eitaa logo
آشپزی خاص
88.6هزار دنبال‌کننده
14.4هزار عکس
44.8هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
برای 7 تا 8 عدد تخم مرغ 1 عدد شیر 200 میلی (حدودا دو سوم لیوان) روغن مایع 20 میلی (2 ق غ) شکر 1 تا 2 ق غ پودر کاکائو 2 ق غ آرد سفید ( آرد قنادی منظور هست ) 140 گرم (حدودا یه لیوان) بیکینگ پودر 5 گرم ( 1 ق م) وانیل نوک قاشق تخم مرغ و شکر رو کمی با همزن دستی زدم ، وانیل اضافه کردم . روغن مایع و شیر رو هم ریختم و کمی هم زدم . پودر کاکائو و بیکینگ پودر و آرد هم الک کردم و اضافه کردم و مخلوط کردم . داخل تابه ای خیلی جزیی کره ریختم و روی حرارت ملایم قرار دادم . با ملاقه از مواد برداشتم و داخل تابه ریختم . وقتی که شروع به حباب های ریز کرد و دون دون شد آماده هست که برگردونده بشه و بعد از برگردوندن اون طرف پنکیک هم یکی دو دقیقه بمونه پخته و آماده است . اگر ساده بخواید کاکائو رو می تونید حذف کنید و جاش آرد بریزین . برای سروهم هر طور دوست داشته باشید من سس شکلاتی درست کردم . حدودا نصف پاکت خامه صبحانه (120 گرم) رو داخل ظرفی ریختم و روی حرارت قرار دادم وقتی که گرم شد و شروع کرد به جوش های ریز از حرارت برداشتم و 100 گرم شکلات تخته ای خرد شده رو بهش اضافه کردم و مخلوط کردم . و روی پنکیک ریختم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اینم یه پنکیک خوب و عالی تقدیم به همه خانمهای گل و نازنین همیشه همراهم ☺❤🌹 : آرد یک پیمانه شیر گرم یک پیمانه(داغ نباشه فقط گرم یا ولرم ) کره ذوب شده 50 گرم تخم مرغ زرده و سفیده جدا یک عدد بیکینگ پودر یک دوم قاشق چایخوری شکر دو تا سه قاشق سوپخوری وانیل نوک قاشق چایخوری نمک یک پنس طرز تهیه آرد ، بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید. و یک بار الک کنید سفیده تخم مرغ رو در یک ظرف تمیز با همزن بزنید تا کاملا پف کرده و باصطلاح ابری شود. زرده تخم مرغ ، کره ذوب شده ، شیر، وانیل و نمک را در یک ظرف جدا گانه خوب مخلوط کنید ، آرد و بیکینگ پودر الک شده را به مخلوط شیر اضافه کنید هم بزنید و بعد از کمی هم زدن سفیده پف کرده را اضافه کنید با لیسک و بصورت دورانی همزدن رو ادامه بدید تا مایه پنکیک کاملا یکدست شود (مراقب باشید پف سفیده نخوابه ) کف یک تابه نچسب را فقط چرب کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید دیواره های یک کاتر یا قالب گرد فلزی هفت ، هشت سانتی را چرب کنید و درون تابه قرار بدید اجازه بدید تا کاتر یا قالب و تابه داغ شوند. از مواد پنکیک داخل کاتر بریزید دو قاشق غذاخوری کافیه چون پنکیک در حین پخت پف میکنه و اگر زیاد بریزید ممکنه وسط پنکیک تون خام بشه ( البته یکی دو تا که بزنید اندازه دستتون میاد ) در حین پخت مواظب باشید یک روی پنکیک که سرخ شد حلقه رو برگردونید، اگر پنکیک از کاتر جدا نشد با یک چاقو دور تا دور پنکیک رو از کاتر جدا کنید و بگذارید تا طرف دیگر پنکیک هم سرخ بشه ، تو این فاصله کاتر رو تمیز کنید و مجددا چرب کنید دیگه نیازی نیست تابه رو چرب کنید همین کار رو با بقیه مایه پنکیک تون انجام دهید. بهمین راحتی میتونید یک پنکیک متفاوتی تهیه کنید و از درست کردنش کلی لذت ببرید این پنکیک را به صورت گرم یا سرد به همراه خامه و عسل یا مربا می توانید میل نمایید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای 7 تا 8 عدد تخم مرغ 1 عدد شیر 200 میلی (حدودا دو سوم لیوان) روغن مایع 20 میلی (2 ق غ) شکر 1 تا 2 ق غ پودر کاکائو 2 ق غ آرد سفید ( آرد قنادی منظور هست ) 140 گرم (حدودا یه لیوان) بیکینگ پودر 5 گرم ( 1 ق م) وانیل نوک قاشق تخم مرغ و شکر رو کمی با همزن دستی زدم ، وانیل اضافه کردم . روغن مایع و شیر رو هم ریختم و کمی هم زدم . پودر کاکائو و بیکینگ پودر و آرد هم الک کردم و اضافه کردم و مخلوط کردم . داخل تابه ای خیلی جزیی کره ریختم و روی حرارت ملایم قرار دادم . با ملاقه از مواد برداشتم و داخل تابه ریختم . وقتی که شروع به حباب های ریز کرد و دون دون شد آماده هست که برگردونده بشه و بعد از برگردوندن اون طرف پنکیک هم یکی دو دقیقه بمونه پخته و آماده است . اگر ساده بخواید کاکائو رو می تونید حذف کنید و جاش آرد بریزین . برای سروهم هر طور دوست داشته باشید من سس شکلاتی درست کردم . حدودا نصف پاکت خامه صبحانه (120 گرم) رو داخل ظرفی ریختم و روی حرارت قرار دادم وقتی که گرم شد و شروع کرد به جوش های ریز از حرارت برداشتم و 100 گرم شکلات تخته ای خرد شده رو بهش اضافه کردم و مخلوط کردم . و روی پنکیک ریختم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بقچه عروس برای پنکیک شکلاتی: 2 عدد تخم مرغ 1 استکان شکر نصف استکان روغن مایع نوک قاشق چایخوری نمک 1 قاشق مربا خوری وانیل 1 قاشق مربا خوری بیکینگ پودر 1 لیوان آرد (اگر مایع بنظرتون خیلی شُل اومد یکم بیشتر) 2-3 قاشق غذا خوری پودر کاکائو 1 لیوان شیر ‌‌ برای داخلش: 2 پاکت خامه زده شده سفت ‌‌ برای تزیین: پودر نارگیل پسته یا هر مغز خورد شده دیگه مواد رنگی تزیین کیک و شیرینی به سلیقه خودتون سس شکلات ‌‌ برای تهیه پنکیک تمام مواد رو با هم مخلوط کرده و خوب بزنین تا یک دست بشه. مثل تصویر حدود یک‌ملاقه توی یک ماهیتابه نچسب داغ و تخت ریخته و پنکیک‌ها رو درست کنین. خامه رو‌حسابی بزنین تا سفت بشه و مثل تصویر روی نصف هر پنکیک تقسیم کنین، یواش هر کدوم رو کمی تا کرده و توی مواد تزیین فرو کنین (دقت کنین که خمیر‌ها باید انقدر نرم و نازک باشن که به راحتی بشه اینطوری تاشون کرد و باز نشن، پس حواسمون باشه که خمیر خیلی سفت و غلیظ نشه که ورقه‌ها نرم و نازک بشن) روي شيريني‌ها رو هم با سس شکلات تزیین کرده ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این دستور حدودا برای 6 نفر کافیه قارچ ورقه شده 400 تا 500 گرم پیاز درشت 1 عدد(حتما ریز نگینی شود) کره 30 گرم خامه صبحانه نصف تا یک بسته شیر 4 لیوان(1 لیتر) آب مرغ 3 لیوان(میتوانید از قرص عصاره مرغ استفاده کنید هر چند به نظرم با آب مرغ سوپ خیلی خوش طعم تر میشه) آب حدود 3 لیوان(بستگی داره که بخواید سوپ چقدر حجم پیدا کنه) آرد سفید 3 تا 4 قاشق غذاخوری(من 4 قاشق ریختم) نمک و فلفل به میزان لازم(من نریختم چون خود آب مرغ هر دو رو داشت) پودر سیر کمی (به دلخواه) . پیاز را ریز نگینی کرده و در مقداری روغن تفت دهید تا سبک و طلایی روشن شود سپس کره را اضافه کنید. وقتی کره ذوب شد قارچهای ورقه شده را اضافه و تفت دهید تا کمی آب قارچ کشیده و جمع شود. آرد را روی قارچها بپاشید،حرارت را ملایم کرده و دو تا سه دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود. سپس آب مرغ را کم کم اضافه و سریع و مدام هم بزنید تا آرد در آب مرغ حل و کاملا باز شود. وقتی آرد باز شد آب و در انتها شیر را اضافه کنید. نمک و فلفل را بنا به ذائقه تنظیم کنید و در صورت دلخواه کمی پودر سیر اضافه کنید. در قابلمه را نیمه بگذارید و حرارت را ملایم کنید تا سوپ آرام جا افتاده و به غلظت دلخواه برسد. حتما در سوپ نیمه باشد و هر از گاهی هم بزنید تا سوپ سر نرود و ته نگیرد. در انتها حرارت را کاملا کم کنید تا سوپ از جوش بیفتد. و در صورت تمایل خامه صبحانه را در کاسه هم بزنید تا یکدست شود و بعد با کمی سوپ خامه را رقیق کرده و به محتویات داخل قابلمه اضافه و هم بزنید. بعد از اضافه کردن خامه مواظب باشید سوپ نجوشد وگرنه خامه بریده شده و جلوه زشتی در سوپ پیدا میکند. اگر بعد از اضافه کردن خامه،سوپ ته مزه شیرین داشت میتوانید کمی آب لیوترش تازه اضافه کنید. در انتها با کمی جعفری ساطوری و قارچ سرخ شده تزئین و سرو کنید. سوپ قارچ از اون سوپ هایی هست که از خوردنش سیر نمیشید هم لذیذه و هم سبک ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
👈این میزان مواد حدود ده لیوان سرو کوچک خواهد شد، شیر 2لیوان نشاسته ذرت 5 ق غ سرصاف شکر 6ق غ (اگر خواستین دسر کم شیرین باشه 5_4ق بزنید،من 5 ق غ ریختم) وانیل کمی گلاب 3_2ق غ بستنی وانیلی 150_100گرم حدود سه تا بستنی لیوانی کوچک پودرژلاتین 2ق غ اب سرد 1/4لیوان درابتدا برروی دو قاشق غذاخوری پودرژلاتین 1/4لیوان اب سرد رابریزید وکمی هم بزنید و پس از اسفنجی شدن روی بخار آب کتری قرار دهید تا پودررلاتین کاملا حل و شفاف شود، درون ظرفی شیر،شکر ونشاسته را ریخته وخوب مخلوط کنید تا نشاسته وشکر در شیر حل شود سپس روی حرارت ملایم روبه کم گاز بگذارید ومداام هم بزنید تا مایه غلیظ وکمی سفت تر از فرنی گردد، (حرارت حتما ملایم روبه کم باشد تا نشاسته خوب پخته وطعم خامی ان گرفته شود از پودر نشاسته گل یا گندم یا همون نشاسته معمولی هم میشه استفاده کرد) فرنی را پس از غلیظ شدن ازروی حرارت برداشته،اجازه دهید تا خنک شود،هر ازگاهی هم بزنید تا نبندد پس ازخنک شدن بستنی اب شده را به آن اضافه کنید کممی مخلوط کنید ودرنهایت وانیل،گلاب وپودر ژلاتین بنماری شده ی ازدما افتاده را، درحد کم ویکدست شدن مخلوط کنید، می تونید دسر را دو قسمت کنید وبه یک قسمت کمی رنگ خوراکی دلخواه بزنید،من کمی آب لبو ریختم یک لایه دسر داخل ظرف دلخواه بریزید داخل یخچال بگذارید تا ببندد سپس لایه بعدی(رنگی) ودرنهایت یک لایه ژله به دلخواه،من ازنصف بسته پودر ژله توت فرنگی استفاده کردم که با یک لیوان ابجوش حل وبنماری شده بود وکااملا خنک، ریختن ژله به دلخواه هست،داخل فرنی به جای رنگ می تونین زعفران یا پود کاکائو بریزید، درنهایت به دلخواه تزیین کنید،این دسر را بصورت قالبی هم می تونین تهیه کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛