eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
کباب پیاز مواد لازم: نیم کیلو گوشت چرخ کرده با چربی متوسط نمک ، فلفل سیاه ، پودر فلفل قرمز پیاز کوچک به مقدار کافی 4_3 قاشق غذاخوری سس انار(از رب انار ما رقیق تر است) آب برای پخت غذا طرز تهیه: نمک ، فلفل سیاه و پودر فلفل را به گوشت چرخ کرده اضافه کرده حدود 3 دقیقه خوب ورز بدید اگر وقت دارید یک ، دو ساعت داخل یخچال بذارید دستتان را چرب کنید و از گوشت کوفته هایی اندازه گردو آماده کنید. سر پیاز را ببرید و فقط پوست بیرونی را جدا کنید کامل پوستش را جدا نکنید چون خشک میشود سپس شسته و پیاز را از وسط برش بزنید ولی از هم جدا نشود و از گوشت داخل پیاز بذارید و داخل سینی کنار هم بچینید به دلخواه میتوانید فلفل قرمز و سبز هم لابلای پیاز ها بذارید. کمی نمک بریزید در یک آب را بریزید و این آب را داخل ظرف بریزید و در فر 200 درجه از قبل گرم شده حدود نیم ساعت بپزید از نصف استکان کمی بیشتر رب انار را در نصف لیوان آب ریخته هم بزنید و روی کبابها بریزید(میتوانید رب انار را به تنهایی بریزید) و مجدد نیم ساعت دیگر در فر بپزید. سپس بیرون آورده گرم سرو کنید میتوانید با برنج سرو کنید. پوست پیاز راحت جدا میشود موقع گذاشتن داخل طرف سرو یک بشقاب کنار دستتان بذارید پوستشان را جدا کنید و میل کنید. با نان لواش و دوغ خیلی خوشمزه میشود. نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای ۸ عدد سفیده تخم مرغ ۱ عدد روغن مایع ۱۰۰ میلی (حدودا یک سوم لیوان) ماست ۷۵ گرم (حدودا ۳ ق غ سر پر) آب ولرم ۶۰ میلی (حدودا یک چهارم لیوان) آرد سفید حدودا ۳۰۰ تا ۳۵۰ گرم (حدودا دو لیوان تا دو و یک سوم لیوان) شکر ۱ ق چ پودر خمیر مایه ۴ گرم ( ۱ ق م ) نمک نصف ق چ برای مواد میانی ( پودر گردو ۴ ق غ و پنیر خامه ای ۱۰۰ گرم و سبزیجات معطر تازه یا خشک به میزان دلخواه) (میزان این مواد دل به خواهی) شکر رو با آب ولرم کمی مخلوط کردم . پودر خمیر مایه رو اصافه کردم و گداشتم ۵ تا ۱۰ دقیقه بمونه و به عمل بیاد . توی یه ظرف دیگه سفیده تخم مرع رو کمی با چنگال زدم و بعد روغن و ماست و نمک رو اضافه کردم و بعد خمیر مایه به عمل اومده رو ریختم . آرد رو کم کم اضافه کردم و شروع کردم ورز دادن آرد تا جایی اضافه میشه که خمیر به دست نچسبه خمیر نرم و لطیفی هست ارد زیاد خیلی نریزین . خمیر رو سنگین نکنید . حدودا ده دقیقه ورز دادم و داخل طرف تمیز خمیر رو قرار دادم و روش رو پوشوندم یه ساعت توی محیط نسبتا گرم استراحت داشته باشه . بعد از استراحت با مشت پف خمیر رو گرفتم و خیلی کم ورز دادم به ۸ قسمت تقسیم کردم . هر چونه رو تقریبا ۶۵ تا ۷۰ گرم شد . البته هر اندازه که دوست داشته باشید می تونید درست کنید و در سایز بزرگتر و تعداد کمتر . هر چونه رو به شکل بیضی کف سطح باز و پهن کردم . مواد میانی رو با هم ترکیب کردم سبزیجات خشک من ریختم (ترکیب نعنا و ریحان و مرزه و شوید و تره شاید چند تا سبزی دیگه هم باشه هر نوع سبزی ای که دوست دارید یا حتی یک نوع هم می تونید و حتی تازه هم می تونید) از مواد میانی وسط خمیر قرار دادم و پیچیدم . داخل سینی فر قرار دادم و بعد روش رو با کارد کمی طرح زدم . دوباره روش یه پارچه تمیز کشیدم ۲۰ دقیقه استراحت دوم داشته باشه . فر رو از یه ربع قبل گرم کردم . رومال هم به زرده تخم مرغ و و زعفران و ۱ ق چ شکر رو مخلوط و رومال زدم . کمی کنجد هم پاشیدم در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۵ دقیقه قرار دادم . یکی دو دقیقه هم آخر کار گریل بالا رو روشن کردم که نون ها روش طلایی تر بشه . ظرف حاوی اب هم از ابتدا داخل فر قرار دادم تا رطوبت ایجاد بشه و نون ها نرم و لطیف باشن ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای ۳ نفر🔻 سینه مرغ یا ران مرغ چند تکه برنج ۳ پیمانه کشمش نصف پیمانه (میزان دل خواه) گردو خرد شده به میزان دلخواه پیاز ۲ تا ۳ عدد نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه و دارچین به میزان لازم خلال بادام به میزان دل خواه زعفران به میزان دل خواه طرز تهیه🔻 برنجم رو از قبل خیس کردم . اول مرغ رو گذاشتم بپزه ، یه کم توی روغن تفت دادم و و نمک و زردچوبه و برگ بو و یک پیاز رو قاچ کردم و تفت دادم و کمی بهش آب اضافه کردم بپزه ، وقتی که پخت کمی آب مرغ گذاشتم بمونه و مرغ رو هم ریش ریش کردم . پیاز رو ریز خرد کردم و سرخش کردم . از این پیاز سرخ شده نصفش رو برداشتم برای لای به لای پلو . مابقی پیاز رو همراه مرغ ریش ریش شده ، گردو خرد شده ، خلال بادام ، کشمش ، زعفران ، دارچین و فلفل و هر ادویه دلخواه روی حرارت مخلوط کردم و یک کم تفت دادم . برنجم رو داخل آب جوش ریختم و بعد از اینکه مناسب آبکش شدن شد و نیم پز شد آبکش کردم . کف قابلمه کمی آب و روغن ریختم . بعد برنج رو ریختم و لا به لاش ، پیاز سرخ شده و ادویه پلوی ( آماده از عطاری گرفتم) و کمی دارچین ریختم ، یه کم هم آب مرغ آخر کار دو تا سه قاشق روش ریختم و در قابلمه رو گذاشتم تا دم بکشه . بعد که برنج دم کشید خوب با کفگیر برنج رو مخلوط کردم و توی دیس کشیدم و روش رو با مرغ ریش ریش شده و و زعفران دم کرده که با مقداری برنج مخلوط کردم و مواد مرغ و کشمشی تزیین کردم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍘 😋 🔸اول ٥ تا سيب زمينى رو پوست كندم و با مقدارى آب،شير، آويشن، فلفل، نمك و حريره ى سير گذاشتم بپزه. تو اين فاصله گوشت چرخكرده رو سرخ كردم زردچوبه زدم، بعد زرشك و جعفرى و پيازداغ و فلفل شيرين و اضافه كردم و تفت مختصرى دادم بعد هم قارچ و كمى رب، آخر هم كمى فلفل و نمك و آويشن، گذاشتم تا خنك بشن. سيب زمينى كه پخت ميذارم كامل خنك بشه و بعد رنده ريز ميزنم، سه تا تخم مرغ، پودر پياز، خيلى كم نمك و فلفل، پاپريكا و كمى ريحون و مرزه ى خشك اضافه مى كنم و مخلوط مى كنم، كمى آرد سوخارى هم اضافه مى كنم تا زمانى كه مايه به دست نچسبه. يه كاسه آب جلوى دستم ميذارم و طبق فيلم كوكوها رو شكل مى دم و تو روغن داغ سرخ مى كنم. اگه شيرى كه توش سيب زمينى رو پختين زياد اومد باهاش سوپ درست كنيد و دور نريزينش. اين مقدار سيب زمينى و تخم مرغ ، ده تا كوكو بهتون ميده، راز انسجام اين كوكو يكى سرد بودن كامل مواده و دومى استفاده از آرد سوخارى، يادتون نره 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🥮 😋 🔸سه عدد تخم مرغ + یک لیوان شکر و 1/8 ق چ وانیل را با همزن بزنید تا کرمی و کشدار بشه 1/2 لیوان روغن مایع و یک لیوان ماست همزده ( سون ) افزوده و در حد مخلوط شدن هم بزنید یک و نیم لیوان آرد +نصف لیوان کاکائو و دو قاشق چایخوری بکینگ پودر را سه بار الک کنید و کم کم با مواد قبلی فولد کنید کف قالب 23 سانتی را با روغن جامد یا کره چرب کنید آرد پاشی کنید و مایه کیک را داخل قالب بریزید داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180 چهل و پنج دقیقه بپزید بعد از پخت روی صفحه توری خنک کنید و با گاناش تزیین کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
داریم‌ امروز بچه ها عاشقش میشن . 🎀مواد لازم: سیب زمینی نیم کیلو پنیر چدار ۸۰ گرم (اگه نداشتین، پنیر پیتزا) نمک نصف ق چ فلفل سیاه یک چهارم ق چ نشاسته ذرت ۱۰۰ گرم جعفری خرد شده به میزان لازم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش خمیر پیتزا وسس پیتزا با طعمی بی نظیر ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک مرغ قالبی🔻 200 گرم آرد 4 عددتخم مرغ 15 گرم بگینک پودر(یک و نیم قاشق غذاخوری) 1 ق چ نمک 150 میلی لیتر شیر 2 ق غ روغن زیتون یا مایع زیتون های سبز جعفری پنیر پیتزا برای فیلینگ🔻 200گرم سینه مرغ 150 گرم پیاط 3 ق غ روغن مایع 1ق چ فلفل نصف ق چ ادویه کاری 1 ق چ نمک طرز تهیه🔻 در یک تابه روغن و پیاز را بریزید و تفت بدید مرغ و ادویه جات را اضافه کنید. آنها را نیز هم بزنید تا مزه ها به خورد هم بروند و کمی آنها را بپزید.در یک کاسه بزرگ تخم مرغ ، شیر ، روغن و نمک را اضافه کرده و مخلوط کنید. آرد و بیکینگ پودر را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. زیتون خرد شده و جعفری را اضافه کنید. این مخلوط را روی مرغ ها بریزید و با هم را مخلوط کنید.سپس مایه کیک مرغ را در قالب چرب شده و آرد پاشی شده بریزید و، پنیر را روی آن رنده کرده و به مدت 20 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه بپزید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 💜نصف لیوان آب گرم 💜یک و نیم قاشق غذاخوری خمیرمایه 💜یک قاشق غذاخوری شکر 💜دو عدد تخم 💜سه قاشق غذاخوری شکر 💜نصف لیوان روغن 💜یک قاشق چایخوری وانیل 💜کمی نمک 💜سه قاشق زعفران دم کرده 💜حدودا سه لیوان و نیم آرد شیرینی الک شده مواد لازم برای کرم🔻 💜نصف لیوان آرد سفید 💜نصف لیوان شکر 💜نوک قاشق چایخوری وانیل 💜نصف قاشق چایخوری پودر هل 💜کمی گلاب بدلخواه 💜یک و نیم لیوان آب یا شیر طرز تهیه🔻 ❤️مرحله اول:آب گرم خمیرمایه و شکر رو مخلوط میکنیم یک ربع زمان می‌دیم تا خمیر مایه به عمل بیاد خمیر مایه به عمل اومده رو به ظرف بزرگتر منتقل میکنیم و با دو سفیده و یک زرده روغن شکر وانیل نمک زعفران مخلوط میکنیم آرد رو کم کم اضافه میکنیم تا یک خمیر نچسب بدست بیاد نچسب شدن خمیر با استفاده از آرد و ورز زیاد بوجود میاد آرد رو کم کم بریزید و خمیر رو ورز بدید تا یک خمیر لطیف بدست بیاد بعد یک ساعت استراحت می‌دیم ⁦❤️⁩مرحله دوم:در این فاصله که خمیر استراحت می‌کنه ما کرم رو درست میکنیم آرد سفید رو داخل تابه میریزیم سه چهار دقیقه تفت میدهیم بوی خامی آرد از بین بره ولی تغییر رنگ نده شکر وانیل و پودر هل رو اضافه میکنیم و بعد اب یا شیر رو کم کم اضافه میکنیم و تند تند هم می‌زنیم تا به غلظت برسه دوست داشتید گلاب هم بزنید غلظت باید تقریبا بالا باشه شل باشه از داخل شیرینی ها میزنه بیرون و ظاهر خوبی نداره میزاریم سرد بشه ⁦❤️⁩مرحله سوم:خمیر رو به دو قسمت تقسیم میکنیم و هر قسمت رو جداگانه با وردنه به قطر نیم سانت پهن میکنیم به شکل مستطیل یا مربع برش میدیم وسطش کرم میذاریم با دست رول میکنیم و برش می‌دیم و داخل سینی فر میچینیم نیم ساعت استراحت کنه ⁦❤️⁩مرحله چهارم:شیرینی هارو با زعفران و زرده تخم‌مرغ رومال می‌زنیم و کنجد میپاشیم و میذاریم داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180حدودا 35دقیقه تا روی شیرینی ها طلایی بشه و تمام روش پخت در تابه🔻 اگر داخل تابه رژیمی درست میکنید واشرش رو دربیارید شعله پخش کن بزارید تابه رو گرم کنید شیرینی ها رو داخلش بزارید و درش رو ببندید حدودا نیم ساعت بپزه و بعد پشت و رو کنید قسمت رویی برشته بشه در تابه معمولی هم به همین صورت فقط حتما دمکنی بزارید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
. 🔵انسان نبایدبه این بیندیشد که بهتر ازدیگران هست یا نیست،بلکه باید به این بیندیشدکه میتواند بهتر ازآن چیزی که خودش هست باشد هرکسی شایسته ی بهتر بودن نسبت به خودش است سلام دوستای عزیزم ❤ برای این خوراک خوشمزه وساده وکم هزینه احتیاج داریم به یه پیاز را ریز خرد ودر روغن تفت دهید سبک که شد پوره یه حبه سیر اضافه وتفت دهید من 200گرم گوشت چرخی اضافه کردم باز که شد فلفل سیاه و زردچوبه و ادویه مخلوط وپودر لیمو عمانی ونمک زدم ومخلوط کردم وبعد فلفل دلمه سبز وقرمز که میتونید فقط سبز بریزید را ریز خرد کردم واضافه ویه تفت مختصری دادم واز روی حرارت برداشتم سیب زمینی سایز متوسط یا بزرگ را از وسط دونصف کنید وتوی اونو خالی کنبد طوریکه خیلی نازک نشه ظرف مناسب فر را چرب وسیب زمینی را توی ظرف بچینید وبا مواد گوشتی پر کنید وروی هر کدوم یه قاچ گوجه بگذارید سس......... دوقاشق رب وزردچوبه وفلفل ودر صورت تمایل یه عصاره گوشت را اضافه وحدودیک ونیم تا دولیوان اب بریزید و مخلوط کنید وبه سینی سیب زمینی اضافه کنید اگر ظرفتون در دار است که بهتر وگرنه فویل بکشید وچند سوراخ کنید ودر طبقه وسط با دمای 180درجه بمدت حدوددوساعت تست کنید اگر پخته در اخر گریل را روشن تا کمی سطح خوراک طلایی بشه نذاریدکاملا ابش کشیده بشه کمی ابدار باشه خوشمزه تره نکته....... من از سیب زمینهایی که از خالی کردن مونده بود یه پیاز را تفت دادم با سیب زمینیهای اضافه را خرد کردم وتفت دادم با کمی از همون گوشت وزردجوبه زدم وفلفل ورب وگوجه خرد شده وگذاشتم تا کاملا توی اب گوجه پخته بشه وواسه شام استفاده کنید اینجوری هیچی از مواد هدر نمیره😊 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فر دست ساز خانگی 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 اينم از فر دست ساز من، جنس قابلمه براي پختن كيك و شيريني مهم نيس من الان از قابلمه چدن سراميك مارك دسيني استفاده كردم بدون ريختن اب و هيچ مشكلي هم براي قابلمه پيش نيمده، جنس قابلمه مهم نيس روحي باشه و يا چدن مهم نيس ميبينيد كه☺️ اين پنجره فلزي هم توي مايكروفرم بوده ولي فك كنم ميتونيد از لوازم قنادي ها تهيه كنيد. جنس قالب سياه رنگ هم چدن هس قالب پيتزاس ، كلي كيك و شيريني ميتونيد با اين روش درست كنيد 😍😍😋 كلا همه شيريني هايي كه لازم نيس روش طلايي بشه رو ميتونيد با اين روش درست كنيد، شيريني هاي عيد رو از همين الان درست كنيد و فريز كنيد، توي ظرف پلاستيكي در دار و دور تا دورش رو با سلفون يعني همون محافظ غذا بپيچيد ، تا هوا به داخلش نفوذ نكنه و براي استفاده از شب قبل شيريني ها رو از فريز در بياريد و بزاريد تو يخچال تا اروم اروم به حالت اول برگرده مزه و طعمش عاليه و هيچ تغييري نميكنه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نونی بسیار نرم و لطیف و پنبه ای . همون طور که از اسمش معلومه و برای صبحونه و عصرونه عالی عالی 🤗 . تخم مرغ ۱ عدد شکر ۶۰ گرم (۴ ق غ) پودر خمیر مایه ۶ گرم (۱ ق م سرپر یا ۲ ق چ) خامه صبحانه ۷۵ گرم (۲ ق غ) کره آب شده ۸۰ گرم شیر ولرم ۸۰ میلی (یک سوم لیوان) آرد نون فانتزی یا آرد سفید قنادی تقریبا ۳۰۰ تا ۳۷۵ گرم (حدودا ۲ تا ۲ و نیم لیوان) نمک نصف ق چ داخل شیر ولرم یک قاشق چایخوری شکر ریختم و مخلوط کردم و بعد پودر خمیر مایه رو بهش اضافه کردم و در ظرف رو قرار دادم تا ده دقیقه تا به عمل بیاد . داخل ظرف بزرگتری یه تخم مرغ رو کمی با چنگال زدم ، کره آب شده ، شکر ، خامه ، نمک رو اضافه کردم . خمیر مایه به عمل اومده رو هم ریختم و مخلوط کردم . آرد رو الک کردم و داخلش ریختم . میزان آرد خیلی تقریبی هست کم کم ریختم و شروع کردم خمیر رو به ورز دادن . آرد تا جایی که خمیر به دست نچسبه . این جا خیلی مهمه وقتی ارد زیادی اضاقه بشه لطافت نون رو می گیره نون رو سنگین می کنه و سفت میشه و حتی نونتون زود بیات میشه . ده دقیقه ورز بخوره یا یکی دو دقیقه ورز بدین و ۱۰۰ بار روی صفحه کار بکوبین . داخل ظرف تمیز که خیلی کوچولو کف و دیواره اش چرب کردم قرار دادم . روش رو خوب پوشوندم و توی محیط نسبتا گرم قرار دادم (قبلا هم بارها گفتم که می تونبن فر رو روشن کنین دو سه دقیقه بعد خاموش کنین داخلش که گرم هست ظرف حاوی خمیر رو بزارین برای استراحت) تا حدودا یه ساعت استراحت داشته باشه . بعد استراحت پف خمیر رو با ورز دادن گرفتم . طرح دادن و پیچیدنش دل به خواهی هست من شش تا چونه کردم و به این روش توی ظرفم چیدم . دوباره روش پارچه تمیز انداختم و حدودا ۲۰ تا ۲۵ دقیقه استراحت دوم داشته باشم . توی این مدت فر رو روشن کردم . برای رومال هم یه زرده تخم مرغ و یه کم خامه و و زعفران غلیظ رو با هم مخلوط و با قلمو رومال زدم . توی فر ۱۹۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه قرار دادم . یه ظرف حاوی آب هم در فر قرار دادم تا رطوبت ایجاد بشه و به نرمی و لطافت کمک کنه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ابتدا به فیله مرغ مقداری پودر سیر+نمک+فلفل+کمی پودر زنجبیل+پودر پیاز(به دلخواه)+کمی ادویه کاری افزوده و نصف لیوان آب بیفزایید و خوب فیله ها را به مواد أغشته کنید و حداقل 3ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه دار شوند. در کاسه ای حجم زیادی آرد سفید سه صفر بریزید و کمی نمک و پودر سیر و قرص عصاره مرغ(به دلخواه)اضافه و مخلوط کنید. فیله ها را دانه دانه از مواد در آورده ابتدا در آرد بغلتانید و بلافاصله در آب یخ بیندازید و با کفگیر دو لب از آب در آورده و دوباره در آرد بغلتانید. این عمل را دوبار تکرار کنید. مواظب باشید به هیچ عنوان نباید دستتون خیس بشه وگرنه آرد گوله و خراب میشه. سپس بعد از مراحل بالا فیله را با حجم زیادی آرد در دست دورانی مالش دهید تا مخلوط آب و آرد به صورت پولک در بیاید. و بلافاصله در روغن داغ شناور برای 4 دقیقه سرخ کنید. بیشتر از دوبار در آب و ارد نزنید و طولانی تر از 5 وقیقه هم در روغن سرخ نکنید تا کاملا ترد بشه وگرنه ممکنه سفت بشه لایه دور فیله ها روغن کاملا داغ و حرارت ملایم باشه تا فیله مغزپخت بشه حرارت متوسط و روغن کاملا داغ باشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
"لقمه یا لکما" آرد چند منظوره یا همون آرد کیک یک و نیم پیمانه آب ولرم یک پیمانه سرخالی به اندازه یک بند انگشت سر پیمانه خالی باشه نمک نصف قاشق چایخوری شکر 1 قاشق غذاخوری خمیر مایه 1 قاشق غذاخوری پر شربت شکر یک و نیم پیمانه آب 1 پیمانه آب لیموترش نصف قاشق چایخوری اول شربت رو حاضر کنین بهتره چند ساعت قبل اینکارو انجام بدین که شربت خنک شه آب و شکر را روی حرارت گذاشته بهم بزنین بزارین 10 دقیقه روی حرارت متوسط بجوشه و کامل شکر حل شه حالا آب لیمو اضافه کنید و 5 دقیقه دیگه اجازه بدین بجوشه شربت آمادست از روی حرارت برش دارین و بزارین از داغی بیفته و بعد بزارینش تو یخچال تا خوب خنک شه اگر دوست داشتین میتونین از که برای زولبیا بامیه استفاده میشه هم استفاده کنین ولی شربت اصلیش اینه که براتون گفتم نکته این شیرینی اینه که شربت باید خیلی خنک باشه حتی بهتره شربت رو شب قبل حاضر کنین و بزارین 1 شب تو یخچال بمونه تا خوب خنک شه برای خمیر آب ولرم ، شکر و نمک رو داخل کاسه ی بزرگ ریخته و خمیر مایه را اضافه کنین کمی بهم بزنین و کم کم آرد را ریخته با همزن دستی خوب بهم بزنین تا مواد کامل باهم مخلوط شن روی ظرف را سلیفون بکشید و با حوله بپوشانید و بزارین تو محیط آشپزخانه 1 ساعت استراحت کنه و حجمش زیاد شه حالا داخل تابه روغن بریزین با حرارت ملایم بزارین گرم شه مواد خمیر کاملا شل و چسبندست داخل قیف یکبار مصرف ریخته وقتی روغن داغ شد سر قیف را ببرید با قیف کمی فشار داده تا خمیر خارج شه با قیچی چرب ببرید و تکه هارا مانند بامیه داخل روغن داغ بریزین و با حرارت ملایم سرخ کنین اگر قیف نداشتین میتونین با قاشق چرب شده تکه های کوچک جدا کرده داخل روغن سرخ کنین بعد از سرخ کردن بزارین روغنش کشیده شه و داخل شربت سرد بندازین و 5 دقیقه بعد نوش جان کنین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛