#ترشی_لبو_و_انار
عزیزان سعی کنید از لبوی گرد وتپل استفاده کنید خوش رنگترن
لبو رو با پوست خوب بشورید بدون اینکه سروته شو جدا کنید
بعضی از عزیزان ترشی رو با لبوی خام درست کرده بودن من ترجیح دادم بپزم اما نهدر حدی که کامل پخته نشه دندون گیر باشه
به جای سرکه قرمز از سرکه سیب یا سرکه سفید هم میتونید استفاده کنید
به جای شکر از نبات هم میشه استفاده کرد
اگه میخواید ترشی تند باشه خالص از سرکه استفاده کنید در غیر اینصورت از مخلوط سرکه واب لبو استفاده کنید
لبو رو میتونید نگینی خرد کنید یا با رنده درشت رنده کنید
من لبو رو قالب زدم اضافات رو هم ریز خرد کردم در دو شیشه جداگانه گذاشتم
لبوی گرد وتپل و سایز متوسط یک کیلو
سرکه یک تا یک لیوان ونیم (به سرکه یک جوش زدم) وگذاشتم سرد بشه
نمک دو قاشق
شکر دوقاشق یا نبات دو شاخه
انار یک تا یک لیوان ونیم دون شده
لبو رو درسته وبا پوست بشورید(سروته جدا نکنید)وبزارید تو قابلمه به اندازه ای آب بریزد تا روی لبوها رو بگیره حدود ۴۵دقیقه تا یکساعت زمان بدید تا بپزه اما کامل نه
سپس پوست بکنید وبه سلیقه خود خرد کنید
انار وسرکه واب لبو ونمک رو بریزد روش وباهم قاطی کنید وبریزد تو شیشه در دار ودرشو کیپ ببنید ترشی یک هفته تا ده روز قابل خوردنه اگه جای خنک ندارید بعد از چند روز بزارید یخچال
عزیزان شکر یا نبات رو هم میتونید موقع پخت به لبو اضافه کنید هم موقعی که میخواید ترشی رو درست کنید توش بریزید
عزیزان شکر قابل حذفه دوست ندارید نریزید
اب لبو همون آبی که لبو توش پخته شد
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مرغ_سوخاری_اسپایسی
روی تکه های مرغ برشهایی برای مرینیت و پخت بهتر ایجاد کنید.
باترمیلک:به ازای هر لیوان شیر،1 قاشق سرکه یا آبلیمو اضافه و 5 دقیقه صبر کنید تا شیر ببرد، باترمیلک آماده ست.
باترمیلک باعت ترد و نرم شدن و تسریع روند پخت میشود.
میزان باترمیلک در حدی باشد که روی مرغها را بپوشاند
مرینیت:در ظرفی باترمیلک+پیاز خلال+سیر ورقه+آویشن و کمی نمک را مخلوط کنید.
برای طعم اسپایسی از چاشنی بندری آلس پایس استفاده کردم که مرغ رو بینهایت خوش طعم و تند و اسپایسی میکنه.
میزان چاشنی به سلیقه شما در تندی بستگی داره،من 3 قاشق مرباخوری اضافه کردم.
مرغها را در مواد مرینیت بخواباید و 4 تا 8 ساعت در یخچال استراحت دهید.
مواد کاور: ظرف حاوی مرغ را از یخچال خارج و صبر کنید به دمای محیط برسد سپس مرغها را از سس درآورید.
در ظرفی 2 تا 3 عدد تخم مرغ را با چنگال هم بزنید تا یکدست شود و با مقداری باترمیلک رقیق کنید.
1/5 لیوان آرد سفید+نصف لیوان نشاسته ذرت(مانع سفت شدن کاور سوخاری مرغ در زمان سرخ شدن طولانی مدت میشود)+2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر+نمک+پودر سیر+آویشن+پودر زنجبیل+پاپریکا را مخلوط کنید.
پولکی کردن:مخلوط آرد را در کیسه فریز بریزید مرغ ها را در کیسه انداخته و تکان دهید تا کاملا با آرد کاور شود سپس در تخم مرغ زده و دوباره در کیسه آرد انداخته و تکان دهید.
مرغها را از کیسه خارج کرده و تکان دهید تا آرد اضافی آنها گرفته شود.
در این مرحله مرغها پولکی میشوند.
سرخ کردن:مرغهای پولکی را در روغن داغ شناور با حرارت ملایم سرخ کنید تا مغز پخت شوند.
تایم پخت برای ران مرغ 20 تا 25 دقیقه
و برای سینه مرغ 12 تا 15 دقیقه است
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دسر_بیسکویتی_انار
موادلازم برای کاسترد:
* 1 لیتر شیر یا(5 لیوان )
* 4 قاشق غذاخوری آرد
* 1 لیوان شکر
* 1 عدد تخم مرغ
* 1 بسته وانیل5گرمی ترک(یا وانیل ایرانی کمی) * خامه مایع 100ml یا( نصف پاکت خامه صبحانه)
...................
* 3 بسته بیسکویت شکلاتی کرمدار * بیسکویت شکلاتی
* انار
طرزتهیه :
ابتدا تمام مواد کاستارد را بجز وانیل وخامه همگی را مخلوط وروی حرارت گذاشته ومرتب هم بزنید تا غلیظ شود ودر آخر وانیل وخامه را اضافه کنید وبعد مخلوط شدن از روی حرارت بردارید وبزارید از حرارت بیفتد.
بیسکویت ها را هم با غذاساز ویا هر وسیله ای که دارید پودر کنید.
لیوانها را به طور مساوی از پودر بیسکویت وکرم کاستارد لایه به لایه (سه لایه) بریزید تا پر شودودر آخر روی کرم کاستارد را با تکه های بیسکویت وشکلات و دانه های انار تزئین کنید.
لیوانها را برای چند ساعت بزارید یخچال تا بیسکویتها مزه کرم را به خودشون بگیرند 😋
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یه دستور فوق العاده با سس خوشمزه برای طبخ ماهی😋🐟🐟
می تونم بگم اونایی که علاقه ای به خوردن ماهی ندارن با این نطرشون کاملا عوض میشه👌
🍁مواد لازم
3 عدد ماهی بزرگ
1 لیوان چای(کمر باریک), روغن زیتون
6-7 حبه سیر بزرگ
1 قاشق غذاخوری فلفل پاپریکا
2 قاشق غذاخوری پونه کوهی یا آویشن
2 عدد لیمو تازه
1 عدد فلفل قرمز (ریز شده)
نمک
🍂طرز تهیه
اول از همه ، برای تهیه سس، روغن زیتون را در یک کاسه اضافه کنید و پوست یک عدد لیمو رو درونش رنده کنید ، آب لیمو ، آویشن ، نمک ، فلفل و دو حبه سیر رنده شده را بهش اضافه کنید. از مواد آماده شده روی ماهی و میان گوشت ماهی بزنید و برش های لیمو و سیر کامل را به شکم ماهی اضافه کنید و به مدت 40 دقیقه در فر 200 درجه بپزید و نوش جان کنید. یا اجازه بدید ماهی برلی حدود یک ساعت با این مواد در یخچال مزه دار بشه و در تابه سرخ کنید.
در یک کلام ، این سس خوشمزه طعم دیگه ای به ماهی میده حتما امتحانش کنید.😋😋
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک یخچالی هرمی
مواد لازم
برای کرم
1پاکت خامه صبحانه(200ml)
2بسته پودر کرم شانتی(همان پودر خامه است و هر پاکت حاوی 75 کرم است)
نکته:به جای کرم شانتی و خامه میتوانید نیم کیلو خامه قنادی فرم گرفته استفاده کنید
200گرم پنیر لبنه یا ماسکارپونه یاخامه ای
1پاکت وانیل(5گرم یا مقدار کمی وانیل شکری)
یک بسته بیسکوییت پتی بور
طرز تهیه
برای کرم همه مواد به جز بیسکوییت را با همزن برقی به اندازه ۵ دقیقه بزنید.
در یک سطح صاف سلفون را باز کرده و یک ردیف بیسکوییت چیده و یک لایه کرم روی بیسکوییتها بزنید و صاف کنید و با این روش سه لایه بیسکوییت بچینید و روی آنها خامه بمالید.
موز ها را وسط مواد گذاشته و دوباره روی آنها کمی خامه بزنید.
مانند ویدئو به کمک سلفون دو طرف بیسکوئیت ها را بالا آورده و تا بزنید و به هم برسانید تا کیک به شکل مثلث شود و با سلفون روی آنها بپوشانید و در یخچال بمدت 6تا 8 ساعت بگذارید تا خنک و سفت شود .در آخر روی کیک بیسکوییتی را با خامه باقی مانده پوشش دهید و با شکلات آب شده و توت فرنگی تزیین کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مگنولیا دو رنگ
مواد لازم:
1 لیتر شیر (با لیوان 200 میلی 5 لیوان ، با لیوان دسته دار فرانسه 4 لیوان)
2 عدد زرده تخم مرغ
1 لیوان شکر
4 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت (نشاسته گندم هم میشه)
1 پنس نمک (مقدار خیلی کم ، نوک قاشق چای خوری)
1 قاشق غذاخوری سرپر کره
1 قوطی خامه صبحانه (200 میلی)
1 پاکت وانیل شکری(5 گرم و یا یک چهارم قاشق چای خوری وانیل ایرانی)
160 گرم مخلوط شکلات تلخ و شیری برای نصف مگنولیا
طرز تهیه:
شیر را داخل قابلمه ای بریزید نشاسته ، زرده تخم مرغ ، شکر و نمک را به شیر اضافه کنید و با همزن دستی خوب هم بزنید سپس روی اجاق در حالیکه مدام با همزن دستی هم میزنید بپزید. وقتی جوشید اجاق را خاموش کنید در این مرحله چون گرم است کمی آبکی است ولی وقتی در یخچال گذاشته میشود غلیظ تر میشود و به قوام میرسد. بعد از اینکه از روی اجاق برداشتید کره و وانیل را اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید تا کره آب شود سپس خامه را اضافه کنید و هم بزنید. سپس مگنولیا را به دو قسمت تقسیم کنید به یکی شکلات اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات حل شود(میتوانید بدون اضافه کردن شکلات و تک رنگ درست کنید و یا میتوانید تمام مگنولیا را شکلاتی درست کنید)
بیسکوییت لیدی فینگر را در شیر خیس کنید و کف لیوان بذارید داخل هر لیوان یک بیسکوییت که نصف کردید بذارید (میتوانید از تکه های کیک یا بیسکوییت هم استفاده کنید) سپس مگنولیا سفید و شکلاتی را به صورت دو لایه داخل لیوان ها بریزید میتوانید بین دو لایه هم بیسکوییت لیدی فینگر بذارید. روی مگنولیا را با شکلات تزیین کنید و در یخچال بذارید و بعد از 1 ساعت میتوانید سرو کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مرغ_مجلسی
کره رو روی حرارت آب کردم و زردچوبه رو اضافه و سریع شعله رو خاموش کردم. کمی پیاز رنده شده و زعفران و هویج تکه تکه شده و فلفل دلمه تکه شده و آبلیمو و چند حلقه لیمو ترش (این بار موجود توی خونه نداشتم ) رو داخل ظرف ریختم و قطعات مرغ رو داخلش گذاشتم و توی یخچال قرار دادم . بهتر هست هفت ، هشت ساعت بمونه . بعد از این مدت مرغها رو از مواد داخلش خارج وفقط مرغ خالی رو با روغن تفت دادم .
بعد کمی رب گوجه رو کمی تفت دادم و مقداری آب ریختم و نمک و زردچوبه و قطعات مرغ رو اصافه کردم و کمی زعفران ریختم .
بعد از اون موادی که مرغ رو توش خوابونده بودم ،هویج و فلفل دلمه رو برداشتم و داخلش ریختم و گذاشتم بپزه .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
#قهوه_اسپرسو
برای تهیه قهوه اسپرسو با قهوه ساز موکاپات احتیاج به قهوه آسیاب شده و موکاپات داریم
دانه های قهوه رو با دستگاه آسیاب،آسیاب کنید
میتونید از پودر قهوه آماده هم استفاده کنید
سبد موکاپات رو از پودر قهوه پر کنید باید پر باشه با پشت قاشق کمی فشار دهید زیاد نه که فشرده بشه
مخزن پایینی موکاپات رو تا زیر سوپاپ از آب خنک پر کنید
سبد قهوه رو جای خود بزارید ومخزن بالای روش محکم کنید. موکاپات رو گاز بزارید با شعله متوسط تا بجوش بیاد وقهوه دم بیاد و عصاره گیری بشه حدود پنج الی شش دقیقه طول میکشه
قهوه رو بریزید تو فنجان
قهوه تلخ دوست دارید بدون شیر و شکلات وشکر نوش جان کنید
من برای شیرین کردن قهوه از شیر استفاده کردم
شما میتونید از یک قاشق شکر ویا یک قاشق عسل استفاده کنید ویا با شکلات شیرین بنوشید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر_ترکیه_ای_یلدا
سلام سلام😊
بچه هااامن اومدم بایه دسریلداایی ترکیه ای یه سوته😜
حتماامتحانش کنید 😍😋
ترجمه شده ازپیجyesilsalata
مواد لازم برای فرنی:
2 لیوان شیر
4 لیوان آب (میتونید بجای آب شیرهم بریزید)
1 لیوان نشاسته ذرت
1 لیوان شکر
۵ گرم وانیل
توت فرنگی یاانار دون شده به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدای کار توت فرنگی ها(یاانار و..) را تمیز کرده و بشورید و به قطعات دلخواه برش دهید. قالب را با آب خیس داده و توت فرنگی ها را مثل ویدئو بچینید. تمامی مواد را داخل یک ظرف ریخته و هم بزنید. فرنی تا زمانی که به حد دلخواه برسد، روی شعله کم حرارت دهید وهمش بزنید تابه غلظت فیلم برسد. مواد را روی توت فرنگی با دقت اضافه کنید. بعد از اینکه کمی ولرم شد، حداقل 3 ساعت و یا حتی یک شب در یخچال استراحت دهید. نوش جان😍😋
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فته_بادمجون
#غذای_لبنانی
بادمجون،سیب زمینی،نان لواش خورد شده،ماست،جعفری،نمک و فلفل و سماق و آبلیمو مواد تشکیل دهنده این غذای آسون ولی خوشمزه س
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⠀
بادمجون سوخاری آسون و خوشمزه ⠀🍆
⠀
👇مواد لازم:⠀
🍆بادمجون⠀
آرد + نمک به میزان لازم⠀
تخممرغ دو عدد(به تعداد لازم)⠀
آرد /پودر سوخاری⠀
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 سه شنبه تون زیبا
🍃 یه روز رویایی
🌸 یه عالمه آرزوهای زیبا
🍃 واین گلای قشنگ هدیه ی دلاتون
🌸 الهی
🍃 روزگارتون سرشار از سلامتی و آرامش
🌸 و زندگی تون پراز عشق و محبت باشه
عدس پلو رو میشه با گوشت چرخکرده،کوفته قلقلی،گوشت تکه ای و یا مرغ سرو کرد... ترکیب مرغ زعفرونی با عدس پلو هم خیلی خوشمزه ست.
اول در تابه یک عدد پیاز درشت رنده شده رو به همراه مقداری روغن تفت بدید تا طلایی بشه.
حدود 300 گرم گوشت چرخکرده را به پیاز طلایی اضافه و با پشت قاشق خوب هم بزنید تا گوشت کاملا باز و یکدست بشه.
بعد که رنگ گوشت کمی تغییر کرد مقداری زردچوبه+فلفل+نمک+ادویه دلخواهتون رو اضافه کنید.
(من از کمی پودر تخم گشنیز استفاده کردم که طعم بینظیری به گوشت میده👌)
بعد از اضافه کردن ادویه ها دوباره کمی گوشت رو تقت بدید تا کامل سرخ و پخته بشه .
بعد حدود 3 پیمانه پلوپز برنج رو چند ساعت با نمک خیسکردم.
حدود 1 پیمانه پلوپز عدس رو با کمی آب و نمک پختم.
👈میزان عدس برای عدس پلو به سلیقه شما بستگی داره...من دوست دارم پرعدس باشه.
مواظب باشید اگه عدس رو با آب زیاد بپزید پوستش جدا میشه و ممکنه له بشه و ظاهر عدس پلو رو خراب میکنه...پس بهتره آب رو در حدی بریزید که روی عدس رو بگیره و حرارت هم متوسط باشه تا آروم عدس پخته بشه...بعد هر موقع آب عدس تمام شد امتحان کنید اگه پخته بود حرارت رو خاموش کنید در غیر اینصورت دوباره کمی آب بریزید و صبر کنید تا کامل بپزه.
در قابلمه ای که گنجایش مقدار برنجتون رو داشته باشه آب ،روغن و نمک بریزید و صبر کنید تا جوش بیاد و بعد برنج خیس شده رو بدون آب در قابلمه بریزید.
👈برای اینکه برنج عدس پلو خیلی سفید نباشه میتونید کمی زردچوبه داخل آب بریزید و هم بزنید.
وقتی برنج قد کشید و آماده آبکشی شد(بزنج رو میتونید بین انگشتتون امتحان کنید اگر مغزش یکم خام بود و بیرونش نرم بود آماده آبکشیه)،عدس پخته را هم اضافه و هم بزنید و بلافاصله آبکشی کنید.
در قابلمه روغن و یکم زردچوبه بریزید و تهدیگ مورد نظرتون (من از سیب زمینی استفاده کردم و چندتاشو واسه خوشگلی کاتر زدم)رو بچینید و حالا برنج رو روی ته دیگ بریزید و چدتا سوراخ روی برنج ایجاد کنید که خوب دم بکشه درش رو بذلرید و اول باش شعله زیاد و بعد از بخار کردن با شعله کم بذارید دم بکشه
👈میتونید لابه لای برنج از کمی ادویه پلویی استفاده کنید (جزء اصلی ادویه پلو دارچین و زیره ست که طعم بینظیری به پلو میده)
در پایان وقتی عدس پلو دم کشید مقداری از اون رو با زعفران دمکرده مخلوط کنید و بقیه رو در دیس بکشید و با برنج زعفرانی،کشمش تفت داده شده،مواد گوشتی و پیاز داغ تزیین کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام ب همگی . بچه ها این فینگر فود خیلی مجلسی و خوشمزه اس و خوبیش اینه ک بخاطر وجود تخم مرغ اصلا روغن جذب نمیکنه.
مواد لازم🔻
سیب زمینی 4 عدد متوسط
شوید خرد شده ۳ قاشق غذا خوری(من شوید خشک استفاده کردم)
تخم مرغ ۲ عدد
نمک و فلفل و زردچوبه و کاری به مقدار لازم
پودر سوخاری ب مقدار لازم
تن ماهی یک عدد
طرز تهیه🔻
۴ تا سیب زمینی و آبپز کنید تا حسابی مغزپخت بشن بعد پوستشون رو بگیرید و با گوشت کوب حسابی لهشون کنید و بهش تن ماهی ،شوید و نمک ،فلفل و زردچوبه(میتونید کاری هم بزنید)اضافه کنید
حالا حسابی مخلوطشون کنید و بعد تخم مرغ هاتون رو حسابی با چنگال بزنید و سیب زمینی رو هر شکلی دوست دارید فرم بدید و اول داخل تخم و بعد پودر سوخاری بزنید و اینکارو یکبار دیگه تکرار کنید و کروکت هاتون و به مدت ۲۰ دقیقه داخل فیریزر بذارید و بعد داخل حمام داغ(روغن کاملا داغ و شناور)سرخ کنید.
⬅️⬅️اگه میخواید سالم تر باشه میتونید از مرغ یا گوشت پخته و مزه دار شده ریش ریش،به جای تن ماهی استفاده کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پیتزا_سس_جدید
دوستان این نوع پیتزا بسیار ساده است ولی سسی که استفاده شده بسیار طعم خوشایند ودلچسبی را به پیتزا میده واسه مواد روی پیتزا دستتون بازه فقط نباید اصلا سنگین بشه درحد دوقاشق مواد رویه بریزید وتا گرم سرو کتید
مواد لازم سس
کره 25گرم
اردفرقی نداره سفید یاگندم دوقاشق غذاخوری
شیرولرم یک لیوان پر
اورگانو اگر در دسترس بود بک قاشق چ
پنیر خامه ای دوقاشق غذاخوری
فلفل سیاه ونمک به مقدار دلخواه
پنیر پارمزان دوقاشق غذاخوری
طرز تهیه..... این سس همون سس بشامل است فقط با ترکیب مواد خوش طعم ترشده حتما امتحان کنید
ارد را با کره وپوره سیر تفت مختصری بدین تا بوی خامی ارد گرفته بشه با حرارت کم بعد یک لیوان شیر ولرم را اضافه وبهم بزنید تا ارد صاف بشه وگلوله نشه اگر سرد بریزید گلوله می شه ارد بعد پنیر خامه ای را اضافه ومخلوط کنید نمک وفلفل بریزید و در اخر پنیر پارمزان واورگانو اضافه ومخلوط کنید سس یه کم حالت کشدار بخودش پیدا می کنه که کافیه وار روی حرارت بردارید
خمیر که اماده شد به جهار قسمت تقسیم کنید وحدود ربع ساعت استراحت بدین بعد هر قسمت را کمی باز کنید نیازی نیست خمیر را نازک کنید اول سس بزنید بعد پنیر پیتزا بریزید بعد مواددلخواه بریزید در حد دوقاشق نه بیشتر من فقط فلفل دلمه رنگی ریختم وبعد پنیر پارمزان بریزید اگر خواستید بدون فر باشه توی تابه ای که چهار پایه گذاشتید وشعله پخش هم یادتون نره ظرف پیتزا را بذارید تا زمانیکه زیر خمیر طلایی بشه واگر توی فر خواستید درست کنید در فر 200درجه از قبل گرم شده طبقه وسط تا زیر خمیر طلایی بشه ودراخر گریل کنیدتا روی پیتزا هم طلایی بشه یه کاسه اب گرم هم کف فر بذارید تا خمیرتون خشک نشه 😊
حتما درست کنید وتا گرم است سرو کنید وببینید چه طعم دلچسبی داره 👌
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای این کار ۱فنجان و۱/۳فنجان عسل نیاز دارید،به اون ۱فنجان شکر اضافه کنید،،به مدت ۳۰دقیقه روی حرارت کم قرار بدید،
دراین مدت دائم به هم زدن ادامه بدید.
۲عدد سفیده تخم مرغ،مقداری نمک رو باهم زن خوب هم بزنید،
به طوری که به قوام مورد نظر برسه.
مخلوط عسل وشکر ذوب شده رو دوباره روی حرارت قرار بدید،سفیده تخم مرغ ها رو به تدریج بهش اضافه کنید،،هم بزنید تا باهمدیگه خوب مخلوط بشن.
شما برای پخت به۴۰دقیقه زمان نیاز دارید،که بعد از گذشت ۲۰دقیقه از آن، به مواد ۱قاشق مربا خوری وانیل، اضافه کنید،همبزنید.
در این مدت به هم زدن ادامه بدید.
۱فنجان از پسته،فندوق،بادام،رو روی حرارت تفت بدید.
زمانیکه مواد به غلظت مناسب رسید،مقداری از اون رو داخل آب سرد امتحان کنید،مطابق ویدئو.
آجیل ها رو به مواد اضافه کنید،هم بزنید،
قالب رو با کاغذ روغنی بپوشونید،مواد رو درون قالب بریزید،این کار رو به سرعت انجام بدید.
به مدت۴ساعت درون یخچال قرار بدید.
گز شما آمادس
روی سطح کار مقداری نشاسته بریزید تا هنگام برش به مشکل برنخورید.
میتونید گزها رو به شکل دلخواه برش بزنید.
حتما این گزهای خوشمزه رو برای عزیزانتون آماده کنید.و از خوردن اونها در کنار چایی لذت ببرید
نوش جان
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
مرغ ۱ کیلو
۲۵۰ گرم قارچ
۵ قاشق غذاخوری خامه
۴ عدد پیاز
۲ قاشق غذاخوری روغن نباتی
نمک به مقدار لازم
نیم قاشق چایخوری چاشنی مرغ
فلفل سیاه_ زردچوبه _کاری به مقدار لازم
مرغ را از پوست جدا کرده و از دو طرف آن را در روغن سرخ کنید. سپس در همان روغن پیاز را سرخ کنید. سپس خامه و ادویه ها را اضافه کنید. آنرا هم بزنید و مرغ را به ماهیتابه برگردانید. روی حرارت ملایم بپزید تا مرغ نرم شود.
برای سیب زمینی به مواد زیر نیاز داریم🔻
۱/۵ کیلوگرم سیب زمینی
مقداری روغن
نمک به مقدار لازم
۱ قاشق چای خوری پاپریکا
۱قاشق چای خوری کاری
سیب زمینی ها را پوست بگیرید و به صورت دلخواه برش دهید. نمک ، ادویه ، روغن را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. داخل ظرف مورد نظر به مدت 40 دقیقه داخل فر در دمای 180-190 درجه بپزید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛