eitaa logo
آشپزی خاص
95.6هزار دنبال‌کننده
13.9هزار عکس
40.9هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم🔻 🌸بادمجان ؛ سه یا چهار عدد 🌸گوجه؛ دوعدد 🌸پیاز ؛ یک عدد بزرگ 🌸گوشت گوسفندی ؛ 250 گرم 🌸لوبیا چشم بلبلی؛ یک چهارم لیوان 🌸ماش؛ یک چهارم لیوان 🌸عدس ؛ یک قاشق غ خ 🌸نمک و فلفل و زردچوبه و پودر سیر به مقدار لازم 🌸رب گوجه فرنگی : نصف قاشق غ خ طرز تهیه🔻 از شب قبل حبوبات رو خیس کنید نا نفخ آن گرفته شود ، پیازا رو نگینی خرد کنید و بزارید کمی سرخ شود ، پوست گوجه ها رو بگیرید و درشت خرد کنید ، بادمجونا رو یکی درمیون پوست کنید و حلقه حلقه کنید، پیازا وقتی سبک شد بادمجون و گوجه رو اضافه کنید و کمی تفت ودهید ، در همین حین ادویه ها رب گوجه رو نیز اضافه کنید، گوشت و حبوبات رو هم اضافه کنید و مقداری آب برزید روش و وقتی به جوش اومد بزارید روی شعله کم تا سه ساعت خوب جا بیوفته . بسیار عالی و خوشمزه ست و به امتحانش می ارزه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍔🍫 . مواد لازم کیک : تخم مرغ 2 عدد شکر 5 قاشق غذاخوری روغن 3 قاشق غذاخوری شیر 2 فنجان آرد 2 فنجان پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری وانیل نصف قاشق چایخوری . . دستور تهیه : ● تخم مرغ ها و شکر رو خوب بزنید، روغن و شیر رو اضافه کرده و بزنید. آرد، پودر کاکائو، بیکینگ پودر و وانیل الک شده رو اضافه کرده و آروم هم بزنید تا مواد یکدست بشن. حالا خمیر رو با ملاقه متوسط توی تابه نچسب ریخته و یکی یکی بپزید. وقتی یه طرفشون پخت و راحت با کفگیر از تابه جدا شدن، برشون گردونید و طرف دیگه رو هم بپزید. . ● وقتی خنک شدن بینشون خامه زده شده میزنیم و دو ساعت توی یخچال میذاریم تا خودشو بگیره. 😉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بریم واسه ی کیک که تازگیا ترند شده خیلی هم راحت هستن وچیز خاصی ندارن میتونین با انواع کیک ها درست کنید و برای مغزی از انواع کرم ها یا پوره میوه ها که کمی ژلاتین اضافه کردین درست کنید کیک تافی آرد 130گرم شکر 200گرم شیر 120گرم کره 112گرم ب پ یک و نیم ق چ وانیل یک ونیم یک و نیم ق چ نمک یک پنس تخم‌مرغ دوعدد پودر کاکائو دو ونیم ق غ اسانس تافی چند قطره تمامی مواد باید هم دمای محیط باشند نمک و ب پ و آرد و وانیل را مخلوط کنید و الک کنید فر را با دمای 180روشن کنید. کره هم دما محیط و شکر را برای مدت 12-15دقیقه بزنید تا پوک و کرم شود اولین تخم‌مرغ را اضافه کنید و مخلوط کنید تخم‌مرغ بعدی را اضافه کنید و یک دقیقه بهم بزنید سپس آرد و شیر را به صورت متناوب در چند مرحله اضافه کنید پودر کاکایو را اضافه کنید مواد را در قالب بریزید و به مدت 45-50دقیقه بپزید بعد پخت اجازه بدین خنک شود سپس از قالب خارج کنید اگر قالب تراول کیک ندارید در قالب لوف بپزید بعد خنک شدن سلفون بپیچید 1-2ساعت فریز کنید سپس به کمک هر وسیله استوانه ای شکل وسط کیک را خالی کنید از هسته گیر سیب میتوانید استفاده کنید(عکس استوری)سپس کرم را داخل قیف بریزید و وسط کیک را پر کنید و در یخچال استراحت دهید برای کاور کیک از باترکریم خامه گاناش و ... میتوانید استفاده کنید اینجا من یک کرم فوق العاده خوشمزه آموزش میدم که برای فیلینگ و حتی کاور کیک هم میشه استفاده کنید کرم شکلاتی موسلین شیر یک لیوان سرخالی زرده تخم مرغ 2عدد آرد 1ق غ نشاسته ذرت 1ق غ پودر ژلاتین یک و نیم ق چ کرم هم دما محیط 33گرم شکر 33گرم شکلات شیری 50گرم وانیل یک دوم ق چ شکلات را بنماری کنید روی ژلاتین یک ق شیر بریزید و بنماری کنید زرده وانیل نشاسته و آرد الک شده را مخلوط کنید و 2ق شیر اضافه کنید و هم بزنید باقی شیر و شکر را روی حرارت بگذارید تا شیر جوش بیاید و شکر حل شود سپس حدود یک سوم شیر را قاشق قاشق به زرده ها اضافه کنید و هم بزنید و باقی شیر را یکدفعه اضافه کنید مواد را روی حرارت بگذارید تا غلیظ شود و از کف ظرف جدا شود سپس از روی حرارت بردارید کمی که از حرارت افتاد ژلاتین را اضافه کنید و هم بزنید سپس شکلات را اضافه کنید و کره هم دما را اضافه کرده و مخلوط کنید روی ظرف را بپوشانید و 3-4در یخچال استراحت دهید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
موادلازم🔻 کرم کارامل 1 بسته شیر 2 لیوان بیسکوئیت پتی بور شکلاتی 1 بسته(12عدد) خامه ی صبحانه 1 پاکت پودر نسکافه 2 ق غ پودر کاکائو 1 ق غ پودر ژلاتین 2 ق م طرز تهیه🔻 پودر کرم کارامل را با 2 لیوان شیر مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید تا ذراتش اب شود کرم کارامل شل هست نگران نشید که چرا به غلظت نمیرسه رو شعله و بعد پودر ژلاتین را با 4 ق غ اب سرد مخلوط کرده و بن ماری کنید تا کاملا شفاف شود و بعد به شیر اضافه کنید ،مواد بدست امده را ب همون حالت داغ درون مخلوط کن ریخته بیسکوئیت پتی بور را خورد کرده وبه شیر اضافه کنید چند دقیقه هم بزنید و بعد پودر نسکافه وپودر کاکائو و خامه و بسته سس کاراملی ک داخل جعبه بود رو یادتون نره اضافه کنید حتما و دوباره مخلوط کن را روشن کرده تا مواد کاملا باهم مخلوط شود و بعد در قالب بریزید و به مدت 7،8 ساعت درون یخچال قرار دهید تا دسر اماده شود من داخلش یه قاشق چ خ قهوه ریختم اگه مایل بودید میتونید اضافه کنید اگه نه موردی نداره وقتی کامل دسر خودشوگرفت،اطرافشو باچاقو ازقالب جداکنید وداخل ظرف برگردونید. اگرخواستیدمثل من مخملیش کنید دوعدد بیسکوییت آسیاب کنید وروی دسر الک کنید اگر هم دوست نداشتید،ساده هم میتونید سرو کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بادمجان شکم پر😍 موادلازم: 3 عدد بادمجان 250 گرم گوشت گاو چرخ کرده 1عدد پیاز ½ قاشق غذاخوری نمک ½ قاشق غذاخوری فلفل سیاه 1 قاشق غذاخوری فلفل پاپریکا 2 قاشق غذاخوری پودر سوخاری برای تزیین: 2 عدد سیب زمینی 6 عدد گوجه فرنگی گیلاسی 4عددفلفل سبز برای سس: 2 فنجان آب 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرزتهیه: بادمجان هارا بصورت عمودی برش دهید و نمک بزنید(همانطوری که تو فیلم نشان داده شده) گوشت ،نمک و فلفل سیاه و پاپریکا و پودر سوخاری را مخلوط کنید و ورز دهید وتوپهای گوشتی را باهاش درست کنید. ابتدای بادمجونا رو جدا کنید. وتوپ های گوشتی را داخل بادمجان هابگذارید و بصورت یک گل دراورید. بادمجان های پر شده را داخل ظرف بچینید سیب زمینی ها و فلفلهای خرد شده را بین بادمجونها قراربدید. فلفل های سبز را کنار توپهای گوشتی داخل بادمجون بگزارید. سس گوجه فرنگی را (1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی ، 2 فنجان آب) آماده کنید و روی بادمجان ها بریزیدو 40 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت بپزید. نوش جان❤ . . . . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
15.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فیلم طرز تهیه خاگینه گل مینا و گیس باف👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
28.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه دسر پاناکوتا 👆🏻👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛