#ته_چین_مرغ
برای 3 نفر
سینه مرغ یا ران مرغ 1 عدد
پیاز 1 عدد
برنج 3 پیمانه
زرده تخم مرغ 3 عدد
زعفران دم کرده به میزان لازم
ماست سون کاله نصف لیوان
روغن مایع یک سوم لیوان
زرشک و خلال بادام و خلال پسته به میزان لازم
برنج را از قبل خیس کردم .
مرغ رو همراه با پیاز گذاشتم بپزه بهش نمک و فلفل و زردچوبه هم اضافه کنید. البته به مقدار از آب مرغ رو نگه داشتم . بعد از پختن مرغ ریش ریش کردم.
زرشک و خلال بادام و پسته رو هم کمی با روغن تفت دادم.
زرده های تخم مرغ را همراه با ماست ، روغن و زعفران مخلوط کردم. من یکی ، دو قاشق آب مرغ به این مواد اضافه کردم .
برنج را آبکش کردم. کف قابلمه و دیواره های آن را با روغن چرب می کنیم .
برنج رو با مواد ماست و تخم مرغی مخلوط کردم .
نصف از مواد رو کف قابلمه ریختم و با مشت قاشق صاف کردم . مرغ ریش ریش شده و زرشک و خلال پسته و بادام ریختم و بعد مابقی برنج رو ریختم و فشرده کردم .
روی برنج را کمی روغن که با یکی ، دو قاشق آب مرغ مخلوط کردم و روی برنج ریختم .
قابلمه رو روی حرارت ملایم به مدت 40 دقیقه قرار دادم .
بعد از روی حرارت برداشته و روش دیس گذاشتم و برگردوندم .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک گریان
مواد لازم:
4 عدد تخم مرغ
1 لیوان شکر(لیوان یا پیمانه قنادی)
نصف لیوان شیر
1.5 لیوان آرد
1 پاکت بکینگ پودر(10 گرم یا 2.5 قاشق چای خوری)
3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
1 فنجان قهوه خوری روغن مایع(67 گرم)
برای خیس کردن کیک:
2 لیوان شیر
برای روی کیک:
1 پاکت پودر کرم شانتی(75 گرم ، همان پودر خامه است که بهش اسانس اضافه شده)
1 کاسه گردوی خرد شده
1 پاکت سس شکلاتی
طرز تهیه:
تخم مرغ و شکر را خوب هم بزنید. بقیه مواد را اضافه کنید و هم بزنید و مایه کیک را آماده کنید.داخل سینی فر یا قالب چرب شده بریزید و در فر 170 درجه از قبل گرم شده بپزید. پخت کیک را با خلال دندان تست کنید.کیک پخته شده را از فر بیرون آورید و کنار بذارید سرد شود.سپس 2 لیوان شیر را روی کیک بریزید. وقتی کیک کاملا سرد شد پودر کرم شانتی را با 1 لیوان شیر هم بزنید تا فرم بگیرد و روی کیک بریزید و صاف کنید (میتوانید از خامه قنادی استفاده کنید) در آخر سس شکلاتی را طبق دستور روی پاکت آماده کنید و روی کیک بریزید(میتوانید خودتان گاناش شکلاتی آماده کنید،200 گرم خامه را گرم کنید و 200 گرم شکلات خرد شده را در خامه بریزید و هم بزنید تا شکلات آب شود و روی کیک بریزید)و با گردوی خرد شده تزیین کنید.2 ساعت در یخچال بذارید سپس سرو کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مرغ شکم پر
مرغی که برای شکم پر انتخاب میکنید (یک هشتصد تا یک و نهصد )کیلوگرم باشه
مرغ رو تمیز کرده حدود یک ساعتی داخل و نمک میزاریم سپس دوباره خوب میشوریم
مواد داخل شکم رو آماده میکنیم یک عدد پیاز رو ریز خردکرده وبا کمی روغن تفت میدیم تا سبک وطلای شه(سرخ نشه ) روغن زیتون یا روغن مایع نصف لیوان (من از مایع استفاده کردم ) ؛ گردو ودونه انار خشک وکشمش از هرکدوم سه قاشق/ آلو چند عدد/ زردچوبه ونمک وفلفل وکمیدارچین ؛ همه مواد رو با هم قاطی میکنیم ومخلفات رو داخل شکم مرغ میریزیم واون و با نخ وسوزن میدوزیم، روغن وادویه با برس به مرغ میمالیم ومیزاریم یخچال یک شب بمونه؛ تا مواد به خورد مرغ بره ومرغ مزه دار شه .
صبح یک ماهی تابه نسبتا گود انتخاب میکنیم وچند ورق سیب زمینی/هویج/پیاز/فلفل دلمه ای/کف ش میچینیم ومرغ مزه دار شده روش میزاریم وبا برس آب وروغن ته قابلمه رو روش میمالیم ومیزاریم تو فر با دمای صدوهشتاد درجه طبقه وسط به مدت سه الی چهار ساعت ؛عزیزان به این نکته حتمااا توجه کنید هر نیم ساعت یکبار مرغ رو بیرون آورده وبا برس از روغن تهش روش میمالیم سبزیجاتی که زیر مرغ میزاریم باعث میشه زیر مرغ نسوزه این سبزیجات هم خیلی خوشمزه وکاراملی میشن بخصوص پیازش😉 بعضیا میگن مرغ حدود دوساعت پخته میشه ولی مرغ من حدود چهار ساعت تو فر بود تا مغز پخت شد اگه دیدید مرغ پخته و روش برشته نشده چند دقیقه گریل رو روشن کنید تا روش برشته شه (البته من روشن نکردم)بعداز پخت کامل نخ شکمشو بکشید ودربیارید وبعد به ظرف مورد نظر انتقال دهید مواظب باشید دست وبالش از جا کنده نشه یکطرف مرغ رو به ارومی بلند کنید وکفگیر بزرگ به زیرش ببرید وبلند کنید وبزارید رو ظرف مورد نظر
مرغ حتما با پوست باشه چون موقعی که پخته میشه خشک نمیشه موقع سرو پوستوشو میکنی مرغ خیلی آبدار وخوشمزس
عزیزان برای پخت مرغ شکم پر از قبل فر رو روشن نکنید همزمان مرغ رو که میزارید توش فر رو روشن کنید تا کم کم شروع به پخت کنه
ورقه های سبزیجاتی که زیرش میزارید زیاد نازک نباشه چون حدود یک سانت باشه خوبه
میتونید به مواد داخل شکم به جای انار خشک یک قاشق رب انار بزنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#لازانیا_مرغ
مواد لازم :
4یا6 عدد فیله سینه مرغ
4تا6 قاشق چایخوری نمک
2تا3 قاشق چایخوری فلفل پاپریکا
روغن کانولا 4 قاشق غذاخوری
پودر سیر 4تا6 قاشق چایخوری
سیر خرد شده 3حبه
نصفذپیاز متوسط
خامه 2فنجان
جعفری خردشده 1 فنجان
پنیر پارمیسان 1/2 فنجان
لازانیا پخته شده 10 تا12 عدد
پنیر موزارلا 2 فنجان
ژامبون باریک ریز شده 6عدد
طرز تهیه
فر را از قبل با دمای 350درجه فارنهایت یا 180 درجه سانتیگراد گرم میکنیم تکه های مرغ را از طول برش داده وبه نمک و فلفل و پودر سیر آغشته می کنیم در ماهی تابه بزرگی روغن را گرم کرده ودو طرف سینه های مرغ را با حرارت بالا هر طرف آن را به مدت یک دقیقه سرخ می کنیم ادامه پخت آنها بعدا در فر انجام میشود.در باقیمانده روغن سیر و پیاز خرد شده را ریخته و همزده تا قهوه ای شودسپس خامه را اضافه کرده و همزده تا شروع به جوشیدن کرد پنیر پارمیسان و 1/2فنجان جعفری را اضافه کرده بعد از یک دقیقه از روی حرارت برداشته و کف تابه مستطیل 13×9رادر حدود 1/4 از سس را ریخته و همه جای ظرف پخش کنید سپس لازانیا را روی سس بچینیددوباره سس ریخته و سپس سینه های مرغ را چیده و مجددا با سس پوشانده روی آن نصف پنیر موزارلا ونصف ژامبون و جعفری ریخته و سپس این مراحل را تکرار کنیدبا لازانیا،سس،مرغ،ژامبون،جعفری و موزارلا سپس در فر به مدت 25 دقیقه قرار دهید تا به رنگ قهوه ای دلخواه برسد سپس 15 دقیقه زمان دهید تا سرد شود وبعد برش بزنید و نوش جان کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
41.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فیلم طرزتهیه نان حلقه ای کنجدی
🥨🥨🥨
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
💜سیب بزرگ زرد یا قرمز یک عدد(کوچک2عدد)
💜تخم مرغ یک عدد
💜شیر 1/3 لیوان
💜نمک 1/4 قاشق چایخوری
💜بکینگ پودر 1ونیم قاشق چایخوری پر
💜شکر 3قاشق غذاخوری
💜وانیل کمی
💜آرد شیرینی الک شده1لیوان
طرز تهیه🔻
همونطور که دیدید ابتدا شیر و تخم مرغ رو با همزن دستی زدم تا کاملا از لختگی دربیاد و یکدست بشن بعد نمک وانیل شکر بکینگ پودر رو اضافه کردم و در آخر آرد و سیب رو اضافه کردم و بهم زدم اگر بعد از اضافه کردن سیب مواد شل شد کمی بهش آرد میزنیم زیادم آرد به خوردش نمیدیم اگر غلظت خوب بود آرد اضافه نمیکنیم وقتی مواد یک دست شد توی روغن داغ و شناور سرخ میکنیم شعله ملایم باشه تا خوب مغز پخت بشن بعد از سرخ شدن در مخلوط شکر و دارچین میغلطونیم.
⚠️نکته🔻
اگر روغن کم باشه و داغ نباشه شیرینی بخوبی پف نمیکنه پس یه ظرف گود انتخاب کنید مثل شیرداغ کن که شیرینی داخلش شناور بشه.روغن رو دوسه بار میتونید ازش استفاده کنید مشکلی نیست.اگر اواسط کار روغن سرد اضافه کنید روغن جذب شیرینی میشه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای کارامل🔻
2 لیوان شکر
1 فنجان آب
برای پودینگ🔻
2 بسته پودر ژلاتین
1/2 پیمانه آب
500 میلی لیتر شیر عسلی
400 میلی لیتر ماست همزده شیرین یا خامه
400 میلی لیتر شیر پر چرب
طرز تهیه🔻
ابتدا در یک تابه شکر را با حرارت ملایم ذوب کرده و آب را به آن اضافه کنید ، آنقدر هم بزنید تا غلیظ و کاراملی مانند شود .
سپس در ظرفی دیگر پودر ژلاتین را روی حرارت کم گذاشته و وقتی کمی داغ و چسبنده شد آب را اضافه کنید ، خوب مخلوط کنید.ژلاتین را با شیر ، ماست و شیر عسلی مخلوط کنید و خوب همبزنید تا یکدست شود.
سپس در ظرف مورد نظر ریخته و 4 ساعت داخل یخچال بگذارید.وقتی پودینگ خودش را گرفت کارامل آماده شده را روی آن بریزید و 2 ساعت دیگر در یخچال بگذارید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
💜4لیتر شیر
💜نصف لیوان سرکه
💜یکی دو قاشق نمک
طرز تهیه🔻
اول 4 لیتر شیر گاو از لبنیاتی ها به صورت باز خریدم توی قابلمه ریختم و گذاشتم جوش بیاد در این مدت چند بار بهم میزنیم وقتی جوش اومد زیرشو کم میکنیم و میذاریم 20 دقیقه بجوشه بعد از 20دقیقه شعله رو خاموش میکنیم و بلافاصله نصف لیوان سرکه سفید بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم در کمتر از یک دقیقه پنیر تشکیل میشه و تمام.
یه دستمال تمیز داخل یه آبکش میذاریم و پنیرو داخلش میریزیم و آب اضافیش رو میگیریم بعد داخل یه آبکش دیگه میذاریم و یه جسم سنگین روش میذاریم دو سه ساعت بمونه و بعد پنیر منسجم میشه و شکل میگیره برش میدیم و داخل آب پنیری که با نمک مخلوط کردیم نگهداری میکنیم.
نمک رو میچشیم و اضافه میکنیم که شور نشه
یعنی راحتتر ازاین نداریم امیدوارم لذت ببرید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مرغ با سس سیر
.
موادلازم :
ران مرغ 1 کیلو
فلفل سبز
گوجه گیلاسی
.
موادلازم برای سس
آب لیمو نصف عدد
عسل 1 ق م
رب گوجه 1 ق غ
فلفل سیاه 1 ق م
فلفل قرمز 1 ق م
پودر آویشن 1 ق م زیره 1 ق م روغن زیتون نصف پیمانه
سیر له شده 3 حبه
نمک به مقدارلازم .
.
طرزتهیه .
.
همه ی مواد سس رو رو باهم مخلوط کنید و ران مرغ در سس بغلتانید و در ظرف مورد نظر ورق روغنی پهن کنید مرغ هارو بچینید و 1 پیمانه هم آب روش اضافه کنید بینشون هم گوجه فلفل سبز بذارید و روش رو هم با فویل کامل ببندید و در فر بادمای صد و هشتاد درجه تا نرم شود بپزید و در آخر هم فویل رو هم بردارید پانزده دقیقه بدون فویل بپزید بعد از فر در بیارید .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کاپ_کیک_نارنگی_خندان
دوستان لطفا توجه کنید
اصلا دست توی اندازه مواد نبرید طبق دستور عمل کنید تا نتیجه مطلوب بدست بیاد فر را از نیم ساعت قبل با شعله بالا وپایین با درجه 220گرم کنید
مواد لازم
آردشیرینی پزی210گرم یا دولیوان وربع
تخم مرغ دوعدد
شیر کاملا گرم یک لیوان یه بند انگشت سرخالی
روغن مایع یک لیوان یه بند انگشت سر خالی
شکر یک لیوان یایه بند انگشت سرخالی
بیکینگ پودر8گرم یا یک قاشق مرباخوری پر
سرکه سفید یک قاشق غذاخوری
نارنگی شیرین دوتا کوچک یا یه دونه متوسط
وانیل نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه.
حتما از مخلوط کن استفاده کنید تخم مرغ وشکر ووانیل را حدود دوتا سه دقیقه بزنید بعد شیرداغ را اضافه کنید ومخلوط کنید سریع اینکار را انجام بدین تا تخم مرغ لخته نشه بعد سرکه را اضافه ومخلوط کنید بعد نارنگی با پوست وهسته گرفته را اضافه ومخلوط کنید مواد که یکدست شد 6قاشق از ارد را اضافه ومخلوط کنیدبعد روغن را ومخلوط کنید وبعد بقیه ارد را اضافه ومخلوط کنید تا یکدست بشه ودر اخر بیکینگ پودررا اضافه ومخلوط کنید
قالب مافین را با ارده چرب کنید کف وسطح قالب را کاملا چرب یا با روغن جامد چرب وارد پاشی کنید سه چهارم قالب را پر کنید وحدودربع ساعت توی یخچال بذاریدوبعد توی فری که از نیم ساعت قبل با حرارت 220درجه گرم شده هم شعله بالا هم شعله پایین هم زمان روشن باشه قالب را توی فر بذارید وپنج دقیقه که گذشت حرارت بالا را خاموش کنید در این پنج دقیفه کیک سطحش پف می کنه وطلایی می شه وبصورت یک طرفه پف می کنه بعد اجازه بدین با حرارت پایین حدود 45دقیقه زیر کیک پخته بشه اگر دیدید سطح کیک طلایی شده وتست کردین هنوز نپخته روی کیک فویل بکشید تا بیشتر طلایی نشه وکیک کاملا پخته بشه وزیرش طلایی بشه تمام نکات را گفتم این کیک بی نظیر را درست کنید که عاشقش می شین
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دیزی_آبگوشت
این آبگوشت دقیقا مث قهوه خونه های معروفه. درست کنید و لذت ببرید😋
❌❌ قورمه کردن گوشت یعنی بدون روغن گوشت تفت بخوره و با چربی گوشت سرخ بشه. 3 مزیت داره👇
1_ باعث میشه در زمان پخت آبگوشت کف نکنه و سیاه نشه
2_بوی ضخم گوشت گرفته بشه
3_در زمان پخت طولانی گوشت، شکل ظاهری گوشت حفظ بشه
گوشت گوسفندی شامل (قلوه گاه گوسفندی مغز ران و مقداری دنبه)
پیاز 2 عدد متوسط نگینی شده
سیب زمینی 3 عدد متوسط
لوبیا سفید و نخود آبگوشتی از هر کدوم 1 لیوان خیس خرده (24 ساعت خیس بخوره ک راحت تر پخته بشه)
زردچوبه 1 قاشق مرباخوری
فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری
فلفل قرمز نصف قاشق چایخوری
نمک ب میزان لازم
رب گوجه 3 قاشق غذاخوری
گوجه 1 عدد
اول از همه گوشت رو قرمه میکنیم (یعنی بدون روغن و با چربی گوشت میپزیم) بعد پیاز رو بهش اضافه میکنیم نیاز نیست سرخ بشه فقط نرم بشه کافیه ادویه رو اضافه میکنیم ک عطر ادویه خارج بشه. رب گوجه رو اضافه میکنیم و خوب تفت میدیم. توی قابلمه میریزیم و 8 لیوان آب جوش اضافه کرده و حبوبات رو اضافه میکنیم (عزیزانی ک زود پز دارن واسه اطمینان میتونن حبوبات رو با زود پز بپزن) میزاریم تا حبوبات بمزن حدودا 1 ساعت و نیم تا 2 ساعت نیاز هست با حرارت پایین پخته بشه. بعد سیب زمینی رو اضافه کرده میزاریم بپزه. برای سیب زمینی نیم ساعت کافیه. تو این زمان دنبه رو له کرده و نمک اضافه میکنیم ب آبگوشت. و در 10 دقیقه آخر گوجه رو نصف کرده و اضافه میکنیم. بعد حرارت را خاموش کرده و نوش جان میکنیم😋 نون سنگک ترشی و سبزی و دوغ فراموش نشه😄
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ڪوفته برنجی
مواد لازم :👇
پیاز متوسط رنده شده 1 عدد
گوشت چرخ ڪرده 500 گرم
لپه پخته شده 1 پیمانه
برنج ڪمے زنده 1/5 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
شوید 4 قاشق غذاخورے
مرزه 4 قاشق غذاخورے
ترخون 3 قاشق غذاخوری
زردچوبه 1/5 چایخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
براے سس :
پیاز بزرگ نگینے خرد شده 1 عدد
رب گوجه فرنگے 3 ق غ
نمک و فلفل به میزان لازم
آب 5 لیوان
دستور تهیه :
پیاز رو رنده میڪنیم و گوشت چرخ ڪرده رو به پیاز اضافه میڪنیم ،برنج و لپه و سبزے ها، نمک و فلفل و زردچوبه به علاوه تخم مرغ ها اضافه میڪنیم
و حسابیییے یعنے حسابے ها ورز میدیم، بعد از ورز دادن حسابے یه ڪاسه آب میزاریم ڪنار دستمون و توپ هاے یه اندازه برمیداریم و اگر خواستیم میتونیم
داخلش آلو و زرشک قرار بدیم.
برای تهیه سس :
پیاز بزرگ رو نگینے خرد میڪنیم وقتے ڪمے طلایے شد زردچوبه رو اضافه میڪنیم و بعد از ڪمے تفت رب گوجه فرنگے و نمک و فلفل رو اضافه ڪرده و تفت میدیم و به اندازه 4 تا 5 لیوان آب میریزیم مقدار آب هم باید در حدے باشه ڪه روے ڪوفته ها رو بگیره.
بعد از اینڪه آب جوش اومد میتونیم ڪوفته ها رو داخل سس بزاریم و بعد از اون زیر گاز رو ڪم میڪنیم و میزاریم
در حدود 1 ساعت بپزد.
میتونےن ڪوفته ها رو قبل از انداختن داخل سس حدود نیم ساعت داخل
یخچال قرار دهید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛