32.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلیپ اموزشی اسپاگتی تیرامیسو
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سمبوسه_ساندویچی🌹😋
خمیر هزارلا اماده
گوشت مرغ نگینی شده
نمک و فلفل سیاه و قرمز و ادویه های مورد نیاز که برا مرغ استفاده میکنید
تخم مرغ دو عدد برا سطحش بابرس بزنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آخرین سه شنبہ سال 1399🍃
و 26 اسفند ماهتون بخیر و شادی 💐
پروردگار......ا!
ما را در خدمت به
همنوعانمان خستگي ناپذير
بفرما و رحمت تطهير كننده ات
را بر ما فرو ببار، تا پاک و مطهر
گردیم، تا با تمامي قلب و ذهن
و روحمان به تو عشق بورزیم و
در جست جوي فرصت
"ياري به ديگران" باشیم......
❖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سمبوسه بیگ مک
در ماهی تابه ای ۲ ق چایخوری روغن
۵۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
ریخته و تفت میدهیم تا رنگ گوشت تغییر. کند
۱/۴ پیمانه سس #کچاپ
۱/۴ ق چایخوری پودر سیر
نمک و فلفل به میزان دلخواه
۱ عددپیاز سفید ریز خرد شده
#خیارشور ریز خرد شده ۱/۴ پیمانه
اضافه کرده و هم میزنیم تا مواد بپزند
۱۶ عدد نان #ترتیلا(یا هر نان مورد نظر)
از وسط نصف کرده
بر. روی هر. نیم دایره یک ورقه پنیر#چدار که به شکل مثلث بریده شده میگذاریم
با ۱/۴ پیمانه آرد و ۱/۴ پیمانه آب مایه ای درست میکنیم تا به عنوان چسب نان استفاده شود
نان را در دست به شکل قیف درست کرده از مواد پر میکنیم و قسمت بالایی نان را میبندیم
سمبوسه ای آماده شده را در روغن فراوان و داغ سرخ می کنیم.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پاپس_کیک 🍡 😋
🔸کیک شکلاتی یا کیک اسفنجی ساده رو بعد از پخت کاملا پودر کرده،با کمی شیر یا شکلات ذوب شده یا خامه صبحانه مخلوط کنید تا خمیر بشه .کمی وانیل و درصورت دلخواه پودرکاکائو اضافه کنید.حسابی ورز بدید. با دست به اندازه گردو بردارید و گردش کنید.
🔸توپک هارو داخل ظرف شکلات بن ماری شده بغلطونید.
درصورت تمایل با پودرنارگیل یا پودرپسته یا کنجد یا ترایفل کاور کنید.
توپک هارو بذارید یخچال تا شکلات خودشو بگیره.
میتونید باسس شکلات تزیین کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک_فنجانی_قابلمه_ای 🧁 😋
✔️تخم مرغ 3 عدد ✔️شکر 1لیوان ✔️شیر نصف لیوان ✔️روغن مایع نصف لیوان ✔️پودر کاکائو 2 ق غ✔️ آرد 2,5 لیوان✔️ بکینگ پودر 1 ق غ ✔️وانیل کمی
🔸تخم مرغ و شکر رو با همزن برقی تا وقتی که کرم رنگ شود و شکر آب شود خوب بزنید نوبت به نوبت شیر و روغن مایع رو اضافه کنید و هم بزنید ( با همزن دستی ) و آرد و بکینگ پودر و وانیل رو هم اضافه کنید آرد رو در چند مرحله اضافه کنید و هم بزنید فنجان هاتون رو چرب کنید و مایه رو توش بریزید از نصف فنجان کمی بیشتر بریزید و روش هم یک تیکه شکلات تخته ای بذارید و در قابلمه مرد نظر بچینید تقریبا نصف قابلمه مورد نظر رو آب گرم بریزید درش رو با دم کنی یا با پارچه بپوشونید تا بخار آبش به کیک ها نریزه درش رو بسته روی حرارت بالا بذارید تا به جوش بیاد ، وقتی به جوش اومد شعله رو کم کرده 20 دقیقه با حرارت کم بپزه بعدش شعله رو خاموش کرده درش رو باز نکنید 10 دقیقه بذارید بعدش میتونید از فنجان هارو در بیارید و کیک رو هم دراورده روش رو میتونید با سس شکلات تزیین کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تزیین_سالاد_الویه
#تزیین_با هویج
سلام عزیزان وقتتون بخیر
دستور سالاد الویه به صورت ویدئودرکانال
گذاشتم
برای تزیین الویه از هویج و ذرت پخته و گلم قرمزو پوست خیار استفاده کردم
پوست هویج رو بگیرید وبا پوست کن به برشهای نازک برش بزنید حدود چند دقیقه بزارید تو آب ونمک تا کمی نرم بشه وگرنه موقع پیچیدن میشکنه سپس طبق فیلم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوکی_دورنگ
#های_بای
پیمانه معادل یک لیوان دسته دار فرانسوی هست 🛑🛑🛑
کره یا مارگارین،،،، منظورم از مارگارین کره گیاهی هست که سوپریها دارن (من مارگارین مارک مهگل استفاده می کنم) ۲۰۰ گرم(بچه ها رو کلیپ اشتباه زدم ۱۰۰ گرم ولی برای این میزان مواد ۲۰۰ گرم هست😞)
روغن مایع ۱/۴ پیمانه ( ۵۰گرم)
پودر قند ۲/۳ پیمانه (۱۳۰ گرم)
آرد ۲ پیمانه (۳۰۰ گرم)
نشاسته ذرت یک پیمانه سرخالی (۱۰۰گرم)
نمک ۱/۸ ق چ
بیکینگ پودر ۱ق چ
وانیل ۱/۴ ق چ
پودر کاکائو ۱ق غ سر پر
✔نشاسته ذرت، نمک وبیکینگ پودر را مخلوط کنید و کنار بگذارید، آرد را نیز الک کنید،
✔کره نرم شده در دمای محیط +وانیل+پودرقند+روغن مایع را با همزن خوب بزنید تا کاملااا پوک وحجیم شود،سپس مخلوط نشاسته ذرت ،بیکینگ پودر ونمک را به آن بیفزایید دوباره بزنید تا مایه یکدست وپفکی شود،
در نهایت ارد را کم کم اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید تا خمیر لطیف ویکدستی شکل بگیرد(همین که خمیر جمع بشه کافیه نیاز به ورز دادن نیست)،ارد هم کم کم اضافه کنید تا جایی که خمیر یکدست ونرم بشه،ممکنه بسته به جنس اردتون کمی بیشتر یا کمتر آرد نیاز باشه،
پس دقت کنید
خمیر را دوقسمت کرده به یک قسمت یک ق غ سر پر پودر کاکائو اضافه کنید وبا نوک انگشتان دست به خورد خمیر دهید،
سپس خمیرها را گوله کوچک کنید(بزرگ نباشن زشت میشن😁)
مطابق کلیپ شکل دهید،
بین اونها می تونید شکلات عدسی شکل یا سکه ای یا تخته ای خرد شده بگذاریدالبته شکلاتش به روانی بازاریها نمیشه ،
فرم بدین ودرون سینی کاغذ روغنی انداخته بچینید،
در فر ازقبل گرم ۱۸۰درجه حدود بیست دقیقه، تا حدی که زیر کوکیها طلایی بشه،دست بزنید نرم هستن ولی از فر خارج کنید وسرد بشن منسجم میشن،
زیاد پخت ندین که سفت وخشک شوند
پس از سرد شدن درون ظرف دربسته وداخل یخچال نگهداری کنید،
در ضمن این میزان مواد حدود 40 عدد شیرینی خواهد شد،
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سالاد_خوشمزه
📍مواد لازم:
🔪کلم
🥒خیار
🌽کنسرو ذرت
🥠سینه مرغ دودی یا کبابی یا گریل شده
🧄یک حبه سیر
🧀پنیر روسی یا بجاش پنیر پارمزان
🧂نمک و فلفل و ادویه به دلخواه
🍥سس مایونز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه :
مرغ ها را در کاسه ای بریزید.تخم مرغ ها را بهش اضافه کنید.پیاز رنده شده،سیر له شده ،همه ادویه ها، ماست ،نشاسته و سرکه را اضافه کنید.همه مواد را با هم خوب مخلوط کنید و بمدت ۱۵ دقیقه اجازه دهید تا استراحت کند.
مرغ ها را از داخل مواد در بیاورید و در ظرف مورد نظرتون بچینید.
سیب زمینی ها را برش بزنید و داخل مواد بریزید.سیب زمینی ها را با همه مواد باقیمانده داخل ظرف مرغ ها بریزید.ظرف را در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه قرار دهید تا بپزه.
نوش جان😍
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک پیتزا
مواد لازم::::::
4-5 تخم مرغ
300 میلی لیتر شیر
100 میلی لیتر روغن مایع
حدود 350 گرم آرد
نمک
فلفل سیاه
آویشن زیره تخم گشنیز
پودر سیر
زنجبیل
1 ق غ بیکینگ پودر
سوسیس یا کالباس خانگی
پیازچه
پیاز عسلی
گوجه فرنگی
پنیر موزارلا یا پنیرپیتزا
قارچ تفت داده شده
زیتون
ذرت
فلفل دلمه ای
تمام مواد داخلش دلبخواهی هست هرچی دوستدارید میتونید بریزید اجباری نیست
کلیپ واضح هست و احتیاج به توضیح بیشتر نداره بازم سوالی داشتید بتونم پاسخ میدم و در آخردرفر ازقبل گرم شده180درجه بمدت
25-30دقیقه بپزیددقت کنیدآرد رو حتما کم کم اضافه کنین تا خیلی غلیظ نشه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دلمه_قالبی یا #کیک _دلمه
مواد. مورد نیاز
15 برگ برگ کلم سفید
.
برای داخل
2 فنجان برنج
1 ست سینه مرغ
1 پیاز
رب گوجه فرنگی مخلوط شده 1 قاشق غذاخوری فلفل
ادویه های مورد علاقه شما ، نمک
کمی جعفری
2.5 فنجان آب گرم
.
برای سس
نصف قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1.5 فنجان آب گرم
1 برش کره
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تهدیگ رشته پلویی
×فیلم صدادارد×
میگویند در گذشتههای نهچندان دور در مطبخهای شاهی و خانی، پس از اینکه سالار خانه غذایش را صرف میکرد، خدمهها با باقیمانده غذا شکم خود را سیر میکردند. تا اینکه یکبار بین نوکرها بر سر تهدیگ دعوایی در میگیرد. خان یا حاکم که صدا را میشنود در مطبخ حاضر و علت را جویا میشود.
پس از آنکه ماجرای تهدیگ را میفهمد و کمی از آن میچشد تازه متوجه میشود که سالهاست از چه نعمتی بینصیب بوده است. سپس خادمان را به سبب نزاع فلک کرده و دستور میدهد تهدیگ را از آن پس پیش از غذای اصلی جهت بلعیدن به حضور ایشان بیاورند👊🏻😂
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پاپس_کیک 🍡 😋
🔸کیک شکلاتی یا کیک اسفنجی ساده رو بعد از پخت کاملا پودر کرده،با کمی شیر یا شکلات ذوب شده یا خامه صبحانه مخلوط کنید تا خمیر بشه .کمی وانیل و درصورت دلخواه پودرکاکائو اضافه کنید.حسابی ورز بدید. با دست به اندازه گردو بردارید و گردش کنید.
🔸توپک هارو داخل ظرف شکلات بن ماری شده بغلطونید.
درصورت تمایل با پودرنارگیل یا پودرپسته یا کنجد یا ترایفل کاور کنید.
توپک هارو بذارید یخچال تا شکلات خودشو بگیره.
میتونید باسس شکلات تزیین کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ســـــ🌸ـــــــلام
🌸صبح عالیتون متعالـی
🌸روزتون خوش و خـرم
🌸دلا تون مملو از عـشق
🌸بـا آرزوی بـهتـرین ها
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیرینی_گردویی
مواد رو حتمااا با ترازو دیجیتالی اندازه بگیرید .سعی کنید از کیک اسفنجی استفاده کنید نداشتید از کیک ساده وانیلی یا کیک یزدی استفاده کنید من از کیک ساده وانیلی استفاده کردم کیک رو در معرض هوا قرار بدید تا کمی خشک بشه(زیادی نه)بعدا وزن کنید .از بیسکویت به جای کیک استفاده نکنید
این شیرینی تو ظرف در دار دوهفته تو یخچال قابل نگه داریه برای بلند مدت فریزیر بزارید نیم ساعت قبل از مصرف بیرون بیارید کاملا نرم میشه
میتونید مواد رو نصف کنید
سفیده تخم مرغ ۱۸۰ گرم حدود ۶ سفیده
شکر ۳۸۰ گرم
خورده کیک ۲۰۰ گرم
کاکائو یک قاشق سوپ خوری
گردو ۲۰۰ گرم
سرکه سفید دوقاشق سوپ خوری
دارچین یک قاشق مرباخوری
وانیل یک هشتم قاشق چایخوری
پودر قند دو قاشق
سفیده تخم مرغ وشکر ووانیل را حدود یک دقیقه با هم زن دستی بزنید سپس خورده کیک گردو ودارچین وکاکائو رو بهش اضافه کرده و دو بار از چرخ گوشت رد کنید
حال میریم قسمت داغ زدن مهمترین قسمت شیرینی
شعله خیلی کم باشه مثل وقتی که برنج دم میزارید تا خمیر مغز پخت بشه مدام هم میرنیم تا شکر اب بشه دقت کنید خمیر فقط داغ بشه به هیچ وجه جوش نزنه حدود دوازده تا سیزده دقیقه طول میکشه گاز رو خاموش .سرکه رو اضافه وخوب بزنید تا سرکه به خورد خمیر بره،کنار میزاریم تا سرد بشه حدود بیست دقیقه
فر رو روشن کرده با دمای ۲۰۰ درجه(پانزده دقیقه)خمیر که سرد شد پودر قند رو اضافه کنید وخوب مخلوط کنید .خمیر رو تو سینی به اندازه گردو میریزیم . قیف نداشتید از دو قاشق استفاده کنید وبزارید تو فر به مدت ۱۵ دوازده الی ۱۵ دقیقه عزیزان وقتی شیرینی رو گذاشتید داخل فر دمای فر رو از ۲۰۰درجه به ۱۸۰ کم کنید
سعی کنید از سینی تفلون استفاده کنید ندارید روی سینی دیگه کاغذ روغنی رو چرب وبندازید حتما از کاغذ روغنی ضخیم استفاده کنید کاغذ روغنی نازک به شیرینی میچسپه
از سینی خود فر استفاده نکنید حتما از سینی جدا گانه استفاده کنید
دو قاشق پودر قند برای این اضافه میکنیم روی شیرینی ترک بخوره
عزیزان اگه دیدید بعد از چرخ کردن خمیر خیلی سفته نصف سفیده تخم مرغ اضافه کنید
به جای کیک وانیلی میتونید کیک کاکائوی استفاده کنید کاکائو دستور رو حذف کنید
بجای چرخ گوشت از غذا ساز میتونید استفاده کنید ولی کیفیت شیرینی با چرخ گوشت بهتره
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
قرابیه گردویی شکلاتی
کره ۱۵۰ گرم
روغن مایع ۳۰ گرم ( ۳ ق غ)
پودر قند ۱۲۰ گرم (۲/۳ لیوان)
تخم مرغ ۱ عدد
نشاسته ذرت یا گندم ۳۰ گرم (۲ ق غ سر پر)
پودر گردو ۷۵ گرم (۲/۳ لیوان)
آرد سفید تقریبا ۳ لیوان( ۳۰۰ تا ۴۰۰ الی ۴۵۰ گرم)
نسکافه ۲ ق م ( پودر قهوه فوری و یا نسکافه)
بیکینگ پودر حدودا ۳ گرم (۱ ق چ)
وانیل ۱/۴ ق چ
شکلات تخته ای حدودا ۵۰ گرم
همه مواد به دمای محیط برسه .
کره و پودر قند الک شده رو با قاشق ( همزن برقی هم میشه) خوب زدم تا یکدست بشه حدودا ۳ الی ۴ دقیقه . تخم مرغ رو هم اضافه کردم و یک دقیقه زدم . وانیل هم ریختم . نسکافه و روغن مایع رو هم اصافه کردم .
گردو بهش اضافه کردم .
آرد رو از قبل الک کردم . نشاسته و بیکینگ پودر رو هم بهش اضافه کردم .
میزان ارد تقریبی هست حواستون باشه ارد زیادی لطافت شیرینی رو می گیره سفت می کنه . آرد تا جایی که خمیر به دست نچسبه و یک خمیر لطیف و نرم به دست میاد .
👈ورز دادن هم نمی خواد.
👈خمیر استراحت نمی خواد .
حالا هر طور بخواید می تونین شکل بدین .
من از خمیر به اندازه یک قاشق مربا خوری برداشتم (حدودا ۱۴ تا ۱۵ گرمی ) دست خودتونه چه اندازه بخواید کوچیک و یا بزرگ . توی دستم بیضی کردم و یه کم پهن کردم و داخل سینی چیدم .
بعد با چنگال یک طرفش رو طرح زدم و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه طبقه وسط حدودا ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار دادم .
بعد از پخت از دما افتاد از سینی برداشتم زود برندارین نرمه .
یک کم شکلات رو آب کردم و اون سر ساده اشرو داخل شکلات زدم و یک کم داخل کنجد .
یک سری ها رو همون طور ساده گذاشتم .
می تونین داخل گردو و یا پودر نارگیل و هر چی دوست دارید بزنید .
نکات : با این شکل و اندازه حدودا ۵۰ تا شیرینی برای من شد .
در مورد جایگزینی مواد اطلاع ندارم . نسکافه قابل حذف هست . جایگزین کره ، روعن جامد به نطرم یک کم سفت تر کنه بافتش رو . روغن مایع جای کره نریزین ممکنه وا بره شیرینی تون .
نشاسته رو هم ترجیحا حذف نکنید .
بدون فر توی فر دست ساز و یا تابه هم می تونید درست کنید .
ماندگاری این شیرینی هم تا ۱۰ الی ۱۵ روز در ظرف درب بسته در محیط خنک میباشد .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کوفته🥣👩🏻🍳
چهارصد گرم گوشت چرخ کرده،
یک پیمانه لپه پخته شده
نصف پیمانه برنج نیم پز
سبزی کوفته دو پیمانه( دوستان سبزی کوفته تبریزی مرزه و ترخون وبه مقدار کم هست اما من مقدار سبزی و بیشتر میریزم و پیازچه و نعناع و ترت هم اضافه میکنم که کاملا سلیقه ای هست و شما می تونید اضافه نکنید)، تخم مرغ یک عدد،
نمک و فلفل سیاه ،پودر زیره و زردچوبه به مقدار لازم رو داخل کاسه نسبتا بزرگی ریخته و خوب ورز میدیم.
طبق فیلم
از مواد مخلوط شده به اندازه یک پرتقال بر میداریم و وسط مواد و گود کرده و مغز گردو، زرشک و آلبالو خشک یا تازه قرار داده و کوفته رو جمع کرده و داخل ظرف در بسته چیده و چند ساعت داخل یخچال یا فریزر استراحت میدیم.
برای تهیه سس کوفته:داخل قابلمه یک عدد پیاز و سرخ کرده و پوره گوجه و رب گوجه فرنگی اضافه کرده و تفت میدیم. .
چند لیوان آب اضافه کرده و اجازه میدیم تا به نقطه جوش برسه.
کوفته ها رو داخل سس قرار داده و اجازه میدیم بپزد و سس کوفته غلیظ شود.
و با پیاز داغ فراوان سرو میکنیم.
و اما 📌نکات مهم:
1_مواد کوفته رو خوب ورز بدید.
2_کوفتهها رو بعد از آماده شدن چند ساعت داخل یخچال استراحت بدید. و یا داخل فریزر قرار بدین.
3_ برای اینکه سس کوفته خوشمزهتر بشه علاوه بر رب گوجه از گوجه فرنگی ساطوری شده هم استفاده کنید.
4_ وقتی کوفته هارو داخل سس میندازید، سس در حال جوش باشه و در قابلمه رو نذارید چرا که باعث وا رفتن کوفته میشود
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیز بمب برگر .
900 گرم گوشت چرخکرده
نمک به مقدار لازم🍚
فلفل به مقدار لازم
225 گرم پنیر چدار
نان دینر رول ( یا نان همبرگر کوچک ) برای تزئین و سرو :
گوجه فرنگی ورقه ورقه شده
پیاز قرمز ورقه ورقه شده
کاهو
سس سریراچا-مایونیز
♨️طرز تهیه♨️
.
در یک کاسه ی بزرگ ، گوشت چرخ کرده را با نمک و فلفل با هم مخلوط میکنیم.
با گوشت چرخ کرده ، 16 توپ گوشتی درست میکنیم و کنار میگذاریم.
پنیر چدار را به 8 تکه ی مکعبی برش میدهیم.
حالا پنیر چدار را داخل توپ های گوشتی قرار میدهیم و اطراف آن را با گوشت چرخ کرده می پوشانیم.
تابه ای را روی حرارت متوسط قرار میدهیم و تابه را گرم میکنیم، سپس مقداری روغن ( در ویدئو از روغن کانولا استفاده شده است ) داخل تابه میریزیم تا سطح تابه با روغن پوشیده شود.
برگر ها را داخل تابه قرار میدهیم و ابتدا یک طرف آن را تا زمانی که قهوه ای رنگ و برشته شد سرخ میکنیم.سپس طرف دیگر را هم به مدت 2 تا 4 دقیقه سرخ میکنیم.در آخر برگر ها را بر می گردانیم و سریعا به همراه نان دینر رول ( یا نان همبرگر کوچک ) به همراه مخلفاتی که دوست دارید مثل گوجه فرنگی ، پیاز قرمز ، کاهو و سس مایونیز-سریراچا سرو میکنیم.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم :
مرغ یک عدد
پیاز یک عدد متوسط
گردوی آسیاب شده چهارقاشق غذاخوری
رب انار (ترش یا ملس) چهارقاشق غذاخوری
روغن زیتون (یا مایع افتابگردان)
روغن سرخ کردنی
نمک فلفل
زعفرون دم کشیده (دلخواه)
سیخ چوبی (دلخواه)
دستور تهیه :👇
من یک عدد مرغ رو پاک کردم. سینه و رونش رو جداگونه جوجه کبابی خورد کردم. شما میتونید فقط از رون یا سینه استفاده کنید.
میتونید کمی سبزی معطر مثل نعناع خشک هم اضافه کنید. با اضافه کردن سبزیجات تازه و معطر گیلان اسم این غذا میشه جوجه ترش و میتونید روی منقل کباب ش کنید.
مرغ رو از مواد جدا کنید و به سیخ بکشید یا سرخ کنید. من اون مواد رو داخل قابلمه با کمی اب سرد گذاشتم نیم ساعت قل بخوره و گردوش به روغن بیفته. پیازش رو جدا کردم و به عنوان سس روی جوجه ها موقع سرو ریختم.
روغن رو از اول به جوجه ها اضافه نکنید، مانع از مزه گرفتنشون میشه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ژاژی
۱۰۰گرم شوید خورد شده. ۱۰۰گرم ریحان خورد شده. ۱۵۰گرم پیازچه خورد شده. ۱۰۰گرم کره به دمای محیط رسیده. ۱۰۰گرم پنیر سفید.لیوان
ماست چکیده
که من از ماست یونانی cabot greek.
نمک. اول از همه سبزی هارو خوب خورد میکنیم میشوریم و آبکش میکنیم و توی
یه کاسه بزرگ میریزیم و کره و پنیر رو که خوب با چنگال له کردیمو با نمک و ماست اضافه میکنیم و هم میزنیم.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ظرف_غذای_مخصوص 🍲 😋
🔸عدس پخته یا جو یا کینوا پخته
لوبیا پخته+جعفری+روغن زیتون+پیاز
گوشت چرخ کرده +پیاز رنده+آرد +نمک وفلفل+جعفری
خیارشور خردشده
سس کچاب
آبلیمو تازه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛