eitaa logo
آشپزی خاص
94.8هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
41.2هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
حلیم بادمجان اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#کمپوت_آلبالو 🍒😍 آب و شکر رو مخلوط میکنم. شکر که حل شد با آلبالوهاى شسته میزارمش رو حرارت تاغلیظ بشه. داخل شیشه میریزم. سردکه شد میزارم یخچال اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
پلو یونانی مواد لازم : سینه مرغ :1 عدد کامل پیاز :1 عدد هویج حبه شده :2 عدد بزرگ نخود فرنگی نیم پز : 1 لیوان قارچ حبه شده :یک و نیم لیوان زرشک سرخ شده :5 قاشق غذاخوری برنج :3 پیمانه روغن برای سرخ کردن و طبخ برنج :به میزان لازم زردچوبه، ادویه کاری، نمک و فلفل :به میزان لازم طرز تهیه پلو یونانی: در ابتدا استخوانهای مرغ را گرفته و آن را به قیچی به صورت حبه ای خرد کرده و به همراه پیاز، زردچوبه، ادویه کاری، نمک و فلفل حدود 20 دقیقه می پزیم و در مقدار بسیار کمی روغن کمی تفت می دهیم. قارچ و زرشک را به صورت جداگانه سرخ کرده و کنار می گذاریم. نخود فرنگی را با آب جوش حدود 10 دقیقیه بجوشانید که کمی نیم پز شود. سپس برنج را به همراه هویج خرد شده و نخود فرنگی و نمک و روغن به صورت کته ای بپزید. پس از پخت پلو برای سرو غذا در ظرف مورد نظر خود، به صورت لایه ای یک لایه از برنج مخلوط ریخته سپس روی آن قارچ سرخ شده، مرغ تفت داده شده و کمی زرشک بریزید و سپس لایه دیگر برنج را ریخته و بقیه مواد را نیز به صورت لایه ای بریزید و روی آن را طبق سلیقه خود با برنج زغفرانی و زرشک تزیین کنید. البته در پلو یونانی اصلی از برنج زعفرانی استفاده نمی شود ولی برای تزیین بسیار عالی خواهد شد و عطر خوشی به غذای شما خواهد داد. اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
یونانی پلو اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
شاید دلتون بخواد یه صبحونه مشتی درست کنین گفتم دستور این بورک پنیرو براتون بذارم که شارژ بشین😉😉😉 اول از همه یدونه تخم مرغ، یه سوم پیمونه شیر، یه سوم پیمونه روغن مایع، یه قاشق غذاخوری شکر و نوک قاشق چایخوری وانیل (وانیل یادتون نره ها) رو با هم خوب مخلوط کنین که قراره خمیرای یوفکامون رو بهش آغشته کنیم تا بورکمون خیلی خیلی لذیذ بشه. من برای این بورک از خمیر یوفکا مستطیلی استفاده کردم و هر کدوم از ورق هارو نصف کردم تا بتونم از هر ورق دو تا بورک داشته باشم. حالا باید پشت و روی هر کدوم از ورقای یوفکا رو با فرچه به این مایه طعم دهندمون آغشته کنیم. بعد باید روی خمیر یوفکا پنیر بذاریم کلا سه قاشق غذاخوری پر پنیر لبنه یا پنیر خامه ای برای تقریبا ۱۴ تا بورک ( یا همون ۷ ورق مستطیلی یوفکا) کافیه. اما شما میتونین پنیرشو کمتر یا بیشتر رو هر تیکه از خمیر بذارین. حالا یه مقدار از پنیر برمیداریم و میذاریم روی خمیر یوفکا بعدش دو طرف خمیر رو تا میکنیم تا یه قسمتیش روی پنیر رو خوب بگیره که بعد از پیچیدن خمیر و پختش تو فر پنیر بیرون نریزه. بعدشم خمیرو میپیچیم تا لوله ای بشه و حالا بورکمون حاضره تا بفرستیمش تو فر (مراحل پیچیدن بورکو تو استوری گذاشتم برین ببینین تا خوب دستتون بیاد😉😉) حالا کف یه ظرف نچسب رو چرب میکنیم و بعد هم بورکارو میچینیم توش. حالا ظرفمون رو برای یه ربع تا بیست دقیقه میذاریم تو فری که از ده دقیقه قبلش روی ۱۸۰ درجه گرم کردیم تا کم کم بورکامون برشته و پوک بشن وقتی زیر بورک ها تغییر رنگ داد و روشون هم کم کم داشت طلایی میشد در فر رو باز میکنیم و با فرچه روی همه بورک ها رو یکم روغن میزنیم و بعدشم در فرو میبندین و بعدشم گریل رو روشن میکنیم تا روی بورک ها هم طلایی بشه و آماده خوردن 😋😋😋 اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
بورک پنیر اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
رولت_حلوا مواد لازم : تخم مرغ 3 عدد آب جوش 2 قاشق غذا خوری شکر 90 گرم آرد 90 گرم بیکینگ پودر 1/4 قاشق چای خوری وانیل 1/8 قاشق چای خوری طرز تهیه : ابتدا فر را با دماي 200 درجه سانتی گراد گرم کنید بعد حرارت را كم كنيد. سینی شیرینی پزی به ابعاد 35 در 20 سانتی متری را چرب کرده و با کاغذ بپوشانید(روي كاغذ چرب نباشد) زرده و سفیده را جدا کرده و زرده ها را با نیمی از شکر و وانیل بوسیله همزن برقی خوب بزنید تا رنگ آن روشن و حجم آن دوبرابر شود آبجوش را هم در حین هم زدن اضافه کنید (تا همین حد کافیست اگر زرده ها را بیشتر هم بزنید بعد از پخت رویه رولت حالت چسبنده خواهد داشت و پوسته پوسته میشود و به کاغذ یا پارچه ای که برای رول کردن استفاده کرده ایم می چسبد) * سفیده ها را هم جداگانه با همزن بزنید تا کاملا فرم بگیرند و بعد نیم دیگر شکر را به آن اضافه کنید و دوباره هم بزنید (همین که فرم گرفت و ظرف را وارونه کردید و سفصیده نریخت کافیست) بیشتر هم زدن سفیده باعث میشود که حالت لخته ای پیدا کند و موقع مخلوط کردن آن با زرده نتوانید بخوبی آنها را با هم مخلوط کنید و مجبورید زیاد هم بزنید تا با زرده مخلوط شود و در آن صورت پف سفیده می خوابد). سفیده آماده شده را به آرامی با زرده مخلوط کنید مواظب باشید پف سفیده نخوابد. و بعد مواد خشک الک شده که شامل آرد سفید و بیکینگ پودر هست (دو تا سه بار الک کنید) را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و کمی هم بزنید تا یکنواخت شود. بعد بطور یکنواخت بوسیله پالت روی سینی پهن کنید و بمدت 10 دقیقه یا تا زمانی که روی نان انگشت زديد به انگشتتان مواد نچسبد كافي است.البته من بعد 10دقيقه گريل رو به مدت دو دقيقه روشن كردم تا روي نان طلايي بشه. سپس از فر در آورده و يك دستمال نمدار تميز روي نان پهن كنيدو یک سینی روی نان برگردانید تا نان رولت خشک نشود اکنون بگذارید تا کاملا خنک شود. در این زمان کاغذ را از نان جدا کرده و روي نان كاغذ ديگري گذاشته و نان را رول ميكنيم و كاغذ را خوب از دوطرف ميپيچيم و 1ساعت در يخچال ميگذاريم بعد از يخچال خارج كرده و كاغذ را باز ميكنيم و حلوا رو که یکم از حرارت افتاد روی نون رولتمون پخش میکنیم دوباره رول میکنیم ومیذاریم نیم ساعت الی یک ساعت یخچال بمونه بعد برش میزنیم. اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
رولت حلوا اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
موادلازم: اردسفيد دوپيمانه ودوق غ تخم مرغ ١عدد خميرمايه. ٢ قاشق چايخوري اب ولرم ١/٢ پيمانه شيرخشك ٣ قاشق غذاخوري پنيرخامه اي ٣ قاشق غذاخوري شكر. ١قاشق غذاخوري (البته توي دستورش نداره من خودم اضافه كردم نمك هم يك پنس) ✍طرزتهیه: همه موادروداخل غذاساز ريخته ودستگاه روروشن ميكنيم تاجايي كه موادخميربشن ويك جا جمع بشن اگرشل بود يك قاشق ديگه ارداضافه كنين يعني تا جايي كه خميربه دست نچسبه خميرروخوب ورز ميديم اگر غذاساز نداريد همه موادروبا دست مخلوط وخوب ورز ميدين بعدموادروروي ميزكارباوردنه بازميكنيم به قطر دو سه ميل قالب ميزنيم روي يك پارچه تميز خميرقالب زده شده روميچينيم روشو ميپوشونيم به مدت نيم ساعت البته من يك ساعت استراحت دادم سپس داخل روغن شناور سرخ ميكنيم بعداز سرخ شدن نون هارو هم ميتونيم عسل بماليم يا اينكه داخل شربت بندازيم شربت ولرم يا اينكه بدون شربت داخلشون پنيربذاريم ونوش جان كنيم من عسل ریختم. اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
جبنيه اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به رسم ادب هرروزسلامی کنیم بر سرورشهیدان عالم،حسین بن علی(ع) 🏴السلام علی الحُسین 🏴وعلی علی بن الحُسین 🏴وَعلی اولادالحسین 🏴وعَلی اصحاب الحسین 🏴شنبه تون بخیردوستان 🏴هفته خوبی داشته باشید.