eitaa logo
آشپزی خاص
97.3هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.3هزار ویدیو
67 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
باقی مانده شیر را که طبق لایه اول درست کرده بودیم را روی دیر ریخته وداخل یخچال گذاشته تا کاملا منسجم شود اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
#دسر دورنگ با مغز موز وبیسکوییت اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
به سبک من شیر: ۲لیوان روغن مایع:۱/۴ لیوان شکر :۲ق غ خمیر مایه:۱ق س نمک: کمی آرد: به میزان لازم پنیر صبحانه و پنیر پیتزا به میزان لازم. زرده تخم مرغ برای رومال کنجد : به میزان لازم. شیر و نمک و شکر و خمیر مایه رو مخلوط کنید تا شکر حل شه.بعد نصف روغن مایع رو اضافه کنید و در نهایت آرد تا خمیر لطیفی بدست بیاد. خمیر رو حدود یک ساعت استراحت بدید تا ور بیاد. بعد این زمان خمیر پهن کنید به قطر ۳ میلیمتر.و به شکل قایق درستش کنید. پنیر صبحانه رو با پشت قاشق له کنید و با کمی پنیر پیتزا مخلوط کنید.نسبتاشون ۲ به ۱ باشه. (می تونید از پنیر توپی موزارلا)استفاده کنید. . روی خمیر از این ترکیب بریزید یه دونه تخم بلدرچین روی ترکیب پنیر بزارید و خمیر رو از اطراف به برگردونید تا مخلوط پنیر از اطراف نریزه.اطراف خمیر رو با زرده تخم مرغ رومال کنید و توی فر با دمای ۱۷۰ درجه و حدود ۲۰ دقیقه قرار بدید. پ ن: من تخم بلدرچین نداشتم و یه زرده تخم مرغ روی پنیر گذاشتم دورنگ با مغز موز وبیسکوییت اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
خاچاپوری اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
✍️طرزتهیه: بوسيله قاشق چايخوري کوچک يا ابزار مخصوص خالي کردن ميوه و سبزيجات مقداري از بافت کدو را خارج کرده طوري که کف و ديواره کدوها آسيبي نبيند. در ظرف ديگري کينوا پخته شده ، پياز سرخ شده ، گوشت چرخ کرده تفت داده شده با رب و زعفران ، قارچ ، زرشک و گردو و گشنيز ريز خرد شده را باهم مخلوط و داخل کدو را با اين مواد پر کنيد. براي تهيه سس دلمه کدو ستاره ای : پياز خرد شده ، باقيمانده کدو که از قبل بوسيله قاشق جدا شده ، زنجفيل تازه ، گوجه خشک شده ، جعفري تازه ، نمک ،فلفل سياه ، روغن زيتون و يک پيمانه آب جوش را درون ميکسر ريخته تا کاملا پوره شود سپس کف ظرف و روي کدو ها ريخته و اجازه ميدهيم با درب بسته و با دماي صدوهشتاد درجه سانتيگراد به مدت چهل و پنج دقيقه به ارامي درون فر پخته شود . درصورت تمايل در انتهاي پخت مي توان با مخلوط سرکه و شکر و محلول زعفران غليظ عطر وطعمي ملس به خوراک بخشيد. اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
دلمه کدو ستاره ای اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
تزیین خلاقانه @ashpaziykhs
شیرینی نان برنجی کرمانشاه امتحان شده مواد لازم. آرد برنج. ۳۷۵. گرم زرده تخم مرغ. ،۲ عدد شیر سرد. ۱ قاشق سوپخوری گلاب. ۲ ق. س هل. ۱. ق. چ روغن جامد ۸۰ گرم روغن مایع ۱۵ گرم روغن حیوانی ۹۰ گرم پودر قند ۱۱۰ گرم سفیده تخم مرغ نصف یک عدد طرز تهیه : روغنها رو باهمزن ۱ دقیقه زده بعد صد گرم پودر شکر اضافه کرده باز یک دقیقه با هم زن میزنیم سپس زرده تخم مرغ و هل را اضافه کرده و یک دقیقه میزنیم سپس گلاب و شیر را اضافه کرده چند ثانیه زده بعد نصف آرد برنج را اضافه کرده بعد سفیده تخم مرغ را که جداگانه زدیم تا سفت و ابری شود را به مواد افزوده به آرامی با لیسک مخلوط میکنیم سپس بقیه آرد برنج را به مواد افزوده و خیلی آرام با دست همه را هممیزنیم باید خیلی کم و آرام ورز دهیم تا شیرینی به روغن نیافتد سپس خمیر را در نایلون گذاشته و نیم ساعت به آن استراحت می‌دهیم بعد شیرینی را به صورت دایره ای گرد به اندازه یک گردو درون سینی شیرینی چیده نیازی به کاغذ روغنی نیست روی آن را مهر زده و دانه خرفه را روی آن میریزیم آنگاه در فری که از یک ربع قبل صد و هشتاد درجه روشن کردیم گذاشته و به مدت بیست و پنج دقیقه میگذاریم تا بپزد،،،،،،نکته:اگر خمیر سفت و خشک شد کمی گلاب به آن اضافه میکنیم اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
شیرینی کرمانشاهی اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
🔷 ( yarmeh )  محلی مواد لازم: بلغور گندم دولیوان - نخود یک لیوان - لوبیا سفید یک لیوان - چریش (cherish) یا اسفناج خرد شده یک کیلو - نمک و فلفل به مقدار لازم - دوغ به مقدار لازم - پیاز یک عدد - نعناع خشک به میزان دلخواه طرز تهیه: نخود و لوبیا را که قبلا خیس کرده ایم جداگانه می‌پزیم . در یک قابلمه مناسب بلغور گندم را پخته و بعد چریش (cherish) یا اسفناج  خرد شده را به بلغور پخته شده اضافه می کنیم . سپس حبوبات پخته را با نمک و فلفل به آش اضافه کرده و می گذاریم تمام مواد با حرارت ملایم با هم بپزند و می‌گذاریم تا آش یارمه جا بیفتد. بعد در ظرف مناسب سرو کرده برای تزئین از پیاز داغ و نعناغ داغ استفاده می کنیم . به این آش در زمان خوردن دوغ اضافه می شود. اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
آش یارمه اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
ابتدا یک عدد پیاز متوسط رو رنده کردم بعد ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده رو بهش اضافه کردم بعد نمک فلفل پودر زیره ،پودر کاری ،دو قاشق آرد من کمی آرد برنج هم بهش اضافه کردم و با دستم خوب چنگ زدم و مخلوط کردم بعد مثل کله گنجشکی گرد کردم مواد رو بعد سرخ کردم و داخل سسی که از قبل آماده کردم خوابوندم و گذاشتم رو شعله قل ریز بزنه تا خوب مزه دار بشه و کنارش رو با بادمجان و سیب زمینی و گوجه سرخ شده سرو کردم جاتون سبز عالی شد 👌😋👌😇 رسپی سس👈 دوقاشق رب گوجه رو با یک فنجان آب و یک قاشق روغن و نمک و فلفل و آویشن مخلوط کردم 🌹 دورنگ با مغز موز وبیسکوییت اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
تاس کباب گوشت اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
مواد لازم: نخود یک پیمانه لوبیا یک پیمانه عدس یک پیمانه برنج یک پیمانه (نیم دانه باشه بهتره) سبزی آش پاک کرده حدودا بین ۸۰۰ گرم تا ۱ کیلو پیاز۴ عدد بزرگ سیر چرخ شده به مقدار لازم کشک و رشته به مقدار لازم ✍️طرز تهیه: حبوبات رواز شب قبل خیس بدین وچند بار ابش روعوض کنین . لوبیاونخود هر کدوم رو جدا بپزین . تو دیگ بزرگ اول پیاز رو تفت میدم نرم شد یه خورره زردچوبه میریزم سیر له شده میریزم دوباره تفت میدم سبزیو میریزم داخلش یه مقدار کم تفت میدم برنج و عدس رو بهش اضافه میکنم داخلش اب میریزم اول شعله رو زیاد میکنم تا جوش بیاد بعد کم میکنم تا اروم اروم بپزه وجا بیفته چند ساعت بزارین بمونه تاخوب جابیفته تو این مدت نگاه کنین که ابش نسوزه .نخود لوبیا رو بعد پختن به مواد اضافه کنین 🔸یک ساعت قبل اینکه خاموش کنین کشک روبا مقدار کمی اب مخلوط کنین وخوب هم بزنین تا یک دست بشه بریزین تو اش.نیم ساعت قبل خاموش کردن رشته رو خورد کنین و بریزین داخل اش خوب هم بزنین تا رشته ها به هم‌نچسبه . ♦️اگه در اخر دیدین اشتون ابکیه وبه غلظت دلخواهتون نرسیده یک تا دو قاشق ارد برنج رو با مقدار کمی اب خوب مخلوط کنین تا گلوله نشه بعد بریزین تو اش تا جوش بخوره و غلیظ بشه. ♦️اگه دوست دارین میتونین تو آش قلم هم بریزین همون اول همراه موادبریزین تابپره من نمیریزم چون همسرم نمیخوره ولی ازنظر من خوشمزه میشه. ♦️مقدار کشک و رشته به سلیقه خودتون بستگی داره شمالیا عموما بیشتر کشک استفاده میکنن البته شهرهای دیگه رودقیق نمیدونم ولی اینجامصرف کشک بیشتر هست اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
آش کشک اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
مواد لازم : گوشت چرخ کرده۴۰۰گ.تخم مرغ۴عددسیردوحبه پیاز یک عدد بزرگ خلال پسته۳۰گ.آرد سوخاری۱۰۰گ. شوید۵۰گ.کره نرم شده۵۰گ.فلفل دلمه ای۱۰۰گ.شیر۱۰۰م.ل پیاز سرخ شده۲ق.غ.آویشن، کاری، زردچوبه، نمک، فلفل سیاه و بیکینگ پودر از هرکدام: یک قاشق چای خوری ✍ طرز تهیه : ابتدا سیر و پیاز را رنده کرده و شوید و فلفل دلمه ای را هم ریز خرد می کنیم. تمامی مواد به جز تخم مرغ ها را با هم مخلوط کرده و چنگ می زنیم. سپس زرده های تخم مرغ را داخل مایه می ریزیم و ورز می دهیم تا مخلوط شوند. سفیده های تخم مرغ را جداگانه با همزن برقی خوب هم می زنیم تا کاملا پف کرده و فومی شکل شوند. در این مرحله سفیده ها را داخل مایه گوشت ریخته و با لیسک به صورت دورانی هم می زنیم تا مایه یکدست شود. قالب مورد نظر را که بهتر است قالب لوف باشد چرب می کنیم و مواد را داخل آن می ریزیم. قالب را داخل ظرفی که نیمی از آن را با آب جوش پر کرده ایم می گذاریم و به مدت یک ساعت روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم کرده ایم می پزیم. پودینگ را داخل ظرف مورد نظر برگردانده و با سس سالسا سرو می کنیم. ممکن است بخواهیم اطراف پودینگ را با سیب زمینی سرخ شده تزیین کنیم. در این صورت به مقدار لازم سیب زمینی سرخ شده، تهیه کرده و دور تا دور سینی می چینیم. اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
پودینگ گوشت اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
حلوا زرده را همدانی ها به‌ عنوان دسر و سوغات درست میکنند ‌و به‌ علت اینکه با زرده تخم‌ مرغ تهیه میشود به آن حلوا زرده گفته می شود. حلوا زرده از نظر شکل ظاهری شبیه به فرنی ولی کمی سفت تر از فرنی هست و به رنگ زرد مایل به نارنجی هست. مواد لازم برای تهیه حلوا زرده برای 4 نفر:😊😊😊👇 زرده تخم مرغ 10 عدد🌟  شکر آسیاب شده نصف لیوان🌟  گلاب یک چهارم لیوان🌟  کره آب شده 3 قاشق غذاخوری🌟 زعفران آب شده3 قاشق غذاخوری🌟 طرز تهیه حلوا زرده همدانی:👌👌👌 زرده تخم مرغ ها را با هم مفید مخلوط کنید و تدریجی شکر را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا به رنگ کرم دربیاید و کمی هم پف کند. کره را در تابه روی حرارت بگذارید. زرده ها را به کره اضافه کنید و روی حرارت کم هم بزنید. بعد از سفت شدن مواد، گلاب و زعفران آب شده را با هم مخلوط کرده و به مخلوط تان اضافه کنید و هم بزنید و بعد از 10 دقیقه که روی حرارت کم جوشید آن را بردارید و در  یخچال قرار دهید تا سفت شود با خلال پسته، بادام و دارچین میتوانید حلوا زرده را تزئین کنید اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱 نوش جان😋😋 همراه با 👨🍳آشپزی خاص 👩🍳 با دستورات بی نظیر👌
حلوا زرده همدان اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
صبح جمعتون بخیر برایت یک بغل مریم که مستش میشوی هردم برایت سفره ای ساده حلال و پاک و آماده برایت یک غزل احساس دوبیتی های عطریاس برایت هر چه خوبی هست صمیمانه دعا کردم آدینه‌تون شاد شاد @ashpaziykhs
😋🍃 سلااااام دوستای گلم روزتون بخیر و شادی امروز براتون سیر ترشی آوردم من که عاشق ترشیجات هستم سیر و تو ظرف شیشه ای گذاشتم و روی سیرو تا لبهء شیشه با سرکه پر کردم وکمی نمک به همین راحتی . اگه میخواین سیر ترشی (( بازاری)) درست کنید پیشنهاد میکنم این مدلی درست کنید👇 برای هر ۲ کیلو سیر 🍃 ۱ لیتر سرکه قرمز + ا لیتر سرکه خرما + نصف لیوان رب انار+ ا ق غ نمک + ۱ ق م سیاهدانه+ ۱ ق م تخم گشنیز من که با هر میوه ای یا مربا درست میکنم یا ترشی 😋🤗 پیشنهاد میکنم از مصرف سیر غافل نشید چون خواص زیادی داره ۱ 🍃فشار خون پایین میاره ۲ 🍃طبعی گرم وخشک داره ۳🍃 مداومت در خوردن آن سبب ریزش موی سپید و روئیدن موی سیاه می شود ۴ 🍃برای رفع گرفتگی عروق مفیده ۵ 🍃سیر یه آنتی بیوتیک طبیعی است که می تواند میکروب وباکتریهای دستگاه هاضمه وریه را پاکسازی کند ۶🍃 برای ریهء سیگاریها سیر حکم کیسه های هوایی تازه را دارد . اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
سیر ترشی اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
رسپی خوشمزه از اشپزی خاص 🙏🙏🙏 دو عدد تخم مرغ درشت را با یه قاشق مرباخوری نمک و کمی فلفل میزنیم برای این نمک میزنیم تا تخم مرغ سریع باز بشه مخلوط بشه با هم زن دستی هم میتونین هم بزنین ۵۵کره به دمای محیط رسیده یا میتونین روغن بریزین در ظرف میریزیم اگر کره ریختین کمی آرد هم بریزین تا گلوله نشه کره تون بعد کمی زدین میزان آرد ۱۸۰گرم به همرا ه یکو یک چهارم قاشق چایخوری بکین پودر مخلوط و الک کنین و به مایع اضافه کنین وقتی مخلوط شد یک دوم پیمانه شیر به دمای محیط رسیده را میریزیم و سپس یک عدد فلفل دلمه سبز من رنگ قرمز و زرد هم ریختم داخلش با صدگرم ژامبون مرغ خرد شده و صد گرم پنیر پیتزا میریزیم مخلوط شد داخل کپسول کاپ کیک یا داخل قالب مافین میریزیم در فر ۱۸۰درجه به مدت ۲۵دقیقه بعد بیست دقیقه چک کنین میتونین مرغ هم بریزین ولی خوب مزه دار کنین آویشن هم بزنین به مرغ ولی با ژامبون خوشمزه تره من روی موادم کمی پنیر پیتزا قارچ خردشده و ذرت هم ریختم نوش جان😋😋😋 اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
مافین ژامبون مرغ و پنیر اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
کاپ کیک شکلاتی عالی اشپزی خاص این کاپ کیک شکلاتی دارای بافتی نرم و طعمی بسیار عالی و مناسب برای تزیین با انواع کرم و خامه می باشد. مواد لازم: شکر 1 پیمانه سرپر آرد 2 پیمانه پودر کاکائو نصف پیمانه بیکینگ پودر یک و نیم قاشق چای خوری جوش شیرین یک و نیم قاشق چای خوری نمک 1 قاشق چای خوری تخم مرغ 2 عدد شیر 1 پیمانه روغن مایع نصف پیمانه وانیل پودری 1 قاشق چای خوری آب جوش 1 پیمانه طرز تهیه: تمام مواد را از قبل بیرون یخچال بگذارید تا همدمای محیط شوند. فر را با دمای 180 درجه روشن و گرم کنید. ارد و پودر کاکائو و بیکینگ پودر و جوش شیرین و بیکینگ پودر را باهم مخلوط و الک کنید. مخلوط آرد را در کاسه بزرگی بریزید. شکر و نمک را اضافه کنید. وسط مواد را گود کنید و تخم مرغ و شیر و روغن مایع و وانیل را وسط آن بریزید. تمام مواد را با دور تند همزن برقی به مدت 2 دقیقه بزنید. سپس آب جوش را اضافه کنید و با دور کند همزن برقی فقط در حد مخلوط شدن, مواد را بزنید. مایه این کاپ کیک بسیار رقیق است نگران نباشید اما حسابی پف میکند. کپسولهای کاغذی را در قالب مافین بگذارید و یا از کپسولهای مقوایی ضخیم استفاده کنید و آنها را در سینی بچینید. از مایه کاپ کیک, به اندازه کمی کمتر از نصف, در کپسولها بریزید. این کاپ کیکها حسابی پف میکنند و اگر از موادتان در کپسولها زیاد بریزید, ممکن است سرریز شود. حالا قالب یا سینی را در طبقه ی وسطِ فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت تقریبی 20 تا 30 دقیقه بگذارید تا کاپ کیکها بپزند. به هیچ وجه زودتر از 20 دقیقه درب فر را باز نکنید. با خلال دندان میتوانید وسط کاپ کیکها را تست کنید. اگر تمیز بیرون آمد, کاپ کیکتان آمادست. وگرنه باید زمان بیشتری برای پخت بدهید. با این رسپی 22 تا 24 عدد کاپ کیک با سایزی که من استفاده کردم, خواهید داشت. نوش جان اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
کاپ کیک شکلاتی عالی اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
_ساطری_پلو موادلازم: برنج: سه پیمانه هویج: ۵۰۰ گرم گوشت چرخ‌کرده: ۲۰۰ گرم پیاز متوسط: یک عدد کشمش پلویی: یک پیمانه زعفران آب‌کرده: یک دوم پیمانه روغن: به میزان لازم ✍️ طرز تهیه: ابتدا برنج را که از قبل خیس کرده‌ایم، آبکشی کرده و کنار می گذاریم. سپس هویج‌ها را خلالی خرد کرده و تفت می‌‌دهیم. گوشت را نیز با یک عدد پیاز رنده شده مخلوط و به شکل کوفته ریزه‌های کوچک درست کرده و سرخشان می‌‌کنیم. آنگاه کشمش‌های شسته شده را تفت داده و تمام مواد تفت داده شده را با هم مخلوط کرده و نیمی از زعفران آب کرده را به آن اضافه می‌‌کنیم. در مرحله بعد، در قابلمه مورد نظر کمی از برنج آبکشی ریخته و روی آن مقداری از مواد آماده شده را می‌‌ریزیم، این کار را لایه‌لایه تکرار می‌‌کنیم تا برنج و مواد تمام شود، سپس روی آن مابقی زعفران را ریخته و می‌‌گذاریم برنج دم بکشد. در مرحله آخر‌، هنگامی که برنج دم کشید، روی آن روغن گرم شده را ریخته و در ظرف مورد نظر می‌‌کشیم. اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
ساطری_پلو اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
یک و نیم کیلو گوجه دوتا پیاز یکی دوحبه سیر همه رو خورد کنید وبزارید رو گاز با شعله زیاد اول، بعد که کمی آب انداخت و گوجه ها کمی نرم شد در ظرفو بزارید و شعله رو کم کنید تا حسابی بپزن و له ونرم بشن. بعد بریزید تو مخلوط کن و خوب پوره ومیکس کنید.تا یکدست بشه. بعد پوره رو از صافی رد کنید تا پوست و دونه های گوجه جدا بشه. و بعد یک ق غ پودر گوجه (اختیاری) یک ق غ فلفل سیاه(یا کمتر، اگه هم تند دوست دارید فلفل قرمز یک ق چ بزنیدنصف لیوان شکرنصف لیوان سرکه سفید، یک چهارم لیوان آب سرد،1ق غ نشاسته،1ق چ نمکاول نشاسته رو با یکچهارم آب سرد مخلوط کنید تا حل شود و بعد به پوره گوجه اضاف کنید و مخلوط کنید و سپس همه مواد باقی مانده رو هم بهش اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. حالا ظرفو بزارید رو گاز، اول شعله زیاد باشه، وقتی قل زد کم کنید، و بعد ازینکه دیدید غلیظ شد خاموش کنید. بعد از سرد شدن بریزید تو شیشه. اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱