مینی پیتزای کره ای
مواد لازم:
نصف استکان شیر (استکان کمر باریک ترک، 50 گرم)
یک چهارم استکان آب (25 گرم)
1 قاشق غذاخوری پر کره آب شده
1قاشق مربا خوری خمیر مایه خشک فوری
1 قاشق مرباخوری شکر
1 قاشق چایخوری نمک
آرد به مقدار لازم (به اندازه ای آرد اضافه کنید که خمیر مثل نرمی گوش شود)
مواد لازم برای داخل پیتزا:
زیتون
سوجوک (از فرآورده های گوشتی شبیه سوسیس)
سالام (یا کالباس)
نصف قوطی کنسرو ذرت
پنیر پیتزا رنده شده
فلفل سبز
مواد لازم برای روی پیتزا:
1عدد زرده تخم مرغ
مواد لازم برای سس:
1 قاشق غذاخوری پر سس کچاپ
1 قاشق مربا خوری رب گوجه فرنگی
1 قاشق چای خوری نمک،آویشن،پودرسیر
طرز تهیه:
شیر ، آب ، شکر و خمیر مایه خشک را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید (اگر خمیر خشک معمولی استفاده میکنید حدود 10 دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه کف کند)سپس نمک و آرد با کنترل اضافه کنید و ورز بدید در آخر کره را اضافه کنید و ورز بدید روی خمیر را بپوشانید و 45 دقیقه استراحت بدید. بعد از عمل آمدن خمیر آن را به 9 قسمت مساوی تقسیم کنید و به شکل چانه درست کنید. چانه ها را شکل پیتزا بدید و از سس روی خمیر ها بمالید و پنیر رنده شده بپاشید سوجوک ، کالباس ،فلفل سبز ، زیتون ، کنسرو ذرت بذارید. روی خمیر زرده تخم مرغ بمالید و کنجد بپاشید . 30 دقیقه داخل سینی استراحت بدید و در فر 200 درجه از قبل گرم شده بپزید. نوش جان
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#اشترودل_گوشت
یه غذای خوشمزه و عالی . با هر نوع خمیری هم میشه درست کرد . .
برای خمیر:
آرد سفید تقریبا ۱/۵ لیوان ( برای من این بار کمی بیشتر برد)
تخم مرغ کوچک ۱ عدد
شیر ولرم نصف لیوان
پودر خمیر مایه ۱ ق م(لوازم قنادی ها ، سوپری ها و نانوایی ها دارن )
نمک ۱/۴ ق چ
شکر ۱ ق م
روغن مایع ۵ ق غ
با این مقدار مواد ۴ تا اشترودل داریم . اگه خواستین مواد رو دو برابر کنین ، تخم مرغ همون ۱ عدد بزرگ استفاده کنین .
شیر ولرم و شکر رو مخلوط کردم . پودر خمیر مایه رو ریختم و کمی مخلوط کردم . در ظرف رو گذاشتم ، تا خمیر مایه به عمل بیاد ، ده دقیقه .
تخم مرغ رو توی ظرف دیگه ای کمی زدم . نمک و روغن و خمیر مایه به عمل اومده رو اضافه کردم . آرد رو که الک کرده بودم به تدریج اضافه کردم و ورز دادم . آرد رو تا زمانی بریزین که خمیر به دست نچسبه . اندازه اش تقریبیه ، به اندازه تخم مرغ بستگی داره . خمیر رو ده دقیقه ورز دادم . توی ظرف تمیز گذاشتم و روش رو با پارچه و یه دیس پوشوندم توی جای نسبتا گرم به مدت یک ساعت استراحت کنه .
بعد از استراحت پف خمیر رو با ورز دادن گرفتم . به ۴ قسمت تقسیم کردم .
برای مواد داخلی از هر چی دوست دارین ، سلیقه ای هستش ،بسته به ذایقه خودتون داره . چه بخواین گوشت بریزین ، چه نریزین ، یا حتی با مرغ. من پیاز تفت داده شده و گوشت چرخ کرده و فلفل دلمه تفت داده شده و کمی نخود فرنگی رو مخلوط کردم و نمک و زردچوبه و کمی آویشن و کمی رب گوجه ریختم . هر قسمت رو با وردنه باز کردم به شکل مستطیل . بعد با یه چاقو اطرافش رو برش دادم یه مقدار سس گوجه و روش پنیر پیتزا ریختم . روی اون مواد گوشتی و پنیر پیتزا ریختم و لاش رو بستم و نوارها رو به دورش پیچیدم .
بعد برای رومال از یه زرده تخم مرغ و کمی زعفران استفاده کردم . اشترودل ها رو توی سینی فر که کاغذ روعتی انداخته یا چرب کرده، چیدم . در فر از پیش گرم شده ۱۷۰ درجه به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه دقیقه قرار دادم .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دالگونا_کافی☕️
مواد لازم :👇
این میزان مواد رو من برای سه تا گیلاس بزرگ آماده کردم.
به ازای هر نفر :
۱ ق غ پودر قهوه یا نسکافه فوری
۱ ق غ شکر
۱ ق غ آب ولرم
شیرو یخ☺️
دستور تهیه :👇
عین چیزی که میبینید همرو مخلوط کنید، انقدر هم بزنید تا سفت بشه، یعنی حالت خامه ای پیدا کنه.
بعد داخل لیوان یخ و شیر بریزین و از این مواد خامه ای بریزین روش و نوش جان کنید😍
راستی با شیر گرم هم فکر کنم خوب بشه🤩
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بورانی_بادنجان🍆
بادمجان متوسط 3 عدد
ماست چکیده یا پر چرب 2 پیمانه
سیر 2 حبه
پودر گردو 1/4 پیمانه
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
سبزیجات خشک در صورت تمایل
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک یخچالی
بیسکوییت های پتی بور را نوتلا زده و داخل قالب کمربندی دایره ای شکل بچینید روش رو خامه قنادی فرم گرفته بزنید و بزارید داخل یخچال به مدت هشت ساعت بیارید بیرون و دورش رو خامه بزنید سپس با سس شکلات و پودر پسته تزیین کنید این ترکیب معرکست حتما امتحان کنید😋😋
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوکی_انار_و_شکلات
دوستان عزیز باز هم ایده یلدایی یه کوکی بسیار نرم و لطیف و خوشمزه🤗😊 .
شما می تونید داخلش از کشمش و گردو و هر چی بخواید استفاده کنید اگر این ها رو دوست ندارین . خود بافت کوکیش بی نهایت عالی و این کوکی خوش خوراکه .
برای ۱۷ عدد کوکی متوسط
کره ۷۵ گرم
زرده تخم مرغ ۱ عدد
شکر ۶۰ گرم (۱/۴ لیوان یا ۴ ق غ)
آرد سفید ۷۵ گرم (نصف لیوان)
پودر کاکائو ۱ ق غ
شکلات چیپسی ۱ ق غ
انار دون شده ۵۰ گرم (۳ ق غ)
بیکینگ پودر ۲ گرم (۱/۲ ق چ)
وانیل ۱/۴ ق چ
مواد از نیم ساعت قبل به دمای محیط برسه .
کره نرم و شکر رو ۵ دقیقه با همزن زدم . زرده تخم نرغ و بعد وانیل رو ریختم و یه دقیقه ام زدم .
آرد و بیکینگ پودر و پودر کاکائو رو مخلوط و الک کردم و داخل مواد ریختم و مخلوط کردم .
انار و شکلات چیپسی رو هم اضافه کردم . هر چی بخواید گردو و کشمش هم می تونید بریزید .
از مواد با قاشق برداشتم از گردو کوچیکتر گوله کردم و داخل سینی فر چیدم با فاصله باشه حتما توی فر پهن میشه .
فر از یه ربع قبل روشن کردم و در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه قرار دادم .
بدون فر هم توی فر دست ساز میشه .
بعد از پخت حتما خنک بشه و بعد از سینی فر جدا کنید .
خیلی کوکی نرم و لطیفی هست بعد اینکه کاملا خنک شد توی ظرف درب بسته محیط خنک بزارید .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مسقطی_انار
دوباره ایده یلدایی 😊😍.
یه نکته مهم در تهیه مسقطی بگم که حتما حوصله به خرج بدین و زمان خیلی مهمه . حالا نکات رو در ادامه میگم
آب انار ۱ لیوان
شکر یک سوم لیوان ( این بسته به شیرینی و ترشی انارتون و میزان علاقه به شکر داره) من خیلی شیرین درست نمی کنم تا نصف لیوان شکر می تونین بریزین .
نشاسته گندم (نشاسته پودری) ۲ ق غ ( از نشاسته گل هم می تونین استفاده کنین در این صورت حدودا ۳ ق غ)
گلاب ۲ ق غ
کره ۱ ق غ
ابتدا بگم که در حجم زیاد می تونین درست کنین تا ۴ تا لیوان آب انار بهتون مقدار بیشتری مسقطی میده .
آب انار هم طبیعی باشه نه از این کارخونه ای ها اصلا کیفیتش خوب نمیشه .
نشاسته رو با یه مقدار کم آب سرد حل کردم . بعد از صافی رد کردم خوب نشاسته من عالی بود ولی اگه نشاسته تون باز هست و ممکنه توش ناخالصی باشه و آشغال باشه خوبه که از صافی رد بشه .
آب انار و نشاسته حل شده و شکر رو داخل ظرفی ریختم و روی حرارت قرار دادم و زیر شعله ملایم قرار دادم (رو به کم ) و مدام هم زدم . این یه نکته مهم که حوصله به خرج بدین و هی هم بزنین و از کنار اجاق کنار نرین . مدام هم بزنین تا حایی که حسابی موادمون سفت بشن و به سختی بشه هم زد . این حدودا یک ساعت زمان می بره .
بعد بهش گلاب رو اضافه کردم و بعد آخر کار کمی کره ریختم
بعد هم می تونین مثل من توی قالب های ریز بریزین . هم می تونین توی قالب بزرگ و هم می تونین توی یه ظرف مستطیلی بریزین و بعد به دلخواه برش بدین .
من توی قالب سیلیکونی های ریز رو کمی با روغن مایع چرب کردم و بعد ریختم داخلش و در یخچال ۵ تا ۶ ساعت قرار دادم و بعد از قالب بیرون آوردم .
پودر ژلاتین نیاز نیستش اصلا ولی اگه خودتون خواستین تا ۱ ق م می تونین بریزین .
اگه اون چیزی که گفتم رعایت کنین یه مسقطی عالی دارین که خیلی هم خوب و منسجم و حالت پاستیلی بهتون میده .
حدودا برای من ۸ الی ۹ عدد این قالب های کوچولو شد .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛