مرغ زعفرونی
مرغ زعفرونے پخت بدون آب این مرغ هم با نون سرو میشه هم با برنج من خودم با نون وسبزے دوست دارم
پیازش زیاد نیست با حرارت ڪم ڪه پخت میشه پیاز آب میشه آخر سر ڪه پیازها سرخ وڪاراملے میشه بسیار خوشمزن میگید ڪاشڪے ڪمے بیشتر میزدم😍
روغن رو گرم ڪرده من از مخلوط ڪره و روغن استفاده ڪردم عااے میشه
پیاز هاے خلال شده رو ڪف ماهے تابه میریزیم تڪه هاے مرغ رو روے پیازها میچینم درماهیتابه رو بزارید شعله خیلے ڪم مثل وقتے ڪه برنج دم میزارید یڪساعت دست نزنید تا پیازها آب بندازه ومرغ نیم پز بشه بعد از یڪساعت فلفل سیاه و قرمز ونمک بزنید من به این نوع مرغ زردچوبه نمیزنم باز درشو بزارید بعد از یک ربع مرغ رو برگردونید طرف دیگه اینجا چند چند خلال فلفل دلمه اے وچند حبه سیر درسته بزنید. باز درشو بزارید تا یک طرف مرغ سرخ بشه. مرغ ڪه سرخ شد برگردونید زعفران بزنید. چند قاچ گوجه فرنگے بچینید. باز درشو بزارید تا عطر زعفران بلند بشه گوجه و پیاز ها سرخ بشن آخر سر ڪمے آب لیمو ویا آبغوره بزنید گاز رو خاموش ڪنید در ڪنارش سیب زمینے سرخ ڪرده بزارید با برنج ویا با نون نووووش جان ڪنید براے افطار درست ڪنید ولذتشو ببرید.
به جاے گوجه فرنگے میتونید هویج و آلو بزنید
سطرهاے درسته موقع سرو درشون بیارید.
این مرغ چون زعفرون زدیم زردچوبه لازم نداره
من زعفران دم ڪرده نداشتم.
هر چه پیازش بیشتر خوشمزه تر
شعله تا آخر پخت باید خیلے ڪم باشه با شعله بالا آب پیاز زود تبخیر ومرغ خام میمونه
به این مرغ آب اضافه نڪنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خوراک بلدرچین🍗
مواد لازم:
بلدرچین: ۴ عدد
ڪره: ۵۰ گرم
سس سویا: ۱۰۰ میلے لیتر
سیر: ۳ حبه
پاپریڪاے قرمز: ۱ قاشق چایخوری
زردچوبه: ۱/۲ قاشق چایخوری
فلفل سیاه: ۱/۲ قاشق چایخوری
نمک: ۱/۲ قاشق چایخوری
گوجه فرنگے گیلاسے و ڪاهو: براے تزئین
طرز تهیه:
بلدرچےن ها رو بعد شستن ڪاملا خشک ڪنید (با حوله هاے ڪاغذی)چاشنی ها را به سس سویا به همراه نمک و سیر اضافه و همه را خوب مخلوط ڪنید. مخلوط فوق را روے بلدرچین ها بریزید و با دست به تمام قسمت هاے بلدرچین بمالید و روے بلدرچین ها رو با نایلون بپوشانید و به مدت دو ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه دار بشه. ڪره را به پنج قسمت مساوے تقسیم ڪنید، یک قسمت را ذوب ڪنید و بلدرچین ها رو با آن چرب ڪنید چهار تڪه دیگر را در شڪم هر بلدرچین به همراه یک قاشق از سس تهیه شده بریزید بلدرچین ها را در نایلون پخت یا همون تنور پخت قرار بدید و با خلال دندان یا سوزن چند سوراخ روے نایلون ایجاد ڪنید، بلدرچین ها را در ظرف مناسب مخصوص فر قرار بدید و به مدت ۵۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دماے ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار دهید بعد از ۵۰ دقیقه نایلون رو باز ڪنید اگر آب نداشت یک لیوان آب اضافه ڪرده و بگذارید ده دقیقه دیگر در فر بماند تا طلایے شود. یا اگر گریل دارید بدون اضافه ڪردن آب روے آن ها را گریل ڪنید. بلدرچین ها را روے برگ هاے ڪاهو بزارید و با گوجه هاے گیلاسے تزئین ڪنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_رمضان
تخم مرغ ۱ عدد
پودر خمیر مایه ۵ گرم (۱ ق م)
آب ولرم ۶۰ گرم (۱/۴ لیوان)
شکر ۵۰ گرم (۲ تا ۳ ق غ)
روغن مایع ۶۰ گرم (۱/۴ لیوان)
ماست ۶۰ گرم( ۱/۴ لیوان)
نمڪ ۱/۴ ق چ
بهبود دهنده ۱ ق چ( قابل حذف)
آرد سفید یا آرد نان فانتزے تقریبا۳۰۰ تا ۳۵۰ گرم (حدودا ۲ لیوان یک ڪم بیشتر)
برای به عمل آوردن خمیرمایه ، داخل آب ولرم یک ق م شڪر ریختم و بعد خمیر مایه رو اضافه ڪردم در ظرف رو قرار دادم تا ده دقیقه به عمل بیاد.
توے ظرف دیگه تخم مرغ و مابقے شڪر و روغن مایع و ماست و نمک رو اضافه ڪردم . خمیر مایع به عمل اومده رو هم ریختم . (بهبود دهنده هم اگر ندارید قابل حذفه ، بهبود دهنده در افزایش ڪیفیت نان عالیه)
آرد الک شده رو ڪم ڪم ریختم . اول با قاشق مخلوط ڪردم و بلد از دست ڪمک گرفتم. میزان آرد تقریبے هست . خمیر رو ده دقیقه خوب ورز دادم . حواستون باشه آرد زیاد نریزید ڪه نونتون رو سفت مے ڪنه . داخل خمیر چنگ نزنید خمیر رو ورز بدید و چسبندگے رو با ورز بگیرید .
خمےر رو داخل ظرفے ڪه ڪمے چرب ڪردم قرار دادم و روش رو خوب پوشوندم محیط نسبتا گرم یک تا دو ساعت قرار دادم تا حجم خمیر بیشتر بشه . بعد پف خمیر رو با ورز دادن گرفتم . دو قسمت ڪردم یک قسمت رو بیشتر از قسمت دیگه است . داخل ظرفے ڪفش ڪاغذ روغنے انداختم و دیواره هاش رو چرب ڪردم . خمیر بیشتر رو داخل ظرف قرار دادم و پهن ڪردم .( اگر قالب گرد دارید به قطر ۲۰ تا ۲۲ سانت خوبه) از خمیر دیگه به هر طرح و شڪل ڪه دوست دارید طرح بدید و روش بزارید . من به این صورت طرح گل و ڪناره ها برگ (تقریبا ☺️😁) در آوردم .
دوباره روے ظرف یک پارچه تمیز ڪشیدم و ۲۵ دقیقه استراحت دوم قرار دادم .
فر هم از یک ربع قبل روشن ڪردم .
برای رومال از مخلوط زرده تخم مرغ و زعفران و خیلے ڪم روعن مایع استفاده ڪردم و رومال زدم .
داخل فر ۱۹۰ درجه حدودا ۲۵ تا ۳۰ دقیقه قرار دادم . ظرف حاوے اب هم از ابتدا ڪه فر رو روشن ڪردم قرار دادم تا مرطوب بشه و براے لطافت نون هاخوبه .
بعد اگر دوست داشتید مے تونید روے نون ڪمے عسل رقیق شده هم بزنید.
می تونید هر نوع مغزے هم روے نون بزارید . این رو هم بگم داخل خود خمیر هم هر نوع مغزے و هر چے دوست داشته باشید مے تونید قرار بدید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تزیین_پلو
قالبی که برای گل ازش استفاده کردم قالب فشاری گل مینا هست که لوازم قنادی ها دارن
برای رنگ کردن برنج از پودر لبو و زعفران دم کرده استفاده کردم برای رنگ سبز یه کوچولو رنگ خوراکی آبی به زعفرانم اضافه کردم سبز شد
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تزئین حلوا
اگه نکات رو که توی دستور حلوا هویج نوشتم رعایت کنید حلوا کاملا لطیف میشه و خیلی راحت ماسوره میخوره
من از دو ماسوره گل رز(2d) و ماسوره برگ برای تزئین استفاده کردمچ
برای تیره شدن حلوا کمی پودر کاکائو با حلوا مخلوط کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
جزء پانزدهم قرآن (تند خوانی) - hasanmojtaba.ir.mp3
4.15M
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دلمه بادمجون
طرز تهیه:
1) دو عدد بادمجان را پوست گرفته و 30 دقیقه در آب نمک قرار بدین و بعد سرخ ڪنید.
2) یک عدد پیاز متوسط خرد شده رو با ڪمے روغن تفت بدین و مقدارے زردچوبه اضافه ڪنید. 100 گرم گوشت چرخڪرده (به ازاے هر بادمجان 50 گرم) اضافه ڪنید و بعد از تغییر رنگ گوشت ، ادویه ها (پودر تخم گشنیز ،نمڪ ، فلفل و پاپریڪا از هر ڪدوم نصف قاشق چاے خورے) و یک قاشق غذاخورے رب گوجه فرنگے اضافه ڪنید (رب گوجه فرنگے رو در مرڪز ماهیتابه ڪمے تفت بدین ڪه خوشرنگ بشه بعد با مواد مخلوط ڪنید)، یک فنجان آب اضافه ڪنید و اجازه بدید گوشت ڪاملا بپزه ، وقتے آب گوشت ڪشیده شد ، میریم سراغ سس.
3) براے سس : 1 قاشق غذاخورے رب گوجه فرنگے تفت داده شده و ادویه ها (1 قاشق چاے خورے نمک و پودر گشنیز، نصف قاشق چاے خورے فلفل سیاه ، فلفل چیلے و پاپریڪا) ، 1 قاشق غذاخورے رب انار (ےا آلوچه)، ڪمے بعد 2 عدد گوجه فرنگے رنده شده و سپس 1.5 فنجان آب و یک حبه سیر رنده شده و سپس اجازه بدید ڪاملا جا بیفته و بعد از روے حرارت بردارید .
4) یک فنجان آب به سس اضافه ڪنید و هم بزنید
5) شڪم بادمجون ها رو باز ڪنید و با قاشق ڪمے فشرده ڪنید (اگر دون داره خالے ڪنید). مواد گوشتے رو با یک قاشق غذاخورے زرشک تفت داده شده مخلوط ڪنید و با این مخلوط شڪم بادمجون ها رو پر ڪنین. اگه دوست داشتید حتے مے تونید ڪمے پنیر هم اضافه ڪنید و با دلمه رنگ آمیزے ڪنید ، خیلے زیباتر میشه.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک خوشمزه
این یک کیک بسیار محبوب با خامه و پودر کیک است. به خصوص خامه آن شگفت انگیز است. می توانید آن را در تمام کیک های خود استفاده کنید.
.
برای کیک
3 تخم مرغ
1 فنجان شکر
1 فنجان شیر
1 بند انگشت کمتر از لیوان یک لیوان روغن
1 بسته وانیل(نصف ق چ خ)
1ق چ خ بکینگ پودر
2 فنجان آرد
3 قاشق غذاخوری کاکائو
برای Cream👇
3 فنجان شیر
1 قاشق چایخوری شکر
3 قاشق غذاخوری آرد
3 قاشق غذاخوری نشاسته
2 زرده تخم مرغ
وانیل نصف ق چ خ
خامه 1 پاکت
برای استراحت؛ موز خرد شده
به دلخواه تزئین شده است.
آماده سازی:
تخم مرغ ، شکر و وانیل را خوب هم بزنید .
تا رنگ آن کرم و خوب کف ایجاد کند.و شیر و روغن را هم اضافه کنید. آرد ، بیکینگ پودر و کاکائو را با الک کردن اضافه کنید. خیلی ارام هم بزنید .
ملات کیک را داخل سینی مخصوص پخت که در آن کاغذ روغنی گذاشته ایم بریزید. کیک را در فر با درجه حرارت ۱۸۰ بپزید. خامه را آماده کنید برای اینکار . شیر ، شکر ، زرده 2 عدد تخم مرغ ، نشاسته و آرد را در ظرف بریزید. مخلوط کنید و بپزید تا غلیظ شود. وقتی جوش آمد ، آن را از اجاق گاز بیرون آورده و بگذارید تا خنک شود.
وانیل و پودر خامه را به کرم اضافه کنید و 10 دقیقه با همزن بزنید. کیک را کنار گذاشته بگذارید تا خنک شود.
کیک را با یک قالب یا شیشه گرد شکل داده بقیه را با دستان خود پودر کنید. یک موز را روی کیک قرار دهید. خامه ریخته سپس به كيك پودر شده كاملاً آغشته كنيد .
بعد از استراحت به مدت 2 ساعت در یخچال سرو شود. از غذای خود لذت ببرید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک خامه ای
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک خامه ای
مواد لازم براي کیک خامه ای: .
مواد لازم:
1 بسته پودر کیک اسفنجی اماده
3 عدد تخم مرغ
7 قاشق آب
.
.
برای وسط کیک:
1 بسته پودر خامه
توت فرنگی
موز
.
.
برای تزیین:
شکلات تخته ای
آجیل
پودر قند
.
.
مواد کیک اسفنجی را مخلوط کرده بزارید تو فر به مدت نیم ساعت با دمای 180 درجه.
.
کیک اسفنجی پخته شده را می گذاریم تا خنک شود.
پودر خانه را با 1 فنجان شیر سرد مخلوط می کنیم و مدام هم میزنیم تا فرم بگیره. موز و توت فرنگی را اضافه کردم و می توانم میوه مورد نظر خود را قرار دهم.
.
کیک اسفنجی خنک کننده خود را به 2 نیمه تقسیم می کنیم.
یک قسمت را در پایین وسط خامه و در بالا نیمه دوم کیک را میزاریم.
طبقه بالا را به 8 قسمت مساوی تقسیم می کنیم.
.
به مدت 2 ساعت در یخچال استراحت می دهیم.
کیک را برش می دهیم.
ابتدا شکلات ذوب شده و سپس با پسته تزیین میکنیم .
پودر قند را روی آن ریخته و کمی بیشتر در یخچال قرار می دهیم.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پاستا_آلفردو_تنوری
پاستا 400 گرم
شڪل پاستا به سلیقه شما بستگے داره
سینه مرغ 400 گرم
قارچ 300 گرم
سیر 1 حبه
خامه 300 گرم
میزان خامه به سلیقه شما بستگے دارد
پنیر خامه اے 2 قاشق غذاخوری(به دلخواه)
پنےر پارمسان 2 تا 3 قاشق غذاخوری
پنیر پارمسان شور هست در مورد نمک غذا دقت ڪنید
ڪره 1 قاشق غذاخورے به دلخواه
نمک و فلفل به میزان لازم
من به جاے نمک و فلفل از 1 عدد قرص عصاره مرغ استفاده ڪردم
شیر 2 تا 3 لیوان
بسته به جنس پاستا و اینڪه چقدر دوست دارید سس پاستا رقیق یا علیظ شود میزان شیر رو میتونید تغییر بدید.
سینه مرغ را بین دو نایلون ڪمے بڪوبید.
با مقدارے نمک وفلفل سس خردل و سس ووستشایر(به دلخواه)و سیر ورقه شده مزده دار ڪنید
و 2 تا 3 ساعت در یخچال استراحت دهید تا مزه دار شود.
سپس در ڪمے روغن دو طرف سینه را سرخ ڪرده و به اندازه دلخواه خرد ڪنید.
میتونےد اول سینه مرغ رو خرد ڪنید و بعد مزه دار ڪنید...ولی طعم نهایے مرغ در این دو حالت ڪمے باهم فرق داره...که این مورد به سلیقه شما بستگے داره.
قارچ ورقه شده را با یک قاشق روغن و یک قاشق آبلیمو تفت دهید تا آب قارچ ڪشیده شود.
در تابه ڪمے روغن و ڪره بریزید و 1 حبه سیر رنده شده را یک دقیقه در آن تفت دهید تا عطر سیر خارج شود.
سپس خامه و در صورت تمایل پنیر خامه اے را افزوده و هم بزنید تا یڪدست شده...شےر را ڪم ڪم اضافه ڪنید.
در این مرحله در صورت تمایل یک یا نصف یک عدد قرص عصاره مرغ را هم اصافه و در سس حل ڪنید.
قارچ تفت داده شده+پاستاے آبڪش شده+مرغ را اضافه و با سس مخلوط ڪنید.
معمولا در این مرحله سس ڪمے رقیق باید باشد تا چند دقیقه همه مواد در آن بجوشند و سس ڪمے به خورد مواد برود.
در انتها پنیر پارمسان اضافه و مخلوط ڪنید
اگه پارمسان در دسترس ندارید ایرادے نداره میتونید حذفش ڪنید
مواد را در ظرف فر بریزید و روے سطح ظرف را با پنیر پیتزا بپوشانید
و براے حدود 1 ساعت یا تا زمانے ڪه پنیر ذوب و روے آن طلایے شود در فر بگذارید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
باقلوا
مواد لازم:::::
نصف یک بسته خمیر یوفڪا مخصوص خمیر یوفڪا ایرانے سایز و تعدادش متفاوته حدودا 30 ورق یوفڪا نیاز دارید)
50 گرم ڪره و یا مارگارین
1 ف چ روغن مایع (110میلی لیتر)
1 ف چ پودر گردو یا پسته
مواد شربت::::
۱/۵ لیوان شڪر
۱/۵ لیوان آب
چند قطره آب لیمو
طرز تهیه::::
ابتدا روغن مایع و ڪره را روے حرات بگذارید تا ڪره آب شود سپس بذارید تا خنک بشه ظرف مورد نظرتان (پیرکس یا هر ظرف مناسب فر را خمیرها رو روش بزاریدو به اندازه ظرفتون برش بزنید سپس ورقه ها را شروع به چیدن ڪنید، دولایه خمیر یوفڪا بچینید و رویشان مخلوط ڪره و روغن بمالید و به همین صورت نصف خمیر حدودا 15 لایه را بچینید (دقت ڪنید اطراف اضافے خمیر ڪه برش زدید را در لابه لایه لایه ها استفاده ڪنید و وقتے نصف خمیر را چیدید، پودر گردو و یا پودر پسته را بریزید و بقیه خمیر ها را هم به همان شڪل دو لایه خمیر و یک لایه روغن بچینید تا خمیر تمام شود سپس اطراف بیرون زده خمیروبه آرامے با ڪمک نوک چاقو به سمت داخل فرو ڪنید و اطرافش را مرتب ڪنید و بعد ڪمے سطح باقلوا را چرب ڪنید ڪه موقع برش زدن خمیر پاره نشود و مانند فیلم برش بزنید و باقے مانده ڪره و روغن مایع را روے ڪل باقلوا بریزید دقت ڪنید ڪه قسمت ته نشین شده ڪره را استفاده نڪنید چون رنگ باقلوا را ڪدر میڪند و بعد از ریختن روغن با چاقو ڪناره هاے برش ها را به سمت داخل فرو ڪنید تا شڪل نهایے باقلوا زیبا شود.داخل فر از قبل گرم شده با دماے 180 درجه سانتے گراد قرار دهیدبمدت 15-20دقیقه زمان پخت میخواد (حرارت از بالا و پایین تنظیم باشد منظور از حرارت بالا گریل نیست) دوستانے ڪه فر گازے دارن فقط حرارت پایین را روشن ڪنن و آخراے پخت اگر سطح باقلوا طلایے و برشته نشده باشد چند دقیقه آخر پخت گریل بزنید
وقتے باقلوا شروع به طلایے شدن ڪرد دما را به 150 درجه ڪاهش دهید و تا ڪامل پخته شدن داخل فر بگذارید ڪل مرحله پخت حدودا یک ساعت طول میڪشد نزدیک به آخراے پخت شربت را آماده ڪنید چون در این دسر شربت داغ روے باقلواے داغ ریخته میشود آب و شڪر را داخل قابلمه ریخته و روے حرارت بگذارید تا بجوشد و با حرارت ڪم 14_12 دقیقه دیگر بجوشانید تا غلیظ شود و آبلیمو را اضافه ڪنید( شربت ڪمے غلیضتر از شربت باقلواهاے دیگر است ) باقلوا را از فر خارج ڪنید و 3_2 دقیقه بعد شربت داغ را روے باقلواے داغ بریزیدو اجازه دهید شربت به خورد باقلوا رود باقلوا را ولرم و یا سرد با یک اسڪوپ بستنے ساده سرو ڪنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شاورما
مواد لازم:
نیم کیلو سینه مرغ خرد کرده
آب 2عدد لیمو به همراه یک لیموی برش داده شده
سرکه سفید
فلفل سیاه
فلفل قرمز
زردچوبه
نمک
جوز هندی
زنجبیل
مرغ با با مواد مخلوط کرده و چند ساعتی در یخچال استراحت دهید.
سپس در روغن سرخ کنید.
مواد سس:
آرده
ماست
آب لیمو
گشنیز
چند حبه سیر
نمک
فلفل سیاه(اختیاری)
همه مواد رو در میکسر مخلوط کرده.
نان پیتا و یا خمیر یوفکا را پهن کرده سینه مرغ سرخ شده را روی نان ریخته سیب زمینی و سس مخصوص رو به همراه سس مایونز ریخته و سرخ میکنیم.
میتونید قبل از اینکه مرغ رو بریزید کمی نان رو با سس چرب کنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نان نوتلا
سعی کنید برای پخت نان از آرد نون باگت و نان های حجیم استفاده کنید این آرد رو میتونید از نانوایی که نان های نان باگت ونان تست درست میکنن تهیه کنید.اگر هم بهش دسترسی ندارید مشکلی نیست از آرد شیرینی پزی استفاده کنید. آرد نان لواش ویا نون سنگک نمیشه.
به جای پیمانه از لیوان دسته دار فرانسه میتونید استفاده کنید.
آرد نان حدود سه پیمانه
تخم مرغ یک عدد
شکر دو قاشق سوپ خوری
روغن ۵ قاشق سوپ خوری
آب دو سوم پیمانه شاید کمی بیشتر بستگی به آب خوری آردها داره
پودر خمیرمایه خشک فوری یک قاشق مرباخوری
لوازم قنادیا دارن
پودر شیر خشک سه قاشق ندارید نریزید
تخم مرغ رو بزنید تا از لختگی در بیاد آب رو بهش اضافه کنید مخلوط آب وتخم مرغ جمعا یک پیمانه باشه
در کاسه ای آرد رو بریزید وسطشو گود کنید همه مواد رو بریزید وبا دست ورز بدید.ابتدا خمیر کمی سفته آب بهش اضافه نکنید. خمیر که جمع شد انتقال بدید به تخته کار تا میتونید بلند کنید ومحکم بکوبید به تخته این کار باعث میشه خمیر موقع پخت پوک بشه. خمیر رو دوباره انتقال بدید به داخل کاسه نایلون فریزیر روش بکشید وبا پارچه بپوشونید. به مدت یک الی دوساعت
بعد از استراحت پف خمیر رو بگیرید.
از خمیر چونه ای جدا کرده با وردنه باز کنید. خمیر چند میلی باشه نوتلا بریزید یکنواخت ولایه نازکی باشه خمیر رو رول کنید به شکل حلزون جمع کنید روشو رومال کنید وبزارید تو فر از قبل گرم شده با دمای دویست درجه تا روش طلای بشه.به جای نوتلا میتونید خرما بریزید
خرمای حدود بیست عدد بدون هسته ونصف لیوان اب رو میزاریم رو گاز با شعله کم تا خرما بپزه ونرم بشه یک قاشق کره ویک قاشق چایخوری دارچین اضاقه کرده با پشت قاشق خرما رو له میکنیم آب خرما که کاملا کشیده شد گاز رو خاموش میزاریم کاملا سرد بشه رو خمیر بریزید .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم طرز تهیه ڪامل ڪیک موز و گردو👆🏻👆🏻👆🏻
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 ملڪا ذڪر تو گویم
✨ڪه تو پاڪےو خدایے
🌸نروم جزبہهمان رهڪہتوام راهنمایے
الهےآغاز میڪنیم
روزمان رابانام زیبایتــــ💖
🌸بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحيمِ🌸
#روزتون_بخیر 🌸
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛