نان شاورما
این نون اسمش نمیدونم چیه نه نان بیتا س نه لبنانی هر چی هست درستش کنید نرم ولطیفه وبا شاورما عالی میشه دستور شاورما با مرغ پست قبل به صورت ویدئویی گذاشتم
از هر آردی میتونید استفاده کنید من از آرد شیرینی پزی استفاده کردم
مقدار آرد تو نون ها تقریبیه بستگی به آب خوری اردها داره شما از اول نصف آب رو بریزید بعدش کم کم آب رو اضافه کنید
آرد حدود سه لیوان تا سه لیوان ونیم
آب ولرم یک لیوان شاید کمی کمتر ویا بیشتر
خمیر مایه یک قاشق مربا خوری سرخالی
روغن مایع دو قاشق
نمک نصف قاشق مرباخوری
شکر یک قاشق مرباخوری
مواد خشک رو با هم مخلوط کنید
سپس روغن ونصف آب رو بریزید وهم بزنید سپس کم کم آب رو بریزید ومدام هم بزنید خمیر رو به تخته کار انتقال بدید وروز بدید تا خمیر صاف ویکدستی بدست بیاد زیاد آرد به خوردش ندید تا نون خشک نشه خمیر رو با کف دست ورز بدید خمیر که آماده شد نصف قاشق روغن تو کاسه بریزید خمیر رو آغشته به روغن کنید روشو میپوشونیم حدود دو ساعت تا حجم خمیر دو برابر بشه خمیر که در اومد پف خمیر رو میگیریم واز خمیر چونه های ۷۰ تا ۸۰ گرمی میگیریم روشو میپوشونیم تا یک ربع دیگه تو این فاصله ماهی تابه کهنه واز کار افتاده رو روی گاز میزاریم تا داغ بشه ده الی ۱۵ دقیقه چونه ها رو با وردنه باز میکنیم ودو طرفشو تو ماهی تابه میپزیم نان رو لای پارچه نخی بزارید تا نرم ولطیف بمونن
عزیزان نون با حرارت کم پخته بشه خشک میشه سعی کنید با ورز دادن چسپندکی خمیر رو بگیرید آرد زیادی به خورد خمیر باعث خشکی نان میشه
ماهی تابه حتما باید داغ داغ باشد
این نان برای انواع ساندویج ها وخوراکها عااالی میشه
شکر فقط برای فعال کردن خمیر مایه است تغییری در طعم نان نداره
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#قتبر_پلو_شیرازی
عزیزان این پلو بخاطر استفاده از شیره انگور و رب انار رنگش به قهوه ای میزنه
بجای شیره انگور میتونید شیره خرما هم بزنید
رب انار ملس باشه خوشمزه تره
برنج چهار پیمانه برنج رو خیس کنید وکنار بزارید.
مواد لازم قلقی
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
آرد نخود چی یک قاشق سر پر
پیاز نسبتا بزرگ یک عدد .بارنده ریز رنده کنید و ابشو بگیرید.
نمک وزردچوبه وفلفل سیاه وفلفل قرمز به میزان لازم
همه مواد رو با هم مخلوط وحدود ده دقیقه ورز بدید ویا بیست دفعه بلند کنید ومحکم بکوبید به ظرف این کار باعث میشه موقع سرخ کردن قلقلی ها ترک نخورن.قلقلی ها رو آماده کرده وبزارید یخچال حدود یکساعت.
مواد لازم داخل پلو
پیاز دو عدد متوسط
گردوی خرد شده یک لیوان سرخالی میتونید به ذایقه خودتون کم وزیاد کنید
رب انار ملس چهار قاشق
شیره انگور سه قاشق(نداشتید شیره خرما بزنید)
کشمش پلوی نصف لیوان شسته وبزارید ابش کاملا بره
روغن رو داغ کرده پیاز خلال شده رو سرخ کنید پیاز سرخ شده از ماهی تابه خارج کرده ،قلقلی ها رو سرخ کنید.وقتی سرخ شدن از ماهی تابه خارج کرده
تو همون ماهی تابه کشمش وگردوی خرد شده تفت بدید پیاز داغ وقلقلی ها و شیره انگور ورب انار اضافه کرده همه رو با هم تفت میدهیم .وگاز رو خاموش کرده
برنج رو بصورت چلو آبکش کنید ته دیگ مورد نظر بزارید یه کفکیر برنج سفید ریخته سپس مواد اینکار رو ادامه بدید تا تموم بشه دم کنی بزارید به مدت چهل تا چهل و پنج دقیقه تا دم بکشه اگر روغن مواد کم بود کمی روغن ویا کره گرم کرده وروش بریزید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مرغ_حلزونی
سینه مرغ رو به نوارهای باریکی برش میزنیم ورول میکنیم وبه سیخ میکشیم نگران تکه وتکوهای که از سینه باقی میمونه نباشید همه رو به اضافه یکی دوتکه ران چرخ کردم میشن کوبیده مرغ😉دستور اونم میزارم🙂 میتونید با تکه ها اضافی پیتزای مرغ/پیراشکی/ماکارونی.... درست کنید خیلی هم خوشمزس😋
مقداری زعفران دم میکنیم وبا برس به مرغای سیخ کشیده شده میمالیم.
یک عدد پیاز بزرگ رو خرد میکنیم یکی دوقاشق روغن زیتون نمک فلفل کمی زردچوبه یک حبه سیر رنده شده کمی آب لیمو رو با هم قاطی میکنیم ومرغای زعفرانی رو میزاریم مابین مواد ودر ظرف رو میبندیم ومیزاریم یخچال یک شب، فرداش مرغا رو در میاریم ومی تکونیم تا مواد ازش جدا شه وتو روغن با شعله متوسط سرخ میکنیم وبا پلو نوووووش جان میفرماییم 😋😋
گوجه فرنگی وفلفل دلمه ای هم با همون سیخای چوبی سرخ کردم (عزیزان آگه بخواید گوجه فرنگی ومرغ رو یک درمیان بزنید وسرخ کنید گوجه ها زود وا میرن وله میشن ولی هنوز مرغ پخته وسرخش نشده)
در ماهی تابه رو بزارید هم مرغ مغز پخت میشه هم روغن نمیپاشه تا موقعی که داره کم کم سرخ میشه 🙂سیخ فلزی ندارید اشکال نداره همون سیخای چوبی عالییی (سیخای چوبی وفلزی پلاستیک فروشا دارن)
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فروماژ نارنگی
آب نارنگی ۲ لیوان (حدودا ۸ تا ۱۰ عدد نارنگی)
پودر ژلاتین ۲۵ گرم (۲.۵ ق غ)
شکر ۴ تا ۵ ق غ( بستگی به شیرینی و ترشی نارنگی تون تنظیم کنین)
آب سرد نصف لیوان
زرده تخم مرغ ۲ عدد
خامه صبحانه یا قنادی ۱۰۰ گرم(۲ تا ۳ ق غ)
وانیل ۱/۴ ق چ
حدودا ۸ تا ۱۰ عدد نارنکی لازم هست که آبشون رو بگیرین دو لیوان آب نارنگی میده.
بعد آب نارنگی رو هم از صافی رد کردم که خالص و یکدست باشه .
پودر ژلاتین رو روی آب سرد ریختم و روی حرارت غیر مستقیم (بن ماری) قرار دادم تا ذراتش حل بشه .
داخل فروماژ تخم مرغ خام به کار میره اما از اونجا که هیچ رقمه نمی تونم تخم مرع خام بخورم همیشه توی دستورات یه بلایی سرشون میارم و به نوعی حرارت میدم 😊
اینجا هم زرده تخم مرع و شکر و وانیل رو با همزن خوب زدم تا کرم رنگ و کشدار بشه .
بعد ژلاتین که حل شد همون طور که روی بخار کتری بود مواد زرده و شکر رو داخلش ریختم و به روش بن ماری حرارت دید و مخلوط کردم حدودا پنج شش دقیقه مدام هم زدم و حسابی گرم شد و مدام هم زدم و تخم مرع هم بمزه و هم یکدست بشه 😊 و بعد از حرارت برداشتم و گداشتم کنار خنک بشه .
آب نارنگی و این مواد ژلاتین و تخم مرغ رو با هم مخلوط کردم .
خامه رو هم از قبلا توی محیط گداشتم و یه کم با چنگال زدم و بعد داخل مواد ریختم و هم زدم و مخلوط کردم .
داخل قالب ریختم . قالب من پلاستیکی هست .
چون این دسر خامه داره ، نیاز به چرب کردن قالب نیست اگر خواستید می تونید .
دسر رو داخل یخچال شش ، هفت ساعتی قرار دادم وقتی خوب بست ، دورش رو با چاقو آزاد کردم و روش یه دیس مرطوب قرار دادم و برگردوندم .
به خاطر طرح قالبم دیدم، یه کم هم ژله پرتقال درست کردم و داخلش ریختم که کاملا اختیاریه .
نکات :
پودر زلاتین جایگزین ندارد .
میزان شکر کاملا تقریبی و به نوع ترشی و شیرینی نارنگی مربوطه ، نارنگی من کمی ترش بود .
خامه بهتره در این دسرها باشه خوشمزه می کنه اما می تونین حذف کنین .
دستور فروماژها تخم مرغ داره و حتی تخم مرغ خام اما من حرارت دادمش و اینکه دیگه بخواید حذف کنین یه دسر ساده اش می کنین .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کباب گوشتی اوردم اونم چه کبابی. هم سادست هم راحت. 500 گرم گوشت چرخ شده
1 چاشنی نمک تخم مرغ مواد کباب را خوب ورز می دهیم و اجازه می دهیم 1 تا 2 ساعت در یخچال استراحت دهند.
برای داخل و بالاتر بعد پنیرچدار را خورد خورد کرده و گوشت را مطابق کلیپ گرد پهن کرده و پنیر اضافه میکنید و خیلی ساده شکل میدهید.
حالا اماده سرخ کردن در قابلمه روغن میباشد.
امیدوارم که ازش لذت ببرید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ژله_میوه 🍝
هر میوه ای که دوست داشتید رو خورد کنید یا به صورت اسکوپ دربیاریدداخل پوست هندوانه بریزید و ژله الووراء رو که از قبل اماده کردید کم کم بهش اضافه کنید بزارید یخچال ببنده بعد سرو کنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🌻 #ســـلام_روزتون_پراز_مهربانی_خـدا
🌻وامروزتون پرازاتفاقهای
🍃خوب و شگفت انگیز
🌻امیدوارم سلامتی ،برکت
🍃بهروزی، زندگی آروووم
🌻خوشبختی و نگاه خـدا
🍃همیشه همراهتون باشه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
"نان پنجره ای"
نشاسته گل یا همان نشاسته معمولی 50 گرم پودر شده یا یک سوم پیمانه
گلاب 3 تا 4 قاشق غذاخوری
تخم مرغ 3 عدد
آرد برنج 1/5 قاشق غذاخوری
آرد سفید الک شده 50 گرم یا یک سوم پیمانه
روغن مایع (مخصوص سرخ کردن) به مقدار لازم
پودر قند به میزان دلخواه
پودر پسته به دلخواه برای تزئین
اول نشاسته و گلاب را در ظرفی بریزید و هم بزنید تا به صورت خمیر در بیاید، اما زیاد شل نشود.
بعد تخم مرغ را به آن بیافزایید و با همزن دستی هم بزنید تا یکدست شود.
حالا آرد برنج و آرد سفید را الک کنید و به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و با همزن دستی خوب مخلوط کنین
تا گلوله در مواد باقی نماند و بگذارید به مدت یک ساعت در دمای محیط بمونه و استراحت کنه روشم با سلیفون بپوشونید
حالا مقدار زیادی روغن در قابلمه ای کوچک بریزید و روي حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود وقتی خوب داغ شد قالب مخصوص نان پنجره ای را در آن فرو کنید زمانی که قالب داغ شد، قالب را از روغن خارج کرده، در مایه فرو ببرید (تا حدي که مایه تا لبه قالب را بگیرد) سپس بلافاصله داخل روغن داغ فرو کنید و آن را تکان دهید تا از قالب جدا شود.حتما هر از گاهی مواد را هم بزنید و بعد قالب بزنین تا نشاسته ته نشین نشود و یکدست باقی بماند پس از اینکه هر دو طرف نان ها طلایی رنگ شدند، آن ها را از روغن بیرون آورید، روي حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن ها گرفته شده و کاملاً سرد شود و روی هم قرارشون ندین چون خمیر میشن بزارین حسابی خنک شه
حالا با پودر قند و پسته و یا دارچین تزئین کنین
دوستان میتونین به جای پودر قند شهد شربتی شیرین حاضر کنین بزارین خوب خنک شه و شیرینی های خنک شده را در حد چند ثانیه داخل شربت غوطه ور کنین
نکته : اگر گرم شدن قالب بیش از حد باشد، مایه بلافاصله از قالب جدا می شود و اگر کمتر از حد لازم گرم شود، مایه به قالب نمی چسبد.
نشاسته این شیرینی، حتماً باید نشاسته گل باشد.
اگر خمیرتون سفت بود یک قاشق شیر اضافه کنین
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#لازانیا بدون_فر
برای ۳ تا ۴ نفر
گوشت چرخکرده ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
فلفل دلمه نصف عدد
قارچ ۷ تا ۸ عدد
پنیر پیتزا میزان لازم (از ۲۰۰ گرم تا ۵۰۰ گرم )
ورق لازانیا ۱ بسته
برای سس سفید (۱/۵ ق غ آرد سفید ، کره ۳۰ گرم، شیر گرم ۱/۵لیوان )
نمک و فلفل و رب گوجه به میزان لازم .
.
قارچ رو ورقه ای کردم و تفت دادم . یه پیاز رو که ریز خرد کرده بودم رو داخل تابه ریختم و تفت دادم گوشت رو اضافه کردم و تفت دادم فلفل دلمه ای رو نگینی خرد کردم و اضافه کردم .قارچ ها رو هم اضافه کردم و بهش نمک و فلفل و ادویه خود لازانیا و رب ریختم . (مواد داخل لازانیا سلیقه ای هستش .هر طور باب سلیقه تونه. من خودم گوشت دوست ندارم زیاد نمی ریزم )
ورق های لازانیا رو داخل آب جوش توی قابلمه حاوی نمک و روغن انداختم و بعد از ۱۰ دقیقه آبکش کردم و کمی آب سرد روش باز کردم ، ورق ها رو روی یه پارچه تمیز صاف گذاشتم .
#سس_بشامل : آرد رو تفت دادم و کره رو ریختم و کمی تفت دادم ، حالا شیر گرم رو داخل مواد ریختم و مدام هم زدم تا غلیظ بشه . به غلظت تقریبا ماست ، کمی هم نمک و فلفل ریختم .
داخل تابه (واشر رو در بیارین )رو کفش رو کمی چرب کردم .سیب زمینی چیدم . به خاطر این که برگه لازانیا بهش نچسبه و مبادا نسوزه چون مستقیم روی شعله میره . اتفاقا سیب زمینی هاش هم خیلی خوشمزه میشه .
ورق لازانیا رو قرار دادم کمی سس سفید و بعد پنیر پیتزا و مواد گوشتی ریختم و به این صورت لایه ها رو پر کردم
سس سفید رو هم اولین لایه و هم اخرین لایه این بار ریختم برای خشک نشدن لازانیا موثره . می تونید از سس گوجه هم استفاده کنید . روی ورق های لازانیا سس سفید و پنیر پیتزا ریختم.
تابه رو روی حرارت ملایم رو به کم من شعله پخش کن هم قرار دادم به مدت نیم ساعت در این روش روی گاز دیگه روش برشته نمیشه .
اگر توی تابه غیر دو طرفه بخواین درست کنید از دم کنی هم استفاده بشه . در فر اگر بخواین با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کتلت_مغزدار
یک بسته گوشت چرخکرده
سیبزمینی استامبولی(کوچک)یک کیلو
جعفری یک دسته
رب ۲ ق غ
آرد سوخاری ۵ ق غ
پیاز یک عدد
تخم مرغ ۱ عدد
روغن نصف فنجان
نمک و زیره و پاپریکا
برای سس:
۲ ق غ رب
یک کاسه پوره گوجه
۲ حبه سیر رنده شده
نمک و فلفل
پنیر پیتزا
ابتدا سیبزمینی هارو با آب جوش و نمک میذاریم بپزه بعد مواد کتلت رو مخلوط و ورز میدیم داخلش رو گود میکنیم و سیبزمینی پخته قرار میدیم داخل ظرف مورد نظر میچینیم و برای سس پوره گوجه و رب و سیر رنده شده رو تفت میدیم بعد روی کتلت میریزیم و سیبزمینی مونده رو وسطش میچینیم سس رو میریزیم و روش پنیر پیتزا ریخته و کاغذ روغنی رو مرطوب میکنیم روش میذاریم و در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده قرار میدیم😋
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
300 گرم گوشت مرغ
1 عدد پیاز
1 عدد فلفل دلمه
قارچ
گوجه فرنگی
نصف استکان روغن مایع
1 ق م نمک
1 ق م پول بیبر
1 ق م فلفل سیاه
3 عدد نان همبرگر
سس بشامل🔻
1 ق غ کره
4 ق غ آرد
4 لیوان شیر
1 ق م نمک
پنیر پیتزا
فلفل قرمز
طرز تهیه🔻
پیاز را خرد کرده و به مدت 3_4 دقیقه تفت میدهیم سپس مرغ رو ریخته و تفت میدیم سپس بقیه مواد و ادویه ها را اضافه کرده و در دمای پایین تا زمانیکه آبش کشیده شود میپزیم.نانهارو از وسط بازکرده و داخل سینی فرتون بذارید و مواد را درونش ریخته و سس بشامل و پنیر پیتزا و کمی پودر فلفل (دلبخواه)میریزیم و در فر از قبل گرم شده 200 درجه تا زمانیکه پنیرها آب شوند میزاریم.
طرز تهیه سس بشامل🔻
کره را آب کرده و آرد را اضافه میکنیم 3_4 دقیقه تفت میدهیم و سپس شیر را اضافه کرده و در دمای کم مدام هم میزنیم تاکمی غلیظ شود .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیرینی دانمارکی
حدودا ۱۶ عدد
خمیر
آرد ۲۵۰ گرم تقریبا یک و دو سوم لیوان
شکر ۴۰ گرم (۳ ق غ)
تخم مرغ ۱ عدد
شیر ولرم ۸۰ میلی (یک سوم لیوان)
روغن مایع ۸۰ میلی (یک سوم لیوان)
زعفران مقداری
وانیل ۱/۴ ق چ
خمیر مایه ۷ گرم (۱ ق غ سر صاف)
کرم
آرد ۵۰ گرم( 3 ق غ)/شکر ۷۰ گرم (یک سوم لیوان) /آب ۸۰ میلی(یک سوم لیوان) /وانیل
.
برای تهیه کرم :همه مواد رو به غیر از وانیل داخل قابلمه ای ریختم روی حرارت ملایم گذاشتم و مرتب هم زدم تا بسته بشه و سفت بشه ، وانیل ریختم. می تونید داخل این کرم از دارچین هم استفاده کنید. روی کرم را با یه نایلون پوشوندم تا روش بسته نشه .
خمیر مایه رو با شیر ولرم و یک قاشق شکر مخلوط و روی ظرف را پوشوندم تا ۱۰دقیقه تا به عمل بیاد.
تخم مرغ و شکر و زعفران و وانیل رو هم زدم و مایه خمیر عمل اومده و روغن رو هم اضافه کردم . آرد الک شده رو به تدریج اضافه کردم و خمیر رو ورز دادم طوری که به دست نچسبه .
خمیر را با وردنه باز کردم ، نازک باشه ، خیلی کلفت نباشه (حدودا ۲ تا ۳ میلی ) خمیر رو به شکل مستطیل حدودا عرض ده ، دوازده سانت ، بعد لاش کرم قرار دادم و روی هم خمیر رو قرار دادم و بعد برش دادم . ( هر طور دوست دارید می تونید بپیچید) داخل سینی فر کاغذ روغنی انداختم ، میتونین کمی چرب کنین و شیرینی ها رو چیدم و روی آن را دستمال کشیده یکی ، دوساعت گذاشتم تا حجمش دو برابر بشه ، شیرینی ها با فاصله چیده بشن .
یه زرده تخم مرغ (در صورت تمایل زعفران) رومال زدم ( و اگر کنجد خواستید ) درون فر از پیش گرم شده ، ۱۸۰ درجه به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه قرار دادم من بعد از این مدت گریل رو روشن کردم ، تا کمی روش خوشرنگ بشه .
بعد از پخت هم دوست داشتین میتونین اینجوری بخورین یا یه کم شربت درست کنین ، من برای شربت یک سوم لیوان اب و یک سوم لیوان شکر و کمی زعفران رو روی حرارت قرار دادم تا شکر حل بشه و کمی غلیظ بشه . بعد که شربت کمی خنک شد ، شیرینی هایی هم که کمی از دما افتاده بود رو کمی توی شربت فرو کردم و بیرون آوردم.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#لوبیا_پلو
لوبیا پلو یکی از اون غذاهایی که خیلی ها دوسش دارن . مخصوصا با سالاد شیرازی یه چیز دیگه است
دوستای گلم لوبیا پلو رو هم مثل من میشه با گوشت چرخ کرده و هم حتی با گوشت مرغ و حتی با گوشت گوساله و گوسفند هم میشه درست کرد .
برای ۴ نفر
لوبیا سبز منجمد ۲۵۰ گرم (حدودا بیشتر از نصف بسته )
برنج ۳ پیمانه
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
نمک و فلفل و زردچوبه و دارچین و پاپریکا به میزان لازم
پودر گل محمدی و ادویه پلویی(آمادا عطاری ها دارند) به میران لازم
رب گوجه فرنگی ۲ ق غ
برنج رو از قبل خیس کردم .
بعد داخل آب جوش ریختم و گداشتم روی حرارت تا نیم پز بشه و بعد آبکش کردم . برنج رو توی لوبیا پلو کمی زنده تر آبکش کنید .
یک بسته لوبیا سبز منجمد نوبر سبز رو باز کردم و نثف بیشترش رو داخل قابلمه ریختم بعد آب ریختمو نمک هم اضافه کردم و گذاشتم بپزه اگه موقع پخت درش رو نزارین لوبیا ها هم خیلی تغییر رنگ نمیده .
یه پیاز رو نگینی ریز خرد کردم و تفت دادم و گوشت چرخ کرده رو اضافه کردم و تفت دادم و لوبیاهای پخته شده رو بهش اضافه کردم و بهش نمک و فلفل و زردچوبه و کمی دارچین و پاپریکا اضافه کردم و بعد رب گوجه هم اضافه کردم . و بعد مقدار کمی تفت از حرارت برداشتم .
از هر ته دیگی بخواین می تونین استفاده کنین من سیب رمینی قرار دادم کف قابلمه و بعد
داخل قابلمه لا به لا برنج و مواد گوشت و لوبیا ریختم و مقداری ادویه پلویی و پودر گل محمدی . نبود قابل حذفه مشکلی پیش نمیاد.
بعد هم قابلمه رو ردی حرارت کم قرار دادم تا پلو دم بکشه .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛