eitaa logo
آشپزی خاص
103.3هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
. مواد میانی کوفته: هویج وسیب زمینی آبپزو خوردشده هرکدام یک دونه ونخودفرنگی پخته یاکنسروی یک لیوان ومقداری پنیر پیتزا . موادکوفته: نیم کیلو گوشت چرخی رابایک عدد پیاز متوسط رنده شده(آب پیاز گرفته بشه)+نمک وفلفل وکمی ادویه+آرد سوخاری 2قاشق همه مواد راباهم خوب مخلوط کرده و میزاریم حدود یک تا 1/5ساعت دریخچال بمونه.⁦☺️⁩ حالا نوبت درست کردن سس کوفته هست که یک قاشق رب گوجه+مقداری روغن مایع حدود2تا3 قاشق غذاخوری ویک لیوان آب همگی را مخلوط ومیزاریم روی حرارت ووقتی جوشید وکمی قوام اومداز روی اجاق برمیداریم. طرزتهیه: طبق کلیپ مقداری ازموادکوفته برداشته وسط نایلکس گذاشته وبه شکل گرد باز میکنیم. ازموادوپنیر مفقداری گذاشته ووطرف دیگررا روش برمیگردونیم (طبق فیلم)،کبابهارادرظرف مخصوص فر چیده وسس آماده شده راروی آن میریزیم وتکه های گوجه وفلفل گذاشته وطبق دستورگفته شده اول کاغذ روغنی وبعد فویل میکشیم ودرفرازقبل گرم شده بادمای 180درجه گذاشته به مدت40تا45دقیقه وبعد 30 دقیقه فویل رابرداشته وگریل راروشن میکنیم تا روی کوفته هابرشته شوند،حواستون به گریل باشه زودبرشته میشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
قیمه نثار برای 3 نفر: در تهیه گوشتِ نثار: (مدت زمان پخت : مرحله اول: 90 دقیقه، مرحله دوم: 30 دقیقه) پیاز: 3 عدد گوشت خورشتی(گوسفند یا گوساله): 300 گرم ادویه مرحله 1: زردچوبه (1 قاشق چای‌خوری) - فلفل سیاه (نصف قاشق چای‌خوری) رب گوجه: 1 قاشق غذا خوری آب جوش: 2 لیوان (اگه تبخیر شد باز هم اضافه کنید) ادویه مرحله 2: هل (1/3 قاشق چای‌خوری) - دارچین (1/2 قاشق چای‌خوری) نمک ( یک و نصف قاشق چای‌خوری) + زعفرون دم شده: 2 قاشق غذا خوری خلال بادوم: 1 قاشق غذا خوری خلال پوست پرتقال: 1 قاشق غذا خوری خلال پوست پرتقال رو خوب بشورید، و یک ساعت بزارید داخل آب، بعد از آبکش کردن باید 3 مرتبه، هر بار به مدت 15 الی 20 دقیقه بجوشونید و آبکش کنید تا تلخی اون گرفته بشه. آجیلِ نثار: (مدت زمان تفت دادن: 5 دقیقه با حرارت ملایم) زرشک: 4 قاشق غذا‌خوری خلال بادوم: 2 قاشق غذا خوری خلال پسته: 2 قاشق غذا خوری خلال پوست پرتقال: 3 قاشق غذا خوری شکر: 1 قاشق غذا خوری گلاب: 1 قاشق غذا خوری زعفرون: 3 قاشق غذا خوری . کته: برنج: 3 پیمانه آب: 4 لیوان نمک: 1 قاشق چای‌خوری روغن: 4 قاشق غذا خوری . یه ادویه ترکیبی از هل و دارچین توی نمک دون معمولا بغل این خورشت هست تا هر کس دوست داره اضافه بزنه. منم گذاشتم. امیدوارم که لذت برده باشید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷 من این غذا رو دوست دارم چه سرخ شده چه کباب شده . بادمجان ها رو شسته و روی باربیکیو یا حتی شعله های گاز کبابی کنید پوست کنده ساطوری یا بکوبید بزارید کنار حالا پیاز داغ درست کنید نمک و فلفل سیاه و زردچوبه هم افزوده بادمجان ها رو اضافه میکنیم نصف فنجان اب تایم بیست دقیقه ای میدم تا بپزه گردو ی خرد شده و سیر داغ و نعناع داغ هم اضافه میکنیم بنا بر ذائقه ی خانواده و کشک . ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍨🍫 ۳ یا ۴ بسته کوچیک بیسکوئیت اورِاو Oreo ۱۰۰ گرم کره یک بسته خامه صورتی ۱۰۰ گرم شکلات تلخ تخته ای ۲۰۰ گرم شکلات کاکائو شیری و توت فرنگی و فندوق برای تزئین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸سلام به یکشنبه 💕سلام به این روز شـاد 🌸سلام به این روز خوب 💕سلام به قلبهای پاک 🌸سلام به گلهای باغ زندگی 💕سلام به دوستان مهربان 🌸یکشنبه تون به عافیت و تندرستی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پاکوره طرز تهیه آرد نخود به صورت ویدئویی میزارم عزیزان توجه کنید آرد نخود خام با آرد نخود چی فرق داره. بعضی از عزیزان تنها با آرد سفید درست میکنن من امتحان نکردم نمیتونم بگم جایگزین آرد نخود خام میشه یا نه. آرد نخود خام عطاریا دارن این مقدار مواد مقدار پاکوره تو بشقابه آرد نخود خام یک لیوان ویا یک پیمانه آرد سفید شیرینی پزی نصف لیوان نصف یک عدد تخم مرغ،تخم مرغ رو بزنید تا سفیده وزرده مخلوط بشه نصفشو بریزد. خمیر مایه یک قاشق مرباخوری(نصف قاشق غذاخوری) چهار شاخه پیازچه (پیاز چه نداشتید یک عدد پیاز رو رنده کنید) دو قاشق پر جعفری ویک قاشق گشنیز خرد شده یک حبه سیر رنده شده نمک وزردچوبه وفلفل سیاه وقرمز به اندازه لازم یک قاشق مرباخوری شکر حدود یک ونیم لیوان آب، آب تقریبی هست شلی وسفتی خمیر تو فیلم مشخصه طرز تهیه یک لیوان آب ولرم شکر رو با هم مخلوط کنید خمیر مایه روش بپاشید تا کف کنه وبالا بیاد به اصلاح عمل بیاد(اینجا من عجله داشتم نزاشتم به خوبی بالا بیاد) بعد از عمل اومدن خمیر مایه تمام مواد رو با هم مخلوط کنید وبا چنگال خوب خوب مخلوط کنید اگر موادتون سفته کم کم آب بریزید تا رقیق بشه رقیقی مواد مثل ماست همزده باشه نه خیلی سفت باشه نه خیلی شل تو فیلم مشخصه مواد که آماده شد روشو بپوشونید حدود یک ساعت تا پف کنه روغن رو داغ کنید وبا قاشق از مواد بردارید و دو طرفشو تو روغن سرخ کنید.بعد از سرخ شدن رو دستمال تمیز بزارید تا روغن اضافیش کشیده بشه پاکوره معمولا با سس تند فلفلی وخیارشور وگوجه سرو میشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خوراک مرغ با رب انار مواد لازم: رب گوجه ‌فرنگی 3 قاشق غذا خوری زعفران (آبکرده و غلیظ) 2_1 قاشق چای خوری سیر 1 حبه پیاز 1 عدد مرغ 1 کیلوگرم (ترجیحا فقط ساق مرغ) کره 3 قاشق غذا خوری ادویه ی مرغ(پودر تخم گشنیز، زیره ی سبز، فلفل پاپریکا، دارچین، هل و زنجبیل) 1 قاشق غذا خوری نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم کره 30 گرم آب جوش حدودا 3_2 پیمانه رب انار (ترش) 2 قاشق غذا خوری روغن زیتون 2 قاشق غذا خوری روغن مایع به مقدار لازم طرز تهیه: 1. نمك،‌ فلفل، زردچوبه، ادویه ی مرغ، محلول زعفران، كره‌ی آب شده، رب گوجه فرنگی، رب انار، روغن زیتون و سیر له شده را باهم مخلوط نمایید تا سس مناسبی به دست آید. 2. پیاز را نگینی خرد كرده به همراه كمی کره و روغن تفت دهید تا نرم و سبک شود و مرغ ها را روی آنها قرار دهید و مقدار کمی نمک هم رویشان بریزید. 3. قطعات مرغ را مدام جا به جا کنید و از پیاز ها رویشان بریزید تا یکنواخت سرخ شوند و بعد از سسی که آماده کرده بودیم رویشان بریزید، کمی که تفت خورد آب جوش اضافه کنید و در ظرف را گذاشته و روی حرارت متوسط قرار دهید، اجازه دهید حدودا 45 دقیقه بپزد و سس غلیظی داشته باشد. 4. سپس قطعات مرغ را در ظرف سرو قرار داده و سس غلیظ خوشرنگ باقیمانده را هم روی مرغ‌ها بریزید و با لیمو ترش و چيپس خونگی تزیین کنید. نکته: 1. همیشه چربی‌های مازاد مرغ را جدا كنید و قطعات مرغ را از مفاصل برش داده و تقسیم نمایید زیرا برش‌های نامناسب باعث خارج شدن مغز استخوان و بد رنگ شدن سس باقیمانده خوراك فوق می‌گردد. 2. یادآوری می‌کنم که نمك گوشت‌های سفید ابتدای طبخ اضافه ميشوند. 3. این خوراک را به همراه پلویی که با زرشك و خلال پسته ی سرخ كرده و برنج زعفرانی تزیین کرده اید، نوش جان کنید. 4. غلظت سس در همه ی سس ها و خورش ها سلیقه ای میباشد اما این خوراک باید سس غلیظی داشته باشد. 5. استفاده از یک حبه سیر صرفا جهت خوش طعم کردن سس هست و بعد از پخت اصلا در بو و طعم تاثیر زیادی نخواهد گذاشت. 6. مدت پخت ساق مرغ 45 دقیقه است. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خمیر پیتزا اول دو لیوان آرد الک شده و یک قاشق غذا خوری سر صاف پودر خمیر مایه فوری (من یک بسته پودر خمیر مایه فوری دکتر اتکر استفاده کردم) یک قاشق غ شکر و یک ق م نمک مخلوط کردم وسط ارد رو گود کردم و یک عدد تخم مرغ نصف لیوان روغن مایع و 4 ق غ ماست و یک لیوان آب ولرم اضافه کردم و مخلوط کردم خمیر چسبناکه که یه کاسه ارد کنار دستم گذاشتم و کم کم به خمیر اضافه کردم وقتی خمیر جمع شد دستمو مرتب چرب کردم خمیر رو ورز دادم تا بدست نچسبه روی خمیر رو پوشوندم و یک ساعت استراحت دادم ته ماهیتابه رو کمی چرب کردم و پف خمیر رو گرفتم نازک باز کردم وته ماهیتابه پهن کردم روی خمیر رو با چنگال چندتا سوراخ زدم کمی سس روی خمیر ریختم و کمی پنیر پیتزا ریختم و مایه گوشت و سوسیس و قارچ و فلفل دلمه ریختم و اویشن زدم وروش دوباره پنیر پیتزا ریختم ماهیتابه رو روی شعله پخش کن حرارت ملایم گذاشتم تا خمیر پخته بشه و پنیر پیتزا آب بشه در این روش روی پیتزا طلایی نمیشه ولی چون با بخار پخته میشه پنیر پیتزا بیشتر از پخت داخل فر کش میاد وبا بخار سوسیس و قارچ و فلفل هم پخته میشه ومواد گوشتی هم که پخته شده هستش میتونید از هر مایه برای روی پیتزا استفاده کنید خمیر مایه ایکه تو این دستور نوشتم خمیر مایه فوری هستش اگه از خمیر مایه معمولی استفاده میکنید باید با آب وشکر بزارید عمل بیاد وبعد به ارد اضافه کنید ولی خمیر مایه فوری لازم نیست عمل بیاد ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یه نون رژیمی ،خیلی فواید داره 😊. خوردنش باعث ایجاد سیری میشه و مانع از چاقی میشه . به این نون می تونین سبوس هم اضافه کنین تیره تر بشه🙂 . بهتره کلش روبا آرد جو درست نکنین چون سفت تر میشه و شکننده تر . داخل این نون می تونین از رازیانه ، زیره ، شوید ، مغز گردو ، تخمه بریزین وقتی خمیر گیری رو انجام دادین آخرش می تونین این مواد رو اضافه کنین . آرد جو 150 گرم (یک لیوان) آرد گندم 150 گرم (یک لیوان) (آرد نانوایی ریختم) آب یا شیر ولرم 200 میلی (یه کم کمتر از یک لیوان) شکر در صورت تمایل 1 تا 2 ق غ و یا کمی بیشتر ویا حتی از شیره انگور و عسل می تونین استفاده کنین نمک نصف ق چ پودر خمیر مایه 7 گرم (1.5 ق م) روغن مایع 2 تا 3 ق غ یه قاشق مرباخوری شکر رو داخل آب ولرم مخلوط کردم . خمیر مایه رو اضافه وردم . در طرف رو گذاشتم 5 تا 10 دقیقه تا به عمل بیاد . دالخ ظرفی روغن ، نمک ، یه کم شکر ، خمیر مایه به عمل اومده رو مخلوط کردم . آرد جو الک شده رو اضافه کردم و مخلوط کردم . آرد گندم رو هم کم کم اضافه کردم و با دستم خمیر رو ورز دادم . خمیر رو خوب حدودا 10 دقیقه ورز دادم . خمیرگیریش یه کم سخته چون آرد جو داره . شما می تونین آرد سبوس دار هم بریزین داخل این نون . خمیر رو داخل یه ظرف تمیز که خیلی کم چرب کردم قرار دادم روش رو پوشوندم محیط نسبتا گرم قرار دادم حدودا یک تا یک و نیم ساعت . زمانی که خمیر حجمش دو برابر بشه . بعد از استراحت پف خمیر رو با ورز گرفتم . چونه های 100 گرم به دلخواه ازش جدا کردم . هر طور بخواید درست کنین من کوچیک درست کردم می تونین کل خمیر رو یه نون درست کنین . چونه ها رو داخل سینی فر قرار دادم یه کم پهن کردم . روش طرح با چاقو ایجاد کردم . دوباره روش رو پوشوندم 20 دقیقه استراحت داشته باشه . رومال این نون نیاز نداره . نهایتا اکه بخواید یه لایه روش بشه ، یه قاشق آرد و یه کم آب حدودا یه لیوان رو روی حرارت می تونین مخلوط کنین و بعد رومال بزنین . من یه کم مغز تخمه روش ریختم . داخل فر 190 درجه طبقه وسط حدودا 25 تا 30 دقیقه قرار دادم . ماندگاری این نون بسیار بالاست همین الان استوری براتون از بافت این نون که 5 روز هست درست کردم ، نشون دادم 😊. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ساکسی کباب(دلمه بادمجان باگوشت) موادلازم 6عدد بادمجان 300گرم گوشت گوساله قیمه ای خردشده 1 عددپیاز یک لیواب آب جوش 2 عددفلفل قرمزوفلفل سبز 3 قاشق غذاخوری روغن مایع 1 قاشق مرباخوری نمک 1 قاشق چایخوری زیره 1 قاشق چایخوری فلفل وزردچوبه برای سس: 1 قاشق غذاخوری روغن یک ق خ رب گوجه فرنگی نمک وفلفل زردچوبه به مقداره لازم 1 لیوان آب طرز تهیه: ابتدا بادمجان هارا یک درمیان به شکل راه راه یاشطرنجی پوست بکنید سپس 2قسمت کنیدوداخل بادمجان را خالی کنیدوکمی در آب نمک نگه دارید سپس آبکش کنید واجازه دهید خشک شود تمام قسمتهای بادمجان هارا کنیدودر فر 200درجه بپزید یا این که توی روغن سرخ کنید . داخل ماهیتابه داغ مایع بریزیدپیازرا تفت میدید وگوشت قرمز را اضافه سرخ کنید سپس ،فلفل ها و ادویه ها به مواد اضافه کنید بعد رب را بهش اضافه کنید تفت بدید یک لیوان آب جوش بریزید بزاریدیک ساعت بپزه وقتی پخت داخل بادمجانهای پخته شده بریزید.سس هم با دو قاشق غذا خوری روغن ورب گوجه فرنگی تفت بدین نمک وفلفل کمی زردچوبه ویک لیوان آب گرم اضافه کنید. بادمجانها را داخل ظرف بچینید سس را بهش اضافه کنید مجدد در فر200 درجه ازقبل گرم شده 20 دقیقه بپزید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پیاز کوچک 1 عدد سیر 1 تا 2 حبه(من از پودر سیر استفاده کردم) قارچ 400 تا 500 گرم ژامبون نگینی یا مرغ پخته شده 200 گرم سس مایونز یا خامه صبحانه 2 قاشق غذاخوری آویشن به میزان لازم پنیر پیتزا به میزان دلخواه جعفری ساطوری 2 قاشق غذاخوری نان باگت 2 تا 3 عدد . ابتدا پیاز را نگینی کرده و تفت دهید تا سبک و شفاف شود. (در صورت استفاده از سیر بعد از سبک شدن پیاز،سیر رنده شده را اضافه و کمی تفت داده و بعد قارچها را اضافه کنید) سپس قارچهای ورقه شده را با 1 قاشق غذاخوری آبلیمو تفت دهید تا آب اضافی آنها کشیده شود. ژامبون یا مرغ پخته شده را اضافه و کمی تفت دهید. سپس پودر سیر و اویشن و جعفری را اضافه و بلافاصله حرارت را خاموش کنید. مواد را کنار بگذارید تا ولرم شود سپس خامه یا مایونز را اضافه و مخلوط کنید. من از مایونز استفاده کردم به هیچ وجه خامه یا مایونز را حذف نکنید چون چسبندگی مواد از بین میره و از طرفی در فر مواد خشک میشه. در انتها پنیر پیتزا را بیفزائید. نان ساندویچی یا باگت را به اندازه دلخواه برش زده و از مواد روی نان بکشید. در سینی فر چیده 5 تا 7 دقیقه در فر 200 درجه قرار دهید در حدی که پنیر پیتزا ذوب شود. من از نان روگِن استفاده کردم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
😍 چلوگردن مجلسی 😍 ⬇️👨🏻‍🍳بریم سراغش👨🏻‍🍳⬇️ چه موادی لازم داریم؟!🤔 گردن 1/5 کیلو (2 تیکه ش کن) پیاز 5 عدد سیر 1 بوته متوسط روغن کرمانشاهی یا معمولی 1-2 ق غ زعفران حل شده 10 الی 12 ق غ نمک و فلفل سیاه و 1 تکه چوب دارچین و زردچوبه و پودر لیمو عمانی چطوری درستش کنیم؟!🤔 1️⃣ 2 ق روغن بریز (روغن حیوانی باشه بهتره) و گردن هارو بذار توش و زعفران حل شده بریز روش و تفت بده تا یکم سرخ شه همه طرف گردن ها (رنگش عوض شه کافیه)(حدود 10-15 دقیقه) 2️⃣پیاز هارو حلقه کن و سیر هارو هر کدوم 4 قسمت کن و بذار کف ظرف و گردن هارو بذار روش و یکم نمک و فلفل سیاه بزن و درش و بذار 3️⃣به قل قل که افتاد و پیازها آب انداخت شعله پخش کن بذار و شعله خیلی کم کن تا با قل قل ریز 8 ساعت بپزه (4 ساعت که گذشت گردن هارو برعکس کن) 4️⃣تو 1 ساعت آخر نصف لیوان زعفران حل شده نمک و فلفل سیاه و پودر لیمو عمانی و یکم زردچوبه اضافه کن و هم بزن و بریز روی گردن ها 1 تیکه چوب دارچین هم بنداز تو قابلمه نیم ساعت که گذشت گردن هارو بچرخون و بذار مواد به همه جای گوشت برسه 5️⃣برای برنج مخصوصش هم ته قابلمه نصف ق چ زردجوبه با 1 ق غ شوید خشک و روغن با هم قاطی کن و برنجی که 2 ساعت خیس کردی و 9 دقیقه تو آب جوش پختیش و بریز و لایه لایه شوید خشک بریز و لایه آخر یکم پودر دارچین هم دوس داشتی بریز و یه تیکه کره بذار روش درشو بذار و بذار 10 دقیقه بخارش در بیاد بعد دمکنی بذار و شعله پخش کن و شعله کم کن و بذار 40 تا 45 دقیقه بپزه 6️⃣با ترشی، ماست، سبزی و آب پیازها سروش کن 👨🏻‍🍳نوش جان👨🏻‍🍳 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🥘سوپ هزار مزه ⬇️👨🏻‍🍳بریم سراغش👨🏻‍🍳⬇️ چه موادی لازم داریم؟!🤔 سینه مرغ بدون استخوان 2 عدد درشت (700 گرم) کنسرو نخودفرنگی 1 لیوان سرخالی (130 گرم) کنسرو ذرت 1 قوطی خامه صبحانه (صورتی) 1 بسته 200 گرم جعفری خرد شده یک چهارم لیوان کره 100 گرم پیاز زرد 1 عدد متوسط هویج متوسط 2 عدد ساقه کرفس 2 عدد (هر کدام حدود 20 سانت) قارچ 200 گرم سیر 3 حبه آرد نون سنگک 4 ق غ آب مرغ 5 لیوان نان جو گرد مخصوص سوپ 5-6 عدد(سلیقه ای) نمک نصف ق چ فلفل سیاه نصف ق چ سیب زمینی 3 عدد یا 4 عدد کوچک چطوری درستش کنیم؟!🤔 1️⃣سینه هارو با نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و 1 دونه پیاز و 8-9 لیوان آب بذار 1 تا 1/5 ساعت بپزه بعد مرغ هارو ریش ریش کن (یادتون باشه که 5 لیوان آب مرغ لازم داریم برای سوپمون) 2️⃣قارچ هارو اسلایس کن و پیاز رنده کن و سیر ریز ریز خرد کن بعد سیب زمینی، هویج، کرفس نگینی خرد کن 3️⃣کره بندار تو ظرف شعله متوسط بعد پیاز و کرفس و هویج اضافه کن و 7 دقیقه بذار بپزه تا یکم طلایی شه 4️⃣بعد قارچ و سیر اضافه کن و 5 دقیقه دیگه بپزش بعد آرد اضافه کن و 10 ثانیه هم بزن و 5 لیوان آب مرغ اضافه کن و یه هم بزن و سیب زمینی اضافه کن و نمک و فلفل بزن و بذار به قل قل بیفته در ظرف ببند بعد شعله رو کم کن و بذار با قل قل ریز 12 تا 15 دقیقه بپزه (هم بزن 1-2 بار ته نگیره) 5️⃣در آخر مرغ و نخود فرنگی و ذرت اضافه کن و بزار 5الی 8 دقیقه بپزه و 2-3 دقیقه اخر 200 گرم خامه زده شده و یک چهارم لیوان جعفری کاردی شده اضافه کن و یکم هم بزن تا به غلظت مناسب برسه (تست کن اگه نمک لازم داشت دوباره بریز) 6️⃣با جعفری و لیمو سروش کن 👨🏻‍🍳نوش جان👨🏻‍🍳 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍔 مرغ برگر سوخاری 🍔 ⬇️👨🏻‍🍳بریم سراغش👨🏻‍🍳⬇️ چه موادی لازم داریم؟!🤔 ران مرغ بدون استخوان 6 الی7 عدد شیر پرچرب نیم لیتر سرکه سفید 2 ق غ نمک 2 ق چ پودر سیر 2 ق چ فلفل قرمز 1 ق چ مواد آرد:👇 آرد نون سنگک 400 گرم نمک 2/5 ق چ پودر سیر 2 ق چ پاپریکا 1/5 ق چ فلفل سیاه خرده نصف ق چ چطوری درستش کنیم؟!🤔 1️⃣اول شیر و سرکه قاطی کن و 15 دقیقه بذار کنار بعد بریزش تو یه ظرف و 2 ق چ نمک و 2 ق چ پودر سیر و 1 ق چ فلفل قرمز اضافه کن و مخلوط کن و مرغ هارو بنداز توش سلفون بکش و 12 ساعت بذار یخچال 2️⃣موادآرد(آرد،نمک،پودرسیر،پاپریکا و فلفل سیاه) و قاطی کن و مرغ هارو بزن توش و خوب آردیش کن 3️⃣بعد روغن زیاد بریز تو ماهیتابه داغ داغ که شد مرغ هارو بنداز توش و 12 دقیقه بذار 2 طرفش خوب بپزه تا طلایی شه بعد بذار کنار تا روغنش گرفته شه 4️⃣نون هارو با کره برشته کن و 2 طرفش سس بزن (کچاپ و مایونز قاطی کن) و خیارشور بذار روش و مرغ هارو بذار روش و فلفل هالوپینو و در نهایت لایه آخر نون 👨🏻‍🍳نوش جان👨🏻‍🍳 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛