#پیراشکی
مواد لازم :
تخم مرغ یک عدد
وانیل نوک ق غ
شکر ۸ ق غ
کره ۵۰ گرم
آرد به مقدار لازم(حدالمقدور نیم کیلو داشته باشین خونه)
پودر خمیر مایه فوری ۲ق غ
آب ولرم نصف لیوان
طرز تهیه :
اول از همه خمیر مایه باید به عمل بیاریم ، یهنی نصف لیوان آب ولرم رو با یک ق غ شکر مخلوط میکنیم و بعد پودر خمیر مایه رو بهش اضافه و یه کوچولو هم میزنیم و درشو با یه ظرف میبندیم و میزاریم یه گوشه تا اسفنجی بشه و بالا بیاد(یعنی به عمل بیاد)اگه خمیر مایه اسفنجی نشه یعنی پودرتون خراب هست.
توی این فاصله داخل یه کاسه یدونه تخم مرغ میشکونیم،وانیل و شکر بهش میزنیم،کره ی نرم شده رو اضافه میکنیم و سر آهر خمیر مایه به عمل اومدمون رو توش میریزیم و با قاشق هم میزنیم تا ذرات شکر حل بشن،حل که شد ، قاشق قاشق آرد رو اضافه میکنیم و هم میزنیم ، با قاشق یا همزن دستی تا جایی آرد اضافه کنین تا خمیر نرم و لطیفی مث فیلم بدستتون بیاد(مقدار دقیق آرد رو نمیدونم و فقط فقط قاشق قاشق اضافه کردم)
دقت کنین زیاد آرد نزنین تا خمیرتون خشک نشه ، اگه هم یوقتی دیدین شد ، یکم شیر یا آب بهش بزنین،خب خمیر آماده شدمون رو داخل یه ظرف چرب شده میزاریم و روشو سلیفون یا پارچه میکشیم و میزاریم توی دمای محیط تا خمیرمون حجیم بشه،پف کنه و حجمش دو برابر بشه.
خمیر که حجیم شد ، سطح صافی رو آردپاشی میکنیم و بعد یکم از خمیرو ورمیداریم و پهش میکنیم و به اندازه قطر کمتر از یک بند انگشت،با لیوان قالب میزنیم ، خمیرهای قالب زده رو روی کاغذ روغنی میزاریم و دوباره یک ربع الی ۲۰ دقیقه بهشون تایم میدیم برای استراحت دوم خمیر.
توی این شرایط خمیر دوباره پف میکنه.
روغن رو روی گاز داخل قابلمه حسابی داغ میکنیم(دقت کنین حسابی داغ بشه) و بعد پیراشکی هارو داخلش سرخ میکنیم،دقت کنین که زود سرخ میشه و زود برگردونینش.
سرخ که شد میزاریم سرد بشه و بعد داخلش رو باز میکنیم و از کرم پیراشکی توش میریزیم و با پودر پسته و خلال پسته تزیین میکنیم.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
جامبوی گوشت قلقلی
مواد لازم برای تهیه :
۸۰۰ گرم گوشت گوساله چرخ شده
آرد یک دوم پیمانه
پیاز رنده شده یک دوم پیمانه
پارمسان یک چهارم پیمانه
سیر دوحبه
جعفری خرد شده یک دوم پیمانه
دو عدد تخم مرغ
ریحان خرد شده یک دوم پیمانه
پنیر ریکوتا ۴۰۰ گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه :
ابتدا گوشت چرخ کرده ، آرد ،پیاز، سیر ، پارمسان ، دو عدد تخم مرغ ، نصفی از جعفری های خرد شده و نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و خوب ورز می دهیم و به شکل توپ های گوشتی در سینی فر چیده و به مدت ده دقیقه با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار می دهید
برای طرز تهیه سس ریکوتای :
پنیر ریکوتا، جعفری و ریحان و نمک و فلفل و پارمسان را مخلوط می کنیم و در پاستاهای جامبو که از قبل در آب جوشانده ایم می ریزیم و سپس توپ های کوشتی پخته شده را به جامبوها اضافه نموده و در سینی دیگری به مدت ده دقیقه با حرارت ۲۲۰ درجه سانتی گراد در فر قرار می دهید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سیب_پلو
عزیزان درسته اسمش سیب پلو هست ولی از سیب استفاده نمیشه از سیب زمینی استفاده میشه
این غذا هم با گوشت قرمز( بخصوص گردن) هم با گوشت مرغ سرو میشه من از مرغ استفاده کردم
برنج سه پیمانه
شوید چند قاشق
سیب زمیتی دو عدد متوسط
نمک ،کمی ادویه پلویی کمی دارچین (دارچین اختیاریه )
روغن کرمانشاهی به میزان لازم نداشتید از مخلوط کره وروغن استفاده کنید یا فقط از روغن استفاده کنید
سیبزمینی رو پوست کنده نگینی خرد کنید
اب رو بزارید به جوش بیاد
برنج خیس شده رو اضافه ونمک بزنید
از پخت برنج دو الی سه دقیقه که گذشت سیب زمینی رو اضافه کنید بزارید چهار تا پنج دقیقه سیب زمینی و برنج با هم بپزن (وقتی برنج از کناره ها بالا اومد موقع آبکش کردن برنجه)
برنج رو آبکش کنید
ته دیگ مورد نظر بزارید
دستور ته دیگ سیب زمینی به صورت ویدئویی گذاشتم
#ته_دیگ_اشرف_پز
یک لایه برنج یک لایه شوید خشک کمی ادویه پلوی در صورت دلخواه دارجین
این کار رو ادامه بدید تا تموم بشه دم کنی بزارید تا رو شعله با حرارت کم تا بخار کنه
روغن رو گرم کنید وروش بریزد دوست داشتید کمی زعفران هم بزنید والی من چون مرغ رو زعفرانی درست کردم زعفران نزدم
پلو بعد از چهل الی ۴۵ دقیقه اماده سرو هست
نوش جان
میتوتید از مخلوط شوید تازه وشوید خشک استفاده کنید
میتوتید سیب زمینی رو سرخ کنید لابلای برنج بریزید
برنج رو چند ساعتی خیس کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
.
خب آشپزای خوشگلم بریم برای کدو شکم پر برای شام یا ناهار فردامون🤗
مواد لازم .
1 کیلو کدو سبز
250 گرم گوشت چرخ کرده
1 عدد پیاز
فلفل سیاه و نمک
1 فنجان نخود آب پز
1 بسته دانه صنوبر (قبلا گفتم واسه کسایی که می خوان رژیم بگیرن خوبه)
2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1 قاشق غذاخوری کره
چند عدد فلفل سبز
ماست مو سیر
.
آماده سازی:
گوشت سرخ شده و در روغن کم پخته می شود. دانه صنوبر و پیاز و بقیه مواد را اضافه کنید. بقیش مث ویدئو ه
😉بعدشم با ماست موسیر نوش جان کنید😋
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مینی پیتزای کره ای
مواد لازم:
نصف استکان شیر (استکان کمر باریک ترک، 50 گرم)
یک چهارم استکان آب (25 گرم)
1 قاشق غذاخوری پر کره آب شده
1قاشق مربا خوری خمیر مایه خشک فوری
1 قاشق مرباخوری شکر
1 قاشق چایخوری نمک
آرد به مقدار لازم (به اندازه ای آرد اضافه کنید که خمیر مثل نرمی گوش شود)
مواد لازم برای داخل پیتزا:
زیتون
سوجوک (از فرآورده های گوشتی شبیه سوسیس)
سالام (یا کالباس)
نصف قوطی کنسرو ذرت
پنیر پیتزا رنده شده
فلفل سبز
مواد لازم برای روی پیتزا:
1عدد زرده تخم مرغ
مواد لازم برای سس:
1 قاشق غذاخوری پر سس کچاپ
1 قاشق مربا خوری رب گوجه فرنگی
1 قاشق چای خوری نمک،آویشن،پودرسیر
طرز تهیه:
شیر ، آب ، شکر و خمیر مایه خشک را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید (اگر خمیر خشک معمولی استفاده میکنید حدود 10 دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه کف کند)سپس نمک و آرد با کنترل اضافه کنید و ورز بدید در آخر کره را اضافه کنید و ورز بدید روی خمیر را بپوشانید و 45 دقیقه استراحت بدید. بعد از عمل آمدن خمیر آن را به 9 قسمت مساوی تقسیم کنید و به شکل چانه درست کنید. چانه ها را شکل پیتزا بدید و از سس روی خمیر ها بمالید و پنیر رنده شده بپاشید سوجوک ، کالباس ،فلفل سبز ، زیتون ، کنسرو ذرت بذارید. روی خمیر زرده تخم مرغ بمالید و کنجد بپاشید . 30 دقیقه داخل سینی استراحت بدید و در فر 200 درجه از قبل گرم شده بپزید. نوش جان
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#اشترودل_گوشت
یه غذای خوشمزه و عالی . با هر نوع خمیری هم میشه درست کرد . .
برای خمیر:
آرد سفید تقریبا ۱/۵ لیوان ( برای من این بار کمی بیشتر برد)
تخم مرغ کوچک ۱ عدد
شیر ولرم نصف لیوان
پودر خمیر مایه ۱ ق م(لوازم قنادی ها ، سوپری ها و نانوایی ها دارن )
نمک ۱/۴ ق چ
شکر ۱ ق م
روغن مایع ۵ ق غ
با این مقدار مواد ۴ تا اشترودل داریم . اگه خواستین مواد رو دو برابر کنین ، تخم مرغ همون ۱ عدد بزرگ استفاده کنین .
شیر ولرم و شکر رو مخلوط کردم . پودر خمیر مایه رو ریختم و کمی مخلوط کردم . در ظرف رو گذاشتم ، تا خمیر مایه به عمل بیاد ، ده دقیقه .
تخم مرغ رو توی ظرف دیگه ای کمی زدم . نمک و روغن و خمیر مایه به عمل اومده رو اضافه کردم . آرد رو که الک کرده بودم به تدریج اضافه کردم و ورز دادم . آرد رو تا زمانی بریزین که خمیر به دست نچسبه . اندازه اش تقریبیه ، به اندازه تخم مرغ بستگی داره . خمیر رو ده دقیقه ورز دادم . توی ظرف تمیز گذاشتم و روش رو با پارچه و یه دیس پوشوندم توی جای نسبتا گرم به مدت یک ساعت استراحت کنه .
بعد از استراحت پف خمیر رو با ورز دادن گرفتم . به ۴ قسمت تقسیم کردم .
برای مواد داخلی از هر چی دوست دارین ، سلیقه ای هستش ،بسته به ذایقه خودتون داره . چه بخواین گوشت بریزین ، چه نریزین ، یا حتی با مرغ. من پیاز تفت داده شده و گوشت چرخ کرده و فلفل دلمه تفت داده شده و کمی نخود فرنگی رو مخلوط کردم و نمک و زردچوبه و کمی آویشن و کمی رب گوجه ریختم . هر قسمت رو با وردنه باز کردم به شکل مستطیل . بعد با یه چاقو اطرافش رو برش دادم یه مقدار سس گوجه و روش پنیر پیتزا ریختم . روی اون مواد گوشتی و پنیر پیتزا ریختم و لاش رو بستم و نوارها رو به دورش پیچیدم .
بعد برای رومال از یه زرده تخم مرغ و کمی زعفران استفاده کردم . اشترودل ها رو توی سینی فر که کاغذ روعتی انداخته یا چرب کرده، چیدم . در فر از پیش گرم شده ۱۷۰ درجه به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه دقیقه قرار دادم .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دالگونا_کافی☕️
مواد لازم :👇
این میزان مواد رو من برای سه تا گیلاس بزرگ آماده کردم.
به ازای هر نفر :
۱ ق غ پودر قهوه یا نسکافه فوری
۱ ق غ شکر
۱ ق غ آب ولرم
شیرو یخ☺️
دستور تهیه :👇
عین چیزی که میبینید همرو مخلوط کنید، انقدر هم بزنید تا سفت بشه، یعنی حالت خامه ای پیدا کنه.
بعد داخل لیوان یخ و شیر بریزین و از این مواد خامه ای بریزین روش و نوش جان کنید😍
راستی با شیر گرم هم فکر کنم خوب بشه🤩
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بورانی_بادنجان🍆
بادمجان متوسط 3 عدد
ماست چکیده یا پر چرب 2 پیمانه
سیر 2 حبه
پودر گردو 1/4 پیمانه
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
سبزیجات خشک در صورت تمایل
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک یخچالی
بیسکوییت های پتی بور را نوتلا زده و داخل قالب کمربندی دایره ای شکل بچینید روش رو خامه قنادی فرم گرفته بزنید و بزارید داخل یخچال به مدت هشت ساعت بیارید بیرون و دورش رو خامه بزنید سپس با سس شکلات و پودر پسته تزیین کنید این ترکیب معرکست حتما امتحان کنید😋😋
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوکی_انار_و_شکلات
دوستان عزیز باز هم ایده یلدایی یه کوکی بسیار نرم و لطیف و خوشمزه🤗😊 .
شما می تونید داخلش از کشمش و گردو و هر چی بخواید استفاده کنید اگر این ها رو دوست ندارین . خود بافت کوکیش بی نهایت عالی و این کوکی خوش خوراکه .
برای ۱۷ عدد کوکی متوسط
کره ۷۵ گرم
زرده تخم مرغ ۱ عدد
شکر ۶۰ گرم (۱/۴ لیوان یا ۴ ق غ)
آرد سفید ۷۵ گرم (نصف لیوان)
پودر کاکائو ۱ ق غ
شکلات چیپسی ۱ ق غ
انار دون شده ۵۰ گرم (۳ ق غ)
بیکینگ پودر ۲ گرم (۱/۲ ق چ)
وانیل ۱/۴ ق چ
مواد از نیم ساعت قبل به دمای محیط برسه .
کره نرم و شکر رو ۵ دقیقه با همزن زدم . زرده تخم نرغ و بعد وانیل رو ریختم و یه دقیقه ام زدم .
آرد و بیکینگ پودر و پودر کاکائو رو مخلوط و الک کردم و داخل مواد ریختم و مخلوط کردم .
انار و شکلات چیپسی رو هم اضافه کردم . هر چی بخواید گردو و کشمش هم می تونید بریزید .
از مواد با قاشق برداشتم از گردو کوچیکتر گوله کردم و داخل سینی فر چیدم با فاصله باشه حتما توی فر پهن میشه .
فر از یه ربع قبل روشن کردم و در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه قرار دادم .
بدون فر هم توی فر دست ساز میشه .
بعد از پخت حتما خنک بشه و بعد از سینی فر جدا کنید .
خیلی کوکی نرم و لطیفی هست بعد اینکه کاملا خنک شد توی ظرف درب بسته محیط خنک بزارید .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مسقطی_انار
دوباره ایده یلدایی 😊😍.
یه نکته مهم در تهیه مسقطی بگم که حتما حوصله به خرج بدین و زمان خیلی مهمه . حالا نکات رو در ادامه میگم
آب انار ۱ لیوان
شکر یک سوم لیوان ( این بسته به شیرینی و ترشی انارتون و میزان علاقه به شکر داره) من خیلی شیرین درست نمی کنم تا نصف لیوان شکر می تونین بریزین .
نشاسته گندم (نشاسته پودری) ۲ ق غ ( از نشاسته گل هم می تونین استفاده کنین در این صورت حدودا ۳ ق غ)
گلاب ۲ ق غ
کره ۱ ق غ
ابتدا بگم که در حجم زیاد می تونین درست کنین تا ۴ تا لیوان آب انار بهتون مقدار بیشتری مسقطی میده .
آب انار هم طبیعی باشه نه از این کارخونه ای ها اصلا کیفیتش خوب نمیشه .
نشاسته رو با یه مقدار کم آب سرد حل کردم . بعد از صافی رد کردم خوب نشاسته من عالی بود ولی اگه نشاسته تون باز هست و ممکنه توش ناخالصی باشه و آشغال باشه خوبه که از صافی رد بشه .
آب انار و نشاسته حل شده و شکر رو داخل ظرفی ریختم و روی حرارت قرار دادم و زیر شعله ملایم قرار دادم (رو به کم ) و مدام هم زدم . این یه نکته مهم که حوصله به خرج بدین و هی هم بزنین و از کنار اجاق کنار نرین . مدام هم بزنین تا حایی که حسابی موادمون سفت بشن و به سختی بشه هم زد . این حدودا یک ساعت زمان می بره .
بعد بهش گلاب رو اضافه کردم و بعد آخر کار کمی کره ریختم
بعد هم می تونین مثل من توی قالب های ریز بریزین . هم می تونین توی قالب بزرگ و هم می تونین توی یه ظرف مستطیلی بریزین و بعد به دلخواه برش بدین .
من توی قالب سیلیکونی های ریز رو کمی با روغن مایع چرب کردم و بعد ریختم داخلش و در یخچال ۵ تا ۶ ساعت قرار دادم و بعد از قالب بیرون آوردم .
پودر ژلاتین نیاز نیستش اصلا ولی اگه خودتون خواستین تا ۱ ق م می تونین بریزین .
اگه اون چیزی که گفتم رعایت کنین یه مسقطی عالی دارین که خیلی هم خوب و منسجم و حالت پاستیلی بهتون میده .
حدودا برای من ۸ الی ۹ عدد این قالب های کوچولو شد .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پای_آناناس
4 عدد تخم مرغ در دمای محیط
2 لیوان آرد
1 قاشق مرباخوری پر بیکینگ پودر
1/3 لیوان شیر یا آب کمپوت آناناس(من آب کمپوت ریختم)
1 لیوان سرخالی روغن مایع
1 لیوان سرخالی شکر
3 قاشق غذاخوری پودر نارگیل
1 بسته وانیل ترک 5گرمی(یا 1/4 قاشق چایخوری وانیل ایرانی)
کمپوت آناناس به میزان لازم
طرز تهیه :
تخم مرغ و شکر و وانیل را با همزن زده برقی بزنید تا حجم مواد دو برابر شده و مایه کشدار وکرمرنگ شود.
روغن مایع را اضافه ودر حد مخلوط شدن بزنید.
بعدآب کمپوت آناناس یا شیر را اضافه وباز یک کم بزنید،
آرد و بیکینگ پودر را که از قبل سه بار الک کرده اید را بهمراه پودر نارگیل اضافه و با همزن دستی مخلوط کنید تا مایه کیک صاف و یکدست شود.(اگه مایه صاف نشد با همزن برقی با دور کند هم بزنید ولی مواظب باشید پف مایه نخوابد) قالب را کپسول انداخته و2/3 قالب را از مایه کیک بریزید ویک برش از آناناس روی مایه کیک در قالب بزارید.
قالب ها را بزارید در فر از قبل گرم شده با دمای180درجه به مدت تقریبی30تا 40دقیقه تا کیک ها پخته شوند، اگه روی کیک طلایی نشد کمی گریل کنید.
بعد پخت هم من روی کیک تا داغ بود عسل رومال زدم (شما میتونید از شربت بار هم استفاده کنید.
برای این مقدارمواد حدود 9 عدد با قالب پای به من کیک داد.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای نان بریوش پائیزی
آرد ۳۵۰ گرم
شیر ۱۴۰ گرم
خمیر مایه ۷ گرم( اگر تازه استفاده میکنین ۱۴ گرم)
شکر ۲۰ گرم
نمک ۱/۴ قاشق چایخوری
وانیل شکری ۸ گرم( اگر مایع استفاده میکنین ۴ گرم)
زرده تخم مرغ ۲ عدد
کره ی همدمای محیط ۸۰ گرم
شیر گرم+ شکر+خمیر مایه را مخلوط میکنیم، یکربع زمان میدیم، آرد را داخل کاسه ی همزن ریخته،نمک و زرده ها و خمیر مایه عمل آمده را اضافه کرده، همزن را روشن میکنیم، زرده ها و وانیل را هم اضافه میکنیم، کمی که مواد باهم مخلوط شدن، تکه های کره را هم اضافه کرده و ۱۵ دقیقه ورز میدیم،تمام مراحل و میتونین با دست انجام بدین، خمیرتون که مثل توی فیلم لطیف و خوش بافت شد، داخل ظرف مناسب گذاشته روی آنرا سلفون بکشین و یکساعت تا یکساعت و نیم استراحت بدین.
مواد میانی
مربای زردآلو یا پرتقال
گردوی خرد شده
سیب یک عدد
بعد با وردنه صاف کنین( نسبتا نازک) با کاتر دایره برش بزنین، روی هر دایره را مربای پرتقال یا زردآلو بمالین،کمی پودر گردو ، لبه های ۴ دایره را به هم چسبانده و لوله کنین، از وسط برش بزنین و هر گل را با کمی فاصله داخل قالب مورد نظر قرار بدین( کاغذ روغنی بیاندازین )
حالا یک سیب را با پوست برش بزنین و خیلی نازک ورقه ای کنین و لابه لای گلبرگها قرار بدین،برای رومال از یک زرده و یک قاشق شیر استفاده کنین، یکساعت دیگه استراحت و در فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت تقریبی نیم ساعت( روی نان طلایی شود،بدون گریل) نوش جونتون 🙋♀️
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_دورنگ
طرزتهیه
تخم مرغ ۴ عدد
شکر ( یک و نیم لیوان)
آرد سفید قنادی (دو و نیم لیوان)
شیر ( یک و یک چهارم لیوان)
روغن مایع (دوسوم لیوان)
بیکینگ پودر ۸ گرم (حدودا ۱ ق غ)
وانیل نصف ق چ
همه مواد نیم ساعت قبل به دمای محیط برسه .
.تخم مرغ رو با شکر و وانیل با همزن میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه . روغن رو اضافه میکنیم و کمی میزنیم و بعد شیر رو اضافه میکنیم و خیلی کم هم میزنیم . آرد و بیکینگ پودر رو الک کرده و به مواد اضافه میکنیم و با لیسک یا قاشق هم میزنیم .(به اندازه ۴ قاشق آرد نریزید)
مواد رو نصف میکنیم و به یکی ۲ قاشق پودر کاکائو به دیگری ۲ قاشق آرد اضافه میکنیم و هم میزنیم.
فر رو از یک ربع قبل روشن کرده . داخل سینی رو کاغذ روغنی بندازید.
بعد مواد رو داخل سینی جداگانه میریزیم سینی ۲۰ ×۱۸ باشه کافیه و توی فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۵ تا ۳۵ دقیقه قرار میدیم بعد از پخت کیک برشهای نازک میزنیم مطابق فیلم بعد داخل کاسه که سلفون کشیدیم قرار میدیم و داخلش رو با خامه قنادی و میوه و باقی مونده کیک پر میکنیم و ۲ ساعت داخل یخچال میزاریم و بعد سرو میکنیم.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛