eitaa logo
آشپزی خاص
96.3هزار دنبال‌کننده
13.9هزار عکس
40.7هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
9.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بادمجون،سیب زمینی،نان لواش خورد شده،ماست،جعفری،نمک و فلفل و سماق و آبلیمو مواد تشکیل دهنده این غذای آسون ولی خوشمزه س ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⠀ بادمجون‌ سوخاری آسون و خوشمزه ⠀🍆 ⠀ 👇مواد لازم:⠀ 🍆بادمجون‌⠀ آرد + نمک به میزان لازم⠀ تخم‌مرغ دو عدد(به تعداد لازم)⠀ آرد /پودر سوخاری⠀ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 سه شنبه تون زیبا 🍃 یه روز رویایی 🌸 یه عالمه آرزوهای زیبا 🍃 واین گلای قشنگ هدیه ی دلاتون 🌸 الهی 🍃 روزگارتون سرشار از سلامتی و آرامش 🌸 و زندگی تون پراز عشق و محبت باشه
عدس پلو رو میشه با گوشت چرخکرده،کوفته قلقلی،گوشت تکه ای و یا مرغ سرو کرد... ترکیب مرغ زعفرونی با عدس پلو هم خیلی خوشمزه ست. اول در تابه یک عدد پیاز درشت رنده شده رو به همراه مقداری روغن تفت بدید تا طلایی بشه. حدود 300 گرم گوشت چرخکرده را به پیاز طلایی اضافه و با پشت قاشق خوب هم بزنید تا گوشت کاملا باز و یکدست بشه. بعد که رنگ گوشت کمی تغییر کرد مقداری زردچوبه+فلفل+نمک+ادویه دلخواهتون رو اضافه کنید. (من از کمی پودر تخم گشنیز استفاده کردم که طعم بینظیری به گوشت میده👌) بعد از اضافه کردن ادویه ها دوباره کمی گوشت رو تقت بدید تا کامل سرخ و پخته بشه . بعد حدود 3 پیمانه پلوپز برنج رو چند ساعت با نمک خیسکردم. حدود 1 پیمانه پلوپز عدس رو با کمی آب و نمک پختم. 👈میزان عدس برای عدس پلو به سلیقه شما بستگی داره...من دوست دارم پرعدس باشه. مواظب باشید اگه عدس رو با آب زیاد بپزید پوستش جدا میشه و ممکنه له بشه و ظاهر عدس پلو رو خراب میکنه...پس بهتره آب رو در حدی بریزید که روی عدس رو بگیره و حرارت هم متوسط باشه تا آروم عدس پخته بشه...بعد هر موقع آب عدس تمام شد امتحان کنید اگه پخته بود حرارت رو خاموش کنید در غیر اینصورت دوباره کمی آب بریزید و صبر کنید تا کامل بپزه. در قابلمه ای که گنجایش مقدار برنجتون رو داشته باشه آب ،روغن و نمک بریزید و صبر کنید تا جوش بیاد و بعد برنج خیس شده رو بدون آب در قابلمه بریزید. 👈برای اینکه برنج عدس پلو خیلی سفید نباشه میتونید کمی زردچوبه داخل آب بریزید و هم بزنید. وقتی برنج قد کشید و آماده آبکشی شد(بزنج رو میتونید بین انگشتتون امتحان کنید اگر مغزش یکم خام بود و بیرونش نرم بود آماده آبکشیه)،عدس پخته را هم اضافه و هم بزنید و بلافاصله آبکشی کنید. در قابلمه روغن و یکم زردچوبه بریزید و تهدیگ مورد نظرتون (من از سیب زمینی استفاده کردم و چندتاشو واسه خوشگلی کاتر زدم)رو بچینید و حالا برنج رو روی ته دیگ بریزید و چدتا سوراخ روی برنج ایجاد کنید که خوب دم بکشه درش رو بذلرید و اول باش شعله زیاد و بعد از بخار کردن با شعله کم بذارید دم بکشه 👈میتونید لابه لای برنج از کمی ادویه پلویی استفاده کنید (جزء اصلی ادویه پلو دارچین و زیره ست که طعم بینظیری به پلو میده) در پایان وقتی عدس پلو دم کشید مقداری از اون رو با زعفران دمکرده مخلوط کنید و بقیه رو در دیس بکشید و با برنج زعفرانی،کشمش تفت داده شده،مواد گوشتی و پیاز داغ تزیین کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام ب همگی . بچه ها این فینگر فود خیلی مجلسی و خوشمزه اس و خوبیش اینه ک بخاطر وجود تخم مرغ اصلا روغن جذب نمیکنه. مواد لازم🔻 سیب زمینی 4 عدد متوسط شوید خرد شده ۳ قاشق غذا خوری(من شوید خشک استفاده کردم) تخم مرغ ۲ عدد نمک و فلفل و زردچوبه و کاری به مقدار لازم پودر سوخاری ب مقدار لازم تن ماهی یک عدد طرز تهیه🔻 ۴ تا سیب زمینی و آبپز کنید تا حسابی مغزپخت بشن بعد پوستشون رو بگیرید و با گوشت کوب حسابی لهشون کنید و بهش تن ماهی ،شوید و نمک ،فلفل و زردچوبه(میتونید کاری هم بزنید)اضافه کنید حالا حسابی مخلوطشون کنید و بعد تخم مرغ هاتون رو حسابی با چنگال بزنید و سیب زمینی رو هر شکلی دوست دارید فرم بدید و اول داخل تخم و بعد پودر سوخاری بزنید و اینکارو یکبار دیگه تکرار کنید و کروکت هاتون و به مدت ۲۰ دقیقه داخل فیریزر بذارید و بعد داخل حمام داغ(روغن کاملا داغ و شناور)سرخ کنید. ⬅️⬅️اگه میخواید سالم تر باشه میتونید از مرغ یا گوشت پخته و مزه دار شده ریش ریش،به جای تن ماهی استفاده کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دوستان این نوع پیتزا بسیار ساده است ولی سسی که استفاده شده بسیار طعم خوشایند ودلچسبی را به پیتزا میده واسه مواد روی پیتزا دستتون بازه فقط نباید اصلا سنگین بشه درحد دوقاشق مواد رویه بریزید وتا گرم سرو کتید مواد لازم سس کره 25گرم اردفرقی نداره سفید یاگندم دوقاشق غذاخوری شیرولرم یک لیوان پر اورگانو اگر در دسترس بود بک قاشق چ پنیر خامه ای دوقاشق غذاخوری فلفل سیاه ونمک به مقدار دلخواه پنیر پارمزان دوقاشق غذاخوری طرز تهیه..... این سس همون سس بشامل است فقط با ترکیب مواد خوش طعم ترشده حتما امتحان کنید ارد را با کره وپوره سیر تفت مختصری بدین تا بوی خامی ارد گرفته بشه با حرارت کم بعد یک لیوان شیر ولرم را اضافه وبهم بزنید تا ارد صاف بشه وگلوله نشه اگر سرد بریزید گلوله می شه ارد بعد پنیر خامه ای را اضافه ومخلوط کنید نمک وفلفل بریزید و در اخر پنیر پارمزان واورگانو اضافه ومخلوط کنید سس یه کم حالت کشدار بخودش پیدا می کنه که کافیه وار روی حرارت بردارید خمیر که اماده شد به جهار قسمت تقسیم کنید وحدود ربع ساعت استراحت بدین بعد هر قسمت را کمی باز کنید نیازی نیست خمیر را نازک کنید اول سس بزنید بعد پنیر پیتزا بریزید بعد مواددلخواه بریزید در حد دوقاشق نه بیشتر من فقط فلفل دلمه رنگی ریختم وبعد پنیر پارمزان بریزید اگر خواستید بدون فر باشه توی تابه ای که چهار پایه گذاشتید وشعله پخش هم یادتون نره ظرف پیتزا را بذارید تا زمانیکه زیر خمیر طلایی بشه واگر توی فر خواستید درست کنید در فر 200درجه از قبل گرم شده طبقه وسط تا زیر خمیر طلایی بشه ودراخر گریل کنیدتا روی پیتزا هم طلایی بشه یه کاسه اب گرم هم کف فر بذارید تا خمیرتون خشک نشه 😊 حتما درست کنید وتا گرم است سرو کنید وببینید چه طعم دلچسبی داره 👌 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای این کار ۱فنجان و۱/۳فنجان عسل نیاز دارید،به اون ۱فنجان شکر اضافه کنید،،به مدت ۳۰دقیقه روی حرارت کم قرار بدید، دراین مدت دائم به هم زدن ادامه بدید. ۲عدد سفیده تخم مرغ،مقداری نمک رو باهم زن خوب هم بزنید، به طوری که به قوام مورد نظر برسه. مخلوط عسل وشکر ذوب شده رو دوباره روی حرارت قرار بدید،سفیده تخم مرغ ها رو به تدریج بهش اضافه کنید،،هم بزنید تا باهمدیگه خوب مخلوط بشن. شما برای پخت به۴۰دقیقه زمان نیاز دارید،که بعد از گذشت ۲۰دقیقه از آن، به مواد ۱قاشق مربا خوری وانیل، اضافه کنید،هم‌بزنید. در این مدت به هم زدن ادامه بدید. ۱فنجان از پسته،فندوق،بادام،رو روی حرارت تفت بدید. زمانیکه مواد به غلظت مناسب رسید،مقداری از اون رو داخل آب سرد امتحان کنید،مطابق ویدئو. آجیل ها رو به مواد اضافه کنید،هم بزنید، قالب رو با کاغذ روغنی بپوشونید،مواد رو درون قالب بریزید،این کار رو به سرعت انجام بدید. به مدت۴ساعت درون یخچال قرار بدید. گز شما آمادس روی سطح کار مقداری نشاسته بریزید تا هنگام برش به مشکل برنخورید. میتونید گزها رو به شکل دلخواه برش بزنید. حتما این گزهای خوشمزه رو برای عزیزانتون آماده کنید.و از خوردن اونها در کنار چایی لذت ببرید نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 مرغ ۱ کیلو ۲۵۰ گرم قارچ ۵ قاشق غذاخوری خامه ۴ عدد پیاز ۲ قاشق غذاخوری روغن نباتی نمک به مقدار لازم نیم قاشق چایخوری چاشنی مرغ فلفل سیاه_ زردچوبه _کاری به مقدار لازم مرغ را از پوست جدا کرده و از دو طرف آن را در روغن سرخ کنید. سپس در همان روغن پیاز را سرخ کنید. سپس خامه و ادویه ها را اضافه کنید. آنرا هم بزنید و مرغ را به ماهیتابه برگردانید. روی حرارت ملایم بپزید تا مرغ نرم شود. برای سیب زمینی به مواد زیر نیاز داریم🔻 ۱/۵ کیلوگرم سیب زمینی مقداری روغن نمک به مقدار لازم ۱ قاشق چای خوری پاپریکا ۱قاشق چای خوری کاری سیب زمینی ها را پوست بگیرید و به صورت دلخواه برش دهید. نمک ، ادویه ، روغن را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. داخل ظرف مورد نظر به مدت 40 دقیقه داخل فر در دمای 180-190 درجه بپزید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛