eitaa logo
آشپزی خاص
97.2هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.4هزار ویدیو
68 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
بادمجان شکم پر کوفته دار مواد لازم: ۳عدد بادمجان مواد کوفته: ۴۰۰ گرم گوشت چرخ کرده ۱عدد پیاز متوسط نصف دسته جعفری ۲قاشق غذاخوری آرد سوخاری ویا ۲عدد نان بیات ادویه از هرکدام یک قاشق چایخوری(فلفل سیاه،فلفل تند،زیره) ۱قاشق مرباخوری نمک مواد سس:۱عدد پیاز کوچک ۳عدد فلفل ۱لیوان گوجه رنده شده نمک،فلفل سیاه طرز تهیه: بادمجان ها را از درازا دو قسمت میکنیم طرف برش خورده اش را به صورتی که بالا بیوفته در ظرف می چینیم با چاقو روش را یک برش بزنید وبا فرچه روغن کنید بادمجانها را در فر۱۸۰ درجه تا سرخ شدنش بذارید بپزد. وقتی از فر خارج کردین با چنگال قسمت داخلی بادمجان هارو له کنید برای سس آن یک پیاز کوچک وچند عدد فلفل راخورد کرده ودر مقدار کمی روغن تفت دهید حالا گوجه های رنده شده را به آن اضافه کنید.نمک و کمی فلفل سیاه اضافه کنید و هم بزنید.از این سس داخل بادمجان ها هرکدام یک قاشق بریزید وپخش کنید وسایل کوفته را قاطی کنید و ورز دهید کوفته های کوچکی درست کنید.کوفته ها را روی سس خالی کرده ی بادمجانها بذارید. روی سس باقیمانده یک لیوان آب اضافه کنید و سس را مابین بادمجانها بریزید.به سلیقه خودتون گوجه ها را مابینشان تزیین کنید.در فر۱۸۰ درجه بذارید تا کوفته ها پخته شوند نگه دارید بعداز پخته شدن کوفته ها رنگش تیره تر میشه اگه براتون سخت نباشه کوفته ها را برعکس کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دلمه فلفل مواد لازم ( ٥ نفر) فلفل دلمه >> ٥ عدد گوشت چرخ كرده >> ٢٥٠ گرم برنج >> ١ پيمانه لپه >> ١ پيمانه ترخون >> ١ قاشق چ خ مرزه >> ١ قاشق چ خ رب >> ١ قاشق غ خ گوجه >> ١ عدد . مواد سس پياز ١ عدد رب >> ١ قاشق غ خ نمك و فلفل و زردچوبه غوره >> ١ قاشق غ خ فلفل شيرين >> ٣ عدد . چطور درست كنيم 👨🏻‍🍳 پياز نگيني و تفت بدين ،گوشت رو هم همينطور،نمك و فلفل و زردچوبه رو اضافه كنيد،بعد از چند دقيقه سرخ كردن گوشت ،گوجه نگيني رو اضافه كنيد،حالا نوبت اضافه كردن رب ،اون رو هم خوب تفت بدين،مرحله بعد لپه و برنج كاملا پخته رو اضافه كنيد،در اخر هم ترخون و مرزه رو اضافه كنيد ،چند دقيقه رو حرارت نگه دارين و بزارين كنار،حالا داخل فلفل دلمه رو نمك بريزين ،چند دقيقه برعكس كنيد تا تلخيش بره و توش رو پر كنيد از مواد،مرحله بعدي پياز و تفت بدين و نمك و فلفل و زرد چوبه رو اضافه كنيد بعد رب و تفت بدين ،در آخر هم ١ ليوان اب بريزيد و غوره و فلفل شيرين رو اضافه كنيد يك قل زد ،فلفل هارو بچينيد ،در ظرف رو ببنديد ،بعد از ٤٥ دقيقه آمادست ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
رولت مرغ مواد لازم : گوشت چرخ شده سینه وران مرغ مخلوطی ازهردو 500گرم پیاز 1عدد متوسط سیر2_3حبه تخم مرغ 1عدد اردسوخاری 2ق غ نمک ،فلفل ،زردچوبه وزعفران به میزان لازم مواد لازم برای بین رولت : این مواد سلیقه ای و به دلخواه می باشد می توان ازجعفری ساطوری شده،هویج پخته ونگینی شده یا درسته ،قارچ ورقه وتفت داده شده،نخودفرنگی پخته شده،فلفل دلمه ای ریزخردشده ،پنیرپیتزا وحتی تخم مرغ ابپزشده و... استفاده کرد. من از هویج پخته شده وجعفری ساطوری شده وفلفل دلمه ای نگینی شده استفاده کردم، دستور تهیه : گوشت چرخ شده مرغ را به همراه پیازوسیررنده شده آب پیاز راکمی بگیرید، نه خیلی که فقط تفاله پیاز بمونه_تخم مرغ ،نمک ،فلفل ،زردچوبه زعفران و آردسوخاری مخلوط کنیدوخوب خوب ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کند، به دلخواه می توانید ازسبزیهای معطر نیز درون گوشت استفاده کنید، سپس روی سطح کاریک پلاستیک فریزربازشده پهن کنید روی ان راکامل آردسوخاری بپاشید گوشت راروی ان منتقل کنید وبه شکل مستطیل وبه ضخامت نیم تا یک سانت پهن کنید هرباردستتان رادرآب یاروغن زده که گوشت به دستتان نچسبد یا باوردنه پهن کنید رولت راصاف ویکنواخت کنید. بعد روی ان کامل ازمواددلخواه تان بپاشیدورولت رابه کمک پلاستیک زیری رول کنید بعدازرول کردن رولت رابا چندبارغلطاندن روی سطح کار یکدست ومنظم کنیدوروی ان را کامل اردسوخاری بزنید، سپس همه طرف رولت رادرروغن و باحرارت بسیارملایم سرخ کنید درحدطلایی شدن،پس از سرخ شدن داخل سس بگذارید وحدود نیم ساعت تا چهل دقیقه اجازه دهید با سس پخته وطعم دار شود، سس رولت مرغ : یک عدد پیاز نگینی را درکمی روغن تفت دهید مقداری فلفل دلمه ای وهویج خرد شده اضافه کنید سپس یکی دوقاشق رب،خوب تفت دهید تا رنگ ان قرمز شود نمک ،فلفل ادویه بزنید و یکی دو لیوان اب روی ان بریزیدمی توانید بعد ازجوش امدن رولت را داخل ان بگذارید واجازه دهید که رولت بروی حرارت با سس جا بیفتدوسس غلیظ شود. سس آماده وغلیظ شده راپوره کرد تا یکدست شودوسپس درکنارغذا وبه صورت جدا سرو کرد. من همیشه از مخلوط ران وسینه مرغ استفاده می کنم رولت کاملا نرم ولطیفه وخشک نمیشه ولی می تونین کمی دنبه هم همراه با گوشت مرغ برای لطافت بیشتر چرخ کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک یخچالی بیسکوییت پتی بور ۴ بسته (۲ بسته ساده ، ۲بسته کاکائویی) شیر سرد ۳ لیوان شکر ۱۲۰ گرم (نصف لیوان) آرد سفید قنادی ۵۰ گرم( ۳ ق غ) نشاسته ذرت ۴۰ گرم (۳ ق غ) کره ۲۵ گرم (۱ ق غ) وانیل نوک قاشق نشاسته ، شکر، آرد الک شده و شیر رو با هم مخلوط کردم و روی حرارت گذاشتم و مدام هم زدم تا به غلظت فرنی برسه ، اواخر بهش کره و وانیل رو اضافه کردم .بعد از حرارت برداشتم‌ نمیزاریم کرم خنک بشه باید گرم و داغ به بیسکوییت ها بزنیم . تا موقع برش خوشگل بشه . توی هر ظرف و هر نوع قالبی میشه درست کرد من برای راحتی کار از قالب کمربندی استفاده کردم فقط دورش رو توی یه دیس قرار دادم . هر نوع قالبی میشه و در این صورت کفش کیسه فریزر بندازین . بعد یه ردیف بیسکوییت پتی بور چیدم. روش کمی از این کرم مالیدم و یه ردیف بیسکوییت پتی بور کاکائویی و لایه ها رو به همین ترتیب پر کردم . در آخر کلا روش مابقی کرم رو ریختم و گذاشتم یخچال .هر چه قدر بیشتر بمونه خوشمزه تره ، حداقل ۸ ساعت بمونه . من یه روز کامل گذاشتم موند یخچال 😊. بعد از یخچال بیرون آوردم حالا میتونین هر طور بخواین روش رو تزیین کنین ، می تونین همین طور ساده استفاده کنین ، هر نوع کرمی که دوست دارین بریزین ، گاناش ساده بریزین . من گاناش فرم گرفته استفاده کردم بقیه اش هم با خامه فرم گرفته و میوه تزیین کردم . پ.ن : عزیزان این کیک نرم هست بیسکویت ها به دلیل اینکه کرم گرم میزاریم می مونه نرم میشه اصلا خشک نیست . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فینگرفود باحال روی گاز یا داخل فر😍👇🏻 مواد لازم: سینه مرغ ۹۰۰ گرم نمک، فلفل، پونه کوهی خشک، پودرسیر، رزماری و پودر پیاز هرکدام ۲ ق چ آرد ۲ پیمانه تخم مرغ زده شده ۶ عدد پودر سوخاری ساده ۳ پیمانه پخت مرغ در فر یا روی گاز دمای فر: ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت به مدت: ۲۵ دقیقه فلفل دلمه نصف شده ۹ عدد سس مارینارا ۳ پیمانه👈🏻 طرز تهیه در هایلایت استوری های بالای صفحه (یک مدل سس گوجه ایتالیاییه که از ترکیب گوجه و ادویه های مختلف تشکیل شده) پنیر پارمزان ۱ پیمانه پنیر موزارلا یا پنیر پیتزا ۹۰۰ گرم (میتونید کمتر و به میزان دلخواه بریزید) در آخر میتونید مثل دلمه روی گاز بپزید و یا داخل فر 🌡دمای فر: ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت ⏳به مدت: ۲۵ دقیقه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد کیک : 10 تخم مرغ 📌 2 فنجان شکر 400 گرم آرد 5 قاشق غذاخوری کاکائو پودر بیکینگ 📌15 گرم 2 گرم وانیل . با این مواد کیک بسیار بلندی بدست میاد می تونید که مواد نصف کنید تخم مرغ ها را با شکر هم بزنید . همه مواد خشک را با هم ترکیب کرده و به مواد تخم مرغی ریخته و با یک لیسک هم بزنید ، حرکت را از پایین به بالا انجام دهید. قالب را نیز با کاغذ پخت بپوشانید. خمیر را بگذارید و 50 دقیقه در دمای 170-180 درجه بپزید. با یک خلال دندان مشخص میشع که پخته یانه هنگامی که کیک کمی خنک شد ، آن را وارونه بر روی قفسه سیم بپیچید. و بانخ برش بدین . خامه قنادی فرم بدین و طبق کلیپ بین لایه های کیکی بریزید و از گاناس یا مخلوط شکلات تخته ای و کمی شیر برای سس شکلات استفاده کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب زمینی ها برش یک دست شوند بشورید و نمک بزنید و با سبزی هایی مث جعفری، شوید، تره، گشنیز و نعنا میتونید فیکس کنید و ته قابلمه بچینید. مدت زمان آماده سازی ۲۰ تا ۲۵ دقیقه با شعله کم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸الهی بحق آقا امام رضا علیه السلام 🍰درهای مهربانی 💖همیشه بروی دلهاتون 🍰بازباشه 💖الهی نسیم،عشق 🍰نوازشگرلحظهاتون باشه 🌸الهی شکوفه های لبخند 🥰روی لبهاتون باشه 🌸فرخنده میلاد باسعادت 💖حضرت امام رضا علیه السلام مبارک 🌸عیدتون مبارک 🍰شیرین کام باشید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای کیک: ۳ عدد تخم مرغ ۱ لیوان شکر نصف لیوان روغن ۱ فنجان شیر دو و نیم فنجان آرد شیرینی پزی ۲ ق چ بکینگ پودر ۱ بسته ژله توتفرنگی ۱ بسته خامه قنادی توتفرنگی ابتدا تخم مرغ و شکر رو با همزن میزنیم و سپس روغن و شیر رو اضافه میکنیم و آرد و بکینگ پودر رو الک کرده و اضافه میکنیم و هم میزنیم کف قالب مورد نظرو کاغذ روغنی انداخته و موادو میریزیم و در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ الی ۵۰ دقیقه میپزیم(با خلال چک میکنیم پخته یا نه) بعد از خنک شدن کیک یک فنجان شیر و خامه قنادی زده شده رو مخلوط میکنیم و روی کیک میریزیم و صاف میکنیم و سپس توت فرنگی یا هر میوه ای رو چیده و یک بسته ژله توت فرنگی رو با یک لیوان آب جوش روی بخار کتری حل کرده و یک لیوان اب سرد اضافه میکنیم و ابتدا چند قطره روی توتفرنگی ها میریزیم و در یخچال میذاریم که توت فرنگی ها فیکس شه و سپس بقیشو میریزیم و در یخچال دو ساعت میگذاریم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌽🌽 ميخواستم با قابلمه بخار پز درست كنم ولي گفتم شايد خيلي ها نداشته باشن واسه همين به اين شكل درست كردم كه همه بتونن درست كنن اگر قابلمه بخار پز دارين كه بهتر و گرنه که مثل من روی بخار اب درست کنید❤️ 👨🏻‍🍳مواد لازم: ➕ذرت دانه شده:حتما از ذرت مکزیکی استفاده کنید به مقدار لازم و به تعداد نفرات حداکثر ٦ قاشق غذا خوري ➕قارچ: به مقدار لازم براي هر نفر ٢ عدد قارچ بزرگ خرد شده ➕ادويه ها براي هر نفر: آويشن نصف قاشق مربا خوري ➕پودر : سير يك مقدار كم(سليقه ايي) ➕فلفل: سياه به مقدار لازم ➕نمك: خيلي خيلي كم بستگي به شوري پنير پيتزاتون دار ➕پنير پيتزا: يك مشت و نصفي براي هر نفر ➕سس مايونز: ١قاشق و نصفي غذا خوري ➕سس فرانسوي: ١ قاشق غذاخوري 🔴فقط توجه داشته باشيد وقتي پنير ميريزين زياد هم نزنيد كه پنير پيتزاتون اصلاحا ميبره❤️فیلم رو با صدا گوش کنید توضیحات توی فیلم هست😋تمام مواد روی بخار اب پخته میشود به این صورت که یک قابلمه اب بزارید روی گاز و وقتی جوش اومد سبد استیل رو بزارید روش سبد باید اندازه ی قابلمه باشه که توی اب نیافته و ذرت ها رو بریزید توی سبد تا پخته شود😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خوراک مرغ در کاسه سیب زمینی مواد لازم: 3 عدد سیب زمینی 3 قاشق غذاخوری روغن مایع 1 قاشق مرباخوری نمک 1 قاشق مرباخوری آویشن 300 گرم سینه مرغ 1 عدد پیاز 1 عدد فلفل کاپیا (فلفل ترکیه ای یا هر فلفلی دیگه هم میشه) 2 عدد فلفل سیوری(فلفل سبز ، تند یا شیرین به خودتان بستگی دارد) 3 قاشق غذاخوری روغن مایع فلفل قرمز پرک شده ، فلفل سیاه ، زیره از هر کدام یک قاشق چای خوری برای سس بشامل: 1 قاشق غذاخوری کره 2 قاشق غذاخوری آرد 2.5 لیوان شیر 1 قاشق مرباخوری نمک پنیر پیتزا و پودر فلفل قرمز برای روی مواد سیب زمینی ها را از وسط نصف کنید و داخل سیب زمینی را خالی کنید. 3 قاشق غذاخوری روغن مایع ، 1 قاشق مرباخوری نمک و 1 قاشق مرباخوری آویشن را داخل کاسه ای بریزید و هم بزنید و با فرچه به تمام قسمتهای سیب زمینی بزنید. سیب زمینی ها را داخل سینی فر بذارید و در فر 200 درجه از قبل گرم شده سرخ کنید. برای مواد داخل، پیاز ریز خرد شده و روغن مایع را داخل ماهیتابه بریزید و کمی تفت بدید. فلفل های خرد شده را اضافه کنید و ‌5 دقیقه تفت بدید. سپس سینه مرغ ریز خرد شده را اضافه کنید ادویه ها و نمک را اضافه کنید و تا وقتی که آب مرغ کشیده شود بپزید. خوراک آماده شده را داخل سیب زمینی های سرخ شده بریزید. برای سس بشامل کره را آب کنید آرد را اضافه کنید و 3_2 دقیقه تفت بدید سپس شیر را بریزد و با همزن دستی مدام هم بزنید و تا وقتی که غلیظ شود بپزید نمک را اضافه کنید و از روی اجاق بردارید و روی سیب زمینی ها بریزید سپس پنیر پیتزا بریزید و در آخر پودر فلفل قرمز بپاشید و در فر 200 درجه از قبل گرم شده تا وقتی که پنیر آب شده و سرخ شود بپزید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بسیار خمیر کار درست و نرم و لطیف . این خمیر برای پخت پیتزا خوبه و همچنین می تونین برای درست کردن پیراشکی و اشترودل و ... استفاده کنین . این خمیر برای پخت پیتزا نیاز به پخت اولیه هم نداره . . این مقدار برای ۳ نفر (۳پیتزا) آرد سفید قنادی یک و نیم لیوان (یه مقدار بیشتر می بره) (آرد نانوایی رنگش رو تیره و از لطافتش کم می کنه اگر براتون به این شکل قابل قبوله ایراد نداره) آب ولرم یک چهارم لیوان شیر ولرم یک چهارم لیوان(میتونین جاش از آب ولرم هم استفاده کنین) پودر خمیر مایه ۱ ق م سرصاف(لوازم قنادی ها، برخی سوپری ها و نانوایی ها دارن) نمک ۱/۴ ق چ شکر ۱ق چ روغن مایع ۶ ق غ . آب ولرم و شکر و خمیر مایه رو مخلوط و در ظرف رو گذاشتم 10 دقیقه ای عمل اومد . توی یه ظرف دیگه شیر ، نمک ، نصف روغن یعنی سه قاشق روغن رو مخلوط کردم ، خمیر مایه به عمل اومده رو اضافه کردم و بعد آرد که الک کرده بودم ریختم و با دستم ورز دادم ، در این مرحله بقیه روغن که مونده بود روریختم و ورز دادم . اگه خمیر به دستتون می چسبه کمی آرد اضافه کنین برای من کمی بیشتر از یک و نیم لیوان آرد برد. . زیادی آرد نزنین . با این کار لطافت خمیر میره . نونتون بعد از پخت میشه سفت . بعد خمیر رو روی صفحه کارم ۱۰۰ بار کوبیدم . خمیر نرمی و لطیفی هست توی ظرف تمیز گذاشتم و روش رو با پارچه پوشوندم حدود 40 دقیقه استراحت دادم . بعد از استراحت حجم خمیر باید دوبرابر بشه . نکته آخر این خمیر رو می تونین از روز قبل درست کنین و بزارین یخچال و روز بعد پیتزا درست کنین . در مورد فریزر من یه بار فریزر کردم زیاد راضی نبودم از کیفیتش . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم پنیر خامه اے ۲۵۰ گرم ◀️میتونید از پنیر ماسڪارپونه یا پنیرخامه اے لبنه استفاده ڪنید شڪر ۱۳۵ گرم ڪره نسبتاً نرم ۵۰ گرم تخم مرغ ۶ عدد شیر ۱۰۰ میلے لیتر آرد ۸۰ گرم نشاسته ذرت ۲۰ گرم آبلیمو ۱ ق چ وانیل نصف ق چ قالب گرد به قطر ۲۰ سانتیمتر ترجیحاً بهتره قالب ڪمربندے باشه چون خارج ڪردن ڪیک راحتتره طرز تهیه ابتدا ڪف و دیواره هاے قالب گرد رو چرب ڪنید و ڪاغذ روغنے بندازید اگه ارتفاع قالبتون مثل مال من ۶ سانتیمتره ڪاغذرو ڪمے بلندتر در نظر بگیرید تا ارتفاعش ۲ سانت از ارتفاع قالب بیشتر بشه روے ڪاغذروغنے رو هم چرب ڪنید بعد قالب رو توے فویل بپیچید حالا بریم سراغ آماده ڪردن مواد چیزڪیڪ پنیرخامه اے، ڪره و شیر رو توے ڪاسه بزرگ‌ بریزید و روے حرارت غیرمستقیم بزارید تا ڪاملاً یڪدست بشه بزارید ڪنار تا خنک بشه زرده و سفیده تخم مرغها رو جدا ڪنید و وقتے پنیرے خنک شد زرده ها رو به همراه وانیل بهش اضافه ڪنید و با همزن دستے هم بزنید بعد آبلیمو رو بریزید و مواد رو بزلرید ڪنار توے ڪاسه خشک و تمیز و سفیده ها رو بریزید و با دور تند هم بزنید ڪمے ڪه ڪف ڪرد شڪر رو ڪم ڪم در حین هم زدن اضافه ڪنید تا سفیده ها خوب فرم بگیره و موقعے ڪه ڪاسه رو برمیگردونید از ڪاسه نریزه حالا سفیده ها رو ڪم ڪم به مواد قبلے اضافه ڪنید و دورانے هم بزنید حواستون باشه زیاد هم نزنید چون پف سفیده ها میخوابه مواد رو داخل قالب بریزید و قالب رو توے یه ظرف بزرگتر بزارید تا نصف ارتفاع قالب آبجوش بریزید و بعد اون رو در فر گرم شده با دماے ۱۶۵ درجه حدود یڪساعت و ده دقیقه قرار بدید تا سطحش طلایے بشه بعد از پخت یک ربع تا نیم ساعت بزارید تو فر با در نیمه باز بمونه تا از حرارت بیفته و بعد از فر خارج ڪنید و از قالب درش بیارید وقتے ڪاملاً خنک شد با شابلون و پودرقند تزئینش ڪنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🐟😋(یه غذای جنوبی) مواد لازم برای طعم دار کردن ماهی: _ماهی شیر 500 گرم(پوست گرفته شده و بدون خار)🐟 _زعفران 3 ق غ خ _آبلیمو 2 ق غ خ _نمک و فلفل سیاه(هر کدوم نصف ق چ خوری) مواد لازم برای پخت قلیه: _سبزی قلیه ماهی 500 گرم(250 گرم گشنیز،150 گرم جعفری،100 گرم شمبلیله)🥦 _پیاز (2 عدد متوسط)🧅 _تمر هندی (1 بسته)(با 2 لیوان آب جوش صاف میکنیم) _سیر یک بوته🧄 _رب گوجه(1 ق غ خ) _ارد 1 ق غ خ(بخاطر غلیظ شدنش) _ادویه(نمک نصف ق چ خ) فلفل(2 ق چ خ) زرد چوبه (2 ق چ خ) . . ابتدا ماهی ها رو با زعفران و ادویه طعم دار میکنیم و به مدت 1 ساعت درون یخچال قرار میدیم.🐟 (از ماهی هم میتونید استفاده کنید) . سبزیا رو روی حرارت میزاریم (بدون روغن) تا آبش کاملا گرفته بشه.👍🏻و بعد از این که آب سبزی گرفته شد 3 ق غ خوری روغن مایع اضافه میکنیم.😋👍🏻 خوب هم میزنیم تا رنگ سبزی تقریبا سیاه بشه(مثل سبزی قورمه سبزی) اونو کنار میزاریم و میریم سراغ خود قلیه.😋 تمر هندی رو با 2 لیوان آب جوش حل میکنیم تا دونه هاش گرفته بشه و بعد از صافی رد میکنیم و کنار میزاریم. پیاز ها رو سرخ میکنیم(بدون روغن) وقتی آبش تبخیر شد و بعد روغن اضافه میکنیم،تا پیازها طلایی بشه.🧅 و بعد سیر رو اضافه میکنیم.🧄 و بعد آرد رو اضافه میکنیم.(ارد برای غلظت قلیه)🐟 ادویه جات رو اضافه میکنیم(فلفل زرد چوبه) در اخر هم رب گوجه(خوب تفت میدیم تا یک دست بشه) مرحله بعد اضافه کردن نصف لیوان آب جوش هستش. سبزی که سرخ کردیم به مواد اضافه میکنیم و تفت میدیم، خوب میکس میکنیم و بعد تمر هندی رو اضافه میکنیم.😋👍🏻 در اخر نمک هم اضافه میکنیم. در ظرف رو میزاریم تا قلیه به جوش بیاد و بعد حرارت رو کم میکنیم.(حدود 25 دقیقه) ماهی رو سرخ میکنیم (در حد تفت دادن حدود 4 دقیقه) ماهی که سرخ شد رو روی قلیه میچینیم. در ظرف رو نمیزاریم بعد از 5 دقیقه غذا ما آمادس ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
51.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تابستونه و میوه های جذاب و خوشمزه ش میتونید هر میوه ای که تو یخچال دارید رو میکس کنید و باهاش بستنی درست کنید مقدار مواد اولیه هم اصلا لازم به اندازه گیری نداره همش ذائقه ایه که دوست دارید چقدر شیرین یا شور باشه سیروپ شربت غلیظیه که ز جوشیدن میوه با شکر بدست میاد میتونید آماده بخرید یا خودتون وقتی مربا درست میکنید سیروپ یا همون شربت غلیظش رو جدا کنید اگه از میوه های شیرین استفاده میکنید حتماً کمی خامه هم بهش اضافه کنید عالی میشه در مورد بستنی آلبالو اینو بگم بهتون که میتونید با مقدار خیلی کمی آب بزارید بپزه و بعد میکسش کنید و با گلپر و نمک قاطی کنید و حتی میتونید با میوه های دیگه مثل آلو و آلوچه ترکیبش کنید خلاصه هر طور درست کنید خوشمزه میشه من چون خیلی عجله ای درست کردم دیگه فرصت نشد بپزمش ولی باز خیلی خیلی خوشمزه شد ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم هلو نیم کیلو معادل ۶ تا هلو متوسط شکر نصف لیوان شیر ۱ لیوان خامه نصف لیوان معادل ۱۰۰ گرم پودر ژلاتین ۲ ق غ پر آب سرد ۱/۴ لیوان طرز تهیه آب سرد رو داخل کاسه بریزید و پودر ژلاتین رو روش بپاشید داخل ماکروفر یا روی بخار کتری بزارید تا ژلاتین حل بشه هلو رو پوست بگیرید و خرد کنید هلو رو به همراه شکر، شیر و خامه داخل مخلوط کن بریزید تا یکدست بشه بعد ژلانین حل شده رو هم اضافه کنید و چند ثانیه دیگه مواد رو مخلوط کنید و بعد داخل قالب بریزید من از قالب پلاستیکی استفاده کردم بخاطر وجود خامه دسر بعداً به راحتی از قالب خارج میشه بنابراین نیاز به چرب کردن قالب نیست ولی اگه دوست داشتید میتونید با چند قطره روغن مایع کمی قالب رو چرب کنید قالب رو حداقل ۸ ساعت داخل یخچال بزارید تا دسر خودش رو بگیره بعد اطراف دسر رو آزاد کنید و یه ظرف مرطوب روی قالب بزارید و اون رو برگردونید و دسر رو به راحتی قالب خارج کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛