابلمه متوسطی میریزیم و روی حرارت کم رو به متوسط قرار میدیم.اجازه بدین شکر کاملا داغ بشه.به محض اینکه دیدین شکرتون از زیر کم کم داره آب میشه قاشق رو کنار بذارین و دیگه هم نزنین.زیر شعله حتماااا کم باشه وگرنه میسوزه و طعم سوختگی میده😕
شکر که کاملا آب شد و به صورت کاراملی در اومد کره و عسل رو اضافه کنین و سپس کنجد و تند تند مخلوط کنین تا یکدست بشه...! کف سینی مورد نظر رو از قبل حسابی چرب کنین. مواد رو سریعا به داخل سینی منتقل کرده با وردنه از قبل چرب شده و گوشت کوب حسابی صاف و یکدست کنین.دوستان این مرحله خیلی مهمه باید سرعت عمل داشته باشین و در عرض یکی دو دقیقه انجام بدین.چون مواد سریعا سفت میشه!!
نکته خیلی مهمی که وجود داره اینه که بهتره مواد رو خیلی نازک پهن کنین.بیشتر ازینم میشد نازکش کرد ولی چون خیلی سریع میبنده نشده که بشه🤪
تا مواد گرمای خودش رو از دست نداده و سرد نشده با چاقو برش های مکعبی روش بندازین و اجازه بدین مواد کاملا سرد بشه.بعد به راحتی میتونی از کف سینی جدا کنین و قسمت هایی که با چاقو خط انداختین بشکنین و داخل ظرف بچینین.
توجه:دوستان اگه از مغز گردو داخل پشت زیک استفاده میکنین همزمان با کنجد داخل مواد بریزین.
توجه:میتونین به جای کره از روغن جامد استفاده کنین.
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#توپک_خرمایی
مواد لازم:
خرما 200گرم
کنجد بنا به سلیقه 1ق س
گردو بقدارلازم
کره 20گرم
دارچین 1/2ق چ
بیسکویت پودر شده شکلاتی یا ساده 10تا 12عدد
پودر پسته و نارگیل و کنجد بوداده و....به دلخواه برای تزیین
طرز تهیه :
گردو را پوست گرفته کره را بگذارید روی حرارت ذوب شود خرما را افزوده به همراه کنجد و دارچین و ده دقیقه تفت دهید تا وسط ظرف جمع شود
از روی حرارت کنار آورده خنک شود پودر بیسکوییت را اضافه کنید و مخلوط کنید تا خمیر شکل شود اگر شل بود میتوانید باز هم پودر بیسکوییت اضافه کنید به اندازه دلخواه از خمیر را برداشته وسط آن یک تکه گردو قرار دهید و خمیر را جمع کنید و در پودر پسته یا پودر دلخواه بغلطانید در شکلات ذوب شده هم میتوانید بغلطانید و تزیین نهایی را انجام دهید.🌹🌹
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#دسر_حلوا_كاراملی
مواد لازم
شیر 1 لیتر
پودر کاسترد 4 قاشق س
پودر کرم کارامل 1 بسته
شکر 1 پیمانه سرخالی
کره 50 گرم
طرز تهیه
ابتدا شکر را در قابلمه ای ریخته و روی شعله کم میگذاریم تا کم کم کاراملی شود شیرو پودرکارامل و پودرکاسترد رو باهمزن دستی کاملا مخلوط کرده سپس به شکرکاراملی شده میفزاییم کره را نیز اضافه کرده مرتب بهم میزنیم تا غلیظ شود(هنگام اضافه کردن شیر شکر سفت میشود که مشکلی نیست با هم زدن دوباره مخلوط میشود اگه تا غلیظ نشده احساس کردید که شکر سفتی داخل مایه باقیمانده ،مخلوط رو از صافی رد کنید بعد بگذارید روی حرارت و مرتب بهم بزنید تا زمانی که غلیظ شود
بعد از روی حرارت برداشته و میزاریم تا از داغی بیوفتد و بعد در قالب ریخته وبه مدت 4 ساعت در یخچال میگذاریم تا کامل ببندد.
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱