eitaa logo
آشپزی خاص
99.5هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم🔻 ⬅️سیب زمینی نگینی ۲ لیوان. ⬅️قارچ خرد شده ۱ لیوان. ⬅️فلفل دلمه ای خرد شده نصف لیوان ⬅️نخود فرنگی پخته نصف لیوان ⬅️ذرت پخته نصف لیوان ⬅️کالباس خرد شده یک لیوان(به جاش میتونید مرغ پخته نگینی شده بریزید) ⬅️تخم مرغ سه عدد کوچک یا دو عدد بزرگ. ⬅️پنیر پیتزا رنده شده یک لیوان ⬅️فلفل یک ق چ.پودر سیر یک ق چ.آویشن یک ق چ(من فراموش کردم ولی عالیه).نمک دو ق چ ⬅️آرد دو ق غ طرز تهیه🔻 آب رو جوش بیارین سیب زمینی خرد شده رو مدت پنج تا هشت دقیقه داخلش بریزیدبعد آبکش کنید. مواد کوکو باید خشک بشن با دستمال تمیز هم می تونید خشک بشه تو یه ظرف تخم مرغ رو بشکونید و با چنگال یا همزن دستی بزنید بعد آرد و ادویه و نمک رو اضافه کنید و خوب با چنگال بزنید تا یکدست بشه بعد هم پنیر رو اضافه کنید آخر سر هم مواد کوکو رو اضافه کنید و مخلوط کنید (سیب زمینی و نخود و آخر ریختم که تو همزدن له نشه)حالا کف تابه رو یکج روعن بریزید حتما تابه نچسب باشه و بهتره چدنی باشه من از گرانیت استفاده کردم طرف صاف تابه رژیمی هم خیلی خوبه بزارید روغن که خوب داغ شد بعد مواد کوکو رو داخلش بریزید و پخش کنید و با پشت قاشق صافش کنید یکی دو دقیقه شعله رو زیاد کنید تا تخم مرغ بسته بشه بعد شعله رو کم کنید در تابه رو بزارید بعد نیم ساعت وقتی یک طرف برشته شد برگردانید تا طرف دیگه هم خوب سرخ بشه (برای برگردوندونش مثل من از یه ظرف گرد کمک بگیرید) ⬅️👈این کوکو رو داخل فر هم میشه درست کنید کف قالب یا سینی فر رو چرب کنید مواد کوکو رو داخلش بریزد و داخل فر ۱۸۰ مدت نیم ساعت بزارید حدود پنج دقیقه هم گریل رو روشن کنید تا طلایی بشه ⬅️👈برای این کوکو روغن کف تابه زیاد نریزید حتما هم از تابه چدنی ،سرامیک یا گرانیت ویا هر تابه نچسب دیگه ای استفاده کنید( طرف صاف تابه رژیمی هم عالیه) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 بادمجون سه عدد فلفل دلمه رنگي نصف هر كدام گوجه دوعدد گوشت چرخ كرده يك پياله پياز يك عدد ماست چكيده يك ليوان سير چهار حبه نمك،فلفل قرمز،زردچوبه طرز تهیه🔻 بادمجون،فلفل دلمه اي،گوجه رو روي شعله ي گاز يا زغال كباب كنيد، وقتي خنك شد پوست بكنيد، پياز رو خلالی کنید و داخل تابه بریزید و یکم روغن بهش اضافه کنید یکم که شفاف شد و یه کوچولو طلایی شد ،گوشت چرخ كرده رو اضافه كنيد وتفت بديد،سير،نمك،فلفل وزردچوبه رو هم اضافه كنيد، فلفل دلمه اي ها وگوجه ي كبابيِ پوست گرفته رو نگيني خورد كنيد واضافه كنيد واجازه بديد آب گوجه كشيده بشه، پوست بادمجون هاي كبابي رو هم وقتي سرد شده بكنيد، ريز خورد كنيد،داخل كاسه بريزين،دو حبه سير رنده شده،نمك ويك ليوان ماست چكيده رو اضافه كنيد هم بزنيد، داخل ظرف سرو اول بوراني بادمجون وروش مخلوط گوشتُ فلفل دلمه وگوجه رو بريزين و با گوجه گیلاسی و پاپریکای کبابی و جعفری تزیینش کنید و با نون نوش جان كنيد😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: ۳ عدد موز نیم کیلو خمیر هزار لا نصف پیمانه نوتلا یک چهارم پیمانه پودر دارچین سس شکلاتی برای تزئین روش تهیه موزها را خرد کرده بعد خمیر هزارلا را پهن میکنیم و مانند کلیپ برش میزنیم. نوتلا را روی خمیر اضافه مکنیم و بعد تکه های موز را قرار داده خمیر را رول میکنیم.پودر دارچین را روی رول ها پاشیده و آن را در فر با دمای ۱۸۰ درجه تا ۱۵ دقیقه حرارت میدهیم. 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 سوسیس به تعداد لازم خلال دندان مایع خمیر🔻 ۱ پیمانه آرد ۱/۲ پیمانه شیر(در صورت موجود نبودن آب) ۲ ق‌چ بیکینگ پودر ۱/۲ ق‌چ نمک ۱/۲ ق‌چ شکر فلفل قرمز یک عدد تخم مرغ کمی آرد روغن داغ به مقدار لازم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 250 گرم کادایف تازه (کادایف نرم) 100 گرم گردو 2 ق غ کره برای سس🔻 2 عدد تخم مرغ 1 ق س نشاسته (ذرت یا گندم) نصف لیوان آب برای شربت🔻 1 لیوان شکر 1 لیوان آب 5_4 قطره آبلیمو روغن مایع برای سرخ کردن پسته برای تزیین طرز تهیه🔻 ابتدا شربت را آماده کنید. شکر ، آب و آبلیمو را داخل قابلمه بریزید و روی اجاق بذارید وقتی شروع به جوشیدن کرد با حرارت متوسط 8_7 دقیقه بجوشانید و سپس کنار بذارید سرد شود. مواد سس را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید. کادایف را داخل ظرف بزرگی بذارید و کره آب شده و سرد شده را روی کادایف بریزید و تمام کادایف را به کره آغشته کنید دقت کنید کادایف ها گلوله گلوله یا خرد نشود. از کادایف به مقدار کم و کافی بردارید. مثل فیلم روی سطح کار باز کنید، مقداری گردو در یک طرف بذارید و مثل فیلم طوریکه که خیلی فشرده نشود رول کنید. تمام کادایف ها را به این شکل آماده کنید و در سس بزنید. کمی فشار بدید و کناره ها را درست کنید. داخل روغن داغ با حرارت متوسط پشت و رو سرخ کنید. بلافاصله بعد از بیرون آوردن از روغن داخل شربت سرد بذارید. 10 دقیقه داخل شربت نگه دارید سپس داخل ظرف سرو بذارید. روی کادایف پسته خرد شده بپاشید و سرو کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔴طرز تهیه🔻🍛 🔸مرغ رو با دو قاشق روغن سرخ کردم باپیازونمک وفلفل وزردچوبه وزعفران میپزیم بعدبرنج روهم آبکش میکنیم دقیقه آخررشته پلویی رو میریزیم وآبکش میکنیم برای تهدیگش سیبزمینی استفاده میکنیم و دم میزاریم. 🔸یدونه پیاز کوچک ریزخلال میکنیم وتفت میدیم کشمش وخلال پسته وقیسی را هم تفت میدیم وروی برنج برای تزیین میریزیم درآخر من ازدونه های انارهم استفاده کردم. 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پیتزا . اول بریم سراغ آموزش 1 پیمانه شیر ولرم 1 ق س خمیرمایه 2ق غ شکر نصف ق چ نمک( اختیاری) 6 ق س روغن 1 عدد تخم مرغ آرد تقریبا نیم کیلو یک ق چ شکر را با شیر مخلوط و خمیر مایه اضافه ده دقیقه کنار بذارید تاخمیر به عمل بیاد مابقی مواد مخلوط و خمیر مایه را اضافه کنید کم کم ارد اضافه کرده و ورز داده تا به دست نچسبد در اخر روی آن را پوشانده و به مدت یک ساعت استراحت دهید . یه پیاز و خورد و تفت دادم سبک شد گوشت چرخ‌کرده اضافه کردم رنگش عوض شه یکم آب ریختم در تابه رو بستم تا گوشت بپزه آبش که کشیده شد میذارم سرخ بشه بعد نمک پودر آویشن و پودر سیر زدم فلفل دلمه ای خورد شده و کمی ژامبون خورد شده و قارچ اضافه کردم و همه رو با هم تفت دادم مواد پیتزا اصلا نباید آب داشته باشه قارچ و فلفل دلمه ایو مقداریشو با موادم قاطی میکنم و مقداریم آخر سر روی کار میریزم واسه اینکه پیتزا کش بیاد یه مقدار پنیر و قاطی موادم بکنید عالی میشه کف سینی مورد نظرمو چرب میکنم خمیر با وردنه پهن میکنم و بعد به سینی انتقال میدم بعد سس کچاب به خمیر میزنم و با فرچه خوب پخش میکنم بعد روش پنیر پیتزا میریزم و مواد گوشتی روش میریزم و پخش میکنم و یکم فشردش میکنم که جذب بشه بعد در مرحله آخر پنیر فراوون میریزم و میزارم تو فر یا توستر به مدت بیست دقیقه با دمای 180 درجه. بعد سینی و میارم بیرون یکم آب روش اسپری میکنم ( این کار باعث میشه پنیر کش بیاد ) و دوباره میزارم تو فر و چند دقیقه گریل و میزنم تا پنیر طلایی شه تمااام ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
رول پنیر و سبزیحات 👈مواد لازم 130 میلی لیتر شیر یا نصف لیوان فرانسوی دسته دار 100 گرم کره آب شده 1/2 قاشق مرباخوری نمک 1 قاشق مرباخوری شکر 1بسته خمیر مایه خشک فوری (7 گرم) یا یک قاشق مربا خوری سرپر 350 گرم ارد (کم کن و با کنترل بریزید تا خمیری به نرمی ویدئو داشته باشید) برای بین نان شوید پیازچه هر پنیری که در دسترس داری (من پنیر فتا نمکی دارم ، بنابراین نمک اضافه نکردم نمک برای مزه دار کردن ⠀ مخلوط تخم مرغ و کمی شیر برای مالیدن روی نان طرز تهیه کره آب شده را در شیر گرم بریزید ، نمک ، شکر و خمیر مایه خشک فکری را اضافه کنید و هم بزنید و با هم مخلوط کنید. بعد از آن آرد را الک کرده و کم کم و با کتترل اضافه کنید و مخلوط کنید و ورز بدید تا خمیری نرم با حداقل چسبندگی به دست آورید . خمیر را درون کیسه ای بگذارید 20 دقیقه استراحت بدید. در این حین مواد داخلی خمیر را آماده کنید سبزی ها را خرد کنید و پنیر را رنده بزنید و با مخلوط کنید. بعد از اینکه خمیر استراحت کرد خمیر را با وردنه به صورت مستطیل باز کرده ، و مواد داخلی را روی خمیر پخش کنید و خمیر به صورت رول در آورید. رول خمیری را به صورتی که در ویدئو میبینید به صورت برش بزنید . کناره های خمیر را به کمک برس ازمخلوط شیر و تخم مرغ بمالید و به مدت 20-25 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه گرم بپزید.نوش جان💕 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 3 زرده تخم مرغ 30 گرم (2 ق غ) آرد 100 گرم (½ پیمانه) شکر 1 ق چ عصاره وانیل یا کمی وانیل شکری 230 میلی لیتر (¾ پیمانه) شیر داغ 200 گرم (1 پیمانه) خامه قنادی فرم گرفته 1 ورق خمیر هزار لا پودر قند طرز تهیه🔻 زرده تخم مرغ ، وانیل و شکر را بزنید تا کرم رنگ شود و کف کند. نیمی از شیر را اضافه کنید ، سپس همه چیز را با آرد مخلوط کنید تا یکدست شود و شیر باقی مانده را نیز اضافه کنید. کرم را روی حرارت ملایم قرار داده و مرتباً هم بزنید و (5-7 دقیقه) آن را بپزید.کرم گرم را در یک کاسه شیشه ای یا پیرکس بریزید ، روی آن را با پلاستیک یا سلفون بپوشانید و بگذارید در یخچال بماند تا سردشود. ورق خمیر هزارلا به شکل 12 نوار و مثل فیلم برش بزنید.هر نوار را به دور قالب قیفی استیل بپیچید ، لایه ها ی خمیر کمی روی هم قرار بگیرند روی آنها با برس خامه یا تخم مرغ زده شده بمالید و در فر به مدت 15-20 دقیقه در دمای 200 درجه سانتیگراد بزارید تا قیفهای پخته شده خنک شوند ، سپس آنها را با دقت از قالب استیل جدا کنید.خامه فرم گرفته را داخل کرم سرد بریزید و کرم را داخل قیف قنادی بریزید وداخل هرقیف های خمیری را با کرم پر کنید و در آخر روی آنها پودر قند بپاشید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
32.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽فیلم طرز تهیه رُلت و شیرینی تَر👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍪 ابتدا شکلات تلخ یا شیرین رو به روش حرارت غیر مستقیم , روی بخارکتری ذوب کنید، سپس شکلات آب شده رو روی بیسکوییت های ساقه طلایی یا پتی بور یا هر بیسکوییتی که دوست داشتید بریزید و با انار و خلال پسته یا هر نوع ترایفلی که در دسترس داشتید تزیینشون کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه کتلت(شامی)👆🏻👆🏻 به روش من؛ راحت و خوشمزه😉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای کرپ🔻 آرد سفید - ۲ کا‌پ تخم‌مرغ - ۲ عدد شیر - یک کاپ آب - یک کاپ کره (ذوب شده) - ۴ قاشق غذاخوری نمک - یک قاشق چای‌خوری مواد لازم برای فیلینگ🔻 گوشت - ۳۰۰ گرم پیاز ‌(خلال شده) - یک کاپ سیر (رنده شده) - یک قاشق چای‌خوری زنجبیل (رنده شده) - یک قاشق غذاخوری آب‌ لیمو ترش - یک قاشق غذاخوری زردچوبه - ½ قاشق چای‌خوری نمک - به مقدار لازم فلفل سیاه - به مقدار لازم روغن برای سرخ کردن طرز تهیه🔻 ۱) گوشت را داخل زودپز گذاشته و به آن سیر، زنجبیل، زردچوبه، آب‌لیمو، نمک و فلفل اضافه کنید. بعد از پخته شدن آن را ریش‌ریش کنید. ۲) برای تهیه کرپ آرد، تخم‌مرغ، شیر، آب، کره و نمک را با هم مخلوط کنید. ۳) یک تابه کوچک؛ را بر روی شعله قرار دهید و آن را چرب کنید تا مقداری گرم شود. تابه را از شعله برداشته و مقدار کمی از مواد کرپ را روی ریخته و بچرخانید تا لایه نازکی تمام سطح تابه را بپوشاند. نیاز نیست کرپ کاملا پخته شود. مایه خودش را بگیرد کافی است. بقیه کرپ‌ها را به همین روش بپزید. مقداری از مواد را برای چسباندن کنار بگذارید. ۴) یکی از کرپ‌ها را روی سطح صافی قرار دهید و مقداری از مواد را‌ وسط آن بگذارید. ابتدا سمت چپ و راست را تا کرده و چسب بزنید، سپس دو طرف بالا و پایین را تا زده و چسب بزنید. ۵) در یک تابه بزرگ، روغن کمی را گرم کنید و کرپ‌های گوشت را داخل آن قرار دهید تا هر دو طرف آن پخته و طلایی شود. روی ظرفی دستمال کاغذی گذاشته و کرپ گوشت روی آن قرار دهید تا روغنش گرفته شود. نکته: اگر مایع چسباننده شل بود و نمی‌چسبید مقداری آرد به آن اضافه کنید تا سنگین‌تر شود . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شکر 1/2 پیمانه آب 1 قاشق غذاخوری روغن 2 قاشق غذاخوری بهتره از روغن نیمه جامد استفاده کنید کیفیت سوهان بالا میره و سوهان ترد میشه...من روغن مایع استفاده نمیکنم عسل 1 قاشق غذاخوری برای اندازه گیری عسل ابتدا قاشق را کمی چرب کنید زعفران دمکرده غلیظ 1 قاشق غذاخوری خلال بادام 1/2 پیمانه شکر+آب+روغن+عسل را در قابلمه روی حرارت تقریبا زیاد قرار دهید و مدام و سریع هم بزنید تا شکر شروع به ذوب شدن کند. دقت کنید این مرحله خیییلی مهمه... شکر بعد از ذوب شدن کم کم شروع به طلایی شدن میکند...وقتی به رنگ طلایی روشن درآمد حرارت را کم کنید و بادام را اضافه و سریع هم بزنید تا بادام با مواد مخلوط شود. سپس زعفران غلیظ را در دو مرحله اضافه و مدام هم بزنید. آنقدر مواد را روی حرارت ملایم هم بزنید تا بادام ها کمی طلایی شوند. دقت کنید حرارت در این مرحله کاملا کم باشه و مدام هم بزنید در غیر اینصورت شکر میسوزه و سوهان تلخ میشه در این فاصله که مواد را هم میزنید یک لیوان پر از آب و یخ کنار دستتون بذارید و گاهی با قاشق از مواد مقداری بردارید و داخل لیوان بریزید...هر زمان مواد داخل آب و یخ سریع بست و ترد و شکننده شد یعنی سوهان شما آماده ست... اگر زودتر از این حالت مواد را در سینی بریزید سوهان ها به هم میچسبند بعد از اینکه تست کردید و مطمئن شدید سوهان آماده ست بلافاصله باید شروع به ریختن سوهان روی سینی کنید وگرنه خیییلی سفت میشه در این مرحله ظرف سوهان رو از روی حرارت بردارید و زیر اون شعله پخش کن بذارید... و خیییلی سریع به کمک دو قاشق کوچک هر بار مقداری از مواد را در سینی بریزید... سینی حتما فلزی باشه سینی نیازی به چرب شدن یا کاغذ نداره...و اگر سوهان اصولی درست شده باشه خیلی سریع روی سینی مینده و به راحتی از سینی جدا میشه اگر خواستید روی سوهان پودر پسته یا خلال پسته بریزید بهتره به کمک نفر دوم اینکار رو انجام بدید ...به اینصورت که شما مواد رو با قاشق در سینی میریزید و نفر دوم سوهان ها رو با پسته تزیین میکنه به هیچ وجه مواد رو دوبرابر نکنید چون سوهان بعد از آماده شدن خیییلی سریع میبنده و باید در فاصله زمانی کوتاهی مواد رو روی سینی بریزید...پس برای داشتن حجم بیشتری از سوهان حتما دستور رو 2 تا 3 بار درست کنید. این دستور حدود دویست گرم سوهان به شما میده در جای خشک خنک خارج از یخچال و در ظرفی که در اون کاملاااا محکم میشه سوهان رو میشه تا چند ماه به خوبی نگهداری کرد میتونید از بادام زمینی،کنجد بو داده و....جایگزین کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛