eitaa logo
آشپزی خاص
94.9هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
41.2هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دوستان درسته که شهد درست کردن راحته ولی اگر نکات را رعایت نکنید شهد خوبی ندارید وممکنه شکرک بزنه یا زیادی رقیق ویا غلیظ باشه مصرف زیادی هم داره واسه انواع کیک وشیرینی خصوصا همین شیرینی دانمارکی قرار بود مرحله به مرحله واسه این شیرینی جلو بریم اول شما شهدش را اماده کنید تا بعد بریم سروقت خمیر وبقیه مراحل موادلازم واسه هر پیمانه شکر نصف پیمانه اب می خواد 4لیوان شکر 2لیوان اب 1تا2قاشق زعفران غلیظ اگر خواستید شهد زعفرانی باشه وگرنه واسه شهد ساده نیازی نیست 1قاشق آبلیمو 1قاشق گلاب در صورت تمایل 1قاشق مرباخوری پودر هل در صورت تمایل طرز تهیه شکر واب و زعفران وابلیمو را روی حرارت بذارید وبهم بزنید تا شکر حل بشه حرارت ملایم باشه واجازه بدین بجوشه تا زمانیکه حباب سنگین بزنه حدود یک تا یک ونیم ساعت می شه توی این فاصله گاهی اطراف قابلمه را بابرس مرطوب تمیز کنید و بعد گلاب ویا پودر هل را اضافه واجازه بدین تا مایع شهد نصف بشه ومثل عسل رقیق باشه طبق فیلم👆وبعد حرارت را خاموش کنید تا شهد سرد بشه وقتی سرد بشه غلیظ می شه نکته شما با هر میزان شکر که مایلید می تونید درست کنید ولی طبق دستور واسه هر پیمانه شکر نصف پیمانه اب این قانون کلی شهد است من زیاد درست می کنم وتوی ظرف مخصوص فریزر میزارم ومیزارم توی فریزر اصلا یخ نمیزنه وموقعی که لازم دارم استفاده می کنم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم شیر یا اب یا ترکیب هردو دولیوان نشاسته ذرت دوقاشق غذاخوری آرد دوقاشق غذا خوری میتونید بجای نشاسته هم ارد بریزید وانیل نصف قاشق چایخوری شکر یک لیوان طرز تهیه. شیر وارد وشکر را مخلوط ویکبار از صافی رد کنید ترجیحا توی ظرفی باشه که کف ضخیم داشته باشه روی حرارت ملایم مرتب بهم بزنید تا تا مثل فرنی بشه طبق فیلم ودر اخر وانیل را اضافه واز روی حرارت بردارید توی ظرف دیگه ای ریخته وروش را سلفون بکشید تا رویه نبنده وخنک بشه واسه استفاده توی شیرینی دانمارکی نکته شما نصف مواد درست کنید اینمقدار مواد زیاد میاد ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلیپ 2 آرد همه منظوره 6/3 پیمانه شیر 1 پیمانه شیر 1 ق غ مخمر 1 ق چ روغن 1 ق غ نمک به مقدار لازم پنیر پیتزا 150 گرم جعفری خشک به مقدار لازم خامه ترش 3 ق غ پاپریکا نصف ق چ سیر خشک نصف ق چ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
چای دارچین از آلزایمر پیشگیری میکند دارچین فعالیت مغز را افزایش میدهد و موجب پیشگیری از دست دادن حافظه شده و با کاهش فشار عصبی باعث آرامش می‌شود. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد رو حتمااا با ترازو دیجیتالی اندازه بگیرید .سعی کنید از کیک اسفنجی استفاده کنید نداشتید از کیک ساده وانیلی یا کیک یزدی استفاده کنید من از کیک ساده وانیلی استفاده کردم کیک رو در معرض هوا قرار بدید تا کمی خشک بشه(زیادی نه)بعدا وزن کنید .از بیسکویت به جای کیک استفاده نکنید این شیرینی تو ظرف در دار دوهفته تو یخچال قابل نگه داریه برای بلند مدت فریزیر بزارید نیم ساعت قبل از مصرف بیرون بیارید کاملا نرم میشه میتونید مواد رو نصف کنید سفیده تخم مرغ ۱۸۰ گرم حدود ۶ سفیده شکر ۳۸۰ گرم خورده کیک ۲۰۰ گرم کاکائو یک قاشق سوپ خوری گردو ۲۰۰ گرم سرکه سفید دوقاشق سوپ خوری دارچین یک قاشق مرباخوری وانیل یک هشتم قاشق چایخوری پودر قند دو قاشق سفیده تخم مرغ وشکر ووانیل را حدود یک دقیقه با هم زن دستی بزنید سپس خورده کیک گردو ودارچین وکاکائو رو بهش اضافه کرده و دو بار از چرخ گوشت رد کنید حال میریم قسمت داغ زدن مهمترین قسمت شیرینی شعله خیلی کم باشه مثل وقتی که برنج دم میزارید تا خمیر مغز پخت بشه مدام هم میرنیم تا شکر اب بشه دقت کنید خمیر فقط داغ بشه به هیچ وجه جوش نزنه حدود دوازده تا سیزده دقیقه طول میکشه گاز رو خاموش .سرکه رو اضافه وخوب بزنید تا سرکه به خورد خمیر بره،کنار میزاریم تا سرد بشه حدود بیست دقیقه فر رو روشن کرده با دمای ۲۰۰ درجه(پانزده دقیقه)خمیر که سرد شد پودر قند رو اضافه کنید وخوب مخلوط کنید .خمیر رو تو سینی به اندازه گردو میریزیم . قیف نداشتید از دو قاشق استفاده کنید وبزارید تو فر به مدت ۱۵ دوازده الی ۱۵ دقیقه عزیزان وقتی شیرینی رو گذاشتید داخل فر دمای فر رو از ۲۰۰درجه به ۱۸۰ کم کنید سعی کنید از سینی تفلون استفاده کنید ندارید روی سینی دیگه کاغذ روغنی رو چرب وبندازید حتما از کاغذ روغنی ضخیم استفاده کنید کاغذ روغنی نازک به شیرینی میچسپه از سینی خود فر استفاده نکنید حتما از سینی جدا گانه استفاده کنید دو قاشق پودر قند برای این اضافه میکنیم روی شیرینی ترک بخوره عزیزان اگه دیدید بعد از چرخ کردن خمیر خیلی سفته نصف سفیده تخم مرغ اضافه کنید به جای کیک وانیلی میتونید کیک کاکائوی استفاده کنید کاکائو دستور رو حذف کنید بجای چرخ گوشت از غذا ساز میتونید استفاده کنید ولی کیفیت شیرینی با چرخ گوشت بهتره ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آش سنگه سیر. عزیزان این آش در اصل با گوشت بوقلمون ویا غاز درست میشه ،مرغه به زور گیر میاد تا برسه به بوقلمون و... این مقداردمواد مقدار آش تو قابلمه عدس یک ونیم لیوان برنج ایرانی یک لیوان کمی کمتر کشک رامک ۵ الی ۶ قاشق پیاز بزرگ دوعدد زردچوبه وفلفل سیاه وفلفل قرمز وکمی نمک نعنا داغ آب مرغ دو کاسه مواد برای قلقلی سینه مرغ نصف عدد پیاز یک عدد رنده شده واب گرفته شده نمک وفلفل وزردچوبه آرد گندم یک قاشق سرخالی سینه مرغ رو چرغ کنید وهمراه مواد مخلوط وخوب ورز بدید تا منسجم بشه وقلقلی ها رو درست کنید وبزارید یخچال تا خودشو بگیره عدس وبرنج رو بشورید جداگانه خیس کنید. عدس رو همراه آب مرغ وادویه ها بزارید با حرارت کم نیم پز بشه. نیم پز که شد برنج خیس شده همراه نصف پیاز داغ که درست کردیم ، اضافه درشو میزاریم تا برنج مغز پخت وشکفته بشه به این مرحله که رسید نوبت اضافه کردن کشکه،کشک‌ رامک رو بریزید ومدام هم بزنید تا کشک یکنواخت ویکدست بشه سپس تو کاسه مورد نظر بریزید وبا قلقلی،کشک رامک وپیاز داغ ونعنا تزیین ونوش جان 😍 تا وقتی که آش داشت نرم نرمک قل میزد پیاز ها رو سرخ کنید پیازها که سرخ شدن از ماهی تابه خارج کرده سیرها رو سرخ میکنیم سپس قلقلی ها آخر سر بیشتر روغن رو خالی کرده نعنا رو تفت میدیم. عزیزان اگر آب مرغ ندارید یکی دو تکه مرغ رو با عدس بزارید بپزه سپس بیرون اورده استخوان ها رو جدا ریش ریش کنید ودوباره به آش اضافه کنید .ویا از همون آب لوله کشی استفاده کنید😄 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ارد نیم کیلو مایه خمیر یک ق غ نمک یک ق مرباخوری کره به دمای محیط رسیده ۵۰ گرم تخم مرغ به دمای محیط رسیده یک عدد شیر ولرم ( داغ نباشه) یک پیمانه شکر یک سوم پیمانه . ارد ، مایه خمیر ، شکر رو با هم مخلوط کنید تخم مرغ رو اضافه کنید شیر رو کم کم به مواد اضافه کنید و خوب ورز بدین تا خمیر یک دست و نچسبی به دست بیاد اگه نیاز به ارد داشت یکی دو قاشق اضافه کنید ( اول ورز بدین اگه نیاز داشت ارد اضافه کنید خمیر رو با ارد سین نکنید) در اخر نمک و کره رو اضافه کنید و خوب ورز بدین . داخل یه ظرف گذاشته در ظرف رو بپوشونید و یک ساعت الی یک ساعت و نیم استراحت بدین. بعد از استراحت خمیر رو یکم ورز بدین. خمیر ب دو قسمت تقسیم کنید خمیر رو پهن کنید و مواد خرما رو روش بمالید و چونه دومی خمیر رو هم پهن کنید و بزارید روی خرما ..... ب دو قسمت تقسیم کردم و باز بین هر برش, برش کوتاه تر .. دو قسمت برش خورده خمیر رو پیچوندم .... داخل سینی فر 30 دقیقه استراحت دوم رو میدیم . بعد روش رو رومال کرده ( ترکیب یک زرده، یک قاشق شیر، یک قاشق مرباخوری شکر ، نصف قاشق چایخوری وانیل ) در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه تا پخته بشه. حرارت فرها متغیره ممکنه زمان کمتر یا بیشتری ببره مواد میانی: خرمای هسته و پوست گرفته 25 عدد اب یک چهارم پیمانه کره 1 قاشق سوپخوری دارچین 1 قاشق سوپخوری طرز تهیه مواد میانی: خرما رو هسته شو بگیرید و با اب گفته شده روی حرارت ملایم بذارید تا کاملا له بشه و به صورت خمیر در بیاد سپس از روی حرارت بردارید و کره و دارچین رو اضافه کنید و بگذارید تا خنک بشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛