بمب افسانهای
موارد مربوط به سیب زمینی پخته:
سیبزمینی: 500 تا 700 گرم (به خوبی بپزید)
تخم مرخ: 2 عدد سفیده + 1 عدد زرده
شوید: 1 قاشق چایخوری
نمک: 1 قاشق چایخوری 🦋👌😍😋
موارد مربوط به سس گوجه:
گوجه: 7 الی 8 عدد (پوره یا رنده کنید)
کره: 20 گرم
پودر سیر: 1 قاشق چایخوری
نمک: نصف قاشق چایخوری (یا بیشتر)
زمان پخت: 6 دقیقه
.
موارد مربوط به سس گوشت:
روغن: 3 قاشق غذاخوری
پیاز: 2 عدد
گوشت چرخ کرده: 300 گرم
زردچوبه: 1 قاشق چایخوری
پاپریکا: 1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
نمک: 1 قاشق چایخوری
گردو خرد شده: 7 الی 8 عدد
زرشک: 4 قاشق غذاخوری
زمان پخت: 30 دقیقه
.
بعد از تهیه هر سه مورد، دستهاتون رو خیس کنید و بمب افسانهای درست کنید. کف ظرف رو چرب کنید، اون زرده تخم مرغ اضافه رو هم روی بمب ها بمالید و داخل فر بذارید. (45 دقیقه در فر 190 درجه)
میتونید بمب هارو داخل روغن هم سرخ کنید.
به نحوه سرو دقت کنید و روی کار رو با جعفری تزیین کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تپسی کباب
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده 300 گرم
جعفری یک دسته کوچی
فلفل چهار عدد
پیاز سفید و قرمز 2 تا 3 عدد
سیر یک حبه
گوجه دو عدد برای روی کباب
بادمجان یک عدد برای زیر کباب
پول بیبر ادویه مخصوص ترکی
فلفل سیاه و نمک به مقدار لازم
برای اینکه کباب اصالتش رو حفظ کنه باید از گوشت گوسفندی به همراه چربیش و یا دنبه استفاده بشه و تمامی مواد باید با ساطور مخصوص ساطوری بشه ولی خوب من از گوشت چرخ شده مخلوط استفاده کردم و مواد رو بدلیل نداشتن ساطور در مخلوط کن ریختم
جعفری، پیاز، سیر و فلفل ها رو بعد از ساطوری یا خرد شدن کامل به گوشتتون اضافه کنید اگر آب داشت کمی آب سبزیهارو بگیرید بعد با گوشت مخلوط کنید ادویه ها رو هم بزنید و مواد را مثل ویدیو به ترتیب در ظرف قرار بدین
فر رو از قبل روشن کنید و ظرف رو به مدت 45 دقیقه در دمای 200 درجه سانتیگراد داخلش قرار بدین
طبیعتا وقتی چیزی در فر درست میشه بهتره که دائم بهش سر بزنید من هم دائم چک کردم و مواد روی کباب رو جابجا کردم تا بهتر برشته بشه اگر کبابتون آب انداخت بزارید بیشتر در فر بمونه تا کامل آب اون تبخیر شه و یک موضوع دیگه میتونید روی گاز هم این کباب تابه ای رو درست کنید و ازش لذت ببرید👨🏻🍳 .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم برای حمص خونگی🔻
2 لیوان نخود آب پز
آب یک لیمو( کمی کمتر از نصف ف چ )
1 ق م نمک
3 ق غ زیره
3 حبه سیر
3 ق س ارده
نصف استکان آبی که نخود پخته شده( اگر ندارید آب معمولی بریزید)
2 ق غ روغن زیتون
برای تزیین🔻
3 ق غ روغن زیتون
پول بیبر( فلفل قرمز)
جعفری ریز خرد شده
طرز تهیه🔻
همه مواد را داخل غذاساز ریخته و هم بزنید، سپس داخل یک بشقاب صاف پخش کنید وسطش رو کمی گود کرده با روغن زیتون و پول بیبر(فلفل قرمز پرک)وجعفری تزیین کنیداگر کباب یا گوشت داریدروش بزارید و امتحان کنید .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اگه میخواید تو خونه خیارشور درست کنید این روش هم خیلی سریعه هم خیارشور بینهایت خوشمزه و ترد میشه.
مواد لازم برای خیارشور فوری🔻
خیار قلمی و تازه
آب
نمک
سرکه
ترخون
سیر
فلفل تند
طرز تهیه🔻
با توجه به گنجایش شیشه خیارشور به ازای هر 2 لیوان آب 1 ق غ پر نمک بریزید
مخلوط آب و نمک رو روی حرارت بزارید و وقتی جوشید حرارت رو خاموش کنید و بزارید کنار تا خنک بشه
خیار رو که حتماً باید تازه و قلمی باشه داخل شیشه بچینید بعد ترخون، سیر و فلفل تند رو بزارید
بقیه خیارها رو هم روش بچینید
سرکه و آب نمک خنک شده رو اضافه کنید.
◀️ من برای یه شیشه بزرگ نصف لیوان سرکه ریختم.
◀️ دقت کنید که سرکه حتماً باید باشه وگرنه خیارها تغییر رنگ نمیدن
در شیشه که حتماً باید از جنس فلزی باشه محکم ببندید.
شیشه رو داخل یه قابلمه بزرگ بزارید و و حداقل تا 2/3 ارتفاعش آب بریزید و قابلمه رو روی حرارت بزارید
به محض اینکه شروع به جوشیدن کرد زمان بگیرید بعد از 15 تا 20 دقیقه که رنگ خیارها تغییر کرد حرارت رو خاموش کنید
◀️ اگه بیشتر بمونه خیارها پخته و نرم میشن.
بعد از چند دقیقه شیشه رو از قابلمه خارج کنید و بزارید خنک بشه
خیارشور ترد و خوشمزه مون آماده ست.
◀️ این خیارشور در واقع کنسرو شده و تا زمانیکه درش رو باز نکردید 6 ماه داخل یخچال قابل نگهداریه.
ولی بعد از اینکه درش باز شد بهتره تو یکماه مصرف بشه
◀️ حتماً خیارشور رو تو یخچال نگه دارید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کاپ_کیک_شکلات_و_گردو
تخم مرغ 2 عدد
شکر 200 گرم (تقریبا یک لیوان)
روغن مایع 100 گرم(تقریبا یک سوم لیوان)
شیر 120 گرم (نصف لیوان)
آرد سفید 225 گرم (یک و نیم لیوان)
بیکینگ پودر 4 گرم (1 ق م سر خالی)
پودر کاکائو 1 تا 2 ق غ
وانیل 1/4ق چ
گردو خرد شده به میزان دلخواه
شکلات چیپسی به میزان دلخواه
مواد به دمای محیط برسه .
تخم مرغ و شکر رو با همزن پنج دقیقه خوب زدم تا کرم رنگ و کشدار بشه . وانیل هم اضافه کردم . روعن مایع و شیر رو هم ریختم و یک دقیقه هم زدم . همزن رو کنار گذاشتم .
آرد و بیکینگ پودر و پودر کاکایو رو با هم مخلوط و سه بار الک کردم .
داخل موادم کم کم ریختم و مخلوط کردم .
داخل گردو خرد شده و چیپس شکلاتی یک قاشق آرد ریختم و مخلوط کردم . این کار بابت این هست که در همه پخش بشه و ته نشین نشه و داخل موادم ریختم .
داخل قالب مافین کپسول انداختم . از هر نوع قالب کاپ کیکی می تونید استفاده کنید . از مواد تا دو سوم قالب ریختم . روی اون ها هم کمی شکلات چیپسی و گردو ریختم .فر رو از یک ربع قبل روشن کردم و داخل فر 180 درجه ،طبقه وسط یه مدت 20 تا 25 دقیقه قرار دادم .
با این مقدار مواد برای من به این شکل حدودا 22 عدد شد .
بدون فر هم می تونید به راحتی داخل فر دست ساز درست کنید به این صورت که یک قابلمه رو روی حرارت کم قرار بدید تا گرم بشه . داخل قالب یک رینگ یا سه پایه یا سبد قرار بدید . مواد رو که داخل قالب کاپ کیک ریختید داخل یک دیس بزارید و بعد که قابلمه گرم شد . دیس همراه با قالب کاپ کیک رو روی اون رینگ یا سبد و ... قرار بدید و در قابلمه رو بزارید . اگر در خوب چفت نمیشه از دم کنی استفاده کنید . تایم بدید تایم تقریبی و حدودا چهل دقیقه زمان می بره .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شوید لوبیا پلو
برای 3 تا 4 نفر
برنج 3 پیمانه
گوشت چرخ کرده 150 گرم
پیاز 1 عدد
لوبیا چشم بلبلی نصف پیمانه
شوید خشک پودر شده به میزان لازم (ما خشک می ریزیم شما خواستین تازه بریزین)
نمک و زردچوبه و ادویه پلویی و زیره سیاه به میزان لازم .
برنج رو از قبل خیس کردم .
لوبیا رو هم از قبل خیس کردم و موقعی که خواستم بپزم آبش رو بیرون ریختم و دوباره توش آب ریختم و گذاشتم بپزه .
برنج رو آبکش کردم .
لا به لای پلو برنج سفید و لوبیا چشم بلبلی و شوید پودر شده و کمی ادویه پلویی (من آماده از عطاری می گیرم ) و (مقداری زیره سیاه کوبیده شده هم بریزین خوبه من این بار نریختم ) و گذاشتم برنج دم بکشه . همون طور که گفتم مامانم همیشه یه مقدار گردو رو کمی خرد می کرد وهمین موقع لا به لای پلو می ریخت ، واقعا خوشمزه می شد .
من کوفته قلقلی درست کردم کنار غذا . یه پیاز رو رنده کردم و آبش رو گرفتم و پیاز رو با گوشت به همراه نمک و زردچوبه مخلوط کردم ، ورز دادم و قلقلی درست کردم و بعد توی روغن سرخ کردم .
بعد از پخت برنج رو توی دیس کشیدم و کمی از پلو رو زعفرانی کردم و توی دیس برای تزیین استفاده کردم .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ته_دیگ_ماست_تخم_مرغ_زعفرانی 😋
🔸دو عدد تخم مرغ را با کمی زعفران و ماست و کمی روغن مایع و نمک و فلفل مخلوط کنید و کمی از برنج ابکش شده را با این مواد مخلوط کنید تا برنج کاملا زعفرانی و اغشته به مواد شود. سپس کف قابلمه روغن بریزید و مایه را ریخته و بقیه برنج را روی ان بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا در مدتی طولانی دم بکشد
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
39.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽فیلم طرز تهیه شیرینی نارگیلی👆🏻
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام 😊✋️
به روز مهربانی خدا خوش آمدید ☕
امروز را با خوشے شروع ڪن
مهربان باش و لبخندت را
به همه هدیه ڪن ...
خدا عاشق مهربانےست
روزتان متبرک به نگاه خدا
#صبحتون_پرانرژی_و_نشاط
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
بادمجان 4-5عدد
گوجه فرنگی 2-3عدد
مواد داخلی🔻
گوشت 300گرم
پیاز 1عدد (بزرگ)
فلفل سبز 3-4عدد
گوجه فرنگی2 عدد متوسط
سیر 2حبه
سیب زمینی 1 عدد
نمک
فلفل قرمز
فلفل سیاه
موادسس🔻
رب 1 ق غ
آب 2 لیوان
طرز تهیه🔻
وسط بادمجان ها را خلنی کرده و با شعله زیاد سرخ میکنیم و در تابه دیگری سیب زمینی های خرد شده را سرخ می کنیم برای مواد میانی گوشت را به اندازه های کوچک خرد کرده تا زمانی که آب اش گرفته شود میپزیم پیازهای خرد شده را اضافه و کمی روغن زیتون میریزیم و تفت می دهیم. سیر و فلفل سبز را اضافه تفت میدهیم، گوجه فرنگی و ادویه ها را هم اضافه میکنیم وقتی آبش را کشید شعله را خاموش میکنیم و سیب زمینی های سرخ شده را به موادمون اضافه میکنیم و موادمون و داخل بادمجان ها پر میکنیم و در ظرفمون میچینیم و سس را روش می ریزیم و داخل فر بمدت 15-20 دقیقه با 180درجه سانتیگراد میپزیم.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خب این خوشمزه ی آسون که تو ویدیو میبینید نکته ی خاصی نداره
.
هر نون که بشه تاش کرد رو میتونید استفاده کنید،نون تصلی ترتیای مکزیکیه که ارد ذرت داره
.
یکم کره استفاده کنید خوشمزه تر میشه داستان
.
زیاد پر ملات درستش نکنید چون ازش میریزه بیرون ضدحال میشه
.
هر پنیر و تاپینگ دلخواه دوس دارید میتونید استفاده کنید
.
من از سس فلفل هالوپینو برای خوشرنگ شدن نون استفاده کردم.اگه استفاده نکنید نون رنگ خودشو حفظ میکنه و جذابیتش کمتره
.
سعی کنید سریع انجامش بدید که نون خشک نشه و موقع تا شدن خرد نشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای این کیک قالب مستطیل 30×20 با دیواره ی حداقل 6سانت هست.اگر نداشتین قالب گرد بیست و پنج تا بیست و هشت خوبه. کوچکتر باشه قطعا ترک بر میداره.
♦️دما و حرارت فرها متفاوته.حتما بعد از سی و پنج دقیقه مرکز کیک را با سیخ چوبی چک کنید. اگر تمیز بیرون اومد یعنی کیک پخته است.
♦️شیر عسلی آماده تو بازار هست ولی اگر خواستین خودتون درست کنید تو گوگل دستور خونگیش زیاده و خب زمان بره درست کردنش ولی به صرفه تره
♦️موادتون هم دمای محیط باشه،تخم مرغ ها سرد نباشن.
مواد لازم🔻
آرد قنادی: 2 پ یا 250 گ
تخم مرغ:3 عدد
شیر گرم: 200 گرم یا 1 پ (گرماش در حدی باشه که انگشتتون رو نسوزونه)
شکر: 170 گرم یا سه چهارم پ
روغن: 120 گرم یا سه چهارم پ
شیر عسلی: نصف قوطی یا 7 ق غ
بکینگ پودر: 2 ق چ (10 گ)
وانیل: نصف ق چ
پودر نارگیل: 1 پ
دستور تهیه🔻
آرد رو سه بار الک کنید و بعد با بیکینگ پودر مخلوط کنید.
اول تخم مرغها را با وانیل کمی بزنید تا از لختگی در بیاد بعد شکر را اضافه کنید و 7 دقیقه هم بزنید تا کرم رنگ و حجیم بشه.
روغن را اضافه کنید و کمی هم بزنید و بعد شیر گرم را اضافه کنید.من چند قطره اسانس نارگیل هم زدم، میتونید به جاش کمی گلاب بزنید.
حالا آرد و بیکینگ پودر را طی چند مرحله اضافه کردم و با لیسک با مایع کیکم مخلوط کردم.
کف قالب را کاغذ روغنی بذارین و مایع کیک را بریزین داخلش. چندبار به سطح کار بکوبید تا حبابهای اضافی خارج بشه.
روشهای پخت🔻
💫در سولاردام: پیش گرمایش 165 درجه و بعد روی سه پایه کوتاه با کانوکشن 165 درجه به مدت 45 دقیقه بپزید.برای جلوگیری از برشتگی زیاد سطح کیک میتونید بعد از سی دقیقه روی قالب یه ورق فویل بذارین و بعد ادامه پخت.
💫در فر_برقی و توستر : از یک ربع قبل روی دمای 170 درجه گرم بشه و بعد در طبقه وسط با دمای 170 درجه حدود 45 دقیقه بپزید.
💫فر_گازی : با دمای 180 درجه پخت بشه.
♦️تو مدتی که کیکتون داره میپزه مواد رویه رو آماده کنید.
پودر نارگیل را داخل تابه نچسب روی حرارت ملایم حدود 10 دقیقه تفت بدید تا طلایی بشه.
حواستون باشه نسوزه. دائم باید زیر و رو بشه و هم بزنید. وقتی کیکتون پخت همونجوری تا داغه شیر عسلی رو بریزین روی سطحش و با پالت صاف کنید و بعد کل پودر نارگیل را روی کیک بریزین و یکدست پخش کنید.
بذارین یکساعت خنک بشه و بعد برش بدین، عجله نکنید تو برش زدن.
در آخر با پودر پسته و گل محمدی تزئینش کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این شیرینی طعم عالی و خمیر فوق العاده راحتی داره😍
بدون همزن👌
بدون کره👌
بدون استراحت👌
شیرینی طرح دار پلنگی
200 گرم آرد سفید
76 گرم پودر قند
48 گرم روغن مایع
تخم مرغ: 28 گرم زرده و 20 گرم سفیده
بکینگ پودر1 ق چ
وانیل
یک پینچ نمک
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
در ظرفی زرده + سفیده + پودر قند + نمک و وانیل را ریخته و با قاشق خوب مخلوط کنید.سپس روغن را بریزید.
آرد و بکینگ پودر را مخلوط و الک کنید، و طی چندین مرحله اضافه و با لیسک یا دست مخلوط کنید.
در ظرف کوچکی یک سوم ق چ نسکافه و یک چهارم ق چ سرخالی آب داغ را مخلوط و بگذارید به دمای محیط برسد.
30 گرم از خمیر را جدا کرده و محلول نسکافه را اضافه کنید + یه ذره پودر کاکائو و حدود 1 ق چ آرد و مخلوط نمایید.(اگر خمیر چسبنده بود آرد بیشتری بریزید).
30 گرم دیگر از خمیر را جدا کرده و دو سوم ق چ پودر کاکائوی دارک و چند قطره شیر بریزید و خمیر را یکدست کنید.
از خمیر نسکافه ای رول باریکی درست کنید.
خمیر کاکائویی را پهن و خمیر رول شده را وسط آن قرار دهید و یک دور بپیچید (اضافه خمیر کاکائویی را با پیتزابر ببرید).
با چاقو مطابق تصویر این رول را برش های نازک دهید.
حالا خمیر سفید را بین دو نایلون به ضخامت حدود 4 میل باز کنید. از خمیر برش خورده با فاصله روی آن قرار دهید.روی آن نایلون کشیده و چند بار وردنه بکشید. سپس کاتر دلخواه بزنید.(به تصاویر دقت کنید).مسلما خمیر شما از 4 میل نازک تر خواهد شد (در حد 2 تا 3 میل)
بیسکویت های کاتر خورده را به سینی فر که فویل یا کاغذ روغنی انداخته و با برس چرب کرده اید منتقل کرده در فر گرم شده با دمای 180 درجه حدود 12 تا 15 دقیقه بپزید تا زیر آنها کمی طلایی شود.#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یعنی اسونتر از این کیک خوش بافت تر و خوشمزه تر نداریم نگردید که نیست بریم درست کنیم
💜10قاشق غذاخوری آرد
💜10قاشق شکر
💜8قاشق روغن
💜8قاشق شیر
💜دو عدد تخممرغ
💜نصف قاشق چایخوری وانیل
💜دو قاشق چایخوری بکینگ پودر
همه مواد و با هم مخلوط میکنیم به صورت دورانی هم میزنیم تا مایه لطیفی بدست بیاد و دونه های شکر توش احساس نشه مایه کیکمون امادس🤭🤭همینه که میگم سه سوتس
تابه رو چرب میکنیم شعله پخش کن رو میذاریم خوب گرم بشه مایه کیک رو داخل تابه میریزیم دمکنی میذاریم به مدت 35دقیقه با شعله ملایم تا کیک پخته بشه ممکنه بیشتر ازین هم طول بکشه بعد از 35دقیقه با خلال چک میکنیم
سس شکلات فوری
این سس شکلات عاااااالیه عاشقش میشید تا یک ماهم داخل یخچال قابل استفادس
💜1و1/3لیوان شیر
💜یک قاشق غذاخوری سرخالی آرد
💜دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو
💜دو قاشق روغن یا کره
💜نصف لیوان شکر
💜نوک قاشق چایخوری وانیل
آرد و پودر کاکائو رو الک میکنیم به شیر اضافه میکنیم و تند تند هم میزنیم تا آرد گلوله نشه یکبار هم صاف میکنیم میریزیم توی تابه روی شعله متوسط خیلی کم نباشه کمی که ولرم شد شکر رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا غلیظ بشه تقریبا ده دقیقه طول میکشه در آخر بهش روغن جهت براق شدن اضافه میکنیم و وقتی غلیظ شد شعله رو خاموش میکنیم و وانیل رو اضافه میکنیم وقتی از حرارت افتاده روی کیک میریزیم هم کیک هم سس شکلات نباید خیلی داغ باشن درست کنید و لذت ببرید من روی کیک رو سس شکلات ریختم و با شکلات سفید رنده شده و موز تزیین کردم😘😘😘😘
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛