#مرغ_سوخاری_اسپایسی
روی تکه های مرغ برشهایی برای مرینیت و پخت بهتر ایجاد کنید.
باترمیلک:به ازای هر لیوان شیر،1 قاشق سرکه یا آبلیمو اضافه و 5 دقیقه صبر کنید تا شیر ببرد، باترمیلک آماده ست.
باترمیلک باعت ترد و نرم شدن و تسریع روند پخت میشود.
میزان باترمیلک در حدی باشد که روی مرغها را بپوشاند
مرینیت:در ظرفی باترمیلک+پیاز خلال+سیر ورقه+آویشن و کمی نمک را مخلوط کنید.
برای طعم اسپایسی از چاشنی بندری آلس پایس استفاده کردم که مرغ رو بینهایت خوش طعم و تند و اسپایسی میکنه.
میزان چاشنی به سلیقه شما در تندی بستگی داره،من 3 قاشق مرباخوری اضافه کردم.
مرغها را در مواد مرینیت بخواباید و 4 تا 8 ساعت در یخچال استراحت دهید.
مواد کاور: ظرف حاوی مرغ را از یخچال خارج و صبر کنید به دمای محیط برسد سپس مرغها را از سس درآورید.
در ظرفی 2 تا 3 عدد تخم مرغ را با چنگال هم بزنید تا یکدست شود و با مقداری باترمیلک رقیق کنید.
1/5 لیوان آرد سفید+نصف لیوان نشاسته ذرت(مانع سفت شدن کاور سوخاری مرغ در زمان سرخ شدن طولانی مدت میشود)+2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر+نمک+پودر سیر+آویشن+پودر زنجبیل+پاپریکا را مخلوط کنید.
پولکی کردن:مخلوط آرد را در کیسه فریز بریزید مرغ ها را در کیسه انداخته و تکان دهید تا کاملا با آرد کاور شود سپس در تخم مرغ زده و دوباره در کیسه آرد انداخته و تکان دهید.
مرغها را از کیسه خارج کرده و تکان دهید تا آرد اضافی آنها گرفته شود.
در این مرحله مرغها پولکی میشوند.
سرخ کردن:مرغهای پولکی را در روغن داغ شناور با حرارت ملایم سرخ کنید تا مغز پخت شوند.
تایم پخت برای ران مرغ 20 تا 25 دقیقه
و برای سینه مرغ 12 تا 15 دقیقه است
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ترافل_بادام
.
مواد لازم :
بيسكوييت پتي بور ٢٠٠ گرم
شكلات تخته اي تلخ يا ساده ٢٠٠ گرم
خامه صبحانه ١٠٠ گرم
بادام درختي(يا هر نوع مغز آجيلي كه خودتون دوس دارين)به مقدار لازم
پودر پسته و نارگيل براي تزيين
طرز تهيه :
اول از همه بيسكوييت هارو داخل ميكسر پودر ميكنيم،ببينيد بچه ها اونايي كه دستگاه ميكسر ندارم ميتونن بيسكوييت هارو داخل پلاستيك فريزر يا پلاستيك زيپي بريزن،بعد با وردنه يا گوشت كوب حسابي پودرش كنن.
بعد شكلات رو به روش بن ماري(داخل فيلم واضح هست)،ذوب ميكنيم،خامه رو بهش اضافه و خوب هم ميزنيم،هم كه خورد،بيسكوييت رو بهش اضافه و مخلوط ميكنيم،مخلوط كه شد با اسكوپ ساز بستني يا قاشق يا دست به اندازه يدونه گردو مواد رو برميداريم پهنش ميكنيم و يدونه بادم وسطش ميزاريم و گردش ميكنيم،ميزاريم داخل كاغذ ترافل و روش پودر پسته و پودر نارگيل ميريزيم. بعد حتما يك ساعت داخل يخچال ميزاريم.
نكته : بچه ها توي مقدار شكلات و بيسكوييت و خامه خيلي دقت كنين ، چون هركدوم اگه ميزون نباشه خوب نميشه،مخصوصا خامه.
اين مقدار از مواد ١٤ تا ترافل به اندازه يك گردو ميشه.
‼️البته دوستاي گلم من تمام مواد رو نصف كردم كه ٧ تا ترافل به اندازه گردو شد.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
22.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه شیرینی پفکی گردویی 👆🏻
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
26.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه کامل فسنجون 👆🏻👆🏻
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
14.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽فیلم طرز تهیه کامل شیرینی نسکافه ای 👆🏻
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چه دلنشین است
صبحگاهی که
با لبخند و امـید
همراه باشد
امیدوارم امروز
از زمین و زمان
برایتان خوشبختی، برکت،
شادی و امید ببارد...
سلام
روزتون بخیر و سرشار از نیکی🌹
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یک خوراک لذیذ
مواد لازم:
۳تا ۴ عدد بادمجان
۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
یک کاسه آب
یک عدد پیاز
کمی جعفری
فلفل دلمه ای یک عدد
نمک و فلفل
روش تهیه:
بادمجانها را پوست کنده و به صورت حلقه ای خرد میکنیم و در آب نمک میخوابانیم.
بعد بادمجانها را با روغن کم سرخ میکنیم.
گوشت چرخ کرده را با نمک و فلفل و پیاز در روغن تفت میدهیم و در حال سرخ شدن کمی گوجه و فلفل دلمه ای نیز در آن خرد میکنیم.
مخلوط گوشت را همانند کلیپ روی تکه های بادمجان تفت داده شده میگذاریم و تکه ای دیگر از بادمجان را روی آن قرار میدهیم تا گوشت میان دو تکه قرار گیرد.
برای روی بادمجانها از حلقه های فلفل دلمه ای استفاده میکنیم.
بعد رب گوجه را با آب مخلوط کرده روی بادمجانها میریزیم و کمی هم در ظرف محتوی بادمجانها از مخلوط رب و آب اضافه میکنیم.
ظرف را در فر با دمای ۱۸۰ تا ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار میدهیم تا حد مناسب پخته شود.
میتوانیم برای تزیین از تکه های جعفری استفاده کنیم.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ارمنی_پلو_با_بال_مرغ_(ته انداز)
بال مرغ 6 تا5عدد
برنج 2 پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن به مقدار لازم
زعفران آبکرده مقداری
بالهای مرغ بازعفران .نمک وابلیمو وروغن زیتون وپیازخرد شده مخلوط کرده وتوی ظرف دردار میزاریم یخچال تا ۲تا۳ساعت که طعمداربشه .
آب تو قابلمه بریزید تا جوش بیاد وقتی که آب بجوش اومد, برنج رو که از قبل خیس کردین بریزین تو قابلمه کمی نمک بزنین و بذارین جوش بخوره وبعد آبکش کنید.حالا ته قابلمه یه مقدار آب , روغن بریزید, بالهای مرغ رو که طعمدارشده را کف قابلمه بچینیدو و برنج رو روی مرغها بریزید.در قابلمه رو بذارین و شعله گازو زیاد کنید.بقیه زعفران آبکرده رو روی برنج بریزین(مزه این غذا فقط زعفرانه).میتونید برنج توی ظرف دیگه با زعفران اغشته کنید وروی بال بریزید . و بعد از چند دقیقه شعله گازو کم کنید تا مرغها بپزن و برنج هم دم بکشه.این برنج طعمش به زعفران زیادی هست که استفاده میشه .
درصورت تمایل و برای تزئین می توان پیاز داغ روی آن ریخت.من این غذا رابا میت بال همون کوفته قلقلی خودمون سرو کردم .که البته جز دستور نیست .
ارمنی پلو جزو غذای ملل میباشد
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛