eitaa logo
آشپزی خاص
88.6هزار دنبال‌کننده
14.4هزار عکس
44.7هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
کره 100 گرم(به جای کره حیوانی میتوانید از کره گیاهی یا مارگارین استفاده کنید) شکر 3/4 پیمانه(میزان شکر تا 1/3 پیمانه قابل کاهش است) روغن مایع 1/4 پیمانه تخم مرغ 3 عدد وانیل 1/4 قاشق چایخوری شیر 3 قاشق غذاخوری آرد 1 پیمانه+3قاشق غذاخوری نشاسته ذرت 5 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت در این دستور قابل جایگزینی یا حذف نیست بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری( منظور قاشق چایخوری استاندارد هست در صورت عدم دسترسی از 2 قاشق مرباخوری) نمک 1 پَنس( مقداری که بین دو انگشت شست و اشاره جا میشود) زردآلو حدود 400 گرم همه مواد را از قبل از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند. قالب گرد 25 سانت یا مستطیل 20*30 را چرب و در صورت نیاز آردپاشی کرده یا کاغذ روغنی بیندازید. فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. آرد+بیکینگ پودر+نشاسته ذرت+نمک را مخلوط و 3 بار الک کنید. کره+شکر را 5 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا سبک و روشن شود. سپس روغن مایع را اضافه و 2 دقیقه با دور تند همزن بزنید. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه و هر تخم مرغ را 1 دقیقه با دور تند همزن بزنید. با تخم مرغ آخر وانیل را اضافه کنید. سپس شیر را اضافه و 2 دقیقه دیگر هم بزنید. مخلوط آرد را در 3 مرحله اضافه و آرام مخلوط کنید. نیمی از مایه کیک را در قالب ریخته و یکنواخت پخش کنید. مقداری از زردآلوهای تکه تکه شده را روی مایه کیک بریزید و باقی مانده مایه کیک را روی آنها پخش کنید. بقیه زردآلوهای نیمه شده را روی سطح کیک بچینید. قالب را برای مدت 45 تا 60 دقیقه یا تا زمانی که خلال دندان تمیز از کیک خارح شود در فر قرار دهید. اگه از قالب گرد استفاده میکنید ممکنه تایم پخت طولانی تر بشه که کاملا طبیعیه. میتوانید بعد از خنک شدن کیک روی اون مقداری پودر قند به دلخواه بپاشید. میتونید شلیل یا هلو رو جایگزین کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
‌ ‌چند رنگ ژله به دلخواه خودتون رو با ۱/۵ لیوان آبجوش مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا شفاف بشه و ذرات ژلاتین داخلش باقی نمونه . ‌این مقدار ژله که داخل فیلمه برای دو تا قالبه، اگر برای یک قالب بخوایین تهیه کنین بهتره از نصف بسته ژله و ۳/۴ لیوان آبجوش استفاده کنید . ‌ژله ها رو بریزید توی ظرف و بذارید یخچال تا خوب ببنده. ‌بعد از اینکه خوب سفت شدن اونا رو برش بزنید و با هم مخلوط کنید . ‌قسمت سفید این ژله پاناکوتاس ، شما میتونید از ژله بستنی آلوئه ورا هم استفاده کنید. ژله های رنگی رو بریزید توی قالب و روشون پاناکوتای سرد بریزید. ‌ اگه پاناکوتا یا ژله بستنی تون گرم باشه ، ژله های رنگی تون رو ذوب میکنه، پس حواستون به این موضوع باشه . ‌قالب رو به مدت ۶ ساعت بذارید یخچال تا دسر ببنده. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
14.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرز تهیه : اول برنج رو به شکل کته رو حرارت بذارید نا ابش کشیده بشه مطابق فیلم و بذارید کنار _🥘پیاز داغ ،گوشت مقداری روغن ،نمک و ادویه و زردچوبه را تفت دهید بعد سبزی دلمه رو اضافه یه تفت کوچیک بدید در آخر لپه پخته و برنج رو اضافه و مخلوط کنید _🥘برگ های دلمه رو بشورید و دُم برگ هاشو بگیرید و داخل ظرف کوچک روی هم بچینید و روش آب جوش بریزید تا کمی نرم بشه و راحتتر پیچیده بشه ،وقتی تغییر رنگ داد از آب خارج کنید _🥘 بعد مواد دلمه رو مطابق فیلم در برگهای مو بپیچید و درقابلمه کنار هم بچینید _🥘مواد سس دلمه رو مخلوط کنیدو با مقداری روغن روی دلمه ها بریزید _🥘میتونید یک بشقاب چینی روی دلمه ها بذارید تا برگ ها در حین پخت باز نشه ولی من اینبار نذاشتم بعد بذارید با حرارت ملایم حدود یکساعت بپزه و سس اون غلیظ بشه این سس طعم ملس خوشایندی به غذا میده _🥘بچه ها من سری قبل گوجه سبز هم موقع پخت به دلمه اضافه کردم ولی اینسری نکردم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
3.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام مامانای گل اینم دستور چندتا بستنی خونگی ساده. و ی راهکار خوب برای بچه هایی ک میوه خور نیستن. شیر نارگیل رو از ۹ماهگی میتونید بدید ب کوجولوهاتون. حالا روش گرفتن شیرنارگیل. گوشت نارگیل رو با اب میریزید داخل مخلوط کن و میذارید خوب میکس شن و بعد از صافی ردش میکنید. اون پالپ هاشم ک میمونه میتونید خشک کنید واسه ی مصرف غذاییتون. البته عالیس هم ی نوع شیرنارگیل زده حالا دقیق اطلاع خاصی ندارم.ولی تو مغازه ها موجود. از شیر بادام هم میتوان استفاده کرد. میتونید از ترکیب با شیر یا بدون شیر مسوه ها استفاده کنید و بستنی یخی میوه ای سالم بهشون بدین. الانم ک فصل میوه های تابستونه و تنوعشون زیاد از اب طالبی و هندوانه و خربزه گرفته تا تو تو فرنگی هلو و شلیل و غیره... نوش جون کوچولوتون ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چند تا ایده جالب آشپزی واسه دورهمی هاتون یاد بگیرید عالیه 😍👌 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
714.6K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍃🌸صبح چهارشنبه تون 🍃🌸معطر به عطر خوش صلوات 🍃🌸بر حضرت محمد (ص) 🍃🌸و خاندان مطهرش 🌸 🍃 🍃🌸اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ 🍃🌸وآلِ مُحَمَّدٍ 🍃🌸وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ🌸🍃 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بقچه کباب (با مرغ) مواد لازم: 3 عدد یوفکا (یوفکای ایرانی کوچک است برای همین مقدار بیشتری نیاز دارید) مخلوط روغن زیتون و آب برای خیس کردن یوفکا (حدود یک لیوان نصف روغن و نصف آب و یا مقدار روغن کمتر از نصف باشد) برای سس بشامل: 2 قاشق غذاخوری کره 1 قاشق غذاخوری روغن مایع 1 قاشق غذاخوری آرد 1.5 لیوان شیر نمک ، فلفل سیاه 1 قاشق چای خوری جوز هندی رنده شده (اگر دارید) برای داخل یوفکا: نیم کیلو ران مرغ بدون پوست 1 عدد فلفل قرمز 4_3 عدد فلفل سبز 10 عدد قارچ نمک ، فلفل سیاه ، پودر فلفل قرمز ، خیلی کم فلفل قرمز پرک شده طرز تهیه: برای سس بشامل کره و روغن مایع را داخل قابلمه کوچکی بریزید و روی اجاق آب کنید. آرد را اضافه کنید و کمی تفت بدید سپس در حالیکه هم میزنید شیر را اضافه کنید و مدام هم زده بپزید. درآخر نمک و ادویه ها را اضافه کنید و اجاق را خاموش کنید. داخل ماهیتابه ای روغن زیتون بریزید و مرغ خرد شده را اضافه کنید. تا وقتی که آب مرغ کشیده شود با حرارت زیاد بپزید. سپس قارچ خرد شده و سپس فلفل ها را اضافه کنید و تفت بدید. ادویه ها را اضافه کنید و تا وقتی که کمی آبش کشیده شود بپزید. سس بشامل را به مواد مرغی اضافه کنید و هم بزنید. هر یوفکا را به 4 قسمت تقسیم کنید. یوفکا را با مخلوط روغن زیتون و آب کمی خیس کنید. هر یوفکای برش زده را داخل کاسه گودی باز کنید و از مواد مرغی آماده شده داخل یوفکا بذارید سپس یوفکاهای کناری را روی مواد آورده بپوشانید. کاسه را برگردانید و یوفکا را داخل سینی بچینید. تمام مواد را به این شکل آماده کنید. روی یوفکاها را با مخلوط روغن زیتون و آب خیس کنید. در فر 200 درجه تا وقتی که سرخ شود بپزید. نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
لازانیا مخصوص تقدیم به همه شما عزیزان، یک لازانیا درجه ۱ که امیدوارم حالشو ببرید. برای ۶ نفر: »»سس گوشت: روغن مایع: ۲ قاشق غذاخوری پیاز ۲ عدد گوشت چرخ‌کرده گوساله: ۶۰۰ گرم فلفل دلمه: ۲ عدد قارچ: ۵۰۰ گرم فلفل سیاه: نصف قاشق چایی‌خوری فلفل سفید: ۱ قاشق چایی‌خوری آویشن، زردچوبه و پودر سیر: ۱ قاشق چایی‌خوری نمک: ۲ قاشق چایی‌خوری رب گوجه: ۲ قاشق غذاخوری لازانیا: ۵۰۰ گرم پنیرپیتزا: ۵۰۰ گرم مدت زمان پخت سس: ۲۵ دقیقه »» سس سفید(یا همون بشامل): کره: ۵۰ گرم آرد: ۱ قاشق غذاخوری شیر: ۱ فنجان پارمسان: ۱ قاشق غذاخوری برای لایه بندی مواد بعد از اینکه کف ظرف رو چرب کردید، به ترتیب نوار های پخته شده لازانیا، سس سفید، سس گوشت و پنیر پیتزا رو به صورت لایه‌لایه بچینید، دقت کنید برای اینکه لازانیا وا نره، نوارهای لازانیا رو در هر لایه ۹۰ درجه بچرخونید، دقیقا مثل تار و پود. روی قالب رو فویل بکشید و به مدت ۳۰ دقیقه در فر با دمای ۲۰۰ درجه بزارید، سپس فویل را بردارید و ۱۰ دقیقه دیگر در فر بزارید تا روی آن برشته شود. شما میتونید لازانیا رو در ماهیتابه لایه بندی کنید و روی گاز با حرارت ملایم اون رو درست کنید. در نهایت می‌تونید روی اون رو با جعفری تزیین کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛