eitaa logo
آشپزی خاص
88.6هزار دنبال‌کننده
14.4هزار عکس
44.7هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
لایه سوم هم به همان صورت فقط با این تفاوت که پودر کاکائو اضافه کنید وبعد از سرد شدن روی لایه شیر بریزیدوداخل یخچال گذاشته تا نیم بند شود اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
برای لایه میانی نشاسته را به همراه نصف لیوان شیر و 4قاشق چایخوری روی حرارت گذاشته تا کاملا حل شود وهمینقدر که روان شد از روی حرارت بردارید اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
بیسکوییت هاراچیده وموزهای حلقه شده را نیز دوی آن بچینید اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
مخلوط شیرونشاسته را روی موزها بریزید وفقط روی موزهارا پوشش دهد اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
بنا به دلخواه شما میتوانید از مغزگردوهم استفاده کنید ودوباره موز را روی نشاسته قرار دهیدوداخل یخچال به مدت 20 دقیقه گذاشته تا کمی منسجم شود اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
باقی مانده شیر را که طبق لایه اول درست کرده بودیم را روی دیر ریخته وداخل یخچال گذاشته تا کاملا منسجم شود اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
#دسر دورنگ با مغز موز وبیسکوییت اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
به سبک من شیر: ۲لیوان روغن مایع:۱/۴ لیوان شکر :۲ق غ خمیر مایه:۱ق س نمک: کمی آرد: به میزان لازم پنیر صبحانه و پنیر پیتزا به میزان لازم. زرده تخم مرغ برای رومال کنجد : به میزان لازم. شیر و نمک و شکر و خمیر مایه رو مخلوط کنید تا شکر حل شه.بعد نصف روغن مایع رو اضافه کنید و در نهایت آرد تا خمیر لطیفی بدست بیاد. خمیر رو حدود یک ساعت استراحت بدید تا ور بیاد. بعد این زمان خمیر پهن کنید به قطر ۳ میلیمتر.و به شکل قایق درستش کنید. پنیر صبحانه رو با پشت قاشق له کنید و با کمی پنیر پیتزا مخلوط کنید.نسبتاشون ۲ به ۱ باشه. (می تونید از پنیر توپی موزارلا)استفاده کنید. . روی خمیر از این ترکیب بریزید یه دونه تخم بلدرچین روی ترکیب پنیر بزارید و خمیر رو از اطراف به برگردونید تا مخلوط پنیر از اطراف نریزه.اطراف خمیر رو با زرده تخم مرغ رومال کنید و توی فر با دمای ۱۷۰ درجه و حدود ۲۰ دقیقه قرار بدید. پ ن: من تخم بلدرچین نداشتم و یه زرده تخم مرغ روی پنیر گذاشتم دورنگ با مغز موز وبیسکوییت اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
خاچاپوری اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
✍️طرزتهیه: بوسيله قاشق چايخوري کوچک يا ابزار مخصوص خالي کردن ميوه و سبزيجات مقداري از بافت کدو را خارج کرده طوري که کف و ديواره کدوها آسيبي نبيند. در ظرف ديگري کينوا پخته شده ، پياز سرخ شده ، گوشت چرخ کرده تفت داده شده با رب و زعفران ، قارچ ، زرشک و گردو و گشنيز ريز خرد شده را باهم مخلوط و داخل کدو را با اين مواد پر کنيد. براي تهيه سس دلمه کدو ستاره ای : پياز خرد شده ، باقيمانده کدو که از قبل بوسيله قاشق جدا شده ، زنجفيل تازه ، گوجه خشک شده ، جعفري تازه ، نمک ،فلفل سياه ، روغن زيتون و يک پيمانه آب جوش را درون ميکسر ريخته تا کاملا پوره شود سپس کف ظرف و روي کدو ها ريخته و اجازه ميدهيم با درب بسته و با دماي صدوهشتاد درجه سانتيگراد به مدت چهل و پنج دقيقه به ارامي درون فر پخته شود . درصورت تمايل در انتهاي پخت مي توان با مخلوط سرکه و شکر و محلول زعفران غليظ عطر وطعمي ملس به خوراک بخشيد. اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
دلمه کدو ستاره ای اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
تزیین خلاقانه @ashpaziykhs