#پاپ_کورن_با_طعم_پیتزا
#پف_فیل_خونگی
#پاپ_کورن_پنیری
مواد لازم:
ذرت خشک شده نصف پیمانه
روغن ۲ قاشق غذا خوری
کره ۱ قاشق غذا خوری
پنیر پارمسان رنده شده ۵ قاشق غذاخوری
پودر سیر و موسیر
آویشن و پودر فلفل پاپریکا
فلفل قرمز و نمک
*ادویه ی پیتزا و لازانیا(حتما استفاده کنید)
۱. روغن و کره را در قابلمه ای بزرگ روی حرارت قرار بدهید. کمی که گرم شدند و کره اب شد، ذرت ها را اضافه کرده و در قابلمه را بگذارید.
۲. حرارت را زیاد کنید و قابلمه را مدام تکان بدهید تا ذرتها یکنواخت گرما ببینند.
۳. بعد سر و صدای پریدن دانه های ذرت به گوش میرسه😍 حالا حرارت را ملایم کنید، در قابلمه را بردارید و توری روغن گیر یا آبکش رویش بگذارید. همچنان قابلمه را تکان دهید تا ذرت ها نسوزند. ۴. وقتی سرو صدا قطع شد یعنی اینکه تمام ذرتها باز شده اند.
۵. بلافاصله اونها رو در یه ظرف دیگر می ریزیم. حتما این کار رو به سرعت انجام دهید چون ذرتها سریع می سوزند.
۶. پاپ کورن ها را در یک کاسه بزرگ بریزید. پنیر و ادویه ها را روی آن بریزید و خوب هم بزنید تا بصورت یکنواخت با آن مخلوط شود.
۷. آنها را در ظرف مخصوصی بریزید و رویش را فویل بکشید و در فر ۱۸۰ درجه ی گرم شده حدود ۸_۵ دقیقه حرارت بدهید. وقتی که بوی خوش پیتزا و پاپ کورن ها بلند شد از فر خارج کرده و سریع فویل را از رویش بردارید.
۸. پاپ کورن های بو داده و طعم دار ما حاضر هستند. نوش جان 😊
نکته ی مهم: مرحله ی در فر گذاشتن صرفا بخاطر عطر و بوی پیتزایی دادن به پاپ کورن است.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کوفته و سیب زمینی با سس گوجه فرنگی
مواد لازم:
400 گرم گوشت چرخکرده
4 قاشق غذاخوری آرد سوخاری
1 پیاز کوچک رنده شده 1 حبه سیر
1 تخم مرغ کوچک
4-5 شاخه جعفری ، ریز خرد شده
1 قاشق چایخوری نمک
1/2قاشق چایخوری زیره
1/4قاشق چایخوری فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری فلفل قرمز
10-12 سیب زمینی ریز
مواد سس👇
1 قاشق غذاخوری روغن
1/2 قاشق غذاخوری کره
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1/2قاشق غذاخوری رب فلفل
1/2 قاشق چایخوری آویشن
1.5 لیوان آب (330 میلی لیتر)
نمک،فلفل طبق ذائقه
طرز تهیه:
مواد کوفته را در یک کاسه بریزید و خوب ورز دهید. با دست نم دار به اندازه گردو برداشته ،فرم دهید و در سینی فر بچینید سپس سیب زمینی های کوچک را از وسط نصف کنید و بین کوفته ها قرار دهید،برای آماده کردن سس، کره و روغن را در قابلمه کوچکی گرم کنید،رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و با هم تفت دهید(ترجمه از آشپزی_خلاق) آب و ادویه ها را اضافه کنید و اجازه دهید بجوشد،بعد از روی حرارت بردارید و روی کوفته و سیب زمینی بریزید (روی سینی را بپوشانید،من کاغذ روغنی را خیس کردم و روی سینی گذاشتم)و سینی را در فر از قبل گرم شده با حرارت 190 درجه برای حدود 40 دقیقه گذاشته تا سیب زمینی ها نرم شوند،سپس 10 دقیقه گریل را روشن کنید تا روی آن برشته شود و گرم سرو کنید،نوش جان🤗
بچه ها این کوفته و سیب زمینی را میتونید به راحتی در ماهیتابه روی اجاق گاز هم بپزید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم طرز تهیه کامل ژله رولی👆🏻👆🏻👆🏻
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم طرز تهیه کامل حلوای زنجبیلی👆🏻👆🏻👆🏻
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کوفته مرغ با سُس مارینارا
مواد لازم:
مرغ چرخ شده ۵۰۰ گرم
۱/۴ پیمانه پنیر پارمزان (پنیر پارمیجانو)
۱/۴ پیمانه پود سوخاری مارک پانکو👌🏼
۱ عدد تخم مرغ
۱ حبه سیر
آویشن، پاپریکا، نمک و فلفل به مقدار لازم
جعفری تازه یک قاشق غذاخوری یا جعفری خشک ۱ ق چ
.
بریم سراغ سس مارینارا
۳ عددگوجه ی خرد شده را به همراه ۱ حبه سیر رنده شده، ۳ ق.غ روغن زیتون، ریحانتازه، اورگانو یا کمی آویشن، نمک وفلفل تفت میدید تا سس به قوام برسه
این کوفته طعم سیر رو خیلی جذاب به خودش میگیره و یک تجربه جالب رو براتون ایجاد میکنه .
میتونید اون رو همراه پاستا یا با نان یا حتی کنار برنج سرو کنید
.
بعد ترکیب کردن مواد و قلقلی کردن اونهارو داخل تابه با حرارت کم قرار بدین بعد چند دقیقه جابجاشون کنید تا خوب برشته بشن بعد نوبت سس مارینا هست که به مواد اضافه کنید و بزارید تا خوب با کوفته ها قُل بخوره
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
😍قارچ شکم پر 😋
مواد لازم :
پیاز ۱ عدد متوسط
قارچ ۸ الی ۱۲ عدد
سینه ی مرغ پخته شده ۱ عدد
خامه ۲ قاشق غذاخوری
پنیر ۲۰۰ گرم
پودر سیر یک قاشق چایخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
در ابتدا قارچ ها را پوست کنده و ساقه ی آن را جدا کرده و بشویید ، سپس پیاز خرد شده را به همراه ساقه ی های قارچ تفت داده و به آن سینه ی مرغ و ادویه ها را اضافه کنید . کمی که تفت خورد خامه را اضافه کنید و کاملا با مواد مخلوط کنید ، وقتی شعله را خاموش کردید نصف پنیر را به آن اضافه کنید . سپس داخل قارچ ها را با مخلوط تهیه شده و پنیر پر کرده و در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه قرار داده و نوش جان کنید 😋😍
_قارچ بافت اسفنجي داره،نبايد در آب بمونه وگرنه پر از آب ميشه.بهتره با يك چاقوي تيز،لايه ي نازك روي قارچ(پوست قارچ) رو برداريد كه خيلي خيلي راحته. بعد زیر آب بشورید.
_فر بايد كاملااااا داغ باشه.فر رو قبل از پخت با بيشترين دما داغ كنيد و وقتي قارچ رو داخلش گذاشتيد حرارت رو روي ۲۰۰ تنظيم كنيد.قارچ موقع پخت كمي آب ميندازه ولي نگران نباشيد،كم كم آب جمع ميشه و روي قارچ برشته ميشه.حدود يك ربع تا بيست دقيقه يا كمي بيشتر بسته به سايز قارچها طول ميكشه پس زمان بديد تا آب جمع و روي قارچ طلايي بشه.
اين غذا بايد تازه و گرم سرو بشه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پودینگ_زعفرانی
برای ۳ نفر ، ۳ تا ظرف
شیر سرد ۲ لیوان
شکر ۱۰۰ گرم (کمتر از نصف لیوان)
نشاسته ذرت ۴۵ گرم (۳ ق غ)
گلاب به دلخواه ۱ تا ۲ ق غ
زعفران به میزان لازم
کره ۱ ق غ(قابل حذف) (می تونید از خامه هم استفاده کنید)
بیسکویت به دلخواه
گردو به دلخواه
شیر و نشاسته ذرت و شکر رو داخل ظرفی ریختم و روی حرارت ملایم قرار دادم و مرتب هم زدم .زعفران رو هم اضافه کردم . وقتی به غلظت فرنی رسید گلاب و بعد کره رو اضافه کردم و از حرارت برداشتم .
به دلخواه داخل لیوان ریختم و لا به لاش از بیسکویت و گردو خرد شده استفاده کردم .
یک لایه از پودینگ ریختم و بعد از بیسکویت خرد شده و گردو ریختم و مجدد همین مراحل رو تا اخر تکرار کردم . میشه از موز هم استفاده کرد.
می تونید جای زعفران از وانیل و یا کاکایو هم استفاده کنید و پودینگ با طعم دلخواه درست کنید .
چند ساعتی داخل یخچال قرار دادم و بعد آماده است .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ترشی_لبو_و_انار
عزیزان سعی کنید از لبوی گرد وتپل استفاده کنید خوش رنگترن
لبو رو با پوست خوب بشورید بدون اینکه سروته شو جدا کنید
بعضی از عزیزان ترشی رو با لبوی خام درست کرده بودن من ترجیح دادم بپزم اما نهدر حدی که کامل پخته نشه دندون گیر باشه
به جای سرکه قرمز از سرکه سیب یا سرکه سفید هم میتونید استفاده کنید
به جای شکر از نبات هم میشه استفاده کرد
اگه میخواید ترشی تند باشه خالص از سرکه استفاده کنید در غیر اینصورت از مخلوط سرکه واب لبو استفاده کنید
لبو رو میتونید نگینی خرد کنید یا با رنده درشت رنده کنید
من لبو رو قالب زدم اضافات رو هم ریز خرد کردم در دو شیشه جداگانه گذاشتم
لبوی گرد وتپل و سایز متوسط یک کیلو
سرکه یک تا یک لیوان ونیم (به سرکه یک جوش زدم) وگذاشتم سرد بشه
نمک دو قاشق
شکر دوقاشق یا نبات دو شاخه
انار یک تا یک لیوان ونیم دون شده
لبو رو درسته وبا پوست بشورید(سروته جدا نکنید)وبزارید تو قابلمه به اندازه ای آب بریزد تا روی لبوها رو بگیره حدود ۴۵دقیقه تا یکساعت زمان بدید تا بپزه اما کامل نه
سپس پوست بکنید وبه سلیقه خود خرد کنید
انار وسرکه واب لبو ونمک رو بریزد روش وباهم قاطی کنید وبریزد تو شیشه در دار ودرشو کیپ ببنید ترشی یک هفته تا ده روز قابل خوردنه اگه جای خنک ندارید بعد از چند روز بزارید یخچال
عزیزان شکر یا نبات رو هم میتونید موقع پخت به لبو اضافه کنید هم موقعی که میخواید ترشی رو درست کنید توش بریزید
عزیزان شکر قابل حذفه دوست ندارید نریزید
اب لبو همون آبی که لبو توش پخته شد
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مرغ_سوخاری_اسپایسی
روی تکه های مرغ برشهایی برای مرینیت و پخت بهتر ایجاد کنید.
باترمیلک:به ازای هر لیوان شیر،1 قاشق سرکه یا آبلیمو اضافه و 5 دقیقه صبر کنید تا شیر ببرد، باترمیلک آماده ست.
باترمیلک باعت ترد و نرم شدن و تسریع روند پخت میشود.
میزان باترمیلک در حدی باشد که روی مرغها را بپوشاند
مرینیت:در ظرفی باترمیلک+پیاز خلال+سیر ورقه+آویشن و کمی نمک را مخلوط کنید.
برای طعم اسپایسی از چاشنی بندری آلس پایس استفاده کردم که مرغ رو بینهایت خوش طعم و تند و اسپایسی میکنه.
میزان چاشنی به سلیقه شما در تندی بستگی داره،من 3 قاشق مرباخوری اضافه کردم.
مرغها را در مواد مرینیت بخواباید و 4 تا 8 ساعت در یخچال استراحت دهید.
مواد کاور: ظرف حاوی مرغ را از یخچال خارج و صبر کنید به دمای محیط برسد سپس مرغها را از سس درآورید.
در ظرفی 2 تا 3 عدد تخم مرغ را با چنگال هم بزنید تا یکدست شود و با مقداری باترمیلک رقیق کنید.
1/5 لیوان آرد سفید+نصف لیوان نشاسته ذرت(مانع سفت شدن کاور سوخاری مرغ در زمان سرخ شدن طولانی مدت میشود)+2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر+نمک+پودر سیر+آویشن+پودر زنجبیل+پاپریکا را مخلوط کنید.
پولکی کردن:مخلوط آرد را در کیسه فریز بریزید مرغ ها را در کیسه انداخته و تکان دهید تا کاملا با آرد کاور شود سپس در تخم مرغ زده و دوباره در کیسه آرد انداخته و تکان دهید.
مرغها را از کیسه خارج کرده و تکان دهید تا آرد اضافی آنها گرفته شود.
در این مرحله مرغها پولکی میشوند.
سرخ کردن:مرغهای پولکی را در روغن داغ شناور با حرارت ملایم سرخ کنید تا مغز پخت شوند.
تایم پخت برای ران مرغ 20 تا 25 دقیقه
و برای سینه مرغ 12 تا 15 دقیقه است
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دسر_بیسکویتی_انار
موادلازم برای کاسترد:
* 1 لیتر شیر یا(5 لیوان )
* 4 قاشق غذاخوری آرد
* 1 لیوان شکر
* 1 عدد تخم مرغ
* 1 بسته وانیل5گرمی ترک(یا وانیل ایرانی کمی) * خامه مایع 100ml یا( نصف پاکت خامه صبحانه)
...................
* 3 بسته بیسکویت شکلاتی کرمدار * بیسکویت شکلاتی
* انار
طرزتهیه :
ابتدا تمام مواد کاستارد را بجز وانیل وخامه همگی را مخلوط وروی حرارت گذاشته ومرتب هم بزنید تا غلیظ شود ودر آخر وانیل وخامه را اضافه کنید وبعد مخلوط شدن از روی حرارت بردارید وبزارید از حرارت بیفتد.
بیسکویت ها را هم با غذاساز ویا هر وسیله ای که دارید پودر کنید.
لیوانها را به طور مساوی از پودر بیسکویت وکرم کاستارد لایه به لایه (سه لایه) بریزید تا پر شودودر آخر روی کرم کاستارد را با تکه های بیسکویت وشکلات و دانه های انار تزئین کنید.
لیوانها را برای چند ساعت بزارید یخچال تا بیسکویتها مزه کرم را به خودشون بگیرند 😋
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یه دستور فوق العاده با سس خوشمزه برای طبخ ماهی😋🐟🐟
می تونم بگم اونایی که علاقه ای به خوردن ماهی ندارن با این نطرشون کاملا عوض میشه👌
🍁مواد لازم
3 عدد ماهی بزرگ
1 لیوان چای(کمر باریک), روغن زیتون
6-7 حبه سیر بزرگ
1 قاشق غذاخوری فلفل پاپریکا
2 قاشق غذاخوری پونه کوهی یا آویشن
2 عدد لیمو تازه
1 عدد فلفل قرمز (ریز شده)
نمک
🍂طرز تهیه
اول از همه ، برای تهیه سس، روغن زیتون را در یک کاسه اضافه کنید و پوست یک عدد لیمو رو درونش رنده کنید ، آب لیمو ، آویشن ، نمک ، فلفل و دو حبه سیر رنده شده را بهش اضافه کنید. از مواد آماده شده روی ماهی و میان گوشت ماهی بزنید و برش های لیمو و سیر کامل را به شکم ماهی اضافه کنید و به مدت 40 دقیقه در فر 200 درجه بپزید و نوش جان کنید. یا اجازه بدید ماهی برلی حدود یک ساعت با این مواد در یخچال مزه دار بشه و در تابه سرخ کنید.
در یک کلام ، این سس خوشمزه طعم دیگه ای به ماهی میده حتما امتحانش کنید.😋😋
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک یخچالی هرمی
مواد لازم
برای کرم
1پاکت خامه صبحانه(200ml)
2بسته پودر کرم شانتی(همان پودر خامه است و هر پاکت حاوی 75 کرم است)
نکته:به جای کرم شانتی و خامه میتوانید نیم کیلو خامه قنادی فرم گرفته استفاده کنید
200گرم پنیر لبنه یا ماسکارپونه یاخامه ای
1پاکت وانیل(5گرم یا مقدار کمی وانیل شکری)
یک بسته بیسکوییت پتی بور
طرز تهیه
برای کرم همه مواد به جز بیسکوییت را با همزن برقی به اندازه ۵ دقیقه بزنید.
در یک سطح صاف سلفون را باز کرده و یک ردیف بیسکوییت چیده و یک لایه کرم روی بیسکوییتها بزنید و صاف کنید و با این روش سه لایه بیسکوییت بچینید و روی آنها خامه بمالید.
موز ها را وسط مواد گذاشته و دوباره روی آنها کمی خامه بزنید.
مانند ویدئو به کمک سلفون دو طرف بیسکوئیت ها را بالا آورده و تا بزنید و به هم برسانید تا کیک به شکل مثلث شود و با سلفون روی آنها بپوشانید و در یخچال بمدت 6تا 8 ساعت بگذارید تا خنک و سفت شود .در آخر روی کیک بیسکوییتی را با خامه باقی مانده پوشش دهید و با شکلات آب شده و توت فرنگی تزیین کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مگنولیا دو رنگ
مواد لازم:
1 لیتر شیر (با لیوان 200 میلی 5 لیوان ، با لیوان دسته دار فرانسه 4 لیوان)
2 عدد زرده تخم مرغ
1 لیوان شکر
4 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت (نشاسته گندم هم میشه)
1 پنس نمک (مقدار خیلی کم ، نوک قاشق چای خوری)
1 قاشق غذاخوری سرپر کره
1 قوطی خامه صبحانه (200 میلی)
1 پاکت وانیل شکری(5 گرم و یا یک چهارم قاشق چای خوری وانیل ایرانی)
160 گرم مخلوط شکلات تلخ و شیری برای نصف مگنولیا
طرز تهیه:
شیر را داخل قابلمه ای بریزید نشاسته ، زرده تخم مرغ ، شکر و نمک را به شیر اضافه کنید و با همزن دستی خوب هم بزنید سپس روی اجاق در حالیکه مدام با همزن دستی هم میزنید بپزید. وقتی جوشید اجاق را خاموش کنید در این مرحله چون گرم است کمی آبکی است ولی وقتی در یخچال گذاشته میشود غلیظ تر میشود و به قوام میرسد. بعد از اینکه از روی اجاق برداشتید کره و وانیل را اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید تا کره آب شود سپس خامه را اضافه کنید و هم بزنید. سپس مگنولیا را به دو قسمت تقسیم کنید به یکی شکلات اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات حل شود(میتوانید بدون اضافه کردن شکلات و تک رنگ درست کنید و یا میتوانید تمام مگنولیا را شکلاتی درست کنید)
بیسکوییت لیدی فینگر را در شیر خیس کنید و کف لیوان بذارید داخل هر لیوان یک بیسکوییت که نصف کردید بذارید (میتوانید از تکه های کیک یا بیسکوییت هم استفاده کنید) سپس مگنولیا سفید و شکلاتی را به صورت دو لایه داخل لیوان ها بریزید میتوانید بین دو لایه هم بیسکوییت لیدی فینگر بذارید. روی مگنولیا را با شکلات تزیین کنید و در یخچال بذارید و بعد از 1 ساعت میتوانید سرو کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مرغ_مجلسی
کره رو روی حرارت آب کردم و زردچوبه رو اضافه و سریع شعله رو خاموش کردم. کمی پیاز رنده شده و زعفران و هویج تکه تکه شده و فلفل دلمه تکه شده و آبلیمو و چند حلقه لیمو ترش (این بار موجود توی خونه نداشتم ) رو داخل ظرف ریختم و قطعات مرغ رو داخلش گذاشتم و توی یخچال قرار دادم . بهتر هست هفت ، هشت ساعت بمونه . بعد از این مدت مرغها رو از مواد داخلش خارج وفقط مرغ خالی رو با روغن تفت دادم .
بعد کمی رب گوجه رو کمی تفت دادم و مقداری آب ریختم و نمک و زردچوبه و قطعات مرغ رو اصافه کردم و کمی زعفران ریختم .
بعد از اون موادی که مرغ رو توش خوابونده بودم ،هویج و فلفل دلمه رو برداشتم و داخلش ریختم و گذاشتم بپزه .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
#قهوه_اسپرسو
برای تهیه قهوه اسپرسو با قهوه ساز موکاپات احتیاج به قهوه آسیاب شده و موکاپات داریم
دانه های قهوه رو با دستگاه آسیاب،آسیاب کنید
میتونید از پودر قهوه آماده هم استفاده کنید
سبد موکاپات رو از پودر قهوه پر کنید باید پر باشه با پشت قاشق کمی فشار دهید زیاد نه که فشرده بشه
مخزن پایینی موکاپات رو تا زیر سوپاپ از آب خنک پر کنید
سبد قهوه رو جای خود بزارید ومخزن بالای روش محکم کنید. موکاپات رو گاز بزارید با شعله متوسط تا بجوش بیاد وقهوه دم بیاد و عصاره گیری بشه حدود پنج الی شش دقیقه طول میکشه
قهوه رو بریزید تو فنجان
قهوه تلخ دوست دارید بدون شیر و شکلات وشکر نوش جان کنید
من برای شیرین کردن قهوه از شیر استفاده کردم
شما میتونید از یک قاشق شکر ویا یک قاشق عسل استفاده کنید ویا با شکلات شیرین بنوشید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر_ترکیه_ای_یلدا
سلام سلام😊
بچه هااامن اومدم بایه دسریلداایی ترکیه ای یه سوته😜
حتماامتحانش کنید 😍😋
ترجمه شده ازپیجyesilsalata
مواد لازم برای فرنی:
2 لیوان شیر
4 لیوان آب (میتونید بجای آب شیرهم بریزید)
1 لیوان نشاسته ذرت
1 لیوان شکر
۵ گرم وانیل
توت فرنگی یاانار دون شده به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدای کار توت فرنگی ها(یاانار و..) را تمیز کرده و بشورید و به قطعات دلخواه برش دهید. قالب را با آب خیس داده و توت فرنگی ها را مثل ویدئو بچینید. تمامی مواد را داخل یک ظرف ریخته و هم بزنید. فرنی تا زمانی که به حد دلخواه برسد، روی شعله کم حرارت دهید وهمش بزنید تابه غلظت فیلم برسد. مواد را روی توت فرنگی با دقت اضافه کنید. بعد از اینکه کمی ولرم شد، حداقل 3 ساعت و یا حتی یک شب در یخچال استراحت دهید. نوش جان😍😋
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛