eitaa logo
آشپزی خاص
95.7هزار دنبال‌کننده
13.9هزار عکس
40.9هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
سالاد اندونزی . مواد لازم‌ برای‌ تهیه‌ این‌ سالاد‌ خوشمزه: کلم‌ سفید ۳ پیمانه هویج رنده شده ۱ پیمانه نخود فرنگی بلانچ‌شده ۱ پیمانه کنسرو‌ ذرت‌ ۱ پیمانه خیار‌شور نگینی‌ ریز ۱ پیمانه ژامبون‌ یا کالباس‌ نگینی‌ ریز ۱ پیمانه سس‌ مایونز‌ ۱ پیمانه نمک‌ و فلفل به میزان‌ لازم . تمام‌ مواد رو مخلوط میکنیم‌ و بهش استراحت میدیم‌. زمان‌ موردنیاز‌ برای‌ استراحت‌ سالاد ۴ تا ۵ ساعته. هر چی سالاد بیشتر استراحت داشته باشه، جا افتاده‌تر‌ و خوشمزه‌تر میشه. . پ.ن: بعضی از دوستان‌ داخل‌ این‌ سالاد از‌ کلم‌ قرمز‌، سیب‌زمینی اب‌پز یا فلفل‌ دلمه‌ای‌ هم‌ استفاده‌ میکنن‌ که استفاده‌ از این‌ مواد به ذائقه و سلیقه شما بستگی‌ داره ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اسموتی سه رنگ اسموتی یکی از نوشیدنی های خنک و سالم تابستونی محسوب میشه... میتونید اسموتی رو رژیمی درست کنید و برای تهیه اون از شیر بادوم یا شیر سویا یا شیر معمولی استفاده کنید. میتونید از ماست ساده شیرین یا انواع ماست میوه ای استفاده کنید. یا از مقدار کمی بستنی برای ایجاد بافت کرمی در اسموتی استفاده کنید. اسموتی در واقع میوه پوره شده هست که باید حتما بافت غلیظی نسبت به انواع شِیک داشته باشه... برای شیرین کردن اسموتی ترجیحا از عسل استفاده کنید یا بسته به شیرینی میوه هاتون یا اینکه از شیر استفاده میکنید یا بستنی میتونید شکر اضافه کنید. بهتره میوه ها را خرد و یک ساعت در فریز قرار بدید تا نیمه منجمد بشن یا از یخ خرد شده داخل اسموتی استفاده کنید که البته من میوه نیمه منجمد رو ترجیح میدم... بنا به سلیقه و ذائقه میتونید از میوه های دیگه استفاده کنید. از اسموتی به همراه ترکیباتی مثل انواع مغزیجات یا جو دوسر به عنوان پودینگ سالم و مقوی برای وعده صبحانه استفاده کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دسر فوق العاده خوشمزه شیر یک لیتر چهار لیوان دسته دار فرانسه آرد گندم(سفید قنادی)یک دوم پیمانه (نصف لیوان دسته دار فرانسه ) پودر نشاسته ذرت سه قاشق غذاخوری( جایگزین نداره) شکر دو سوم لیوان تخم مرغ کوچک دو عدد خامه صبحانه ۱۰۰ گرم وانیل مایع چند قطره ندارید نصف استکان گلاب بریزید. تخم مرغ و وانیل وشکر رو حدود دو الی سه دقیقه با همزن دستی بزنید تا کرم رنگ بشه سپس بقیه مواد رو بهش اضافه کنید وخوب مخلوط کنید مخلوط ویکدست که شد به شیر اضافه کنید مدام هم میزنیم تا گلوله گلوله نشه بزارید دوسه دقیقه جوش بزنه خامه رو اضافه کنید وفوری با همزن دستی بزنید تا خامه نبره گاز رو خاموش کنید . توی ظرف پیرکس مورد نظر بیسکویت ساده پتی بور رو بچینید تا کرم داغه بریزید رو بیسکویت گردوی خرد شده بریزید روش دوباره بیسکویت دوباره کرم وگردو ادامه بدید. تا تموم بشه بزارید کنار تا سرد بشه و خودشو بگیره پودینگ بعد از اینکه خامه رو بهش اضافه کردید فوری بریزید .روی بیسکویتها تا بیسکویت نرم و وکیک مانند بشه کرم سرد بریزید بیسکویت سفت میمونه و دسر خشکه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دسر فوق العاده خوشمزه گاناش صد گرم خامه رو بزنید تا باز بشه بزارید رو حرارت خییییلی کم تا داغ بشه روی شعله پخش کن باشه بهتره جوش نزنه مواظب باشید خامه زود میسوزه خامه که داغ شد یک قاشق کره و۲۰۰ گرم شکلات تلخ بریزید وهم بزنید تا با گرمای خامه شکلات آب بشه گاز رو خاموش کنید مدام هم بزنید تا روان بشه از داغی که افتاد بریزید رو کرم وبا پالت روشو صاف کنید یکساعتی بزارید تا سرد بشه وخودشو بگیرید برش بزنید وبه سلیقه خودتون تزیین کنید. من از بیسکویت پتی بور ساده کاکائوی استفاده کردم این مقدار دو بسته تا دو بسته ونیم بیسکویت لازم داره عزیزان من مرحله اول کف ظرف دو ردیف بیسکویت گذاشتم رو هم بعدش کرم ریختم تو این دسر ورقه های نازک موز هم بچینید عالی میشه. دوست دارید کرم هم کاکائوی باشه دو قاشق از آرد بردارید سه قاشق کاکائو بریزید. ولی ساده درست کنید با ترکیب گاناش خوشمزه تره این دسر رو میتونید تو لیوان تک نفره هم درست کنید. تو قالب کمربندی هم عالی میشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: سیب زمینی 2 عدد بزرگ سس: روغن زیتون 60 میلی لیتر نصف قاشق چایخوری فلفل قرمز نصف قاشق چای خوری زیره سبز نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه 1حبه سیر نمک علاوه بر این: - پنیر چدار . آماده سازی: سیب زمینی را مطابق فیلم برش دهید، سس را بزنید و در فر با درجه حرارت 200 قرار دهید تا قهوه ای طلایی شود سپس پنیر پیتزا زده و به مدت 5 دقیقه در فر قرار دهید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
عزیزان سعی کنید از لبوی گرد وتپل استفاده کنید خوش رنگترن لبو رو با پوست خوب بشورید بدون اینکه سروته شو جدا کنید بعضی از عزیزان ترشی رو با لبوی خام درست کرده بودن من ترجیح دادم بپزم اما نه‌در حدی که کامل پخته نشه دندون گیر باشه به جای سرکه قرمز از سرکه سیب یا سرکه سفید هم میتونید استفاده کنید به جای شکر از نبات هم میشه استفاده کرد اگه میخواید ترشی تند باشه خالص از سرکه استفاده کنید در غیر اینصورت از مخلوط سرکه واب لبو استفاده کنید لبو رو میتونید نگینی خرد کنید یا با رنده درشت رنده کنید من لبو رو قالب زدم اضافات رو هم ریز خرد کردم در دو شیشه جداگانه گذاشتم لبوی گرد وتپل و سایز متوسط یک کیلو سرکه یک تا یک لیوان ونیم (به سرکه یک جوش زدم) وگذاشتم سرد بشه نمک دو قاشق شکر دوقاشق یا نبات دو شاخه انار یک تا یک لیوان ونیم دون شده لبو رو درسته وبا پوست بشورید(سروته جدا نکنید)وبزارید تو قابلمه به اندازه ای آب بریزد تا روی لبوها رو بگیره حدود ۴۵دقیقه تا یکساعت زمان بدید تا بپزه اما کامل نه سپس پوست بکنید وبه سلیقه خود خرد کنید انار وسرکه واب لبو ونمک رو بریزد روش وباهم قاطی کنید وبریزد تو شیشه در دار ودرشو کیپ ببنید ترشی یک هفته تا ده روز قابل خوردنه اگه جای خنک ندارید بعد از چند روز بزارید یخچال عزیزان شکر یا نبات رو هم میتونید موقع پخت به لبو اضافه کنید هم موقعی که میخواید ترشی رو درست کنید توش بریزید عزیزان شکر قابل حذفه دوست ندارید نریزید اب لبو همون آبی که لبو توش پخته شد ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یلدایی😊😋 اگ میخای یلدا امسال خاص باشی اینو حتما درست کن♥️✔️ 💕عضوشید↙️ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
28.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه دسر پاناکوتا 👆🏻👆🏻 با کانال آشپزخونه کوچیک من همراه باشید👇🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛