eitaa logo
آشپزی خاص
96.8هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.2هزار ویدیو
67 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‍ سلام 😊✋️ به روز مهربانی خدا خوش آمدید ☕ امروز را با خوشے شروع ڪن مهربان باش و لبخندت را به همه هدیه ڪن ... خدا عاشق مهربانےست روزتان متبرک به نگاه خدا ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 بادمجان 4-5عدد گوجه فرنگی 2-3عدد مواد داخلی🔻 گوشت 300گرم پیاز 1عدد (بزرگ) فلفل سبز 3-4عدد گوجه فرنگی2 عدد متوسط سیر 2حبه سیب زمینی 1 عدد نمک فلفل قرمز فلفل سیاه موادسس🔻 رب 1 ق غ آب 2 لیوان طرز تهیه🔻 وسط بادمجان ها را خلنی کرده و با شعله زیاد سرخ میکنیم و در تابه دیگری سیب زمینی های خرد شده را سرخ می کنیم برای مواد میانی گوشت را به اندازه های کوچک خرد کرده تا زمانی که آب اش گرفته شود میپزیم پیازهای خرد شده را اضافه و کمی روغن زیتون میریزیم و تفت می دهیم. سیر و فلفل سبز را اضافه تفت میدهیم، گوجه فرنگی و ادویه ها را هم اضافه میکنیم وقتی آبش را کشید شعله را خاموش میکنیم و سیب زمینی های سرخ شده را به موادمون اضافه میکنیم و موادمون و داخل بادمجان ها پر میکنیم و در ظرفمون میچینیم و سس را روش می ریزیم و داخل فر بمدت 15-20 دقیقه با 180درجه سانتیگراد میپزیم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خب این خوشمزه ی آسون که تو ویدیو میبینید نکته ی خاصی نداره . هر نون که بشه تاش کرد رو میتونید استفاده کنید،نون تصلی ترتیای مکزیکیه که ارد ذرت داره . یکم کره استفاده کنید خوشمزه تر میشه داستان . زیاد پر ملات درستش نکنید چون ازش میریزه بیرون ضدحال میشه . هر پنیر و تاپینگ دلخواه دوس دارید میتونید استفاده کنید . من از سس فلفل هالوپینو برای خوشرنگ شدن نون استفاده کردم.اگه استفاده نکنید نون رنگ خودشو حفظ میکنه و جذابیتش کمتره . سعی کنید سریع انجامش بدید که نون خشک نشه و موقع تا شدن خرد نشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای این کیک قالب مستطیل 30×20 با دیواره ی حداقل 6سانت هست.اگر نداشتین قالب گرد بیست و پنج تا بیست و هشت خوبه. کوچکتر باشه قطعا ترک بر میداره. ♦️دما و حرارت فرها متفاوته.حتما بعد از سی و پنج دقیقه مرکز کیک را با سیخ چوبی چک کنید. اگر تمیز بیرون اومد یعنی کیک پخته است. ♦️شیر عسلی آماده تو بازار هست ولی اگر خواستین خودتون درست کنید تو گوگل دستور خونگیش زیاده و خب زمان بره درست کردنش ولی به صرفه تره ♦️موادتون هم دمای محیط باشه،تخم مرغ ها سرد نباشن. مواد لازم🔻 آرد قنادی: 2 پ یا 250 گ تخم مرغ:3 عدد شیر گرم: 200 گرم یا 1 پ (گرماش در حدی باشه که انگشتتون رو نسوزونه) شکر: 170 گرم یا سه چهارم پ روغن: 120 گرم یا سه چهارم پ شیر عسلی: نصف قوطی یا 7 ق غ بکینگ پودر: 2 ق چ (10 گ) وانیل: نصف ق چ پودر نارگیل: 1 پ دستور تهیه🔻 آرد رو سه بار الک کنید و بعد با بیکینگ پودر مخلوط کنید. اول تخم مرغها را با وانیل کمی بزنید تا از لختگی در بیاد بعد شکر را اضافه کنید و 7 دقیقه هم بزنید تا کرم رنگ و حجیم بشه. روغن را اضافه کنید و کمی هم بزنید و بعد شیر گرم را اضافه کنید.من چند قطره اسانس نارگیل هم زدم، میتونید به جاش کمی گلاب بزنید. حالا آرد و بیکینگ پودر را طی چند مرحله اضافه کردم و با لیسک با مایع کیکم مخلوط کردم. کف قالب را کاغذ روغنی بذارین و مایع کیک را بریزین داخلش. چندبار به سطح کار بکوبید تا حبابهای اضافی خارج بشه. روشهای پخت🔻 💫در سولاردام: پیش گرمایش 165 درجه و بعد روی سه پایه کوتاه با کانوکشن 165 درجه به مدت 45 دقیقه بپزید.برای جلوگیری از برشتگی زیاد سطح کیک میتونید بعد از سی دقیقه روی قالب یه ورق فویل بذارین و بعد ادامه پخت. 💫در فر_برقی و توستر : از یک ربع قبل روی دمای 170 درجه گرم بشه و بعد در طبقه وسط با دمای 170 درجه حدود 45 دقیقه بپزید. 💫فر‌_گازی : با دمای 180 درجه پخت بشه. ♦️تو مدتی که کیکتون داره میپزه مواد رویه رو آماده کنید. پودر نارگیل را داخل تابه نچسب روی حرارت ملایم حدود 10 دقیقه تفت بدید تا طلایی بشه. حواستون باشه نسوزه. دائم باید زیر و رو بشه و هم بزنید. وقتی کیکتون پخت همونجوری تا داغه شیر عسلی رو بریزین روی سطحش و با پالت صاف کنید و بعد کل پودر نارگیل را روی کیک بریزین و یکدست پخش کنید. بذارین یکساعت خنک بشه و بعد برش بدین، عجله نکنید تو برش زدن. در آخر با پودر پسته و گل محمدی تزئینش کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این شیرینی طعم عالی و خمیر فوق العاده راحتی داره😍 بدون همزن👌 بدون کره👌 بدون استراحت👌 شیرینی طرح دار پلنگی 200 گرم آرد سفید 76 گرم پودر قند 48 گرم روغن مایع تخم مرغ: 28 گرم زرده و 20 گرم سفیده بکینگ پودر1 ق چ وانیل یک پینچ نمک ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
در ظرفی زرده + سفیده + پودر قند + نمک و وانیل را ریخته و با قاشق خوب مخلوط کنید.سپس روغن را بریزید. آرد و بکینگ پودر را مخلوط و الک کنید، و طی چندین مرحله اضافه و با لیسک یا دست مخلوط کنید. در ظرف کوچکی یک سوم ق چ نسکافه و یک چهارم ق چ سرخالی آب داغ را مخلوط و بگذارید به دمای محیط برسد. 30 گرم از خمیر را جدا کرده و محلول نسکافه را اضافه کنید + یه ذره پودر کاکائو و حدود 1 ق چ آرد و مخلوط نمایید.(اگر خمیر چسبنده بود آرد بیشتری بریزید). 30 گرم دیگر از خمیر را جدا کرده و دو سوم ق چ پودر کاکائوی دارک و چند قطره شیر بریزید و خمیر را یکدست کنید. از خمیر نسکافه ای رول باریکی درست کنید. خمیر کاکائویی را پهن و خمیر رول شده را وسط آن قرار دهید و یک دور بپیچید (اضافه خمیر کاکائویی را با پیتزابر ببرید). با چاقو مطابق تصویر این رول را برش های نازک دهید. حالا خمیر سفید را بین دو نایلون به ضخامت حدود 4 میل باز کنید. از خمیر برش خورده با فاصله روی آن قرار دهید.روی آن نایلون کشیده و چند بار وردنه بکشید. سپس کاتر دلخواه بزنید.(به تصاویر دقت کنید).مسلما خمیر شما از 4 میل نازک تر خواهد شد (در حد 2 تا 3 میل) بیسکویت های کاتر خورده را به سینی فر که فویل یا کاغذ روغنی انداخته و با برس چرب کرده اید منتقل کرده در فر گرم شده با دمای 180 درجه حدود 12 تا 15 دقیقه بپزید تا زیر آنها کمی طلایی شود. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یعنی اسونتر از این کیک خوش بافت تر و خوشمزه تر نداریم نگردید که نیست بریم درست کنیم 💜10قاشق غذاخوری آرد 💜10قاشق شکر 💜8قاشق روغن 💜8قاشق شیر 💜دو عدد تخم‌مرغ 💜نصف قاشق چایخوری وانیل 💜دو قاشق چایخوری بکینگ پودر همه مواد و با هم مخلوط میکنیم به صورت دورانی هم می‌زنیم تا مایه لطیفی بدست بیاد و دونه های شکر توش احساس نشه مایه کیکمون امادس🤭🤭همینه که میگم سه سوتس تابه رو چرب میکنیم شعله پخش کن رو میذاریم خوب گرم بشه مایه کیک رو داخل تابه میریزیم دمکنی میذاریم به مدت 35دقیقه با شعله ملایم تا کیک پخته بشه ممکنه بیشتر ازین هم طول بکشه بعد از 35دقیقه با خلال چک میکنیم سس شکلات فوری این سس شکلات عاااااالیه عاشقش می‌شید تا یک ماهم داخل یخچال قابل استفادس 💜1و1/3لیوان شیر 💜یک قاشق غذاخوری سرخالی آرد 💜دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو 💜دو قاشق روغن یا کره 💜نصف لیوان شکر 💜نوک قاشق چایخوری وانیل آرد و پودر کاکائو رو الک میکنیم به شیر اضافه میکنیم و تند تند هم می‌زنیم تا آرد گلوله نشه یکبار هم صاف میکنیم میریزیم توی تابه روی شعله متوسط خیلی کم نباشه کمی که ولرم شد شکر رو اضافه میکنیم و هم می‌زنیم تا غلیظ بشه تقریبا ده دقیقه طول می‌کشه در آخر بهش روغن جهت براق شدن اضافه میکنیم و وقتی غلیظ شد شعله رو خاموش میکنیم و وانیل رو اضافه میکنیم وقتی از حرارت افتاده روی کیک میریزیم هم کیک هم سس شکلات نباید خیلی داغ باشن درست کنید و لذت ببرید من روی کیک رو سس شکلات ریختم و با شکلات سفید رنده شده و موز تزیین کردم😘😘😘😘 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شکلات پاستیلی نکات مهم :👇 اول شکلات تخته ای هر طعمی فرقی نمیکنه بن ماری کنید روی بخار کتری بعد داخل قالب سلیکونی بریزید قالب رو برگردونید تا شکلات اضافه خارج بشه و دورتادور قالب شکلاتی بشه داخل یخچال بگدارید شکلات که سفت شد پاستیل که کمی از حرارت افتاده رو داخلش بریزید سر قالب خالی باشه بعد پاستیل کمی که خودشو بست روش دوباره شکلات بریزید داخل یخچال بگدارید و بعد که شکلات بست برش گردونید. نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تاحالا کبه امتحان کردین اونم با سیب زمینی یعنی محشره ترد وخوشمزه قول میدم کل اعضای خانواده عاشقش بشین مواد لازم ..... سیب زمینی متوسط پنج عددیا نیم کیلو اردسوخاری ریز ترجیحاطعم دار حدودیک لیوان یه بند انگشت سرخالی نمک وفلفل سیاه و ادویه مخلوط به میزان دلخواه نشاسته ذرت یک قاشق غذاخوری قابل حذفه ولی باعث تردی کبه می شه مواد میانی ... پیاز وگوشت وادویه جات طرز تهیه..... سیب زمینی را ابپز کرده رنده کنبد با ادویه جات ونشاسته ذرت وارد سوخاری خوب ورز بدین تا یکدست بشه مواد میانی..... پیاز را با کمی روغن تفت داده سبک که شد گوشت چرخی را اضافه وتفت دهید نمک وفلفل سیاه وادویه دلخواه بزنید یه تفت کوچولو بخوره کافیه موادتون را زیاد چرب نکنید ادامه کار......گلوله ای از مواد برداشته ودست را کمی با اب مرطوب کنید وبا انگشت اشاره توی خمیر را باز کنید از مواد میانی توی خمیر بذارید وبه وسیله انگشت اشاره وشست دوطرف خمیر را جمع وبهش شکل بدین طوریکه حالت تیزی پیدا بکنه نکته..... اگر ترک روی کبه ایجاد شد با مرطوب کردن دستتون صاف کتید همه کبه ها را که درست کردین نیم ساعت فریز کتید ودر روغن داغ وکمی شناور سرخ کنید یه طرفش سرخ شد برگردونید تا طرف دیگه هم سرخ بشه اگر واستون نوع اول کبه درست کردنش سخت بود نوع دوم درست کنید که همه چی توی فیلم واضح است بعد سره کردن روی دستمال اشپزخونه بذارید تا روغن اضافه اش گرفته بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تخم مرغ 1 عدد ڪره یا روغن جامد 50 گرم (حدودا 2 ق غ) ماست 50 گرم ( حدودا 2 ق غ) آرد سفید تقریبا 200 گرم ( تقریبا یک و یک سوم لیوان) بیڪینگ پودر 4 گرم ( 1 تا 1.5 ق چ) شربت بار 20 گرم ( 1 تا 2 ق غ) برای شهد : شڪر 2 لیوان آب 1 لیوان گلاب یک چهارم لیوان، جوهر لیمو 1/4 ق چ( یا آب لیمو 1 ق م) زعفران به میزان لازم گلوڪز ( گلوڪز در لوازم قنادے فروشے ها هست باعث شفافیت شهد و خوب قوام اومدنش میشه و همچنین باعث ترد شدن زولبیا و بامیه و گوش فیل و ... میشه) 1 ق م براے تهیه شهد(شربت) : شڪر و آب رو داخل ظرفے ریختم و گذاشتم روے حرارت ملایم . اصلا قاشق بهش نزدم تا شڪر بجوشه و بعد بهش جوهر لیمو و گلوڪز ( گلوڪز بودنے خیلے خوبه اگر ندارید میشه ولے واقعا ڪیفیت با گلوڪز یک چیز دیگه است )رو اضافه ڪردم . حدودا 10 الے 15 دقیقه موند ، دیواره هاے قابلمه هم ڪه شڪرک مے زد رو با قلمو ڪه آغشته به اب لیمو بود پاک ڪردم و در اواخر بهش زعفران و گلاب رو اضافه ڪردم . شربت قوام ڪافے داشت از حرارت برداشتم. برای خمیر: مواد به دماے محیط برسه .تخم مرغ و شربت بار ( همون شربتے ڪه اولش درست ڪردم)و ڪره نرم رو داخل طرفے ریختم . داخل ماست بیڪینگ پودر ریختم و حالت ڪفے میشه این نشان دهنده سالم بودن بیڪینگ پودر هستش و داخلش ریختم و مخلوط ڪردم . آرد الک شده رو هم ڪم ڪم داخلش ریختم . میزان آرد تقریبے هستش . خمیر نرمے به دست میاد . داخل ڪیسه فریزر در محیط نزدیک دو ساعت استراحت قرار دادم . بعد خمیر رو با وردنه باز ڪردم . قطر خمیر نه خیلے نازک و نه خیلے ڪلفت باشه . هر طرح و شڪلے مے تونید برش بدبد . من به شول لوزے برش دادم . داخل ظرفے روغن ریختم و ردے حرارت ملایم قرار دادم تا داغ بشه و از خمیر داخلش انداختم و سرخ ڪردن ڪامل و خوب سرخ بشه . بعد گوش فیل ها رو ڪه همون طور گرم هست از روغن بیرون آوردم و بلافاصله داخل شربتے ڪه خنک هست انداختم . اینڪه چه قدر توے شربت بمونه بستگے به خودتون داره چه قدر شیرین دوست داشته باشید و بعد از شربت خارج ڪردم . حدودا هم نزدیک 600 ، 700 گرم گوش فیل داریم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
چرا این قدر این کیک های شکلاتی خوشمزن . 😂 ترکیب قهوه و یا نسکافه با پودر کاکائو رو موکا میگن . اندازه به لیوان رو انتهای کپشن ببینید اما کاملا تقریبی . . تخم مرغ 3 عدد شکر 200 گرم شیر 200 میلی روغن مایع 130 میلی پودر کاکائو 15 گرم (رنکش بستگی به تیرگی و روشنی پودر کاکائوتون داره ) آرد سفید 300 گرم وانیل نوک قاشق بیکینگ پودر 6 گرم پودر نسکافه یا قهوه 10 گرم (من از کافی میکس استفاده کردم اگر از قهوه بخواین می تونید کمترش هم کنید) شیر رو گرم کردم پودر نسکافه یا قهوه رو بهش اضافه کردم و حل کردم و گذاشتم توی محیط که خنک بشه . تخم مرغ ها رو همراه با شکر و وانیل با همزن برقی 5 دقیقه خوب زدم . (میزان شکر رو می تونید کمی بیشتر بریزید این میزان شیرینی ملایم و کم شیرین هست ) پودر کاکائو رو به روغن اضافه کردم و مخلوط کردم و به تدریج به مواد اضافه کردم و یک دقیقه با همزن زدم . مخلوط شیر و نسکافه رو هم اضافه کردم و کمی هم زدم . آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط و الک کردم و به تدریج به مواد اضافه و با قاشق یا لیسک مخلوط کردم . قالب مورد نظر ( قطر قالب من 23 سانت هست و هر قالبی که قابلیت حرارت دیدن داشته باشد می شود .) رو کمی چرب کردم . چرب کردن قالب با روغن جدا کننده : 50 گرم روغن جامد یا کره رو همراه با 50 گرم روغن مایع و 50 گرم آرد سفید مخلوط و با همزن 5 الی 6 دقیقه زده . مخلوط حاصله رو در طرف درب دار در یخچال نگه داری کنید. مواد رو داخل قالب ریختم و در فر از پیش گرم شده با حرارت 180 درجه به مدت 50 دقیقه قرار دادم . بعد از پخت و کمی خنک شدن از قالب خارج کردم . روش گاناش ریختم . برای گاناش 50 گرم خامه صبحانه (قنادی) داخل ظرفی ریختم و روی حرارت غیر مستقیم (بخار کتری) قرار دادم وقتی گرم شد ، 50 گرم شکلات تخته ای خرد شده رو اضافه کردم و بعد از مخلوط شدن از حرارت برداشتم . کمی که از حرارت افتاد روی کیک ریختم . 🔴اندازه ها کاملا تقریبی و تضمینی ندارد . شکر حدودا یک لیوان شیر کمتر از یک لیوان روعن نصف لیوان پودر کاکائو 4 ق غ آرد 2 لیوان بیکینگ پودر 1 ق م پودر نسکافه 1 ق غ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
😋❤️😋❤️😋❤️ مواد لازم: برنج: 4 پیمانه باقلا تازه: 2-1 پیمانه سبزی پلویی یا شوید خشک : 1/2 پیمانه ماهیچه گوسفندی: 1 کیلوگرم پیاز: 600 گرم سیر: 3 حبه برگ بو: 2 برگ چوب دارچین: 2 عدد زعفران دم کرده، نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم طرز تهیه: پیاز ها را خلالی ریز می کنیم. نصف پیاز ها را با روغن تفت داده بعد کمی سبک شدن ماهیچه ها را اضافه می کنیم و تفت می دهیم بعد تغییر رنگ ماهیچه ها، حبه های سیر، بقیه پیاز خلالی، برگ بو، دارچین، فلفل سیاه و زعفران دم کرده را اضافه می کنیم، بدون هم زدن مواد درب ماهیتابه را قرار داده و شعله را کم می کنیم، بعد از حدود سه تا چهار ساعت که ماهیچه ها پخت نمک را اضافه می کنیم. برای باقلا پلو، داخل آب جوش برنج و باقلا ریخته و بعد آبکش کردن داخل قابلمه، همراه با ته دیگ نان برنج، باقلا و سبزی پلویی را اضافه کرده، با یک لیوان آب و روغن برای یک ساعت برنج را دم می کنیم. نوش جان😄😍 نکات: برای پخت ماهیچه به این روش نیاز به اضافه کردن آب نیست، پیاز ها آب انداخته و با آب خود پیاز ماهیچه ها می پزند. مقدار پیاز را زیاد نکنید وگرنه گوشت شما طعم شیرین پیدا می کند. به ماهیچه برای ادویه زردچوبه اضافه نکنید وگرنه طعم آبگوشت خواهید داشت!! سعی کنید بجای پودردارچین چوب دارچین اضافه کنید، پودردارچین رنگ غذا رو سیاه می کنه. نمک را حتما بعد پخت گوشت اضافه کنید. پیاز و آب آن بعنوان سس در کنار این غذا سرو می شود، در صورت نیاز می توانید کمی رب گوجه را با کره و پودرسیر تفت دهید و بعنوان سس استفاده کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
با این مقدار حدودا نزدیک 30 تا شکلات میشه . . کره بادام زمینی 25 گرم (1 ق غ سر خالی) کره 15 گرم (1 ق م) پودر قند 15 گرم (1 ق غ سر خالی) بیسکویت ساده پودر شده 20 گرم (4 تا 5 عدد پتی بور) شکلات تخته ای 250 گرم مغز فندق ، گردو و ... به دلخواه کره و کره بادام زمینی رو روی حرارت قرار دادم تا آب بشه بعد بهش پودر قند اضافه کردم و مخلوط کردم و بعد بیسکویت پودر شده رو ریختم و مخلوط کردم تا حالت خمیری پیدا کنه . و بعد از حرارت برداشتم . برای آب کردن شکلات به روش بن ماری . حتما ظرفی که انتخاب می کنبن شکلات رو بریزین تمیز و خشک باشه ، حا داره باشه ، کم عمق نباشه . ظرف استیل که باشه عالیه . توش اصلا اب و یا بخار اب نره ، که اگه بره شکلاتتون سفت میشه و آب نمیشه . خیلی راحت و ساده است شکلات رو خرد کردم داخل ظرفی ریختم و گذاشتم روی بخار کتری (روش بن ماری) تا وقتی که آب بشه و بعد یکی دو قاشق روغن مایع ریختم و مخلوط کردم و از حرارت برداشتم . داخل قالب دلخواهم یه کم شکلات آب شده ریختم حرکت دورانی انجام دادم تا دیوار های قالب رو هم بگیره . به اندازه یک نخود از موادم گوله کردم و داخلش قرار دادم کنارش هم فندق رو نصف کردم و گذاشتم و دوباره روش شکلات آب شده ریختم و تا قالب پر بشه . داخل یخچال حدودا نیم تا یک ساعت قرار دادم و بعد از قالب بیرون آوردم . نکات : جای کره بادام زمینی می تونین کره بریزین . مزه کره بادام زمینی توش حس میشه و به نطرم که خیلی هم عالی ترش می کنه . بیسکوییتی که می خواید استفاده کنین هر نوع میشه فقط شیرین و مزه دار نباشه ساده باشه . این قالب های ریز سیلیکونی رو می تونید از لوازم قنادی فروشی ها و پلاسکو فروشی ها بخرید . می تونید فقط داخلش مغزهای فندق و گردو و نخود و هر چی دوست دارین بزارین و از این موادی که گفتم توی دستور هم نزارین و یا بالاعکس از این مواد بزارین و مغزی نزارین دل به خواهیه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: آب ولرم نصف لیوان شیر ولرم نصف لیوان پودر خمیر مایه یک ق غ روغن مایع 3 ق غ شکر 1 ق غ نمک 1 ق م آرد 3 لیوان(کم کم اضافه کنید) مواد داخل رول: پنیر پیتزا رنده شده فلفل قرمز قلمی ریز خرد شده یک عدد(یا 1/4 فلفل دلمه ای قرمز ریز خرد شده) فلفل سبز قلمی ریز خرد شده(یا فلفل سبز دلمه ای ریز خرد شده) سوجوک یا سوسیس برای رو مال رول: مخلوط یک عدد زرده تخم مرغ با یک قاشق شیر طرز تهیه: داخل شیر ولرم مایه خمیر و شکر اضافه کنید و روشو با یک ظرف بپوشونید و ده دقیقه بزارید تا مخمر عمل کنه.بقیه مواد رو به ترکیب بالا اضافه کنید و خمیر رو ورز بدید(آرد تا زمانی اضافه کنید تا خمیر به دست نچسبه)،خمیر رو صد بار داخل ظرف از بالا به پایین بندازید.روی خمیر رو بپوشونید و نیم ساعت استراحت بدید.خمیر رو به شکل چهارگوش با وردنه باز کنید.(سطح رو کمی آرد بپاشید) روی خمیر ابتدا پنیر،و بعد سایر مواد رو بریزید و رول کنید.به اندازه دو بند انگشت به شکل تصویر برش بزنید و روی سینی فر چرب شده بچینید. روی رول های برش خوردرو با دست کمی فشار بدید.روی خمیرهای برش خرده پارچه تمیز بکشید و 15 دقیقه دیگه استراحت بدید. روی خمیر رو زرده تخم مرغ بزنید و داخل فر از قبل گرم شده با درجه180 به مدت حدودا 25-35 دقیقه تا زمانیکه روش طلایی شه بپزید.نوش جان😋 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛