eitaa logo
آشپزی خاص
97.1هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.5هزار ویدیو
68 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم برای ۴-۵ تا شیکموووو 😋 * مرغ متوسط ۱ عدد * حلب روغن * سیخ مخصوص ‌ برای مزه دار کردن مرغ * پیاز کوچیک ۱ ک * سیر ۵-۴ حبه * گوجه ۲ عدد * فلفل سبز ۳-۴ عدد * میکس سبزیجات تازه کوهی (نعناع، جعفری، خالواش، چوچاق، ترخون، شمبلیله، پیازچه و سایر سبزیجات معطر ) حدود ۲ ق غ * زعفرون دم کرده ۱/۲ پ * روغن مایع ۱ پ * فلفل قرمز، فلفل سیاه، ادویه کاری و زردچوبه هرکدام ۱/۲ ق غ * نمک بمقدار لازم (حدود ۲ ق غ) نصف پیازها رو کامل بندازید ‌و خورد نکنید که برای داخل شکم مرغ از همین مواد استفادن بشه ‌ داخل قابلمه ابتدا کمی اب بریزید بعد داخل اتیش بذارید. بجای پایه از صلیب چوبی و یا هرچیز مشابه میتونید استفاده کنید. حتما اتیش با حلب حدود ۴۰-۵۰ سانت فاصله داشته باشه و دور حلب تعدادی سوراخ با چاقو ایجاد کنید. شعله آتیش نبایید خیلی زیاد باشه. 💥برای مواد داخل قابلمه هر چیزی که دوست دارید میتونید استفاده کنید (گوجه، پیاز، فلفل تند، ترخون تازه و...) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نان سیر یکی از پرطرفدارترین و خوشمزه ترین پیش غذای های رستورانی هستش که خیلی راحت می تونید خونه درست کنید🙂😋 . جای نون تست باگت هم میشه استفاده کرد و اینکه پارمزان اگر طعمش رو دوست دارید می تونید داخلش بریزید و سلیقه ای هست . برای ۶ عدد کره ۵۰ گرم روغن زیتون ۱ تا ۲ ق غ سیر ۴ تا ۵ حبه آویشن ۱ ق م (به دلخواه) نمک وفلفل به میزان لازم پنیر پارمزان ۱ تا ۲ ق غ (به دلخواه) پنیر پیتزا به میزان لازم جعفری به میزان لازم نان تست ۶ عدد کره رو آب کردم . سیر رو ریز خرد کردم و به کره آب شده اضافه کردم . جعفری رو کمی خرد کردم . آویشن و نمک و فلفل رو ریختم . روغن زیتون و پنیر پارمزان رو هم اضافه کردم و خوب هم زدم . داخل سینی کاغذ روغنی انداختم و یا چرب بشه و نون است ها رو چیدم و روی نون تست از این مواد ریختم و آغشته کردم . روی اون هم پنیر پیتزا ریختم . فر رو روشن کردم و ده دقیقه و یک ربع گرم کردم و بعد داخل فر ۱۸۰ درجه نزدیک ده دقیقه قرار دادم . برای اینکه رویه اش خوش رنگ بشه یکی دو دقیقه روشن کردم . بدون فر می تونید داخل تابه رو چرب کنید و نون ها رو بزارید ، در ماهی تابه رو بزارید تا پنیر آب بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دونات مرغ یه غذای خوشمزه و عالی 😍 . هم خودش غذای کاملی هست و هم می تونید به عنوان پیش غذا و فینگرفود در مراسم ها استفاده کنید.می تونم بگم شبیه ناگت مرغ هست که مخصوصا بچه ها دوسش دارند 🤗. . برای حدودا ۹ تا ۱۰ عدد دونات مرغ(۳ تا ۴ نفر) مرغ خام ۳۵۰ گرم (سینه مرغ یا ترکیب سینه و ران) سیر ۲ حبه سیب زمینی ۱ عدد جعفری به میزان دلخواه نان تست ۵ تا ۶ عدد شیر یک لیوان تخم مرغ ۱ عدد آرد سوخاری به میزان لازم نمک و فلفل و آویشن و پاپریکا و کاری به میزان لازم بیکینگ پودر ۱/۲ ق چ می تونید هم از ترکیب ران و سینه مرغ استفاده کنید و هم از سینه مرغ و هم میشه از گوشت بوقلمون استفاده کنید . سیب زمینی رو پختم و پوستش رو کندم و رنده کردم . نون تست رو داخل شیر انداختم که به شیر آغشته بشه . نمی خواد خمیری بشه فقط با شیر نرم بشه . توی یک ظرف سینه مرغ چرخ کرده و سیب زمینی و سیر و جعفری خرد شده و تخم مرغ و ادویه جات دلخواه رو با هم مخلوط کردم . نون تست ها رو از شیر بیرون اوردن و کمی فشار دادم که شیرش خارج بشه و بعد داخل مواد ریختم و ورز دادم . بیکینگ پودر هم اضافه کردم . از مواد گوله ای برداشتم و داخل آرد سوخاری انداختم و غلتوندم و بعد کف دستم پهن کردم و به شکل گرد در آوردم و وسطش رو سوراخ ایجاد کردم . داخل یک ظرفی روغن ریختم و روی حرارت قرار دادم که گرم بشه و بعد داخل روغن انداختم . یک طرفَ سرخ شد برگردوندم تا طرف دیگه اش سرخ بشه و بعد خارج کردم . جذب روغن کمی هم داره 😊 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
22.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: تخم مرغ 2 قطعه خامه ترش 4 قاشق غذاخوری آرد 6 قاشق غذاخوری برای سس: سس گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری پر کردن: سوسیس 2 مدل(نوع) متفاوت خیارشور قارچ گوجه فرنگی پنیر پیتزا خوب دوستای گلم اول از همه تخم مرغ ، خامه ترش و آرد رو با هم مخلوط میکنیم سپس درون ماهیتابه مقدار کمی روغن ریخته و مواد رو داخل ماهیتابه پهن میکنید. حالا سس از قبل تهیه شده(مخلوط سس گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی)رو روی موادمون پهن و مخلوط میکنید. اکنون سوسیس ، خیار شور ،قارچ ،مجدد سوسیس ، گوجه فرنگی خورد شده و پنیر پیتزا را درون ظرف چیده و درب ظرف را ببندید و به مدت 12-15 دقیقه روی حرارت متوسط ​​قرار دهید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: 3 عدد کدو 250 گرم گوشت چرخ شده گوساله 1 استکان آرد 3 عدد تخم مرغ ادویه های مورد دلخواه (نمک ، فلفل سیاه ، فلفل قرمز پرک شده) طرز تهیه: ابتدا کدوها را بشویید و پوست کدو را بکنید و رنده کنید کمی نمک به کدوها اضافه کنید و با قاشق هم بزنید. سپس با دست آب اضافی کدو را بگیرید. یا داخل آبکش بریزید و آب کدو را بگیرید. کدو ها را داخل ظرف بزرگی بریزید و بقیه مواد را اضافه کنید و ورز بدید تا با هم مخلوط شوند. با قاشق از مواد بردارید و داخل ماهیتابه ای که روغن دارد و از قبل داغ شده بریزید و پشت و رو بپزید و سپس سرو کنید. کنید. نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه غذای متفاوت برای صبحانه❤که تو پنج دقیقه و با مواد اولیه ساده و در دسترس آماده میشه. مواد لازم: یک قوطی 120 گرمی پنیر سفت 2 قاشق غذاخوری خامه 1/3 قاشق چایخوری نمک 20 گرم کره پیازچه خرد شده به همراه قسمت سبز آن مراحل کار: کار را با رنده کردن پنیر شروع میکنیم و آن را در یک کاسه بزرگ میریزیم، نمک، کره، خامه و پیازچه را اضافه میکنیم.مواد را خوب مخلوط کنید تا یکدست شود. یک نان باگت را برش زده و از مواد روی آن بریزید و در یک سینی فر که زیر آن کاغذ روغنی انداخته اید بچینید و در فر ۲۰۰ درجه به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه قرار دهید.( به اندازه ای که پنیر آب شود) نوش جان صبحانه ما آماده است🤗 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم طرز تهیه کامل فلافل 👆🏻👆🏻👆🏻 (میتونین برای پف کردنش، قبل از سرخ کردن مقداری جوش شیرین هم اضافه کنین.) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گوشت گوساله 1 کیلو لپه دو لیوان (خام) برنج 1 لیوان سرخالی یا۱چهارم لیوان(خام) سبزی شامل ۳۰۰گرم تره و مرزه تازه ریز خرد شده و یا۱قاشق مرزه خشک یه کم ترخون هم بزنین عالی میشه👌 پیاز ۲عدد بزرگ نمک،فلفل سیاه ،زرد چوبه . برامغز کوفته پیاز داغ+زرشک، گردو،تخم مرغ آبپز یاآلو خشک ویا آلبالوخشک ازهرکدوم که دوست داشتین برنج رو نیمپز میکنیم تدریجا با زردچوبه لپه رو کامل میپزیم سبزیهارو میشوریم ومیزاریم آبشون بره گوشت روباپیاز چرخ میکنیم باماشین چرخ گوشت ۱۲۳تاحالت خمیری‌پیداکنه لپه پخته شده وآبکش شده روکامل چرخ میکنیم لپه وبرنج روبه گوشت اضافه میکنیم سبزیهای تازه وخشک، نمک،فلفل رو به گوشت اضافه میکنیم و خوب گوشت رو ورز میدیدم راز وانرفتن کوفته به خوب ورز دادن هست میتونین لپه رویه بارم باگوشت چرخ کنین بعدبه اندازه دلخواه ازموادبرداشته وتودست گرد میکنیم،وسطش روبازمیکنیم وازمواد میانی داخلش میزاریم وخوب گرد میکنیم من چند باربالا پایین میندازم تا خوب منسجم بشه اگه بتونین این کاروبکنین فوق العاده میشه بعدمیزاریم کنارتااخرمواداین کارومیکنیم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیاز داغ میکنیم ورب وفلفل ،نمک،فلفل سیاه رومیریزم وتفت میدیدم کمی مرزه خشک هم میزنیم ویادوقاشق از سبزی تازه بعد آب میریزیم ومیزاریم تاجوش بیاد. (اینبارداخل سس من سبزی نزدم)وقتی جوش اومدزیر شعله رو کاملاکم میکنیم و بعدکوفته هارو توش میریزیم‌جوش که زدزیرشوکم میکنیم تابپزه نیم ساعت بعدزیرورو میکنیم فلفل سبزمیندازیم ومیزاریم تابپزه وجابیوفته. نوش جان نکته 👈نباید گوشت کوفته زیاد چرب باشه که دراینصورت کوفته ترک خواهدخورد . 👈گوشت کوفته زیاد باشه کوفته سفت میشه وپوک نخواهد بود لپه وبرنج کوفته زیاد باشه کوفته وا میره 👈من گوشت گوسفندی نمیزنم چون دوست نداریم اگه خواستین شما بزنین 🔴قسمت کلیدی کوفته اینجاست گوشت رو که چرخ کردین مقدارلپه ی چرخ شده باید ۱دوم یا نصف گوشت چرخ شده باشه وبرنج پخته ۱دوم لپه ی چرخ شده باشه توفیلم من هم کاملاً مشخصه اینجوری یه کوفته ی پوک وخوشمزه خواهین داشت 👈دقیقا ۱کیلو گوشت ۸تا کوفته متوسط شد 👈بقیه ی کوفته هارو جداداخل کیسه فریزر میزارم وبعد فریز میکنم وطی یه ماه تا۴۰روزم استفادشون میکنم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بستنی گیلاس🎥🔝😋: 1 کیلو گرم گیلاس 2 قاشق غذاخوری عسل 1-2 قاشق غذاخوری آب . هسته های گیلاس را بیرون اورده و درون فریزر بزارید. گیلاس هایی را که حداقل 3-4 ساعت منجمد کرده اید درون میکسر بگذارید و عسل و اب را اضافه کنید. (اگر میوه ها بیش از 1 روز در فریزر بمونن و کاملاً یخ زده اند ،به میکسر فشار وارد میکنه پس حواستون باشه فقط 3-4 ساعت بمونه. 3-5 دقیقه میکس کنید. می توانید مقدار عسل را مطابق میل خود تنظیم کنید. در ضمن 1-2 قاشق غذاخوری آب اضافه کنید تا قوام بهتری حاصل شود. مخلوط پوره شده را درون قالب بریزید و درون فریزر بریزید. وقتی کمی شروع به یخ زدن کرد (حدود نیم ساعت بعد)، آن را با یک قاشق مخلوط کنید. 2-3 بار این مرحله را تکرار کنید. . بافت و طعم آن بسیار خوشمزه است. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مقدار گوشت چرخ کرده من حدود ۴۰۰ گرمه (مخلوط گوشت گوساله وگوسفندی) هر همبرگر حدود صد گرم چرخ کرده میخواد گوشت چرخ کرده حدود ۴۰۰ گرم یک عدد پیاز تقریبا بزرگ یک عدد آرد سوخاری دو قاشق نمک،فلفل سیاه وفلفل قرمز وزردچوبه وکمی پودر سیر به میزان لازم همه مواد رو با هم مخلوط کنید وخوب ورز بدید حدود ده دقیقه وقتی مواد کاملا مخلوط شدن اونو شکل بدید با استفاده از در قوطی ونایلون فریزیر به راحتی شکل داده میشه طبق فیلم وقتی همبرگر ها رو شکل دادید بزارید تو همون نایلون فریزیر بمونه بزارید یخچال به مدت یکساعت از ماهی تابه نچسب استفاده کنید فرقی نداره چدن یا تفلون باشه احتیاج به روغن نداره فقط کمی با برس چرب کنید وماهی تابه رو گرم کنید همبرگر ها رو توش بزارید ودوطرفشو سرخ کنید شعله متوسط باشه وقتی دو طرف همبرگر سرخ شد یک ورقه پنیر گودا روش بزارید تا با گرمای همبرگر پنیر آب بشه دوست دارید پنیرش بیشتر باشه دو ورق بزارید من دو ورق گذاشتم با گاز زدن هر لقمه میگفتم کاشکی یک ورق پنیر میزاشتم عذاب وجدان داشتم نو باگت رو برش بزنید به ترتیب یک لایه سس قرمز،کاهو،همبرگر،گوجه فرنگی،خیار شور،لایه دوم نون باگت روش بزارید وبا دست به ارومی کمی فشار بدید وبا سس سفید یا سس قرمز تند نوش جان از پیاز خام هم میتونید استفاده کنید پیاز رو با رنده ریز رنده کنید آب پیاز رو کامل نگیرید پنیر گودا سوپر مارکتا دارن عزیزان میشه از پنیر استفاده نکنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
👇👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کوفته نخود 2 لیوان نخود پخته 1 عدد پیاز کوچک 1 عدد تخم مرغ 1 قاشق چای خوری فلفل سیاه 1 قاشق چای خوری زیره 1 قاشق چای خوری فلفل قرمز پرک شده 1 و نیم قاشق چای خوری نمک 1 مشت جعفری 1 مشت شوید 7 قاشق غذاخوری آرد طرز تهیه: ابتدا نخود پخته شده را داخل غذاساز خرد کنید. پیاز ، جعفری ، شوید نمک و ادویه ها را داخل غذاساز بریزید و مجدد هم بزنید. تخم مرغ و آرد را اضافه کنید و با دست ورز بدید.(تمام آرد را یکجا نریزید تا خیلی خشک نشود) سپس از مواد تکه هایی به اندازه گردو بردارید و شکل بدید. داخل ماهیتابه روغن بریزید و کوفته ها را با حرارت متوسط پشت و رو سرخ کنید. نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: ماکارونی ستاره ای یاهرنوع ماکارونی ای که تمایل دارید نصف پاکت(ماکارونی هادرآب جوش بجوشانید وبگذاریددر هوای محیط خنک شوند) مرغ پخته شده ی رنده شده یک کاسه زیتون سبز خورد شده بمیزان دلخواه شوید خرد شده دوتاسه قاشق غذاخوری خیارشورخورد شده 6-7 عدد کنسرو ذرت یک کاسه ماستپرچرب یاسس مایونز(یامخلوط هردو) یک کاسه بزرگ نمک بمیزان لازم فلفل قرمزبمیزان لازم مغز گردو بمیزان دلخواه روغن زیتون یاروغن مایع دوقاشق غذاخوری طرز تهیه: تمامی مواد(خیارشور وماکارونی وذرت وشوید وسس و..) را با هم مخلوط کنید. سپس برای موادروی آن روغن مایع یاروغن زیتون، پودر فلفل قرمز، نعناع و مغز گردو را تفت داده و روی سالاد بریزید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ڪیک آلبالو تخم مرغ ۳ عدد روغن مایع ۱۰۰ گرم (تقریبا یک سوم لیوان) شکر ۲۰۰ گرم (تقریبا یه لیوان) آب آلبالو ۱۲۰ میلے (نصف لیوان) آلبالو ۲۰۰ تا ۲۵۰ گرم آرد سفید ۲۸۰ گرم ( تقریبا دو لیوان) وانےل ۱/۴ ق چ بیڪینگ پودر ۵گرم (۱ ق م) مواد به دماے محیط برسه . تخم مرغ و شڪر رو با همزن ۵ دقیقه خوب زدم . وانیل روهم اضافه ڪردم . روغن رو هم اضافه ڪردم و یه دقیقه هم زدم . آب آلبالو رو هم ریختم و یه دقیقه هم زدم . آب آلبالو رو من خودم طبیعے استفاده ڪردم (با آبمیوه گیرے یا غذاساز مے تونین استفاده ڪنین ) ترجیحا آب آلبالو تازه و طبیعے باشه . آب آلبالوهاے بیرون شیرین تر هستند . آرد و بیڪینگ پودر رو الک ڪردم و داخلش ریختم و با لیسک مخلوط ڪردم . هسته هاے آلبالوها رو گرفتم و داخل یه سبد قرار دادم تا آب اضافه اش گرفته بشه . آب دار نباشه . داخل قالب به قطر ۲۵ در حدودا ۲۰ سانت (ےا دایره اے به قطر ۲۳ سانت) رو ڪفش رو چرب ڪردم و مواد رو ریختم . روش آلبالوها رو چیدم . فر هم از یک ربع قبل گرم ڪردم . داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه در طبقه وسط قرار دادم . بعد پخت با خلال دندون چک ڪردم ببینم پخته یا نه . مدت زمان تقریبے هست حتما خودتون چک ڪنین . نڪات: جای آب البالو مے تونین از شیر یا ماست استفاده ڪنین . بدون فر توے فر دست ساز یا تابه روے گاز مے تونین درست ڪنین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌اگر میخواید که نون کیفیت لازم را داشته باشه وبه همین لطافت وزیبایی باشه حتما باترازو کار کنید واستراحتهای خمیر را درسه مرحله رعایت کنید کلا طبق دستور عمل کنید کم وزیاد وجایگزین نکنید این مدل نونهای پوک وخوشمزه باید طبق دستور عمل بشه مواد لازم ...... آردقنادی....300گرم یا دولیوان شکر قهوه ای.....50گرم بهتره جایگزین نشه با شکر سفید نمک....دونیم گرم یا دوقاشق چایخوری کوچک تخم مرغ ....یک عدد متوسط شیرولرم ....150میلی لیتر یا دوسوم لیوان نسکافه....10گرم یا دوقاشق کاملا پر کره ..هم دمای محیط 30گرم خمیرمایه فوری...3گرم یا نصف قاشق غذاخوری طرزتهیه.....شیرولرم ونسکافه را مخلوط کنید بعد ارد را بهتره یکبار از قبل الک کنید با شکر قهوه ای ونمک مخلوط کرده تاشکر گلوله نباشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👆👆😋😋😋 ایده ے فوق العاده خوشمزه پاے بستنے دیگه ڪیک درست نڪنید خیلے راحت پاے بستنے درست ڪتید دیگه هم نیازے به فرو پختن نیست 😋😋🍦🍦🍦 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌼🍃 سـلامم 😊✋ را در یکی از زیباترین 🌼🍃روزهـای "خـدا" پذیرا باش 🌸🍃یڪ دل خــوش یڪ لب خنــدان 🌸🍃یڪ روز پر از برڪت دعـای امروز من برای شمـاست 🌸🍃ان شاءالله بحق امام رئوف همه دوستان حاجت روا باشند 🌸🍃 عید تون مبارک آدینه تون به شادی در کنار عزیزان تون ☕ 🌸 😊 🌸🍃🌸 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بادمجان شکم پر کوفته دار مواد لازم: ۳عدد بادمجان مواد کوفته: ۴۰۰ گرم گوشت چرخ کرده ۱عدد پیاز متوسط نصف دسته جعفری ۲قاشق غذاخوری آرد سوخاری ویا ۲عدد نان بیات ادویه از هرکدام یک قاشق چایخوری(فلفل سیاه،فلفل تند،زیره) ۱قاشق مرباخوری نمک مواد سس:۱عدد پیاز کوچک ۳عدد فلفل ۱لیوان گوجه رنده شده نمک،فلفل سیاه طرز تهیه: بادمجان ها را از درازا دو قسمت میکنیم طرف برش خورده اش را به صورتی که بالا بیوفته در ظرف می چینیم با چاقو روش را یک برش بزنید وبا فرچه روغن کنید بادمجانها را در فر۱۸۰ درجه تا سرخ شدنش بذارید بپزد. وقتی از فر خارج کردین با چنگال قسمت داخلی بادمجان هارو له کنید برای سس آن یک پیاز کوچک وچند عدد فلفل راخورد کرده ودر مقدار کمی روغن تفت دهید حالا گوجه های رنده شده را به آن اضافه کنید.نمک و کمی فلفل سیاه اضافه کنید و هم بزنید.از این سس داخل بادمجان ها هرکدام یک قاشق بریزید وپخش کنید وسایل کوفته را قاطی کنید و ورز دهید کوفته های کوچکی درست کنید.کوفته ها را روی سس خالی کرده ی بادمجانها بذارید. روی سس باقیمانده یک لیوان آب اضافه کنید و سس را مابین بادمجانها بریزید.به سلیقه خودتون گوجه ها را مابینشان تزیین کنید.در فر۱۸۰ درجه بذارید تا کوفته ها پخته شوند نگه دارید بعداز پخته شدن کوفته ها رنگش تیره تر میشه اگه براتون سخت نباشه کوفته ها را برعکس کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دلمه فلفل مواد لازم ( ٥ نفر) فلفل دلمه >> ٥ عدد گوشت چرخ كرده >> ٢٥٠ گرم برنج >> ١ پيمانه لپه >> ١ پيمانه ترخون >> ١ قاشق چ خ مرزه >> ١ قاشق چ خ رب >> ١ قاشق غ خ گوجه >> ١ عدد . مواد سس پياز ١ عدد رب >> ١ قاشق غ خ نمك و فلفل و زردچوبه غوره >> ١ قاشق غ خ فلفل شيرين >> ٣ عدد . چطور درست كنيم 👨🏻‍🍳 پياز نگيني و تفت بدين ،گوشت رو هم همينطور،نمك و فلفل و زردچوبه رو اضافه كنيد،بعد از چند دقيقه سرخ كردن گوشت ،گوجه نگيني رو اضافه كنيد،حالا نوبت اضافه كردن رب ،اون رو هم خوب تفت بدين،مرحله بعد لپه و برنج كاملا پخته رو اضافه كنيد،در اخر هم ترخون و مرزه رو اضافه كنيد ،چند دقيقه رو حرارت نگه دارين و بزارين كنار،حالا داخل فلفل دلمه رو نمك بريزين ،چند دقيقه برعكس كنيد تا تلخيش بره و توش رو پر كنيد از مواد،مرحله بعدي پياز و تفت بدين و نمك و فلفل و زرد چوبه رو اضافه كنيد بعد رب و تفت بدين ،در آخر هم ١ ليوان اب بريزيد و غوره و فلفل شيرين رو اضافه كنيد يك قل زد ،فلفل هارو بچينيد ،در ظرف رو ببنديد ،بعد از ٤٥ دقيقه آمادست ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛