رنگین کمان ژله
یک بسته ژله آلوورا رابا یک لیوان آبجوش مخلوط و روی بخار کتری بذارید تا ذرات حل و شفاف بشن بعد کنار بذارید تا خنک بشه. ژله_مهشید
مواد داخل طالبی را بیرون آورده وبا دستمال آشپزخانه داخلشو خوب خشک کنید، یک ق غ از ژله آلوورا خنک شده را داخل طالبی بریزید و با برس تمام سطوح داخلی طالبی را به ژله آغشته کنید و بمدت ۱۰ دقیقه در فریزر بذارید بعد از فریزر بیرون بیاورید و میوه های برش خورده را که از قبل آماده کرده اید درون آن بریزید( هلو انجیری زعفرانی، توت فرنگی و حبه های انگور). سپس به ژله آلوورا خنک شده نصف لیوان بستنی آب شده اضافه و خوب هم بزنید و مخلوط کنید و روی میوه ها درون طالبی بریزید و بمدت ۱۰ الی ۱۲ ساعت در یخچال بذارید تا خوب سفت بشه . عجله نکنید زمان بیشتری هم بدید بهتر خواهد شد و بعد برش بزنید و نوش جان کنید.
۱- از کیوی و انبه و اناناس خام استفاده نکنید.
در مورد میوه هایی مثل کیوی ، انبه ، نارنگی و آناناس خام باید میوه را قبلا یا بخار پز کرد یا در آب وشكرکمی جوشانده تا آنزیم آن از بین برود.
چون اسيد اين ميوه ها باعث ميشه ژله مون نبنده .
به ژله اى كه مى خواهيد شير يا بستنى نرم یا اب شده بزنيد حتماً ژله شما خوب سرد شده باشد در غير اينصورت شير در ژله داغ دون دون شده و صاف ويكدست نمى شود .
۲- مقدار ژله بستگی به اندازه طالبی شما داره.
٣-بخاطر اينكه آب اضافه داخل طالبی گرفته بشه تا ژله ما رقیق نشه داخل طالبى رو با دستمال اشپز خانه خشك ميكنيم .
٤- يك ق غ ژله آلورا را كه به داخل ديواره طالبى ميزنيم در واقع برای چسبندگی بیشتر برای ژله بستنی اصلی است که خوب مواد داخلی به هم بچسبند و ژله خوب ببنده .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#اَرده_خونگی
کنجد ۱ پیمانه
حتماً به فروشنده بگید کنجد مخصوص اَرده بهتون بده که در واقع همون کنجد پوست کنده هست در ظاهر خیلی فرقی با کنجد ساده نداره ولی برای اَرده مناسبه
روغن کنجد یا روغن مایع ۲ ق غ
طرز تهیه
کنجد رو ۵ دقیقه با حرارت ملایم تفت بدید تا خامی اون گرفته بشه و بوی خوبش بلند بشه فقط حواستون باشه کنجد زود میسوزه
با هر وسیله ای که در دسترس دارید کنجد رو آسیاب کنید وقتی حالت پودری پیدا کرد روغن رو بهش اضافه کنید و به آسیاب کردن ادامه بدید بعد از مدتی حالت خمیری پیدا میکنه
هر از چندگاهی به دستگاه استراحت بدید تا بهش فشار نیاد و داغ نشه
همینطور کنجد ها رو آسیاب کنید تا روان و یکدست بشه
به همین راحتی اَرده خونگی درجه یک آماده شد
با شیرین کننده هایی مثل شیره خرما، شیره انگور یا هر چیزی که دوست دارید میل کنید
#ارده#ارده_خونگی
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#كباب_تركيه
خوب اينم يه نوع غذاى تركى ديگه كه خيلى خيلى خوشمزه است و خيلى زود هم آماده ميشه... .
براى كباب يه پياز رو رنده كنيد و ابش رو بگيريد و بعد گوشت رو اضافه كنيد،يه قاشق ارد سوخارى،يك سوم پيمانه جعفرى خرد شده،نمك و فلفل و پاپريكا،زردچوبه اضافه كنيد و ورز بديد...
توى تابه اى روغن زيتون بريزيد و يه سيب زمينى و يه پياز و دوتا گوجه فرنگى رو حلقه حلقه كنيد و كمى زنجبيل تازه روش رنده كنيد،ادويه هارو روشون بپاشيد و از مواد گوشتى برميداريم و شكل بديد و روشون بچينيد،توى يه كاسه دو قاشق رب گوجه فرنگى رو با يك ليوان اب مخلوط كنيد و روشون بريزيد و بهد با شعله ى ملايم و درب بسته بذاريد تا بپزه و ابش خشك بشه وسس غليظى داشته باشه.
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#حلوا_ویفری🌼🌼
افطار✨✨
125 گرم آرد گندم
75 گرم آرد برنج
60 گرم کره هم دمای محیط
60 گرم پودر قند
75 گرم ویفر پودر شده
100 گرم گردو پودر شده
3 قاشق غذاخوری پر شکلات صبحانه یا 150 گرم شکلات آب شده
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پودینگ_شکلاتی 🍫 😋
🔸شیر سرد سه لیوان،پودر کاکائو سه ق غ،شکر نصف لیوان،نمک نوک قاشق چایخوری، نشاسته ذرت سه قاشق غذاخوری سر پر(نشاسته ذرت کاملا نرم و پودری،سفید و ترد و پوکه)،کره نرم یک قاشق غذاخوری،وانیل یک سوم ق چایخوری
شکر+نشاسته ذرت+پودر کاکائو+نمک رو مخلوط کنید بعد شیر سرد رو کم کم اضافه و خوب مخلوط کنید.روی شعله ملایم بذارید و هم بزنید تا به غلظت فرنی برسه،شعله رو خاموش کنید و وانیل و کره رو اضافه کنید.در ظرف مناسب بریزید و وقتی خنک شد به دلخواه روشو با کمی خامه یا میوه دلخواه تزیین کنید
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با شکلاتای رنگی یه دسر فوق العاده خوشگل برای جشن.تولدها درست کنید 😍😍
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸ســـلام
🍃صبح زیبـاتـون بخیر
🌸امروزتان سرشار از موفقیت
🍃چهرتون همیشه خندان
🌸قلبتون پراز
🍃عشق و محبت
🌸هوای زندگیتون
🍃گرم و پرنشاط
🌸و لطف خدا
🍃همیشه شامل حالتون
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
"لازانیا رولی"
مواد لازم مایه گوشت برای
12 قطعه لازانیا :
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
قارچ ۵۰۰ گرم
فلفل دلمه ای یک عدد
پیاز خرد شده یک عدد
رب گوجه به میزان دلخواه
نمک و فلفلو ادویه به اندازه کافی
پنیر پیتزای رنده شده به میزان دلخواه
سس بشامل:
مواد لازم
کره 3 قاشق غذاخوری
آرد ۲ قاشق غذاخوری
شیر ۲ پیمانه
نمک و فلفل سیاه کمی
خامه و پنیر پیتزا در صورت تمایل دو قاشق
تهیه این سس خیلی ساده اس به این صورت که ابتدا کره رو با آرد تفت میدیم و بعد کم کم شیر گرم رو اضافه میکنیم و در حین اضافه کردن شیر مدام هم میزنیم که آرد گلوله گلوله نشه. وقتی که به غلظت مناسبی رسید از رو حرارت برش میدارین
✅ نکته: مقدار شیر در این دستور به کیفیت آرد بستگی داره و ممکنه کمی بیشتر یا کمتر باشه پس نباید شیر رو یکباره به آرد و کره اضافه کنیم. خیلی آهسته این کار رو انجام میدیم و هم میزنیم که هم گلوله نشه و هم به غلظت دلخواهمون برسه
مایه گوشت:
که دیگه خودتون استادین
ابتدا پیاز را سرخ کنید و با گوشت و ادویه و فلفل دلمه ای و هرچیز دیگه ای که دوست داشتین و در دسترس بود😃 تفت دهید
رب را اضافه کنید تا با هم ترکیب شوند و طعم ادویه به خورد گوشت برود و حسابی سرخ بشن درشم بزارین که بپزه و اب بندازه
ورقه های لازانیا رو بپزین
بعد از پخت چند ثانیه بندازین تو آب یخ بمونه
که له نشه بتونین راحت رولش کنین
حالا مایه لازانیا و سس سفید (سس بشامل) رو که از قبل حاضر کردین بیارین
ورقه ها رو مثل شکل پهن کنین سس سفید بمالین موادتون رو قرار بدین ، کمی پنیر بریزین و رولش کنین
کف ظرفتون رو کمی چرب کنین رول هارو بچینین
روشون سس سفید و پنیر پیتزا قرار بدین بزارین تو فر 180 درجه سانتیگراد 30 دقیقه بمونه
نوش جان❤️
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_گوشت
🔶هدف از اموزش این دستور خمیر عالی وبسیار سبک این کیکه که با دستورهای دیگه متفاوته وشما با خوردن این کیک اصلا احساس سنگینی نمی کنید
مواد لازم .....پیمانه میتونه لیوان دسته دار فرانسوی باشه
آرد شیرینی پزی.... دوپیمانه ونیم
شیر....ولرم یک پیمانه
آب....ولرم نصف پیمانه
روغن مایع....نصف پیمانه
شکر ..دوقاشق غذاخوری
خمیرمایه فوری....یک قاشق سوپخوری
نمک... نصف قاشق چایخوری
سفیده تخم مرغ....یک عدد
زرده تخم مرغ ...یک عددجهت رومال
بیکینگ پودر...یک قاشق مرباخوری
سرکه سفید...یک قاشق سوپخوری
پنیرپیتزا ...به مقدار لازم
موادمیانی ...کاملا دلخواهه فقط ابکی وچرب نباشه
طرز تهیه.....
شیرولرم واب ولرم وروغن و شکرونمک وخمیرمایه وسفیده تخم مرغ را مخلوط کنید تا کمی شکر حل بشه بعد ارد را که قبلا یکبار الک شده یکجااضافه کرده وبیکینگ پودروسرکه را وبمدت پنج دقیقه با لیسک مخلوط کنید خمیر چسبندگی داره اصلا ارد اضافه بهش نزنید چون بافت کیکتون سفت می شه بعد روی خمیر رابپوشانید و نیم ساعت استراحت داده سپس خمیر را دوقسمت کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قالب مورد نظر که بهتره مستطیل باشه به ابعاد 25×30 حالا کمی کوچکتر هم بشه موردی نداره با کره یا روغن جامد چرب کنید نصف خمیر را با دستتون که قبلا کمی چرب کردین خمیر را کف قالب بطور یکنواخت پهن کنید بعد مایه میانی که من مثل مایه ماکارونی است فقط کم روغن وابکی نباشه که موقع پخت از خمیر بیرون بزنه را روی خمیر پهن کرده پنیر پیتزا بریزید ومجددا مابقی خمیر را پهن کنید ولبه ها را کمی فشار داده تا بهم بچسبد بعد زرده وکمی زعفران را مخلوط وبا فرچه روی سطح خمیر بمالید ودر صورت تمایل کنجد وسیاه دانه هم بریزید ودرفر یا توستر از قبل گرم شده با دمای 180درجه بمدت 40تا50دقیقه همینکه اطراف خمیر طلایی بشه کافیه وچند دقیقه روی خمیر را هم گریل کنید تا طلایی بشه از فر دراوردین صبر کنید خنک بشه به اندازه دلخواه برش بزنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اطلاعاتی در مورد ادویه ها ادویه پلویی:گل سرخ یاگل محمدی،زیره،دارچین،میخک،هل
ادویه ابگوشت:زردچوبه،دارچین،فلفل سیاه،جوزهندی،بادیان،میخک
ادویه ترشی مخلوط ولیته: نعناع خشک ، گلپر،تخم گشنیز،تخم سیاه دانه،زیره سیاه وسبز،کاری،زردچوبه،
ادویه ترشی بادمجان: فلفل سیاه وگلپروزردچوبه
ادویه ماست و خیار: فلفل سیاه،نعناع خشک،ریحان،مرزه،ترخون خشک وپودر گل محمدی
ادویه فلافل:زیره سبز،کاری،زنجبیل،فلفل قرمز،گشنیز،شنبلیله
ادویه کوکو سبزی:پودر گل محمدی کاری،دارچین،فلفل سیاه
ادویه هویج پلو،کلم پلو ولوبیا پلو: ادویه پلویی و مقداری دارچین
ادویه مرغ و ماهی: زعفران،زنجبیل،برگ بو وپودر سیر
ادویه گوشت:پودر پیاز،فلفل قرمز،فلفل سیاه وسفید،نمک،جعفری خشک،رزماری خشک،ریحان خشک،پونه خشک
ادویه قیمه پلو:هل ودارچین،پودرگل محمدی
در تمام ادویه ها موادباید به اندازه مساوی باهم مخلوط شوند
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برگر مرغ و قارچ
برای این برگر خوشمزه هر میزان مرغ ریختید همون اندازه هم قارچ لازمه
من هشتصد گرم مرغ ( مخلوط ران و سینه) و هشتصد گرم قارچ استفاده کردم
مواد لازم برای هشت برگر مرغ و قارچ
هشتصد گرم مرغ
هشتصد گرم قارچ
دو عدد پیاز متوسط
نمک و فلفل سیاه و زرد چوبه و یکم ادویه برگر
ادویه برگر از عطاری تهیه کنید اگر هم نبود مشکلی نیست در هر صورت خوشمزه میشه
سه تا چهار قاشق غذاخوری آرد سوخاری( پودر نان باگت خشک شده)
در ابتدا قارچ ها رو خرد کنید بدون روغن با حرارت نسبتا بالا درون تابه تفت بدید تا آب قارچ کاملا خشک شه
دقت کنید اب قارچ کامله کامل باید خشک شه
مرغ ها را خرد کنید و با قارچ مخلوط کنید
پیاز را اضافه کنید و همرو با هم چرخ کنید
یا در غذاساز بریزید.
وقتی کامل چرخ شدند 👇
ادویه جات و ارد سوخاری اضافه شود
یکم ورز بدید
بعد از مواد به مقدار لازم بین کیسه فریزر قرار بدید و بهش شکل بدید و بعد خیلی آرام و با احتیاط درون روغن سرخ کنید برای سس خوشمزمون هفت عدد خیار شور نگینی خرد شده و یک عدد پیاز نگینی خرد شده و یک قاشق غذاخوری ابلیمو و دو ق غ سس مایونز همرو با هم هم بزنید و کنار بزارید
وقتی دو طرف برگر سرخ شد دو دقیقه اخر یک ورق پنیر تست یا پنیر گودا روی برگر گذاشتم( خیلی خوشمزس و خیلی هم سریع اب میشه) میتونید از سوپر مارکت ها تهیه کنید
نون برگر رو باز کنید یک لایه سس و یک لایه برگر و کاهو و گوجه بزارید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صبحانه فوق العاده خوشمزه
برای دو نفر:
نان لواش یا نان پیتا - 1 عدد
تخم مرغ - 2 عدد.
پنیر - 100 گرم
نمک به اندازه
گوجه فرنگی - 1 عدد
کره - 20 گرم
⠀
طرز تهیه:
کره را داخل تابه بندازید تا آب بشه، نان را به اندازه قطر تابه یا یک مقدار کوچکتر ببرید و در آب خیس کنید، آن را داخل تابه قرار بدید، تخم مرغ را به آن اضافه کنید (1 عدد روی هر نان)، نمک را به اندازه دلخواه اضافه کنید، پنیر موزارلا را اضافه کنید، بعد پشت و رو کنید و گوجه فرنگی یا سوسیس یا ژامبون به دلخواه اضافه کنید و روی آنهارو با نان بپوشانید (مثل کلیپ)، و در انتها سرخ کنید هر دو طرفش رو.
صبحانه آماده است، از غذا خوردن لذت
ببرید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
•کیکِ فنجونی تو قابلمه؛ بدون نیاز به فِر•
این کیکِ #شکلاتی از اون دسته کیکهاست که خیلی راحت آماده میشه بدونِ نیاز به فِر یا قالبِ خاص!
به خاطرِ شُکلاتی که داخلش داره بافتِ نرم و مرطوبی به خودش میگیره که چشیدنش رو حسابی لذّتبخش میکنه .
کالریِ هر فنجون از این #کیک حدودِ ۱۷۵ درمیاد.
1. ۲تا تُخم مرغ رو به مدّتِ ۵ دقیقه داخلِ یه کاسه هَم بزن تا یکدست بشن و بعد حالتِ تقریباً فومی پیدا کنن.
.
2. نصفِ لیوان شکر اضافه کن و دوباره هَم بِزَن.
.
3. ۲/۳ لیوان #شیر کم چرب، ۱/۲ لیوان روغنِ مایع، ۱ لیوان سرخالی آرد (نانوایی یا قنّادی) ، ۳ قاشق غذاخوری پودرِ #کاکائو ، ۱ قاشق چایخوری وانیل و ۱ قاشق غذاخوری بِیْکینگپودر هم بریز و سه-چهار دقیقه دیگه هَم بزن.
.
4. وقتی غلظتِ مایه کیک شبیهِ فیلم شد، محتویِ کاسه رو داخلِ لیوان یا فنجون خالی کن، فقط حواست باشه که پُرِ پُر نشه ظرفت چون کیک پُف میکنه و ممکنه اونجوری از فنجون بیرون بزنه.
.
5. فنجونها رو داخلِ یه #قابلمه بچّین و بعد آبِجوش بریز تا جایی که نصفِ فنجونها داخلِ آب باشه باشه.
.
6. زیرِ گاز رو با شُعلهیِ متوسطِ رو به کم روشن کن و ۵ دقیقه زمان بده؛ بعد از ۵ دقیقه درِ ماهیتابه رو بگذار روش و بعد از ۲۰ دقیقه کیکهایِ شکلاتی حاضر میشن.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
#گولاچ
مواد لازم:
آرد: به مقدار لازم (حدود ۶۵۰ گرم)
شیر: ۱/۲ لیوان
ماست: ۱/۲ لیوان
روغن مایع: ۱/۴ لیوان
شکر: ۱/۴ لیوان
مایه خمیر: ۱ قاشق غذاخوری
کنجد: ۱ قاشق مرباخوری
زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری
نمک: ۱/۲ قاشق چایخوری
وانیل: نوک قاشق چایخوری
تخم مرغ: ۲ عدد
طرز تهیه:
شیر، ماست، روغن مایع، شکر و تخم مرغ ها را توی قابلمه روی حرارت ملایم با هم مخلوط می کنیم تا شکر حل شود و مواد ولرم شوند.
مخلوط ولرم داخل ظرف بزرگتر ریخته کنجد، زردچوبه، نمک، وانیل و مایه خمیر را اضافه می کنیم و هم می زنیم، آرد کم کم اضافه می کنیم و ورز می دهیم تا خمیر یکدستی درست بشه.
روی خمیر پوشانده و حدود دو ساعت در جای گرم قرار می دهیم.
بعد از گرفتن پف خمیر، چونه های کوچک از خمیر جدا کرده و با وردنه خمیر پهن می کنیم و چند سوراخ روی خمیر ایجاد می کنیم.
دو طرف خمیر داخل روغن داغ سرخ می کنیم و روی گولاچ ها را پودرقند می ریزیم.
نکات:
اندازه گولاچ ها به سلیقه شما بستگی داره ولی ضخامت خمیر گولاچ تقریبا ۲ میلیمتر هست.
حتما موقع سرخ کردن خمیر، روی آن را سوراخ کنید وگرنه خمیر داخل روغن خیلی پف می کنه و طرف دیگه خمیر به خوبی سرخ نمیشه.
موقع برداشتن چونه از خمیر، حتما روی باقیمانده خمیر بپوشانید تا خمیر خشک نشه.
ابتدا روغن داغ کنید، بعد شعله را کم کنید و گولاچ ها را سرخ کنید.
پودرقند بعد از سرخ کردن گولاچ و هنگامی که گرم هست اضافه کنید.
برای تزئین گولاچ از پودرپسته هم می توانید استفاده کنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
خرما پیچ
اول ازهمه هسته خرماهاراباخلال دندون خارج کردم ودرون خرماها گردوگذاشتم بعدحدود
50گرم کره سرد تکه تکه شده را_کره راازدرون یخچال خارج کنید_باحدود 125 گرم اردسرد _ تقریبا یک لیوان_مخلوط کردم وبادست چنگ زدم تااردشبیه به خرده نان بشه،
درون ظرفی دیگریک عددتخم مرغ متوسط ویک ق پرماست وکمی وانیل ویک ق چ اندازه گیری پکینگ پودررامخلوط کردم وباچنگال حسابی هم زدم تاکاملا یکدست بشه سپس کم کم به ارداضافه کردم ودرابتدا باقاشق هم زدم ودرنهایت کمی درحدلطیف ویکدست شدن خمیربادست،
*همین که خمیریکدست شدکافیه ،ورزنمیخواد،
خمیررادرون پلاستیک فریزرکنید وحدودنیم ساعت درون یخچال استراحت دهید،پس ازان خمیرراباوردنه به ضخامت یک میلی پهن کنیدوقالب مربع بزنید_من ازقالب مربع بیسکوییت استفاده کردم_خرمارابین خمیربگذاریدودولبه خمیررابهم چسبانده وبایک خمیربه شکل دلخواه_مثلا گل_روی خمیررا تزیین کنید،خمیرهارادرون یک قالب کمی چرب شده بچینید وبه دلخواه رومال_مخلوط زرده وزعفران_ بزنید_رومال دلخواهه_ودرفرازقبل گرم 180درجه حدودبیست دقیقه پخت دهید،
توجه کنید به هرشکلی که دوست داریدمی تونیدخمیررادورخرماتزیین کنید،
واینکه دربافت وطعم خرماهم هیچ تغییری بوجودنمیاد.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛