eitaa logo
آشپزی خاص
95.6هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
40.9هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
🍒 آلبالو پلو را اگه يك بار هم شده در طول سال، بايد تو فصل آلبالو درست كرد ...درست كردنش هم كه ساده اس و قطعاً اكثرتون بلدين ، با اين حال من يه توضيح كوچولو درباره اش ميدم 🍃👇 ♨️حدود ششصد هفتصد گرم آلبالوی دم و هسته گرفته رو با نصف پیمونه آب و سه چهار قاشق شکر به مدت یک ربع گذاشتم روی حرارت ملایم تا پخت... سه پیمونه برنج رو هم جوشوندم و آبکش کردم...بعد هم برنج و آلبالو ها رو لایه لایه ریختم تو قابلمه و گذاشتم به مدت یک ساعت با حرارت ملایم دم بکشه... آب آلبالو رو هم كه حدود يك پيمونه بود با كمى روغن ريختم روى برنج ....کف قابلمه هم باید سیب زمینی بذارین ...چون شهد شربت باعث ته گرفتن پلو میشه... 🔸مقدار شکر بستگی داره به ذائقه خودتون...ما طعم ملس رو می پسندیم و چون آلبالو های من زیاد ترش نبودن سه قاشق شكر كافي بود. 🔸فيله مرغ رو هم لول كردم و از سيخ چوبي رد كردم و توى تابه سرخ كردم. اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
آلبالو پلو اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
🔷 سیب زمینی رو نگینی خرد کنین و با کمی نمک و آب و نصف قاشق روغن بپزینش...پیازداغ درست کنین وگوشت چرخکرده رو داخلش سرخ کنین ...نوک قاشق رب گوجه فرنگی داخلش بریزین و تفت بدین. نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز و آویشن و تخم گشنیز هم بریزین و مخلوط کنین. بذارین کمی سرد بشه و یه پیمونه پنیرپیتزای رنده شده و یه پیمونه هم جعفری ساطوری شده رو با موادتون مخلوط کنین و توی نون لواش بپیچین و سرخ کنین. وقتی طلایی شد...روی دستمال آشپزخونه بذارین سمبوسه ها رو تا روغن اضافی شون گرفته بشه و نوش جانتون کنین. اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
سمبوسه با پنیر اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
مواد لازم شیرسرد ۵۰۰ سی سی ( ۲لیوان) نشاسته ذرت ۱/۵ قاشق سوپ خوری آرد ۱ قاشق سوپ خوری شکر ۴ قاشق سوپ خوری پودر ژله به رنگ دلخواه ۱ بسته زرده تخم مرغ ۱ عدد بیسکویت کاکائویی پتی بور ۱ بسته وانیل شکری ۱/۲ قاشق مرباخوری(وانیل خالص ۱/۴ قاشق چایخوری) پودرژلاتین ۱/۵ قاشق مرباخوری آبجوش ۳۰۰ سی سی (۱/۵ لیوان) طرزتهیه ابتدا ژله رادر ۳۰۰ سی سی آبجوش حل وبن ماری کرده ودر قالب ناودونی میریزیم...من چون قالب ناودونی نداشتم تو قالب گرد فلزی ریختم ودر یخچال گذاشتم تاببنده ،،سپس شیرسردرادرظرفی ریخته وآرد،نشاسته ذرت رابه آن اضافه میکنیم وخوب مخلوط میکنیم تادرشیرحل بشن،،،زرده تخم مرغ را هم کمی زده وبه شیراضافه میکنیم...ابتدا پودرژلاتین را با شکرمخلوط میکنیم ودرشیرمیریزیم وباهم مخلوط میکنیم..روی حرارت میگذاریم به مدت ۱۵ دقیقه روی حرارت ملایم میپزیم تابه غلظت فرنی برسه بعد ازروی حرارت برداشته و وانیل را اضافه میکنیم. به مدت نیم ساعت میگذاریم تاخنک شودوچندین مرتبه هم میزنیم تا کاملا سردوخنک شود..سپس کمی ازموادرا روی ژله میریزیم که سطح ژله پوشیده شودبعد روش بیسکویت پتی بورمیچینیم ودوباره موادمیریزیم ودوباره بیسکویت میچینیم.ودوباره مواد ادامه میدهیم تامواد تموم بشه ودریخچال میگذاریم به مدت ۶ ساعت تا ببنده سپس لبه های دسررا با چاقوازقالب جدا کرده وکمی درآب گرم نگه میداریم ودرظرف سرو برمیگردونیم  🍥🌹🍥🌹🍥🌹🍥🌹🍥🌹 اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
دسر سه مزه اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
🍖 ●پیاز و رنده ریز میکنیم آب پیاز را با نمک..فلفل...زعفرون.. کمی روغن زیتون..پودر چیلی..و کمی پاپریکا مخلوط میکنیم و فیله های مرغ و داخلش قرار میدیم برا ۱۰ ساعت... تفاله پیاز و با گوشت چرخ شده و نمک و فلفل و کمی سبزی های معطر مخلوط میکنیم و ورز میدیم و اینم میره یخچال برا ۱۰ ساعت استراحت.... بعد فیله ک بعد استراحت خیلی نرم شده و باز میکنیم کمی با دست بافتش و باز میکنیم..نه خیلی فقط از اون حالت پفی در بیاد..از مخلوط گوشت ی گلوله برمیداریم ابتدای فیله میگذاریم بعد رول میکنیم..و در یک ظرف پیرکسی ک چرب کردیم کنار هم قرار میدهیم..و بعد داخل فر درجه ۱۸۰ تا زمانی ک پخته شه..نیاز ب پوشش نداره..و هر نیم ساعت مخلوط کره اب شده و زعفرون و اب نارنج و روش میریزیم..چون فیله خشک میشه...یا کباب میکنیم...🌺❤️ اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
کباب رول میکس اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
مواد لازم📝 تخم مرغ 4عدد شکر 4 ق غ آرد سفید 4 ق غ پودر کاسترد 2 ق غ بکينگ پودر1ق چ نمک نوک ق چ زعفرون آب شده1ق غ گلاب 2 ق غ مواد میانی📝 عسل گردو خرد شده دارچین 1ق غ ✍️طرز تهیه: همه مواد رو به غير مواد میانی باهم مخلوط کرده با همزن بزنید تا یکدست بشه. کف تابه نچسب وچرب کرده مواد رو توش بريزيد روی حرارت ملايم بزارید تا پخته و یک طرفش تغییر رنگ بده برگردونده تا طرف دیگرم طلایی بشه از روی حرارت برداشته روش و عسل می مالیم و پودر دارچين پاشيده باگردو خورد شده روش وپوشش میدیم رول می کنیم وبرش میدیم. ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖. اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
خاگینه رولی کاسترد و عسل اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#پيازسوخارى پیازحلقه ای رو به مخلوط تخم مرغ و ادويه آغشته کنین بعد در آرد سفیدبزنيد. بعد برای بار دوم به تخم مرغ آغشته اش کنین. آخرشم تو آرد یا پودر سوخاری بغلتونینش و سرخ كنيد.🎀 اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
‍ ‍ برشتوک_شکلاتی مواد لازم : آرد نخودچی 150 گرم پودر شکر یا قند 70 گرم ترکیب مساوی از کره و روغن جامد 85 گرم پودر هل 1/2 قاشق چایخوری شکلات تخته ای 110 گرم طرز تهیه : ابتدا در ظرف شیشه ای یا فلزی بصورت بن ماری شکلات را آب کنید تا روان بشه حدود 1/3 از هر قالب سیلیکونی کاکائو بریزید،سعی کنید که دیواره ها تمیز بمونه (نیازی به چرب کردن قالب نیست) بعد داخل یخچال بزارید تا سفت بشه. آرد نخودچی الک کنید و در قابلمه مناسب بریزد و با کفگیر چوبی به مدت ده دقیقه با حرارت کم تفت بدید تا بوی آرد بلند بشه، بعد از روی حرارت بردارید و روغن اضافه کنید و خوب هم بزنید در آخر هم هل وپودر قند بریزید و خوب هم بزنید تا مثل حلوا یکدست بشه. همونطور که داغ هست بریزید توی قالبها و روی شکلات که هردو بهم بچسبن. بعد از پر کردن تمام قالبها بزارید توی یخچال تا چند ساعت بمونه و خوب سفت بشه بعد براحتی از قالب جدا کنید. اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱