یه دستور فوق العاده با سس خوشمزه برای طبخ ماهی😋🐟🐟
می تونم بگم اونایی که علاقه ای به خوردن ماهی ندارن با این نطرشون کاملا عوض میشه👌
🍁مواد لازم
3 عدد ماهی بزرگ
1 لیوان چای(کمر باریک), روغن زیتون
6-7 حبه سیر بزرگ
1 قاشق غذاخوری فلفل پاپریکا
2 قاشق غذاخوری پونه کوهی یا آویشن
2 عدد لیمو تازه
1 عدد فلفل قرمز (ریز شده)
نمک
🍂طرز تهیه
اول از همه ، برای تهیه سس، روغن زیتون را در یک کاسه اضافه کنید و پوست یک عدد لیمو رو درونش رنده کنید ، آب لیمو ، آویشن ، نمک ، فلفل و دو حبه سیر رنده شده را بهش اضافه کنید. از مواد آماده شده روی ماهی و میان گوشت ماهی بزنید و برش های لیمو و سیر کامل را به شکم ماهی اضافه کنید و به مدت 40 دقیقه در فر 200 درجه بپزید و نوش جان کنید. یا اجازه بدید ماهی برلی حدود یک ساعت با این مواد در یخچال مزه دار بشه و در تابه سرخ کنید.
در یک کلام ، این سس خوشمزه طعم دیگه ای به ماهی میده حتما امتحانش کنید.😋😋
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک یخچالی هرمی
مواد لازم
برای کرم
1پاکت خامه صبحانه(200ml)
2بسته پودر کرم شانتی(همان پودر خامه است و هر پاکت حاوی 75 کرم است)
نکته:به جای کرم شانتی و خامه میتوانید نیم کیلو خامه قنادی فرم گرفته استفاده کنید
200گرم پنیر لبنه یا ماسکارپونه یاخامه ای
1پاکت وانیل(5گرم یا مقدار کمی وانیل شکری)
یک بسته بیسکوییت پتی بور
طرز تهیه
برای کرم همه مواد به جز بیسکوییت را با همزن برقی به اندازه ۵ دقیقه بزنید.
در یک سطح صاف سلفون را باز کرده و یک ردیف بیسکوییت چیده و یک لایه کرم روی بیسکوییتها بزنید و صاف کنید و با این روش سه لایه بیسکوییت بچینید و روی آنها خامه بمالید.
موز ها را وسط مواد گذاشته و دوباره روی آنها کمی خامه بزنید.
مانند ویدئو به کمک سلفون دو طرف بیسکوئیت ها را بالا آورده و تا بزنید و به هم برسانید تا کیک به شکل مثلث شود و با سلفون روی آنها بپوشانید و در یخچال بمدت 6تا 8 ساعت بگذارید تا خنک و سفت شود .در آخر روی کیک بیسکوییتی را با خامه باقی مانده پوشش دهید و با شکلات آب شده و توت فرنگی تزیین کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مگنولیا دو رنگ
مواد لازم:
1 لیتر شیر (با لیوان 200 میلی 5 لیوان ، با لیوان دسته دار فرانسه 4 لیوان)
2 عدد زرده تخم مرغ
1 لیوان شکر
4 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت (نشاسته گندم هم میشه)
1 پنس نمک (مقدار خیلی کم ، نوک قاشق چای خوری)
1 قاشق غذاخوری سرپر کره
1 قوطی خامه صبحانه (200 میلی)
1 پاکت وانیل شکری(5 گرم و یا یک چهارم قاشق چای خوری وانیل ایرانی)
160 گرم مخلوط شکلات تلخ و شیری برای نصف مگنولیا
طرز تهیه:
شیر را داخل قابلمه ای بریزید نشاسته ، زرده تخم مرغ ، شکر و نمک را به شیر اضافه کنید و با همزن دستی خوب هم بزنید سپس روی اجاق در حالیکه مدام با همزن دستی هم میزنید بپزید. وقتی جوشید اجاق را خاموش کنید در این مرحله چون گرم است کمی آبکی است ولی وقتی در یخچال گذاشته میشود غلیظ تر میشود و به قوام میرسد. بعد از اینکه از روی اجاق برداشتید کره و وانیل را اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید تا کره آب شود سپس خامه را اضافه کنید و هم بزنید. سپس مگنولیا را به دو قسمت تقسیم کنید به یکی شکلات اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات حل شود(میتوانید بدون اضافه کردن شکلات و تک رنگ درست کنید و یا میتوانید تمام مگنولیا را شکلاتی درست کنید)
بیسکوییت لیدی فینگر را در شیر خیس کنید و کف لیوان بذارید داخل هر لیوان یک بیسکوییت که نصف کردید بذارید (میتوانید از تکه های کیک یا بیسکوییت هم استفاده کنید) سپس مگنولیا سفید و شکلاتی را به صورت دو لایه داخل لیوان ها بریزید میتوانید بین دو لایه هم بیسکوییت لیدی فینگر بذارید. روی مگنولیا را با شکلات تزیین کنید و در یخچال بذارید و بعد از 1 ساعت میتوانید سرو کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مرغ_مجلسی
کره رو روی حرارت آب کردم و زردچوبه رو اضافه و سریع شعله رو خاموش کردم. کمی پیاز رنده شده و زعفران و هویج تکه تکه شده و فلفل دلمه تکه شده و آبلیمو و چند حلقه لیمو ترش (این بار موجود توی خونه نداشتم ) رو داخل ظرف ریختم و قطعات مرغ رو داخلش گذاشتم و توی یخچال قرار دادم . بهتر هست هفت ، هشت ساعت بمونه . بعد از این مدت مرغها رو از مواد داخلش خارج وفقط مرغ خالی رو با روغن تفت دادم .
بعد کمی رب گوجه رو کمی تفت دادم و مقداری آب ریختم و نمک و زردچوبه و قطعات مرغ رو اصافه کردم و کمی زعفران ریختم .
بعد از اون موادی که مرغ رو توش خوابونده بودم ،هویج و فلفل دلمه رو برداشتم و داخلش ریختم و گذاشتم بپزه .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
#قهوه_اسپرسو
برای تهیه قهوه اسپرسو با قهوه ساز موکاپات احتیاج به قهوه آسیاب شده و موکاپات داریم
دانه های قهوه رو با دستگاه آسیاب،آسیاب کنید
میتونید از پودر قهوه آماده هم استفاده کنید
سبد موکاپات رو از پودر قهوه پر کنید باید پر باشه با پشت قاشق کمی فشار دهید زیاد نه که فشرده بشه
مخزن پایینی موکاپات رو تا زیر سوپاپ از آب خنک پر کنید
سبد قهوه رو جای خود بزارید ومخزن بالای روش محکم کنید. موکاپات رو گاز بزارید با شعله متوسط تا بجوش بیاد وقهوه دم بیاد و عصاره گیری بشه حدود پنج الی شش دقیقه طول میکشه
قهوه رو بریزید تو فنجان
قهوه تلخ دوست دارید بدون شیر و شکلات وشکر نوش جان کنید
من برای شیرین کردن قهوه از شیر استفاده کردم
شما میتونید از یک قاشق شکر ویا یک قاشق عسل استفاده کنید ویا با شکلات شیرین بنوشید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر_ترکیه_ای_یلدا
سلام سلام😊
بچه هااامن اومدم بایه دسریلداایی ترکیه ای یه سوته😜
حتماامتحانش کنید 😍😋
ترجمه شده ازپیجyesilsalata
مواد لازم برای فرنی:
2 لیوان شیر
4 لیوان آب (میتونید بجای آب شیرهم بریزید)
1 لیوان نشاسته ذرت
1 لیوان شکر
۵ گرم وانیل
توت فرنگی یاانار دون شده به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدای کار توت فرنگی ها(یاانار و..) را تمیز کرده و بشورید و به قطعات دلخواه برش دهید. قالب را با آب خیس داده و توت فرنگی ها را مثل ویدئو بچینید. تمامی مواد را داخل یک ظرف ریخته و هم بزنید. فرنی تا زمانی که به حد دلخواه برسد، روی شعله کم حرارت دهید وهمش بزنید تابه غلظت فیلم برسد. مواد را روی توت فرنگی با دقت اضافه کنید. بعد از اینکه کمی ولرم شد، حداقل 3 ساعت و یا حتی یک شب در یخچال استراحت دهید. نوش جان😍😋
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
9.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فته_بادمجون
#غذای_لبنانی
بادمجون،سیب زمینی،نان لواش خورد شده،ماست،جعفری،نمک و فلفل و سماق و آبلیمو مواد تشکیل دهنده این غذای آسون ولی خوشمزه س
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⠀
بادمجون سوخاری آسون و خوشمزه ⠀🍆
⠀
👇مواد لازم:⠀
🍆بادمجون⠀
آرد + نمک به میزان لازم⠀
تخممرغ دو عدد(به تعداد لازم)⠀
آرد /پودر سوخاری⠀
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛