eitaa logo
آشپزی خاص
88.5هزار دنبال‌کننده
14.4هزار عکس
44.7هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
سلام وعلیکم✋لبو خورا 😍لبوی براتون آوردم خوش رنگ وخوش طعم😋 سعی کنید از لبو های به رنگ زرشکی وتپل وبی ریشه استفاده کنید لبو رو با پوست خوب شسته وتمیز کنید وبریزید داخل قابلمه به اندازه ای آب بریزید که روی لبو ها رو بگیره وبزارید رو گاز با حرارت کم حدود سه الی چهار ساعت موقعی که لبو میپزه حتمااا به اندازه بند انگشت بیشتر آب داشته باشه لبو رو تست کنید اگه پخته بود از آب خارج کرده پوست بکنید. سه الی چهار قاشق شکر به آب لبو اضافه کرده ولبوی پوست گرفته رو دوباره برگردونید داخل قابلمه و گاز رو روشن کنید با حرارت خیلی کم تا آبش کمی غلیظ بشه گاز رو خاموش کنید بزارید نیم ساعت داخل آب بمونه ورنگی که پس داده دوباره بگیره سپس خارج کرده و برش بزنید من با این لبوها ترشی لبو وانار رو درست کردم خیلی عالی شده میخواید دستورشو میزارم به صورت ویدئو اگر اواسط پخت دیدید لبو آبش کم شده ولبو نپخته کمی آب جوش بریزید میخواید تو زود پز بپزید حدود یک ونیم تا دو ساعت میپزه میخواید رژیمی درست کنید به جای شکر یکی دو شاخه نبات بریزید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
❇️ 🔻 1پ آرد گندم 1پ سر خالی شکر 1پ آب 1/2پ گلاب 3/4پ روغن مایع 50گرم کره زعفران حل شده به میزان لازم پودر هل به میزان لازم طرزتهیه:🔻 اول آرد را داخل تابه ریخته تفت میدهیم تا رنگش کمی تغییر کند بعد الک میکنیم و دوباره به تابه برمیگردانیم و روغن و کره را اضافه میکنیم و باز تفت میدهیم تا به رنگ دلخواه برسیم در این فاصله 1لیوان آب جوش رو با شکر مخلوط کرده تا شکر آب شود بعد گلاب و زعفران و هل را با آب و شکر مخلوط میکنیم و کنار میگذاریم اصلا نمیجوشانیم. وقتی آرد خوب تفت داده شد و رنگش دلخواهمون بود این مخلوط آب و شکر را به آرد و روغن اضافه کرده و تند هم میزنیم فورا شروع به غلیظ شدن میکند حرارت را کم میکنیم و مدام هم میزنیم 5دقیقه تفت میدهیم تا اینکه حلوا طوری میشود که کامل داخل تابه میغلتد در اینجا حلوا آماده هست و به دلخواه میتونین تزیینش کنین میشود به جای آب در دستور این حلوا از شیر هم استفاده کرد اگه از آرد گندم خالص هم استفاده کنید بهتر است ❇️ 🔻 4عدد تخم مرغ 1/2 پیمانه روغن مایع 1پیمانه شکر 1/2 پیمانه ماست 2قاشق سوپخوری گلاب 1قاشق چایخوری پودر هل کمی وانیل 1قاشق سوپخوری بیکینگ پودر 2پیمانه آرد 1 قاشق سوپخوری عسل تخم مرغ ها را با شکر و هل و وانیل خوب هم میزنیم تا کرم و کشدار شود سپس ماست و روغن و گلاب و عسل را اضافه کرده هم میزنیم در آخر آرد و بیکینگ پودر را الک کرده اضافه کرده مخلوط میکنیم و داخل قالب مستطیلی 30در40 که کاغذ روغنی گذاشته و چرب کردیم میریزیم و در فر که روی 180 درجه گرم کردیم قرار میدهیم تا پخته و طلایی شود حدود نیم ساعت اگه میخواین ارتفاع کیکتون کمتر باشه مواد لازم کیک رو نصف کنید در این فرصت شربت را تهیه میکنیم . 🔻🔻 1پیمانه شکر 1/2 پیمانه گلاب 1/2پیمانه آب کمی پودر هل کمی زعفران کمی آبلیمو همه مواد به جز آبلیمو را رو روی حرارت گذاشته 5 دقیقه که جوشید آبلیمو را اضافه میکنیم یک قل که زد خاموش میکنیم. کیک که پخته شد و از فر خارج کردیم با سیخ چوبی سطح کیک را سوراخ سوراخ کرده شربت خنک را روی کیک میریزیم و میگذاریم تا کیک کاملا خنک شود سپس حلوای داغ را روی کیک کاملا پخش و صاف میکنیم و میگذاریم تا خوب خنک شود و سپس برش زده تزیین میکنیم اول کیک را تهیه کنید و شربت بزنید و بعد حلوا را آماده کنید میتوانید میزان روغن مایع را تا 1پیمانه کامل هم اضافه کنید اگه دوست دارین که کیکش شربتی تر باشد میزان شربت رو بیشتر کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک یزدی این شیرینی خوشمزه از جمله هنرهای شیرینی پزی مردم یزد است که البته اکنون در همه جای ایران قابل تهیه است، اگر تمایل به تهیه آن درمنزل دارید، میتوانید تنور گازی (فرگازی) مبتکر رو خریداری کرده و به وسیله آن این شیرینی خوشمزه رو درست کنید . تهیه آن به شرح زیر است… مواد لازم برای آشپزی تخم مرغ 4 عدد شکر 200 گرم ( 1 پیمانه) کره 150 گرم ( 1 پیمانه سرخالی) آرد سفید 225 گرم( 2 پیمانه) نمک میوه( جوش شیرین) یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر یک قاشق مرباخوری ماست یک پیمانه سرخالی هل یک قاشق مرباخوری کشمش و خلال پسته در صورت دلخواه مقداری طرزتهیه: تخم مرغ و شکر را مخلوط می کنیم، کمی به هم می زنیم و سپس ظرف را در قابلمه آب گرمی (بن ماری) قرار داده، مرتب به هم می زنیم تا شکر حل شده، مایع کمی گرم شود و بعد مایع را از آب بیرون می آوریم و باز خوب می زنیم تا کمی سرد شود.- سپس آرد را اضافه و مخلوط می کنیم.- نمک میوه، بیکینگ پودر و هل را در ماست حل کرده و آن را داخل مخلوط آرد و تخم مرغ می ریزیم.- روغن را کمی می زنیم تا نرم شود، سپس آن را به مخلوط فوق اضافه می کنیم و آن را در قالب های کیک یزدی که قبلاً چرب کرده ایم می ریزیم .- قالب ها را در سینی تنور گازی مبتکر گذاشته و در طبقه تنور گازی مبتکر با حرارت مناسب به مدت 20 الی 25 دقیقه قرار می دهیم.- نان ها باید پف کرده طلائی شوند و بعد از سرد شدن آن ها را از قالب ها خارج می کنیم نکات تغذیه ای:کالری موجود در کل شیرینی 3140 کالری است اگر از این مواد 30 عدد کیک یزدی تهیه کنید هر شیرینی تقریباً دارای 100 کالری است. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم : ۳ عدد تخم مرغ ۵۰ گرم روغن ۱۰۰ گرم شیر ۷۵ گرم آرد ۱۵ گرم پودر کاکائو ۱ ق چ خ بکینگ پودر نصف ق چ خ وانیل تخم مرغ هارو همراه با شکر و وانیل هم میزنیم روغن رو اضافه میکنیم آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو را با هم مخلوط میکینم و به مواد اضافه میکنیم قال را چرب کرده کاغذ روغنی قرار میدهیم و مواد را داخل قالب میریزیم و فر را از قبل با دمای ۱۸۰ درجه روشن میکنیم و به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه داخل فر قرار میدهیم .برای روی کیک شکلات بن ماری کردم وبا پودر نارگیل و گل محمدی تزیین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 گوشت گوسفند یا گوساله: 300 گرم لپه خام: 100 گرم پیاز: یک عدد بزرگ رب گوجه‌فرنگی: 1 قاشق غذاخوری چوب دارچین 1 عدد لیمو‌عمانی: 3 عدد نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم زعفران دم کرده: به مقدار دلخواه گلاب در صورت دلخواه: 1 قاشق غذاخوری قلم یا آب قلم در صورت دلخواه طرز تهیه🔻 ابتدا پیاز را ریز خرد کنید و تفت دهید. وقتی که پیاز‌ها طلایی شد، گوشت و قلم را اضافه و تفت دهید رب گوجه‌فرنگی را اضافه کنید و خوب تفت دهید. حالا زردچوبه را اضافه کنید و خوب تفت دهید تا طعم خامی آن گرفته شود و سپس فلفل قرمز و در صورت تمایل کمی فلفل سیاه اضافه کنید و همچنین چوب دارچین را اضافه کنید آب را اضافه کرده، لیمو عمانی را از قبل خیس کنید که تلخی آن گرفته شود حدودا دو ساعت قبل لیمو رو اضافه میکنیم به خورشت مون لپه رو از روز قبل حتما خیس کنید و آبش رو عوض کنید تا نفخ آن گرفته بشه لپه رو توی قابلمه‌ای جداگانه ریخته و دو لیوان آب میریزم و میگذاریم به جوش بیاید که کف سفید لپه رو بگیریم بعد از به جوش اومدن و قل زدن لپه را شسته و اضافه میکنیم به موادمون ( این کار برای این هستش که هم رنگ خورشت مون بهتر شه هم بوی بد لپه گرفته میشه ) لازم است که گوشت و لپه یک ساعت با آب بپزند قبل از اضافه کردن زعفران و نمک ، لیموعمانی‌ها را از خورش بیرون بیاورید و بعد اضافه کنید . حدود بیست دقیقه دیگر اجازه بدهید خورش روی حرارت ملایم بماند تا خوب جا بیفتد و غلیظ شود، در انتها یک قاشق غذاخوری گلاب یا نصف قاشق چایخوری گل محمدی به خورش قیمه اضافه کنید. خورش قیمه را با سیب‌زمینی خلالی سرخ شده تزیین و با برنج سرو کنید. ⚠️نکات: در صورت اضافه کردن پودر دارچین رنگ خورش شما تیره می‌شود. گلاب، باعث می‌شود خورش قیمه عطر و بوی فوق‌العاده داشته باشد. اگر به جای آب از آب گوشت استفاده کنید خورش قیمه زعفرانی مجلسی شما لذیذتر می‌شود. استفاده از گوشت گوسفند خورش را چرب‌تر و خوش‌طعم‌تر می‌کند. اما طرز تهیه خورش قیمه با مرغ هم به همین ترتیب است. خورشت قیمه را روی شعله بسیار ملایم گاز بپزید و حتما لیمو‌عمانی‌ها را از خورش جدا کنید تا طعم خورش تلخ نشود. برای عطر بهتر خورش، در صورت تمایل می‌توانید یک یا دو عدد هل در ده دقیقه انتهایی پخت به آن اضافه کنید. می‌توانید از بادمجان سرخ شده هم برای تزیین و هم طعم لذیذ آن با خورش قیمه استفاده کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
22.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه کامل شله زرد👆🏻👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽فیلم تزیین کیک با ژله بریلو و گاناش👆🏻👆🏻 با کانال آشپزخونه کوچیک من همراه باشید 👇🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛