eitaa logo
آشپزی خاص
94.8هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
41.2هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به رسم ادب هرروزسلامی کنیم بر سرورشهیدان عالم،حسین بن علی(ع) 🏴السلام علی الحُسین 🏴وعلی علی بن الحُسین 🏴وَعلی اولادالحسین 🏴وعَلی اصحاب الحسین 🏴شنبه تون بخیردوستان 🏴هفته خوبی داشته باشید.
‍ . . درسته خيلي سادس و همچي توي فيلم واضحش ولي يسري چيزارو باز براتون تايپ ميكنم☺️🙏 . مواد لازم : بيسكوييت پتي بور ٢٠٠ گرم شكلات تخته اي تلخ يا ساده ٢٠٠ گرم خامه صبحانه ١٠٠ گرم بادام درختي(يا هر نوع مغز آجيلي كه خودتون دوس دارين)به مقدار لازم پودر پسته و نارگيل براي تزيين طرز تهيه : اول از همه بيسكوييت هارو داخل ميكسر پودر ميكنيم،ببينيد بچه ها اونايي كه دستگاه ميكسر ندارم ميتونن بيسكوييت هارو داخل پلاستيك فريزر يا پلاستيك زيپي بريزن،بعد با وردنه يا گوشت كوب حسابي پودرش كنن. بعد شكلات رو به روش بن ماري(داخل فيلم واضح هست)،ذوب ميكنيم،خامه رو بهش اضافه و خوب هم ميزنيم،هم كه خورد،بيسكوييت رو بهش اضافه و مخلوط ميكنيم،مخلوط كه شد با اسكوپ ساز بستني يا قاشق يا دست به اندازه يدونه گردو مواد رو برميداريم پهنش ميكنيم و يدونه بادم وسطش ميزاريم و گردش ميكنيم،ميزاريم داخل كاغذ ترافل و روش پودر پسته و پودر نارگيل ميريزيم. بعد حتما يك ساعت داخل يخچال ميزاريم. نكته : بچه ها توي مقدار شكلات و بيسكوييت و خامه خيلي دقت كنين ، چون هركدوم اگه ميزون نباشه خوب نميشه،مخصوصا خامه. اين مقدار از مواد ١٤ تا ترافل به اندازه يك گردو ميشه. اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
ترافل بادام اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
مواد لازم: راسته گوسفند و سینه مرغ 400 گرم زعفران دم کرده نصف فنجان پیاز 2عدد آبلیمو 3 قاشق غذا خوری نمک و فلفل و روغن مایع به مقدار لازم طرز تهیه: اول پیاز ها را رنده کرده وآب آنها را بگیرید سپس آن را با آبلیمو ,روغن مایع,زعفران خوب دم کرده و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید. سپس مرغ و گوشت را تکه تکه کنید ودر این سس آماده شده بخوابانیدو در یخچال به مدت 7 ساعت قرار دهید تا سس کاملا به خورد مرغ و گوشت برود بعد از 7 ساعت از یخچال بیرون آورده و به ترتیب یک تکه گوشت گوسفند و یک تکه گوشت مرغ را به سیخ بکشید وکمی روی آنها را به هم فشار دهید تا کاملا به هم بچسبند سپس با پشت چاقو روی آنها چند ضربه بزنید تا کمی نازک شوند و در آخر کبابهای به سیخ کشیده شده را روی حرارت ذغال کباب کنید ودر صورت نیاز کمی نمک و کره ی آب شده روی آنها بمالید تا مزه آن بهتر شود بعد از مغزپخت شدن کبابها میتوانید آنها را درون یک تکه نان بگذارید و بعد از تزیئن کردن به شکل دلخواه با برنج و یا نان سرو کنید. امیدوارم لذت ببرید. 😋نوش جان😋 اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
کباب بختیاری اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
رولت تخم مرغ، غذای کُره ای فوقِ سریع رولت تخم‌مرغ یکی از غذاهای پر طرفدار کشور کره جنوبی است و سریع آماده می‌شود. این غذا گزینه خوبی برای صبحانه،، میان وعده و یا شام سبک است. همشهری آنلاین: رولت تخم‌مرغ یکی از غذاهای پر طرفدار کشور کره جنوبی است و سریع آماده می‌شود. این غذا گزینه خوبی برای صبحانه، میان وعده و یا شام سبک است. مواد لازم: تخم مرغ هویج پیارچه نمک. روغن طرز تهیه: 1. ابتدا تخم‌مرغ‌ها را در کاسه‌ای ریخته و به وسیله چنگال یا همزن، هم می‌زنیم.سپس هویج و پیازچه خرد شده و نمک را به تخم‌مرغ اضافه می‌کنیم و همه مواد رو باهم مخلوط می‌کنیم. 2. بعد کف تابه را روی حرارت خیلی ملایم ، کمی چرب می‌کنیم تا مواد به کف تابه نچسبد. 3. مواد را در تابه ریخته و روی سطح  آن پخش می‌کنیم تا کاملا سطح ظرف را بگیرند. 4. سپس اجازه می‌دهیم تا تخم‌مرغ شروع به پختن کند. 5. بعد از پخته شدن تخم‌مرغ، شروع به رول کردن تخم‌مرغ می‌کنیم. 6. با هر لایه‌ای که رل می‌کنیم لایه‌ها را روی هم فشار می‌دهیم تا مواد کاملا بهم بچسبند. 7. بعد از اینکه کل مواد را رول کردیم يك دقیقه دیگر اجازه می‌دهیم تا همه مواد به طور کامل پخته شوند. 8. در آخر تخم‌مرغ رول شده را روی سطح تخته کار می‌گذاریم و يك دقیقه اجازه می‌دهیم تا کمی سرد شود. 9. سپس رولت تخم‌مرغ را به قسمت‌های مساوی برش می‌دهیم. اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
رولت تخم مرغ اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
رولت تخم مرغ اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
کیک شیفون نرم و لطیف ، انگار داری پنبه میخوری🤗🤗 ولی یه پنبه خوشمززززه😊😊 زرده ۶ عدد (تخم مرغ ۶۰ گرمی با پوست) آرد کیک ۱۰۰ گرم روغن مایع ۴۰ گرم شیر ۱۱۰ گرم وانیل ۱/۲ ق چ (من ۱ ق چ زدم) سفیده ۶ عدد پودر قند ۹۰ گرم نمک ۱/۲ ق چ کرم تار تار ۱/۴ ق چ (من ۱/۲ ریختم) قالب با قطر ۲۰ و ارتفاع ۸ تا ۱۰ سانت که کفش جدا میشه ابتدا روغن رو در ظرفی ریخته و روی شعله ملایم گذاشته تا داغ شود و به یکباره آرد الک شده رو بهش اضافه میکنیم (انقدر داغ باشه که به محض ریختن آرد ، روغن دور ظرف قل بزند) و ظرف رو از روی شعله برداشته و تند تند هم میزنیم تا مواد به خورد هم بروند البته گوله میشن که مهم نیست بعد درست میشه ، کمی که خنک شد شیر به دمای محیط رسیده رو بهش اضافه و انقدر هم میزنیم تا یکدست شود اگه مایه خیلی سفت بود چند قاشق بهش شیر اضافه میکنیم و غلطتش یه چیزی تو مایه های خمیر نون خامه ایی میشه (من ۳ ق غ شیر اضافه کردم که تو رسپی نبود) بعد زرده ها رو دونه دونه همراه وانیل اضافه و با هم زن دستی میزنیم تا همه مواد به خورد هم برن و یکدست بشن ، مواد رو کنار گذاشته و میریم سراغ سفیده ها ، شروع به زدن سفیده میکنیم قدری که از لختگی دراومد نمک و تار تار رو بهش اضافه میکنیم و زدن رو ادامه میدهیم تا جاییکه خودش رو بگیره و فومی شکل شود ، سپس پودر قند رو در سه و چهار مرحله بهش اضافه و تا جایی میزنیم که وقتی سر همزن رو ازش خارج میکنیم نوک سفیده تیز باشد ، بعد کم کم سفیده رو به زرده اضافه میکنیم و ارام و دورانی همزده تا پف سفیده نخوابد . من قالب توی رسپی رو نداشتم ، کف قالب خودم رو ( همون ابعاد) کاغذ گذاشتم و دیواره ها رو اصلا چرب نکردم و مواد رو توش ریختم ، قالب رو چند بار به چپ و راست حرکت دادم تا سطح کیک صاف صاف بشه ، میتونید با یه خلال دندون اگه حبابی روش ایجاد شده صاف کنید سپس در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد فر برقی ، طبقه وسط گذاشتم تا سطح رویی کیک بسته بشه برای من ۱۵ دقیقه طول کشید بعد قالب رو از فر دراورده و با یک چاقوی تیز به صورت سطحی کیک رو برش دادم (چاقو رو یکی دو سانت بیشتر در کیک فرو نبرید) اگه از مواد به چاقو چسبید تمیزش کنید . میتونید به دلخواه به ۴ قسمت یا بیشتر برش دهید ، سپس دوباره در فر گذاشته تا زمانی که روی کیک طلایی شود و تستر از مرکز کیک تمیزبیرون بیاد برای من حدودا یک ساعت و بیست دقیقه طول کشید ، ده دقیقه آخر چون روی کیکم طلایی شده بود ولی هنوز مرکز کیکم پختش کامل نبود ، روی کیک رو با یه ورقه فویل پوشوندم تا دیگه رنگش تیره تر نشه ولی مغز کیک پختش کامل بشه . بعد اینکه فر رو خاموش کردم دوسه دقیقه ایی تو فر خاموش گذاشتم بعد از فر در اورده و قالب رودو سه بار از سطح بیست سانتی رهاش میکنیم تا ازخوابیدن کیک جلوگیری کنه بعد دوتا لیوان رو برعکس کردم و رو کابینت گذاشتم و قالب رو وارونه کرده و لبه های قالب رو روی لبه های لیوان گذاشتم تا زمانیکه کیک کاملاخنک بشه ، بعد دور کیک رو با یه چاقو ازاد کرده و کیک رو روی توری برگرداندم . آخ خسته شدم خودم ، سعی کردم نکته ایی جانمونه . دوستان اگر مطلبی مفید واقع شد لطفا صلوات بفرستید .🌺 اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
این عکس کاملشه که اول یه مقدار پخت انجام میده بعد خط میندازن اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱