eitaa logo
آشپزی خاص
96.8هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.2هزار ویدیو
67 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
خمیر رو طبق دستور زیر درست کردم آرد ۲.۵ تا ۳ پیمانه خمیر مایه یک قاشق غذاخوری آب ولرم یک پیمانه (در حدی که دست نسوزه و سرد هم نباشه وگرنه خمیرمایه عمل نمیاد) نمک یک چهارم ق چ شکر نصف قاشق چایخوری روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری اول خمیر مایه رو با آب ولرم و شکر مخلوط کردم و تقریبا ۱۰ دقیقه گذاشتم بمونه تا پف کنه و عمل بیاد. بعد ۲.۵ پیمانه ارد و نمک رو مخلوط و الک کردم و وسطش رو گود کردم. روغن و خمیر مایه عمل اومده رو ریختم. و شروع کردم به مخلوط کردن تا یکدست بشه حدود یک ربع هم کاملا ورز دادم، بقیه آرد (نصف پیمانه) رو اگه لازم بود اضافه میکردم تا جایی که به دست نچسبه و خمیر یکدست و لطیف بشه، من که کمتر از مقدار باقیمونده استفاده کردم. خمیر اگر چسبناکه هر چه بیشتر ورز بدید بهتر میشه زیاد ارد نزنید که خمیرتون سنگین نشه. بعد توی کاسه بزرگتری رو چرب کردم و خمیرو گذاشتم توش‌ روش یه نایلون تمیز یا سلفون کشیدم و با پارچه پوشوندم و گذاشتم بمونه تا حجمش دوبرابر بشه. من جای گرم گذاشتم یک ساعته پف کرد. . برای مواد میانی هر چی دلتون بخواد میتونید بذارید. سبزیجات یا گوشت چرخکرده یا مرغ و.. من پیاز داغ درست کردم بعد سینه مرغ خرد شده و بعد قارچ و فلفل دلمه توش ریختم. یه حبه سیر رنده یا ریز شده و نمک و فلفل و آویشن و نوک قاشق رب گوجه هم زدم خمیر که اماده شد تقریبا اندازه بزرگتر از گردو گرفتم و گرد و بازش کردم و یه قاشق از مواد توش ریختم. روش پنیر پیتزا هم ریختم و بعد خمیر رو پیچوندم فر رو از قبل با دمای ۱۸۰ درجه داغ کردم. روی پیراشکی ها رو با زرده تخم مرغ و زعفرون و کره رومال زدم و کنجد و سیاهدونه پاشیدم و گذاشتم توی فر. برای حدود بیست دقیقه خودتون با توجه به فرهاتون باید چک کنید. یه کاسه آب هم توی فر بذارید نون خشک نشه. آخرش من دو دقیقه گریل رو هم زدم کمی روش طلایی تر بشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: کره 125 گرم روغن نباتی نصف استکان شکر یک استکان تخم مرغ یک عدد وانیل اندازه نوک انگشت پودرخمیرمایه 1 قاشق چایخوری آرد به اندازه کافی طرز تهیه: ابتداتمام موادخمیرروباهم مخلوط کنید وبه اندازه ای آرد اضافه کنید که خمیرتون چسبنده نباشه وبذارید دوساعت خمیرتون استراحت کنه. به اندازه ی تعداد تارتی که میخواهید تهیه کنید، با ارد خمیر درست کنید، سعی کنید خمیرتان سفت سفت هم نباشد. من مربای زردآلو داخلش گذاشتم. در صورت تمایل هر نوع مربای دیگه ای هم میتونید استفاده کنید. خمیر را داخل قالب های تارت، درست مثل شکل پهن کنید. با چنگال سوراخهای کوچکی در کف خمیر درست کنید. مرباها را به اندازه مساوی داخل خمیر بگذارید. با یک لایه خمیر، رویش را بپوشانید. با کمک چنگال اطرافش را کاملا به هم بچسبانید. فر را از قل در دمای 180 درجه داغ کرده و تارت ها را تا زمانی که به صورت پشت و رو سرخ شوند، بپزید. بعد از اینکه کمی خنک شد پودر شکر را رویش بپاشید. این تارت تا مدت زیادی قابل نگهداری است. نوش جان😍😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
گوجه ها رو تمیز شسته وسر اونو بزنید ودو تکه کنید آگه وسیله له کردن ندارید بزارید رو شعله گاز تا گرم شه دقت کنید نباید جوش بزنه فقط گرم شه کافیه بزارید کمی سرد شه از صافی رد کنید وسپس از الک رد کنید وبزارید رو شعله گاز با حرارت بالا تا بپزه وغلیظ بشه عزیزان نمک رب حتما باید نمک درشت دانه باشه نمک ید دار ونمک نمکدان نمیشه نمک رو وقتی باید اضافه کنید نیم ساعتی مانده به اینکه گاز رو خاموش کنید آگه زود نمک رو اضافه کنید رب سیاه میشه نمک چشمی زده میشه باید ازش بچشید زیاد بزنید رب تلخ میشه باید به اندازه باشه کم کم بزنید وازش بچشید الانه دستگاهای تو بازار موجود رب رو باهاش له میکنن رب اونا خوشمزه نیست چون تخم وپوستشو هم له میکنه برای درست کردن رب حتما پوست و تخم ازش جدا بشه رب رو تو تشت بزرگ بپزی بهتره وخوش رنگتره تا تو منجل عزیزان رب رو آگه به مقدار زیادی نگه داری میکنید بهتره اونو فریزیر کنید در غیر اینصورت باید مقداری روغن جامد آب کنید وروش بریزید رب که تو جای خنک یا یخچال نگهداری میکنید روش روغن جامد بریزید تا هوا بهش نفود نکنه ونترشه ربی که فریزیر نمیشه باید کاملا آبش کشیده شه وگرنه زود کپک میزنه و ترش میشه چون مقدار رب من زیاد بود اونو فریزیر میکنم تو زیپ کیپ میریزیم تا جای کمتری رو بگیره آگه آب رب به خوبی گرفته شه رب یخ نمیزنه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پارفه کیوی مواد لازم 3 عدد کیوی 1 قوطی پنیر لبنه 200 گرمی 100 میلی خامه (نصف قوطی) 2 پاکت پودر کرم شانتی (پاکت 75 گرمی ،همان پودر خامه هست که بهش اسانس اضافه شده ، اگر کرم شانتی ندارید پودر خامه بریزید) 2 قاشق غذاخوری پودر قند برای داخل پارفه 2 پاکت بیسکوییت سبوس دار جو طرز تهیه: کیوی را داخل غذاساز به حالت پوره در آورید. تمام مواد را داخل کاسه ای بریزید و با همزن هم بزنید. 1.5 پاکت بیسکوییت را با دست خرد کنید و به بقیه مواد اضافه کنید و هم بزنید. نصف بیسکوییت را برای کف پارفه کنار بذارید. داخل کاسه بزرگی سلفون بکشید. برش های کیوی را در کناره های ظرف بچینید و مواد را داخل کاسه بریزید و صاف کنید سپس بیسکوییت ها را بچینید. با سلفون روی مواد را بپوشانید حداقل یک الی سه ساعت داخل فریزر بذارید. قبل از سرو برگردانید و تزیین کنید. هر مقدار که دوست دارید برش بزنید و بقیه را تا هر زمان که دوست دارید داخل فریزر نگه دارید. نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این نان واقعا خوشمزه و عالیه حتما امتحان کنین🤗 مواد لازم: 1 لیوان شیر گرم 1 لیوان آب نصف لیوان روغن مایع 2 تخم مرغ 1.5 قاشق غذا خوری مایه خمیر خشک فوری 2 قاشق غذاخوری شکر نمک تا دو قاشق چایخوری آرد به میزان لازم تا حدیکه خمیر به دست بیاید، بافت این خمیر بسیار نرم است. تکه های کره که بر روی چونه ها گذاشته و ورز میدهیم( مانند ویدیو ) طرز تهیه: چون مایه خمیر فوری استفاده میکنیم احتیاج به عمل آوری جدا نیست، تمام مواد تشکیل دهنده برای خمیر با هم مخلوط می شوند. آرد به تدریج اضافه می شود تا خمیر نرمی به دست بیاید. خمیر به مدت 40 دقیقه به استراحت نیاز دارد. سپس خمیر را مانند ویدیو رول کرده و میپیچیم و مجددا ده دقیقه استراحت میدهیم. بر روی آن رومال زرده و شیر میدهیم. در فر پیش گرم شده 200 درجه سانتیگراد (380 درجه فارنهایت) تا زمانیکه روی آن طلایی شود میپزیم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ترشی_فلفل__کرفس ترشی تند و آتشین 😉این ترشی مخصوص کوفته وابگوشته واقعا میچسپه😉 حتما باید از فلفل تند استفاده بشه فلفل شیرین نمیشه از کرفسی که برای خورشت استفاده میشه استفاده نکنید نوع کرفس استفاده شده تو فیلم نشون دادم سرکه سفید باشه سرکه قرمز خیلی تند میشه فلفل تند یک کیلو کرفس ۷۰۰ گرم شوید،نعنا،،حعفری،ریحان سفید،ترخان ۳۰۰ گرم سیر یک بوته هویج ۴ عدد متوسط نمک حدود پنج قاشق سر پر سرکه به میزان لازم فلفل رو بشورید وکنار بزارید کرفس وسبزی رو خرد کنید وبشورید ورو پارچه پهن کنید تا ابی ازش باقی نمونه سیر و هویج رو پوست بگیرید وخرد کنید مقداری آب بزارید بجوشه وکمی نمک توش بریزید فلفل رو بهش اضافه کنید حدود ده دقیقه بجوشه تا تلخیش گرفته بشه سپس ابکش کنید به هیچ وجه آب روش نریزید وگرنه بعدا ترشی یا کپک میزنه یا سفید میشه موادی که استفاده میکنید حتما ابی روشون نمونده باشه سپس تو ظرفی که گنجایش مواد رو داشته باشه به ترتیب مخلوط کرفس وسبزی،فلفل،سیروهویج بریزید ومخلوط سرکه ونمک روش بریزید ودرشو ببنیدی وجای خنک بزارید این ترشی بعد از چند روز قابل خوردنه اگه جای خنک نداشتید بعد از چند روز تو یخچال بزارید بعد از دو روز بچشید اگه نمکش کم بود نمک بزنید از نمک نمکدان استفاده نکنید نمک ترشی دونهاش درشته یا از نمک شکری استفاده کنید که تو سوپر مارکتا فراوونه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ابتدا سیب زمینی ها را پوست کنده و آب پز می کنین بعد با کره بصورت پوره در می آوریم گوشت چرخ کرده و پیاز رنده شده و تخم مرغ و آردسوخاری را با هم مخلوط کرده و بصورت توپ های کوچک در می آوریم و کامل سرخ می کنیم حال ته ظرف سیب زمینی بعد کوفته ها و در آخر پنیر را اضافه کرده داخل فر می پزیم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دو عدد موز یخ زده، دو عدد خرما، یک قاشق پودر کاکائو،یک چهارم لیوان فندق، یک قاشق کره بادام زمینی، دو لیوان شیر،مقدار خیلی کمی نمک همه این مواد را مخلوط کنید و در شیشه با میوه های دیگر تزیین کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 بروکلی متوسط یک عدد قارچ ۱۵ عدد برنج ۴ پیمانه پیاز ۱ عدد زعفران،نمک،فلفل و زردچوبه به میزان لازم طرز تهیه🔻 یک عدد پیاز رو سرخ میکنیم و قارچ و بروکلی رو بهش اضافه میکنیم و برای چند دقیقه تفت میدیم و بعد نمک،زردچوبه و فلفل رو اضافه میکنیم. برای برنج من همیشه به صورت کته درست میکنم،به این صورت که یک و نیم پیمانه آب بیشتر از پیمانه برنج توی قابلمه میزارم تا جوش بیاد و بعد آب برنج خیس خورده با نمک رو میگیرم و به قابلمه اضافه میکنم و کمی هم روغن اضافه کردم و در قابلمه رو گذاشتم و بعد شعله رو ملایم کردم تا آب برنج آروم جمع بشه و زمانی که آب برنج جمع شد به ظرف دیگه ای انتقال دادم و بعد یک لایه برنج و یک لایه از مواد رو گذاشتم و همین مرحله رو تا آخر ادامه دادم و روی هر لایه از مواد مقداری زعفران برای خوشطعم شدنش ریختم و بعد هم برای ۴۵ دقیقه تا یک ساعت میزاریم که دم بکشه و بعد هم سرو کنید و نوش جااان😍 اگر برنج رو آبکش میکنید هم فرقی نداره و همین مراحل رو زمانی که برنج رو آبکش کردید انجام بدید. اگر هم دوست میتونید سینه مرغ ریز خرد شده رو همون مرحله اول بعد از سرخ شدن پیازها به موادتون بزنید و بعد قارچ و بروکلی رو اضافه کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دوستان اصل اسنک به داشتن همین دستگاه اسنک ساز است چند تا صفحه مختلف داره من از گریل استفاده کردم طرزتهیه نان باگت سایز کوچک باشه خوبه اگر نبود سایز متوسط که دوتا استک به شکل بستنی بما میده از وسط نصف کنید وبعد هر نصف را برش بزنید تا جدا بشه طبق فیلم بعد یه چوب بستنی وسط قرار بدین میتونید از جاهائیکه ظروف یکبار مصرف دارن بخرید قیمتش هم زیاد نیست یه بسته که فکر کنم 50تا هم بشه 3500 خوب بعد یه برش از پنیر ورقه ای روی چوب بذارید من از پنیر گودا استفاده کردم هر طعمی دوست دارید اشکالی نداره بعد یه برش که بهتره دولا باشه کالباس من از مرغ وقارچ استفاده کردم بعد دوتا برش گوجه که بهتره نسبتا سفت باشه وباز م پنیر ودر اخر لایه دوم نان وبذارید توی دستگاه تا پرس وطلایی بشه اگر از کناره ها پنیر زد بیرون سرد که شد با چاقو مرتب کنید وتوی تولد بچه ها درست کنید وکلی خوشحالشون کنید ونوووووش جان😊 نکته............ اگر دستگاه ندارید ودوست دارید درست کنید همه مراحل را توی تابه بدون روغن انجام بدین فقط باید یه جسم سنگین روش بذارید تا پرس بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سارما پادشاه مواد لازم: شیر ۴لیوان شکر۵ ق غ پودر کاکائو ۲ ق غ آرد ۳ ق غ پر 80 گرم شکلات تلخ ۸۰ گرم وانیل شکری ۱ پاکت (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی) کره ۱ ق غ بیسکوییت پتی بور ۱ بسته پودر کرم شانتی ۱ پاکت که با 1 لیوان یا کمی کمتر شیر هم زده شده( پودر کرم شانتی 75 گرمی است همان پودر خامه است که با شیر هم زده میشود و فرم میگیرد، میتوانید از خامه قنادی استفاده کنید ) طرز تهیه: بیسکوییت پتی بور را در غذاساز پودر کنید و داخل سینی فر بریزید و در تمام قسمتها به طور یکنواخت پخش کنید شیر، شکر،پودر کاکائو و آرد را داخل قابلمه ای بریزید و با همزن دستی خوب هم بزنید سپس روی اجاق در حالیکه هم میزنید بپزید تا قوام بگیرد و غلیظ شود. اجاق را خاموش کنید و شکلات ، وانیل و 1 قاشق غذاخوری کره را اضافه کنید و 4_3 دقیقه با دور تند همزن برقی هم بزنید. محلبی (منظور همان مواد پخته شده) که با همزن برقی هم زدید و گرم است را آرام و به طور یکنواخت روی بیسکوییت بریزید و با لیسک آرام بمالید. حداقل 4_3 ساعت در یخچال بذارید(میتوانید یک شب در یخچال بذارید) سپس کرم شانتی را به طور یکنواخت و با دقت داخل سینی بریزید و بمالید. سپس مثل فیلم برش بزنید و با لیسک از زیر برداشته و رول کرده و سرو کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یه غذای خوشمزه و عالی . با هر نوع خمیری هم میشه درست کرد . . برای خمیر: آرد سفید تقریبا ۱/۵ لیوان ( برای من این بار کمی بیشتر برد) تخم مرغ کوچک ۱ عدد شیر ولرم نصف لیوان پودر خمیر مایه ۱ ق م(لوازم قنادی ها ، سوپری ها و نانوایی ها دارن ) نمک ۱/۴ ق چ شکر ۱ ق م روغن مایع ۵ ق غ با این مقدار مواد ۴ تا اشترودل داریم . اگه خواستین مواد رو دو برابر کنین ، تخم مرغ همون ۱ عدد بزرگ استفاده کنین . شیر ولرم و شکر رو مخلوط کردم . پودر خمیر مایه رو ریختم و کمی مخلوط کردم . در ظرف رو گذاشتم ، تا خمیر مایه به عمل بیاد ، ده دقیقه . تخم مرغ رو توی ظرف دیگه ای کمی زدم . نمک و روغن و خمیر مایه به عمل اومده رو اضافه کردم . آرد رو که الک کرده بودم به تدریج اضافه کردم و ورز دادم . آرد رو تا زمانی بریزین که خمیر به دست نچسبه . اندازه اش تقریبیه ، به اندازه تخم مرغ بستگی داره . خمیر رو ده دقیقه ورز دادم . توی ظرف تمیز گذاشتم و روش رو با پارچه و یه دیس پوشوندم توی جای نسبتا گرم به مدت یک ساعت استراحت کنه . بعد از استراحت پف خمیر رو با ورز دادن گرفتم . به ۴ قسمت تقسیم کردم . برای مواد داخلی از هر چی دوست دارین ، سلیقه ای هستش ،بسته به ذایقه خودتون داره . چه بخواین گوشت بریزین ، چه نریزین ، یا حتی با مرغ. من پیاز تفت داده شده و گوشت چرخ کرده و فلفل دلمه تفت داده شده و کمی نخود فرنگی رو مخلوط کردم و نمک و زردچوبه و کمی آویشن و کمی رب گوجه ریختم . هر قسمت رو با وردنه باز کردم به شکل مستطیل . بعد با یه چاقو اطرافش رو برش دادم یه مقدار سس گوجه و روش پنیر پیتزا ریختم . روی اون مواد گوشتی و پنیر پیتزا ریختم و لاش رو بستم و نوارها رو به دورش پیچیدم . بعد برای رومال از یه زرده تخم مرغ و کمی زعفران استفاده کردم . اشترودل ها رو توی سینی فر که کاغذ روعتی انداخته یا چرب کرده، چیدم . در فر از پیش گرم شده ۱۷۰ درجه به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه دقیقه قرار دادم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پیده گوشت مواد لازم برای تهیه خمیر: آب ولرم ۲ لیوان(450/500 میلی لیتر) خمیر مایه خیس نصف پاکت(20 گرم) شکر ۱ ق م نمک ۱،۵ ق م روغن مایع برای داخل خمیر ۲ق غ آرد بیشترازنیم کیلو روغن مایع برای جمع کردن خمیر ۲ ق غ برای مواد داخل پیده: فلفل قرمز و سبز از هر کدام 2 عدد پیاز ۲عدد گوجه فرنگی ۲عدد رب فلفل ۱ ق م گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم روغن مایع ۲،۳ ق غ نمک، فلفل قرمز پرک شده، فلفل سیاه کمی پنیر پیتزا و پنیر موزارلا تخم مرغ ۱ عدد طرز تهیه: خمیر مایه را با دست خرد کنید و همراه با آب ولرم و شکر داخل ظرفی بریزید و هم بزنید(میتوانید به جای خمیر مایه خیس از 1 قاشق غذاخوری خمیر مایه خشک استفاده کنید ، و حدود 10 دقیقه استراحت بدید تا خمیر مایه کف کند)روغن مایع و نمک را اضافه کنید آرد را کم کم بریزید و ورز بدید و خمیر نرمی که به دست نمی چسبد آماده کنید. وقتی خمیر شکل گرفت درآخر برای جمع کردن خمیر 2 قاشق غذاخوری روغن مایع اضافه کرده خمیر را جمع کنید و داخل ظرف بذارید. روی خمیر را بپوشانید و حدود یک ساعت استراحت بدید سپس پیده ها را آماده کنید برای مواد داخل پیده سبزیها را با دست ریز ریز خرد کنید. از غذاساز استفاده نکنید چون مواد داخلی آن آب می اندازد بعد از اینکه سبزی ها را ریز ریز خرد کردید گوشت و ادویه را اضافه کرده خوب مخلوط کنید. برای مواد داخلی پنیری هم تخم مرغ، پنیر پیتزا و موزارلا کمی نمک و فلفل قرمز پرک شده را داخل کاسه ای مخلوط کنید. خمیر را به شکل چانه هایی به بزرگی پرتقال جدا کرده استراحت دهید. سپس با وردنه به صورت نازک به ضخامت نیم سانتیمتر باز کنید. قسمت وسط آن از مواد داخلی قرار دهید. در صورت دلخواه کناره هایش را ببندید و روی خمیر های کناری زرده تخم مرغ بمالید به خودتان بستگی دارد. سپس داخل فر 250/300درجه از قبل گرم شده در پایینترین طبقه، پیده ها را روی سینی فر تا وقتی سرخ شوند بپزید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛