فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم طرز تهیه کامل فلافل 👆🏻👆🏻👆🏻
(میتونین برای پف کردنش، قبل از سرخ کردن مقداری جوش شیرین هم اضافه کنین.)
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوفته_تبریزی_اصل
گوشت گوساله 1 کیلو
لپه دو لیوان (خام)
برنج 1 لیوان سرخالی یا۱چهارم لیوان(خام)
سبزی شامل ۳۰۰گرم تره و مرزه تازه ریز خرد شده و یا۱قاشق مرزه خشک یه کم ترخون هم بزنین عالی میشه👌
پیاز ۲عدد بزرگ
نمک،فلفل سیاه ،زرد چوبه .
برامغز کوفته
پیاز داغ+زرشک، گردو،تخم مرغ آبپز یاآلو خشک ویا
آلبالوخشک ازهرکدوم که دوست داشتین
برنج رو نیمپز میکنیم تدریجا با زردچوبه
لپه رو کامل میپزیم
سبزیهارو میشوریم ومیزاریم آبشون بره
گوشت روباپیاز چرخ میکنیم باماشین چرخ گوشت ۱۲۳تاحالت خمیریپیداکنه لپه پخته شده وآبکش شده روکامل چرخ میکنیم
لپه وبرنج روبه گوشت اضافه میکنیم سبزیهای تازه وخشک، نمک،فلفل رو به گوشت اضافه میکنیم و خوب گوشت رو ورز میدیدم راز وانرفتن کوفته به خوب ورز دادن هست میتونین لپه رویه بارم باگوشت چرخ کنین
بعدبه اندازه دلخواه ازموادبرداشته وتودست گرد میکنیم،وسطش روبازمیکنیم وازمواد میانی داخلش میزاریم وخوب گرد میکنیم من چند باربالا پایین میندازم تا خوب منسجم بشه اگه بتونین این کاروبکنین فوق العاده میشه
بعدمیزاریم کنارتااخرمواداین کارومیکنیم.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیاز داغ میکنیم ورب وفلفل ،نمک،فلفل سیاه رومیریزم وتفت میدیدم کمی مرزه خشک هم میزنیم ویادوقاشق از سبزی تازه بعد آب میریزیم ومیزاریم تاجوش بیاد.
(اینبارداخل سس من سبزی نزدم)وقتی جوش اومدزیر شعله رو کاملاکم میکنیم و بعدکوفته هارو توش میریزیمجوش که زدزیرشوکم میکنیم تابپزه نیم ساعت بعدزیرورو میکنیم فلفل سبزمیندازیم ومیزاریم تابپزه وجابیوفته.
نوش جان
نکته
👈نباید گوشت کوفته زیاد چرب باشه که دراینصورت کوفته ترک خواهدخورد .
👈گوشت کوفته زیاد باشه کوفته سفت میشه وپوک نخواهد بود
لپه وبرنج کوفته زیاد باشه کوفته وا میره
👈من گوشت گوسفندی نمیزنم چون دوست نداریم اگه خواستین شما بزنین
🔴قسمت کلیدی کوفته اینجاست گوشت رو که چرخ کردین مقدارلپه ی چرخ شده باید ۱دوم یا نصف گوشت چرخ شده باشه وبرنج پخته ۱دوم لپه ی چرخ شده باشه توفیلم من هم کاملاً مشخصه اینجوری یه کوفته ی پوک وخوشمزه خواهین داشت
👈دقیقا ۱کیلو گوشت ۸تا کوفته متوسط شد
👈بقیه ی کوفته هارو جداداخل کیسه فریزر میزارم وبعد فریز میکنم وطی یه ماه تا۴۰روزم استفادشون میکنم
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بستنی گیلاس🎥🔝😋:
1 کیلو گرم گیلاس
2 قاشق غذاخوری عسل
1-2 قاشق غذاخوری آب
.
هسته های گیلاس را بیرون اورده و درون فریزر بزارید. گیلاس هایی را که حداقل 3-4 ساعت منجمد کرده اید درون میکسر بگذارید و عسل و اب را اضافه کنید. (اگر میوه ها بیش از 1 روز در فریزر بمونن و کاملاً یخ زده اند ،به میکسر فشار وارد میکنه پس حواستون باشه فقط 3-4 ساعت بمونه. 3-5 دقیقه میکس کنید.
می توانید مقدار عسل را مطابق میل خود تنظیم کنید. در ضمن 1-2 قاشق غذاخوری آب اضافه کنید تا قوام بهتری حاصل شود.
مخلوط پوره شده را درون قالب بریزید و درون فریزر بریزید. وقتی کمی شروع به یخ زدن کرد (حدود نیم ساعت بعد)، آن را با یک قاشق مخلوط کنید. 2-3 بار این مرحله را تکرار کنید.
.
بافت و طعم آن بسیار خوشمزه است.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#همبرگر_خونگی
مقدار گوشت چرخ کرده من حدود ۴۰۰ گرمه (مخلوط گوشت گوساله وگوسفندی)
هر همبرگر حدود صد گرم چرخ کرده میخواد
گوشت چرخ کرده حدود ۴۰۰ گرم
یک عدد پیاز تقریبا بزرگ یک عدد
آرد سوخاری دو قاشق
نمک،فلفل سیاه وفلفل قرمز وزردچوبه وکمی پودر سیر به میزان لازم
همه مواد رو با هم مخلوط کنید وخوب ورز بدید حدود ده دقیقه
وقتی مواد کاملا مخلوط شدن اونو شکل بدید
با استفاده از در قوطی ونایلون فریزیر به راحتی شکل داده میشه طبق فیلم
وقتی همبرگر ها رو شکل دادید بزارید تو همون نایلون فریزیر بمونه بزارید یخچال به مدت یکساعت
از ماهی تابه نچسب استفاده کنید فرقی نداره چدن یا تفلون باشه احتیاج به روغن نداره فقط کمی با برس چرب کنید وماهی تابه رو گرم کنید همبرگر ها رو توش بزارید ودوطرفشو سرخ کنید شعله متوسط باشه
وقتی دو طرف همبرگر سرخ شد یک ورقه پنیر گودا روش بزارید تا با گرمای همبرگر پنیر آب بشه دوست دارید پنیرش بیشتر باشه دو ورق بزارید من دو ورق گذاشتم با گاز زدن هر لقمه میگفتم کاشکی یک ورق پنیر میزاشتم عذاب وجدان داشتم
نو باگت رو برش بزنید به ترتیب یک لایه سس قرمز،کاهو،همبرگر،گوجه فرنگی،خیار شور،لایه دوم نون باگت روش بزارید وبا دست به ارومی کمی فشار بدید وبا سس سفید یا سس قرمز تند نوش جان از پیاز خام هم میتونید استفاده کنید
پیاز رو با رنده ریز رنده کنید آب پیاز رو کامل نگیرید
پنیر گودا سوپر مارکتا دارن
عزیزان میشه از پنیر استفاده نکنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوفته نخود
2 لیوان نخود پخته
1 عدد پیاز کوچک
1 عدد تخم مرغ
1 قاشق چای خوری فلفل سیاه
1 قاشق چای خوری زیره
1 قاشق چای خوری فلفل قرمز پرک شده
1 و نیم قاشق چای خوری نمک
1 مشت جعفری
1 مشت شوید
7 قاشق غذاخوری آرد
طرز تهیه:
ابتدا نخود پخته شده را داخل غذاساز خرد کنید. پیاز ، جعفری ، شوید نمک و ادویه ها را داخل غذاساز بریزید و مجدد هم بزنید. تخم مرغ و آرد را اضافه کنید و با دست ورز بدید.(تمام آرد را یکجا نریزید تا خیلی خشک نشود) سپس از مواد تکه هایی به اندازه گردو بردارید و شکل بدید. داخل ماهیتابه روغن بریزید و کوفته ها را با حرارت متوسط پشت و رو سرخ کنید. نوش جان
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سالاد_ماکارونی_قالبی
مواد لازم:
ماکارونی ستاره ای یاهرنوع ماکارونی ای که تمایل دارید نصف پاکت(ماکارونی هادرآب جوش بجوشانید وبگذاریددر هوای محیط خنک شوند)
مرغ پخته شده ی رنده شده یک کاسه
زیتون سبز خورد شده بمیزان دلخواه
شوید خرد شده دوتاسه قاشق غذاخوری
خیارشورخورد شده 6-7 عدد
کنسرو ذرت یک کاسه
ماستپرچرب یاسس مایونز(یامخلوط هردو) یک کاسه بزرگ
نمک بمیزان لازم
فلفل قرمزبمیزان لازم
مغز گردو بمیزان دلخواه
روغن زیتون یاروغن مایع دوقاشق غذاخوری
طرز تهیه:
تمامی مواد(خیارشور وماکارونی وذرت وشوید وسس و..) را با هم مخلوط کنید.
سپس برای موادروی آن روغن مایع یاروغن زیتون، پودر فلفل قرمز، نعناع و مغز گردو را تفت داده و روی سالاد بریزید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
ڪیک آلبالو
تخم مرغ ۳ عدد
روغن مایع ۱۰۰ گرم (تقریبا یک سوم لیوان)
شکر ۲۰۰ گرم (تقریبا یه لیوان)
آب آلبالو ۱۲۰ میلے (نصف لیوان)
آلبالو ۲۰۰ تا ۲۵۰ گرم
آرد سفید ۲۸۰ گرم ( تقریبا دو لیوان)
وانےل ۱/۴ ق چ
بیڪینگ پودر ۵گرم (۱ ق م)
مواد به دماے محیط برسه .
تخم مرغ و شڪر رو با همزن ۵ دقیقه خوب زدم . وانیل روهم اضافه ڪردم . روغن رو هم اضافه ڪردم و یه دقیقه هم زدم . آب آلبالو رو هم ریختم و یه دقیقه هم زدم .
آب آلبالو رو من خودم طبیعے استفاده ڪردم (با آبمیوه گیرے یا غذاساز مے تونین استفاده ڪنین ) ترجیحا آب آلبالو تازه و طبیعے باشه . آب آلبالوهاے بیرون شیرین تر هستند .
آرد و بیڪینگ پودر رو الک ڪردم و داخلش ریختم و با لیسک مخلوط ڪردم .
هسته هاے آلبالوها رو گرفتم و داخل یه سبد قرار دادم تا آب اضافه اش گرفته بشه . آب دار نباشه .
داخل قالب به قطر ۲۵ در حدودا ۲۰ سانت (ےا دایره اے به قطر ۲۳ سانت) رو ڪفش رو چرب ڪردم و مواد رو ریختم .
روش آلبالوها رو چیدم .
فر هم از یک ربع قبل گرم ڪردم .
داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه در طبقه وسط قرار دادم .
بعد پخت با خلال دندون چک ڪردم ببینم پخته یا نه . مدت زمان تقریبے هست حتما خودتون چک ڪنین .
نڪات:
جای آب البالو مے تونین از شیر یا ماست استفاده ڪنین .
بدون فر توے فر دست ساز یا تابه روے گاز مے تونین درست ڪنین
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نان_نسکافه
❌اگر میخواید که نون کیفیت لازم را داشته باشه وبه همین لطافت وزیبایی باشه حتما باترازو کار کنید واستراحتهای خمیر را درسه مرحله رعایت کنید کلا طبق دستور عمل کنید کم وزیاد وجایگزین نکنید این مدل نونهای پوک وخوشمزه باید طبق دستور عمل بشه
مواد لازم ......
آردقنادی....300گرم یا دولیوان
شکر قهوه ای.....50گرم بهتره جایگزین نشه با شکر سفید
نمک....دونیم گرم یا دوقاشق چایخوری کوچک
تخم مرغ ....یک عدد متوسط
شیرولرم ....150میلی لیتر یا دوسوم لیوان
نسکافه....10گرم یا دوقاشق کاملا پر
کره ..هم دمای محیط 30گرم
خمیرمایه فوری...3گرم یا نصف قاشق غذاخوری
طرزتهیه.....شیرولرم ونسکافه را مخلوط کنید بعد ارد را بهتره یکبار از قبل الک کنید با شکر قهوه ای ونمک مخلوط کرده تاشکر گلوله نباشه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ایده_بستنی_خوشمزه👆👆😋😋😋
ایده ے فوق العاده خوشمزه پاے بستنے دیگه ڪیک درست نڪنید خیلے راحت پاے بستنے درست ڪتید دیگه هم نیازے به فرو پختن نیست 😋😋🍦🍦🍦
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌼🍃 سـلامم 😊✋
را در یکی از زیباترین
🌼🍃روزهـای "خـدا" پذیرا باش
🌸🍃یڪ دل خــوش
یڪ لب خنــدان
🌸🍃یڪ روز پر از برڪت
دعـای امروز من برای شمـاست
🌸🍃ان شاءالله بحق امام رئوف
همه دوستان حاجت روا باشند
🌸🍃 عید تون مبارک
آدینه تون به شادی در کنار عزیزان تون ☕ 🌸 😊
#صبح_آدینهتون_بخیر🌸🍃🌸
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بادمجان شکم پر کوفته دار
مواد لازم:
۳عدد بادمجان
مواد کوفته:
۴۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
۱عدد پیاز متوسط
نصف دسته جعفری
۲قاشق غذاخوری آرد سوخاری ویا ۲عدد نان بیات
ادویه از هرکدام یک قاشق چایخوری(فلفل سیاه،فلفل تند،زیره)
۱قاشق مرباخوری نمک
مواد سس:۱عدد پیاز کوچک
۳عدد فلفل
۱لیوان گوجه رنده شده
نمک،فلفل سیاه
طرز تهیه:
بادمجان ها را از درازا دو قسمت میکنیم طرف برش خورده اش را به صورتی که بالا بیوفته در ظرف می چینیم با چاقو روش را یک برش بزنید وبا فرچه روغن کنید بادمجانها را در فر۱۸۰ درجه تا سرخ شدنش بذارید بپزد.
وقتی از فر خارج کردین با چنگال قسمت داخلی بادمجان هارو له کنید برای سس آن یک پیاز کوچک وچند عدد فلفل راخورد کرده ودر مقدار کمی روغن تفت دهید حالا گوجه های رنده شده را به آن اضافه کنید.نمک و کمی فلفل سیاه اضافه کنید و هم بزنید.از این سس داخل بادمجان ها هرکدام یک قاشق بریزید وپخش کنید وسایل کوفته را قاطی کنید و ورز دهید کوفته های کوچکی درست کنید.کوفته ها را روی سس خالی کرده ی بادمجانها بذارید.
روی سس باقیمانده یک لیوان آب اضافه کنید و سس را مابین بادمجانها بریزید.به سلیقه خودتون گوجه ها را مابینشان تزیین کنید.در فر۱۸۰ درجه بذارید تا کوفته ها پخته شوند نگه دارید بعداز پخته شدن کوفته ها رنگش تیره تر میشه اگه براتون سخت نباشه کوفته ها را برعکس کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دلمه فلفل
مواد لازم ( ٥ نفر)
فلفل دلمه >> ٥ عدد
گوشت چرخ كرده >> ٢٥٠ گرم
برنج >> ١ پيمانه
لپه >> ١ پيمانه
ترخون >> ١ قاشق چ خ
مرزه >> ١ قاشق چ خ
رب >> ١ قاشق غ خ
گوجه >> ١ عدد .
مواد سس
پياز ١ عدد
رب >> ١ قاشق غ خ
نمك و فلفل و زردچوبه
غوره >> ١ قاشق غ خ
فلفل شيرين >> ٣ عدد .
چطور درست كنيم 👨🏻🍳
پياز نگيني و تفت بدين ،گوشت رو هم همينطور،نمك و فلفل و زردچوبه رو اضافه كنيد،بعد از چند دقيقه سرخ كردن گوشت ،گوجه نگيني رو اضافه كنيد،حالا نوبت اضافه كردن رب ،اون رو هم خوب تفت بدين،مرحله بعد لپه و برنج كاملا پخته رو اضافه كنيد،در اخر هم ترخون و مرزه رو اضافه كنيد ،چند دقيقه رو حرارت نگه دارين و بزارين كنار،حالا داخل فلفل دلمه رو نمك بريزين ،چند دقيقه برعكس كنيد تا تلخيش بره و توش رو پر كنيد از مواد،مرحله بعدي پياز و تفت بدين و نمك و فلفل و زرد چوبه رو اضافه كنيد بعد رب و تفت بدين ،در آخر هم ١ ليوان اب بريزيد و غوره و فلفل شيرين رو اضافه كنيد يك قل زد ،فلفل هارو بچينيد ،در ظرف رو ببنديد ،بعد از ٤٥ دقيقه آمادست
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
رولت مرغ
مواد لازم :
گوشت چرخ شده سینه وران مرغ مخلوطی ازهردو 500گرم
پیاز 1عدد متوسط
سیر2_3حبه
تخم مرغ 1عدد
اردسوخاری 2ق غ
نمک ،فلفل ،زردچوبه وزعفران به میزان لازم
مواد لازم برای بین رولت :
این مواد سلیقه ای و به دلخواه می باشد می توان ازجعفری ساطوری شده،هویج پخته ونگینی شده یا درسته ،قارچ ورقه وتفت داده شده،نخودفرنگی پخته شده،فلفل دلمه ای ریزخردشده ،پنیرپیتزا
وحتی تخم مرغ ابپزشده و... استفاده کرد.
من از هویج پخته شده وجعفری ساطوری شده وفلفل دلمه ای نگینی شده استفاده کردم،
دستور تهیه :
گوشت چرخ شده مرغ را به همراه پیازوسیررنده شده آب پیاز راکمی بگیرید، نه خیلی که فقط تفاله پیاز بمونه_تخم مرغ ،نمک ،فلفل ،زردچوبه زعفران و آردسوخاری مخلوط کنیدوخوب خوب ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کند،
به دلخواه می توانید ازسبزیهای معطر نیز درون گوشت استفاده کنید،
سپس روی سطح کاریک پلاستیک فریزربازشده پهن کنید روی ان راکامل آردسوخاری بپاشید گوشت راروی ان منتقل کنید وبه شکل مستطیل وبه ضخامت نیم تا یک سانت پهن کنید هرباردستتان رادرآب یاروغن زده که گوشت به دستتان نچسبد یا باوردنه پهن کنید رولت راصاف ویکنواخت کنید.
بعد روی ان کامل ازمواددلخواه تان بپاشیدورولت رابه کمک پلاستیک زیری رول کنید بعدازرول کردن رولت رابا چندبارغلطاندن روی سطح کار یکدست ومنظم کنیدوروی ان را کامل اردسوخاری بزنید،
سپس همه طرف رولت رادرروغن و باحرارت بسیارملایم سرخ کنید درحدطلایی شدن،پس از سرخ شدن داخل سس بگذارید وحدود نیم ساعت تا چهل دقیقه اجازه دهید با سس پخته وطعم دار شود،
سس رولت مرغ :
یک عدد پیاز نگینی را درکمی روغن تفت دهید مقداری فلفل دلمه ای وهویج خرد شده اضافه کنید سپس یکی دوقاشق رب،خوب تفت دهید تا رنگ ان قرمز شود نمک ،فلفل ادویه بزنید و یکی دو لیوان اب روی ان بریزیدمی توانید بعد ازجوش امدن رولت را داخل ان بگذارید واجازه دهید که رولت بروی حرارت با سس جا بیفتدوسس غلیظ شود.
سس آماده وغلیظ شده راپوره کرد تا یکدست شودوسپس درکنارغذا وبه صورت جدا سرو کرد.
من همیشه از مخلوط ران وسینه مرغ استفاده می کنم رولت کاملا نرم ولطیفه وخشک نمیشه ولی می تونین کمی دنبه هم همراه با گوشت مرغ برای لطافت بیشتر چرخ کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک یخچالی
بیسکوییت پتی بور ۴ بسته (۲ بسته ساده ، ۲بسته کاکائویی)
شیر سرد ۳ لیوان
شکر ۱۲۰ گرم (نصف لیوان)
آرد سفید قنادی ۵۰ گرم( ۳ ق غ)
نشاسته ذرت ۴۰ گرم (۳ ق غ)
کره ۲۵ گرم (۱ ق غ)
وانیل نوک قاشق
نشاسته ، شکر، آرد الک شده و شیر رو با هم مخلوط کردم و روی حرارت گذاشتم و مدام هم زدم تا به غلظت فرنی برسه ، اواخر بهش کره و وانیل رو اضافه کردم .بعد از حرارت برداشتم نمیزاریم کرم خنک بشه باید گرم و داغ به بیسکوییت ها بزنیم . تا موقع برش خوشگل بشه .
توی هر ظرف و هر نوع قالبی میشه درست کرد من برای راحتی کار از قالب کمربندی استفاده کردم فقط دورش رو توی یه دیس قرار دادم . هر نوع قالبی میشه و در این صورت کفش کیسه فریزر بندازین .
بعد یه ردیف بیسکوییت پتی بور چیدم. روش کمی از این کرم مالیدم و یه ردیف بیسکوییت پتی بور کاکائویی و لایه ها رو به همین ترتیب پر کردم .
در آخر کلا روش مابقی کرم رو ریختم و گذاشتم یخچال .هر چه قدر بیشتر بمونه خوشمزه تره ، حداقل ۸ ساعت بمونه . من یه روز کامل گذاشتم موند یخچال 😊.
بعد از یخچال بیرون آوردم حالا میتونین هر طور بخواین روش رو تزیین کنین ، می تونین همین طور ساده استفاده کنین ، هر نوع کرمی که دوست دارین بریزین ، گاناش ساده بریزین . من گاناش فرم گرفته استفاده کردم
بقیه اش هم با خامه فرم گرفته و میوه تزیین کردم .
پ.ن : عزیزان این کیک نرم هست بیسکویت ها به دلیل اینکه کرم گرم میزاریم می مونه نرم میشه اصلا خشک نیست .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فینگرفود باحال روی گاز یا داخل فر😍👇🏻
مواد لازم:
سینه مرغ ۹۰۰ گرم
نمک، فلفل، پونه کوهی خشک، پودرسیر، رزماری و پودر پیاز هرکدام ۲ ق چ
آرد ۲ پیمانه
تخم مرغ زده شده ۶ عدد
پودر سوخاری ساده ۳ پیمانه
پخت مرغ در فر یا روی گاز
دمای فر:
۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت
به مدت:
۲۵ دقیقه
فلفل دلمه نصف شده ۹ عدد
سس مارینارا ۳ پیمانه👈🏻 طرز تهیه در هایلایت استوری های بالای صفحه (یک مدل سس گوجه ایتالیاییه که از ترکیب گوجه و ادویه های مختلف تشکیل شده)
پنیر پارمزان ۱ پیمانه
پنیر موزارلا یا پنیر پیتزا ۹۰۰ گرم (میتونید کمتر و به میزان دلخواه بریزید)
در آخر میتونید مثل دلمه روی گاز بپزید و یا داخل فر
🌡دمای فر:
۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت
⏳به مدت:
۲۵ دقیقه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_فوری
مواد کیک :
10 تخم مرغ
📌 2 فنجان شکر
400 گرم آرد
5 قاشق غذاخوری کاکائو
پودر بیکینگ 📌15 گرم
2 گرم وانیل
.
با این مواد کیک بسیار بلندی بدست میاد می تونید که مواد نصف کنید
تخم مرغ ها را با شکر هم بزنید . همه مواد خشک را با هم ترکیب کرده و به مواد تخم مرغی ریخته و با یک لیسک هم بزنید ، حرکت را از پایین به بالا انجام دهید. قالب را نیز با کاغذ پخت بپوشانید. خمیر را بگذارید و 50 دقیقه در دمای 170-180 درجه بپزید. با یک خلال دندان مشخص میشع که پخته یانه
هنگامی که کیک کمی خنک شد ، آن را وارونه بر روی قفسه سیم بپیچید.
و بانخ برش بدین
.
خامه قنادی فرم بدین و طبق کلیپ بین لایه های کیکی بریزید و از گاناس یا مخلوط شکلات تخته ای و کمی شیر برای سس شکلات استفاده کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ته_دیگ_طرح_دار
سیب زمینی ها برش یک دست شوند بشورید و نمک بزنید و با سبزی هایی مث جعفری، شوید، تره، گشنیز و نعنا میتونید فیکس کنید و ته قابلمه بچینید. مدت زمان آماده سازی ۲۰ تا ۲۵ دقیقه با شعله کم.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸الهی بحق آقا امام رضا علیه السلام
🍰درهای مهربانی
💖همیشه بروی دلهاتون
🍰بازباشه
💖الهی نسیم،عشق
🍰نوازشگرلحظهاتون باشه
🌸الهی شکوفه های لبخند
🥰روی لبهاتون باشه
🌸فرخنده میلاد باسعادت
💖حضرت امام رضا علیه السلام مبارک
🌸عیدتون مبارک
🍰شیرین کام باشید