#سمبوسه_گوشت👌
مواد لازم:
گوشت راسته گوساله استیکی: 450 گرم
روغن زیتون: 1 قاشق غذاخوری
نمک: 1 قاشق چایخوری
فلفل: 1 قاشق چایخوری
زیره سبز: 1 قاشق چایخوری
پودر چیلی: 1 قاشق چایخوری
سیر: 4 حبه
پیاز: 1 عدد
فلفل دلمه ای: 3 عدد
پنیر رنده شده مخلوط پنیرپیتزا و پنیرچدار: 3 فنجان
پنیرمونتری جک: 220 گرم ورقه ای
چیپس ترتیلا: 18 عدد
گشنیز تازه: 2 قاشق غذاخوری
نان لواش یا نان آرد ذرت: به مقدار لازم
طرز تهیه:
استیک ها را آغشته به نمک، فلفل، پودرچیلی، زیره سبز و روغن زیتون کنید.روی ماهیتابه با شعله بالا هر طرف را سه دقیقه سرخ کنید.استیک ها را برداشته، 10 دقیقه کنار بگذارید تا خنک شود.فر را روی دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید.توی ماهیتابه روغن ریخته، پیاز و سیر ریز شده را همراه با روغن تفت داده، بعد از کمی سبک شدن فلفل دلمه ای ها، نمک و فلفل را بریزید بعد از پنج دقیقه پختن و نرم شدن بردارید.استیک ها را به قطعات 1 سانتیمتری ریز کرده، روی مخلوط فلفل دلمه، پیاز و سیر ریخته و هم بزنید.حال با نان لواش، مخلوط پنیرموزارلا و چدار، چیپس ترتیلا، یک ورقه پنیرمونتری جک و مخلوط گوشت سمبوسه های خود را درست کرده و داخل ظرف فر قرار دهید، روی آن ها مخلوط پنیر رنده شده ریخته و داخل فر برای 25 دقیقه بپزید.
سمبوسه ها را همراه با گشنیز تازه و سس های مختلف مثل کچاپ، مایونز، پستو و خردل سرو کنید.
بجای پنیرمونتری جک از پنیرسوئیسی و به جای چیپس ترتیلا با توجه به ذائقه از چیپس های مختلف استفاده کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_روغنی
یک نون خوشمزه و عالی ،برای افطار و حتی بعد ماه رمضون برای صبحانه خیلی می چسبه .
یه نون کم شیرین و خوشمزه و عالی که به خاطر کم شیرینیش معروفه
آرد 2/5 لیوان (آرد قنادی یا ارد نانوایی من ارد نانوایی استفاده کردم)
شیر ولرم 1 لیوان
شکر 1 ق غ
پودر خمیر مایه 1 ق م (لوازم قنادی ها ،سوپری ها و نانوایی ها دارن)
روغن مایع 1/4 لیوان
کره 25 گرم
نمک 1 ق چ
زردچوبه مقداری (به دلخواه)
نصف شیر رو با خمیر مایه و شکر توی ظرفی ریختم و کمی هم زده و درش رو گذاشته به مدت 10 دقیقه تا به عمل بیاد.
توی ظرف بزرگتری بقیه شیر و کره نرم شده و روغن مایع و نمک و زردچوبه رو ریختم و مخلوط کردم. بعد خمیر مایه به عمل اومده رو ریختم. آرد الک شده رو کم کم اضافه کردم و خوب ورز دادم . سعی نکنید که چسبندگی خمیر رو با اضافه کردن آرد بپوشونید ، برای اینکه اونوقت نون خشک میشه . پس حسابی ورز بدین . من هم ورز دادم و هم صد بار روی صفحه کارم کوبیدم .
خمیر رو توی ظرفی که چرب کردم قرار دادم و روش رو پوشونده و یک ساعت در جای نسبتا گرم استراحت کنه .
بعد از استراحت کف سینی فر رو چرب کردم و از خمیر چونه هایی برداشتم و کف سینی قرار بدین و روش مهر زدم (منطور اینه که از یه چیز دایره ای مثلا در بطری ندشابه و یا یه رینگ روی خمیر حالت دادن) ، بعد دوباره روش دستمال کشیدم و گذاشتم 20 دقیقه دیگه استراحت کنه .
بعد از استراحت دوم برای رومالش هم از زعفران دم کرده و یه دونه زرده تخم مرغ و یک قاشق مربا خوری شیر رو مخلوط و روش زدم . من روش هم کمی کنجد پاشیدم .
نون ها رو داخل فر 180 درجه به مدت 20 تا 25 دقیقه قرار دادم . اکر رنگ نون هاتون طلایی نشده می تونین یکی دو دقیقه گریل شعله بالا رو روشن کنین .
یه طرف حاوی آب هم می تونین داخل فر بزارین تا نون ها خشک نشن .
اگه از فر استفاده نمی کنید میتونید روی گاز قرار بدید . کف تابه ای رو چرب کنید و خمیر رو توی اون بزارید دقیقا مراحلی که گفتم طی کنید و و روی حرارت بزارید و روش یک دم کنی قرار بدید . یک ربع بزارید بپزه ، بعد از اون نون رو برگردنید تا طرف دیگه اش یک ربع دیگه هم بپزه . ِ
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#رولت_گوشت_و_مرغ
مواد لازم برای رولت گوشت و مرغ سیصد گرم گوشت چرخ کرده سیصد گرم مرغ چرخ شده یک مشت جعفری خرد شده یک مشت گردوی ریز خرد شده
یک مشت زرشک شسته شده و خشک شده پیاز دو عدد بزرگ نمک و فلفل و زرد چوبه ب مقدار لازم آرد سوخاری ب مقدار لازم
گوشت چرخ کرده و مرغ چرخ را هر کدام جدا گانه در کاسه ریخته و به هر کدام جدا گانه پیاز رنده شده( کمی فقط کمی آب پیاز گرفته شود) نمک و فلفل و زرد چوبه و ارد سوخاری اضافه شود. ارد سوخاری رو میتونید ب حدی اضافه کنید ک مواد از حالت نرم و شل بودن خارج بشه و بتونید توی دست راحت گلولش کنید و فرم بهش بدید.
یک پلاستیک فریزر را از هم باز کرده و گوشت چرخ کرده را روی آن گذاشته و مجدد یک پلاستیک دیگر هم روی آن گذاشته و گوشت را بین آن صاف و یکدست کرده و ترک ها را کاملا بگیرید . مرغ چرخ شده را هم به همین صورت بین پلاستیک پهن کنید ( برای من برای مرغ چرخ شده چهار ق غ ارد سوخاری و برای گوشت دو ق غ ارد سوخاری مصرف شد)
خب حالا لایه پلاستیک روی مرغ و گوشت چرخ کرده رو برداشته و مواد گوشت رو روی مواد مرغ گذاشته و بعد زرشک و گردو و جعفری خرد شده را روی آن ریخته و خیلی ارام رول کنید ( با حوصله منظم و مرتب و تمام ترک ها هم بگیرید😊) رول من یکم بزرگ شد ضخامت هر رول دومیل باشه هر چقد باریک تر و کوچک تر باشه راحت تر میتونید بلند کنید و توی تابه بزارید اندازه ده پانزده در بیست عالیه.
با روغن خییییلی کم همه اطراف رولت رو سرخ کنید. بعد از سرخ شدن مقداری پیاز خلالی و هویج و چند تیکه فلفل دلمه ( قرمز) رو کنارش ریخته تا با همون روغن تفت بخوره یکم نمک و فلفل و زرد چوبه به مواد اضافه کرده دو ق غ رب گوجه و چنتا دو نه گوجه سبز( یا الوبخارا) البته اگه داشتید و سه عدد گوجه رو خرد کرده با نصف استکان اب درون مواد ریخته.
حالا درب تابه رو ببنید به مدت چهل دقیقه با حرا رت متوسط و هر ربع ساعت رولت رو برگردونید تا همه قسمت ها مزه دار و سرخ شوند. من پنج دقیقه اخر دو ورقه پنیر گودا و پنیر پستو مارک کاله رو رکی رولت گذاشتم. مزه خوبی ب رولت میده البته دلخواهه میتونید کمی پنیر پیتزا روش بریزید. پنیر سبز رنگ پنیر پستو هست و طعم ریهون میده.
نکته : حتما لایه بیرونی مرغ باشه و لایه داخلی گوشت باشه چون اگه لایه بیرونی گوشت باشه ممکنه وابره.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#هویج_پلو_با_مرغ☝️☝️
اینم غذای امروز که ترکیبی از هویج،مرغ و زرشک هست که امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.
دستور پخت:
یه پیاز متوسط رو در تابه تفت دادم کمی که سبک شد هویج رو رشته ای نازک خرد کردم و بهش اضافه کردم و گذاشتم با شعله ی کم بپزه و به روغن بشینه،بعد مرغهایی که از قبل همراه با پودر برگ شنبلیله و کمی پودر دارچین پختم و ریش ریش کردم رو بهش اضافه کردم تا کمی باهم سرخ شدن بعد زرشک رو اضافه کردم و با شعله ی کم گذاشتم کمی تفت بخوره و نباید شعله زیاد باشه که زرشک بسوزه،کمی دم کرده ی رعفرون و در نهایت موقع سرو برنج مواد رو روی پلو ریختم و نوش جان💙
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#زرشک_پلو_با_مرغ لذید به ساده ترین شیوه ممکن که پیشنهاد میکنم اگه تا حالا امتحان نکردید حتما اینکارو بکنید 👌👌
.
طرز تهیه زرشک پلوی فوری:
برنج رو آبکش میکنیم...زرشک ها رو با پیاز داغ، زعفرون و اگه دوست داشتید با کمی شکر ( که البته من از شکر استفاده نمیکنم) تفت میدیم ، خلال بادوم رو با آب خیس کرده و با کمی کره و یک قاشق چایخوری گلاب تفت میدیم ... خلال پسته رو شسته ولی خیس نمیکنیم چون رنگش عوض میشه و بعد کمی تفت میدیم ... فیله مرغ رو به قطعات بسیار نازک برش زده و با پیاز داغ، نمک، فلفل و زردچوبه و زعفرون فراوون و البته اگه طعم کره رو دوست داشتین کمی کره به مدت یک ربع تا بیست دقیقه تفت میدیم . و در نهایت پلو رو کشیده و بدلخواه تزئینش میکنید .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷#ترفند
🔹برای خوشمزه تر شدن قرمه سبزی یک ساعت مونده به سرو توش مقدار خیلی کمی رب انـــــار بریزید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 سلام
روزتون بخیر
آخرین روز وپنجشنبه بهمن ماه
خود را معطر می کنیم به
عطر دل نشین صلوات
🌸اَللّٰهُــمَّ صَلِّ عَلی ٰمُحَمَّدٍ
وَّ آل محمد ِ وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
در پناه حضرت محمد(ص)
و خاندان پاکش علیهم السلام
روزتون پر خیر و برکت
🌸 عمر و عاقبتتون بخیر ان شاء الله
آخر هفته ی خوبی داشته باشید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای تهیه کشک بادمجان خوشمزه 😊😋😋😋
بادمجان کبابی شده (همیشه از باریکه بادمجان استفاده میکردم اینسری از تپله بادمجان ) با لهجه بگید .
پیاز خرد شده
سیر خرد شده.
نمک و فلفل
نعنا داغ
پیاز ها رو سرخ میکنیم طلایی که شد سیر رو اضافه میکنیم کمی تفت میدیم و زردچوبه رو اضافه میکنیم.
پیاز و سیر سرخ شده رو تو آبکش میریزیم تا روغنش رو بگیریم .(از روغنش برای سرخ کردن بادمجونا استفاده میکنیم.)
بادمجان ها که کبابی شدن پوستش رو میکنیم (من با قاشق داخلش رو خالی کردم ) میریزیم تو ماهیتابه و تفت میدیم تا رنگش عوض بشه ، روغن پیاز و سیر رو اضافه میکنیم ، نمک و فلفل و پیاز و سیر داغم اضافه میکنیم تفت میدیم و در آخر نعنا داغ رو اضافه میکنیم و نوش جان 😘😘😘
این مدل برای کسایی هست که مثل من کشک دوست ندارن ولی میتونید در آخر کشک رو بهش اضافه کنید و سرو کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ینم یه نمونه تهیه سیبزمینی و بادمجان که خیلی خوشمزه هست .
مواد لازم
فلفل سیاه
سبزیجات
4 عدد بادمجان سیب زمینی 5 عدد
روغن 1/5 لیوان چای خوری
1 قاشق چای خوری نمک همه آنها را مخلوط کرده و سیب زمینی سرخ شده را گرم کنید 1 عدد پیاز
300 گوشت چرخ کرده
نصف جعفری
1 قاشق رب گوجه فرنگی
4 عدد گوجه فرنگی
1 قاشق نمک
فلفل دلمه ای نصف یک قوری آب .
طرز تهیه:
پیاز و گوشت گاو خرد شده را سرخ کنید ، سپس سایر مواد را به ترتیب اضافه کرده و 10 دقیقه دیگر بپزید. و ، سپس سایر مواد را اضافه کرده و به مدت 10 دقیقه بپزید. سیبزمینی و بادمجان رو 10 دقیقه توی فر میزاریم تا خوب سرخ شن و بعد طبق ترتیب مواد که گوشت چرخ شده و پیاز و فلفل دلمه ای و سیبزمینی و رب گوجه و نمک و ادویه و جفری خرده شده و سرخ شده رو اضافه میکنیم و به ترتیتب روی سیبزمینی سرخ شده و بادمجان میریزیم و نوش جان میکنیم واقعا اینمدلی خوردن داره.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#اشترودل_گوشت
یه غذای خوشمزه و عالی . با هر نوع خمیری هم میشه درست کرد . .
برای خمیر:
آرد سفید تقریبا 1/5 لیوان ( برای من این بار کمی بیشتر برد)
تخم مرغ کوچک 1 عدد
شیر ولرم نصف لیوان
پودر خمیر مایه 1 ق م(لوازم قنادی ها ، سوپری ها و نانوایی ها دارن )
نمک 1/4 ق چ
شکر 1 ق م
روغن مایع 5 ق غ
با این مقدار مواد 4 تا اشترودل داریم . اگه خواستین مواد رو دو برابر کنین ، تخم مرغ همون 1 عدد بزرگ استفاده کنین .
شیر ولرم و شکر رو مخلوط کردم . پودر خمیر مایه رو ریختم و کمی مخلوط کردم . در ظرف رو گذاشتم ، تا خمیر مایه به عمل بیاد ، ده دقیقه .
تخم مرغ رو توی ظرف دیگه ای کمی زدم . نمک و روغن و خمیر مایه به عمل اومده رو اضافه کردم . آرد رو که الک کرده بودم به تدریج اضافه کردم و ورز دادم . آرد رو تا زمانی بریزین که خمیر به دست نچسبه . اندازه اش تقریبیه ، به اندازه تخم مرغ بستگی داره . خمیر رو ده دقیقه ورز دادم . توی ظرف تمیز گذاشتم و روش رو با پارچه و یه دیس پوشوندم توی جای نسبتا گرم به مدت یک ساعت استراحت کنه .
بعد از استراحت پف خمیر رو با ورز دادن گرفتم . به 4 قسمت تقسیم کردم .
برای مواد داخلی از هر چی دوست دارین ، سلیقه ای هستش ،بسته به ذایقه خودتون داره . چه بخواین گوشت بریزین ، چه نریزین ، یا حتی با مرغ. من پیاز تفت داده شده و گوشت چرخ کرده و فلفل دلمه تفت داده شده و کمی نخود فرنگی رو مخلوط کردم و نمک و زردچوبه و کمی آویشن و کمی رب گوجه ریختم . هر قسمت رو با وردنه باز کردم به شکل مستطیل . بعد با یه چاقو اطرافش رو برش دادم یه مقدار سس گوجه و روش پنیر پیتزا ریختم . روی اون مواد گوشتی و پنیر پیتزا ریختم و لاش رو بستم و نوارها رو به دورش پیچیدم .
بعد برای رومال از یه زرده تخم مرغ و کمی زعفران استفاده کردم . اشترودل ها رو توی سینی فر که کاغذ روعتی انداخته یا چرب کرده، چیدم . در فر از پیش گرم شده 170 درجه به مدت 20 الی 25 دقیقه دقیقه قرار دادم .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
"مربای کیوی"
کیوی 1 کیلو گرم بهتره کیوی ها خیلی نرم نباشن که تو فرآیند مربا پزی له نشن شکلشو حفظ شه و شیک تر و مجلسی تر بشه مرباتون شکر 3 پیمانه
خب حالا کیوی هارو میشورین خشک میکنیین و پوست میکنین
به شکل دلخواه برش میدین میتونین خرد کنین یا ورقه ورقه برش بدین
کیوی هارو داخل قابلمه میریزین و لا به لاش تمام شکرتون رو اضافه میکنین روی کیوی هارم با شکر پر میکنین
حالا در قابلمه رو بزارین
قابلمه را داخل یخچال بزارین و اجازه بدین 1 شب استراحت کنه آب کیوی پس داده شه و یا شکر شهد شه
بعد از 1 شب شکر کامل با اب کیوی به خورد هم رفتین و شهد درست شده
حالا قابلمه رو میزارین رو حرارت متوسط گاز وقتی به جوش بیاد روش کف تشکیل میشه
کفشو با قاشق فلزی میگیرین و دور میریزین
کم کم مربا غلیظ میشه شهدشو با دست امتحان کنین یک قطره از شهدشو روی انگشتتون بریزین و بین دوتا انگشت تست کنین باید کاملا چسبنده باشه وقتی قوام مناسب رو پیدا کرد
حرارت گاز رو خاموش کنین و اجازه بدین مربا در دمای محیط خنک شه و بعد به ظرف های شیشه ای در بسته که از قبل استریل و خشک کردین منتقل کنین و سر و ته داخل یخچال بزارین که مرباتون هوا نکشه
بعد از 2 روز مرباتون آمادست نوش جان
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#گل_بادمجان خوشگلل و خوشمزه😋
2 عدد بادمجان بزرگ
500 گرم گوشت چرخکرده
1 عدد پیاز متوسط
نصف دسته جعفری
2 ق چ فلفل سیاه
1 ق چ زیره
نمک
برای سس:
1 ق غ رب
2 حبه سیر
نصف فنجان روغن
2 لیوان آب
ابتدا بادمجان هارو نصف کنید و مطابق فیلم برش بزنید و برای مواد گوشتی پیاز نگینی و گوشت چرخکرده و جعفری خورد شده و نمک وفلفل وزیره رو باهم مخلوط کنید و تفت بدین و داخل شیار بادمجان ها قرار بدین و برای سس, رب و تفت بدین و روغن و آب و سیر رنده شده بریزین و روی حرارت بذارین تا غلیظ شه و روی بادمجان ها ریخته و در فر 180 درجه بذارین بعد یکساعت ببینید اگه سس کم بود مقداری اب اضافه و 5 دقیقه دیگه بذارین
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ژله رنگین کمان🍸🌈
اول از همه به چند رنگ ژله احتياج داريم من ب ترتیب از پایین ب بالا از ژله با طعم های انگور، آناناس و گواوا استفاده كردم.
و يك بسته ژله آلوورا ، با 1 ليوان بستني وانيلي
ژله انگور رو با 1و نیم لیوان آب جوش ترکیب کرده خوب حل میکنیم و بعد بنماری میکنیم تا کاملا شفاف بشه و توي ظرف مورد نظر بريزين و حدود بيست دقيقه بذارين توي يخچال تا ببنده(اگر كه وقتتون محدوده و ميخواين زودتر به نتيجه برسين 7 دقيقه بگذارين توي فريزر ولي مواظب باشين يخ نزنه) حالا ژله آلوورا رو طبق روش بالا درست كنيد و به جاي نصف ليوان آب سرد، 1 لیوان بستنی لیوانی ک هم دمای محیط شده و رو ترکیب میکنیم(توجه کنید ک هم ژله هم بستنی هم دما باشن تا بریده نشه .بهتره لایه ک اضافه میکنیم ضخيم نباشه) روي ژله بسته شده بريزين و به مدت ٣ دقيقه بذارين توي فريزر تا ببنده
اين روش رو براي ژله آناناس و گواوا انجام بدين تا يه ژله رنگين كماني جذاب تحويل بگيرين
اگر كه ميخواين اين ژله رو توي قالب پلاستيكي درست كنيد قبل از ريختن ژله با پنبه و روغن نباتي قالبتون رو چرب كنين
پيشنهاد ميكنم پودر ژله رو به روش بن ماري(حمام آب گرم) درست كنيد كه لايه هاي شفافي داشته باشين
موقع اضافه كردن لايه ها روي سطح ژله حباب تشكيل ميشه كه حتما با خلال دندون حباب هارو از بين ببرين تا سطح يكدست و مرتبي داشته باشين
و در آخر اينكه نه به خط كش احتياج دارين نه قيف فقط كافيه دقت كنيد و لايه هارو يك اندازه بريزين من كاملا چشمي انجام دادم با كمي صبر و حوصله😍
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مرغ_ربی
این مدل مرغ فوق العاده راحت وبی دردسر بدون یه ذره بوی مرغ وبسیار خوشمزه و مناسب میهمانی است من خودم 25نفر میهمان داشتم همه مرغها را به همین روش درست کردم وبسیار عالی ومجلسی بود حتما امتحان کنید
نکته مهم .... به هیچ وجه مرغها موقع پخت نباید روی هم گذاشته بشه فقط در کنار هم چیده بشه میزان ابغوره کاملا دست خودتان است کمتر یا بیشتر شما میتونید از کدو وبادمجان وسیب زمینی و حتی قارچ هم کنار مرغ بذارید تا پخته بشه میتونید توی مایع سس زعفران بزنید یا مثل فیلم اخر کار بریزید ولی من اکثر موقع اصلا زعفران نمی زنم خیلی عالی می شه
طرز تهیه...... مرغ به تعدا نفرات خودتان ازقبل نمک بزنید تا خوب مزه دار بشه وبشورید وخشک کنید .
توی تابه پخت این مدل مرغ خیلی بهتره پیاز خلالی بریزید کف تابه بدون قطره ای روغن بعد هویج بریزید یا هر سبزیجاتی که در بالا نام بردم بعد مرغ را بزارید وفلفل دلمه را بریزید وفقط کمی رنده جور هندی روی مرغ رنده کنید وحتما فلفل سیاه وروی حرارت ملایم بمدت پانزده تا بیست دقیقه اصلا کمتر نباشه.
سس رب..... واسه دوتا ران مرغ من دوقاشق پر رب و چهاررقاشق ابغوره و زردجوبه وپودرزیره وپودرتخم گشنیز و ادویه مخلوط وکمی فلفل قرمزو پودرسیر ریختم واگر دوست داشتید زعفران ونمک بعدکم کم اب اضافه کردم تا غلظت سس ما مثل ماست معمولی بشه .
ادامه کار..... بعد بیست دقیقه از سس فقط روی مرغ بریزید وباز بزارید ربع ساعت بخار کنه با حرارت کم وبعد مابقی سس را اطراف ظرف بریزید وابجوش اضافه کنید در حدی که فقط تا لبه مرغ بیاد اصلا نباید اب روی مرغ رابپوشاند وحرارت را کم کنید تا کاملا پخته بشه ودر اخر کمی زعفران روی مرغ دهید
اب این مدل مرغ نسبتا غلیظ است میتونید کمی بیشتر اب بریزید تا رقیق تر بشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#راتا_مرغ
سلام دوستای گلم باز هم فینگر فود که خیلی راحت و سادس
همین ها رو وقتی برین سفارش بدین هر کدوم رو به قیمتی میگن اما توی خونه شما با هزینه کمتر و خیلی هم بهتر می تونین درست کنین
راتای مرغ خودش دسته بندی میشه ، پایه اش مواد زیر هستش وقتی توش بادام و یا روش خلال بادام بریزن میشه راتا مرغ و بادام ، وقتی داخل موادش پودر پسته بریزن میشه راتا مرغ و پسته ، کرفس ریخته بشه راتا مرغ و کرفس ، سیب زمینی راتا مرغ و سیب زمینی و ...
بعصی ها هم برای اینکه رنگ بدن رنگ خوراکی می ریزن من خودم رنگ نریختم اونایی که سبزه پودر پسته ریختم اونایی که صورتی آب لبو
برای 12 عدد راتای مرغ
سینه مرغ 1 عدد
پنیر خامه لبنه 100 گرم
سس مایونز 2 ق غ
نان تست 3 عدد
سینه مرغ رو همراه با کمی نمک و برگ بو پختم دیگه زردچوبه و پیاز نریزین توی رنگ و طعمش تاثیر میزاره . بعد از پخت داخل میکسر ریختم و پودری دراوردم .
توی یه کاسه سینه مرغو پنیر خامه لبنه و سس مایونز رو با هم مخلوط کردم .
نون تست رو قالب زدم با این قالب های فلزی
هر نون تست چهار تا شد
بعد یه کیسه فریزر انداختم و قالب رو قرار دادم از مواد داخل قالب تا دو سوم پر کردم و فشرده کردم و بعد نون تست رو روش قرار دادم . بعد برداشتم و از زیرش اون قسمتی که نون تست هستش و برای اینکه از قالب بیرون بیارم حالا اگه قالبتون رینگ و گرد باشه زیرش یه استکان بزادین و در بیارین من خود یه قالب کوچولو رو فشار دادم و راتا رو از زیر نون تست به سمت بالا کشیدم تا صاف و یکدست در بیاد
یه حالت دیگه ای هم داره که قالب مخصوص داره خوب همه ما به قالب مخصوص دسترسی نداریم اون هایی که سفارش میگیرن و در حد خیلی زیاد درست می کنن دیگه کارشون خیلی با این قالب های مخصوص راحته
حالا یه مقدار از مواد دو یه قاشق برداشتم کمی پودر پسته ریختم یه سری رو سبز درست کردم
دو سه قاشق هم از مواد برداشتم و اب لبو غلیظ ریختم و هم زدم تا صورتی بشه
بعد هم برای تزیین از گل محمدی و خلال پسته و بادم و زرشک استفاده کردم
یک ساعت داخل یخچال برارید و بعد سرو کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛