eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
مرغ داخل کاسه سیب زمینی مواد لازم: 6_5 عدد سیب زمینی 2_1 عدد پیاز 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 1 قاشق مرباخوری رب فلفل نمک ، فلفل سیاه برای مواد مرغی: 1 تکه سینه مرغ 1 پیاله گردوی خرد شده 1 پیاله ماست چکیده کمی جعفری سیر نمک طرز تهیه: ابتدا سیب زمینی ها را آب پز کنید و سپس آبکش کرده کنار بذارید خنک شود. پیاز را نگینی خرد کنید و داخل روغن سرخ کنید. رب و ادویه ها را اضافه کنید و هم بزنید. سیب زمینی ها را پوست بکنید و رنده کنید و یا با چنگال له کنید و به پیاز اضافه کنید و خوب هم بزنید. سینه مرغ آب پز شده را ریز خرد کنید گردو ، ماست ، جعفری ، سیر رنده شده و نمک را به مرغ اضافه کنید و خوب هم بزنید. از سیب زمینی مقداری بردارید و شکل کاسه بدید و با مخلوط مرغ پر کنید. در آخر فلفل قرمز را داخل کره تفت بدید و روی مواد مرغی بریزید (میتوانید نعناع خشک بریزید)و سرو کنید. برای مواد داخل هر چیز دیگری میتوانید بذارید. نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
گردنه حیران اردبیل ‌ مواد لازم : نخود 1/3 پیمانه برنج نیم دانه معطر ایرانی 1/2 پیمانه سبزی خرد شده شامل گشنیز، تره، شوید 300 گرم دوغ 3 لیتر ماست 2 ملاقه سیر 1 بوته نمک و فلفل سفید ‌ ‌ ‌ طرز تهیه : نخود را از شب قبل خیس کنید و چند بار آب آنرا عوض کنید. سپس نخود را با آب و یک قاشق شکر بپزید تا کاملا نرم و پخته شود. برنج را برای دو تا سه ساعت خیس کنید. یک بوته سیر را خرد یا رنده یا چرخ کنید. ماست را در قابلمه بریزید و چند ملاقه از دوغ را به آن اضافه کنید و مدام هم بزنید تا ماست یکدست شود، سپس بقیه دوغ را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا مایع یکدست شود. برنج را آبکش کنید و به قابلمه اضافه کنید و قابلمه را روی شعله متوسط قرار دهید و مدام با قاشق چوبی هم بزنید تا زمانیکه دوغ به نقطه جوش برسد. حدود 20 تا 30 دقیقه طول میکشد تا دوغ به جوش آید و در تمام این مدت باید بی وقفه هم بزنید تا دوغ بریده نشود و طعم و ظاهر بدی به آش ندهد. زمانیکه دوغ به جوش آمد و برنج کاملا شکفته شده بود، سیر خام را اضافه کنید و 10 دقیقه دیگر مدام هم بزنید تا سیر بپزد. سبزی خرد شده را اضافه کنید و همچنان به هم زدن ادامه دهید تا سبزی نیز بپزد. در آخر نخود پخته را به همراه نمک و فلفل به آش اضافه کنید و بعد از چند دقیقه شعله را خاموش کنید و آش را به صورت داغ سرو کنید. برای سرو میتوانید از کمی نعناء داغ و سیرداغ استفاده کنید. پ.ن: در برخی مناطق به آش دوغ، گوشت قلقلی اضافه میکنند، میتوانید 200 تا 300 گرم گوشت چرخ کرده را با یک پیاز رنده شده آب گرفته مخلوط کنید و بعد از پخت سیر به آش اضافه کنید و زمان بدهید تا گوشت پخته شود، زمانیکه گوشت ها بپزند به سطح آش می آیند و میتوانید بقیه مراحل را ادامه دهید. پ.ن: عطر و مزه این آش به سیر است میتوانید مقدار سیر را بیشتر کنید. پ.ن: میتوانید برنج را با دو لیوان آب روی شعله زیاد قرار دهید تا برنج بپزد و شکفته شود سپس برنج را به دوغی که به نقطه جوش رسیده اضافه کنید. پ.ن: برای جلوگیری از بریدن دوغ، یک تخم مرغ و یک قاشق آرد به دوغ اضافه و مخلوط میکنند، من از این روش استفاده نکردم، ماست و هم زدن مداوم از بریدن دوغ جلوگیری میکند و نیازی به استفاده از تخم مرغ نیست. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ابتدا ران مرغ را داخل آب همراه با عصاره سبزیجات برای چهل دقیقه می پزیم ران ها را درآورده شیر کره خامه و آرد را اضافه کرده شعله را کم کرده تا کامل بصورت خمیری دربیاید حال زرده تخم_مرغ و جعفری ریز شده اضافه کرده خوب هم می زنیم طبق فیلم مرغ ها را داخل این خمیر قرار داده آغشته به آرد گندم و تخم مرغ و آرد سوخاری کرده داخل روغن به خوبی سرخ می کنیم همراه با پنیر چدار آب شده نوش جان می کنیم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه لواشک‌👆🏻👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای درست کردن حلیم(هلیم)هم میتونید از گندم درسته یا پوست گرفته یا بلغور گندم استفاده کنید از گوشت گوسفندی یا گوساله،بوقلمون،مرغ هرکدوم رو دوست دارید میتونید استفاده کنید گوشت رو هم میتونید جداگانه وهم با گندم بپزید من از گندم پوست گرفته وگوشت گوسفندی(گردن)استفاده کردم گوشت با استخوان باشه خوش طعمتره اندازه ها رو میتونید نصف کنید گندم پوست گرفته حدود ۳ لیوان گوشت گوسفندی همراه استخوان ۴۰۰ گرم روغن سه الی چهار قاشق بهتره از روغن محلی یا کرمانشاهی استفاده کنید چوب دارچین یک تکه نمک به میزان لازم گندم رو ۲۴ ساعت خیس کنید تا نرم بشه بعد از ۲۴ ساعت وابشو دور بریزید وچهار الی پنج برابر گندم آب بریزید وبزارید رو گاز من گوشت رو همراه گندم میپزم یک تکه چوب دارچین اضافه میکنم ودرشو میزارم با شعله ملایم تا خوب بپزن هر چند گاهی هم بزنید که ته نگیره اگه دیدید آبش کم شده دوباره کمی آبجوش بهش اضافه کنید وقتی کاملا پخت گوشت و چوب دارچین رو از گندم خارج کرده استخوان گوشت رو جدا کرده وبا گوشت کوب دستی حسابی میکوبیم گندم رو از صافی رد میکنیم تا عصاره ش بیرون بیاد وفقط پوستش باقی بمونه دوباره رو گاز میزاریم گوشت،نمک،روغن بهش اضافه کرده وبا گوشت کوب حسابی میکوبیم تا گوشت کاملا با گندم قاطی وکشدار بشه نیم ساعت تا ۴۰ دقیقه طول میکشه سپس گاز رو خاموش کنید وبریزد تو ظرف سرو با روغن حیوانی داغ شده دارچین وکنجد تزیین کنید من با شکر دوست دارم😊 میتونید تو دستگاه مخلوط کن هم بریزید وبعدا از صافی رد کنید اگه از صافی رد نکنید پوسته گندم زیر دندون میاد بجای گندم پوست گرفته از بلغور گندم هم میتونید استفاده کنید که زودتر اماده میشه وزمان پخت طولانی نیست میتونید دارچین هم تو روغن داغ بریزید و بریزید رو حلیم حلیم بعد از سرد شدن سفتر میشه وقتی سرد شد کمی آبجوش بریزید روش و دوباره گرم‌کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
"بادمجان سوخاری" بادمجان شیرین و بدون تخم تخم مرغ 2 عدد پودر سوخاری و ادویه های دلخواه روغن سرخ کردنی بادمجان هارو خوب بشورین از وسط برش بدین ساقه ی تهشو جدا نکنین مثل شکل برش های خلالی بدین اگرم دوست داشته باشین میتونین خلال هارو از ساقه جدا کنین حالا لابه لای بادمجانها نمک بپاشین و بزارین نیم ساعت بمونه تا زهرآبش گرفته شه بعد از نیم ساعت که موند خوب زهرآبشو پس داد بشورینش تا نمکاش بره تو یه قابلمه بزارین آب جوش بیاد وقتی آب جوش اومد بادمجونارو بندازین تو آب چند دقیقه قل بزنه و نیم پز شه در حد چند دقیقه کافیه حواستون باشه که له نشه با چنگال امتحانش کنین درحدی که کمی نرم باشه کافیه زود از آب جوش خارج کنین و زیر آب سرد آبکشش کنین بزارین آبش بره تخم مرغهارو تو یه کاسه بشکنین و خوب هم بزنین تا از لختی دربیاد تو یه ظرف دیگه پودر سوخاری و ادویه هارو مخلوط کنین تو قابلمه نچسب روغن بریزین و با حرارت ملایم بزارین داغ شه حالا بادمجونا که خوب از حرارت افتادن بزنین تو تخم مرغ و بلافاصله تو پودر سوخاری بغلطونین و داخل روغن با حرارت ملایم سرخ کنین نوش جان❤️ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
"کراکت سیب زمینی به شکل زولبیا" سیب زمینی پخته و رنده شده 3 عدد تخم مرغ 1 عدد خامه یک چهارم پیمانه آرد سفید نصف پیمانه پنیر رنده شده نصف پیمانه میتونین از انواع پنیر صبحانه و فتا استفاده کنین نمک فلفل و پودر سیر به میزان دلخواه سیب زمینی ها رو رنده کنین و با تخم مرغ و خامه ، ادویه مخلوط کنین در آخر پنیر را اضافه کرده و مخلوط کنین تو تابه نچسب میزان مناسب روغن بریزین و رو حرارت متوسط بزارین روغن گرم شه وقتی روغن گرم شد حرارت را ملایم کنین مواد سیب زمینی رو داخل قیف بریزین و تو روغن داغ به شکل دلخواه شکوفه بزنین از قیف محکم برای شکوفه زدن استفاده کنین که قیف پاره نشه بعد با انواع غذا و سس میتونین سرو کنین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✨سایز قالب 35 سانتی متر است. ‌ مواد لازم:👇 تخم مرغ - 2 عدد شیر - 130 الی 150 میلی لیتر روغن نباتی -100 میلی لیتر نمک -1 / 4 ق چ بکینگ پودر - 1 قاشق چایخوری آرد - 500-600 گرم ✨نشاسته برای گردگیری روی خمیر برای پر كردن:👇 گردو - 400 گرم کره -300 میلی لیتر برای شربت:👇 شکر - 300 گرم آب -300 میلی لیتر آب لیموی طبیعی کمی ‌ طرز تهیه:👇 ابتدا خمیر را آماده کنید. تخم مرغ ، شیر ، روغن نباتی ، بکینگ پودر را به ظرف اضافه کنید ، آرد را الک کنید. خمیر سفت را ورز ندهید. اجازه دهید خمیر حدود 30-50 دقیقه استراحت کند. خمیر رابه قطعات مساوی تقسیم کنید و به صورت یک لایه نازک پهن کنید (با کمک نشاسته آسان خواهد شد)😉🙌 قسمتی از خمیر (نصف) را در قالب قرار دهید ، گردوی خرد شده بپاشید و بقیه خمیرها را بیرون بریزید. باقلوا را به صورت مکعب برش دهید. روی آن را کره ذوب شده چرب کنید و در دمای 180 درجه به مدت 55 دقیقه بذارید. در حالی که باقلوا داغ است ، بلافاصله شربت داغ بریزید (به محض اینکه باقلوا از فر برداشته شد ، بلافاصله زیر شربت را خاموش کرده و روی آن را بریزید) آجیل خرد شده را روی آن بریزید (من پسته ریختم). ‌ برای شربت ،به مدت 10 دقیقه، شکر + آب + عصاره لیمو را بجوشانید. ‌ بذارید باقلوا 2 الی 3 ساعت بمونه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پنکیک: ۲ لیوان شیر ۲ عدد تخم مرغ نصف فنجان روغن نمک آرد برای تهیه خمیر پنکیک تقریبا ۹-۱۰ قاشق غذاخوری مواد میانی: ۲ سینه مرغ ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی ۳ قاشق نخود فرنگی پخته شده ۱ سیب زمینی کوچک پخته نگینی خرد شده ۳ قاشق غذاخوری هویج پخته نگینی خرد شده نمک و ادویه سس: ۱.۵ لیوان شیر ۱ قاشق غذاخوری کره ۱.۵ قاشق غذاخوری آرد نمک پنیر چدار مواد پنکیک را مخلوط کنید تا یک مایع یکدست حاصل شود. سپس در یک ماهیتابه مناسب آن را بپزید. ۲ قطعه سینه مرغ را بجوشانید ، ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را در روغن سرخ کنید مرغ خرد شده و سایر مواد را اضافه کنید ادویه دلخواه و نمک را هم اضافه کنید. در همین حین مواد سس سفید را در یک قابلمه بریزید و حرارت دهید. مدام هم بزنید تا به غلظت ماست برسد. سپس مانند فیلم داخل پنکیک ها را با مواد آماده شده در کنید و آنها را بپیچید. از پشت داخل ماهیتابه پیرکس که چرب شده است، بگذارید. روی آن ها را سس سفید بریزید و در آخر ماهیتابه را با پنیر بپوشانید. در فر که از قبل با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد گرم شده است تا زمانی که پنیر طلایی شود، قرار دهید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اسفناج: به دلخواه پنیر لبنه: ۳۵۰ گرم گردو: ۵ عدد خمیر یوفکا کره آب شده: ۱۰۰ گرم زرده تخم‌مرغ: ۱ عدد سیاه‌دونه (یا کنجد): برای تزیین دمای فر: ۱۸۰ درجه زمان پخت: تا زمانی که طلایی بشه (عملکرد فر‌ها خیلی متفاوت هستند به همین دلیل شاید در یک فر ۲۰ دقیقه طول بکشه در یه فر یک ساعت) پنیر لبنه‌ی آنا، علی رغم اینکه چربیش نسبت به پنیرهای خامه‌ای موجود توی بازار کمتره کاملا لذت طعم پنیر خامه‌ای رو داره و بافتش نرم و لطیف و سبکه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷مواد لازم 🔹ارد گندم. دو ليوان دسته دار 🔹سبوس گندم. دو ق غ 🔹روغن زيتون. دو ق غ 🔹نمك. يك ق چ 🔹شكر. يك ق غ 🔹شير ولرم. نصف ليوان 🔹اب ولرم. حدود نصف ليوان 🔹خمير مايه فوري. يك ق س 🔹بكينگ پودر. يك ق چ 🔹وانيل. نوك قاشق ♨️طرز تهیه مواد خشك رو مخلوط كنيد ، وسط مواد رو كمي گود كرده ،روغن و سپس شير ولرم رو اضافه كنيد ،اب ولرم رو كم كم و با احتياط اضافه كنيد تا خمير شكل گيرد ، خمير را صد بار در ظرف بكوبيد يكساعت در جاي ولرم استراحت دهيد ، سپس مانند شكل عمل كنيد، نانها رو بعد از قرار دادن در سيني فر به مدت يك ربع استراحت دوم داده و سپس روي انها زرده تخم مرغ بزنيد در فر ١٨٠ كه از قبل گرم كردي. بپزيد ، نكته: از سالم بودن خمير مايه مطمئن شويد !!! مواد مياني دلخواه است،من مايه ماكاروني استفاده كردم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ابتدا مقدار موردنظر مثلا نیم کیلو گندم راتمیز کنید وبا آب شسته و خیس کنیدحدود دوروز،سپس گندمهای کمی جوانه زده ونرم شده رادرون یک پارچه یا کیسه نخی ریخته (می تونین روی پارچه را هم با ظرفی بپوشونید ) و بگذارید تا گندمها خوب جوانه بزنند روزی دومرتبه گندمها رابا اب سرد شسته که بوی ترشی نگیرند ، وحدود۷_۶ روز اجازه دهید تا گندمها جوانه های بلند و نقره ای رنگ بزنند(مثل عکس دوم، فقط درحد کمی سبزشوند) بعدجوانه های گندم را کم کم با مقدار کافی اب سرد داخل مخلوط کن ریخته وخوب چرخ کنید(اگر اول جوانه ها را یک دور ازچرخ گوشت رد کنید بعد داخل مخلوط کن بریزید خیلی عالی تر میشن وشیره گیری راحتتره) بعداز چرخ کردن داخل پارچه نخی بریزید وخوب فشرده کنید تا شیره گندم حسابی گرفته بشه،تفاله های باقیمانده رادوسه باردیگه چرخ کنید تا شیره گندم کامل گرفته بشه ومقدارکمی تفاله باقی بمونه به مقدار سه برابر گندمی که گذاشتیم جوانه بزنه نیاز به ارد داریم،ارد سبوس دار یا ارد نان سنگک،البته بعضیها تا چهاربرابرم میزنن ولی اردزیادم باعث میشه سمنو زود سفت بشه وکم شیرین، من ۳ برابرگرفتم،مثلا برای نیم کیلو گندمی که داشتیم ۱/۵ کیلو ارد،ارد رابا مقداری آب ولرم یکدست کرده تا رقیق بشه وبعد اون رابه شیره اضافه می کنیم هم می زنیم تا شیره کاملا صاف ویکدست بشه ،می تونین یکبار هم ازصافی ردکنید درکل شیره سمنو به غلظت دوغ شله و کاملا یکدست ،داخل ظرف مسی ریخته ومیره روی حرارت من باراول داخل ظرف رویی پختم ولی سری دوم ظرف مسی و واقعا رنگ وطعم متفاوتی نسبت به رویی داشت پس تاجای ممکن ظرفتون مسی باشه درغیراینصورت استیل شیره راروی حرارت ملایم بگذارید ومدام هم بزنید تابه جوش بیاد،هم بزنید تا ته نگیره یا سر نره،ازوقتی که به جوش اومد زیر حرارت راکم کنید وهرازگاهی هم بزنید تا کم کم وبا ساعت طولانی شیره تغییر رنگ بده وغلیظ بشه،تا جایی که سمنو کف ظرف مثل حلوای شل جمع بشه،به این مرحله که رسید مرحله تفت دادن سمنوهست یعنی انقدر سمنو راهم میزنیم تا کامل سفت بشه وبه انگشت یادست سردنچسبه بعد کم کم اب ولرم اضافه میشه وهم میخوره تا رقیق بشه،دوباره هم زده تا به جوش بیاد،جوش که اومد حرارت راکم کرده وسمنو رادم گذاشته تا اماده شود ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر سیب شکم پر 🔶 🔴بچه ها این دسر ، سرد سرو میشه با بستنی خامه یا حتی ساده نش جان کنین . 🔴مقدار شکری که داخل شکم سیب ریختم کمه پس باعث شیرین شدن دسر نمیشه ✅اگر دسر شیرین دوست دارید داخل اب که که میپزه به دلخواه و ذائقه خودتون شکر اضافه کنین . 🔴دوستانی که رژیم دارن شکر کلا حذف شه فقط داخل شکم سیب کمی عسل بریزید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم طرز تهیه کامل شیرینی میکادو👆🏻👆🏻👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم طرز تهیه کامل ترشی گوجه👆🏻👆🏻👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛