#بيسكويت_بدون_فر
اين بيسكويت هارو قبلا شكلاتي درست كردم و باگاناش غليظ سرو كردم خيلي طعمش عالي بود. اينبار پودر كاكائو رو حذف كردم و به همون اندازه ارد ريختم. دستور خيلي راحته و البته بيسكويت ها هم ترد و خوشمزه
كره١٢٥گرم
روغن مايع ١ق غ خ
پودر كاكائو٢ق غ خ
تخم مرغ١عدد
وانيل كمي
پودر قند نصف پيمانه
آرد به ميزان لازم (من ٢پيمانه الك شده استفاده كردم)
كره نرم شده رو با پودر قند مخلوط كرده و كاملا هم ميزنيم سپس روغن مايع و تخم مرغ و وانيل رو اضافه كرده ومخلوط ميكنيم همچنين پودر كاكائو رو نيز داخل مواد الك كرده و شروع ميكنيم به اضافه كردن آرد . ارد رو كم كم اضافه كرده و با دست خمير رو مخلوط كرده ، وقتي خمير لطيفي بدست امد ديگه ارد رواضافه نميكنيم .به مدت نيم ساعت به خمير استراحت داده سپس با استفاده از وردنه خمير رو باز كرده و كاتر ميزنيم .
بيسكويت هارو روي يه سيني كه كاغذ روغني داخلش پهن شده ميزاريم و سيني رو داخل قابلمه ي از قبل گرم شده قراره داده و درب قابلمه رو ميزاريم . داخل قابلمه حتما يه پايه(سه پايه فلزي،رينگ،كاتر....) قرار داده تا سيني به كف قابلمه تماس نداشته باشه.زير قابلمه هم شعله پخش كن ميزاريم. روي درب قابلمه حتما دم كني ميزاريم و اينكه من از بزرگترين شعله ي اجاق استفاده كردم ،البته شعله رو كم كم كردم، و اينكه بيسكويتهارو به مدت ١٥دقيقه نهايتاً ٢٠ دقيقه ميپزيم ...پس از سرد شدن ميتونيد با گاناش يا باتركريم شكلاتي سرو كنيد با چاي خيلي عالي ميشه. . ميتونيد بيسكويت هارو داخل فر از قبل گرم شده١٦٠درجه ،بمدت ١٠-١٢دقيقه بپزيد .البته حتما چك كنيد كه سفت نشن. نوش جان
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
🔷 #حلوای_کرم_کارامل
شیر ۴ لیوان
کرم کارامل دو بسته
نشاسته ذرت ۳ قاشق غذاخوری
گلاب دو قاشق غذاخوری
اسانس وانیل یا هل کمی
نشاسته و کرم کارامل رو به همراه شیر خوب هم زده
و روی حرارت گذاشته تا خوب غلیظ شود هیچ شکری
به حلوا اضافه نمیکنیم چون کارامل به اندازه کافی شکر داره
سپس گلاب و اسانس وانیل رو اضافه کرده
و زیر اون رو خاموش میکنیم
کمی از کارامل رو ته ظرف کشیده و حلوا رو در ظرف مورد نظر ریخته و در یخچال گذاشته بعد دو ساعتی که کامل سفت شد برش میزنیم.
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
باقلوا چیز کیک
✔️مواد اولیه:
60 گرم (1/3 پیمانه) بادام تست شده
کره ذوب شده برای چرب کردن
55 گرم (1/3 پیمانه) فندق خام بو داده شده
40 گرم (1/4 پیمانه ) گردو خرد شده
1/2 قاشق چای خوری دارچین
پنیر خامه ای هم دمای اتاق 500گرم
خامه ترش 300 گرم
155 گرم (3/4 پیمانه) شکر پودرشده
3 تخم مرغ هم دمای اتاق
1 قاشق چای خوری عصاره وانیل
10 ورق خمیر فیلو
کره 110 گرم
✔️مواد لازم برای تهیه ی شربت ( سیروپ)
100 گرم (1/2 پیمانه) پودر شکر
160 میلی لیتر (2/3 پیمانه) آب
125 میلی لیتر (1/2 پیمانه) عسل
1 عدد چوب دارچین
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
#مرحله1
فر را به دمای 180 درجه سانتی گراد برسانید. بادام را در یک سینی فر برای 5-8 دقیقه تست کنید.
#مرحله2
در همین حال، برای درست کردن شربت عسل،
پودر شکر، آب و عسل و دارچین را در یک ظرف بر روی حرارت متوسط تا پودرشکر حل شود.
زمانی که بجوش آمد شربت را بدون هم زدن به مدت 15 دقیقه تا زمانی که شربت کمی غلیظ شود حرارت می دهیم.چوب دارچین را از شربت خارج کرده سپس شربت را کنار گذاشتن تا خنک شود.
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
#مرحله3
دمای فر را تا 160 درجه سانتیگراد کاهش دهید. قالب کمربندی 22 سانتیمتر باز کنید و کمربند را باز کنید سپس با قلمو کف قالب را با کره چرب کنید. کف قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید سپس دیواره قالب رو هم کاغذ روغنی بگذارید سپس کمربند را ببندید.
.
#مرحله4
بادام و فندق را در یک خرد کن ریخته بعد از آنکه که ریز خرد شد دستگاه را خاموش کنید به یک کاسه بزرگ منتقل کنید. گردو و دارچین را مخلوط کنید. شربت عسل 60 میلی لیتر (1/4 فنجان) را به مخلوط مغزها اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب شود.
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
#مرحله5
پنیر خامه ای، خامه ترش و شکر را در ظرف تمیز ریخته و با همزن میزنید تا صاف شود.
تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و تا زمانی که ترکیب شود،مخلوط کنید .
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
#مرحله6
فیلو را روی یک سطح کار تمیز قرار دهید. با یک پارچه مرطوب روی فمیر را بپوشانید. با برس 1 ورق فیو را با کمی از کره ذوب شده چرب کنید. از وسط خمیر را تا بزنید سپس در قالب بیاندازید، به این ترتیب، آن را کمی بالا بیاورید. با فیو باقی مانده همین کار رو تکرار کنید تا کل خمیر ها استفاده شود.(به عکس دقت کنید)
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
گام 7
نصف مخلوط پنیر خامه ای را روی فیو ها بریزید. روی سطح پنیر نصف مخلوط مغزها را بریزید. مخلوط پنیر را دوباره روی مغزها ریخته مخلوط مغزها را تکرار کنید (نگاه کنید به عکس). داخل فیلو که پر شد را تا حدی محکم کنید (نگاه کنید به عکس). برای 1 ساعت 10 دقیقه در فر از پیش گرم شده قرار دهید. فر را خاموش کنید کیک پنیر در فر بماند تا زمانی که کاملا خنک شود.
سپس در یخچال قرار دهید تا 6 ساعت خنک شود.
در پایان باقی مانده شربت را روی چیز کیک فیلو بریزید.
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱