eitaa logo
آشپزی خاص
97.1هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.5هزار ویدیو
68 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
شیر ولرم ۱۲۵ میلی (نصف لیوان) ماست ۶۰ گرم (۳ ق غ) شکر ۵۰ گرم (۳ ق غ) روغن مایع ۲۰ میلی (۲ ق غ) تخم مرغ ۱ عدد پودر خمیر مایه ۵ گرم (۱ ق م) آرد سفید حدودا۳۵۰ گرم (دو و یک سوم لیوان) نمک نصف ق چ وانیل کمی بدای مواد میانی : گردو پودر شده ۱۰۰ گرم (دو سوم لیوان) ، ارده ۷۰ گرم (۴ ق غ) ،شکر ۱۰۰ گرم (کمتر از نصف لیوان) ، کره ذوب شده ۵۰ گرم یک قاشق شکر داخل شیر ولرم ریختم ، خمیر مایه رو هم اضافه کردم و درش رو گداشتم تا ۵ الی ۱۰ دقیقه بعد به عمل بیاد . داخل یه ظرف بزرگتر تخم مرغ ،شکر ، ماست ، روغن مایع ، نمک و وانیل رو اضافه کردم و مخلوط کردم . خمیر مایه به عمل اومده رو هم اضافه کردم . آرد رو هم الک کردم و کم کم ریختم . همیشه آرد توی نون ها تقریبیه ممکنه برای شما از این کمتر و یا از این مقدار بیشتر به کار بره آرد تا جایی اضافه بشه که خمیر به دست نچسبه کل خمیر قسمتی چسبنده باشه ایراد نداره . خمیر باید خوب ورز دادم . ۳ دقیقه ورز دادم و ۱۰۰ بار روی صفحه کار کوبیدم یا ۱۰ دقیقه خوب ورز بخوره . باز تاکید می کنم آرد زیادی نریزین لطافت نون هاتون با این کار می گیرین . خمیر رو داخل ظرف تمیز که یه کم جرب کردم قرار دادم روش رو پوشوندم جای نسبتا گرم یکساعت استراحت قرار دادم بعد از استراحت پف خمیر رو با ورز دادن گرفتم . به ۳ الی ۴ قسمت تقسم کردم و هر کدوم رو با وردنه باز کردم و یه ظرفی روش قرار دادم حدودا به قطر ۲۳ سانت و دایره برش دادم . مواد میانی رو همش رو با هم مخلوط کردم . بین لایه ها از این مواد قرار دادم و بعد برش به درازا دادم و هر برش رو دور خودش تاب و پیچ دادم . داخل یه ظرف دایره ای به قطر ۲۳ تا ۲۵ سانت . کفش کاغذ روغنی انداختم و دوروار این ها رو پیچیدم . دوباره روش یه دستمال تمیز انداختم ۲۵ دقیقه استراحت دوم داشته باشه . و بعد رومال یه زرده تخم نرع و زعفران رو مخلوط و رومال زدم . و در فر ۱۸۰ درجه از پیش گرم شده به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه قرار دادم .اخر هم یکی دو دقیقه گریل شعله بالا رو ردشن کردم تا خوشرنگ بشه . روش هم یه کم عسل رقیق شده زدم که براق بشه . راستی ظرف حاوی آب داخل فر فراموش نشه . در فر دست ساز هم می تونید درست کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تخم مرغ 1 عدد نمک 1 قاشق چ شکر 40 گرم(حدود 1/4 پیمانه) روغن مایع 40 گرم(یک پنجم پیمانه) آب ولرم 1 پیمانه سرخالی خمیر مایه 1 قاشق غ آرد حدود 400 گرم(آرد سفید سه صفر) آرد3 بار الک شود تخم مرغ+شکر+نمک+روغن مایع را در کاسه با چنگال هم بزنید تا یکدست شود. خمیر مایه فوری+1قاشق چایخوری شکر+آب ولرم را مخلوط و روی ظرف را بپوشانید و 5 دقیقه صبر کنید تا عمل بیاید خمیر مایه عمل آمده را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید آرد را کم کم اضافه و با قاشق چوبی هم بزنید تا خمیرجمع شود روی سطح کار کمی آرد پاشیده و خمیر را 10 دقیقه ورز دهید تا چسبندگیش برطرف شود(اگر چسبندگی زیاد بود کم کم آرد اضافه و خوب ورز دهید) میزان آردکاملا تقریبی ست و ممکن است کمتر مصرف شود بنابراین آرد زیاد به خمیر اضافه نکنید وچسبندگی خمیر را با ورز دادن بگیرید خمیر نهایی نباید خشک و سفت باشد و باید کاملا لطیف بوده در عین حال به دست نچسبد خمیر را در کاسه چرب قرار داده و یک دور در کاسه بچرخانید تا اطراف آن چرب شود و بعد با کارد روی آن خط ایجاد کرده و سلفون بکشید و 1 تا 1/5 ساعت در جای گرم استراحت دهید تا حجمش 2 برابر شود کرم: زرده تخم مرغ 4 عدد شکر 100 گرم(نصف پیمانه) آرد 40 گرم(2 قاشق سوپخوری پُر) کره 30 گرم+وانیل کمی شیر 2 پیمانه سرخالی زرده تخم مرغ+نصف شکر را با دور تند همزن بزنید تا کرم رنگ شود سپس آرد را اضافه و با همزن مخلوط کنید بقیه شکر +شیر را روی حرارت ملایم قرار دهیدتاشکر حل شود وبعد کم کم به مخلوط زرده اضافه و هم بزنید مخلوط را درقابلمه روی حرارت ملایم مدام هم زده و وقتی غلیظ شدکره ووانیل رااضافه وحرارت راخاموش کنیدو روی سطحش نایلون بندازید تا نبنددوخنک شود پف خمیر رابخوابانید واز خمیر گلوله کوچکی برداشته پهن کنیدو1قاشق مرباخوری کرم وسط آن گذاشته و دور خمیر را جمع کرده و آرام توپی کنید و با فاصله در ظرف فر قرار دهید ظرف 30×40 یا 20×30 روی نانها را پوشانده و دوباره استراحت دهید تا حجمشان2برابر شود رومال: با مخلوط1عدد زرده+2قاشق چایخوری خامه رومال کنید در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه برای 20 تا 25 دقیقه بپزید و در آخر چند لحظه گریل بزنید تا روی نان طلایی شود از فر در آورده وبا شربت بار رومال کنید و پودر نارگیل بپاشید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مافین پیتزا اگه دوست دارین یه پیتزای متفاوت درست کنید این نوع رو امتحان کنید.برای مهمونیا و جشن تولدها هم مناسبه و در کنار فینگرفودها میتونید داشته باشید. مواد لازم:سوسیس۲۰۰گرم.تخم مرغ۲عدد شير۱/۲پيمانه.آرد سفید۲۲۰گرم.قارچ۲۰۰گرم.خامه صبحانه۱۰۰گرم.روغن مايع۱۰۰گرم پنير پيتزا۱۰۰گرم. فلفل دلمه ای( هر رنگی که دوست دارین) ۱۰۰گرم .بيكينگ پودر۲ق چ.مخمر فوری۱ق چ. پودرآويشن(اختیاری)۱/۲ق غ.نمك وفلفل بميزان لازم.در صورت تمایل مقداری پنیر پیتزا برای روی مافین طرز تهیه: سوسیس رو خرد کنید و در کمی روغن سرخ کنید. قارچ خرد شده رو تفت داده و اجازه بدین تا آب قارچ کشیده بشه.سوسیس رو اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.بذارین تا خنک بشه.بقیه مواد رو دركاسه اي باهم مخلوط کنید.اول تخم مرغ رو با چنگال خوب بزنید کمی پودر سیر بریزید. بعد شیر و روغن و خامه اضافه کنید.فلفل دلمه ای ریز خرد شده و پنیر اضافه و مخلوط کنید و در آخر آرد،بیکینگ پودر، مخمر،آویشن،نمک و فلفل اضافه کنید و با مواد سوسیس و قارچ مخلوط کنید روی ظرف رو بپوشونید و به مدت ۴۵دقيقه در محيط آشپزخونه استراحت دهید تا مخمر عمل کند داخل قالب مافين رو چرب و آردپاشی کنید یا كپسول كاغذي بذارین.داخل آنها رو هم كمى چرب كنيد. سپس از مواد داخل هريك را پركنيد.تا ۳/۴قالب پر بشه.بعد بذارین در فری که از قبل با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم شده به مدت تقریبا ۳۰ دقیقه.میتونید قبل از اینکه در فر بذارین روش پنیر پیتزا بریزین یا وقتی از فر بیرون اومد پنیر بریزین مجدد بذارین در فر ولی اینبار فقط گریل روشن کنید تا پنیر آب بشه.میتونید اصلا روش پنیر نریزین این دیگه به خودتون بستگی داره. من از سوسیس خونگی و فلفل دلمه ای کمتری استفاده کردم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
جوجه فسنجونی (جوجه ترش) مواد لازم :👇 مرغ مكعبي خردشده: ٧٠٠ گرم رب انار: ٢ تا ٣ ق غ گردوي آسياب شده (كمي درشت): حدود ٦ ق غ پياز خلالي خردشده: ١ عدد بزرگ سبزيجات معطر(نعناع و چوچاق): به مقدار لازم نمك_فلفل: به ميزان لازم كره: براي سرخ كردن دستور تهیه :👇 سينه مرغ و كه مكعبي خرد كرديم و با پياز خلالي خرد شده و گردوي چرخ شده و رب انار و نمك و فلفل خوب قاطي ميكنيم تا همه ي مواد به خورد مرغمون بره و بعد داخل يه ظرف دردار ميريزيم و ميزاريمش يخچال و چند ساعتي ميزاريم يخچال تا مواد خوب به خورد مرغ بره(من يه شب تا ظهر گذاشتم) (سيخهاي چوبي رو از ٢ ساعت پيش تو اب خيس ميكنيم) تكه هاي مرغ و به سيخ ميكشيم ،موقع سيخ كشيدن مرغها حتماً پيازها رو ازش جدا ميكنيم تا موقع سرخ شدن نسوزن. كف تابه مون و كه داغ شده به كره آغشته ميكنيم و سيخهاي جوجه رو توش ميچينيم و با شعله ي ملايم سرخشون ميكنيم البته موقع سرخ كردنشون بالا سر اجاق گاز ميمونيم تا نسوزن و مدام سيخهارو برميگردونيم. كنارش گوجه هم به سيخ بكشيد و سرخشون كنيد. ميتونيد از سيخ فلزي هم استفاده كنيد. ميتونيد كبابيش كنيد و سرخشون نكنيد. ميتونيد بهش سير رنده شده يا پودر سير هم اضافه كنيد يا حتي زعفران اگه سبزيجات معطر رو نداشتيد جاش جعفري و گشنيز خردشده تازه يا خشك شده بريزيد يا ميتونيد كلاً سبزي رو حذفش كنيد اما با سبزيجات معطر كبابتون بينظير ميشه) (من اينكار و انجام ندادم حون دوست داشتم مزه ي پياز غالب باشه). به جرأت ميتونم بگم يكي از آسونترينها و در عين حال خوشمزه ترین هاست ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای کوفته: 500 گرم گوشت چرخ کرده گوساله 1 عدد پیاز (در غذاساز خرد کنید و یا ریز خرد کنید ، رنده هم میشه کرد) 1 حبه سیر (به دلخواه ، رنده شده) نصف استکان آرد سوخاری نصف استکان آب فلفل سیاه ، زیره ، پودر فلفل قرمز، فلفل قرمز پرک شده 1 قاشق چای خوری جوش شیرین (میشه حذف کرد) 1 قاشق مرباخوری نمک مواد لازم برای برای سس: برای هر پرس 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی آب (نه خیلی آبکی و نه خیلی غلیظ باشد) نمک و: کره ماست طرز تهیه: تمام مواد کوفته را داخل ظرفی بریزید و فقط در حد مخلوط شدن به مدت کم بدون له کردن ورز بدید . از مواد برداشته شکل بدید و داخل ماهیتابه بدون روغن یا کم روغن سرخ کنید. برای سس ، رب ، آب و نمک را بجوشانید و مقداری از سس با داخل لواش بزنید. کوفته های سرخ شده را داخل لواش بذارید و رول کنید. لواش های رول شده را داخل ماهیتابه بدون روغن پشت و رو کمی سرخ کنید. از روی اجاق بردارید و مورب ببرید. داخل ظرف سرو بذارید. از سس جوشیده شده روی بیتی ها بریزید. ماست اضافه کنید و در آخر کره را گرم کنید و روی بیتی بریزید. با فلفل و گوجه فرنگی سرو کنید. نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک غذای خوشمزه با میگو 500گرم میگو 200گرم قارچ یک عدد پیاز خرد شده سه عدد فلفل دلمه ای سبز فلفل دلمه ای قرمز به مقدار لازم یک عدد گوجه فرنگی 50گرم کره نمک و فلفل و اویشن مواد رو مطابق فیلم یکی یکی اضافه میکنیم.میگو با اب سبزیجات کمی پخته میشه و در فر پختش کامل میشه.بعد که همه مواد تفت خوردن روش پنیر پیتزا میریزیم و مییگذاریم داخل فر به مدت 10دقیقه و 180درجه سانتیگراد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
22.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه شیرینی پفکی گردویی 👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
56.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽فیلم طرز تهیه کیک خیس شکلاتی👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ســـــ🌸ــــلام صبح قشنگتـون بخیر 🌸 شنبه تـون بی نظیر 🌸 امروزتون شاد و در پناه خدا🌸 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
عزیزان کتلت رو هم با سیب زمینی خام درست کردم هم با پخته هزدوشون خوشمزس ولی خانواده م خام رو بیشتر پسنیدن سیب زمینی وپیاز رو حتمااا با رنده ریز رنده کنید ابشو بگیرید خیلی تاثیر داره تو برشته شدن کتلت حتما تو روغن شناور سرخ کنید روغن کم بیشترش جذب کتلت میشه ومغز پخت هم نمیشه هر کتلت رو دوسه دفعه این طرف واون طرف کنید تا یکدست سرخ بشه بجای آرد نخود چی از آرد گندم و ارد سوخاری هم میتونید استفاده کنید . من تخم مرغ نزدم تخم مرغ موقعی زده میشه که مواد کتلت انسجام نداشته باشه عزیزان گوشت رو حتما با سوراخ توری ریز چرخ کنید بخوبی ورز بدید تا کتلت موقع پخت ترک برنداره میتونید همراه مواد کمی جعفری تازه بزنید وقتی که میخواید کتلتها رو بچینید تو ماهی تابه روغن زیادی داغ نباشه گرم باشه خوبه با شعله متوسط سرخ کنید گوشت چرخ کرده حدود ۴۰۰گرم یا گوساله یا گوسفند یا مخلوط هردو سیب زمینی متوسط سه عدد پیاز بزرگ یک عدد آرد نخود چی یک قاشق نمک وفلفل سیاه وفلفل قرمز وزردچوبه وکمی آویشن به مقدار لازم پیاز وسیب زمینی را رنده ریز کرده و آبشو بگیرید همه مواد رو با هم قاطی کنید وخوب ورز بدید یکساعتی بزارید یخچال تا کمی خودشو بگیره وسپس سرخ کنید کتلتها رو زیاد نازک نگیرید که ترد وشکننده بشن زیاد هم ضخیم نباشه که وسطش خام باشه میخواید همراه سیب زمینی سرو کنید ابتدا سیب زمینی رو سرخ کنید سپس کتلتها بعد از کتلتها گوجه فرنگی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای 35 الی 40 عدد شیرینی🔻 پودر قهوه 1 ق چ پودر کاکائو 1 ق چ آرد قنادی 150 گرم زرده تخم مرغ 1 عدد کره 110 گرم پودر قند 60 گرم وانیل 1/4 ق چ نشاسته ذرت 1 و نیم ق غ طرز تهیه🔻 1. کره و پودر قند را ۱۰ دقیقه با دور تند همزن بزنید تا سبک و روشن شود. 2. زرده تخم مرغ و وانیل را اضافه و هم بزنید. 3. پودر قهوه و کاکائو را اضافه و با همزن مخلوط کنید. سپس نشاسته ذرت را بیفزایید و با همزن بزنید. 4. آرد را به تدریج افزوده و ابتدا با همزن و بعد با لیسک یا قاشق مخلوط کنید.(خمیر وقتی آماده است که اگر مقداری از آنرا در دست گلوله کردید کاملا لطیف و بدون ترک باشد) خمیر را 1 ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد. 5. بعد خمیر را از یخچال خارج کرده بین دو نایلون به ضخامت نیم سانت باز کرده و با کاتر دلخواه قالب بزنید. 6. سینی را به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید و بعد در فر گرم شده با دمای 170 درجه به مدت 15 دقیقه بپزید. با کارد امتحان کنید هر زمان شیرینی از کف شینی تکان خورد یعنی آماده است. ⚠️نکات این شیرینی🔻 ❌مواد اولیه به هیچ عنوان امکان جایگزینی ندارند.(شکر این شیرینی رو خشک میکنه و اگه نشاسته ذرت نزنید لطیف نخواهد شد و به جای کره از روغن جامد استفاده نکنید به هیچ عنوان) ✅در ظرف دربسته داخل یخچال تا 2 هفته ماندگاری دارد ❌دقت کنید زیاد توی فر نمونه وگرنه سفت و خشک میشه. در فر کمی نرم هست وقتی در بیاد خودش رو میگیره. ✅در تابه دو طرفه و روی گاز هم میشه. در مایکروفر یا توستر دما 20 درجه کمتر و از قبل هم گرم کنید. اگه تعداد بیشتری شیرینی میخواید مواد رو چند برابر کنید. ❌شیرینی ها خیلی حساسن باید دقیق باشن بدون ترازو و چشمی اندازه کردن باعث خراب شدن شیرینی میشود‌. ✅با همین دستور میتوانید فقط شیرینی کاکائویی یا فقط شیرینی قهوه ای داشته باشید و فقط از یکی از پودر ها استفاده کنید ولی در این صورت دیگه اسمش موکا نمیشه‌. ❌به هیچ وجه خمیر را ورز ندهید وگرنه به روغن میافتد و شیرینی سفت و خشک میشود(آرد را به تدریج اضافه کنید) ✅کاتر و مواد اولیه رو از لوازم قنادی ها تهیه کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بستنی از نوع شکلاتیش ، این روش خییییلی خوشمزه است پیشنهاد می کنم حتما درست کنید و لذت ببرید🙂 . خامه صبحانه ۳۰۰ گرم شیر عسلی ۲۵۰ گرم شکلات تخته ای تلخ ۱۰۰ گرم پودر کاکائو ۱ ق غ اول این رو بگم که شیر عسلی (شیر تغلیظ شده) رو می تونید هم آماده از سوپرمارکت ها و لوازم قنادی فروشی ها بگیرید و یا اینکه خودتون درست کنید خونگیش رو من چند پست به راحتی می بینید کلیپ و دستور رو من خودم درست کردم با این میزان برای اینکه این میزان شیرعسلی داشته باشم از ۳ لیوان شیر و ۲/۳ لیوان شکر استفاده کردم که بهم نزدیک ۲۵۰ گرم شیر عسلی داد. قوطی های الفجر هم نزدیک ۳۹۰ گرم یک قوطی هست که ۲۵۰ گرم چیزی تقریبا دو سوم قوطی بشه . به گرم گفتنی خوب کار راحت تر هست تا تقریبی قوطی چون ممکنه که در قوطی هلی دیگه بسته بندی های دیگه هم توی بازار جدیدا اومده باشه . بگذریم از شیر عسلی بریم سراغ بقیه مراحل 😊😉 شکلات استفاده در این جا تلخ هست چون شیر عسلی خودش شیرینه و اگر شکلات شیرین استفاده بشه بستنی خیلی شیرین میشه و دل رو می زنه . شکلات رو خرد کردم و داخل ظرفی ریختم و روی بخار کتری ، حرارت غیر مستقیم (روش بن ماری) قرار دادم تا شکلات آب بشه . گذاشتم کنار که کمی از دما بیفته . یک ظرف رو داخل فریزر قرار دادم حدودا به مدت یک ربع که کمی خنک و سرد بشه . خامه صبحانه رو داخلش ریختم و با همزن شروع کردم به زدن . ظرف خنک استفاده کردم که خامه راحت تر فرم بگیره و خامه رو فرم دادم . باز در مورد خامه قنادی توضیح بدم که این خامه شیرین هست و طعم بستنی رو خیلی شیرین و کیفیت کار رو تغییر میده. حالا به شکلات آب شده ام ، شیر عسلی و پودر کاکائو الک شده رو اضافه کردم و این مواد رو با هم ترکیب کردم . می تونید اینجا اگر دوست داشتید کمی شکلات چیپسی هم بریزید که من نریختم . این مواد رو داخل خامه ریختم و نواد رو با خامه با یک لیسک مخلوط کردم . این مواد بستنی رو داخل ظرفی ریختم و بکدست و صاف کردم و ظرفم رو کمی روی میز کوبیدم که یکدست بشه ، روش کیسه فریزر کشیدم و در ظرف رو قرار دادم و در فریزر حداقل ۸ ساعتی قرار دادم . بستنی آماده است ،اگر اولش سخت می تونید بردارید می تونید دو دقیقه ای بزارید توی محیط که کمی نرم بشه و بعد با اسکوپ یا قاشق داخل ظرف بریزید و سرو کنید .من یک کم هم سس شکلاتی به دلخواه روش ریختم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
و اما طرز تهیه : برای کیک تخم مرغ ۳ عدد شیر ۱۲۰ میلی (نصف لیوان) روغن مایع ۱۲۰ میلی (نصف لیوان) شکر ۲۲۰ گرم (یک لیوان) آرد سفید ۲۲۵ گرم (یک و نیم لیوان) پودر کاکائو ۲ تا ۳ ق غ وانیل ۱/۴ ق چ بیکینگ پودر ۶ گرم (۱ ق م) برای خیساندن کیک شیر یک تا یک و نیم لیوان پودر کافی میکس یا کاکائو یا نسکافه ۱ تا ۲ ق غ برای کرم روی کیک شیر ۲ لیوان شکر ۷۰ گرم (یک سوم لیوان) آرد سفید ۷۰ گرم (نصف لیوان) وانیل ۱/۴ ق چ خامه صبحانه ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم برای تهیه کیک : تخم مرغ ها و شکر و وانیل رو با همزن ۵ دقیقه زدم و بعد روغن مایع و شیر رو اضافه کردم . آرد و بیکینگ پودر و پودر کاکائو رو هم الک کردم و مخلوط کردم و داخل مواد ریختم و با لیسک هم زدم . داخل قالب رو کمی با روغن جدا کننده چرب کردم . (اندازه قالب من ۲۰ در ۳۰ هست) مواد رو داخلش ریختم و در فر که از یه ربع قبل روشن کرده بودم با دمای ۱۸۰ درجه ۴۵ دقیقه قرار دادم با خلال دندون پخت کیک رو چک کنید . توی این مدت کیک بپزه رفتم سراع درست کردم کرم روی کیک کرم رویه کیک : شیر و آرد و شکر رو با هم ترکیب کردم و روی حرارت ملایم قرار دادم مدام هم زدم تا به غلظت برسه و اواخر کار کمی وانیل ریختم ‌و از حرارت برداشتم . وقتی از گرمی کمی افتاد خامه رو یه کم با چنگال زدم که روان بشه و داخل مواد ریختم و خوب هم زدم تا ترکیب بشه . کیک که پخت همین که گرم هست حفره هایی ایجاد کردم و برای خیسوندن کیک من شیر و نسکافه (کافی میکس) رو با هم مخلوط کردم و ریختم . می تونین فقط از شیر گرم استفاده کنین می تونین داخلش کاکایو کمی شکر هم بریزین . من برای خیسوندن از یه لیوان شیر استفاده کردم که به نظرم یک و نیم لیوان باشه بهتره اما اگه دوست ندارین خیلی خیس مرطوب بشه یه لیوان کافیه . بعد که جذب شد مواد کرمی رو روش ریختم و صاف کردم و پودر کاکائو روش الک کردم . داخل یخچال یه شب تا صبح بمونه و بعد سرو که خیلی خوشمزه هست و هر چی بیشتر بمونه خوشمزه تر ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برگر ذغالی گوشت گوساله یا ترکیب گوساله و گوسفند ۱ پیازی ک کاملا آبش رو جدا کردیم پودر پیاز یک قاشق چایخوری یک قاشق چایخوری فلفل سیاه برای نیم کیلو یک قاشق غذاخوری پودر سوخاری نصف قاشق چایخوری پودر سیر یک قاشق چایخوری سس خردل نمک یک قاشق مرباخوری تمام مواد بالا رو ترکیب میکنیم و کاملا ورز میدیم تا چسبنده و منسجم بشه. گوشت رو به دایره های ۱۵۰ گرمی تقسیم میکنیم. کاملا گرد میکنیم تا هیچ تَرَکی نداشته باشه، پهن میکنیم و به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار میدیم تا به اصطلاح گوشت بیات بشه و در حین سرخ شدن وا نره. توی تابه میزاریم و سرخ میکنیم برای دادن طعم دودی به برگر ها، یک تکه فویل در تابه میزاریم و یه کوچلو زغال روشن، روی زغال ۲_۳ قطره روغن میریزیم، شروع به دود کردن میکنه در تابه رو میبندیم و چند ثانیه مکث میکنیم بعد در تابه رو برداشته پنیر گودا میزاریم روی برگر تا کمی آب بشه. من توی برگرم علاوه بر برگر از فیله مرغ سرخ شده هم استفاده کردم آب پیاز رو حتما بگیرید در غیر اینصورت برگرا وا میرن و طعم کباب کوبیده میگیره. پودر سوخاری برای نیم کیلو ۱ قاشق کافیه که برگرا جمع نشن. اگر زیاد بریزید خشک میشه. برگر باید خوش نمک باشه در غیر اینصورت طعمش دلچسب نمیشه. برگرای خارجی از گوشت گوساله به تنهایی آماده میشه اما میتونید گوشت میکس گوسفند و گوساله استفاده کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان برگر آرد حدودا ۳ پیمانه(ممکنه کمی بیشتر هم نیاز پیدا کنید اما اگر زیاد استفاده کنید خمیر سفت میشه، برای من ۳ پیمانه نیاز بود کم کم اضافه کنید تا به انسجام مورد نظر برسه) روغن مایع یک سوم پیمانه آب ولرم طوری ک دست نسوزه نصف پیمانه شیر ولرم طوری ک دست نسوزه نصف پیمانه خمیر مایه ۲ قاشق غذاخوری سرخالی شکر یک قاشق غذاخوری تخم مرغ ۱ عدد نمک ۱ قاشق مرباخوری بهبود دهنده خمیر نصف قاشق چایخوری کره نرم شده ۲۵ گرم (یک قاشق غذاخوری اول از همه خمیر مایه رو عمل میاریم، شیر آب، شکر و خمیر مایه رو ترکیب میکنیم روشو میگیریم و ده دقیقه زمان میدیم تا عمل بیاد. سفیده تخم مرغ و روغن مایع و نمک و بهبود دهنده رو کاملا ترکیب میکنیم‌. ۳ پیمانه آرد رو اضافه کرده و خمیر مایه عمل اومده رو اضافه میکنیم و ده دقیقه ورز میدیم‌. سلفون کشیده و جای گرم قرار میدیم تا عمل بیاد. با این خمیر مایه ای ک من کار کردم ۱ ساعته عمل میاد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بعد از عمل اومدن کره نرم شده رو با خمیر ورز میدیم تا خمیرمون نرم و یکدست بشه.برای رو مال زرده تخم مرغ ۳ قاشق شیر و ۱ قاشق خامه صبحانه و نوک قاشق چایخوری زعفران نیاز داریم. خوب ترکیب میکنیم تا یکدست بشه. بعد از عمل اومدن خمیر، پف خمیرو میگیریم. و چونه میگیرم. توو سینی فری ک چرب کردیم با فاصله قرار میدیم و مجدد نیم ساعت استراحت میدیم. حتما روی رون رو با سلفون یا پارچه تمیز میگیریم تا سطح نون خشک نشه. بعد از عمل اومدن مجدد رومال میکنیم و کنجد میپاشیم. و در فر از قبل گرم شده با ۲۰۰ درجه طبق وسط میزاریم. به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه‌. درجه فر ۲۰۰ باشه حتما و حدودا یه ربع بزاریم گرم بشه تا سطح نون برشته بشه. اگر نیاز بود چند ثانیه در آخر گریل رو روشن کنید. برای آون توستر هم با همون دمای ۲۰۰ درجه حرارت بالا و پایین روشن بشه و حتما طبقه وسط باشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم : 125 گرم کره (در دمای محیط) 1 عدد تخم مرغ 1 استکان روغن مایع(حدود 80گرم) 1 استکان نشاسته گندم(حدود35تا40گرم) 1 لیوان یا پیمانه قنادی پودر شکر 2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو نصف بسته بیکینگ پودر5 گرم ترکی(یا 1 قاشق چایخوری ) 1 بسته وانیل ترک5 گرمی (یا کمی وانیل ایرانی) آرد به میزان لازم طرز تهیه : همه مواد گفته شده بجز پودر کاکائو و آرد رامخلوط کنید. آرد رو کم کم به مواد اضافه وخوب ورز داده تا خمیر نرمی بدست بیادوخمیر به دست نچسبه، به 1/3 از خمیر پودر کاکائو اضافه کنید وطبق ویدئو خمیرها را رو شکل بدید وبا قاشق ویا سر بطری شیارهایی رو خمیر بندازیدو بعد شیرینی ها را در سینی گذاشته وبزارید در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه وزمان پخت حدود 15 دقیقه تا پخته شوند ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یه دسر خوشمزه و عالی که هم برای مهمونی ها گزینه خوبیه و هم برای بچه ها عالیه😊 . حدودا برای ۶ نفر پودر ژله دلخواه یک بسته شیر ۵۰۰ میلی (۲ لیوان) شکر ۷۰ گرم (۴ ق غ) نشاسته ذرت ۱۵ گرم (۱/۵ ق غ) آرد سفید ۱۰ گرم (۱ ق غ) پودر ژلاتین ۵ گرم (حدودا ۱ ق غ سر صاف) وانیل نوک قاشق زرده تخم مرغ ۱ عدد بیسکوییت پتی بور به میزان لازم . پودر ژله رو با یک و نیم لیوان آب جوش به روش بن ماری روی حرارت غیر مستقیم حل کردم تا ذراتش خوب حل بشه . داخل قالب مورد نظر ریختم و یخچال قرار دادم میریم سراغ مرحله بعد : شیر و شکر و آرد و نشاسته ذرت و زرده تخم مرغ و پودر ژلاتین رو با هم مخلوط و روی حرارت قرار دادم . حرارت کم و مدام هم زدم تا به غلظت فرنی برسه . آخر هم وانیل ریختم و از حرارت برداشتم و گذاشتم توی محیط که از دما بیفته . ژله رو از یخچال بیرون آوردم حواستون باشه نباید ژله خیلی سفت بشه . همین که ببنده کافیه اگر خیلی سفت بشه دیگه لایه ها بهم نمی چسبن و موقع در اوردن از قالب جدا میشن . از این مواد نصفش رو ردی ژله ریختم و روش بیسکوییت پتی بور چیدم و بعد دوباره مابقی مواد رو ریختم و صاف کردم . داخل یخچال یه شب تا صبح حداقل ۸ ساعتی بمونه . بعد داخل آب ولرم قرار دادم و برگردوندم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛