eitaa logo
آشپزی خاص
99.5هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
این ته چین خیلی عالی و خوشمزه و خوش خوراکه . برای ۳ نفر برنج ۳ پیمانه لوبیا سبز ۱/۵ پیمانه گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم پیاز ۱ عدد زرده تخم مرغ ۳ عدد ماست چکیده نصف لیوان روعن مایع یک سوم لیوان زعفران به میزان لازم نمک و زردچوبه و دارچین و رب گوجه به میزان لازم لوبیا سبز رو پختم . یه پیاز رو خرد کردم و تفت دادم . گوشت چرخ کرده رو اضافه کردم و تفت دادم و بعد بهش لوبیا رو اضافه کردم و نمک و زردچوبه و دارچین و رب گوجه ( و هر ادویه ای که دوست دارین گلاب و یا پودر گل محمدی و زنجفیل و کلا دل به خواهی هست بر طبق ذایقه خونواده تون و علاقه مندی تون تنظیم کنین ) ریختم و بعد کمی تفت از حرارت برداشتم . برنج رو هم از قبل با کمی نمک خیس کردم و داخل آب جوش ریختم و وقتی نیم پز شد آبکش کردم . زرده تخم مرغ و زعفران و ماست و روغن مایع و کمی نمک رو با هم مخلوط کردم و برنج رو بهش اضافه کردم و مخلوط کردم . قابلمه رو کف و دیواره اش رو کمی با روعن چرب کردم و نیمی از برنج زعفرانی رو ریختم و فشرده و صاف کردم . از مواد گوشت و لوبیا ریختم و بعد مابقی برنج رو خوب فشرده کردم و کمی روغن آب روش ریختم و در رو گذاشتم و روی حرارت به مدت ۴۰ دقیقه قرار دادم تا بپزه و دم بکشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پیاز کوچک 1 عدد سیر 1 تا 2 حبه(من از پودر سیر استفاده کردم) قارچ 400 تا 500 گرم ژامبون نگینی یا مرغ پخته شده 200 گرم سس مایونز یا خامه صبحانه 2 قاشق غذاخوری آویشن به میزان لازم پنیر پیتزا به میزان دلخواه جعفری ساطوری 2 قاشق غذاخوری نان باگت 2 تا 3 عدد . ابتدا پیاز را نگینی کرده و تفت دهید تا سبک و شفاف شود. (در صورت استفاده از سیر بعد از سبک شدن پیاز،سیر رنده شده را اضافه و کمی تفت داده و بعد قارچها را اضافه کنید) سپس قارچهای ورقه شده را با 1 قاشق غذاخوری آبلیمو تفت دهید تا آب اضافی آنها کشیده شود. ژامبون یا مرغ پخته شده را اضافه و کمی تفت دهید. سپس پودر سیر و اویشن و جعفری را اضافه و بلافاصله حرارت را خاموش کنید. مواد را کنار بگذارید تا ولرم شود سپس خامه یا مایونز را اضافه و مخلوط کنید. من از مایونز استفاده کردم به هیچ وجه خامه یا مایونز را حذف نکنید چون چسبندگی مواد از بین میره و از طرفی در فر مواد خشک میشه. در انتها پنیر پیتزا را بیفزائید. نان ساندویچی یا باگت را به اندازه دلخواه برش زده و از مواد روی نان بکشید. در سینی فر چیده 5 تا 7 دقیقه در فر 200 درجه قرار دهید در حدی که پنیر پیتزا ذوب شود. من از نان روگِن استفاده کردم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: آب 40 گرم زرده تخم مرغ یک عدد تخم مرغ یک عدد ماست 180 گرم سفت وشیرین ارد ۵۰۰ تا ۵۵۰گرم شاید کمی بیشتر حتما آرد شیرینی پزی باشه آرد نانوایی استفاده نکنید وانیل نوک قاشق چایخوری روغن مایع ۴۰ گرم روغن جامد آب کرده 60 گرم (روغن جامد رو جتما آب کنید ) نمک نصف قاشق چایخوری مواد داخل قطاب بادام یا مغز گردوی خورد شده یا پودر نارگیل یک لیوان من نصف گردو ونصف پودر نارگیل استفاده کردم هل ساییده شده مقداری پودر قند ۱۵۰گرم یا یک دوم پیمانه گلاب ته استکان روغن مایع برای سرخ کردن وپودر قند برای روی قطابها درست کردن خمیر همه مواد جز آرد داخل کاسه میریزیم وبا همزن برقی ویا دستی میزنیم حدود یک دقیقه سپس ارد را یکدفعه اضافه کرده حتما صد گرم از آرد رو کنار بزارید شاید خمیر سفت شه مقدار آب خوری آردها فرق داره آگه دیدید خمیر شله وهنوز چسبندگی داره کم کم آرد رو اضافه کنید تا خمیر نرم ولطیفی بدست می‌آید زیاد آرد به خوردش ندید تا قطاب سفت نشه زدن خمیر هم با دست هم با همزن میتونید انجام بدید با دست زور وبازو میخواد با هم زن حتما از پرهای خمیر استفاده کنید حدود چهار دقیقه با هم زن باید بزنید ده دقیقه با دست با دست چنگ نزنید حتما با کف دست خمیر رو جمع کنید مواد داخل قطاب رو آماده کنید مواد داخل قطاب سلیقه ای هست از هرموادی میتونید استفاده کنید مواد داخل قطاب خمیری نباید باشه باید پودری باشه خمیر نیازی به استراحت ندارررره از اینجا به بعد تو ویویدی همه چیز مشخصه قالب بزنید ومواد رو میانی خمیر بزارید وخمیر رو جمع کنید روغنی مایعی که قطاب رو توش سرخ میکنید حتمااااااا داغ باشه لبه های رو خوب بهم بچسپونید تا موقع سرخ کردن از هم باز نشن وقتی که سرخ شدن بزارید خنک شه وپودر قند بپاشید روش آگه پودر قند دوست ندارید میتونید نزنید این سلیقه ایه این مقدار اندازه ها مقدار شیرینه که رو سینیه به جای پودر گردو و پودر گردو پودر بادام استفاده کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای پیشگیری از چسبیدن مایه کیک به قالب، مخلوطی از روغن مایع،کره و آرد ته قالب بریزید 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
داریم‌ امروز بچه ها عاشقش میشن . 🎀مواد لازم: سیب زمینی نیم کیلو پنیر چدار ۸۰ گرم (اگه نداشتین، پنیر پیتزا) نمک نصف ق چ فلفل سیاه یک چهارم ق چ نشاسته ذرت ۱۰۰ گرم جعفری خرد شده به میزان لازم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فوری ابتدا نون باگت ها رو از وسط برش داده سس قرمز زده پنیر پیتزا ریخته و به ترتیب سوسیس فلفل دلمه و ذرت و مجددا پنیر پیتزا گذاشته و در فر با درجه حرارت ۱۸۰ گذاشته تا وقتی روی پیتزا طلایی بشه دوستان مواد داخلی سلیقه ای هستش شما میتونید از گوشت چرخ کرده یا مرغ و ....استفاده کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم(برای ۲نفر)🔻 برنج ۱/۵ پیمانه تن ماهی ۱عدد ماهی آزاد ۱۵۰ گرم(۲برش) سبزی پلویی ۱۵۰گرم ادویه پلویی ۱ق غ پیاز ۱عدد سیر ۲ حبه نمک فلفل زردچوبه گرد لیمو کشمش پلویی ۲ ق غ زرشک ۱ق غ طرز تهیه🔻 بچه ها اول از همه تن ماهیمونو میذاریم ۲۰ دقیقه به حال خودش بجوشه تو این فاصله به ماهیمون نمک، فلفل،زردچوبه و گرد لیمو میزنم و با حرارت زیاد فقط دو طرف ماهی رو سرخ میکنیم و میذاریم کنار. تو تابه پیاز خورد شده به همراه فلفل و زردچوبه تفت میدیم کمی که سبک شد بهش سیر حلقه شده اضافه میکنیم، ۳۰ فقط ۳۰ ثانیه ❗️ تفت بخوره . و بلافاصله سبزی پلویی اضافه میکنیم و باهم مخلوط میکنیم و تفت میدیم ماهی سرخ شده و ماهی تن رو با دست لایه لایه میکنیم و به موادمون اضافه میکنیم بعد از آبکش کردن برنج موادُ لایه لایه به برنج اضافه میکنیم و تو هر لایه رو برنج کمی از ادویه پلویی میریزیم و میذاریم دم بکشه در آخر بعد از سرو برنج روش با کشمش و زرشک تفت داده شده تزیین میکنیم نکات⚠️ ۱)بچه ها حواستون باشه نه ماهی و نه تن ماهی هیچکدوم نباید با دست له بشه فقط لایه لایه گوشتشو از هم باز میکنیم ۲)من روغن تن ماهی هم با مواد مخلوط میکنم طعم برنج فوق العاده میشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام دوستای عزیزم غذا آوردم براتون خوشگل خوشمزه آسون و شایدم جدید خودم اولین بار بود درستش میکردم ولی دیگه رفت توی برنامه غذاییم خیلی خوشمزه بود مطمئنم شما هم درست کنید خوشتون میاد مواد لازم🔻 💜دو عدد پیاز 💜150 گرم گوشت چرخ کرده 💜زردچوبه فلفل دارچین زعفران نمک و جعفری خشک 💜سه عدد کدو سبز 💜یه حبه سیر به دلخواه 💜رب گوجه فرنگی طرز تهیه🔻 همونطور که دیدید ابتدا گوشت چرخ کرده و با پیاز و ادویه ها مخلوط کردم و ورز دادم گذاشتم یخچال در این فاصله سه عدد کدو رو حلقه حلقه کردم مواد توش رو به اندازه یک دایره درآوردم و بعضی رو قالب زدم و داخلشون رو با مواد گوشتی پر کردم کمی داخل روغن کم سرخشون کردم و گذاشتم توی سس که بپزه و جا بیفته برای سس یه دونه پیاز و یک حبه سیر رو تفت دادم به همراه زردچوبه فلفل و رب و آب جوش ریختم جوش که اومد کدو ها رو گذاشتم داخلش تا بپزه از عطر و طعمش نمیگم خیلی خوشمزه شده بود درست کنید خوشتون میاد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این مدل بستنی رو با هر میوه ای میشه درست کرد ( اگه از آلبالو یا میوه های کم آب استفاده میکنید قبلش بذارید با یه مقدار شکر بجوشه تا نرم بشه)اگه دوست دارید نرم تر و خامه ای تر باشه مقدار خامه شو بیشتر کنید میزان پودر قند هم بستگی به خودتون داره اگه شیرین‌تر دوست دارید مقدار پودر قند روبیشتر کنید. مواد لازم🔻 طالبی خرد شده ۳ لیوان شیر پرچرب ۱ لیوان خامه ۳/۴ لیوان پودر قند ۳/۴ لیوان وانیل ۱ قاشق چای خوری طرز تهیه🔻 همه موادو با هم داخل میکسر بریزید تا کاملاً یکدست و نرم بشه بعد اونا رو در ظرف ترجیحاً فلزی در فریزر قرار بدید .هر یک ساعت یکبار از فریزر در بیارید و مواد و هم بزنید یعنی قبل از اینکه مایع یخ بزنه. این کارو چهار پنج بار تکرار کنید و بعد به مدت ۱۲ تا ۲۴ ساعت بزارید فریزر بمونه.( من یک شب تا صبح گذاشتم )بعد از فریزر در بیارید و در ظرف سرو بکشید و به دلخواه تزیین کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 تخم مرغ ۴ عدد آرد یک و نیم کیلو (۷۵۰ گرم آرد سفید + ۷۵۰ گرم آرد نانوایی _میتونیدهمشو از آرد سفید استفاده کنید.) روغن جامد نیم کیلو پودر قند نیم کیلو پودر زنجبیل ۲ قاشق غذاخوری بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری طرز تهیه🔻 تخم مرغ ها رو با پودر قند خوب بزنید تا کرمی و یکدست بشه بعد زنجبیل و۳/۴ روغن آب کرده رو بهش اضافه کنید( دقت کنید روغن نباید داغ باشه فقط در حد آب شدن روغن اونو گرم کنید) مواد و خوب ترکیب کنید و بعد آرد رو کم کم به مواد اضافه کرده با دست مخلوط کنید. اینکه گفتم سه چهارم روغن اضافه بشه به این دلیل هست که بعضی آردها روغن رو سریع جذب می‌کنند و بعضی دیگه نه و اگه دیدید خمیرتون خشکه و هنوز نیاز به روغن داره بقیه روغن رو هم اضافه کنید. اولش کمی خمیر خشک و گلوله گلوله است که باید سعی کنید با دست منسجمش کنید. اگه احیاناً بازم خمیرتون سفت بود نصف لیوان شیر گرم رو روی خمیر بپاشید تا به همه جای اون برسه. و خمیر به صورت یک تکه در بیاد خیلی هم ورز ندید که به روغن نیفته😁 روی اونو با نایلون بپوشانید که خشک نشه.این خمیر نیاز به استراحت نداره . به اندازه یک پرتقال از خمیر بردارید باز کنید و روی اون رو با سوزنی یا چنگال سوراخ ایجاد کنید تاهم از پفش جلوگیری شه هم شکل قشنگ تری داشته باشه .بعد قالب بزنید و در سینی فر بچینید سینی نیاز به چرب کردن نداره. در فر از قبل گرم شده با درجه ۱۸۰ به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه بگذارید تا بپزه چون دمای فر ها با هم متفاوته دقت کنید کلوچه ها اندازه های داخل فر باشه که زیرش طلایی بشه .بعد از پخت بذارید کاملاً سرد بشه و بعد با استفاده از زعفران آب کرده غلیظ یا کاکائو روی اون رو خالی بذارید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
حلوای زعفرانی یه حلوای خیلی راحت و خوشمزه ست درست کنید و کلی ازش لذت ببرید برای حلوا زعفرانی میزان آرد، شکر و مخلوط آب و گلاب یکسانه، مخلوط روغن و کره نصف میزان آرد. بنابراین از هر ظرفی که دوست دارید میتونید به عنوان پیمانه استفاده کنید. آرد حلوا بهتره آرد سنگک باشه ولی از آرد قنادی هم میتونید استفاده کنید. مواد لازم آرد ۲ لیوان آب یک و نیم لیوان گلاب نصف لیوان روغن جامد+روغن مایع+کره ۲۰۰ گرم معادل یک لیوان شکر ۲ لیوان (اگه دوست دارید کم شیرین باشه میتونید یک لیوان+۲/۳ لیوان بریزید) زعفران غلیظ با میزان لازم(بد دست و دلبازی زعفران بریزید) پودر هل ۱/۴ ق چ (دلخواه) طرز تهیه اول شهد رو آماده میکنم شکر، آب، گلاب، زعفران و هل رو روی حرارت بزارید بعد از اینکه شروع با جوشیدن کرد وشکر حل شد زیرش رو خاموش کنید، شهد نباید زیاد بجوشه. یکی دو تا قل بزنه کافیه. آر رو داخل تابه الک کنید و با شعله ملایم تفت بدید تا خامی آرد گرفته بشه و بوی خوبش بلند بشه(من حدود یکساعت با شعله خیلی کم تفت دادم) آرد رو از تابه خارج کنید و دوباره الک کنید. مخلوط روغن و کره رو اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه. با شعله ملایم تفت بدید تا به رنگ دلخواهتون برسه بعد شهد گرم رو کم کم اضافه کنید و مدام هم بزنید تا شهد به خورد حلوا بره و حلوا جمع بشه. حتما شهد رو طی چند مرحله اضافه کنید تا آرد کم کم خودش رو باز کنه و حلوا لطیف بشه. بعد از اینکه همه شهد رو اضافه کردید روی حرارت هم بزنید تا حلوا به غلظت مناسب برسه و بعد تابه رو به چپ و راست تکون بدید یا اصطلاحا گهواره کنید. ◀️اگه قصد دارید حلوا رو از ماسوره رد کنید نزارید خیلی سفت بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کنسرو گوجه فرنگی . مواد لازم : ۳ کیلو گوجه فرنگی ترجیحا گوشتی نمک ۱ ق.چ برگ ریحون ۱۰ عدد . 😈 یک قابلمه اب جوش میزاریم روی حرارت و شیشه های خالی رو همراه با در شیشه ها میندازیم توش تا حدود پنج الی ده دقیقه بجوشه و بعد شیشه ها رو در میاریم و سر و ته روی پارچه تمیزی میزاریم تا ابشون بره ولی در شیشه ها رو دست نمیزنیم . ( حواستون باشه شیشه هاتون خنک نباشه وقتی میندازید بجوشه میترکه! ) حواستون باشه درب شیشه ها سفت بسته بشه تا هوا نکشه وگرنه سریع کپک میزنه . گوجه هارو اولش ۱۰ دقیقه بجوشونید ولی له نشن بعد پوست بگیرسن و خرد کنید . . 👌 اگه هوا نکشه برای مدت طولانی میت نید نگه دارین ولی اگه هوا کشیده باشه سریع استفاده کنید . بالای ۳ ماه در جای خشک و خنک مثله کابینت و انباری . وقتی باز کردین در یخچال . . از سیر و رز ماری هم میتونید استفاده کنید . 😀 برای لازانیا ، پاستا ، ماکارونی و تمام غذاهایی که نیاز به سس گوجه داریم مناسب هستش 👌👌👌 😈 کنسرو گوجه : گوجه های پوست کنده و کمی حرارت دیده هستند که در آب و نمک نگهداری و تا حد زیادی خواص گوجه فرنگی تازه بجز ویتامین C را داشته و از رب مغذی تر است. 😈 اگه درب و باز نکنید در جای خشک و خنک مثل کابینت . ولی اگه باز کردین سریع استفا ه بشه تا کپک نزنه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خمیرمایه ابتدا دوتا تخم مرغ و نصف ق چ وانیل رو هم میزنیم بعدسه چهارم لیوان شکر میریزیم و نصف پیمانه ماست و شش ق غ روغن مایع خوب هم میزنیم بعد یک و نیم ق چ بکینگ پودر اصافه میکنیم ۵ دقیقه استراحت میدیم تا روش یکم حباب بزنه یا به عبارتی پفکی بشه بعد دو و نیم پیمانه ارد اضافه میکنیم خمیر این پیراشکی شل و جسبناکه اصلا ارد اصافه نکنید دستتون رو جرب کنید و به اندازه یک گردو بردارید صاف کنید و در روغن داغ با شعله کم سرخ کنید تا مغز پخت بشه حتما تند تند برشگردونید دوطرفشخوب و یکنواخت سرخ بشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه چیکن تیکا ماسالا یک غذای هندی 🥘🥘🥘🥘 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🖤شنبه تون حسین پسند 🖤روز علمدارکربلا 🖤روز معرفت 🖤روز عشق وحماسه 🖤روز تاسوعا 🖤دوستان خوبم امروزتان 🖤پراز عشق به حضرت عباس 🖤تاسوعاےحسینےتسلیت 🖤عزاداری ها تون مورد قبول ارباب ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم پیاز ۲ عدد سیر ۲حبه زرده تخم مرغ ۱ عدد جعفری خردشده ۲ ق غ ریحان خشک ۱ق غ آرد نخودچی ۲ ق غ نمک زردچوبه فلفل سیاه طرز تهیه🔻 پیاز و رنده میکنیم و آبش کامل میگیریم و تفاله رو با گوشت مخلوط میکنیم سیر رنده شده جعفری خرد شده و پودر ریحان اضافه میکنیم ۱۰ دقیقه کامل ورز میدیم آرد نخودچی و یک عدد زرده تخم مرغ هم اضافه میکنیم و دوباره ۱۰ دقیقه ورز میدیم نمک ، فلفل و زردچوبه را اضافه میکنیم و برای ۱۰ دقیقه آخر ورز میدیم ۱ ساعت میذاریم تو یخچال و بعد از یک ساعت به سیخ میکشیم من از سیخ کوچیکای تابه ای استفاده میکنم توپکای کوچولو برمیداریم و دور سیخ میزنیم من تابه رژیمی از قبل گرم میکنیم و کباب ها رو توش میچینم یکم که گوشتمون آب پس داد ۱ قاشق روغن و ۱ قاشق کره میریزیم و نصف لیوان آب اضافه میکنیم حرارت گازُ کم میکنیم و درشو میبندیم نیم ساعت زمان میخواد بپزه فقط هرازگاهی نگاه کنید و کبابارو برگردونید که هردوطرف بپزه. آبش که خشک دوطرف کبابا تو همون کره سرخ کنید(کمی تفت بخوره) و به همراه گوجه کبابی و کته زعفرونی سرو کنید. ۱)دوستان حجم مواد روی سیخ نباید زیاد باشه ❌ ۲)سیخ من فلزی میتونید از سیخ چوبی هم استفاده کنید✅ ۳)میتونید بجای نیم ساعت ورز مداوم ۱۰ دقیقه همه مواد باهم مخلوط کنید و ورز بدید و بعد گوشتو با دست بگیرید و ۳۰ بار بکوبید کف ظرف💯 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛