eitaa logo
آشپزی خاص
99.5هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ابتدا نیم کیلو گوشت_راسته چرخکرده را همراه با دو تا سه عدد هویج و سیصدگرم برگ_کلم یک پیاز بزرگ و صد گرم برنج جوشیده آبکش شده دو عدد تخم_مرغ و نمک و فلفل مخلوط می کنیم و کتلت های خود را درست کرده و توی روغن مایع سرخ می کنیم حال کتلت ها رو توی ظرف فر چیده و سس مخلوط ۲۵۰ گرم آب_گوجه و ۲۵۰ گرم خامه_ترش و پودرسیر و نمک و فلفل را اضافه می کنیم و توی فر با دمای ۱۸۰ درجه پنجاه دقیقه می پزیم پنیر اختیاریه بعد چهل دقیقه توی فر می توانید پنیرپیتزا رنده شده اضافه کرده و پانزده دقیقه دیگه داخل فر میزاریم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷 🍆 😋 ‎چهار عدد بادمجان درشت را پوست بکنید و مکعبی خرد کنید و يك لیوان آب بپزید. وقتی رنگش عوض شد و نرم شد آبکش کنید و توي سبد بريزيد با فشردن قاشق ، آب اضافی بادمجان را بگیرید. بادمجان های آب پز شده را داخل ظرفی بریزید و سه عددتخم مرغ ، آرد سوخاري چهار قاشق غذا خوري ، جعفری خرد شده ، يك قاشق مرباخوري بکینگ پودر ، نمک ، فلفل سیاه و صد گرم پنیر صبحانه ( فتا يا لبنه) خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید. روغن مایع را داخل ماهیتابه بریزید و گرم شود سپس باقاشق غذاخوری از مواد داخل ماهیتابه بریزید و سرخ کنید ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷 🥗 😋 🔸سينه مرغ پخته شده را پياز و نمك و فلفل و كمي آب پختم وبعد ريش ريش كردم و سيب زمينيهاي آبپز رو نواري برش ومكعبي كردم، خيارشور هارو خرد كردم.. پيازچه رو خرد و تمام مواد رو مخلوط وسس و نمك و فلفل رو اضافه كردم و داخل يخچال گذاشتم تا مواد به خورد هم برن كامل. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
اينم يك دسر فوق العاده ي ديگه براي شما عزيزان💖چقدرم خوشرنگه براي مرحله ي اول : ٨ فنجان شير رو با يك فنجان شكر و دو تا چوب دارچين و نصف قاشق چايخوري وانيل روي حرارت ملايم مخلوط كنيد و بعد دو ساشه پودر ژلاتين داخلش بريزيد و هم بزنيد تا حل بشه. براي مرحله بعد مواد رو به سه قسمت تقسيم كنيد و به يكي پودر ژله ي توت فرنگي و به يكي پودر ژله ي موز و به آخري ٤ قاشق غذاخوري پودر كاكائو اضافه كنيد( در فيلم از پودر معطر وانيل و توت فرنگي همراه با رنگ خوراكي استفاده ميشه) قالب رو برميداريم قسمت شكلاتي رو داخلش ميريزيم و ميذاريم ببنده بعد روي اون كيك هاي روكش دار شكلاتي بگذاريد و قسمت صورتي رو روي اون بريزيدو دوباره بگذاريد ببنده و در مرحله ي آخر نوبت قسمت زرد رنگ ميرسه و ميگذاريم تا ببنده آماده شد😍نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مینی پیده گوشت و پنیر . ‌‌ ‌‌‌ مواد لازم بری خمیر: 1 عدد تخم مرغ 1 لیوان ماست (200 گرم) 1 استکان روغن مایع (80 گرم) 1 قاشق چایخوری نمک 1 قاشق غذا خوری شکر 1 پاکت خمیر مایه خشک (10 گرم) آرد به مقدار لازم (800-700 گرم) برای مخلفات: 250 گرم گوشت چرخکرده 1 فلفل دلمه قرمز 1 عدد پیاز 1 قاشق مرباخوری رب گوجه 1 قاشق مرباخوری رب فلفل قرمز(به جاش پودر فلفل قرمز هم میشه) همه مواد خمیر غیر از آرد و نمک رو تو یک کاسه بزرگ مخلوط کرده (5 دقیقه صبر کنین خمیر مایه فعال بشه) بعد آرد و نمک رو یواش یواش اضافه کنین، آرد رو تا جایی بریزین که یک خمیر نرم تشکیل شده که دستتون هم نچسبه... میگذاریم حدود نیم ساعت استراحت کنه یا به اصطلاح ور بیاد.(روش رو با دستمال نم میپوشونیم) تکه های کوچک از خمیر جدا میکنیم و مثل تصویر دایره های کوچک درست کرده رو هر کدوم کمی مخلفات ریخته و کناره‌هاشون رو شکل میدیم و روی هر کدوم یه قاچ گوجه و یک تکه پنیر پیتزا یا کاشار میذاریم پیده‌ها رو توی فر ‌که ‌از قبل رو دمای 200-220 داغ کردیم گذاشته و تا زمانی که سرخ و برشته بشه میپزیم فوق العاده میشه حتما امتحان کنین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
رول پاشای باقلوا! ‌‌ ‌‌‌ ‌‌ اینم دستور یک باقلوای سریع و آسون برای شروع ‌‌ مواد لازم: 2 ورق کاداییف (یا یوفکای خیلی نازک) 150 گرم رشته کاداییف 1 استکان پسته خورد شده 1 استکان گردوی خورد شده برای شربت: 3 لیوان کوچک آب (540 میلی‌لیتر) 3 لیوان کوچک شکر(540 گرم) روغن مایع جهت سرخ کردن (اگه کره باشه خیلی خوش عطر و بو تر و مجلسی میشه😍👌🏼) ‌‌ ‌‌ رشته‌ها رو با چاقو یا به کمک میکسر خورد کنین و نصفش رو با پسته و بقیه‌اش رو با گردو‌ها مخلوط کنین. ورقه‌ها رو مثلثی بریده و مثل تصویر 2 قاشق از هر مخلوط روشون گذاشته و قشنگ رول کنین... روغن رو توی یک قابلمه کوچیک گود بذارین داغ بشه... شکر و آب رو روی شعله متوسط بذارین 15-10 دقیقه بجوشه تا قوام بگیره و داغ نگهش دارین ‌‌ رول‌ها رو تو روغن داغ سرخ کنین و مستقیم توی شربت بندازین تا شربت رو بخودش بکشه (بعد از در آوردن از شربت خوبه که تو صافی گذاشته تا شربت اضافیش بریزه) توی ظرف دلخواهتون چیده و روش رو با کمی پودر پسته تزیین کنین و با یکم خامه یا بستنی در کنارش نوش جون کنین.. اگر خواستین از کره استفاده کنین قبل از رول کردن روی ورقه‌ها کره آب شده بپاشین یا با نوک فرچه بمالین، رول کنین و توی سینی فر بچینین، روشون رو حسابی کره آب شده بمالین و توی فر که از قبل روی 200-180 درجه گرم کردین برشته کنین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یک عدد سینه مرغ پوستش را جدا کرده و از طول به چاهار قسمت برش میزنیم انهارا در ظرفی کنار هم میچینیم و روی تکه های مرغ نمک میپاشیم و یک لیوان شیر روی مرغها میریزیم در یخچال به مدت 12 ساعت استراحت میدهیم یک عدد پیاز را خرد کرده وبا کمی روغن تفت میدهیم تا نرم و شفاف شود کمی زردچوبه میریزیم و تکه های مرغ را از شیر خارج کرده در ماهیتابه روی پیازهای تفت خورده میچینیم ودوطرفشان را سرخ میکنیم وقتی رنگ گوشت عوض شد درب ماهیتابه را میگذاریم تا مرغها پخته شود اواخر پخت چند قاشق زعفران دم کرده میریزیم مقداری پیاز را خلال کرده سرخ میکنیم کمی پسته یا خلال پسته را تفت میدهیم برنج را دو ساعت قبل خیس میکنیم برنج را آبکش میکنیم تو یه کاسه 3قاشق ماست غلیظ (من از ماست خامه ای استفاده کردم) یک قاشق روغن مایع یک عدد تخم مرغ کمی گلاب زعفران دم کرده غلیظ ونمک را مخلوط کرده و یک کفگیر از برنج آبکش شده را داخل مایه ریخته و مخلوط میکنیم وته قابلمه کمی روغن ریخته و روی حرارت داغ میکنیم وته قابلمه میریزیم وصاف میکنیم وبقیه برنج را روی مایه ته چین میریزیم ودم میگذاریم موقع سرو برنج سفید را در دیس کشیده وته چین را رویش میگذاریم و تکه های مرغ سرخ شده و پیاز داغ و پسته تفت خرده را روی برنج میچینیم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این مدل مرغ به روشهای دیگه هم پخته می شه این روش راحت وبسیار خوشمزه است حتما درست کتید تا متوجه طعم متفاوت مرغ بشید واسه زمانیکه کارتون زیاده بهترین گزینه است طرز تهیه..... سماق وپودر گرد غوره و پودر پاپربکا وفلفل سیاه و پودر تخم گشنیز وزیره و پودر گل سرخ و پودرزنجبیل وپودر پیاز وپودر سیر رد مخلوط کنید همه جای تکه های مرغ را با این ادویه پوشش دهید برنج را دانه تر ابکش کنید کف قابلمه روغن بریزید و هر چیزی دوست دارید به عنوان تهدیک بذارید من سیب زمینی را قالب زدم وگذاشتم مقداری از برنج را بریزید مرغ را روی برنج قرار دهیدو پیاز حلقه شده روش واطرافش بذارید در صورت تمایل سیب زمینی هم بذارید ومابقی برنج را بریزید دم کردن....... شعله پخش کن بذارید وبا حرارت ملایم حدود دو ساعت تا کاملا مرغ با بخار برنج پخته بشود کاملا می پزه وانقد نرم ولطیف است گوشت مرغ پس خیالتون راحت ودر موقع کشیدن غذا کمی از برنجتون را هم زعفرانی کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پودرقند 125گرم کره نرم شده 100گرم وانیل نوک ق چ بکینگ پودر نصف ق غ آردسفیدقنادی 130گرم پودر نارگیل 1ق غ ماست 1ق غ(یا شیر) تخم مرغ 2عدد نشاسته ذرت 20گرم 1عدد سیب پوست گرفته و حلقه شده که با 1ق غ پودردارچین و 1ق غ پودر قند آغشته شدن اول از همه فر رو با دمای 175درجه روشن میکنیم. پودرقند رو الک کرده و با کره نرم شده با همزن حسابی هم میزنیم.حالا 2تا تخم مرغ و وانیل رو بهش اضافه کرده و خیلی خوب هم میزنیم تا یکدست بشه و کمی حجم بگیره.ماست رو اضافه کرده هم میزنیم و در نهایت مخلوط آردسفید و نشاسته ذرت و بکینگ پودر رو که الک کردیم طی دو مرحله به موادمون اضافش کرده به همراه پودر نارگیل و با دور کند همزن یا لیسک مخلوطش میکنیم (زیاد هم نزنید که بعدا پف نمیکنه ).داخل قالبهای پای ،کپسول کاغذی مخصوص پای سیب رو قرار میدیم مقداری از موادمون رو با قیف داخل قالبها ریخته یه حلقه سیب که با دارچین و پودر قند آغشته شده روی خمیر قرار میدیم مجددا یه مقدار از خمیر روی سیب میریزیم.اگر خمیر یکدست و صاف و صوف داخل قالب نبود نگران نباشین موقع پخت یکدست میشه بعدم داخل فر بمدت 30دقیقه قرار میدیم (دمای فرها و مدت پختها متفاوته)تا بپزه و اطراف پای تغییر رنگ بده .بعد از فر خارج کرده کمی که خنک شد از قالب درآورده میزاریم خنکه خنک بشه و به دلخواه روی اونها پودر قند الک میکنیم. نکات: بجای کره میتونید از روغن جامد استفاده کنید. میتونید نشاسته ذرت رو حذف کنید و بجاش همون مقدار ارد اضافه کنید(ولی نشاسته ذرت روی کیفیتش تاثیر داره) خمیر پای سفته و باید داخل قیف بریزید که بتونید راحت داخل قالبها بریزید. میتونید در آخر کمی گریل رو روشن کنید تا روی پای ها طلایی بشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یه غذای عالی با عطر و طعم 👌👌👌 مواد تشکیل دهنده 1عدد پیاز 5 عدد کدوسبز متوسط ​​ 250 گرم گوشت گوساله 2عدد گوجه فرنگی متوسط نمک فلفل سیاه برای سس بشامل 2 قاشق غذاخوری کره 2 قاشق غذاخوری آرد 2 لیوان شیر نمک پنیر رنده شده طرز تهیه کدو را بشویید و داخل آنرا کمی خالی کنید پشت آنرا با چنگال شیار بزنید و در آب جوش بگذارید تا کمی پخته شود. پیاز و فلفل را خرد کنید و با کره یا روغن سرخ کنید. گوجه فرنگی رنده شده و بعد گوشت چرخ شده و ادویه جات را به ترتیب داخل تابه بریزید تا پخته شود. برای سس بشامل کره را روی حرارت آب کنید و آرد را بریزید و هم بزنید تا سرخ شود شیر را اضافه کنید تا سس یکنواختی درست شود. کدو ها را داخل سینی فر بگذارید مخلوط گوشت را داخل آن بریزید و بعد سس بشامل و در آخر پنیر رنده شده بر روی آن بریزید. بعد داخل فر بگذارید تا پنیر آن آب شود و طلایی شود. بپزید و لذت ببرید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پیتزا چیلی ستاره‌ای مواد لازم: خمیر پیتزا گوشت چرخ کرده و سرخ شده با پیاز و فلفل تند یک پیمانه پنیر چدار 200 گرم خیارشور اسلایس شده یک عدد تخم مرغ همزده (برای کشیدن با برس روی خمیر) پودر پونه کوهی یا جعفری و یا دانه کنجد یک قایق چایخوری (جهت تزئین) دما و زمان پخت: 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) 25-20 دقیقه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.موادلازم • 1 کیلوگرم گوشت چرخکرده • 4-5 سیب زمینی • 1 پیاز خرد شده • 2حبه سیر • 2 عدد هویج • 120 گرم / 0.8 فنجان سس گوجه فرنگی • شراب قرمز200ml(من به جاش آب نوشتم) • مایع گوشتی (آب قلم)500ml • 3 قاشق غذاخوری سس سویا • پنیر پیتزا • 4 قاشق غذاخوری روغن زیتون • ½ قاشق غذاخوری نمک • رزماری میتونید ادویه جات دیگه هم بزنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
😍😍 مواد لازم : نشاسته 3 ق غ شکر 4 ق غ شیر 2 لیوان گلاب 1 ق غ وانیل نوک ق چ کره 1 ق غ طرز تهیه: ابتدا نشاسته رو تو شیر سرد حل مکنیم-بعد روی اجاق گاز گذاشته تا گرم بشه و کمی غلظت پیدا کنه سپس کره و وانیل و گلاب رو اضافه میکنیم و مرتب هم می زنیم که غلیط بشه و مواد ته نگیره به غلظت دلخواه که رسید توی ظرف سرو بریزید بدارید خنک بشه بعد در یخچال بذارید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیله مرغ دو عدد خرد نشده فلفل و نمک پنیر موزارلا سس تند کره آب شده در دمای محیط فلفل سیاه بقیه رو طبق فیلم پیش برید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🌸سه شنبه تون سرشار از 💖مهر و دوستی 🌸و موفقیت و لطف 💖خدای مهربان 🌸تقدیم شما خوبان 💖با آرزوی سه شنبه اى زیبا ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم : من با یک سوم مواد درست کردم پیمانه من لیوان دسته دار فرانسوی تخم مرغ کامل 3عدد پودر نشاسته یک دوم پیمانه گلاب دو ق غ آرد1 پیمانه شیر یک پیمانه وانیل یا هل نصف ق چ پودر قند برای تزیین دستور تهیه : ابتدا نشاسته و شیر و گلاب را با هم مخلوط میکنیم بعد از اینکه نشاسته با شیر خوب مخلوط شد دانه دانه تخم مرغها را اضافه و کمی هم میزنیم در این موقع مقداری از وانیل یا هل را در مخلوطمان ریخته (برای گرفتن بوی تخم مرغ) آرد را کم کم اضافه کنید و خوب مخلوط کنید سپس مخلوط آماده شده را از صافی رد میکنیم تا اگر گلوله هایی در خمیر است از بین برود درشو می بندیم نیم ساعت استراحت میدیم و باز هم میزنیم تا نشاسته ها بالا بیاد. بعد قالب را در روغن گذاشته تا داغ شود البته خیلی داغ نشود چون اگر قالب را زیاد داغ کنیم وقتی که در مایه میزنیم خمیر را به خود نمی گیرد وخمیر پخته می شود وخیلی زود از قالب جدا می شود.بعد قالب را در مایه آماده شده فرو میکنیم تا لبه قالب وچند لحظه ای را در خمیر نگه داشته تا خمیر به قالب بچسبد وبعد قالب را در روغن فرو کرده وقالب را به طرفین وبالا حرکت میدهیم تا خمیر از قالب جدا شود.بعد از اینکه رنگش کمی طلایی شد از روغن در آورده روی دستمال آشپزخانه گذاشته تا روغن اضافی اش گرفته شود.سپس در مقداری پودر قند میغلتانیم ودر ظرف مورد نظر می چینیم. نکته : 1-در حین کار مایه را هم میزنیم چون در این شیرینی نشاسته هست ونشاسته در ته ظرف ته نشین میشود. 2-بهتر است در این شیرینی از شیر استفاده کنیم چون این شیرینی را تردتر میکند ولی در ماست این حالت را ندارد وشیرینی ما نرم میشود. 3- اگه مایه شیرینی بهش نچسبید و قبد اینکه تو مواد بزنید دزش جدا میشد خیلی داغه قالبتون و باید یکم از حرارت بیافته 4- وقتی قالبو دز روغن در میارید بذارید یکم روغنش بره بعد تو مایه شیرینی بزنید 5-اگه ب قالب چسبید یا روغنتون داغ نیست یا قالب 6- یکی دو تا اول ممکنه ب قالب نچسبه و اذیت کنه نگران نباشید چون هنوز روغن و قالب ب دمای مطلوب نرسیده ... 7- قالب رو که داخل روغن گذاشتین و یه دونه شیرینی درست کردین نباید از روغن بیرون باشه چون باعث میشه از حرارتش بیافته و مایه شیرینی بهش بچسبه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛