eitaa logo
آشپزی خاص
95.5هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
41هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
شکلات صبحانه خانگی اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
📌مواد لازم : گوشت چرخ کرده : ۲۵۰ گرم پیاز خوردشده : ۱/۲فنجان سیر : ۲ حبه پودر فلفل چیلی یا فلفل قرمز تند : ۱ قاشق چایخوری پودر زیره : ۱/۲ قاشق چایخوری فلفل سبز خورد شده : ۱۰۰ گرم ماست خامه ای : ۲۵۰ گرم آرد : ۲ قاشق غذاخوری نان ترتیلا یا نان پیتا : ۸ عدد سس قرمز انچیلادا : ۱ و نیم فنجان پنیر پیتزای رنده شده : ۲ فنجان گوجه فرنگی خورد شده و فلفل دلمه ای خوردشده برای تزیین 📌طرز تهیه : ابتدا فر را با درجه ۱۷۵ سانتیگراد گرم می کنیم , ظرف پیرکس مورد نظر را نیز چرب میکنیم و کنار میذاریم. داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید ، پیاز و سیر را خرد کنید و به روغن اضافه کنید ، تفت دهید تا نرم شوند سپس گوشت و فلفل سبز رو اضافه کنید و خوب سرخ کنید , پودر فلفل چیلی , زیره , نمک و نصف لیوان آب را اضافه کنید و تفت دهید تا مواد بپزند و سس یکدست شود. در کاسه جدایی آرد و ماست خامه ای و زیره رو مخلوط می کنیم. نان ها را رول کنید و کف ظرف پیرکس که چرب کرده اید بچینید بعد از آن نصف مخلوط گوشت و نصف مخلوط ماست و نصف سس قرمز انچیلادا رو به ترتیب در ظرف روی نونها بریزید و به همین ترتیب تا نان ها و مایه تمام شود سپس روی سس را با پنیر پیتزا ی رنده شده بپوشانید و فلفل و گوجه فرنگی های خرد شده روی پنیر ها بریزید یا میتوانید ابتدا مواد را داخل نان ها ریخته و بعد نانها را رول کنید و در ظرف قرار دهید و پنیر را روی آنها بریزید. ظرف را داخل فری که از قبل روشن کرده اید به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید تا انچیلادا آماده شود و پنیر روی آن طلایی شود. نکته : در این غذا شما میتوانید به جای استفاده از گوشت چرخ کرده هم از سویا استفاده کنید و هم میتوانید از مرغ ریش ریش کرده هم استفاده کنید. اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
انچیلادا اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
مرغ خرد شده ٥يا ٦ تكه برنج ٤ الي ٥ پيمانه رب يك قاشق غذا خوري پر آبلیمو 1 قاشق غذاخوری زعفران يه هشتم قاشق چای خوری زرشك يك ليوان پلوپزي هويچ خلالي شده و سرخ شده بميزان لازم نمك و فلفل به مقدار لازم يك عدد پياز متوسط ريز خرد شده مرغها را به اندازه ای كه دوست دارید چهار يا هشت تكه كنيد يا اينكه فقط از ران يا سينه مرغ استفاده كنید که مجلسی تر است. تكه هاي مرغ را خوب شسته و كنار بگذاريد. به تمام سطح مرغ نمک بزنید. در قابلمه ای روغن بریزید و مرغ ها را سرخ کنید. وقتی که زیر و روی مرغ ها کاملا سرخ شد از قابلمه خارج کنید و کنار بگذارید. يك پياز را کاملا ريز خرد كنيد و در همان ظرفي كه مرغ را سرخ كرده ايد سرخ كنيد، سپس رب و فلفل و آبليمو را اضافه کنید سسی رو که درست کردید از قابلمه خارج کنید و باز مرغها را درون همون قابلمه بچینید و سس را روی مرغها بریزید. از بغل مرغها سه تا چهار ليوان آب هم اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید تا به جوش بیاد. بعد شعله را كم کنید تا هم مرغ ها کاملا پخته شوند و هم آب خورشت بخار شه و تنها حدود یک لیوان سس در انتهای پخت باقی بماند. وقتی که خورشت مرغ کاملا آماده بود، مقداری زعفران در آب حل کنید و به مرغ اضافه کنید و بعد از 5 دقیقه خاموش ميكنيم مراحل تهیه زرشک پلو با خلال بادام و پسته براي درست كردن برنج هم بايد برنج را خوب پاك كنيد و بعد با آب ولرم بشویید و با مقداري نمك برای یکی دو ساعت خيس كنيد. بعد از اینکه برنج خیس خورد، مقداري آب درون يك قابلمه كه كنجايش جوشيدن برنج را داشته باشد میریزیم و روی حرارت قرار میدهیم تا آب به جوش آید. وقتي آب به جوش آمد آب برنج را كه خيسانديم خالي میکنیم و برنج را درون آب در حال جوش میریزیم و کمی صبر میکنیم تا دوباره بجوشد. كف برنج را ميگيريم و ميگذاريم برنج قد بكشد. وقتي چند دانه برنج روي آب آمد ميتوانيم برنج را آبكش كنيم. در قابلمه يك يا دو قاشق روغن ريخته با يك استكان آب اگر دوست داشتيد ته ديگتون رنگي باشه يه نوك قاشق چايخوري زعفران يا زردچوبه ميريزيم. مقداري برنج روي آب روغن رنگي ريخته با پشت قاشق برنج را صاف میکنیم و مابقي برنج را روي آن میریزیم و یک استكان آب و روغن را هم روي برنج ميريزيم. سپس در قابلمه را میبندیم و شعله را زياد میکنیم و صبر میکنیم. به محض بلند شدن بخار برنج، سريع دم كني را گذاشته و شعله گاز را كم میکنیم. اون مقدار زرشك را كه پاك كرديد اول در يك سبد كوچك خوب بشورید و در ظرفی حدود ٥ دقيقه خيس كنيد تا احيانا اگر شن ريزه اي داشته باشه پاك شود. بعد از پنج دقيقه در آبكش بريزيد. خلال بادام و پسته را هم بعد از شستن در مقداری كره برای چند ثانيه فقط تفت ميدهیم. باید مراقب باشید که سرخ نشه و فقط کمی بوي كره بگیره و از روي شعله بردارید. بعد زرشك را هم در مقداري كره انداخته و روی حرارت ملایم یک تفت كوچك ميدهيم. موقع تفت دادت زرشک هم نبايد آبش كشيده بشه و تنها در حدي كه بوي كره بگيره کافیه. به دلخواه يك قاشق غ شكر دوست داشتيد به زرشک اضافه کنید و تفت بدید. يك قاشق غذا خوري زعفران حل شده به زرشک اضافه كنيد و سريع خاموش كنيد. اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
زرشک پلو اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
اشپزی خاص 🔷 شکر و روغن مایع و شیر از هر کدام 1/5 لیوان آرد  2 لیوان تخم مرغ 3 عدد پکینگ پودر 10گرم وانیل 1/2قاشق چ پودر کاکائو 4 ق غ سر پر یا 50 گرم فر رو از قبل با دمای 180 گرم کنید ابتدا شکر و روغن مایع و شیر و پودر کاکائو رو در یه ظرفی خوب هم بزنین و یه لیوان از مواد رو کنار بزارین که بعدا به عنوان سس روی کیک استفاده میشه.   تخم مرغ هارو یه دونه یه دونه اضافه کنید و خوب با همزن بزنین.آردوپکینگ پودر و وانیل را سه بار الک کرده وبه مواد اضافه میکنیم.مواد رو داخل یه ظرف از قبل چرب شده بریزید و داخل فر بزارید تا 45 دقیقه بپزد .کیک رو داغ داغ بیرون بیارید و ببرید. سس از قبل آماده شده رو روی کیک داغ بریزید. منتظر بمانید کیک سرد شود و سس کاملا جذب کیک شود. بعد کیک رو تزیین و سرو کنید. اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
کیک خیس اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
مواد لازم📝 4 عدد تخم مرغ 1 پیمانه شکر 1/2 پیمانه شیر 2 پیمانه آرد 1 پیمانه پودر پسته 3/4 پیمانه روغن مایع 1/2 قاشق چای خوری وانیل 2 قاشق چای خوری بکینگ پودر ✍️طرزتهیه: کیک پسته ، ابتدا آرد و بکینگ پودر را باهم ترکیب کرده ، ۳ بار الک می کنیم و کنار می گذاریم . فر را هم با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا گرم شود . تخم مرغ ها را به همراه شکر و وانیل داخل کاسه ای ریخته و با همزن برقی آنقدر می زنیم تا کرم رنگ و یک دست شود . سپس روغن مایع و شیر را هم اضافه کرده و به وسیله لیسک و یا همزن دستی با دیگر مواد مخلوط می کنیم . حالا ترکیب مواد خشک را که از قبل الک کرده ایم را کم کم و در چند مرحله به مایع کیک اضافه کرده و به آرامی هم می زنیم تا آرد نیز با دیگر مواد کاملا ترکیب شود . پسته پودر شده را هم اضافه کرده و هم می زنیم . مایع کیک پسته را داخل قالبی که از قبل کاغذ روغنی انداخته ایم و یا چرب و آرد پاشی شده ریخته و آن را به مدت ۴۵ دقیقه در طبقه وسط فر در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا بپزد . دراخر مقداری خامه و پودر پسته به روی کیک زدم اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
کیک پسته اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
ترخینه هارو چند ساعتی تو آب خیس کنید بعد همراه با عدس و سیرداغ و پیاز داغ فراوان ونمک و زردچوبه و آب گوشت یا آب قلم باهم بذارید تا جا بیفته. @ashpaziykhs
🔷 مواد لازم برای۳ نفر: پیاز ۱ عدد برنج ۲ لیوان سیب زمینی ۱ عدد زعفران (ساییده شده) ۱/۴ قاشق چای خوری گوجه فرنگی ۵ عدد روغن ۱/۲ استکان نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم طرز تهیه : ۱- ابتدا گوجه ها را شسته و رنده کنید و یا در مخلوط کن پوره کنید. برنج رابشویید و آن را به همراه دو لیوان آب و گوجه فرنگی پوره شده و نمک بگذارید دو ساعت خیس بخورد. ۲- در ظرف مناسب پیازداغ کنید و زعفران آبکرده و کمی زردچوبه و فلفل و نمک را در آن بریزید و آن را به برنج اضافه کنید . ۳- برنج را با همان آب اضافه شده روی شعله بگذارید و سیب زمینی های نگینی شده را به آن اضافه کنید و اجازه دهید بجوشد تا آب آن تمام شود و فقط در حدود چند قاشق آب برای دم کشیدن باقی بماند. برنج را دم بیندازید و اجازه دهید آماده شود. سایر نکات دمی گوجه از آن غذاهای بسیار متداول در خانه های ایرانی است خوردن این غذا در همه مناطق کشور متداول است و متعلق به منطقه خاصی نیست. این غذا بیشتر جزو غذاهای تابستانی است. 1) اضافه کردن یک عدد لیمو عمانی به غذای در حال جوش به خوشمزه تر شدن برنج کمک زیادی میکند. 2) اگر غذا به اندازه کافی رنگ ندارد یک قاشق رب گوجه فرنگی به غذا اضافه کنید. 3)در صورت تمایل 2تا6قاشق شیر به برنج در حال قاشق اضافه کنید تا ته دیگ خوشرنگ تری داشته باشید(این مقدار را از آب اولیه کم کنید). 4)بهتر است بعد از دم کشیدن غذا به جای روغن از کره استفاده کنید. اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱