شعیریه یک بسته خورد شده
شیر خشک یک پیمانه
آرد سمید سمولینا یک پیمانه
قشطه یک عدد
شیر عسل یک قوطی
کره پنجاه گرم
پنیر کیبی شش عدد
#اول شعیره ها را رویز ریز خورد کن و با کره و آرد سمید با شعله کم حسابی تفت بدید تا کمی تغیر رنگ بده...
سپس شیر خشک رو اضاف کن و مدام همبزن حواستون باشه قراره کمی تغیر رنگ بده و خوشبو تر بشه..
بعد نصف شیر عسل و قشطه رو اضاف کنید و گاز رو خاموش کن کمی ورز بدید تا قاطی شن . حالا تو هر قالبی که واسه چیزکیکی هست بریز . باید وسط و دیوارشو با مواد پر کنید .یعنی حالت کاسه ایی..
مواد پنیری شش عدد پنیر کیبی رو با نصف شیر عسل و دو قاشق خامه صبحونه تو میکسر قاطی کن و داخل شعیریه ها بریز و به مدت ی رب تو فر بذار . وقتی از فر در اوردی روشو با شوکولات تلخ یا شیرین بپوشونید .
نوووشجونتون
اشپزی خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
👇👇👇👇👇👇👇👇
🔴خورشت بادمجان🔴
موادلازم:
🔺فیله گوشت گوساله: پنج تکه
🔺پیاز: يك عدد
🔺سیر: يك حبه
🔺بادمجان کوچک: شش عدد
🔺غوره: به میزان لازم
🔺رب گوجه فرنگی: دو قاشق سوپ خوری
🔺سیب زمینی: سه عدد
🔺گوجه فرنگی: دو عدد
🔺نمک،فلفل،زردچوبه و دارچین: به میزان لازم
طرز تهيه:
پیاز را نگینی خرد کرده و با زردچوبه و فلفل در کمی روغن تفت میدهیم ؛ گوشت را اضافه کرده و کمی تفت میدهیم تا رنگش تغییر کند ؛ رب و سیر را هم اضافه کرده و مقداری آب میریزیم و اجازه میدیم گوشت بپزد ؛ کمی نمک اضافه میکنیم و بادمجان های از قبل سرخ شده ، گوجه و سیب زمینی های حلقه شده را به مواد اضافه میکنیم و بعد از پانزده دقیقه غوره و دارچین به خورشت اضافه کرده و اجازه میدهیم جا بیفتد
اشپزی خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#نان_همبرگر
مواد لازم :
آرد سفيد..... 6 لیوان
شیر ولرم .... 2 لیوان
خمیر مایه فوری.... 2 ق غ
نمک .....1 ق چایخوری
کره نرم شده ..... 5-6 ق غ
تخم مرغ ..... 2 عدد
ابتدا خمیر مایه را با یک سوم لیوان آب و یک قاشق شکر مخلوط کنید و در جای گرم بگذارید تا پف کند.بعد در ظرف بزرگی مایعات را مخلوط کنید (شیر و تخم مرغ و کره آب شده) .نمک و آرد را هم اضافه و مخلوط کنید خمیر حاصله را حدود 10_15دقیقه ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد .اگه خمیر چسبندگی داشته باشد آرد اضافه نکنید با ورز دادن چسبندگی خمیر را از بین ببرید روی خمیر را بپوشانید و نیم ساعت استراحت دهید تا به مقدار کافی پف کند .بعد از خمیر چانه هایی به اندازه پرتقال متوسط برداشته و کمی با دست حالت دهید تا کمی پهن شود و با فاصله در سینی فر کاغذ روغنی انداخته شده بچینید رویش را بپوشانید و تقریبا 45 دقیقه استراحت دهید .بعد بدون اینکه پفش بخوابد به آرامی با فرچه رومال شیر زده کنجد پاشیده و در فر از قبل گرم شده در دمای 180 درجه به مدت 25 دقیقه بپزید ..بعد از اینکه از فر در آوردید داخل پارچه به مدت 10_15دقیقه قرار دهید تا نرم شود و نوش جان کنید .
پ.ن:
1_ظرف آب کف فر فراموش نشود .برای تامین رطوبت نان .
اگر یکبار درست کنید .مطمئنم دیگر میلی به خوردن نان باگتهای بیرون نخواهید داشت .من سالهاست با این روش درست میکنم .خیلی هم راضی هستم
با این مقدار مواد تقریبا 10 عدد باگت برزگ و 12 عدد باگت متوسط بدست میاد.
🍃🍃🍾🍾🍾🍔🍔🍔
اشپزی خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#پاناکوتاى_خرما
اخيلى خوشمزه و لطيفه و ارزش درست کردن رو داره,مخصوصا دسر مناسبى براى بعد از افطاره.
مواد لازم:شير دو ليوان,خامه صبحانه يک پاکت (صورتى خانوم ツ),پودر ژلاتين يک ق غذاخورى سر پر,پودر کاکائو دو ق غذاخورى,آب يک چهارم ليوان,خرماى نرم پانزده عدد(با اين تعداد ,شيرينى مطلوبى داره ولى دوست داشتيد بيست تا بريزيد,سليقه ايه)
طرز تهيه:هسته و پوست اضافى خرمارو بگيريد و با شير داخل ميکسر بريزيد تا خوب مخلوط بشن.پودر ژلاتين رو روى آب بپاشيد و روى بخار کترى بزاريد تا حل و شفاف بشه.حالا تمام مواد بجز خامه رو مخلوط و روى شعله بزاريد .وقتى مواد مخلوط شدن و مايع گرم شد(نبايد بجوشه,فقط داغ بشه),خامه رو با چنگال هم بزنيد تا نرم و يکدست بشه و بعد به مواد اضافش کنيد و خوب هم بزنيد.اصلا نبايد بجوشه پس همين که مخلوط شدن و گرم شد شعله رو خاموش کنيد.حالا پاناکوتاى خوشگلتونو توى ظرفاى سرو بريزيد و چند ساعت بزاريد داخل يخچال تا ببنده.براى پاناکوتاى قالبى,قالبتونو کمى با کره چرب و موادو داخلش بريزيد و بعد براحتى از قالب جدا ميشه ولى من تک نفرشو ترجيح ميدم (مثل عکس).
روى دسرتونو با کمى شکلات خورد شده يا خامه و پودر کاکائو تزئين کنيد ,بعد جلوى تلويزيون بنشينيد و يک قاشق دسر مخملى نوش جان بفرماييد .سعى کنيد خيلى زود بقيشو به بقيه اعضاى خانواده تقديم کنيد چون مقاومت در مقابلش تقريبا غير ممکنه البته اگه با کالرى مشکلى نداريد ,اين مقدار براى يک نفر عااااليه
اشپزی خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴
#مرغ_زغالی_استرالیایی
مواد لازم جوجه یا مرغ کوچک به وزن ۹۰۰ تا یک و صد
مواد مرینت: سرکه سفید و سرکه قرمز از هر کدوم نصف استکان باریک
سویا سس دو ق غ
روغن زیتون دو ق غ
رزماری تازه یا خشک یک شاخه کوچک
آویشن تازه دو شاخه یا پودر اویشن یک ق مریاخوری
پودر پاپریکا یک ق مربا خوری
سیر له شده یک ق مرباخوری
رب فلفل یک ق چ
نمک و فلفل سیاه
طرز تهیه
پوست مرغو تمیز میشوییم داخل شکمشو تمیز میکنیم از پشت کمر مرغ از پایین تا کمر شروع به بریدن میکنیم یک سانت دیگه جدا کرده تا بالا برش میزنیم ینی ستون فقرات رو کلا برش میزنین بعد با کمک کف دست رو قفسه سینه مرغ فشار میدیم تا سینه تخت بشه
اگه احتیاج به شستن داره دوباره میشوریم بعد با نمک و فلفل مزه دار میکنیم
حالا سس رو اماده میکنیم
تمام مواد ذکر شده رو داخل میکسر میریزیم تا یکدست بشه بعد کل بدن مرغو با این سس مزه دار میکنیم حدود هشت ساعت تو این مواد بمونه
طریقه پخت این مرغ روی زغال یا باربیکیو هست
مرغو روی توری دوطرفه پهن کرده قفلشو ببندین روی زغال کم و با فاصله زیاد طبخ میکنین
زمان زیادی میبره باید حوصله به خرج بدین تا مغز پخت بشه به هیچ وجه زغالو باد نزنین مگر در حال خاموش شدن
در حین پخت از سس روی مرغو با برس میکشیم تا مزه بگیره
من چون امکانش برام نبود تو فر کبابش کردم
فقط اینم تایم زیادی میبره
روش دیگه هم طبق معموله که داخل ظرف بزارین روشو فویل بکشین
درجه ۱۹۰ به مدت دو ساعت
نشانه پخت وقتی خلال دندان را عمیق داخل گوشت فرو میکنین آب پس نده و براحتی خارج بشه
طعم این مرغ بینظیره حتما این طعم جدیدو امتحان کنید
فقط حتما به سایز مرغ توجه کنین اگر درشت انتخاب کنین نتیجه مطلوب نمیگیرین
ب ما بپیوندید👇
اشپزی خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
خیار شور فوری در منزل
مواد لازم- خیار ریز و تازه: 2 کیلو، سبزی، شامل ترخون، شوید، مرزه و جعفری: 250 گرم، سیر: یک بوته بزرگ، فلفل تند 5 یا 6 عدد، تخم گشنیز: یک قاشق مرباخوری، نخود خام: چند عدد برای ترد شدن خیارها، نمک: یک پیمانه، آب: 14 پیمانه، سرکه: یک پیمانه.
طرز تهیه:
ابتدا خیار و سبزیها را بشویید و بگذارید آب آنها خشک شود. دقت کنید میزان آب و نمک را حتما رعایت کنید. آب را در قابلمه بریزید و نمک و سرکه را هم افزوده و بگذارید جوش بیاید. با فرو کردن یک خلال دندان در خیارها، و ایجاد روزنه در خیار از پوک شدن خیار شور جلوگیری کنید. خیارها را به ترتیب در یک شیشه تمیز بریزید ولابهلای آنها سبزی و سیر پوست گرفته شده و فلفل بگذارید تا شیشه پر شود و در نهایت روی خیارها را سبزی بریزید و بپوشانید. نخود و تخم گشنیز را هم بین خیارها بپاشید. وقتی آب جوش آمد، آن را روی خیارها بریزید و در شیشه را محکم ببندید و بعد از خنک شدن، حتما در جای خیلی خنک نگهداری کنید تا خیار شور شما سبز و ترد بماند و تغییر رنگ ندهد. در این روش، خیار شور به دلیل ایجاد چند سوراخ در خیارها، زودتر شور شده و آماده مصرف میشود
اشپزی خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱