eitaa logo
آشپزی خاص
94.4هزار دنبال‌کننده
14.1هزار عکس
41.4هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
‍ سلام😊✋ ☕ 😊🌼🍃 صبحتون به نور خدا بخیر✨🌼✨ وتن تون سالم زندگیتون پرمهر 💛 دلتون شاد💛 آخر هفته خوبی داشته باشید🌼🍃 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
3 عدد بادمجان بادمجان ها را تفت داده و پوست آنها را پوست می گیریم. 300 گرم گوشت گاو 1 پیاز کوچک نمک و ادویه سیر و کره برای سس🔻 کره 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی نصف لیوان آب ما کوفته های خود را با ادویه جات و همه مواد تشکیل میدهیم. مقداری از کوفته خود را برداشته و روی نایلون پهن می کنیم و پخش می کنیم و به کمک وردنه آن را به طور مساوی بزرگ می کنیم. همه طرف روغن مایع می ریزیم در دمای 180 درجه می پزیم. بیایید روی سس رب گوجه فرنگی ریخته و آن را با برش دادن سرو کنیم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
طرز تهیه: 🔸مرغ رو به همراه نمک و زردچوبه سرخ می کنیم. سپس به همراه آب میزاریم تا بپزه. پیاز خلالی خرد شده را با کمی روغن در تابه تفت می دیم،بعد دانه های انار (ک بهتره گوشتی و قرمز و ترش باشه) را بهش افزوده وبعد کمی تفت دادن دو ق.غ رب انار و ی قاشق رب گوجه رو باهاش تفت دادم و آخر سر دو ل اب مرغ و مرغ سرخ شده رو اضافه او گذاشتم با حرارت کم ی ربعی جا بیفته خورش اناردانه مسما باید غلیظ و کم آب باشد. نکته :می تونید کمی شکر به این خورش انار اضافه تا طعم اون شیرین تر شه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم : تخم مرغ یک عدد وانیل نوک ق غ شکر ۸ ق غ کره ۵۰ گرم آرد به مقدار لازم(حدالمقدور نیم کیلو داشته باشین خونه) پودر خمیر مایه فوری ۲ق غ آب ولرم نصف لیوان طرز تهیه : اول از همه خمیر مایه باید به عمل بیاریم ، یهنی نصف لیوان آب ولرم رو با یک ق غ شکر مخلوط میکنیم و بعد پودر خمیر مایه رو بهش اضافه و یه کوچولو هم میزنیم و درشو با یه ظرف میبندیم و میزاریم یه گوشه تا اسفنجی بشه و بالا بیاد(یعنی به عمل بیاد)اگه خمیر مایه اسفنجی نشه یعنی پودرتون خراب هست. توی این فاصله داخل یه کاسه یدونه تخم مرغ میشکونیم،وانیل و شکر بهش میزنیم،کره ی نرم شده رو اضافه میکنیم و سر آهر خمیر مایه به عمل اومدمون رو توش میریزیم و با قاشق هم میزنیم تا ذرات شکر حل بشن،حل که شد ، قاشق قاشق آرد رو اضافه میکنیم و هم میزنیم ، با قاشق یا همزن دستی تا جایی آرد اضافه کنین تا خمیر نرم و لطیفی مث فیلم بدستتون بیاد(مقدار دقیق آرد رو نمیدونم و فقط فقط قاشق قاشق اضافه کردم) دقت کنین زیاد آرد نزنین تا خمیرتون خشک نشه ، اگه هم یوقتی دیدین شد ، یکم شیر یا آب بهش بزنین،خب خمیر آماده شدمون رو داخل یه ظرف چرب شده میزاریم و روشو سلیفون یا پارچه میکشیم و میزاریم توی دمای محیط تا خمیرمون حجیم بشه،پف کنه و حجمش دو برابر بشه. خمیر که حجیم شد ، سطح صافی رو آردپاشی میکنیم و بعد یکم از خمیرو ورمیداریم و پهش میکنیم و به اندازه قطر کمتر از یک بند انگشت،با لیوان قالب میزنیم ، خمیرهای قالب زده رو روی کاغذ روغنی میزاریم و دوباره یک ربع الی ۲۰ دقیقه بهشون تایم میدیم برای استراحت دوم خمیر. توی این شرایط خمیر دوباره پف میکنه. روغن رو روی گاز داخل قابلمه حسابی داغ میکنیم(دقت کنین حسابی داغ بشه) و بعد پیراشکی هارو داخلش سرخ میکنیم،دقت کنین که زود سرخ میشه و زود برگردونینش. سرخ که شد میزاریم سرد بشه و بعد داخلش رو باز میکنیم و از کرم پیراشکی توش میریزیم و با پودر پسته و خلال پسته تزیین میکنیم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
10.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
جامبوی گوشت قلقلی مواد لازم برای تهیه : ۸۰۰ گرم گوشت گوساله چرخ شده آرد یک دوم پیمانه پیاز رنده شده یک دوم پیمانه پارمسان یک چهارم پیمانه سیر دو‌حبه جعفری خرد شده یک دوم پیمانه دو عدد تخم مرغ ریحان خرد شده یک دوم پیمانه پنیر ریکوتا ۴۰۰ گرم نمک و فلفل به میزان لازم طرز تهیه : ابتدا گوشت چرخ کرده ، آرد ،پیاز، سیر ، پارمسان ، دو عدد تخم مرغ ، نصفی از جعفری های خرد شده و نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و خوب ورز می دهیم و به شکل توپ های گوشتی در سینی فر چیده و به مدت ده دقیقه با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار می دهید برای طرز تهیه سس ریکوتای : پنیر ریکوتا، جعفری و ریحان و نمک و فلفل و پارمسان را مخلوط می کنیم و در پاستاهای جامبو که از قبل در آب جوشانده ایم می ریزیم و سپس توپ های کوشتی پخته شده را به جامبوها اضافه نموده و در سینی دیگری به مدت ده دقیقه با حرارت ۲۲۰ درجه سانتی گراد در فر قرار می دهید ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
عزیزان درسته اسمش سیب پلو هست ولی از سیب استفاده نمیشه از سیب زمینی استفاده میشه این غذا هم با گوشت قرمز( بخصوص گردن) هم با گوشت مرغ سرو میشه من از مرغ استفاده کردم برنج سه پیمانه شوید چند قاشق سیب زمیتی دو عدد متوسط نمک ،کمی ادویه پلویی کمی دارچین (دارچین اختیاریه ) روغن کرمانشاهی به میزان لازم نداشتید از مخلوط کره وروغن استفاده کنید یا فقط از روغن استفاده کنید سیب‌زمینی رو پوست کنده نگینی خرد کنید اب رو بزارید به جوش بیاد برنج خیس شده رو اضافه ونمک بزنید از پخت برنج دو الی سه دقیقه که گذشت سیب زمینی رو اضافه کنید بزارید چهار تا پنج دقیقه سیب زمینی و برنج با هم بپزن (وقتی برنج از کناره ها بالا اومد موقع آبکش کردن برنجه) برنج رو آبکش کنید ته دیگ مورد نظر بزارید دستور ته دیگ سیب زمینی به صورت ویدئویی گذاشتم یک لایه برنج یک لایه شوید خشک کمی ادویه پلوی در صورت دلخواه دارجین این کار رو ادامه بدید تا تموم بشه دم کنی بزارید تا رو شعله با حرارت کم تا بخار کنه روغن رو گرم کنید وروش بریزد دوست داشتید کمی زعفران هم بزنید والی من چون مرغ رو زعفرانی درست کردم زعفران نزدم پلو بعد از چهل الی ۴۵ دقیقه اماده سرو هست نوش جان میتوتید از مخلوط شوید تازه وشوید خشک استفاده کنید میتوتید سیب زمینی رو سرخ کنید لابلای برنج بریزید برنج رو چند ساعتی خیس کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
. خب آشپزای خوشگلم بریم برای کدو شکم پر برای شام یا ناهار فردامون🤗 مواد لازم . 1 کیلو کدو سبز 250 گرم گوشت چرخ کرده 1 عدد پیاز فلفل سیاه و نمک 1 فنجان نخود آب پز 1 بسته دانه صنوبر (قبلا گفتم واسه کسایی که می خوان رژیم بگیرن خوبه) 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری کره چند عدد فلفل سبز ماست مو سیر . آماده سازی: گوشت سرخ شده و در روغن کم پخته می شود. دانه صنوبر و پیاز و بقیه مواد را اضافه کنید. بقیش مث ویدئو ه 😉بعدشم با ماست موسیر نوش جان کنید😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛