فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پان_اسپانیا
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شيريني_پنجره_اي
مواد لازم :
من با یک سوم مواد درست کردم
پیمانه من لیوان دسته دار فرانسوی
تخم مرغ کامل ۳عدد
پودر نشاسته یک دوم پیمانه
گلاب دو ق غ
آرد۱ پیمانه
شیر یک پیمانه
وانیل یا هل نصف ق چ
پودر قند برای تزیین
دستور تهیه :
ابتدا نشاسته و شیر و گلاب را با هم مخلوط میکنیم بعد از اینکه نشاسته با شیر خوب مخلوط شد دانه دانه تخم مرغها را اضافه و کمی هم میزنیم در این موقع مقداری از وانیل یا هل را در مخلوطمان ریخته (برای گرفتن بوی تخم مرغ) آرد را کم کم اضافه کنید و خوب مخلوط کنید سپس مخلوط آماده شده را از صافی رد میکنیم تا اگر گلوله هایی در خمیر است از بین برود درشو می بندیم نیم ساعت استراحت میدیم و باز هم میزنیم تا نشاسته ها بالا بیاد. بعد قالب را در روغن گذاشته تا داغ شود البته خیلی داغ نشود چون اگر قالب را زیاد داغ کنیم وقتی که در مایه میزنیم خمیر را به خود نمی گیرد وخمیر پخته می شود وخیلی زود از قالب جدا می شود.بعد قالب را در مایه آماده شده فرو میکنیم تا لبه قالب وچند لحظه ای را در خمیر نگه داشته تا خمیر به قالب بچسبد وبعد قالب را در روغن فرو کرده وقالب را به طرفین وبالا حرکت میدهیم تا خمیر از قالب جدا شود.بعد از اینکه رنگش کمی طلایی شد از روغن در آورده روی دستمال آشپزخانه گذاشته تا روغن اضافی اش گرفته شود.سپس در مقداری پودر قند میغلتانیم ودر ظرف مورد نظر می چینیم.
نکته :
۱-در حین کار مایه را هم میزنیم چون در این شیرینی نشاسته هست ونشاسته در ته ظرف ته نشین میشود.
۲-بهتر است در این شیرینی از شیر استفاده کنیم چون این شیرینی را تردتر میکند ولی در ماست این حالت را ندارد وشیرینی ما نرم میشود.
۳- اگه مایه شیرینی بهش نچسبید و قبد اینکه تو مواد بزنید دزش جدا میشد خیلی داغه قالبتون و باید یکم از حرارت بیافته
۴- وقتی قالبو دز روغن در میارید بذارید یکم روغنش بره بعد تو مایه شیرینی بزنید
۵-اگه ب قالب چسبید یا روغنتون داغ نیست یا قالب
۶- یکی دو تا اول ممکنه ب قالب نچسبه و اذیت کنه نگران نباشید چون هنوز روغن و قالب ب دمای مطلوب نرسیده ...
۷- قالب رو که داخل روغن گذاشتین و یه دونه شیرینی درست کردین نباید از روغن بیرون باشه چون باعث میشه از حرارتش بیافته و مایه شیرینی بهش بچسبه
#ژله_سبزه
۲بسته ژله آلوئه ورا، را با لیوان آبجوش مخلوط کردم برای شفاف سازی۳الی ۳۰ ثانیه در ماکروفر قرار داده و هر بار هم زرده تا شفاف شه.۲ لیوان آب سرد ریختم گذاشتم یخچال ببنده.
میتوان به جای ماکروفر۴دقیقه روی بخار کتری در حال جوش قرار داد. ساعت بعد خامه صبحونه رقیق شده با شیر رو با دو قطره رنگ خوراکی سبز مخلوط و با سرنگ بیست سی سی به صورت عمود وارد ژله و تزریق کردم. فاصله باید نزدیک به هم باشه تا سبزه پر به نظر بیاد!
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پروردگارا🌸
در این صبح زیبا و دلپذیر
آرامش را همچون دانههای برف
آرام و بیصدا
به سرزمین قلب کسانی
که برایم عزیزند بباران🌸
همه شما عزیزید
دوستان صبحتون بخیر
وسرشار از آرامش وشادی🌸
#دسر_نسکافه_بوتیکی
شیر 2 پیمانه
شکر 3/4 پیمانه
نسکافه 2 تا 3 قاشق غذاخوری
میتونید از پودر کافی میکس استفادهکنید در اینصورت بنا به ذائقه خودتون میزان شکر رو کمتر کنید
پودر ژلاتین 3 قاشق غذاخوری سرخالی
ماسکارپونه یا پنیر خامه ای کم نمک 200 گرم
خامه صبحانه 200 گرم
ابتدا از یکساعت قبل پنیرخامه ای و خامه صبحانه را از یخچال خازج کنید تا به دمای محیط برسند سمس با همزن بزنید تا یکدست شوند.
شیر و شکر و نسکافه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود.
سپس پودر ژلاتین را اضافه و ری حرارت ملایم هم بزنید تا ژلاتین حل شود.
ژلاتین که حل شد،مخلوط شیر را کم کم به مواد پنیری افزوده و سریع و مدام هم بزنید تا مواد یکدست شود.
یکبار از صافی رد کنید.
مواد دسر را در قالب ریخته و 8 ساعت در یخچال قرار دهید.
میتوانید مواد را یکباره در قالب بزرگ بریزید در اینصورت قالب را کمی چرب کنید.
اگر از قالب تکنفره سیلیکونی استفاده میکنید نیازی به چرب کردن قالب نیست.
حتما دقت کنید پنیر خامه ای و خامه به دمای محیط برسند وگرنه باعث لخته شدن ژلاتین در دسر میشود.
شیر در حدی روی حرارت بماند که شکر و نسکافه و ژلاتین حل شوند.
حرارت حتما ملایم باشد
به هیچ عنوان شیر نباید بجوشد وگرنه به دلیل وجود ژلاتین در آن میبرد.
با این میزان 12 عدد تقریبا خواهید داشت که البته بسته به سایز قالب داره
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
"ترشی کلم قرمز"
کلم قرمز 1 عدد
نمک دریا 1 قاشق غذا خوری پر
نصف عدد لیمو ترش تازه آبشو بگیرین
سرکه انگور قرمز 1 پیمانه
آب جوشیده 1 پیمانه
کلم رو خرد کنین و بشورین بزارین تو آبکش حسابی آبش خشک شه یا میتونین رو حوله پهن کنین که زود تر خشک شه
بعد از ایینکه خوب خشک شد بریزین تو سینی نمک و سرکه و آب لیمو ترش رو اضافه کنین و با دست خوب زیر رو کنین 5 تا 6 دقیقه با دست خوب همش بزنین که همه ی کلم ها به مواد آغشته شه و لعاب بندازه
بزارین 10 دقیقه به حال خودش باقی بمونه تا خوب لعاب پس بده
بعد کلم هارو بریزین تو شیشه ترشی درب فلزی
آب ته ترشی رو هم اضافه کنین روش
آب جوشیده رو هم اضافه کنین و درب شیشه رو محکم ببندین و شیشه رو به صورت وارونه تو یخچال قرار بدین یعنی شیشه رو سر و ته کنین
که هوا نکشه تو ظرف بعد از 24 تا 48 ساعت حاضره
نکته ای که راجب ظرف هست اینه که ظرف ترشی تون رو قبل از استفاده خوب بشورین و با آب جوش استریل کنین و با حوله تمیز خشک خشکش کنین بعد ترشی رو توش بریزین که ترشیتون کپک نزنه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترشی_کلم_قرمز
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تاتلی توت فرنگی
مواد لازم برای کرم:
1 کیلو شیر
2 قاشق غذاخوری آرد
3 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
1 لیوان شکر
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
مواد لازم برای سس توت فرنگی:
نیم کیلو توت فرنگی
1 استکان شکر
2 قاشق غذاخوری پر نشاسته (گندم یا ذرت)
1 استکان آب (استکان کمر باریک ترک)
1 پاکت بیسکوییت کاکائویی
طرز تهیه:
برای کرم تمام مواد بجز وانیل را داخل قابلمه ای بریزید و روی اجاق با حرارت متوسط در حالیکه با لیسک هم می زنید(می تونید با همزن دستی هم بزنید) بپزید. بعد از پخت وانیل را اضافه کنید و هم بزنید. و گاهی هم بزنید تا ولرم شود.
برای سس توت فرنگی ، توت فرنگی ها را 4_3 تکه کنید نشاسته ، شکر و آب را به توت فرنگی ها اضافه کنید و در حالیکه هم میزنید (توت فرنگی ها را له نکنید) تا وقتی که قوام بگیرد بپزید.
1 پاکت بیسکوییت کاکائویی را پودر کنید.
داخل لیوان به ترتیب ابتدا کرم سپس بیسکوییت و سس توت فرنگی بریزید و تا وقتی که لیوان پر شود همان کار را تکرار کنید. به دلخواه خودتان تزیین کنید و بعد از سرد شدن سرو کنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تاتلی_توت_فرنگی
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوکو_پاستا
مواد لازم:
پاستا:یک بسته
پیاز رنده شده:یک عدد بزرگ
فلفل دلمه ای:یک عدد
گوشت چرخکرده:دویست تا دویست وپنجاه گرم
تخم مرغ:پنج عدد
پنیر پیتزا:دو پیمانه
نمک وفلفل ورب وروغن وزرد چوبه :به مقدار لازم
پیاز سرخ شده ،فلفل دلمه ای،گوجه فرنگی وزرشک برای روی کوکو
گوشت وپیاز وفلفل دلمه ای را با کمی روغن تفت بدید ونمک وفلفل ورب بزنید دوباره تفت داده وازروی حرارت بردارید
پاستا را هم در اب جوش ریخته نمک زده وبعد ابکش کنید (بااب سرد خوب شسته شود)وبذارید کاملا ابش کشیده بشه
حالا در ظرفی تخم مرغها را شکسته نمک وفلفل وکمی زردچوبه بزنید وخوب مخلوط کنید
در قالب کمربندی کمی روغن ریخته واطرافش هم حسابی چرب کنید نصف مواد پاستا را داخل قالب ریخته وروی ان مواد گوشتی را بریزید ودوباره مواد پاستا وروی ان پنیر ودر اخر مواد تزیینی را به هرشکلی که خواستید روی پنیر ریخته ودر فر بادمای صدوهشتاد به مدت سی تا چهل دقیقه بگذارید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک با بافت اسفنجی🤪🤪🤪
مواد لازم :
تخم مرغ ۴عدد
شکر ی لیوان
آرد دو لیوان
وانیل نوک قاشق چای خوری
ماست ی لیوان
بکینگ پودر سه قاشق چ خوری
آب لیمو ی قاشق غذا خوری
روغن ی استکان
رسپی :
ابتدا دو ظرف بردارین تخم مرغ ها سفیده و زردشو جدا کنین اول از همه سفیده ها رو با همزن اونقدر بزنین که کف کنه بعد در ظرف دیگ که حاوی زرده تخم مرغ شکر و روغن اضافه کنین و اونقدر با همزن بزنین که کرم رنگ بشه بعد ی لیوان ماست که داشتیم رو با سه ق چ خوری بکینگ پودر مخلوط و به مواد اضافه میکنیم و وانیل هم اضافه میکنیم و سفیده تخم مرغ هم به این مواد اضافه میکنیم وبا قاشق مخلوط میکنیم زیاد هم نزنین چون پفش میخوابه بعد دو لیوان آرد رو الک کرده کم کم به مواد اضافه کرده و هم میزنیم در آخر ی بار همزن میزنیم و تموم قالب رو روغن جدا کننده میزنیم و مواد بریزین قبلش فر تو ۱۸۰درجه در عرض ۴۵دقیقه تنظیم مواد بذارین فر و منتظر بشین بپزه و در آخر تزیین و نوش جان 😍😍😍
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سالاد
کاهو
ذرت
شوید
ماست کم چرب
سس سفید
نمک
سیز
و گردو برای تزئین
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بال_مرغ
موادلازم:::
بال مرغ ۲کیلو
عسل ۱ق
نمک ۱ق م
ادویه کاری ۱ق
زیره ۱ق
فلفل قرمز ۱ق
فلفل سیاه
سیر،آویشن اگه دوستدارید
رب فلفل ۱ق
دوستان مثل کلیپ تمام موادرو باهم مخلوط کنید اگه زمان دارید یکساعت بمونه بعد داخل فر 180درجه بزارید تا زمانیکه بپزن
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_میوه_ای😍😍😍
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کاشت_سبزه_در_آب
.
این سبزه که در اب کاشتم هیدروپونیک هستش می تونید از سبزیجات وصیفی جات هم سبز کنید . بعضی بذر ها ریز هستن وممکن هست وارد اب بشن مثل جعفری شاهی وغیره ....کف ظرفی که سوراخ کردید رو یه توری بندازید وبعد بذر هارو داخلش بریزید دیگه داخل اب نمیریزن😍
سعی کنید بذرهاییکه قابل استفاده کردن ،هستن رو بکارید تا هدر نره مثلا عدس وگندم هدر میره اما با بذرهای دیگه حتی می تونید دوباره به خاک منتقل کنید ویه گیاه جدید داشته باشید.
از تخمه آفتابگردان یا بذر تربچه هم می تونید برای سبزه استفاده کنید.
برای جوانه زدن بذرها محیط گرم ومرطوب نگه دارید
بعد از جوانه زدن وسبز شدن برای اینکه جوانه ها خیلی بلند نشن محیط سرد وخنک نگه دارید .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کاشت_سبزه_در_آب
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کبه_سیب_زمینی 🥔 😋
▫️ سیب زمینی آب پز شده ۵ عدد
▫️ یک عدد پیاز نگینی خرد شده
▫️ ۳۰۰ گرم گوشت چرخی
▫️ نمک فلفل زردچوبه به میزان لازم
▫️ جعفری خرد شده 2ق غ
▫️آرد سوخاری 2 تا 3 ق غ
▫️نشاسته ذرت 1 ق غ (قابل حذف)
▫️ روغن به میزان لازم
🔸 ابتدا سیب زمینی های پخته شده را رنده ریز میزنیم یا له می کنیم کمی فلفل سیاه اضافه کرده و نشاسته ذرت و ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری آرد سوخاری اضافه می کنیم کاملا مخلوط می کنیم.
✔حالا باید مواد گوشتی رو آماده کنیم. برای این کار پیاز نگینی خرد شده را در کمی روغن تفت میدیم و بعد گوشت را اضافه میکنیم به جای گوشت می تونیم از سویا استفاده کنیم نمک فلفل و زردچوبه اضافه میکنیم و کاملاً تفت میدیم کمی جعفری اضافه میکنیم و تمام .
✔میتونید داخل مواد گوشتی از قارچ فلفل دلمه ای و یا سبزیجات دیگه هم استفاده کنید.
✔از سیب زمینی ها به اندازه یک نارنگی برمیداریم داخل دست گرد میکنیم به طوری که هیچ ترکی نداشته باشه داخل سیب زمینی ها را با مواد گوشتی پر می کنیم و آن را داخل دست به دلخواه شکل میدیم و در روغن داغ سرخ میکنیم
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#میکادو
عزیزان این دستور مقدار میکادوی تو فیلمه اگه خواستید کاکائوی درست کنید همه مواد رو با هم مخلوط کنید اگه دو رنگ میخواید موقعی که آردها رو تفت دادید والک کردید نصف کنید یکی رو آماده کنید لای نون میکادو بمالید و کنار بزارید بعدی رو آماده کنید.
من ابتدا میکادوی کاکائوی رو آماده کردم سپس زنجبیلی
کمتر میخواید درست کنید کل مواد رو نصف کنید
آرد سفید شیرینی پزی همون آردی که باهاش کیک درست میکنید سه لیوان
آرد نخود چی یک لیوان
روغن جامد یک لیوان
روغن مایع نصف استکان
پودر قند یک و یک چهارم لیوان
کاکائو دو قاشق پر
پودر هل یک قاشق چایخودی
دارچین یک قاشق چایخوری
آرد سفید رو با حرارت خیلی کم حدود۱۵ تا ۲۰ دقیقه تفت بدید تغییر رنگ نده بعد از این مدت ارد نخود چی اضافه کرده حدود ۶ الی ۷ دقیقه باشه تفت میدیم مواظب باشید آرد نخودچی زود میسوزه
آردها بعد از تفت دادن الک میکنیم وبرمیگردونیم داخل ماهی تابه
کاکائو ودارچین وهل داخلش الک کرده
روغن مایع اضافه کرده سپس روغن جامد هم میزنیم تا روغن به خورد آرد بره و روان بشه .پودر قند الک شده هم اضافه میکنیم ومدام هم میزنیم تا خوب با هم قاطی بشه وحلال شل بشه اگه دیدید حلوا سفته یکی دو قاشق روغن مایع بزنید تا روان بشه شلی وسفتی حلوا تو فیلم مشخصه
حلوا تا داغه بریزید رو لایه نون میکادو وبا پالت صاف کنید و لایه بعدی بزارید باید سریع انجام بدید تا حلوا سرد وسفت نشه وگرنه به نون نمیچسپه و موقع برش لایه ها از هم جدا میشن .حدود ۷ الی ۸ لایه بزارید کیک چیز تخت وسنگین روش بزارید تا لایه ها با هم پرس بشن من تخته کار گذاشتم روش سپس کیسه برنج 😍
بعد از ۸ الی ۱۰ ساعت به سلیقه خود تزیین کرده وبرش بزنید من شکلات رو به روش بن ماری روان کردم طبق فیلم روش ریخنم.
عزیزان اگر میخواید دو رنگ درست کنید نان میکادو رو از وسط نصف کنید
همه مواد رو نصف کنید
به میکادوی زنجبیلی هل ودارچین نمیزنید فقط یک قاشق مرباخوری پودر زنجبیل بزنید .
لطفا کره رو جایگزین نکنید طعم کره تو میکادو زیاد خوشایند نیست.
روغن جامد حتما باید باشه نمیشه کلا روغن مایع بریزید.
الانه که هوا سرده و رطوبت داره حتما قبل از تفت دادن اردها انها رو الک کنید وبعد از تفت دادن هم الک کنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#میکادو
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#میکادو
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛