مواد لازم🔻
1 کیلوگرم هویج
1 لیتر آب
5 ق غ نشاسته
1 فنجان شکر
1 فنجان آجیل
1 ق غ وانیل
طرز تهیه🔻
ابتدا هویج رو پوست گرفته و برش میزنیم داخل قابلمه میریزیم و یک لیتر آب اضافه کرده و هویج رو آبپز میکنیم، وقتی که هویج نرم شد آبکش کرده با گوشت کوب میکس کرده و بهش نشاسته و شکر رو اضافه و روی حرارت 5 دقیقه هم بزنید
و بعد وانیل و مغز فندق خورد شده رو اضافه و داخل ظرف پیرکس رو خیس کرده و موادمونو میریزیم و صاف میکنیم روشو و در یخچال یکروز قرار میدیم (یا در فریزر 4 ساعت) و بعد برش بزنید و در پودر نارگیل بغلتونید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای دونفر🔻
خلال بادام 1/3 پیمانه
کره 30گرم
پیاز متوسط 2عدد
گوشت 300گرم
رب 1قاشق غذاخوری
آبغوره 1قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم
زعفران به میزان زیاد🙈
طرز تهیه🔻
1_ابتدا خلال بادام را کمی با کره تفت دهید تا بوی خامی آن بلند شود.
2_پیاز را به صورت خلالی درشت خورد و سرخ کنید.
3_به پیاز سرخ شده یک قاشق رب بیافزایید و کمی تفت دهید.
4_گوشت و خلال بادام تفت داده شده و زعفران را نیز به پیاز و رب اضافه کنید،به میزان لازم آب بریزید و در قابلمه را بگذارید تا گوشت کاملا بپزد.
*از همان ابتدا اب به مقدار کافی اضافه کنید تا مجبور نشوید در حین پخت خورش آب اضافه کنید*
5_هنگامی که گوشت پخت آبغوره و نمک را اضافه کنید و صبر کنید تا آب خورش جمع شود و به اصطلاح جا بیوفتد.
6_هنگامی که خورش جا افتاد و به روغن افتاد به ازای هر نفر یک زرده تخم مرغ روی خورش قرار دهید و روی زرده ها را زعفران بریزید ،در قابلمه را بگذارید تا زرده کاملا پخته شود.
این غذای خوشمزه را با برنج میل نمایید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
_نیم کیلو سیب زمینی
_یک قاشق غذاخوری کره
_7 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
_7 قاشق غذاخوری آرد نخودچی
_یک قاشق مرباخوری بیکینگ پودر
_5 قاشق مربا غذاخوری پنیر پارمسان _ادویه جات شامل نمک آویشن پاپریکا پودر سیر پودر پیاز
طرز تهیه🔻
ابتدا سیب زمینی های آبپز شده رو با رنده ریز یا گوشت کوب برقی کاملاً پوره و له کنید سپس کره نشاسته ذرت آرد نخودچی بیکینگ پودر پنیر پارمسان نمک آویشن پاپریکا در صورت تمایل پودر سیر یا پودر پیاز هم میتونید بزنید، خوب همه مواد را با هم ترکیب کنید.داخل قیف بریزید و در روغن داغ با حرارت ملایم سرخ کنید.
در آخر بعد پخت، کمی پودر گوجه یا پاپریکا بزنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
رشته شعیریه 1 بسته
شیر عسلی 200 گرم
کره 50 گرم
خامه صبحانه 2 ق.غ
زعفران دم کرده 2 ق.غ
هل سابیده شده 1 ق.چ
گلاب در صورت تمایل 1 ق.غ
دارچین کمی
مغز دلخواه به میزان لازم.
طرز تهیه🔻
رشته ها رو خرد میکنیم و داخل تابه روی حرارت کم بین 5 تا 10 دقیقه تفت میدیم تا خامی رشته ها گرفته شه و کمی رنگش عوض بشه.
بعد کره رو اضافه میکنیم و حدود 5 دقیقه تفت میدیم و حسابی مخلوط میکنیم تا یکدست بشه.
بعد خامه،گلاب،زعفران و هل و دارچین رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.
در آخر شیر عسلی رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم تا یکدست بشه.
و به محض اینکه یکدست شد از روی شعله برمیداریم که سفت نشه.
میتونید مثل من داخل قالب بریزید و داخلش رو گردوی پودر شده بریزید.
و روش رو دوباره با رشته بپوشونید و داخل یخچال یا فریزر بذارید.
یا کف یه پیرکس کیسه فریزر بندازین و مواد رو داخلش پهن کنید و بذارید داخل یخچال و بعدم در بیارید و برش بزنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دسر_خوشمزه 🍧
✍️موادلازم:
موز١عدد،پودر ژله توت فرنگي ١عدد،پودر قند٣ق غ،گلاب٢ ق غ،خامه صبحانه ١عدد
♨️ اول ژله رو بايك ليوان آب جوش ويك ليوان آب سرد درست ميكنيم و ميذاريم يخچال تا ببنده،بعد از اينكه ژله بست با بقيه مواد همه رو باهم در مخلوط كن ميريزيم تا ميكس ويكدست بشه،سپس درظرف سرو ريخته ودوباره ميذاريم يخچال به مدت چند ساعت تا ببنده وسپس نوش جان ميكنيد😋
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تاحالا کله گیپا خوردین؟😋
یکی از خاص ترین غذاهای مردم در استان یزده، گیپا در واقع یه نوع دلمه است با سیرابی که در مناطق دیگر ایران هم درست میشه فقط با نام و مواد و ادویه متفاوت، برنج، لوبیا چشم بلبلی، پیاز ، ادویه و گوشت رو می ریزند توی سیرابی و درش رو می دوزند، بعد میندازن توی کله پاچه تا با هم آرام بپزه، البته با این همه مواد پر کالری بیشتر شبیه سوخت موشکه. 😍
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
س لااام دوستای گلم من اومدم با یک #سیبزمینی_پنیری خوشمزهه😍
مواد لازم :
سیب زمینی ۵ تا ۶ عدد
نمک
فلفل
فلفل قرمز
تخم مرغ ۲ عدد
پنیر پیتزا
روغن مایع
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک پیتزا
یه غذای سه سوته ی خفن ( میگم سه سوته چون کلا یک ساعت زمان میبره پختش)
سلام چطورین؟
شاید تا الان کیک پیتزا رو به شکل ها و رسپی های متفاوتی دیده باشین ولی پیشنهاد میکنم رسپی سریع و سه سوته ی منم امتحان کنین😋🥰
🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕
مواد لازم:
نون پیتا
گوشت چرخ کرده 300 گرم
سس کچاپ دو قاشق غ خ
مخلوط سبزیجات( نخود فرنگی و ذرت و ....)
قارچ
پنیر پیتزا
شیر و کره و آرد ( واسه سس بشامل)
🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕
اول مایه گوشتی رو آماده کردم ، یه پیاز نگینی خرد شده رو تفت دادم و گوشتم رو بهش اضافه کردم، ادویه ها و نمک و سس کچاپ بهش زدم و بعد مخلوط سبزیجات و قارچ رو اضافه کردم و یه تفت کوچولو دادم و از روی
حرارت برداشتم.
سس بشامل هم درست کردم ( دستور سس بشامل اینجاست👈🏻
و البته توی هایلایتا هم هست و آموزش دادم)
واسه کیک پیتزا شما نیاز دارین به قالب کمربندی . کف قالب کمربندی رو سس بشامل زدم و به ترتیب نون پیتا ، سس بشامل و مواد گوشتی و پنیر پیتزا ریختم و این کار رو تا پر شدن قالب تکرار کردم ( مراجعه بشه به استوری ها) لایه ی آخر هم فقط نون پیتا و سس سفید و پنیر پیتزا ریختم ( درست مثل لازانیا هست دستورش ، و طعمش هم دقیقا مثل لازانیاست)
رفت توی فر به مدت بیست دقیقه و دمای 185 درجه و در نهایت روشُ سه دقیقه گریل کردم و تااااماااام
به راحتی و با باز کردن کمربند قالب جدا میشه از قالب،
لبخندتون براه❤️
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛